Read the Documents from the Ministries of Foreign Affairs of Greece & Turkey on the Imia Issue Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 03-10-22

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 22/10/2003
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Συντάξεις δημοσίου
  • [04] Επιδότηση ενοικίου φοιτητών
  • [05] Απεργία καθηγητών πανεπιστημίου
  • [06] Ασφαλιστικές εταιρίες- Πάγωμα
  • [07] Υπόθεση Σταθέα
  • [08] Οικουμενικό Πατριαρχείο - Ελληνική Εκκλησία
  • [09] Προϋπολογισμός- ΝΔ
  • [10] ΝΑΤΟ- Ελλάδα
  • [11] Βουλή - Αρση ασυλίας βουλευτών
  • [12] Δίκη 17Ν
  • [13] Απεργία δημοτικών υπαλλήλων
  • [14] Εκλογικός νόμος
  • [15] Ελληνοτουρκικά
  • [16] ΠΑΣΟΚ
  • [17] Φορολογικό νομοσχέδιο
  • [18] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [19] Γενική Τράπεζα

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 22/10/2003

    Η επίσκεψη του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών στην Αθήνα, η υπόθεση Σταθέα, οι σχέσεις Ελληνικής Εκκλησίας - Ελληνικού Πατριαρχείου και οι πληροφορίες για το υπό κατάθεση φορολογικό νομοσχέδιο είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): 11 παρεμβάσεις για άδειες δόμησης στα εκτός σχεδίου. Νέες εξαγγελίες από τη Βάσω.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Ανθρωποι και ποντίκια. Απέραντος σκουπιδότοπος η Ελλάδα.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Δάνεια-παγίδες από ''090''. Πλαστές υποσχέσεις από αετονύχηδες.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Ολος ο νόμος για τα 1.000 ευρώ στους φοιτητές. Αποκάλυψη: Το μίνι φορολογικό (προεκλογικό...) νομοσχέδιο που θα πάει στη Βουλή.

    Η ΑΥΓΗ: Λείπουν 8.000 εκπαιδευτικοί. Χάθηκαν 500.000 ώρες σε Λύκεια και Γυμνάσια.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Η μεγάλη ληστεία των σούπερ μάρκετ. Εκβιάζουν παραγωγούς και βιοτέχνες για εκπτώσεις 50% που δεν εμφανίζουν στα τιμολόγια.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Ανω-κάτω τα ασφάλιστρα. Σε καθεστώς παρακολούθησης τίθενται επίδικες ασφαλιστικές εταιρείες.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Αναδρομικά: Τουλάχιστον 340 ευρώ στους συνταξιούχους Δημοσίου. Απόφαση-δικαίωση από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

    ΕΘΝΟΣ: Οι μεγάλες ανατροπές στη φορολογία. Νομοσχέδιο-σκούπα για ακίνητα, ΙΧ, αγρότες, ελέγχους.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Χριστόδουλος προς Βαρθολομαίο: Πάρε με στο τηλέφωνο λιγάκι να τα πούμε...

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Μάχη δελφίνων στο ΠΑΣΟΚ για τα ψηφοδέλτια. Ολοι πιέζουν για την προώθηση των δικών τους υποψηφίων για να μπορούν να παίξουν ηγετικά μετά την ήττα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Κρίσιμο τετ α τετ για τους φοιτητές. ΑΕΙ: Συναντήσεις πανεπιστημιακών με Χριστοδουλάκη-Ευθυμίου.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Κατάθεση και ''διάγγελμα''. Ο σύζυγος έλαβε κλήση από τον εισαγγελέα.

    ΕΣΤΙΑ: Απέραντος σκουπιδότοπος. Πνευματικά, πολιτικά και τηλεοπτικά σκουπίδια.

    Espresso: Ζιγκολό ''ξάφρισε'' 5 δισ. δρχ. από ζάμπλουτη Αθηναία.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Αλήθειες και ψέματα. Τα ρωσικά αντισταθμιστικά ''χάθηκαν'' και τα ψάχνουμε. Τι απέγιναν τα 9 τρισ. δρχ. των αποκρατικοποιήσεων;

    Ο ΛΟΓΟΣ: Σώστε μας από τα σκουπίδια. Γιγαντώνεται το πρόβλημα των σκουπιδιών.

