Read the European Union Resolutions on The Cyprus Problem Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 04-01-09

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 09/01/2004
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] ΠΑΣΟΚ
  • [04] Δημοσκόπηση
  • [05] Νέα Δημοκρατία
  • [06] Κόμματα Αριστεράς
  • [07] Τουρκία - Κυπριακό
  • [08] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [09] Παροχές

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 09/01/2004

    Οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ με την παραίτηση του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη από την προεδρία του Κινήματος και την κατάθεση υποψηφιότητας για την ηγεσία από τον υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Παπανδρέου στη χθεσινή κοινή σύνοδο της Κεντρικής Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, η ομιλία του κ. Σημίτη και η δήλωση του κ. Παπανδρέου, η τηλεοπτική συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ Κώστα Καραμανλή και η στρατηγική του κόμματός του ενόψει των εκλογών, καθώς και το Κυπριακό είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Οι 100 πρώτες ημέρες του Καραμανλή. ''Ετσι θα κυβερνήσω'' λέει ο πρόεδρος της ΝΔ. Αποκαλυπτική συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): ''Αντε γεια'' σύντροφοι και συντρόφισσες! Υπέβαλε την παραίτησή του από αρχηγός στην ΚΕ του ΠΑΣΟΚ.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Παρών ο Πάουελ. Απών ο Λαλιώτης. Μια παρέμβαση και μια απουσία με νόημα σημάδεψαν την υποψηφιότητα Παπανδρέου.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Σάλος από την παρέμβαση Πάουελ στα εσωτερικά της Ελλάδος. ''Ο Γιώργος είναι πολύ καλός φίλος. Εχουμε κάνει πολλά μαζί τα τελευταία χρόνια, του εύχομαι καλή τύχη'', δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ.

    Η ΑΥΓΗ: Εικονική δημοκρατία. ΠΑΣΟΚ: Αρνούνται τη συζήτηση, φοβούνται τη διαφωνία.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Να μην βγαίνουν στα κανάλια οι παλιές φάτσες. Ο λαός αγκάλιασε το νέο ηγέτη του. Τα αλλάζει όλα ο Γιώργος σε κόμμα, κυβέρνηση, θεσμού και πρόσωπα.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: ''Η μεγάλη ευκαιρία για μια νέα πολιτική''. Προσκλητήριο στους νέους από τον Γ. Α. Παπανδρέου. Στις 8 Φεβρουαρίου εκλέγεται ο νέος ηγέτης.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Κώστας Καραμανλής: Ετσι θα αλλάξει η Ελλάδα. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατία ανέλυσε την πολιτική των μεταρρυθμίσεων που θα ακολουθήσει ως πρωθυπουργός.

    ΕΘΝΟΣ: Ρίχνει τα τείχη ανοίγει την πόρτα στους πολίτες. Με ανατροπές και τομές το ξεκίνημα του Γιώργου.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Εστω και ...κηπουροί στον κήπο του, στο Καστρί! Σύμφωνα με την παγία αρχή του ...γλειψίματος, οι πάντες στο ΠΑΣΟΚ, τρέχουν τώρα πίσω απ΄τον Γιωργάκη.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Θέλει αιχμάλωτο τον Γ. Παπανδρέου ο Σημίτης. Δυναμικό ''παρών'' του πρωθυπουργού πριν και μετά τις εκλογές.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Καραμανλής: Καλώ τον Παπανδρέου σε ανοιχτό διάλογο. Συνέντευξη: Ο πρόεδρος της ΝΔ επαναφέρει στο προσκήνιο την πολιτική.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Στόχος του πέρα απ΄το ΠΑΣΟΚ. Ο Γιώργος μιλάει για ''μεγάλη δημοκρατική παράταξη''.

    ΕΣΤΙΑ: Ιδεολογική αντεπίθεσις. Μονόδρομος τώρα για την Νέα Δημοκρατία.

