Browse through our Interesting Nodes on Social Issues in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 03-09-17

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 17/09/2003
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων:
  • [03] Κυπριακό
  • [04] Πιστοληπτική θέση
  • [05] Αυθαίρετα
  • [06] Εναέριος Χάρτης Αιγαίου
  • [07] Γ. Παπανδρέου - Πάουελ
  • [08] Ακρίβεια
  • [09] Εκπαιδευτικοί - Κυβέρνηση
  • [10] ΑΣΕΠ - Διαγωνισμός
  • [11] Βουλευτές - Χρηματιστηριακές συναλλαγές
  • [12] Δίκη ''17Ν''
  • [13] ΠΑΣΟΚ - ΝΔ
  • [14] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ 17/09/2003
  • [15] Χρηματιστήριο

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 17/09/2003

    Οι κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών και οι αυξήσεις που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, το ''πόθεν έσχες'' των Βουλευτών, οι συνομιλίες του προέδρου της Κύπρου Τάσου Παπαδόπουλου στην Αθήνα και η δίκη της 17Ν είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων:

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης):Οι αυξήσεις που θα βάλουν στην τσέπη τους οι εκπαιδευτικοί. Τα πραγματικά ποσά, χωρίς τις κυβερνητικές αλχημείες.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Ετοιμη για εκλογές η ΝΔ. Τις τελικές κατευθύνσεις για δράση έδωσε ο Κ. Καραμανλής.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Ακυροι διορισμοί του ΑΣΕΠ για το 2000. Αποφάσεις- βόμβα του Διοικητικού Εφετείου.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Η ...μάχη για το επίδομα των 176 ευρώ! Εκπαιδευτικοί, στρατιωτικοί και Σώματα Ασφαλείας οι ''ριγμένοι''.

    Η ΑΥΓΗ: Στο Ευρωδικαστήριο η Ελλάδα για το νέφος. Το βενζόλιο και το διοξείδιο πνίγουν το Λεκανοπέδιο.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Λουκέτο σε κλινικές αχούρια βάζει το υπουργείο Υγείας. Λειτουργούν χωρίς υποδομή και με ανύπαρκτη τεχνολογία.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Παροχές σε είδος. Νομιμοποιούνται όλα τα αυθαίρετα. Το υπουργικό συμβούλιο επικυρώνει αύριο τις αποφάσεις.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Γερό πριμ σε εργαζόμενες μητέρες και επιχειρήσεις. Το δημόσιο θα πληρώνει τις ασφαλιστικές εισφορές.

    ΕΘΝΟΣ: 6 φαμίλιες της νύχτας ελέγχουν την Αττική. 1.000 ευρώ το μήνα η ''προστασία'' για τα μεσαία καταστήματα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Οι κολασμένες ''νύχτες'' της Σοφοκλέους στον προεκλογικό στίβο! Ενώ η Νέα Δημοκρατία τίθεται σε θέση μάχης για τις διαφαινόμενες, πρόωρες , εθνικές εκλογές.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: 4 χρόνια απάτης στη Σοφοκλέους. Η Επιτροπή ''πόθεν έσχες'' της Βουλής άδειασε τον Σημίτη.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ανατροπή. Εσπειραν πακέτα , θερίζουν απεργίες. Κυβέρνηση: Σύσκεψη στο Μαξίμου για την ....αντιμετώπιση των κινητοποιήσεων.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ζήτημα 1ον 100 ευρώ η διαφορά. Στα όρια η σύγκρουση κυβέρνησης- εκπαιδευτικών.

    ΕΣΤΙΑ:Ο τόπος οδηγείται σε πολιτική περιπέτεια. Το ΠΑΣΟΚ επιδιώκει την μετεκλογική αστάθεια.

    Espresso: Καθηγήτρια έλυνε εξισώσεις στο κρεβάτι με δύο μαθητές της. Επαθαν σοκ οι γονείς από τα στοιχεία του ντεντέκτιβ.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Δυσπιστούν διεθνώς για την οικονομία μας. Η Moodys αρνείται να αναβαθμίσει την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Λουκέτο στην παιδεία. Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων των εκπαιδευτικών.

