Visit the Canadian Hellenic Broadcasting (CHB) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 04-08-05

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 5/8/2004
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Βάσεις
  • [04] Ελληνοτουρκικά
  • [05] Οικονομία
  • [06] Κυπριακό
  • [07] Μέτρα κατά παιδικής πορνείας
  • [08] Ακρίβεια
  • [09] Εντάξεις στο σχέδιο πόλεως
  • [10] Προσλήψεις
  • [11] Υγεία Γ. Παπανδρέου
  • [12] Ολυμπιακοί Αγώνες
  • [13] Σεισμοί

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 5/8/2004

    Η ικανοποίηση του προέδρου της ΔΟΕ Ζακ Ρογκ για την ολυμπιακή προετοιμασία, η ασφάλεια και το ύψος του προϋπολογισμού της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων και η πορεία της οικονομίας είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Ακίνητα: Μεγάλες ευκαιρίες σε 23 περιοχές. Πού θα ανακαλύψετε το σπίτι που σας ταιριάζει.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): 4 δισεκατομμύρια θα δουν τους Αγώνες! Η Ολυμπιάδα με αριθμούς.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Μια ωραία στο ΕΣΥ. 32χρονη διορίστηκε πρόεδρος στο ΠεΣΥΠ Βορείου Αιγαίου.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Παιδιά για σεξ με ...ενοίκιο! Φόβοι αύξησης των κρουσμάτων εμπορίας ανηλίκων στους Αγώνες.

    Η ΑΥΓΗ: 7 δισ. ευρώ για τους Αγώνες! Νέα αύξηση σε μια εβδομάδα!. Εκτροχιάζεται το δημόσιο έλλειμμα:4% του ΑΕΠ.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Ακρίβεια και φτώχεια πνίγουν τον κόσμο. Ενώ ο Τουρισμός καταποντίζεται...Έντονος προβληματισμός στην κυβέρνηση.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Η μάχη της γέφυρας. Πολιτική αντιπαράθεση για το Ρίο. Στις τελετές για την ολυμπιακή φλόγα και για τα επίσημα εγκαίνια.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Νέες προσλήψεις μόνιμων υπαλλήλων στα ΚΕΠ. Σύντομα θα εκδοθούν οι προκηρύξεις.

    ΕΘΝΟΣ: Οριστική η πτώση των βάσεων έως 1.000 μόρια. Πανελλαδικές: Χωρίς ανατροπές οι προτιμήσεις των υποψηφίων στα μηχανογραφικά.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Μαζέψτε τις ανάγωγες λιμενοφυλακίνες. Ενώ η Αστυνομία είναι άψογη, το Λιμενικό έχει χάσει την ψυχραιμία του.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Οδηγός με τιμές Αγαθών και Υπηρεσιών. Από το υπουργείο Ανάπτυξης- Τυπωμένος σε έξι γλώσσες.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Όλα καλά και ....ακριβά. Στην τελική ευθεία χωρίς προβλήματα και εκκρεμότητες.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Τα μυστικά της κρεβατο-κάμερας. Κλοιός ηλεκτρονικής παρακολούθησης στο Λεκανοπέδιο.

    ΕΣΤΙΑ: Ανασυγκρότησις της οικονομίας. Με άμεση εξυγίανση του δημοσίου τομέως.

    ESPRESSO: Πρόβλημα με Μικρούτσικο. Άλλαξε τις αποφάσεις του κι έφερε αναταραχή. Ο Ανδρέας "κάνει νερά".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ετοιμότητα και αγωνία για απρόοπτα. Ζακ Ρόγκ: Η Αθήνα θα διοργανώσει φανταστικούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Όλα έτοιμα για την Ολυμπιάδα. Αισιόδοξο μήνυμα από την κυβέρνηση και τη διυπουργική.

    ΤΑ ΝΕΑ: Τιμές μαϊμού δίνει η κυβέρνηση. Στους επισκέπτες του 2004.

