Browse through our Interesting Nodes of Greek Radio & Television Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 04-05-18

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 18/05/2004
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Δημόσιοι υπάλληλοι
  • [04] Επίσκεψη Καραμανλή στις ΗΠΑ
  • [05] Συνάντηση Καραμανλή - Αννάν
  • [06] Καύσιμα- ΕΕ-Ελληνική πρωτοβουλία
  • [07] Μεταλλαγμένα προϊόντα
  • [08] Μείωση εξοπλισμών
  • [09] Αφορολόγητα όρια
  • [10] Παιδεία
  • [11] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [12] ΕΕ-Τιμές καυσίμων

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 18/05/2004

    Η αύξηση της τιμής των καυσίμων και η πρόταση για μείωση του ειδικού φόρου, η επίσκεψη του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στις ΗΠΑ και το υπό κατάθεση νομοσχέδιο για την παιδεία είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): 12 περιοχές-φιλέτα για φθηνό και καλό σπίτι. Ο χάρτης της κτηματαγοράς στην Αττική.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Παιδεία: αλλάζουν πολλά. Τι αποφάσισε χθες η Κυβερνητική Επιτροπή υπό τον πρωθυπουργό.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Λιγότερα όπλα περισσότερες παροχές. Ιστορική συμφωνία Ελλάδας-Τουρκίας για μείωση των εξοπλισμών.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Δημόσιο: Τι θα αλλάξει σε μισθούς, προαγωγές και μεταθέσεις. Εντός της εβδομάδας αρχίζουν οι επαφές με τους συνδικαλιστές.

    Η ΑΥΓΗ: Το ράλι του πετρελαίου απειλεί τις οικονομίες. Νέο ρεκόρ τιμής χθες στη Ν. Υόρκη.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Έρχεται μεγάλη πείνα. Η τιμή της βενζίνης βάζει φωτιά στην Οικονομία. Καραμπόλα αυξήσεων σε τρόφιμα και υπηρεσίες.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Πετρελαιοκίνητος πληθωρισμός! Πρωτοφανείς αυξήσεις των τιμών πετρελαίου γκρεμίζουν τις αγορές.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Τι αλλάζει στις μεταβιβάσεις ακινήτων. Όλα όσα περιλαμβάνει η εγκύκλιος του υπουργείου Οικονομικών.

    ΕΘΝΟΣ: "Ψαλίδι" 2 δισ. εύρο στους εξοπλισμούς. Πρώτο βήμα για αποκλιμάκωση μετά και την κίνηση της Τουρκίας για περικοπές προγραμμάτων αξίας 8 δισ. δολαρίων.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Η λαβωμένη ελευθερία υποδέχθηκε χθες την Αθηναϊκή Δημοκρατία. Έφθασε στην Ουάσιγκτον ο Πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Κατάργηση εξετάσεων. Μείωση των μαθημάτων. Από το νέο σχολικό έτος ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας Μ. Γιαννάκου.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Πακέτο για φοιτητές-εκπαιδευτικούς. Υπουργείο Παιδείας: Τι φέρνει το νέο νομοσχέδιο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Κρατικό διυ-ληστή-ριο. Καύσιμα: Τα ΕΛΠΕ (75% της αγοράς) σέρνουν τον χορό της κερδοσκοπίας.

    ΕΣΤΙΑ: 55% φόροι στην βενζίνη. Το κράτος εισπράττει την μερίδα του λέοντος.

    ESPRESSO: Οι αληθινοί σταρ. Το μυθιστόρημα που αποκαλύπτει τα απόρρητα της Showbiz.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Εκτός ελέγχου το Ιράκ. Η δολοφονία του Σαλίμ δείχνει το χάος που επικρατεί στη χώρα.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Πανελλαδικές εξετάσεις: Η ώρα των μαθητών. Με Φυσική και Ιστορία η πρεμιέρα. ΤΑ ΝΕΑ: Με καπέλο 14,6% η βενζίνη στην Ελλάδα. Από διυλιστήρια, πρατήρια, εμπόρους.

