Browse through our Interesting Nodes for Real Estate Services in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 04-09-09

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 9/9/2004
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Νέα Δημοκρατία
  • [04] Αγρότες- Κυβέρνηση
  • [05] Εκπαίδευση
  • [06] Εκλογές Προέδρου Δημοκρατίας
  • [07] ΔΕΘ-Πρωθυπουργός - Εξαγγελίες
  • [08] Δημόσιο - Προσλήψεις
  • [09] Μονιμοποίηση συμβασιούχων
  • [10] Μείωση Εξοπλισμών
  • [11] Συλλαλητήριο κατά του ρατσισμού
  • [12] ΠΑΣΟΚ
  • [13] Γιάννα Αγγελοπούλου - Ντόρα Μπακογιάννη
  • [14] Ανατιμήσεις
  • [15] Αστυνόμευση
  • [16] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [17] Παγκόσμια Τράπεζα - Οικονομία

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 9/9/2004

    Οι αναμενόμενες εξαγγελίες από τον πρωθυπουργό στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, οι δηλώσεις εκπροσώπων κοινωνικών φορέων για τα σενάρια πρόωρων εκλογών και οι διεργασίες σε ΠΑΣΟΚ - ΝΔ είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Οι προθεσμίες για αιτήσεις μονιμοποίησης στον ιδιωτικό τομέα. Ανώνυμες εταιρίες εισηγμένες στο ΧΑΑ.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Περικόπτονται οι εξοπλισμοί κατά 30%. Για την εξοικονόμηση κοινωνικών πόρων. Ασυδοσία από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Φρένο στη ...ΝΔ από το Μαξίμου. Κάλυψη στους υπουργούς που πιέζονται από "κομματικά αιτήματα" και παρεμβάσεις συνδικαλιστών.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Σύνταξη και επίδομα σε 500.000 πολύτεκνους. Τι θα εξαγγείλει ο Καραμανλής στη Θεσσαλονίκη.

    Η ΑΥΓΗ: Απάντηση τώρα στη ρατσιστική βία. Σήμερα συλλαλητήριο αλληλεγγύης Ελλήνων και Αλβανών στην Ομόνοια στις 6μμ.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Ξεσάλωσε η Γιάννα. Έκοψε τη Δήμαρχο της Αθήνας από την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Παραολυμπιακούς.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Όχι σε νέες εκλογές από τη ΓΣΕΕ και τον ΣΕΒ. Η χώρα δεν αντέχει νέα προεκλογική περίοδο. Οι κκ Χρ. Πολυζωγόπουλος και Οδ. Κυριακόπουλος συμπίπτουν.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: 4.000 προσλήψεις στα ΚΕΠ χωρίς διαγωνισμό. Με ενιαία προκήρυξη από το ΑΣΕΠ.

    ΕΘΝΟΣ: Με ανοικτές πληγές ανοίγουν τα σχολεία. Πρεμιέρα τη Δευτέρα με χιλιάδες κενές θέσεις δασκάλων και καθηγητών, απλήρωτους εκπαιδευτικούς και εκπτώσεις στα ολοήμερα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Ίδρωσαν τις φανέλες χωρίς αποτέλεσμα αλλά με....αξιοπρέπεια. Μπορεί η εθνική μας να έμεινε πίσω βαθμολογικά, αλλά δεν χάθηκε η ελπίδα για την πρόκριση, αλλά με το βάρος των πρωταθλητών...

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Ικέτης στον Σημίτη. Στο σπίτι του τέως πρωθυπουργού ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ για άρση των παρεξηγήσεων.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Αντιπολίτευση με ανέκδοτα...περί αξιοκρατίας. Δημ. Διοίκηση: Το "σύστημα ΠΑΣΟΚ" επιθυμεί να διατηρήσει τη μονοκρατορία του.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ξορκίζουν εκλογές και οι δύο. Απροθυμία για νέες κάλπες ενόψει εκλογής Προέδρου.