    ΤΑ ΝΕΑ: Πάγος Σημίτη για τις διεκδικήσεις. ''Υπάρχουν όρια'' προειδοποιεί στον πρωινό καφέ.

    ΝΙΚΗ: Κωδικός ''Ρηγίλλης''. Ρελανς Σημίτη για τις δηλώσεις.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Επικρατεί μεγάλη αναστάτωση στο χώρο της Παιδείας.

    Traffic News: Δολοφόνοι στην Αθήνα εκτελούν συμβόλαια θανάτου. Μαφία πληρώνει εκτελεστές με 3.000 ευρώ.

    Η ΧΩΡΑ: Ποιούς ''μαγειρεύει'' η Ρηγίλλης για τα ψηφοδέλτια. Συναγερμός Καραμανλή. Ετοιμοι όλοι στη ΝΔ για εκλογές.

    MetroRAMA: Παρέμβαση Σημίτη στο θέμα της Παιδείας.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Δήμος Θεσσαλονίκης:Χιλιάδες λάθη στις κλήσεις των ΙΧ. Κλήθηκαν να πληρώσουν και νεκροί!

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Οι απεργίες φοβίζουν την κυβέρνηση. Αδυνατεί να ικανοποιήσει τα αιτήματα.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΠΑΣΟΚ σε συναγερμό. ΝΔ σε ετοιμότητα. Σε προεκλογική μάχη τα δύο μεγάλα κόμματα.

    Σημείωση: Η εφημερίδα City Press δεν είχε φθάσει στο ΑΠΕ μέχρι την ώρα αποστολής του δελτίου.

    [03] Κυπριακό

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ αναφέρει ότι '' επανέναρξη των συνομιλιών και λύση πριν από τον Μάιο του 2004 οπότε θα ενταχθεί η Κύπρος στην ΕΕ. Σε αυτόν τον στόχο προσβλέπει η αμερικανική διπλωματία, σύμφωνα με όσα είπε χθες ο Αμερικανός ειδικός συντονιστής Τόμας Γουέστον''.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ γράφει ότι ''το πλαίσιο της τακτικής Αθήνας και Λευκωσίας στο Κυπριακό εν όψει και των κρίσιμων διαβουλεύσεων που θα έχει ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας με τον Κόφι Ανάν στις 25 Σεπτεμβρίου καθόρισαν κατά τη χθεσινή τους συνάντηση στην Αθήνα ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης και ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσος Παπαδόπουλος''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) υποστηρίζει ότι ''Ελλάδα και Κύπρος επιθυμούν την επίλυση του Κυπριακού αποκλειστικά βάσει του σχεδίου Αναν κάτι που επανέλαβαν χθες για πολλοστή φορά, μαζί με τις κοινές τους θέσεις σε ο,τι αφορά τόσο στην πορεία επίλυσης όσο και στην ολοκλήρωση της ένταξης στους κόλπους της ΕΕ''.

    Σύμφωνα με την ΑΥΓΗ, ''την επιθυμία ''διατήρησης της ετοιμότητας'' ώστε ''όταν δοθεί η ευκαιρία'' να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με βάση το σχέδιο Αναν ήταν το μήνυμα των δηλώσεων του πρωθυπουργού Κ. Σημίτη μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Κύπρου Τ. Παπαδόπουλο''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) προσθέτει ότι'' την κοινή εκτίμηση ότι η συνεχιζόμενη αδιαλλαξία του Ντενκτάς απέναντι στο Κυπριακό πηγάζει από τη στήριξη της Αγκυρας εξέφρασαν χθες ο Ελληνας πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης και ο Κύπριος Πρόεδρος Τάσος Παπαδόπουλος''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ εκτιμά ότι ''νέα αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ του Ραούφ Ντενκτάς και των ηγετών της αντιπολίτευσης με αιχμή τις καταγγελίες περί χορήγησης ''τουρκοκυπριακής ''υπηκοότητας σε χιλιάδες Τούρκους ώστε να ψηφίσουν στις εκλογές που θα γίνουν στο ψευδοκράτος τον Δεκέμβριο''.