    Η ΝΙΚΗ: Ζητά βοήθεια από ΕΕ. Η κυβέρνηση αδυνατεί να ελέγξει την αγορά καυσίμων.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Στις ευρωεκλογές κριτήριο ψήφου τα λαϊκά δημοκρατικά δικαιώματα. Ημερίδα της ΚΕ του ΚΚΕ για την "τρομοκρατία".

    TRAFFIC NEWS: Οι Αλβανοί πιέζουν τον Ανδρέα να μη φύγει η Σαββίνα. Αναστάτωση στο Fame Story. Χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης κατακλύζουν την παραγωγή.

    Η ΧΩΡΑ: Τι αλλάζει σε δωρεές, κληρονομιές. Αυξάνονται τα αφορολόγητα όρια για γονικές παροχές.

    City Press: "Καπέλο" 3-20 λεπτά στα καύσιμα. Οι ανατιμήσεις στα καύσιμα δημιουργούν αλυσιδωτή αντίδραση και ενισχύουν την ακρίβεια.

    metroRAMA: Ελληνική πρωτοβουλία για φθηνότερα καύσιμα. Δεκτό το αίτημα για προσωρινή μείωση φόρου σε όλη την Ελλάδα.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Πόλη υψηλού κινδύνου. 'Ερευνα ΙΓΜΕ για τη Θεσσαλονίκη.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Πρώτο βήμα για καλή γειτονία. Ελλάδα-Τουρκία εξαγγέλουν μείωση εξοπλιστικών δαπανών.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Καραμανλής-Ερντογάν έφεραν αφοπλισμό των δύο χωρών. Απίστευτο κι όμως αληθινό.

    [03] Δημόσιοι υπάλληλοι

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ υποστηρίζει ότι "η επανίδρυση του κράτους έχει ήδη ξεκινήσει. Τομές στην αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων αλλά και στη μισθολογική τους εξέλιξη προωθεί η κυβέρνηση - με στόχο να βρίσκουν χώρο οι ικανοί. Εντός της εβδομάδος, αρχίζει και ο διάλογος για τις αλλαγές σε όλο το φάσμα του κρατικού μηχανισμού".

    [04] Επίσκεψη Καραμανλή στις ΗΠΑ

    Η TRAFFIC NEWS αναφέρει ότι "με πολλές προσδοκίες για τη χώρα μας πραγματοποιείται από σήμερα το ταξίδι του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στις ΗΠΑ ύστερα και από πρόσκληση που του είχε απευθύνει ο Αμερικανός πρόεδρος Τζορτζ Μπους".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ σημειώνει ότι "μετά από πολλά χρόνια, σύμφωνα με διπλωματικούς κύκλους, επισκέπτεται την Αμερική Έλληνας πρωθυπουργός με υπερήφανο και ανεξάρτητο κύρος. Ο κ. Καραμανλής πέρα από τα γνωστά θέματα, τα οποία περιέχονται στην ατζέντα προς συζήτηση, αντιπροσωπεύει και την Ελεύθερη Ευρωπαϊκή Βούληση και τις απόψεις της Μεγάλης Ευρώπης για την Πορεία των Δύο πλέον Υπερδυνάμεων -Αμερική και Ευρώπη- για την αντιμετώπιση των Μεγάλων προβλημάτων τα οποία υπάρχουν εν εξελίξει αλλά και αναμένονται να προκύψουν στο άμεσο μέλλον!".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) εκτιμά ότι "η επίσκεψη του Καραμανλή θεωρείται από πολλές πλευρές υψηλής σημασίας τόσο για το Κυπριακό όσο και για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις αλλά και το θέμα της Ολυμπιάδας. Δίνοντας ο ίδιος το στίγμα των επιδιώξεών του, ο πρωθυπουργός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον "Εθνικό Κήρυκα" της Νέας Υόρκης δήλωσε πως θα επισημάνει στις επαφές που θα έχει στις ΗΠΑ ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα είναι απόλυτα ασφαλείς, υπενθυμίζοντας ότι στον σχεδιασμό για την ασφάλεια συμμετέχουν τόσο οι ΗΠΑ όσο και οι άλλες χώρες".