    Espresso: Η ταραχώδης ζωή μου με πολλούς επώνυμους. Οι πικάντικες αποκαλύψεις της Ματούλας σε βιβλίο.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:Διάδοχος υπό κηδεμονίαν. Πασιφανής η προσπάθεια Σημίτη να τον περιορίσει- Δειλή εμφάνιση Παπανδρέου.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Υποψηφιότητα για το ...νέο ξεκίνημα του ΠΑΣΟΚ. Κάλεσμα Γ. Παπανδρέου προς τους νέους κι όσους έχουν κριτική αντίληψη για την πολιτική.

    ΤΑ ΝΕΑ: Ελάτε να τ΄αλλάξουμε όλα. Προσκλητήριο Γιώργου στους νέους.

    ΝΙΚΗ: Νέο ξεκίνημα. Παρένθεση η οκταετία Σημίτη. Με προσκλητήριο στη νεολαία, στους αγρότες και σε όλη την κοινωνία.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Η λαϊκή οικογένεια ακριβοπληρωμένη την εμπορευματοποίηση της Υγείας.

    Traffic News: Μοντέλα γύριζαν τσόντες στη Βουλγαρία. Λεσβιακοί έρωτες και σκληρό πορνό. Τις εκβιάζουν να στείλουν κόπιες και στην Ελλάδα.

    Η ΧΩΡΑ: Καραμανλής: Ετσι θα κυβερνήσω. Ο πρόεδρος της ΝΔ χαράζει τους άξονες της κυβερνητικής πολιτικής.

    City Press: Πρώτη εκλογή από τη βάση. Η κοινή συνεδρίαση Κεντρικής Επιτροπής και Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ ομόφωνα αποφάσισε την αλλαγή του καταστατικού.

    MetroRAMA: Αλλαγή σκυτάλης. Στις 8/2 η εκλογή του Γ. Παπανδρέου στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Στην αντεπίθεση περνάει η ΝΔ: ''Δεν υπάρχουν μεσσίες ή ήρωες''.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Διαγωνισμός άνευ ορίων! ΑΣΕΠ: Ολη η προκήρυξη σε 20 σελίδες.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Δυναστεία: Η ελπίδα του ΠΑΣΟΚ. Ο Γ. Παπανδρέου ήδη αναλαμβάνει κομματικές ευθύνες και πρωτοβουλίες.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Προέλαση της Νέας Δημοκρατίας. Επέλασε ΠΑΣΟΚ με νέο αρχηγό και νέες λαϊκές πρωτοβουλίες.

    [03] ΠΑΣΟΚ

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ επισημαίνει ότι ''σε ριζικές και μεγάλες ανατροπές στο ΠΑΣΟΚ αλλά και στο πολιτικό σκηνικό γενικότερα, οδηγεί η παράδοση της σκυτάλης από τον Κώστα Σημίτη. Ο Γιώργος Παπανδρέου ρίχνει τα τείχη και δημιουργεί συνθήκες για ένα νέο ξεκίνημα. Οι εξελίξεις στην Ελλάδα έχουν προκαλέσει το διεθνές ενδιαφέρον''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ προσθέτει ότι ''στη ''μεγάλη δημοκρατική παράταξη'' θα απευθυνθεί πριν από τις εκλογές ο Γιώργος Παπανδρέου θέλοντας να καταστήσει σαφές ότι στόχος του είναι να υπερβεί το ΠΑΣΟΚ και να συσπειρώσει ευρύτερες δυνάμεις. Η ανανέωση σε πρόσωπα και δομές του κόμματος είναι ο δεύτερος στόχος του και αναμένεται να πάρει σαρωτική μορφή μετά τις εκλογές. Ειδική αναφορά έκανε χθες στη νεολαία αλλά και σε εκλογικά στρώματα με παραδοσιακή σχέση με το ΠΑΣΟΚ''.

    ΤΑ ΝΕΑ ισχυρίζονται ότι ''ολοκληρωμένο πακέτο με την πρότασή του για το νέο σύστημα διακυβέρνησης της χώρας θα παρουσιάσει στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Παπανδρέου. Πακέτο με το οποίο θα σηματοδοτήσει το πέρασμα από την ''ισχυρή Ελλάδα'', που ήταν το σύνθημα του Κώστα Σημίτη στον ''ισχυρό πολίτη''. Για τα νέα πρόσωπα θα δώσει επίσης στίγμα αμέσως μετά την εκλογή του από τη βάση, με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας το οποίο θα καταρτίσει και οι συνεργάτες του τονίζουν ότι οι ''νέες ιδέες θέλουν και νέα πρόσωπα'' αναφερόμενοι και στο τι μέλλει γενέσθαι μετά τις εκλογές εάν εκλεγεί πρωθυπουργός ο κ. Παπανδρέου''.

