Download Greek Fonts & Instructions for your computer Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 04-06-17

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 17/6/2004
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Κυβέρνηση
  • [04] ΠΑΣΟΚ
  • [05] Κατασκευαστικές εταιρίες - Διαγωνισμοί δημοσίου
  • [06] ΔΕΚΟ
  • [07] Βάσεις για ΑΕΙ- ΤΕΙ
  • [08] ΙΚΑ-Πλειστηριασμοί
  • [09] ΕΕ-Διαδοχή Πρόντι
  • [10] Κύπρος-Ισλαμικές χώρες
  • [11] Οικογενειακά επιδόματα ΟΑΕΔ
  • [12] Επιτυχίες Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου
  • [13] Τιμές ακινήτων
  • [14] Νομοσχέδιο-Τρομοκρατία
  • [15] Προετοιμασία Ολυμπιακών Αγώνων
  • [16] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [17] Ρύθμιση οφειλών

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 17/6/2004

    Η εντολή της κυβέρνησης προς τους διοικητές των ΔΕΚΟ να μην προβούν σε αυξήσεις των τιμολογίων τους πάνω από 5%, οι επικρίσεις Έβερτ για την καθυστέρηση αντικατάστασης της διοίκησης του Χρηματιστηρίου, οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ και η συζήτηση στη σύνοδο κορυφής της ΕΕ για τη διαδοχή Πρόντι είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): 40% αύξηση στα οικογενειακά επιδόματα. 28 Ιουνίου η χορήγηση στους δικαιούχους του ΟΑΕΔ.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Έπιασε τον ταύρο από τα κέρατα. Κράτησε η Ελλάδα κόντρα στην Ισπανία. Την Κυριακή με τη Ρωσία σφραγίζει την πρόκριση.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Παγώνουν τα τιμολόγια ΔΕΗ-ΟΤΕ. Με κυβερνητική απαίτηση στις διοικήσεις των ΔΕΚΟ.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Επιδόματα +40% στα οικογενειακά. Γενναίες αυξήσεις για 300.000 δικαιούχους.

    Η ΑΥΓΗ: Κυβερνητική ομολογία για την "ολυμπιακή φυλακή". Παρά τις διαψεύσεις για τις καταγγελίες.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Μαφιόζικο κύκλωμα στο ΙΚΑ στήνει πλειστηριασμούς. Χιλιάδες τα θύματα που έχουν χάσει τα σπίτια τους.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Η λιτότητα αρχίζει από τις ΔΕΚΟ... "Παγώνουν" οι μισθοί και τα τιμολόγια. Οδηγίες της κυβέρνησης προς τους διοικητές Δημοσίων Επιχειρήσεων.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Αύξηση 5% στους μισθούς των ΔΕΚΟ. Τι συζήτησε ο Γ. Αλογοσκούφης με τις διοικήσεις των Οργανισμών.

    ΕΘΝΟΣ: Ατσάλινη πρόκριση. Με ελληνική ψυχή και γερμανική αυτοπεποίθηση, η Εθνική αγκάλιασε το θαύμα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Δύο πρωθυπουργοί: Ελευθέριος και Σοφοκλής, λεωφόροι, νοσοκομείο, καράβια, αεροδρόμιο και πάλι Βενιζέλος. Για να δούμε πού θα βγούμε με τους Βενιζέλους.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Αύξηση 40% στο οικογενειακό επίδομα. Σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Απασχόλησης και του ΟΑΕΔ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ιδού το καρτέλ των εργολάβων. ΥΠΕΧΩΔΕ: Οκτώ προσφορές με τις ίδιες τιμές-Στον εισαγγελέα η υπόθεση.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Σοφοκλέους έγινε η Ρηγίλλης. Άγριο παρασκήνιο για την ηγεσία του Χρηματιστηρίου.

    ΕΣΤΙΑ: Συνέπειες φυγομαχίας. Ποιος δρομολόγησε το αδιέξοδο στο ΠΑΣΟΚ.

    ESPRESSO: Τελετές μαύρης μαγείας στη ΦΑΡΜΑ. Αποκάλυψη-σοκ από τον παίκτη του ριάλιτι Γιάννη Βάκρινο.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Κοντά στο θαύμα η Εθνική. Σενάρια πρόκρισης μετά την ιστορική εμφάνιση και ισοπαλία με την Ισπανία.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Φρένο στα τιμολόγια των ΔΕΚΟ. Ελάχιστες ή μηδενικές αυξήσεις ζήτησε ο Γ. Αλογοσκούφης.