    Η ΝΙΚΗ: Προάγγελος λιτότητας. Κυβερνητικά σχέδια για συγκράτηση του ελλείμματος.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Πρακτοριάδα" 2004 με κόστος 1 δισ. ευρώ! Αφιέρωμα του "Ρ" στην "ασφάλεια" της Ολυμπιάδας.

    TRAFFIC NEWS: "FAME STORY" για ηθοποιούς με τον Ανδρέα στον ALPHA. Αυτό είναι το νέο παιχνίδι που θα παρουσιάζει ο Μικρούτσικος.

    Η ΧΩΡΑ: Πίνακες με τις εξπρές εντάξεις στο σχέδιο πόλης. Ποια νομιμοποιούνται σε όλη την Ελλάδα.

    City Press: BBC-CNN:Πανάκριβοι οι Ολυμπιακοί της Αθήνας .

    Μetro: Αντίπαλος το απρόοπτο. Σχεδόν τίποτε δεν μπορεί να χαλάσει τη μεγάλη γιορτή.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Ποιοι έρχονται ποιοι φεύγουν. Αλλαγή φρουράς στα νοσοκομεία της Κεντρ. Μακεδονίας.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: 2004 χρέη. Απογοητευτικές προβλέψεις για το δημόσιο έλλειμμα.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: STOP στην εμπορία ανθρώπων. Η κυβέρνηση παίρνει μέτρα.

    [03] Βάσεις

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ υποστηρίζει ότι "περισσότερες πιθανότητες από κάθε άλλη χρονιά έχουν φέτος οι υποψήφιοι φοιτητές να περάσουν σε σχολές της ιδιαίτερης προτίμησής τους. Αυτό είναι το συμπέρασμα της ανάλυσης που προκύπτει από τα δεδομένα των μηχανογραφικών δελτίων και τη βαθμολόγηση των γραπτών. Οι βάσεις πέφτουν οριστικά μέχρι και 1.000 μόρια. Μετά τις 15 Αυγούστου θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα και τα ονόματα".

    [04] Ελληνοτουρκικά

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι "το πρώτο σοβαρό επεισόδιο εμπλοκής ελληνικών και τουρκικών αεροσκαφών πάνω από το Αιγαίο από τότε που ανέλαβε η ΝΔ τη διακυβέρνησης της χώρας σημειώθηκε χθες το πρωί πάνα από τη Λήμνο. Ενώ ως σήμερα ο αριθμός των παραβιάσεων και των παραβάσεων του εθνικού εναερίου χώρου ήταν αισθητά μειωμένος σε σχέση με το 2003 και επέτρεπε στην κυβέρνηση να αισιοδοξεί για την εξομάλυνση των ελληνοτουρκικών σχέσεων, το σκηνικό άλλαξε από χθες, όταν δύο τουρκικά Φάντομ παραβίασαν με προκλητικό τρόπο το FIR Αθηνών και αγνόησαν τις εμπλοκές που ακολούθησαν από τέσσερα ελληνικά αεροσκάφη, μόλις μια εβδομάδα πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων και την άφιξη του κ. Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα".

    [05] Οικονομία

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ αναφέρει ότι " οι εξαιρετικά δυσχερείς δημοσιονομικές συνθήκες αναγκάζουν το υπουργείο Οικονομικών να επεκτείνει τον κύκλο των ρυθμίσεων και σε άλλα αντικείμενα πέραν της φορολογίας εισοδήματος. Στις αρχές Σεπτεμβρίου πρόκειται να ρυθμισθούν με ευνοϊκούς όρους και περίπου ένα εκατομμύριο εκκρεμείς υποθέσεις της φορολογίας ακινήτων. Συγκεκριμένα, πρόκειται για υποθέσεις κληρονομιών, γονικών παροχών και δωρεών για τις οποίες υπήρχε αμφισβήτηση της φορολογητέας ύλης".