    [05] Συνάντηση Καραμανλή - Αννάν

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ υποστηρίζει ότι " το Κυπριακό και οι προοπτικές επίλυσής του θα είναι το αντικείμενο των συζητήσεων στη συνάντηση που θα έχει σήμερα στη Νέα Υόρκη ο Έλληνας πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με τον γγ του ΟΗΕ Κόφι Αννάν. Ο κ. Καραμανλής θα θέσει στον κ. Αννάν το ζήτημα της επίλυσης του Κυπριακού και θα τονίσει ότι τόσο η θέση της ελληνικής κυβέρνησης όσο και της κυπριακής είναι η συνέχιση των προσπαθειών με στόχο την επανένωση της νήσου".

    [06] Καύσιμα- ΕΕ-Ελληνική πρωτοβουλία

    Η ΑΥΓΗ ισχυρίζεται ότι "προς τα 42 δολάρια στη Νέα Υόρκη και στα 39 στο Λονδίνο οδεύει ολοταχώς το πετρέλαιο, διαταράσσοντας τη διεθνή οικονομία και απειλώντας τις οικονομίας της ασθμαίνουσας Ευρωζώνης, η οποία είναι εξαρτημένη σε μεγαλύτερο βαθμό από το μαύρο χρυσό".

    Το metroRAMA αναφέρει ότι " πρωτοβουλίες σε ευρωπαϊκό επίπεδο για τη συγκράτηση των τιμών στα καύσιμα, που προκαλούν μεγάλη ανησυχία στην κυβέρνηση λόγω και της αρνητικής διεθνούς συγκυρίας, ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γ. Αλογοσκούφης".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ σημειώνει ότι "σύμφωνα με πληροφορίες, η ελληνική πρόταση προβλέπει την αυτόματη μείωση των φόρων κατά 5% όταν η διεθνής τιμή του πετρελαίου ξεπερνά τα 34 δολ. το βαρέλι και κατά 10% όταν κινείται πάνω από τα 36 δολ. το βαρέλι".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ επισημαίνει ότι "κρατικές εταιρίες εκτρέφουν τα φαινόμενα κερδοσκοπίας στην αγορά καυσίμων όπου τα ΕΛΠΕ κατέχουν το 75% και όπου η τιμή της αμόλυβδης αγγίζει πλέον το 1 ευρώ. Η κυβέρνηση εμφανίζεται απρόθυμη να βάλει χέρι στο κύκλωμα διύλισης - εμπορίας από το οποίο ζητεί απλώς αυτοσυγκράτηση. Και για λόγους εντυπώσεων περισσότερο ζητεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση να μειώσει τον φόρο στη βενζίνη, ο οποίος είναι ο χαμηλότερος στην Ευρώπη, χωρίς όμως να απολαμβάνει τη διαφορά ο Έλληνας καταναλωτής".

    ΤΑ ΝΕΑ προσθέτουν ότι "οι Έλληνες καταναλωτές δεν επιβαρύνονται μόνο από την αύξηση στις διεθνείς τιμές του πετρελαίου, αλλά πληρώνουν και ένα καπέλο 14,6% σε σχέση με τη μέση τιμή της Ευρώπης λόγω των υψηλών κερδών στο κύκλωμα διύλισης και εμπορίας".

    Η ΝΙΚΗ σημειώνει ότι "χείρα βοηθείας" από την Κομισιόν ζήτησε χθες η κυβέρνηση υποβάλλονται αίτημα για την προσωρινή μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης που έχει επιβληθεί στα καύσιμα".

    Σύμφωνα με την City Press, "ο πρόεδρος της Ένωσης Εμπόρων Πετρελαιοειδών Αττικής κ. Δελαγραμμάτικας σε χθεσινή συνέντευξη του περιέγραψε μια κατάσταση "καρτέλ" μεταξύ διυλιστηρίων και εταιριών εμπορίας που οδηγεί σε "καπέλο" 3-20 λεπτών ανά λίτρο καυσίμων σε βάρος του καταναλωτή. Κατά την άποψή του με το σημερινό επίπεδο φορολογίας η τιμή του λίτρου της αμόλυβδης δεν έπρεπε να ξεπερνά τα 60 λεπτά".