    Η ESPRESSO υποστηρίζει ότι '' η χθεσινή Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ σφράγισε οριστικά το τέλος μιας εποχής για το κόμμα και σηματοδότησε τη γέννηση μιας καινούργιας''.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ γράφει ότι ''παίρνει το παιχνίδια στα χέρια του πλέον ο Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος μετά και την τυπική παραίτηση χθες του Κώστα Σημίτη από τη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην κοινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος επιχειρεί να καταγράψει το δικό του διακριτικό ηγετικό στίγμα στην κεντρική πολιτική σκηνή''.

    Η ΝΙΚΗ αναφέρει ότι ''την αντίστροφη μέτρηση για την πολιτική αναβάπιτση του ΠΑΣΟΚ και τη μετάβασή του στη ''νέα εποχή'' κήρυξε χθες ο Γ. Παπανδρέου με την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για το ύπατο ηγετικό αξίωμα. Παράλληλα, εξέπεμψε μήνυμα πολιτικής αυτοπεποίθησης για την έκβαση της επερχόμενης εκλογικής αναμέτρηση και απευθυνόμενος σε πρώτο πρόσωπο προς τις πολυπληθείς κοινωνικές ομάδες που αποτελούν επί χρόνια πηγή άντλησης πολιτικής δύναμης γι το Κίνημα εγγυήθηκε προσωπικώς τη μελλοντική διασφάλιση της ''ειρήνης, της ασφάλειας, της ανάπτυξης και της κοινωνικής ευημερίας''.

    Σύμφωνα με την ΑΥΡΙΑΝΗ, ''κλίμα πρωτοφανούς συσπείρωσης στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ παρατηρείται με την επικείμενη ανάδειξη του Γ. Παπανδρέου στην ηγεσία του Κινήματος. Με δήλωσή του ο Γ. Παπανδρέου άφησε να εννοηθεί ότι θ΄αλλάξουν πολλά στο ΠΑΣΟΚ αφού έκανε λόγο για ''ένα νέο ξεκίνημα πραγματικό'' ενώ στην ομιλία του ο Κώστας Σημίτης επέμεινε στην υπεράσπιση του κυβερνητικού έργου''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ προσθέτει ότι ''άνεμος ανανέωσης πνέει στο ΠΑΣΟΚ μετά τις πρωτοβουλίες του Κ. Σημίτη. Σε αυτή την ανανέωση όπως εκφράζεται από τον Γιώργο Παπανδρέου αναφέρθηκαν πολλά στελέχη του Κινήματος πριν και μετά τη συνεδρίαση της ΚΕ ενώ εγκωμίασαν την κίνηση του πρωθυπουργού''.

    Το metroRAMA σημειώνει ότι ''τα στελέχη του ΠΑΟΣΚ εμφανίστηκαν αισιόδοξα για ανατροπή του πολιτικού κλίματος και εκλογική νίκη του κόμματος, ωστόσο ο νέος πρόεδρος θα κληθεί να αντιμετωπίσει τους ''δυσαρεστημένους'' στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ''.

    Κατά την ΑΠΟΦΑΣΗ, ''απλόχερα και σε ένα βαθμό απρόσμενα ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Κόλιν Πάουελ πρόσφερε στήριξη στον Γιώργο Παπανδρέου-τον οποίο χαρακτήρισε φίλο του - ευχόμενος ''καλή τύχη''.

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ τονίζει ότι ''την ώρα που ο Αμερικανός ΥΠΕΞ Κ. Πάουελ δηλώνει ''παρών'' στην προεκλογική εκστρατεία του διαδόχου, ο Κ. Λαλιώτης ήταν απών από την ανακήρυξή του ως μόνου υποψήφιου προέδρου από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ γράφει ότι ''ο κ. Σημίτης έδειξε τις προθέσεις του για μια ιδιότυπη ''δυαρχία'' στο ΠΑΣΟΚ.