    Η ΕΣΤΙΑ προσθέτει ότι "αμέσως μετά τους Αγώνες και χωρίς καμία χρονοτριβή η Κυβέρνησις Καραμανλή οφείλει να αντιεμτωπίση όλα τα προβλήματα. Ως προς το δημοσιονομικό, πρέπει να περιστείλη δραστικά τις σπατάλες. Και ως προς τα διαρθρωτικά πρέπει να προχωρήση σε γενναίες και πραγματικές αποκρατικοποιήσεις. Για να επιτευχθή η ανασυγκρότησις της ελληνικής οικονομίας, όλα πρέπει να ξεκινήσουν από τον δημόσιο τομέα. Αυτός είναι ο μέγας ασθενής, που επί χρόνια τορπιλίζει την ανάπτυξη".

    Η ΝΙΚΗ τονίζει ότι "κλίμα για την εφαρμογή πολιτικής λιτότητας καλλιεργεί ανοιχτά πλέον η κυβέρνηση, αναζητώντας άλλοθι τόσο στο υψηλό κόστος των Ολυμπιακών Αγώνων όσο και στη διεθνή οικονομική συγκυρία, που χαρακτηρίζεται από την αλματώδη αύξηση της τιμής του πετρελαίου".

    [06] Κυπριακό

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) γράφει ότι "αποφασισμένος να διευθετήσει το θέμα των αγνοουμένων στην Κύπρο εμφανίζεται ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ κ. Κόφι Αννάν. Σύμφωνα με τηλεγράφημα του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο κ. Αννάν προσανατολίζεται να αποστείλει τόσο στον Κύπριο Πρόεδρο Τάσσο Παπαδόπουλο όσο και στον "πρωθυπουργό" του ψευδοκράτους επιστολή, με την οποία θα ζητά την επαναδραστηριοποίηση της Διερευνητικής Επιτροπής για τους Αγνοούμενους και την εκταφή λειψάνων στις κατεχόμενες περιοχές".

    [07] Μέτρα κατά παιδικής πορνείας

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ υποστηρίζει ότι " φόβους αύξησης των κρουσμάτων εμπορίας ανηλίκων κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων εκφράζει η κυβέρνηση. Μετά, μάλιστα, τον εντοπισμό κυκλωμάτων...ενοικίασης παιδιών για σεξ και εμπόρων πορνογραφικού υλικού, το υπουργείο Δικαιοσύνης προχώρησε χθες επειγόντως στη σύσταση επιτροπής, για την αντιμετώπιση της "παράνομης διακίνησης και εμπορίας ανθρώπων με σκοπό τη σεξουαλική και οικονομική εκμετάλλευση".

    [08] Ακρίβεια

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ σημειώνει ότι "η ακρίβεια και η φτώχεια αποτελούν το υπ΄αριθμόν ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή την στιγμή η Χώρα και ο μεγάλος πονοκέφαλος για τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Εκατοντάδες χιλιάδες χαμηλόμισθοι και χαμηλοσυνταξιούχοι αδυνατούν να τα βγάλουν πέρα αφού τα εισοδήματά τους παραμένουν σε εξευτελιστικά επίπεδα".

    [09] Εντάξεις στο σχέδιο πόλεως

    Η ΧΩΡΑ υποστηρίζει ότι "εξακόσιες χιλιάδες αυθαίρετα πρόκειται να ενταχθούν άμεσα στα σχέδια πόλεων και να νομιμοποιηθούν. Με τις διαδικασίες εξπρές που λαμβάνονται ολοκληρώνονται οι σχετικές πολεοδομικές μελέτες και εντός του καλοκαιριού θα δοθεί οριστική λύση στο μείζον θέμα των αυθαιρέτων".

    [10] Προσλήψεις

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ τονίζει ότι "ανοίγει ο δρόμος για την πρόσληψη νέων μόνιμων υπαλλήλων στα Κέντρα εξυπηρέτησης Πολιτών που λειτουργούν σε όλη τη χώρα, ενώ δίνεται η δυνατότητα να διεκδικήσουν μια τακτική θέση όσοι απασχολούνται σήμερα σε αυτά με το κριτήριο της προϋπηρεσίας. Παράλληλα, το υπουργείο Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης ανανεώνει έως και για 24 μήνες τις συμβάσεις όσων υπαλλήλων εργάζονται σήμερα στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών και οι οποίες λήγουν το αμέσως προσεχές διάστημα".

