Visit the Philhellenic Perspective Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 03-12-09

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 09/12/2003
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Δίκη 17Ν
  • [04] Ολυμπιακοί Αγώνες-Ασφάλεια
  • [05] ΑΣΕΠ-Προσλήψεις
  • [06] Νέα Δημοκρατία
  • [07] Γ'ΚΠΣ
  • [08] Δημοσκοπήσεις
  • [09] Κυπριακό
  • [10] Οικ. Πατριαρχείο-Ελληνική Εκκλησία
  • [11] Ευρωπαϊκή Άμυνα
  • [12] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [13] Πετρέλαιο-ευρώ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 09/12/2003

    Η απόφαση του δικαστηρίου για τους κατηγορουμένους στη δίκη για τη ''17 Νοέμβρη'' είναι το κύριο θέμα των πρώτων σελίδων σχεδόν του συνόλου του σημερινού Τύπου. ΄Αλλα βασικά θέματα είναι το Κυπριακό, η κακοκαιρία και οι προσλήψεις.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): ''17 Νοέμβρη'': Ένοχοι! Αθώοι 4, με ελαφρυντικά 4.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Ισόβια ερωτήματα. 5+1 ένοχοι για 19 δολοφονίες-9 χτυπήματα χωρίς ένοχο.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Πυρετός για νέες προσλήψεις. Άρον-άρον ανοίγουν οι πόρτες για να βολευτούν οι ψηφοφόροι.

    Η ΑΥΓΗ: Απόφαση με ισορροπίες. Δίκη ''17Ν'': Γιωτόπουλος, Κουφοντίνας ένοχοι σε όλα.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Καμπάνα 8,2% για ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με το νέο γκάλοπ της MRB.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Πολλάκις ισόβια στους τρομοκράτες. Το Δικαστήριο αποφάσισε - απομένει η επιμέτρηση των ποινών. Η μεγαλύτερη ποινή αναμένεται για τον αρχηγό της 17Ν.

    ΕΘΝΟΣ: 2.094 νέες προσλήψεις σε νοσοκομεία-ΥΠΕΧΩΔΕ. Αποκλειστικό: Οι πίνακες με τις ειδικότητες και την κατανομή σε όλες τις μονάδες του ΕΣΥ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: ''Αναβράζουσα αναμονή'' για τους υπολοίπους! Χειροκροτήματα αλλά και αντιδράσεις για τις 4 αθωώσεις.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ανοιχτή υπόθεση. Τρομοκρατία: Απόφαση ισορροπιών από το δικαστήριο - 15 ένοχοι, 4 αθώοι.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ανατομία της απόφασης. Γιωτόπουλος: Ηθικός αυτουργός για όλα.

    ΕΣΤΙΑ: Εξαρθρώθηκε η τρομοκρατία; Προβληματισμός μετά την χθεσινή απόφαση.

    Espresso: Οι ώρες της σιωπής. Η Ρένα Βλαχοπούλου στο κρεβάτι του πόνου. Ο άνδρας της μιλάει για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Απόφαση λεπτών ισορροπιών. Η δίκη της 17 Νοέμβρη λήγει με 15 ενόχους και τέσσερις απαλλαγές. Ικανοποίηση από τον πολιτικό κόσμο, αλλά και την Ουάσιγκτον.

    Ο ΛΟΓΟΣ: 11 ένοχοι, 4 με ελαφρυντικά... 4 αθώοι. Η απόφαση της ιστορικής δίκης της ''17Ν''.

    ΤΑ ΝΕΑ: Με το ζύγι καταδίκες και αθωώσεις. Απόφαση-σταθμός με... ισορροπίες.

    ΝΙΚΗ: Δίκαιη κρίση. Ο επίλογος στα 28 χρόνια δράσης της ''17Ν''.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Ισχυρό ΚΚΕ για λαϊκή συμμαχία και εξουσία. Ούτε ΠΑΣΟΚ-Ούτε ΝΔ.

    Traffic News: Χαμός με το γιο της Άντζελας (Δημητρίου). Κάνει ασφαλιστικά μέτρα για να σταματήσει ο θόρυβος για το όνομά του.