    ΕΣΤΙΑ: Καθ' όλα συνεπής η πολιτική Καραμανλή. Τι εξήγγειλε πέρυσι στην Έκθεση της Θεσσαλονίκης.

    ESPRESSO: Ζητούν να βγει από τη φυλακή έμπορος ναρκωτικών. 150 επώνυμοι με τις υπογραφές τους.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Προληπτικά πλήγματα παντού. Προαναγγέλλει μετά την Αμερική και η Ρωσία.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Ανησυχία για τον αγροτικό τομέα. Συναντήσεις Καραμανλή με ΠΑΣΕΓΕΣ και ΕΣΕΕ ενόψει ΔΕΘ.

    ΤΑ ΝΕΑ: Καταιγίδα εξετάσεων στην Παιδεία. Όλο το πακέτο των αλλαγών.

    Η ΝΙΚΗ: "Γαλάζιος " εμφύλιος. Διαφορετικές τακτικές για την επέλαση στο Δημόσιο. Πιο γρήγορους ρυθμούς ζητά ο Μεϊμαράκης.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Πρόσχημα η τρομοκρατία. Ο εχθρός - λαός ο στόχος της "ολικής ασφάλειας".

    TRAFFIC NEWS: 'Αγρια παράθυρα στην TV. Τι συμβαίνει με τη διαθήκη του Δημήτρη Παπαμιχαήλ; Γιάννης Παπαμιχαήλ: Απειλεί με αγωγές.

    Η ΧΩΡΑ: Πως θα γίνουν μόνιμοι και οι συμβασιούχοι του ιδιωτικού τομέα. Τι προβλέπει αναλυτικά το ΠΔ του υπουργείου Απασχόλησης.

    City Press: Δυο "ΟΧΙ". "Όχι" στη λιτότητα , είπε ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Μιλτιάδης Έβερτ μετά τη συνάντησή του χθες με τον πρωθυπουργό, ενώ λίγη ώρα αργότερα "όχι " σε πρόωρες εκλογές".

    Μetro: Η μάχη της φρατζόλας. Ανατιμήσεις μέχρι και 20% φοβάται η κυβέρνηση.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Συμβασιούχοι: πώς θα μονιμοποιηθούν. Σε ΔΕΚΟ και ιδιωτικό τομέα.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Ελλάδα - Τουρκία 0-0. Ποδοσφαιρική ισοπαλία και πολιτική ισορροπία.

    [03] Νέα Δημοκρατία

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ υποστηρίζει ότι "ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής υψώνει τείχος προστασίας στους υπουργούς της κυβέρνησης που τις τελευταίες ώρες δέχονται βροχή επιθέσεων από κομματικούς και συνδικαλιστικούς παράγοντες, για συγκεκριμένες πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν".

    Η ΝΙΚΗ γράφει ότι "εσωκομματικές κόντρες πυροδοτεί στη ΝΔ η διαρκώς εντεινόμενη απαίτηση των στελεχών του κόμματος για ακόμη πιο ταχεία άλωση του κράτους από τα "γαλάζια παιδιά".

    [04] Αγρότες- Κυβέρνηση

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ αναφέρει ότι "τέσσερα θέματα άμεσης προτεραιότητας για τον αγροτικό τομέα έθεσε στον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή το προεδρείο της ΠΑΣΕΓΕΣ κατά τη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποιήθηκε χθες στο Μέγαρο Μαξίμου παρουσία των υπουργών Οικονομίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Ανάπτυξης".

    Ο ΛΟΓΟΣ σημειώνει ότι "ως θέματα που χρειάζονται άμεση αντιμετώπιση, το προεδρείο της ΠΑΣΕΓΕΣ χαρακτήρισε την αποτελεσματική εφαρμογή της ΚΑΠ, την εξασφάλιση πόρων προκειμένου να συνεχισθούν οι επενδύσεις τόσο στον πρωτογενή τομέα όσο και τη μεταποίηση, την πάταξη της γραφειοκρατίας και το κλείσιμο της "ψαλίδας" μεταξύ των τιμών παραγωγού και εμπόρων".