    [11] Υγεία Γ. Παπανδρέου

    Η TRAFFIC NEWS γράφει ότι "βελτιώνεται σταθερά η κατάσταση της υγείας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ωστόσο οι γιατροί συνέστησαν ξεκούραση και ύπνο στον Γιώργο Παπανδρέου γι αυτό κι από χθες απαγορεύθηκαν οι επισκέψεις. Ήδη και όπως έχει γίνει γνωστό, ο πυρετός έπεσε αισθητά και ο κ. Παπανδρέου είναι ευδιάθετος. Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ από το βράδυ της Δευτέρας νοσηλεύεται στο Αττικό Νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού . Ο Γιώργος Παπανδρέου αναμένεται να πάρει εξιτήριο πιθανότατα εντός του Σαββατοκύριακου".

    [12] Ολυμπιακοί Αγώνες

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ υποστηρίζει ότι "η ολυμπιακή εικόνα της Αθήνας, εντυπωσίασε τον πρόεδρο της ΔΟΕ, Ζακ Ρογκ, ο οποίος κατά τη χθεσινή συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, που έγινε σε εγκάρδιο κλίμα, στο Μέγαρο Μαξίμου, εξέφρασε τη βεβαιότητά του, ότι οι Αγώνες θα είναι φανταστικοί".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ αναφέρει ότι "βρήκα εντυπωσιακή αλλαγή, η Αθήνα είναι άλλη πόλη. Έχετε κάνει εξαιρετική προετοιμασία". Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του προέδρου του ΔΟΕ Ζακ Ρογκ προς τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, που τον υποδέχθηκε στο Μαξίμου με τις τιμές αρχηγού κράτους. Μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση δεν θα μπορούσαν να έχουν οι Έλληνες, όταν επανειλημμένα στο παρελθόν ο πρόεδρος της ΔΟΕ απειλούσε με κόκκινη κάρτα".

    Ο ΛΟΓΟΣ γράφει ότι "το μήνυμα ότι όλα είναι έτοιμα για την Ολυμπιάδα έστειλε χθες η διυπουργική επιτροπή που συνεδρίασε για το θέμα υπό τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή".

    Η Espresso σημειώνει ότι "ενθουσιασμένος με τη συμμετοχή του κόσμου και την προσαρμογή που δείχνουν οι πολίτες της Αθήνας στην Ολυμπιακή προετοιμασία εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στη διάρκεια της συνεδρίασης της Διυπουργικής επιτροπής, χθες στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει ένα σαφές μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι η Ελλάδα είναι απολύτως έτοιμη σε όλα τα επίπεδα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες".

    Η METRO εκτιμά ότι "το μόνο που μπορεί να επηρεάσει τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων είναι ένα απρόβλεπτο γεγονός. Η εκτίμηση αυτή κατατέθηκε χθες στη διευρυμένη σύσκεψη που συνήλθε υπό τον πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή και παρουσία της προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής "Αθήνα 2004", Γιάννας Αγγελοπούλου".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) προσθέτει ότι "αδιάτρητη ομπρέλα ασφάλειας πάνω απ' όλη την Ελλάδα έχει δημιουργηθεί εν όψει Ολυμπιακών Αγώνων, ενώ μόλις χθες τέθηκαν σε λειτουργία και τα σύγχρονα συστήματα C41. Τα συστήματα αυτά, σύγχρονα τεχνολογικά μέσα επικοινωνιών, πληροφορικής και φυσικής ασφάλειας, παρέχουν άμεση πληροφόρηση όπως εικόνα, ήχο, δεδομένα, στους εξουσιοδοτημένους αστυνομικούς, προκειμένου να έχουν άμεση επίγνωση της κατάστασης σε πραγματικό χρόνο".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ επισημαίνει ότι "στρατοκρατούμενη περιοχή θυμίζει η Αθήνα της "Ολυμπιακής Εκεχειρίας" και του "αρχαίου αθάνατου πνεύματος". Πράκτορες, ΝΑΤΟικοί, ηλεκτρονικά συστήματα παρακολούθησης, ειδικό αερόπλοιο "Ζέπελιν" και ασφυκτική αστυνομική παρουσία σε ολόκληρο το Λεκανοπέδιο Αττικής, αλλά και στις άλλες Ολυμπιακές πόλεις, είναι τα συστατικά του εκρηκτικού "κοκτέιλ" που λέγεται Ολυμπιακή ασφάλεια".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ισχυρίζεται ότι "είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο ότι το κόστος αυτών των Ολυμπιακών Αγώνων υπήρξε πρωτοφανές και ασφαλώς δυσβάσταχτο για μια μικρή χώρα. Πληρώσαμε, λοιπόν, και θα πληρώνουμε για τις επόμενες γενιές πολλά, είναι στο χέρι μας να βγάλουμε περισσότερα αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τις μεγάλες ευκαιρίες που προσφέρονται για την Ελλάδα στο μεταολυμπιακό τοπίο".