    ΤΑ ΝΕΑ: Με ένα χαρτί πωλήσεις ακινήτων και ΙΧ. Πακέτο με 10 αλλαγές στους φόρους.

    ΝΙΚΗ: Εισαγγελέας για τα σκουπίδια. Εκθεση της Νομαρχίας επισημαίνει κινδύνους.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Σενάρια: Εφιάλτης για Υγεία-Ασφάλιση. Τα παραδίδουν όλα στο μεγάλο κεφάλαιο.

    Traffic News: Σκηνοθέτης μου έκανε ανήθικη πρόταση. Το γνωστό μοντέλο Εύη Χειλά μιλά και αποκαλύπτει τους εκβιασμούς στη σόου μπιζ.

    Η ΧΩΡΑ: Σύνταξη με 3.500 ένσημα. Ολες οι αλλαγές που ενδιαφέρουν χιλιάδες ασφαλισμένους.

    City Press: Ασφάλιστρα: Τετράμηνο πάγωμα. Συμφωνία μεταξύ Κουλούρη και εταιρειών του κλάδου. Ανάσα και για τους κατόχους ΙΧ αυτοκινήτων.

    MetroRAMA: Τα σκουπίδια απειλούν την υγεία των πολιτών. Και ο εισαγγελέας την ΠΟΕ-ΟΤΑ, που τραβάει το σχοινί με νέα απεργία.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Ληστεύουν πελάτες τραπεζών. Θεσσαλονίκη: Συμμορίες ''χτυπούν'' μετά τις αναλήψεις.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: 10% πιο ακριβά τα ασφάλιστρα των ΙΧ. Οι ασφαλιστικές προανήγγειλαν τις αυξήσεις του 2004.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Η Τουρκία περνά από την Ελλάδα. Για να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

    [03] Συντάξεις δημοσίου

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ υποστηρίζει ότι ''από 340 ευρώ θα πάρουν χιλιάδες συνταξιούχοι του δημοσίου αναδρομικά από 1.1.2003 εξαιτίας του οτι απορρίφθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο η απόφαση του υπουργείου Οικονομικών για αποσύνδεση των αυξήσεων των συντάξεων από τις αυξήσεις των μισθών των εν ενεργεία υπαλλήλων''.

    [04] Επιδότηση ενοικίου φοιτητών

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ αναφέρει ότι ''την καταβολή του επιδόματος των 1.000 ευρώ σε περισσότερους από 50.000 φοιτητών και των 150 ευρώ σε 100.000 μαθητές ανέργων οικογενειών, την ενεργοποίηση του μέτρου της προσωποκράτησης για χρέη άνω των 30.000 ευρώ, την κατάργηση των τεκμηρίων στα ΙΧ προβλέπει μεταξύ άλλων το νομοσχέδιο ''σκούπα'' του υπουργείου Οικονομικών''.

    [05] Απεργία καθηγητών πανεπιστημίου

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει ότι ''με τη συμπλήρωση έξι εβδομάδων αποχής των πανεπιστημιακών η ΠΟΣΔΕΠ καταθέτει σήμερα στους υπουργούς Οικονομίας και Παιδείας εναλλακτικές προτάσεις διεξόδου με ελάχιστο οικονομικό κόστος''.

    [06] Ασφαλιστικές εταιρίες- Πάγωμα

    Η City Press σημειώνει ότι ''ένα ακόμη προσωρινό κλαδικό πάγωμα τιμών πέτυχε η κυβέρνηση μέσω του υφυπουργού Ανάπτυξης κ. Κουλούρη. Οι εκπρόσωποι των ασφαλιστικών εταιριών δέχθηκαν την πρότασή του να μην προχωρήσουν στις προγραμματισμένες αυξήσεις ασφαλίστρων μέχρι το Φεβρουάριο οπότε θα επανεξετάσουν τη στάση τους''.

    [07] Υπόθεση Σταθέα

    Η ESPRESSO υποστηρίζει ότι ''ντόμινο αποκαλύψεων για τις αμαρτωλές υποθέσεις των αυθαιρέτων προκαλεί η αυτοκτονία της Ρουμπίνης Σταθέα. Γίνεται μια συντονισμένη προσπάθεια από την Ασφάλεια και τις δικαστικές αρχές ώστε τα αόρατα χέρια που έσπρωξαν στον γκρεμό την 52χρονη προϊσταμένη της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου να αποκτήσουν σάρκα και οστά''.