    ΤΑ ΝΕΑ: Εμφύλιος στη ΝΔ με σκιές διαπλοκής. Με επίκεντρο το Χρηματιστήριο.

    Η ΝΙΚΗ: Νέα "βόμβα" από Έβερτ. Ζήτησε την απομάκρυνση της διοίκησης του ΧΑΑ.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Έντονες αντιδράσεις στο νέο τρομο-νομοσχέδιο. Κοινωνικές και μαζικές οργανώσεις. Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

    TRAFFIC NEWS: Γυναίκα βόμβα στο τιμόνι του ALPHA. Μεταγραφή-έκπληξη προανήγγειλε ο Χατζηνικολάου.

    Η ΧΩΡΑ: Ακίνητα: Ο χάρτης με τις φθηνές και τις ακριβές περιοχές. Ετοιμάζονται μέτρα για την οικοδομική δραστηριότητα μετά τη μεγάλη "βουτιά".

    City Press: Η Εθνική αγγίζει την πρόκριση. EURO 2004: Ελλάδα-Ισπανία 1-1. Οι ποδοσφαιριστές μας άντεξαν στην παρατεταμένη ισπανική επίθεση.

    METRO: Αυξάνεται το επίδομα τέκνων από τον ΟΑΕΔ. Πάνω κατά 40% σε σχέση με πέρσι - Από τις 28 Ιουνίου η υποβολή αιτήσεων.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Γράφει ιστορία. Η εθνική πολύ κοντά στην πρόκριση-θαύμα.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Νικήτρια ουσιαστικά η Ελλάδα. Χθες με την Ισπανία. Ο ελληνισμός πανηγυρίζει.

    [03] Κυβέρνηση

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι "εμφύλιος υπουργών με σκιές διαπλοκής ξέσπασε στην κυβέρνηση με αφορμή κατηγορίες του κ. Έβερτ για την υπόθεση του Χρηματιστηρίου".

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ γράφει ότι "Έβερτ με ρομφαία για το μεγάλο χρηματιστηριακό σκάνδαλο. Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ διαμαρτύρεται εντονότατα γιατί η διοίκηση της Σοφοκλέους (τρεις μήνες και κάτι μετά τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις 7 Μαρτίου ) παραμένει στη θέση της".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ προσθέτει ότι " της Σοφοκλέους το ....κάγκελο (που χώριζε χρηματιστές από "αντικρυστές") δέχθηκε χθες τους κραδασμούς που προκάλεσε στη Ρηγίλλης η δημόσια απαίτηση Έβερτ να αλλάξει η διοίκηση του Χρηματιστηρίου. Πηγές προσκείμενες στον υπουργό Οικονομίας απάντησαν ότι επίκειται αλλαγή διοίκηση στο ΧΑ στις 23 Ιουνίου και ότι "το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου ούτε διαγράφεται ούτε παραγράφεται". Ειρωνικό σχόλιο του Ν. Κακλαμάνη για τον υφυπ. Π. Δούκα, γαμπρό του κ. Έβερτ. Ήταν το δεύτερο "χτύπημα" Έβερτ για το Χρηματιστήριο. Το πρώτο αφορούσε τον υποψήφιο για τη διοίκησης της Τράπεζας Αττικής Αγγελο Φιλιππίδη".

    Η ΝΙΚΗ υποστηρίζει ότι "σε πλήρη αυτονόμηση των πολιτικών του επιλογών, σε σχέση με το Μέγαρο Μαξίμου προχωρά πλέον ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Μ. Έβερτ ο οποίος κρατώντας σαφέστατες αποστάσεις από τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών Γ. Αλογοσκούφη με τον οποίο δεν διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις ανακίνησε για μια ακόμη φορά το θέμα του Χρηματιστηρίου".