    Η ΧΩΡΑ: Για όλα φταίει ο Γιωτόπουλος. Η ελληνική Δικαιοσύνη αποφάσισε: 15 ένοχοι και 4 αθώοι.

    City Press: Ισορροπημένη απόφαση με ερωτηματικά. Δίκη ''17Ν'': 15 κρίθηκαν ένοχοι και τέσσερις αθώοι.

    MetroRAMA: Αθώοι και ένοχοι της 17Ν. Στα σπίτια τους 4, ελαφρυντικά για άλλους 4, αρχηγός ο Γιωτόπουλος.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Κερδισμένοι και χαμένοι. Τι θα συζητηθεί για το Γ'ΚΠΣ την άλλη Τετάρτη.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Νέμεση. Ανακοινώθηκε η απόφαση για τη ''17 Νοέμβρη''.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Ενωμένη και πανέτοιμη η Θεσσαλονίκη στο Παρίσι για την EXPO.

    Σημείωση: Οι εφημερίδες ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) και ΒΡΑΔΥΝΗ δεν κυκλοφόρησαν λόγω απεργίας, ενώ μέχρι την ώρα αποστολής του δελτίου δεν είχε φθάσει στο ΑΠΕ και η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.

    [03] Δίκη 17Ν

    Η ΝΙΚΗ γράφει ότι ''στην έκδοση μιας ιστορικής - κι εν πολλοίς αναμενόμενης- απόφασης, που σύμφωνα με τις παρούσες ενδείξεις εκφράζει το γενικό λαϊκό αίσθημα προέβη χθες το Τριμελές Εφετείου Κακουργημάτων κλείνοντας και τυπικά την αυλαία 28 χρόνων δράσης της περιβόητης ένοπλης οργάνωσης ''17 Νοέμβρη''.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ σημειώνει ότι ''με μια καλοζυγισμένη απόφαση, πολιτικά ισορροπημένη όπως λένε οι παράγοντες της μεγάλης δίκης, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων υπό τον πρόεδρο κ. Μιχ. Μαργαρίτη έπειτα από 9 μήνες κοπιώδους ακροαματικής διαδικασίας και εξαντλητική αξιολόγηση στοιχείων, μαρτυριών και καταθέσεων, απέδωσε δίκαιο για τους 19 κατηγορουμένους της ''17 Νοέμβρη''.

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι '' αν η απόφαση για τη 17Ν υπήρξε μια απόφαση ιστορική, ιστορική απεδείχθη και για έναν ακόμη λόγο. Το δικαστήριο επισφράγισε δίχως αμφιβολίες τη δράση και τη δομή της οργάνωσης όπως το βαρύ κατηγορητήριο την είχε περιγράψει. Και δεν άφησε κενά, ούτε σενάρια ούτε μυθοπλασίες για τον ρόλο του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου που πια κηρύχθηκε ένοχος ως ηθικός αυτουργός για όλα''.

    Η City Press αναφέρει ότι ''με μια καλά ισορροπημένη απόφαση η ελληνική Δικαιοσύνη προσπάθησε να κλείσει σε δικαστικό αλλά και πολιτικό επίπεδο το κεφάλαιο της τρομοκρατίας στη χώρα μας. Οι δικαστές ήταν αρκετά αυστηροί με την έννοια ότι έκριναν ενόχους δεκαπέντε κατηγορούμενους αλλά και κρίνοντας αθώους τέσσερις ενίσχυσαν την εντύπωση ότι η δίκη ήταν δίκαιη και όχι ''στημένη''. Παρ΄ όλα αυτά μένουν αναπάντητα κρίσιμα ερωτήματα για την ελληνική τρομοκρατία''.