    [05] Εκπαίδευση

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ γράφει ότι "η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς άρχισε. Τα μαθήματα ξεκινούν την ερχόμενη Δευτέρα. Ανοιχτές πληγές αποτελούν οι χιλιάδες κενές θέσεις εκπαιδευτικών, οι απλήρωτοι δάσκαλοι και καθηγητές αλλά και ο μειωμένος αριθμός των ολοήμερων σχολείων".

    ΤΑ ΝΕΑ αναφέρει ότι "εξαμηνιαίες εξετάσεις από την Ε' Δημοτικού, δημιουργία πολλών τύπων Λυκείου, Πανελλήνιες Εξετάσεις σε έξι μαθήματα περιλαμβάνονται στις αλλαγές που σχεδιάζει για την εκπαίδευση το υπουργείο Παιδείας. Οι αλλαγές θα τεθούν σε ισχύ σταδιακά από φέτος".

    [06] Εκλογές Προέδρου Δημοκρατίας

    Η CITY PRESS αναφέρει ότι "κατά των πρόωρων εκλογών "επειδή θα βλάψουν την οικονομία" τάχθηκαν χθες από κοινού εργοδότες και εργαζόμενοι. Αυτό προέκυψε από τις δηλώσεις τις οποίες έκαναν μετά τις ξεχωριστές συναντήσεις που είχαν με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου οι πρόεδροι του ΣΕΒ Οδυσσέας Κυριακόπουλος και της ΓΣΕΕ Χρήστος Πολυζωγόπουλος δίνοντας άλλη διάσταση στην αναζήτηση υποψήφιων Προέδρων της Δημοκρατίας, στην οποία έχουν ήδη αρχίσει να επιδίδονται τα δύο μεγάλα κόμματα".

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι "ένας είδος "ταξικής συμμαχίας" με σκοπό να αποτρέψει τις πρόωρες εκλογές την προσεχή άνοιξη- όταν θα τεθεί το θέμα της εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας- διαμορφώθηκε από τη στιγμή που η επικαιρότητα κατακλύστηκε από τα σχετικά σενάρια. Το κλίμα αυτό επισημοποιήθηκε χθες όταν οι τυπικοί εκπρόσωποι των εργαζομένων ,των εργοδοτών αλλά και των αγροτών (οι επικεφαλής της ΓΣΕΕ, του ΣΕΒ και της ΠΑΣΕΓΕΣ) ετάχθησαν δημοσίως κατά της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες και της δημιουργίας κλίματος εκλογολογίας επικαλούμενοι το συμφέρον της οικονομίας".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ γράφει ότι "κυβέρνηση και ΠΑΣΟΚ λένε τώρα "όχι" στις πρόωρες εκλογές την άνοιξη, με αφορμή την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας. Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις Αλογοσκούφη- Έβερτ και Πολυζωγόπουλου μετά από συνάντηση με τον Γ. Παπανδρέου. Το θέμα αναμένεται να κλείσει οριστικά ο πρωθυπουργός την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη".

    [07] ΔΕΘ-Πρωθυπουργός - Εξαγγελίες

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υποστηρίζει ότι "η ήπια δημοσιονομική προσαρμογή θα στηριχθεί στην περικοπή των δημόσιων δαπανών και θα συνοδευτεί από συγκεκριμένες δεσμεύσεις για τη μείωση της φορολογίας με ορίζοντας τριετίας και πλήθος αναπτυξιακών μέτρων που θα κατατείνουν στην αναγέννηση της υπαίθρου. Τούτο προκύπτει από τις συνεχείς συναντήσεις του πρωθυπουργού κ. Κ. Καραμανλή με κυβερνητικά στελέχη εν όψει των εξαγγελιών στα εγκαίνια της Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης το προσεχές Σάββατο".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ γράφει ότι "στην κατεύθυνση της τόνωσης της παραγωγικότητας της ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και της εμπέδωσης του κοινωνικού προφίλ της κυβέρνησης με βάση και τις προεκλογικές δεσμεύσεις θα κινηθούν οι πρωθυπουργικές εξαγγελίες στη ΔΕΘ το Σαββατοκύριακο".