    [04] Πιστοληπτική θέση

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υποστηρίζει ότι '' ο διεθνής οίκος Moody's έστειλε σήμα ανησυχίας αρνούμενος να αναβαθμίσει την πιστοληπτική θέση της Ελλάδας όπως έχει πράξει για τις υπόλοιπες 14 χώρες της ΕΕ. Διατήρησε την Ελλάδα στην κατηγορία των υπό ένταξη χωρών της πρώην ανατολικής Ευρώπης, επικαλούμενος το διατηρούμενο υψηλό δημόσιο χρέος, την εμμονή του πληθωρισμού και την απουσία διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων''.

    [05] Αυθαίρετα

    Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ, ''λύτρωση'' για τους κατ΄ανάγκην αυθαιρετούντες λόγω της πολύχρονης καθυστέρησης ένταξης περιοχών στο σχέδιο πόλεως, αλλά και για όσους απέκτησαν νόμιμη οικοδομική άδεια η οποία στη συνέχεια ακυρώθηκε για τυπικούς λόγους δίδεται αυτή την εβδομάδα καθώς εισέρχονται στην τελική ευθεία οι ρυθμίσεις για τα οικονομικά ζητήματα της χώρας και ιδιαίτερα για το θέμα των αυθαιρέτων. Παράλληλα, οριστικοποιείται το Εθνικό Χωροταξικό Σχέδιο και τα επιμέρους χωροταξικά σχέδια των 13 περιφερειών της χώρας τα οποία ολοκληρώθηκαν ώστε όλοι να γνωρίζουν πλέον που και τι μπορούν να χτίσουν''.

    [06] Εναέριος Χάρτης Αιγαίου

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ αναφέρει ότι ''σημαντικές αλλαγές στον εναέριο ''χάρτη'' του Αιγαίου αλλά και πιθανές ''παρενέργειες'' στις ελληνοτουρκικές σχέσεις επιφέρει η καθιέρωση νέων αεροδιαδρόμων στο FIR Αθηνών εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Η σχετική συμφωνία επιτεύχθηκε έπειτα από ''σκληρές'' διαπραγματεύσεις με τον Διεθνή Οργανισμό ΠΟλιτικής Αεροπορίας με την ενεργό συμμετοχή φυσικά της Ελλάδας και της Τουρκίας''.

    [07] Γ. Παπανδρέου - Πάουελ

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υποστηρίζει ότι ''τα ελληνοτουρκικά, με ιδιαίτερη αναφορά στην υφαλοκρηπίδα, και το Κυπριακό θα είναι στις συνομιλίες που έχουν σήμερα το πρωί στην Ουάσιγκτον οι υπουργοί Εξωτερικών Ελλάδας και ΗΠΑ Γ. Παπανδρέου και Κ. Πάουελ. Οι συνομιλίες Παπανδρέου και Πάουελ αποτελούν μια γεύση των συζητήσεων που θα διεξαχθούν από την προσεχή εβδομάδα στη Ν. Υόρκη στο περιθώριο της Γεν. Συνέλευσης του ΟΗΕ''.

    [08] Ακρίβεια

    Η ΧΩΡΑ αναφέρει ότι ''η έστω και καθυστερημένη αφύπνιση του υπουργείου Ανάπτυξης και η επαναδραστηριοποίηση των ελέγχων είναι αναντίρρητα μονόδρομος που μάλιστα έπρεπε να είχε ακολουθηθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια καθώς η κατάσταση δείχνει να έχει ξεφύγει πλήρως από τον έλεγχο του κράτους και μάλιστα υπ΄ευθύνη του''.