    Το metroRAMA ισχυρίζεται ότι ''εντός των επόμενων ημερών θα κατατεθεί στο υπουργείο Οικονομικών το πόρισμα του επιθεωρητή κ. Αγιασοφίτη για τις ευθύνες που προκύπτουν από τις αναστολές κατεδαφίσεων που είχε υπογράψει η Ρουμπίνη Σταθέα και τις οποίες ο υφυπουργός Απ. Φωτιάδης χαρακτήρισε χθες παράνομες. Στο μεταξύ, συνέντευξη τύπου θα δώσει σήμερα στο δημαρχείο Χολαργού ο σύζυγος της Σταθέα Π. Τζαβάρας ο οποίος απειλεί με αποκαλύψεις''.

    [08] Οικουμενικό Πατριαρχείο - Ελληνική Εκκλησία

    Η ΧΩΡΑ υποστηρίζει ότι ''η ανάγκη εξεύρεσης λύσης στην κείμενη κρίση των σχέσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος με το Οικουμενικό Πατριαρχείο αποτέλεσε το βασικό θέμα συζήτησης όλων όσοι μετέβησαν χθες στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών αλλά και στην Αρχιεπισκοπή προκειμένου να ευχηθούν στον Προκαθήμενο της ελλαδικής Εκκλησίας, τον ΑΡχιεπίσκοπο Χριστόδουλο για την ονομαστική του εορτή''.

    Η ΑΥΓΗ προσθέτει ότι ''σε τροχιά σύγκρουσης βρίσκονται οι κ Βαρθολομαίος και Χριστόδουλος και για τον λόγο αυτόν αναμένεται να ενταθούν το επόμενο διάστημα οι διαμεσολαβητικές (αμιγώς εκκλησιαστικές , κυβερνητικές κ.α. ) πρωτοβουλίες''.

    [09] Προϋπολογισμός- ΝΔ

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ αναφέρει ότι ''αποφασισμένη να μη συμμετάσχει στο ''θέατρο σκιών'' στο οποίο με ευθύνη της κυβέρνησης έχει μεταβληθεί η συζήτηση στην επιτροπή της Βουλής του προσχεδίου προϋπολογισμού εμφανίστηκε χθες η ΝΔ. Η αξιωματική αντιπολίτευση αποχώρησε από τη συζήτηση''.

    [10] ΝΑΤΟ- Ελλάδα

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ γράφει ότι ''το ρόλο της Ελλάδας στο νέο ΝΑΤΟ εξαίρει ο απερχόμενος γενικός γραμματέας της Συμμαχίας λόρδος Ρόμπερτσον επισημαίνονται τη συμμετοχή της χώρας μας σε ειρηνευτικές αποστολές και την ευεργετική επίδραση της ελληνικής πολιτείας στην προσπάθεια σταθεροποίησης των Βαλκανίων. Ο γγ της Συμμαχίας καλεί την Ευρώπη να βασίσει τη νεόκοπη αμυντική της υπόσταση στους δοκιμασμένους θεσμούς του ΝΑΤΟ''.

    [11] Βουλή - Αρση ασυλίας βουλευτών

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι ''αντάρτικο'' κατά της νέας διαδικασίας άρσης της βουλευτικής ασυλίας κήρυξαν χθες οι βουλευτές και οι πολυδιαφημισμένος νέος θεσμός οδηγήθηκε σε ευτελισμό από την πρώτη κιόλας ημέρα της εφαρμογής του. Η χθεσινοβραδινή συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής κατέληξε σε αδιέξοδο όταν οργανωμένη ομάδα βουλευτών της ΝΔ με τη συμπαράσταση και μερίδας κυβερνητικών βουλευτών ήταν έτοιμη να ''σπάσει'' τις κομματικές γραμμές και να θεωρήσει ως ''πολιτικά αδικήματα'' ακόμη και τις τροχαίες παραβάσεις''.

    [12] Δίκη 17Ν

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) τονίζει ότι ''τη θέση ότι τα εγκλήματα των κατηγορουμένων της 17Ν πρέπει να χαρακτηριστουν πολιτικά, κόντρα στον αντιτρομοκρατικό νόμο , εξέφρασε χθες ο συνήγορος υπεράσπισης των αδελφών Ξηρού Φραγκίσκος Ραγκούσης κατά τη δεύτερη ημέρα της αγόρευσής του''.