    Η ΑΥΓΗ υπογραμμίζει ότι "κάθε μέρα το κόστος των Ολυμπιακών Αγώνων ανεβαίνει. Πριν από μία εβδομάδα ο υφυπουργός Οικονομίας το υπολόγιζε στα 6 δισ. ευρώ. Χθες ο υφυπουργός Π. Δούκας ανακοίνωσε ότι θα φθάσει τα 7 δισ. ευρώ, δηλαδή 2,4 τρισ. δραχμές. Όταν ο αρχικός προϋπολογισμός της κυβέρνησης Σημίτη μιλούσε για 1 τρισ. δραχμές".

    Η City Press τονίζει ότι "μετά τις αμφιβολίες για την ποιότητα της οργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων, οι οποίες ξεπεράστηκαν με την ουσιαστική ολοκλήρωση της προετοιμασίας, διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα και έγκυρες ξένες εφημερίδες περνάνε στους υπολογισμούς του κόστους και του ενδεχόμενου οφέλους από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Το γενικό συμπέρασμα των ξένων σχολιαστών και αναλυτών είναι ότι η Ελλάδα ανέλαβε τεράστια οικονομικά βάρη χωρίς να έχει προγραμματίσει σωστά την οικονομική αξιοποίηση του ιστορικού γεγονότος".

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ "τουλάχιστον τέσσερα δισεκατομμύρια άνθρωποι θα παρακολουθήσουν έστω και μία φορά κάποια μετάδοση από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. στην κάλυψη των οποίων πρόκειται να εμπλακούν περισσότερα από 200 κανάλια από ισάριθμες χώρες".

    Τα ΝΕΑ γράφουν ότι "τιμές μαϊμού δίνει η κυβέρνηση στους επισκέπτες των Ολυμπιακών Αγώνων για το κόστος μιας σειράς αγαθών ευρείας κατανάλωσης και υπηρεσιών κατά την περίοδο των Αγώνων. Από το ενημερωτικό φυλλάδιο που έδωσε χθες στη δημοσιότητα, προκύπτει ότι οι τιμές σε πάρα πολλές περιπτώσεις βρίσκονται εντελώς εκτός πραγματικότητας. Και αποκαλύπτουν την έκταση της ακρίβειας στην αγορά που προσλαμβάνει ολυμπιακές διαστάσεις".

    [13] Σεισμοί

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ σημειώνει ότι "εξαιρετικά επιφυλακτικοί δηλώνουν οι σεισμολόγοι στο Εργαστήριο Γεωφυσικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, για τη σεισμική εξέλιξη στην περιοχή της Δωδεκανήσου, όπου χθες το πρωί της Τετάρτης, σημειώθηκαν δύο νέες σεισμικές δονήσεις, μεγέθους 5,7 και 5,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, με επίκεντρο στον Κεραμεικό κόλπο".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 5 August 2004 - 16:17:11 UTC