    [09] Εκπαιδευτικοί - Κυβέρνηση

    Ο ΛΟΓΟΣ υπογραμμίζει ότι ''φουντώνει με ανεξέλεγκτο τρόπο το κύμα των απεργιακών κινητοποιήσεων σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης. Μετά τους πανεπιστημιακούς, τους καθηγητές των ΤΕΙ και τους καθηγητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, και οι δάσκαλοι αποφάσισαν να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις''.

    Το metroRAMA γράφει ότι ''με προσωπική παρέμβασή του επιχειρεί ο πρωθυπουργός να δώσει λύση στο πρόβλημα που έχει ανακύψει με τις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός επικοινώνησε με τον υφυπουργό Οικονομικών, Νίκο Φαρμάκη, και του ζήτησε να καταθέσει βελτιωμένη πρόταση στους πανεπιστημιακούς, προκειμένου να λυθεί η 5ήμερη απεργία τους, που ξεκίνησε τη Δευτέρα και απειλεί να τινάξει στον αέρα την εξεταστική του Σεπτεμβρίου''.

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι ''αντιμέτωπη με τις απεργιακές κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών και των πανεπιστημιακών η κυβέρνηση επιχειρεί να βάλει φρένο στις διεκδικήσεις τους όπως και άλλων κλάδων εργαζομένων στο Δημόσιο. ''Υπάρχουν όρια'' είπε στους συνεργάτες του χθες ο κ. Σημίτης προσθέτοντας ότι οι δυνατότητες του προϋπολογισμού είναι δεδομένες και δεν μπορούν να αλλάξουν''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ προσθέτει ότι ''έντονος προβληματισμός επικρατεί στην κυβέρνηση, καθώς οι προσδοκίες που δημιουργήθηκαν από τα 'πακέτα παροχών' οδήγησαν σε κύμα κινητοποιήσεων στην Παιδεία. Ο πρωθυπουργός ζήτησε να ακολουθηθεί τακτική διαλόγου με τις κοινωνικές ομάδες που διαμαρτύρονται, αλλά και να καταστεί σαφές ότι τα περιθώρια της οικονομίας είναι συγκεκριμένα''.

    [10] ΑΣΕΠ - Διαγωνισμός

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ τονίζει ότι ''στον αέρα τινάζεται ο διαγωνισμός για την πρόσληψη εκπαιδευτικών που διενεργήθηκε το 2000, τρία χρόνια μετά τη διεξαγωγή του. Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών με σειρά αποφάσεών του έκανε δεκτές τις προσφυγές υποψήφιων καθηγητών διατάσσοντας την ακύρωση των πινάκων διοριστέων εκπαιδευτικών, καθώς και τον παράλληλο επανέλεγχο των τίτλων σπουδών τους. Και αυτό, καθώς το δικαστήριο έκρινε βάσιμες τις αιτιάσεις των υποψηφίων ότι συνυποψήφιοί τους εκπαιδευτικοί διορίσθηκαν με πλαστούς τίτλους σπουδών''.

    [11] Βουλευτές - Χρηματιστηριακές συναλλαγές

    Σύμφωνα με τη ΝΙΚΗ ''η κατάθεση από το σύνολο, τελικά, των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ δήλωσης με τις χρηματιστηριακές τους συναλλαγές, κατά την επίμαχη περίοδο της άνθησης της Σοφοκλέους, αφήνει εκτεθειμένη τη ΝΔ, η ηγεσία της οποίας αποφεύγει να ζητήσει με σαφήνεια από τους βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κάνουν το ίδιο για να αποδείξουν και εμπράκτως την προσήλωση της Ρηγίλλης στη διαφάνεια, την οποία έχει αναγορεύσει σε φραστική 'σημαία' της πολιτικής της''.

    Η Traffic αναφέρει ότι ''στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς θα σταλεί τις επόμενες ημέρες το σύνολο των δηλώσεων που κατέθεσαν όλοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για τις χρηματιστηριακές τους συναλλαγές''.