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ, διερωτάται ''η απόφαση του δικαστηρίου, το οποίο αποφάσισε με βάση τα στοιχεία του προανακριτικού υλικού που συνέλεξε η αστυνομία, προκαλεί όμως και μελαγχολικές σκέψεις. Καταδικάστηκαν με ισόβια πέντε φυσικοί αυτουργοί συν ένα ηθικός αυτουργός για τη δράση της οργάνωσης τα τελευταία τριάντα χρόνια. Αυτοί οι έξι ήταν λοιπόν μόνο η ''17 Νοέμβρη''; Αυτοί παρενέβαιναν με ωμότητα από το παρασκήνιο στα δημόσια πράγματα της χώρας;''

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ, ''κάθε Έλληνας έχει σοβαρούς λόγους να προβληματίζεται. Τελικά αυτή ήταν η οργάνωσις που τρομοκρατούσε την Ελλάδα επί 27 ολόκληρα χρόνια; Αυτοί ήταν οι άνθρωποι που διέπραξαν 23 δολοφονίες, δεκάδες βομβιστικές επιθέσεις και αμέτρητες ληστείες; Μόνον οι 15 εκρίθησαν ένοχοι;

    Η ΑΥΓΗ τονίζει ότι '' αναμενόμενο και με ισορροπίες η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για τη ''17Ν''. Το δικαστήριο, όπως προκύπτει από τις αθωωτικές αποφάσεις του, δεν δέχθηκε ως διαρκές το έγκλημα της συμμετοχής στην οργάνωση για τα χρόνια πριν από την ψήφιση του τελευταίου τρομονόμου- θέση που θεωρείται πρόκριμα για τη δίκη του ΕΛΑ. Εντύπωση έχουν προκαλέσει οι πληροφορίες για την πρόθεση του εισαγγελέα να ασκήσει εφέσεις για την αθώωση των Σερίφη, Ψαραδέλλη, Σωτηροπούλου. Η Ουάσιγκτον επιφυλάσσει για τον εαυτό της τον ρόλο του ''τελικού κριτή''.

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ προσθέτει ότι '' τόσο οι πιέσεις του αμερικανοβρετανικού παράγοντα όσο και οι πολιτικές στοχεύσεις της πολιτικής εξουσίας φαίνεται να εξυπηρετούνται από μια απόφαση που ''ισορροπεί'' ανάμεσα στο κοινό περί δικαίου αίσθημα και στην απαίτηση για βαριές καταδίκες''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υποστηρίζει ότι '' πρόκειται για μια απόφαση απ΄ την οποία καταδεικνύεται ότι οι τρεις δικαστές ''βασανίστηκαν'' για αρκετά πρόσωπα αλλά δεν ξέφυγαν από την κυρίαρχη φιλοσοφία του παραπεμπτικού βουλεύματος ως προς το κομβικό σημείο αυτής της δίκης. Την ιεραρχική δηλαδή δομή της οργάνωσης στην κορυφή της οποίας ήταν ο ένας και μοναδικός Αλέξανδρος Γιωτόπουλος. Απ΄ την άλλη ''ατόνησαν'' έως εξαφάνισαν με την απόφασή τους το έτερον θέσφατο του βουλεύματος. Την ομάδα των συνιδρυτών''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει ότι ''ανοικτό επιχειρεί να κρατήσει η κυβέρνηση το θέμα της τρομοκρατίας κι εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από το περιεχόμενο της συνέντευξης του υπουργού Δημόσιας Τάξης Γ. Φλωρίδη που εμφανίζεται -σε συνέντευξή του στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ -να προαναγγέλει νέες συλλήψεις μελών τρομοκρατικών οργανώσεων''.

    ΤΑ ΝΕΑ στο σχόλιό τους ισχυρίζονται μεταξύ άλλων τα εξής: ''Για την ελληνική κοινωνία είναι καιρός να αφήσει πίσω της αυτή την τραυματική υπόθεση που κόστισε πολλαπλά...Στις διεθνείς της σχέσεις, όπου βρέθηκε αντιμέτωπη με τις πιέσεις και τους εκβιασμούς των συμμάχων της.. Αλλά και στο εσωτερικό, όπου η μάχη κατά των τρομοκρατών πήρε συχνά τον χαρακτήρα κυνηγιού μαγισσών - ιδίως την τριετία της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Η εξάρθρωση της ''17 Νοέμβρη'' μάλιστα και η καθολική καταδίκη της τρομοκρατίας στη συνείδηση των πολιτών επιτρέπει να εξεταστεί από την αρχή - έστω και μετά το 2004... Η σκοπιμότητα των ειδικών νόμων που έχουν ψηφιστεί με διατάξεις έκτακτου χαρακτήρα - όπως αυτή που στερεί τους ενόρκους από τους κατηγορουμένους''.