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ισχυρίζεται ότι ''η υποβολή και επισήμως της παραίτησης του Κ. Σημίτη από τη θέση του προέδρου του ΠΑΟΣΚ και η υποβολή υποψηφιότητας από τον Γ. Παπανδρέου σηματοδοτεί από χτες την έναρξη ενός νέου κύκλου στο πλαίσιο της προπαγανδιστικής καταιγίδας, μέσω της οποίας το ΠΑΣΟΚ επιδιώκει να εξαπατήσει προεκλογικά τα λαϊκά στρώματα και να υφαρπάξει την ψήφο τους''.

    [04] Δημοσκόπηση

    Η Traffic γράφει ότι "θετικά φαίνεται να αντιμετωπίζει η πλειοψηφία των πολιτών την απόφαση του Κώστα Σημίτη να αποχωρήσει από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, αλλά και την επικείμενη ανάδειξη του Γιώργου Παπανδρέου στην προεδρία του κόμματος, σύμφωνα με δημοσκόπηση της ΚΑΠΠΑ Research που διενεργήθηκε για λογαριασμό της κρατικής τηλεόρασης".

    [05] Νέα Δημοκρατία

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) αναφέρει ότι "σίγουρος και αισιόδοξος για την κυβερνητική πορεία που ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία, εμφανίστηκε χθες ο πρόεδρος του κόμματος κ. Κώστας Καραμανλής. Κατά τη χθεσινοβραδινή τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στον Alpha, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έδωσε απαντήσεις για όλα τα θέματα που προκύπτουν με τις εξελίξεις στην κυβερνητική πλευρά και περιέγραψε το στίγμα της τακτικής που θα ακολουθήσει η Νέα Δημοκρατία στην πορεία προς τις εκλογές".

    Η ΧΩΡΑ υποστηρίζει ότι "ο Κ. Καραμανλής σε τηλεοπτική συνέντευξή του στον ALPHA και τον Ν. Χατζηνικολάου, αναπτύσσοντας το ριζοσπαστικό πρόγραμμα της ΝΔ, δεσμεύτηκε για δραστική μείωση των φόρων, αύξηση της απασχόλησης, πραγματικές αυξήσεις, εγγυημένα εισοδήματα και δωρεάν πρόσβαση στην Υγεία για όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες. Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε τον Κ. Σημίτη για φυγή και τον Γ. Παπανδρέου για συνενοχή στο κατάντημα της χώρας".

    Σύμφωνα με τον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ (Μήτση) "πυρ κατά βούληση" εναντίον ταυτοχρόνως και του κ. Κ. Σημίτη και του κ. Γ. Παπανδρέου είναι η τακτική που αρχίζει να εφαρμόζει πλέον η ΝΔ, κάνοντας την αρχή από τον πρωθυπουργό χθες το μεσημέρι και συνεχίζοντας με προσκλήσεις-προκλήσεις προς τον κ. Γ. Παπανδρέου από τον ίδιο τον κ. Κ. Καραμανλή, εν συνεχεία, να τοποθετηθεί δημόσια και σε αντιπαράθεση μαζί του για τα κρίσιμα προβλήματα της χώρας και την πολιτική του ΠΑΣΟΚ".

    ΤΟ ΒΗΜΑ ισχυρίζεται ότι "έτοιμοι για τις εκλογές και βέβαιοι για τη νίκη εμφανίστηκαν σε συγχορδία χθες ο κ. Κ. Καραμανλής και οι συνεργάτες του, σε μια προφανή προσπάθειά τους να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και την ηττοπάθεια που έχει σκιάσει τη ΝΔ μετά την αλλαγή ηγεσία στο ΠαΣοΚ".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υπογραμμίζει ότι "αποφασισμένος να μην ενδώσει στις πιέσεις, που αναμένεται να δεχθεί από τα μεγάλα συμφέροντα στην προσπάθειά του να καταπολεμήσει ως πρωθυπουργός τα φαινόμενα της διαφθοράς, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Κ. Καραμανλής".