    Η TRAFFIC NEWS προσθέτει ότι "ρίχνει τους τόνους η κυβέρνηση σε μια προσπάθεια να περιορίσει τον κύκλο των αντιδράσεων αλλά και διαφοροποιήσεις που επισημάνθηκαν από τα χείλη κορυφαίων στελεχών του κόμματος όπως του κ. Μιλτιάδη Έβερτ σχετικά με την τακτική της πολιτικής και τις εξαγγελίες Καραμανλή εν όψει της ΔΕΘ".

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ, "πολλά λέγονται και γράφονται για την οικονομική πολιτική που θα εξαγγείλη ο πρωθυπουργός στην Θεσσαλονίκη. Εν τούτοις, τα περισσότερα σημεία της πολιτικής του , ο κ. Καραμανλής τα έχει ήδη εξαγγείλει με τον πλέον σαφή τρόπο κατά την περυσινή ομιλία του στη Θεσσαλονίκη. Και μέχρι στιγμής τα ακολουθεί με απόλυτη συνέπεια".

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ εκτιμά ότι "στο ακέραιο θα τηρήσει η κυβέρνηση την προεκλογική δέσμευση της ΝΔ για ενίσχυση της πολύτεκνης οικογένειας, όπως θα τονίσει από το βήμα της ΔΕΘ ο πρωθυπουργός. Σε ορίζοντα τετραετίας η κυβέρνηση θα χορηγήσει πολυτεκνικό επίδομα 105 ευρώ σε 160.000οικογένειες με τρία παιδιά και ισόβια σύνταξη στις μητέρες με τρία παιδιά.

    [08] Δημόσιο - Προσλήψεις

    Η ESPRESSO γράφει ότι :Δεν θα γίνουν προσλήψεις προσωπικού στο δημόσιο τομέα έως το τέλος του 2005, στον πλαίσιο της προσπάθειας συγκράτησης των δαπανών του προϋπολογισμού του 2005 κατά 800 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με εισήγηση που έκανε στην τελευταία κυβερνητική επιτροπή ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης, το μέτρο θα συμβάλει και στη μείωση του δημόσιου ελλείμματος από τη μείωση των δαπανών του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων κατά 1,5 δις. ευρώ.

    [09] Μονιμοποίηση συμβασιούχων

    Η ΧΩΡΑ γράφει ότι :Έως τις 23 Οκτωβρίου θα μπορούν οι συμβασιούχοι του ιδιωτικού τομέα και των εισηγμένων ΔΕΚΟ να υποβάλουν τις αιτήσεις τους για μετατροπή των συμβάσεων τους σε αορίστου χρόνου. Σύμφωνα με τις ερμηνευτικές διατάξεις του Υπουργείου Απασχόλησης, στις κατηγορίες των υπό μονιμοποίηση περιλαμβάνονται και οι συμβασιούχοι των οποίων οι συμβάσεις έχουν λήξει το τελευταίο τρίμηνο πριν από τη δημοσιοποίηση του Π. Δ. Ειδικές ρυθμίσεις προβλέπονται στο νέο πλαίσιο για τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

    [10] Μείωση Εξοπλισμών

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) γράφει ότι :Μείωση των εξοπλιστικών προγραμμάτων κατά 30% προωθεί η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, προκειμένου να εξοικονομηθούν δισεκατομμύρια ευρώ που θα διατεθούν για την άσκηση της κοινωνικής πολιτικούς που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση.

    [11] Συλλαλητήριο κατά του ρατσισμού

    Η ΑΥΓΗ γράφει ότι :Δυναμικό, ενωτικό και ειρηνικό "παρών" δίνουν σήμερα το απόγευμα στην Ομόνοια στις 6μμ Έλληνες, Αλβανοί και άλλες εθνότητες που θέλουν να εκφράσουν την αντίδρασή τους στα κρούσματα ρατσιστικής βίας που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες μέρες.