    [04] Ολυμπιακοί Αγώνες-Ασφάλεια

    Το Metrorama υποστηρίζει ότι "με τη συμμετοχή του υπαρχηγού της Σκότλαντ Γιαρντ, Ντ. Βενές, πραγματοποιήθηκε χθες σύσκεψη της Συμβουλευτικής Ομάδας για την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης".

    [05] ΑΣΕΠ-Προσλήψεις

    Η ΧΩΡΑ αναφέρει ότι "προκηρύσσονται άμεσα για τους προσεχείς μήνες μέσω ΑΣΕΠ 2.390 θέσεις που αφορούν στην πρόσληψη ατόμων στο Δημόσιο. Ειδικότερα οι θέσεις προς κάλυψη απευθύνονται σε ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να απασχοληθούν σε δήμους, υπουργεία, επιμελητήρια, ΚΕΠ, πανεπιστήμια και νοσοκομεία, ενώ δίνεται η δυνατότητα, μέσα στον Δεκέμβριο, αλλά μέχρι και τις αρχές του "Ολυμπιακού έτους" σε μεγάλο αριθμό ατόμων, διαφόρων ειδικοτήτων που αγγίζει τις 2.400, να λάβουν ως δώρο Χριστουγέννων μια θέση απασχόλησης στον δημόσιο τομέα. Οι προσλήψεις απευθύνονται σε υποψηφίους Υποχρεωτικής, Δευτεροβάθμιας, Τεχνολογικής και Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης".

    [06] Νέα Δημοκρατία

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ γράφει ότι "για τον προσεχή Φεβρουάριο μετατίθεται όπως όλα δείχνουν η Εθνική Συνδιάσκεψη που αρχικώς είχε προγραμματιστεί για τις αρχές του χρόνου στην οποία θα παρουσιαστεί το σύνολο του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας αλλά και οι βασικές θέσεις του κόμματος εν όψει των εθνικών εκλογών του 2004".

    [07] Γ'ΚΠΣ

    Η Traffic news σημειώνει ότι το τρίτο Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης, η πορεία υλοποίησής του και οι προοπτικές του απασχόλησαν χθες την κυβέρνηση. Σύμφωνα με τον Χρήστο Πάχτα ο οποίος είναι και ο συντονιστής των τομεακών και περιφερειακών προγραμμάτων, ο κίνδυνος απώλειας πόρων από το ΚΠΣ-3 για το χρονικό διάστημα 2000-2003 έχει αποφευχθεί, ενώ όπως πρόσθεσε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκε και η κατανομή του "αποθεματικού επίδοσης και προγραμματισμού" μέσω των οποίων η Ελλάδα θα διαθέσει περίπου δύο δισ. ευρώ για τα προγράμματα του "τρίτου πακέτου".

    [08] Δημοσκοπήσεις

    Το ΕΘΝΟΣ εκτιμά ότι "ο καθορισμός της πολιτικής ατζέντας, χωρίς το άγχος των δημοσκοπήσεων και η ολική επαναφορά του διλήμματος "Σημίτης ή Καραμανλής" προέχει πάνω από όλα για το κυβερνών κόμμα στην παρούσα πολιτική συγκυρία. Τη δημοσιοποίηση των ευρημάτων της εξαμηνιαίας δημοσκόπησης της MRB, την Τετάρτη, την αντιμετωπίζουν "αποστασιοποιημένα" τα κυβερνητικά στελέχη".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ προσθέτει ότι "σε κόκκινο συναγερμό βρίσκονται το μέγαρο Μαξίμου και η Χαριλάου Τρικούπη μετά τα αποτελέσματα των νέων δημοσκοπήσεων που θα δουν τις προσεχείς ημέρες το φως της δημοσιότητας. Τα αποτελέσματα των γκάλοπ είναι άκρως αρνητικά για το ΠΑΣΟΚ που εξακολουθεί να έχει τεράστιο πρόβλημα συσπείρωσης, ενώ παράλληλα παρουσιάζει ακατάσχετη αιμορραγία ψηφοφόρων σε περιοχές που θεωρούνταν προπύργια της Δημοκρατικής Παράταξης".