    [04] ΠΑΣΟΚ

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ σημειώνει ότι " όλοι μαζί, με έμφαση όμως στην ανανέωση" είναι το δόγμα του Γ. Παπανδρέου για τα νέα όργανα του ΠΑΣΟΚ , στη σύνθεση των οποίων θα ανακοινώσει στο τέλος της άλλης εβδομάδας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα τοποθετήσει τόσο στο Πολιτικό Συμβούλιο όσο ίσως και στη Γραμματεία και στελέχη που δεν ανήκουν σήμερα οργανωτικά στη Χαριλάου Τρικούπη".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) εκτιμά ότι "διογκώνεται το κλίμα εσωστρέφειας στο ΠΑΣΟΚ καθώς όλο και περισσότερα στελέχη αντιδρούν στην ενός ανδρός αρχή που προσπαθεί να επιβάλει ο Γ. Παπανδρέου , τον οποίο θέλουν πλέον ανοιχτά υπόλογο για το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ αναφέρει ότι " διαστάσεις πολιτικού θρίλερ προσλαμβάνει η υπόθεση της εσωκομματικής ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ , με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργου Παπανδρέου και τα κορυφαία στελέχη του κόμματος να έχουν εμπλακεί σε μια άνευ προηγουμένου παρασκηνιακή διαμάχη, με την εκδήλωση εκατέρωθεν υπονομευτικών ενεργειών".

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ, " στην πολιτική, τα πάντα κρίνονται από κάποιες κρίσιμες αποφάσεις και τον χρόνο που λαμβάνονται. Η δεινή κατάστασις στην οποία έχει περιέλθει σήμερα το ΠΑΣΟΚ οφείλεται κυρίως στις αποφάσεις τις οποίες έλαβε ο κ. Σημίτης σε λάθος χρόνο. Αυτός δρομολόγησε το σημερινό αδιέξοδο στο κόμμα του".

    [05] Κατασκευαστικές εταιρίες - Διαγωνισμοί δημοσίου

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ υποστηρίζει ότι " ισχυρό πλήγμα καταφέρνει ο Γ. Σουφλιάς στο σύστημα ανάθεσης των δημοσίων έργων με προσυνεννόηση προσφορές, σε κλειστά καρτέλ εργολάβων, που εξέθρεψε τα προηγούμενα χρόνια ο "αμαρτωλός" μαθηματικός τύπος. Το οδικό έργο της Κρήτης είναι το δεύτερο , σε λιγότερα από ένα μήνα μετά το οδικό έργο παράκαμψης της Μαγνησίας που ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ ακυρώνει το διαγωνισμό του και στέλνει την υπόθεση στον εισαγγελέα, επειδή από την επιτροπή του διαγωνισμού διαπιστώθηκαν στοιχεία που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι υπήρξε προσυνεννόηση των εργολάβων για στημένη ανάθεση".

    [06] ΔΕΚΟ

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι "εντολή για "πάγωμα " των τιμολογίων για δύο χρόνια και πλαφόν 3% στις αυξήσει μισθών έδωσε χθες ο υπουργός ΟΙκονομίας κ. Γ. Αλογοσκούφης στους διοικητές όλων των δημοσίων επιχειρήσεων και οργανισμών προκειμένου να συμβάλουν στη μείωση του πληθωρισμού αλλά και στην ελάφρυνση του προϋπολογισμού από επιχορηγήσεις και εγγυήσεις δανείων. Κατ΄αυτόν τον τρόπο η κυβέρνηση επιβάλλει στον ευρύτερο δημόσιο τομέα σφιχτή διαχείριση και λιτότητα στις παροχές".

    Σύμφωνα με το ΛΟΓΟ , " όλες οι ΔΕΚΟ θα πρέπει να συγκρατήσουν όσο το δυνατόν τα τιμολόγιά τους και ειδικά για την διετία 2004-2005 θα πρέπει να γίνουν ελάχιστες αυξήσεις ή και μηδενικές, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργο Αλογοσκούφη, ο οποίος συγκάλεσε σύσκεψη με όλους τους διοικητές των ΔΕΚΟ".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ αναφέρει ότι " αυξήσεις 5% στους υπαλλήλους όλων των ΔΕΚΟ οι οποίοι μέχρι σήμερα δεν έχουν υπογράψει συλλογικές συμβάσεις ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γ. Αλογοσκούφης. Αν και από το υπουργείο Οικονομικών δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί ο χρόνος ενσωμάτωσης στους βασικούς μισθούς των υπαλλήλων, οι αυξήσεις, εντούτοις, όπως τονίζεται από το υπουργείο θα δοθούν αναδρομικά από 1.1.2004".