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ σημειώνει ότι ''τις τροποποιήσεις στο νομοθετικό πλαίσιο για το 'πόθεν έσχες', οι οποίες υποτίθεται ότι εξυπηρετούν τη διαφάνεια στον πολιτικό βίο, δίνει σήμερα στη δημοσιότητα ο υπουργός Εσωτερικών Κ. Σκανδαλίδης. Με το νομοσχέδιο επεκτείνεται η απαγόρευση εκτέλεσης χρηματιστηριακών συναλλαγών και συμμετοχής σε υπεράκτιες εταιρίες σε όλους τους βουλευτές, στους δημάρχους και στους νομάρχες, εκτός από τους υπουργός και τους γενικούς γραμματείς που ίσχυε μέχρι τώρα. Ο δε έλεγχος των δηλώσεων θα είναι υποχρεωτικός''.

    [12] Δίκη ''17Ν''

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υποστηρίζει ότι ''με φραστικές επιθέσεις, εντάσεις και υπονοούμενα ότι ίσως συμμετείχαν και άλλες γυναίκες στη 17Ν, ολοκληρώθηκε η χθεσινή ακροαματική διαδικασία με την αγόρευση του κ. Νίκου Κυπριώτη που εκπροσωπεί αστυνομικούς που είχαν χτυπηθεί από τη 17Ν στο Κάραβελ το 1985''.

    [13] ΠΑΣΟΚ - ΝΔ

    Η ESPRESSO ισχυρίζεται ότι ''την κατά μέτωπο επίθεση κατά του Κώστα Καραμανλή εγκαινιάζει από την Ηγουμενίτσα την Παρασκευή ο Κώστας Σημίτης. Σε μια καθαρά προεκλογική συγκέντρωση, που προετοιμάζουν τα στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη στο νέο λιμάνι της πόλης, ο πρωθυπουργός επαναφέρει την πολιτική του 'σκληρού ροκ', αυτήν τη φορά όμως χωρίς να έχει δίπλα του τον εμπνευστή της, Κώστα Λαλιώτη''.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ επισημαίνει ότι '''Συναγερμό' σήμανε στη ΝΔ ο Κώστας Καραμανλής θέτοντας σε ετοιμότητα τον κομματικό μηχανισμό εν όψει εκλογών. Εντολή να κλείσουν οι μονοεδρικές, να συσταθούν επιτροπές εκλογών και να επιλεγούν εκλογικοί αντιπρόσωποι, επειγόντως''.

    Η ΕΣΤΙΑ σχολιάζει ότι ''στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι να τεθή η αυριανή Κυβέρνησις Καραμανλή υπό ομηρείαν. Αντί να κυβέρνηση εξ αρχής αποτελεσματικά, να εμπλακεί σε παζάρια εν όψει της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας. Η δε περίοδος μέχρι τον Φεβρουάριο του 2005, να προσλάβει κατ΄ ουσίαν προεκλογικό χαρακτήρα''.

    [14] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ 17/09/2003

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:'' Μαζική αποβολή!....58 ελληνικές εισηγμένες εταιρίες εκτός του δείκτη EUROMID".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:'' Ανοδος σε όλες τις αγορές πλην Σοφοκλέους...".

    ΚΕΡΔΟΣ:'' Αισιοδοξία Γκαργκάνα για το ΑΕΠ."

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:'' Εξασθενεί η πιστοληπτική μας ικανότητα κατά τους Moody's".

    [15] Χρηματιστήριο

    Η ΕΞΠΡΕΣ αναφέρει ότι "περισσότερο με καρατόμηση παρά με ...αναδιάρθρωση -τουλάχιστον όσον αφορά τις ελληνικές μετοχές- έμοιαζε η χθεσινή ανακοίνωση του οργανισμούς κατάρτισης δεικτών FTSE αναφορικά με τη σύνθεση των νέων δεικτών του καθώς μόλις επτά εισηγμένες στο ΧΑ "επιβίωσαν" στον απόηχο της υιοθέτησης των αυστηρότερων κριτηρίων συμμετοχής διατηρώντας τη θέση τους σε κάποιον από τους δείκτες του Οργανισμού".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 17 September 2003 - 20:53:02 UTC