    [09] Κυπριακό

    Η Espresso επισημαίνει ότι "μέρες τρόμου ζουν οι Τουρκοκύπριοι στα Κατεχόμενα της Κύπρου. Κατά εκατοντάδες καταφθάνουν από την Τουρκία τα μέλη της γνωστής εγκληματικής οργάνωσης "Γκρίζοι Λύκοι". Ρόλος τους είναι η κατατρομοκράτηση των "ψηφοφόρων" της 14ης Δεκεμβρίου, που καλούνται να παρατείνουν την εξουσία του Ντενκτάς ή να ανατρέψουν το καθεστώς του. Επεισόδια εκφοβισμού και τρομοκράτησης εκδηλώνονται καθημερινά".

    Η ΛΟΓΟΣ ισχυρίζεται ότι "η εκστρατεία στα κατεχόμενα για τις λεγόμενες εκλογές της ερχόμενης Κυριακής μπήκε στην τελική ευθεία με τα κόμματα που αντιπολιτεύονται το Ραούφ Ντενκτάς να εκφράζουν βεβαιότητα για τη νίκη τους και τα Ελληνοκυπριακά κόμματα να εκφράζουν την προσδοκία αλλαγής του πολιτικού σκηνικού στην τουρκοκυπριακή πλευρά".

    [10] Οικ. Πατριαρχείο-Ελληνική Εκκλησία

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ υπογραμμίζει ότι "με την πολυσέλιδη απαντητική επιστολή του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου θα ασχοληθούν σήμερα οι Μητροπολίτες της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδας στη συνεδρίασή τους. Οι Μητροπολίτες που ήδη γνωρίζουν το περιεχόμενο της αφού το Πατριαρχείο την δημοσιοποίησε από την στιγμή που επιδόθηκε στον Αρχιεπίσκοπο καλούνται να αποφασίσουν μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο ποια θα είναι τελικά η στάση που θα κρατήσουν".

    [11] Ευρωπαϊκή Άμυνα

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) υποστηρίζει ότι ''σε κρίσιμη καμπή βρίσκεται ο σχεδιασμός της ευρωπαϊκής άμυνας και ειδικότερα το θέμα της ενεργοποίησης της ρήτρας αμοιβαίας αμυντικής συνδρομής μετά από τις διαφωνίες που βγήκαν και πάλι στο προσκήνιο χθες κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου των υπουργών Εξωτερικών στις Βρυξέλλες. Οι αντιρρήσεις ορισμένων μελών που υποστηρίζουν ότι η ενεργοποίηση της ρήτρας αμοιβαίας αμυντικής συνδρομής δεν πρέπει να είναι ''αυτόματη'' αλλά να ενεργοποιείται μόνο μετά από αίτηση του κράτους - μέλους που υφίσταται την επίθεση από τρίτη χώρα και να απαιτείται ειδική απόφαση για κάθε περίπτωση, βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων''.

    [12] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:'' Φεύγουν τα ''πετροδόλαρα''! Οι χώρες -μέλη του OPEC αποσύρουν τις καταθέσεις τους από τις ΗΠΑ''.

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:'' Ενδιαφέρον για επενδύσεις από τις ΗΠΑ. Εύσημα Τ. Μιλερ για την οικονομία''.

    ΚΕΡΔΟΣ:''Εχασαν άνω των 100 εκατ. ευρώ οι Γερμανοί από τη Eurobank''.

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:'' Ρεκόρ ανόδου του ευρώ. Καλπάζει και ο χρυσός''.

    [13] Πετρέλαιο-ευρώ

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ αναφέρει ότι "η είδηση πως κράτη-μέλη του ΟΠΕΚ (παραγωγοί πετρελαίου) και η Κίνα εγκαταλείπουν το δολάριο και επαναπατρίζουν κεφάλαια στα εγχώρια νομίσματά τους, με επιταχυνόμενο ρυθμό φέτος, κλόνισε ακόμη περισσότερο την εμπιστοσύνη των επενδυτών προς το αμερικανικό νόμισμα και οδηγήσει το δολάριο σε νέα ιστορικά χαμηλά επίπεδα έναντι του ευρώ, για έβδομη διαδοχική ημέρα".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Tuesday, 9 December 2003 - 16:04:58 UTC