    [13] Απεργία δημοτικών υπαλλήλων

    Η ΝΙΚΗ υποστηρίζει οτι "την παρέμβαση του εισαγγελέα, προκειμένου να διαφυλαχθεί η δημόσια υγεία και να αποτραπεί ο κίνδυνος μολύνσεων από τη συσσώρευση όγκων σκουπιδιών στην πρωτεύουσα, προκάλεσε η απόφαση των συνδικαλιστών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης για διήμερη παράταση της απεργίας από σήμερα".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ αναφέρει οτι "με ομόφωνη απόφασή της η ΠΟΕ-ΟΤΑ προχωρεί στη συνέχιση των κινητοποιήσεών της με νέα 48ωρη απεργία από σήμερα. Σύμφωνα με εκπροσώπους της ΠΟΕ-ΟΤΑ το υπουργείο Εσωτερικών δεν φάνηκε διατεθειμένο μέχρι σήμερα να ικανοποιήσει τα αιτήματά τους".

    [14] Εκλογικός νόμος

    Ο ΛΟΓΟΣ γράφει οτι "αποσύρονται οριστικά οι ρυθμίσεις περί διπλής κάλπης από τις προτάσεις της κυβέρνησης για το νέο εκλογικό νόμο, ύστερα από την... απροθυμία των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ να συναινέσουν στο εν λόγω μέτρο. Πάντως, στις αρχές Νοεμβρίου, το υπουργικό συμβούλιο θα συζητήσει το θέμα της καθιέρωσης του βουλευτή περιφέρειας, ο οποίος προτείνεται να εκλέγεται με λίστα".

    [15] Ελληνοτουρκικά

    Η Traffic news εκτιμά οτι "οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, το Κυπριακό, η ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας, θέματα ασφαλείας, καθώς και η λαθρομετανάστευση ήταν τα βασικά θέματα που απασχόλησαν τη χθεσινή συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Παπανδρέου, με τον Τούρκο ομόλογό του Αμπντουλάχ Γκιούλ".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ προσθέτει οτι "η κίνηση των κκ Αμπντουλάχ Γκιούλ και Γιώργου Παπανδρέου να δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στην οικονομική συνεργασία των δύο χωρών και στην επικείμενη υπογραφή της συμφωνίας αποφυγής διπλής φορολογίας φανερώνει οτι οι απόψεις που εκφράστηκαν από τις δύο πλευρές για τα θέματα των παραβάσεων του ελληνικού εναέριου χώρου και της υφαλοκρηπίδας κινήθηκαν σε εντελώς διαφορετικές κατευθύνσεις".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ επισημαίνει οτι "με την άφιξη του Τούρκου υπουργού στο αεροδρόμιο και τις δηλώσεις που έκανε μαζί με τον Ελληνα ομόλογό του που τον υποδέχθηκε, φάνηκε πως το ζητούμενο ήταν η συντήρηση του κλίματος της προσέγγισης και η υπογράμμιση των οικονομικών κερδών από μια τέτοια πολιτική".

    Η ΕΣΤΙΑ ισχυρίζεται οτι "είναι γεγονός αναμφισβήτητο οτι το μέλλον Ελλάδος και Τουρκίας ένα και μόνον μπορεί και πρέπει να είναι: Μέλλον ειρηνικής συμβιώσεως των δύο λαών. Ανεξαρτήτως των όσων μας χώρισαν επί αιώνες και μας χωρίζουν ακόμη και τώρα. Από την άποψη αυτή δεν υπάρχει Ελληνας που να διαφωνή με τα όσα σχετικώς είπε ο υπουργός Εξωτερικών, υποδεχόμενος τον Τούρκο ομόλογό του. Αλλά μόνον αυτό. Ολα τα άλλα και ιδίως οι αναφορές στην επιτευχθείσα κατά τα τελευταία χρόνια πρόοδο στις ελληνοτουρκικές σχέσεις αποτελούν υπεραπλούστευση της πραγματικότητος. Η συντελεσθείσα πρόοδος οφείλεται στις ελληνικές υποχωρήσεις".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) υπογραμμίζει οτι "για άλλη μια φορά η ελληνική κυβέρνηση επιδόθηκε στο γνωστό γι' αυτήν παιχνίδι των εντυπώσεων, επιχειρώντας να μετατρέψει μια ουσιαστικά εθιμοτυπική επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Αμπντουλάχ Γκιούλ σε σημαίνον διπλωματικό και πολιτικό θέμα. Προσδίδοντας ιδιαίτερη σημασία στην οργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων και πραγματοποιώντας ξενάγηση του Τούρκου αξιωματούχου (από αέρος αυτή τη φορά) στα ολυμπιακά έργα, η ελληνική κυβέρνηση επιχείρησε να καλύψει την έλλειψη ουσιαστικών αποτελεσμάτων στα εκκρεμή ζητήματα μεταξύ Αθήνας και Αγκυρας".