    [07] Βάσεις για ΑΕΙ- ΤΕΙ

    Η TRAFFIC NEWS υποστηρίζει ότι " δεν τα πήγαν καλά οι διαγωνιζόμενοι των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων, αφού σύμφωνα με την αξιολόγηση των γραπτών στα βαθμολογικά κέντρα προκύπτει ότι στην πλειονότητά τους οι βάσεις σε ΑΕΙ και ΤΕΙ πέφτουν. Συγκεκριμένα, καθοδική τάση διαφαίνεται για 258 τμήματα, ανοδική για μόλις 28 ενώ στα ίδια επίπεδα με πέρσι οι βάσεις για 101 τμήματα".

    [08] ΙΚΑ-Πλειστηριασμοί

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ γράφει ότι " σε άμεση διασύνδεση με την μαφία των πλειστηριασμών βρίσκεται κύκλωμα υπαλλήλων στο ΙΚΑ, που έχει φέρει σε απόγνωση χιλιάδες πολίτες οι οποίοι ξαφνικά και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση, βλέπουν τα ακίνητά τους να βγαίνουν σε πλειστηριασμούς! Σύμφωνα με πληροφορίες της ΑΥΡΙΑΝΗΣ το κύκλωμα που συνδέεται με τη μαφία των πλειστηριασμών δραστηριοποιείται σε καθημερινή βάση αποκομίζοντας τεράστια κέρδη απ΄τις κατασχέσεις".

    [09] ΕΕ-Διαδοχή Πρόντι

    Το METRO υποστηρίζει ότι "σε πονοκέφαλο εξελίσσεται για την Ευρωπαϊκή Ένωση το θέμα της διαδοχής του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ρομάνο Πρόντι, καθώς δεν έχει εξασφαλιστεί μέχρι στιγμής η απαιτούμενη πλειοψηφία για την εκλογή κάποιου από τους υποψήφιους προέδρους, όπως δηλώνει ο ίδιος ο απερχόμενος πρόεδρος".

    Η Espresso αναφέρει ότι "το Σύνταγμα της Ευρώπης, ο διάδοχος του Ρομάνο Πρόντι στην προεδρεία της Κομισιόν, ο... Θουκυδίδης και η χριστιανική παράδοση της Γηραιάς Ηπείρου μπήκαν από σήμερα στο τραπέζι της Συνόδου Κορυφής των Βρυξελλών, η οποία διεξάγεται λίγες μόνο ημέρες μετά τις εκλογές για την ανάδειξη του Ευρωκοινοβουλίου".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ προσθέτει ότι "καθ' όσον αφορά τον νέο πρόεδρο της Επιτροπής, επικρατέστερος υποψήφιος φέρεται ο Φιλελεύθερος πρωθυπουργός του Βελγίου Γκι Φερχόφσταντ, τον οποίο στηρίζουν η Γαλλία και η Γερμανία, αλλά εκφράζει αντιρρήσεις η Μ. Βρετανία. Εξάλλου παρά τις βρετανικές αντιρρήσεις, στα συμπεράσματα της ιρλανδικής προεδρίας η Άγκυρα καλείται πλέον "να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις", ώστε να περιλάβει την Κύπρο στη συμφωνία της τελωνειακής ενώσεως με την ΕΕ".

    [10] Κύπρος-Ισλαμικές χώρες

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ γράφει ότι "ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Γιώργος Ιακώβου διέψευσε πως έγινε αναβάθμιση του ψευδοκράτους στον Οργανισμό Ισλαμικής Διάσκεψης και προσέθεσε ότι η Πολιτική Επιτροπή του Οργανισμού έχει εγκρίνει ίδιο ψήφισμα με αυτό που υιοθετήθηκε στην Τζέντα, στο οποίο αναφέρεται ότι η τουρκοκυπριακή κοινότητα θα εξακολουθήσει να συμμετέχει σε όλες τις εργασίες της Ισλαμικής Διάσκεψης με την επωνυμία που της αποδίδει το σχέδιο Αννάν, Τουρκοκυπριακή Πολιτεία - Turkish Cypriot State".