    Η ΕΣΤΙΑ γράφει ότι "η ανατίμησις της διεθνούς αυτής τιμής του πετρελαίου αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να κάνη πράξη η κυβέρνησις τις διακηρύξεις της περί περιστολής της κρατικής σπατάλης. Αν το επιτύχη και εν τω μεταξύ οι τιμές του πετρελαίου εξομαλυνθούν θα υπάρξη διπλό όφελος. Και συγκράτησις των δημοσιών ελλειμμάτων και πτώσις του τιμαρίθμου".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ τονίζει ότι "είναι δε σίγουρο ότι αν συνεχισθεί η ξέφρενη ανοδική πορεία στην τιμή του πετρελαίου θα έρθουν ακόμα πιο δύσκολες μέρες. Οι αυξήσεις είναι ήδη αλυσιδωτές σε μια σειρά προϊόντων και υπηρεσιών. Το περίφημο καλάθι της νοικοκυράς είναι καθημερινά φτωχότερο. Είναι εντυπωσιακό αλλά πραγματικό ότι από πόλη σε πόλη οι τιμές σε πολλά προϊόντα διαφέρουν έως και 18% (!!!) ενώ ακριβότερη πόλη αναδεικνύεται η Αθήνα.

    [07] Μεταλλαγμένα προϊόντα

    Ο Ριζοσπάστης υποστηρίζει ότι "γενετικά τροποποιημένους σπόρους υβριδίων καλαμποκιού διοχέτευσε στην Ελλάδα μεγάλη πολυεθνική εταιρία με έδρα την Αμερική, με αποτέλεσμα στις αρχές Απρίλη, πάνω από 100 αγρότες στην περιοχή της Δράμας να σπείρουν, χωρίς να το γνωρίζουν, τα χωράφια τους με τον επικίνδυνο και απαγορευμένο από την ελληνική νομοθεσία σπόρο".

    [08] Μείωση εξοπλισμών

    Το ΕΘΝΟΣ γράφει ότι "το πρώτο βήμα για την αποκλιμάκωση του ανταγωνισμού των εξοπλισμών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας έγινε χτες στις Βρυξέλλες. Η ελληνική κυβέρνηση ψαλιδίζει κατά δύο δισεκατομμύρια ευρώ το εξοπλιστικό της πρόγραμμα, αξιοποιώντας κίνηση της Άγκυρας. Μέχρι και 25% θα μειωθούν οι αμυντικές δαπάνες την επόμενη πενταετία".

    Η Espresso σημειώνει ότι "το πρώτο βήμα για την έναρξη της αμοιβαίας μείωσης των εξοπλισμών της Ελλάδας και της Τουρκίας σηματοδοτεί η χθεσινή συνάντηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Σπήλιου Σπηλιωτόπουλου και του Τούρκου ομολόγου του Βεντζί Γκιονούλ, στο περιθώριο της Συνόδου των υπουργών Άμυνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ εκτιμά ότι "η προσέγγιση με την Τουρκία αρχίζει να αποδίδει καρπούς. Η απόφαση να μειωθούν οι εξοπλισμοί εξοικονομεί 2 δισ. ευρώ για τη χώρα μας, τα οποία θα διατεθούν για την ενίσχυση της Παιδείας, της Υγείας και την τόνωση των κοινωνικών παροχών".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ προσθέτει ότι "ο Τούρκος υπουργός ανακοίνωσε περικοπές ύψους 8 δισ. ευρώ, οι οποίες αφορούν το πρόγραμμα απόκτησης 100 επιθετικών ελικοπτέρων, 1.000 αρμάτων μάχης και μη επανδρωμένων κατασκοπευτικών αεροσκαφών UAVs, ενώ το ελληνικό υπουργείο Εθνικής Άμυνας προβλέπει μείωση ύψους 2 δισ. ευρώ (25%) καθώς στην προκρούστειο κλίνη θα τοποθετηθούν το πρόγραμμα απόκτησης 400 τεθωρακισμένων Οχημάτων Μάχης (500 εκατ. ευρώ) και 1+1 φρεγατοκορβετών (άνω του 1 δισ. ευρώ)".