    Τα ΝΕΑ τονίζουν οτι "για επίτευξη προόδου στις μέχρι τώρα διερευνητικές επαφές που έχουν στόχο την πλήρη ομαλοποίηση της κατάστασης στο Αιγαίο και ίσως οδηγήσουν σε παραπομπή της οριοθέτησης της υφαλοκρηπίδας στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, κάνει λόγο ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Αμπντουλάχ Γκιούλ. Μιλώντας χθες στα ΝΕΑ στην τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα, ο κ. Γκιούλ επέλεξε να υιοθετήσει τη "σκληρή" γραμμή του Ραούφ Ντενκτάς στο Κυπριακό, υποστηρίζοντας οτι η λύση θα επέλθει μόνο εάν γίνουν αποδεκτές οι πραγματικότητες στο νησί. Κινούμενος σε αυτό το πνεύμα, ο επικεφαλής της τούρκικης διπλωματίας δεν παραλείπει να πάρει αποστάσεις από το σχέδιο Ανάν αφού το περιγράφει απλά ως "σημείο αναφοράς" και όχι βάση για διαπραγματεύσεις".

    [16] ΠΑΣΟΚ

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ σημειώνει οτι "την αντεπίθεση του ΠΑΣΟΚ και της κυβέρνησης σε όλα τα επίπεδα ενόψει των εκλογών συζήτησαν χθες το πρωί ο Πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης με τα στελέχη που μετέχουν στο λεγόμενο "πρωινό καφέ" στο Μέγαρο Μαξίμου. Στο επίκεντρο βρέθηκαν οι πρωτοβουλίες του Κινήματος και της κυβέρνησης".

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ "επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου σε όλους τους τομείς με επίκεντρο την οικονομία την οποία θέλει να καταστήσει ξανά "ισχυρό χαρτί" εν όψει των εκλογών, επιδιώκει ο Κώστας Σημίτης. Παράλληλα, επιταχύνονται και οι κομματικές διαδικασίες για την ανάδειξη των υποψήφιων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και επίκειται η ανακοίνωση του προγράμματος".

    [17] Φορολογικό νομοσχέδιο

    Το ΕΘΝΟΣ γράφει οτι "σημαντικές αλλαγές στο φορολογικό τοπίο επέρχονται με το πολυνομοσχέδιο, που την τελική του μορφή έδωσε χτες το επιτελείο του υπουργείου Οικονομίας. Απλουστεύονται οι διαδικασίες για τις αγοραπωλησίες ακινήτων. Διευκολύνονται οι αγρότες. Νέα δεδομένα ισχύουν στις συναλλαγές ιδιοκτητών ΙΧ με το Δημόσιο. Καθιερώνονται αυστηροί έλεγχοι".

    [18] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:'' Ο "κύβος ερρίφθη" τελικώς...Για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:'' Εκπληξη επτά αστέρων στη Γενική! Πέντε Ελληνες και δύο ξένοι μνηστήρες".

    ΚΕΡΔΟΣ:'' Σε φάση αναζήτησης η αγορά ακινήτων. Ερευνα της ΚΑΠΑ RESEARCH καταγράφει τις τάσεις της επόμενης πενταετίας''.

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:'' Προσδοκίες είσπραξης 3 δισ ευρώ από τις αποκρατικοποιήσεις. Για την κάλυψη του χρέους και "άλλων υποχρεώσεων".

    [19] Γενική Τράπεζα

    Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ υποστηρίζει ότι "θετικές εκπλήξεις έκρυβε η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη Γενική. Τελικά προσήλθαν επτά ενδιαφερόμενοι. Ο χρόνος πλέον τρέχει καθώς επισπεύδονται οι διαδικασίες για τη short list".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 22 October 2003 - 21:52:37 UTC