    [11] Οικογενειακά επιδόματα ΟΑΕΔ

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) σημειώνει ότι "αυξημένα κατά 40% είναι για το 2004 τα οικογενειακά επιδόματα που θα λάβουν 300.000 δικαιούχοι του ΟΑΕΔ".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ εκτιμά ότι "τη Δευτέρα 28 του μηνός θα αρχίσει η διαδικασία υποβολής των δικαιολογητικών για τη χορήγηση του οικογενειακού επιδόματος από τον Διανεμητικό Λογαριασμό Οικογενειακών Επιδομάτων Μισθωτών (ΔΛΟΕΜ) του ΟΑΕΔ σε περίπου 300.000 δικαιούχους".

    [12] Επιτυχίες Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου

    Η City Press επισημαίνει ότι "η Εθνική ποδοσφαίρου μπόρεσε χθες να πάρει την πολύτιμη ισοπαλία (1-1) από την ομάδα της Ισπανίας που ήταν επιθετικότερη και καλύτερη. Με τη νίκη της επί της Πορτογαλίας και την ισοπαλία με την Ισπανία, η Εθνική ποδοσφαίρου έχει επιτύχει την καλύτερη επίδοσή της όλων των εποχών σε διεθνείς διοργανώσεις. Είναι, πλέον, πολύ κοντά στην πρόκριση στην ημιτελική φάση του Euro 2004, κάτι το οποίο εθεωρείτο περίπου αδιανόητο μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες".

    [13] Τιμές ακινήτων

    Η ΧΩΡΑ ισχυρίζεται ότι "αποκλιμακώνονται οι τιμές στην κτηματαγορά μετά την καθίζηση της οικονομικής δραστηριότητας κατά 12 ποσοστιαίες μονάδες. Ανακάμπτει το ενδιαφέρον για τα φθηνότερα σπίτια, ενώ υποχωρούν αισθητά οι τιμές στις ακριβές περιοχές. Το υπουργείο Οικονομικών στο πλαίσιο της φορολογικής μεταρρύθμισης αυξάνει το αφορολόγητο για την αγορά πρώτης κατοικίας καθώς και το ποσοστό μείωσης φόρου για τους τόκους των στεγαστικών δανείων".

    [14] Νομοσχέδιο-Τρομοκρατία

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ υπογραμμίζει ότι "ως ένα νέο αντιδημοκρατικό βήμα και πλήγμα κατά των συλλογικών και ατομικών ελευθεριών και δικαιωμάτων καταγγέλλουν μαζικοί φορείς, κοινωνικές οργανώσεις και παράγοντες της δημόσιας ζωής την προχτεσινή παρουσίαση από την κυβέρνηση και άμεση προώθηση για ψήφιση στη Βουλή του νέου τρομο-νομοσχεδίου και του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης".

    [15] Προετοιμασία Ολυμπιακών Αγώνων

    Η ΑΥΓΗ τονίζει ότι "έσπασε χθες τη σιωπή της η κυβέρνηση για τις φυλακές που ετοιμάζονται στην Αττική ενόψει των Ολυμπιακών -όπως έχει καταγγείλει και η "Διεθνής Αμνηστία"- και παραδέχθηκε ότι στον Ασπρόπυργο ετοιμάζουν παλιό στρατόπεδο να χρησιμοποιηθεί ως χώρος "προσωρινής κράτησης και προφυλάκισης" κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων".

    [16] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: " Σημάδια κόπωσης. Στην αναπτυξιακή πορεία της οικονομίας".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: " Η ρύθμιση για τις εκκρεμείς. Εισπράξεις- ρεκόρ 3 δισ. ευρώ από ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις".

    ΚΕΡΔΟΣ: " Ανέτοιμες οι εισηγμένες για τα Λογιστικά Πρότυπα. Οι 41 από τις 76 εισηγμένες τάχθηκαν υπέρ της αναβολής των ΔΛΠ".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: " Συστάσεις "Κορυφής" για δημόσιο έλλειμμα-χρέος. Σύνοδος των 25 ηγετών της ΕΕ αύριο στις Βρυξέλλες".

    [17] Ρύθμιση οφειλών

    Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ υποστηρίζει ότι " με διαδικασίες - εξπρές προωθείται η ρύθμιση εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων χιλιάδων ελεύθερων επαγγελματιών και επιχειρήσεων .Είναι η τρίτη αυτόματη ρύθμιση των τελευταίων ετών και θα αποφέρει έσοδα -ρεκόρ στο Δημόσιο. Πρόκειται για τις εκκρεμείς υποθέσεις της τετραετίας 1999-2002".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 17 June 2004 - 22:31:06 UTC