    [12] ΠΑΣΟΚ

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ γράφει ότι :"Ικέτης" στο σπίτι του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, στην οδό Αναγνωστοπούλου, στο Κολωνάκι. αναμένεται να προσέλθει αύριο στις 10.00 ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να συζητήσουν για μία σειρά ζητήματα τα οποία έχουν δημιουργήσει παρεξηγήσεις.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) προσθέτει ότι :Σε "ξεκαθάρισμα λογαριασμών" θέλει να προχωρήσει ο Γιώργος Παπανδρέου στη συνάντησή του με τον Κώστα Σημίτη.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει ότι :Το "σύστημα ΠΑΣΟΚ" επιδιώκει να διατηρήσει τα κεκτημένα του "πράσινου κράτους" καταγγέλλοντας τις κυβερνητικές επιλογές για αλλαγές στη διοίκηση.

    [13] Γιάννα Αγγελοπούλου - Ντόρα Μπακογιάννη

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ γράφει ότι :Τα πήρε στο κρανίο η Ντόρα Μπακογιάννη με τα νέα καραγκιοζιλίκια της Γιάννας Αγγελοπούλου η οποία υπερβαίνοντας κάθε όριο θρασύτητας έκοψε την Δήμαρχος της Αθήνας από την τελετή αφής της Φλόγας για τους Παραολυμπιακούς που θα γίνει σήμερα στο ναό του Ηφαίστου.

    [14] Ανατιμήσεις

    Το metro γράφει ότι :Λύσεις για τη συγκράτηση των τιμών σε άλευρα, ψωμί, ζυμαρικά, αρτοσκευάσματα, ζωοτροφές, κρέας και πουλερικά αναζητεί η κυβέρνηση σε συνεργασία με τους εκπροσώπους της αλευροβιομηχανίας, των εμπόρων και των παραγωγών.

    [15] Αστυνόμευση

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ γράφει ότι :Σκηνικό αστυνομοκρατίας και κλίμα "τάξης και ασφάλειας" επιχειρεί να διαμορφώσει η κυβέρνηση σε όλη τη χώρα, συνεχίζοντας και επεκτείνοντας την πολιτική "ολικής ασφάλειας", που εφαρμόστηκε με πρόσχημα τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

    [16] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Ακριβότερος ο δανεισμός. Παρά τα αμετάβλητα επιτόκια της ευρωζώνης".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Έκθεση-κόλαφος από την Παγκόσμια Τράπεζα. Είμαστε πρωταθλητές κόσμου στην υπονόμευση της επιχειρηματικότητας".

    ΚΕΡΔΟΣ: " 14 θυγατρικές καταργεί η Εμπορική Τράπεζα. Απορρόφηση ή εκκαθάριση, λόγω χαμηλής ή και αρνητικής απόδοσης".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Ανησυχίες Αλογοσκούφη για υποβάθμιση αξιόχρεου. Ελπίδες για μείωση του ελλείμματος στο 3% του ΑΕΠ το 2005".

    [17] Παγκόσμια Τράπεζα - Οικονομία

    Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ γράφει ότι "είκοσι εννέα μεταρρυθμίσεις-κλειδιά, που επιτρέπουν στις οικονομίες να προσελκύσουν ξένες επενδύσεις και άρα να αναπτυχθούν ταχύτερα προτείνει η Παγκόσμια Τράπεζα στην ετήσια έκθεσή της για το παγκόσμιο επιχειρηματικό κλίμα και τα εμπόδια που οι οικονομίες αντιμετωπίζουν στην αναπτυξιακή τους προσπάθεια. Η θέση της ελληνικής οικονομίας μεταξύ των 145 οικονομιών που εξετάζει η έκθεση κάθε άλλο παρά ζηλευτή είναι ενώ μικρά ήταν τα θετικά βήματα που έγιναν τον τελευταίο χρόνο".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 9 September 2004 - 20:01:22 UTC