    [09] Αφορολόγητα όρια

    Η ΧΩΡΑ αναφέρει ότι "σειρά σημαντικών φοροελαφρύνσεων περιλαμβάνουν οι νέες ρυθμίσεις στις μεταβιβάσεις ακινήτων και τις γονικές παροχές. Μεταξύ των νέων μέτρων περιλαμβάνονται η αύξηση του αφορολόγητου ορίου στις 80.000 ευρώ συγχωνεύονται ορισμένες κλίμακες, ενώ επιμηκύνεται ο χρόνος καταβολής των φόρων σε 24 διμηνιαίες άτοκες δόσεις".

    [10] Παιδεία

    Ο ΛΟΓΟΣ επισημαίνει ότι "στη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων ρίχνονται σήμερα 170.000 μαθητές της Β' και της Γ' τάξης του Λυκείου με το μάθημα της Φυσικής και της Ιστορίας αντιστοίχως".

    Το ΒΗΜΑ ισχυρίζεται ότι "νομοσχέδιο του υπ. Παιδείας που κατατίθεται στη Βουλή προβλέπει κατάργηση των πανελληνίων εξετάσεων στη Β' Λυκείου από τη σχολική χρονιά 2004-2005, μείωση των πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων στη Γ' Λυκείου από το σχολικό έτος 2005-2006 (όλα τα μαθήματα θα είναι έξι) και αναπροσαρμογή του ποσοστού των νεοδιοριζόμενων εκπαιδευτικών (60% θα είναι επιτυχόντες στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και 40% αναπληρωτές)".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) υπογραμμίζει ότι "έξι κύριες προτεραιότητες για την Παιδεία παρουσίασε χθες στη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής η αρμόδια υπουργός κ. Μαριέττα Γιαννάκου, ενώ τις επόμενες ημέρες θα κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο που θα περιλαμβάνει τις ρυθμίσεις για τις αλλαγές στην πρόσληψη των εκπαιδευτικών και το εξεταστικό σύστημα".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ τονίζει ότι "ανταμείβονται με μονιμότητα οι αναπληρωτές με μακρά προϋπηρεσία. Αλλαγές στο σύστημα πρόσληψης αναπληρωτών εκπαιδευτικών, παράταση του προγράμματος της ολυμπιακής παιδείας για έναν χρόνο, καθώς και διεύρυνση των δικαιούχων φοιτητικού επιδόματος προβλέπει το πρώτο ν/σ του υπ. Παιδείας. Η κ. Γιαννάκου πήρε χθες το "πράσινο φως".

    [11] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Ευρωπαϊκή παρέμβαση για τις τιμές των καυσίμων".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Μείωση των εξοπλισμών από Ελλάδα και Τουρκία. Θεαματική κίνηση από την Αγκυρα και θετική ανταπόκριση από την Αθήνα".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Αναταράξεις στις αγορές από πετρέλαιο-Ιράκ. Βούλιαξαν χθες τα διεθνή χρηματιστήρια".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Ταράζει τις διεθνείς αγορές η έκρηξη τιμών πετρελαίου. Υποχωρούν μετοχές και δολάριο, καταφύγιο στα ομόλογα".

    [12] ΕΕ-Τιμές καυσίμων

    Η ΕΞΠΡΕΣ υποστηρίζει ότι "το Συμβούλιο Υπουργών Ενέργειας που θα συνεδριάσει στις 10 Ιουνίου στο Λουξεμβούργο, θα λάβει την τελική απόφαση για μείωση ή όχι της φορολογίας στα καύσιμα σε ευρωπαϊκό επίπεδο, με την οποία η ελληνική κυβέρνηση επιχειρεί να αποτρέψει αλυσιδωτές αυξήσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες και να αντιμετωπίσει τις έντονες πληθωριστικές πιέσεις που ασκούνται στην αγορά εξαιτίας της έκρηξης των διεθνών τιμών του πετρελαίου".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Tuesday, 18 May 2004 - 14:38:45 UTC