    Η ΑΥΓΗ προσθέτει ότι "η αναζήτηση σημαίνουσας θέσης για την κ. Ντόρα Μπακογιάννη στον προεκλογικό αγώνα της ΝΔ, ούτως ώστε να βγει στα τηλεοπτικά μπαλκόνια ως αντίπαλο δέος προς τον κ. Παπανδρέου, είναι το αντικείμενο της σημερινής συνάντησης στη Ρηγίλλης μεταξύ του προέδρου της ΝΔ και της δημάρχου".

    Η ΕΣΤΙΑ εκτιμά ότι "με τον επικοινωνιακό καταιγισμό του τελευταίου διημέρου, το ΠΑΣΟΚ κέρδισε προς στιγμήν τις εντυπώσεις. Αλλά όπως έδειξε η χθεσινοβραδυνή τηλεοπτική συνέντευξις του κ. Καραμανλή, η απάντησις της Νέας Δημοκρατίας θα είναι μία και μόνη: Ιδεολογική αντεπίθεσις. Ωστε να φανούν ξεκάθαρα οι ιδεολογικές διαφορές της από το ΠΑΣΟΚ".

    [06] Κόμματα Αριστεράς

    Η City Press αναφέρει ότι "τα κόμματα της Αριστεράς καταγγέλλουν την κυριαρχία του δικομματισμού αλλά θα πρέπει να αποδείξουν σε αυτές τις εκλογές ότι αποτελούν δύναμη περιορισμού της επιρροής του. Δύο δρόμοι υπάρχουν για τα κόμματα της Αριστεράς. Η δημιουργία ενός τρίτου αριστερού πόλου ή η ένταξη ορισμένων από αυτά σε ένα νέο κυβερνητικό συνασπισμό της Κεντροαριστεράς. Το αξιοπερίεργο είναι ότι τα κόμματα της Αριστεράς δεν κινούνται προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση".

    [07] Τουρκία - Κυπριακό

    Ο ΛΟΓΟΣ τονίζει ότι "γραπτή ανακοίνωση, στην οποία εκφράζεται η πλήρης υποστήριξη της Αγκυρας στην επανέναρξη των συνομιλιών μεταξύ Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων για την επίλυση του Κυπριακού, εξέδωσε χθες η πολιτική, πολιτειακή και στρατιωτική ηγεσία της Τουρκίας".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει ότι "με τη σφραγίδα και του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΣΕΑ) της Τουρκίας, το οποίο θα συνέλθει στις 23 Ιανουαρίου, ολοκληρώνει την πολιτική της στο Κυπριακό η Αγκυρα. Η τουρκική κυβέρνηση παρουσίασε βαθμιαία σε όλα τα θεσμικά όργανα της χώρας το έγγραφο με τίτλο "Η θέση της τουρκικής πλευράς", επιχειρώντας έτσι να διαμορφώσει μια εθνική πολιτική".

    [08] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:'' Ανησυχία του ΔΝΤ για τις ΗΠΑ! Ορατός ο κίνδυνος διατάραξης των διεθνών συναλλαγματικών ισοτιμιών''.

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:'' Οι ξένοι κινούν το 50% του τζίρου στη Σοφοκλέους. Ογδοη ημέρα ανόδου, ξεπέρασε τις 2.400 μονάδες ο Δείκτης''.

    ΚΕΡΔΟΣ:'' Ανοιξε το κουτί με τα προεκλογικά δώρα. Δύο τροπολογίες στη Βουλή ικανοποιούν αγροτικά αιτήματα''.

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:'' Η εγκύκλιος για τους νέους μισθούς των δημ. υπαλλήλων. Εως 9,8% σε εκπαιδευτικούς και κληρικούς''.

    [09] Παροχές

    ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ υποστηρίζει ότι "η κυβέρνηση, εκτός από το επικοινωνιακό μπαράζ που σχετίζεται με την αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ εν όψει των εκλογών στο οποίο απαντά "αδέξια" μέχρι στιγμής η ΝΔ, φέρεται αποφασισμένη να προχωρήσει και επί της ουσίας στον προεκλογικό αγώνα: Σε πρώτη φάση ανοίγει το κουτί με τα δώρα!".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 9 January 2004 - 16:46:36 UTC