Visit the Cyprus News Agency (CNA) Archive Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 23 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 05-12-01

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 1/12/2005
  • [02] Ιντερνετ
  • [03] Άρση ασυλίας
  • [04] Επιτόκια
  • [05] Αλέκα Παπαρήγα
  • [06] Στεγαστικά δάνεια
  • [07] Δανεισμός
  • [08] ΔΕΚΟ
  • [09] Διαβητικοί
  • [10] Παραδικαστικό κύκλωμα
  • [11] Γιάννης Παλαιοκρασσάς

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 1/12/2005

    Η παροχή φθηνού Ιντερνετ στους φοιτητές, η άρση ασυλίας των Βουλευτών, η αντιπαράθεση Παλαιοκρασσά με κυβερνητικά στελέχη και οι αντιδράσεις για το νομοσχέδιο που αφορά τις ΔΕΚΟ είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Νέα ευκαιρία για φθηνότερα στεγαστικά. "Κλειδώστε" τώρα το επιτόκιό σας.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Φθηνό Ιντερνετ για τους φοιτητές με εντολή πρωθυπουργού. Στη μισή τιμή θα το πληρώνουν 600.000 δικαιούχοι. Και δωρεάν κομπιούτερ στους αριστούχους.

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: Ξεσηκώθηκαν τα "ρετιρέ". Διακομματική συμφωνία των εργατοπατέρων για το νομοσχέδιο.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Έκπτωση 50% στο φοιτητικό Ιντερνετ. Ο Καραμανλής ξέρει να κρατά το λόγο του.

    Η ΑΥΓΗ: Οι συλλογικές συμβάσεις στο κέντρο της σύγκρουσης. Προς διήμερη απεργία στις ΔΕΚΟ.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Διώχνουν από τη ΔΕΗ τον Παλαιοκρασσά. Οργισμένος ο Αλογοσκούφης, τον απειλεί ακόμα και με αγωγές.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Ο κ. Αλογοσκούφης για τον Πρόεδρο της ΔΕΗ: "Θα του κάνω αγωγή". Συνεχίζεται η σύγκρουση υπουργών - Παλαιοκρασσά.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Δίοδος στη Γνώση. Υλοποιείται το μεγάλο στοίχημα του Καραμανλή για τη νέα γενιά.

    ΕΘΝΟΣ: Η διαφθορά είναι εδώ. Απίστευτη δήλωση Παλαιοκρασσά - Απάντηση σε 2 υπουργούς.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Η άρση της μονιμότητας, το ασφαλιστικό αλλά και οι χαμηλές αυξήσεις στους μισθούς δημιουργούν: Ντράβαλα για τα ΔΕΚΟ-νικια του κράτους.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Μεγαλώνει ο δανεισμός των ελληνικών νοικοκυριών.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Φθηνό Ιντερνετ για τους νέους. Πρόγραμμα "Δίοδος": Γίνεται πράξη η εξαγγελία Καραμανλή.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Μισός μισθός για νέους στις ΔΕΚΟ. Θύελλα αντιδράσεων από παντού - Έρχονται κινητοποιήσεις.

    ΕΣΤΙΑ: Διπλάσιοι μισθοί στις ΔΕΚΟ. Σε σύγκριση με εκείνους των άλλων εργαζομένων.

    ESPRESSO: Οργή Τέρενς Κουίκ για την Έλλη Στάη: "Ποια νομίζεις πως είσαι;"

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ανατροπή με άρση ασυλίας για βουλευτές. Μαντούβαλος για παραδικαστικά, Παπαγεωργίου για δάνεια ΑΤΕ.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Αύξηση επιτοκίων κατά 0,25%. Μεγαλύτερο το κόστος δανεισμού.

    ΤΑ ΝΕΑ: Ναρκοπέδιο για τη ΝΔ οι ΔΕΚΟ. Μπαράζ απεργιών και προσφυγών.

    Η ΝΙΚΗ: "Ηλεκτροπληξία" από τη διαπλοκή. Ενδοκυβερνητική σύγκρουση ενεργειακών συμφερόντων.

    PRESS TIME: Οι μεσάζοντες αδειάζουν τις τσέπες μας. Από το χωράφι στο πιάτο μας με καπέλο 1.500%.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές: Πλατιά συσπείρωση και συνεργασία με το ΚΚΕ.

    ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Κερδοσκοπία σε διαβητικούς.

    ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ: Οι 3 "μαύρες τρύπες" και οι περίεργες παραλείψεις της ανάκρισης. Σκοτεινά σημεία και συμψηφισμοί στην έρευνα για τα δικαστικά κυκλώματα.

    TRAFFIC NEWS: Σταματήστε τον Γρηγόρη, μου έκλεψε την εκπομπή. Παραγωγός έστειλε εξώδικο στον Αρναούτογλου.

    Η ΧΩΡΑ: Σκοτώνονται. Παλαιοκρασσάς: Οι δηλώσεις μου για διαπλοκή αφορούν το παρόν!

    City Press: Έκπτωση 50% στο Internet για τους φοιτητές. Πρωτοβουλία Καραμανλή υπέρ εκατοντάδων χιλιάδων φοιτητών και σπουδαστών.

    METRO: Μέτωπο αντιδράσεων. Αλλά και εύσημα από τους εργοδότες για τις αλλαγές στις ΔΕΚΟ.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Έκρηξη 40% στα στεγαστικά. Νέο "μπουμ" στην αγορά ακινήτων.

    ΕΓΝΑΤΙΑ: Επικίνδυνοι οι οδηγοί άνω των 65. Σύμφωνα με όλα τα στατιστικά στοιχεία οι υπαίτιοι των περισσότερων τροχαίων είναι ηλικιωμένοι.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Έρευνα-σοκ του "Τ.Θ": 5 ευρώ το στρέμμα. Οικόπεδα στα Βαλκάνια.

    [02] Ιντερνετ

    Σύμφωνα με την City Press "πρωτοβουλία Καραμανλή υπέρ εκατοντάδων χιλιάδων φοιτητών και σπουδαστών. Στόχος η ταχύτερη ένταξη των νέων στην εποχή του Διαδικτύου. Η Ελλάδα 21η μεταξύ των "25" της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε ό,τι αφορά το ποσοστό χρηστών του Διαδικτύου επί του συνόλου του πληθυσμού. Βασικοί λόγοι για την καθυστέρηση οι υψηλές τιμές σύνδεσης, τα προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες και η μη απελευθέρωση της αγοράς. Αρνητική η πρώτη αντίδραση των κομμάτων της αντιπολίτευσης".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ επισημαίνει ότι "στην υλοποίηση της προγραμματικής της δέσμευσης για προνομιακή πρόσβαση των φοιτητών στο Ιντερνετ με γρήγορες ταχύτητες και χαμηλό κόστος προχωρεί η κυβέρνηση. Το πρόγραμμα "Δίοδος" που εξαγγέλθηκε χθες μετά τη συνάντηση των συναρμόδιων υπουργών κκ Σιούφα, Γιαννάκου, Λιάπη με τον πρωθυπουργό, αφορά περίπου 600.000 φοιτητές και μεταπτυχιακούς".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) ισχυρίζεται ότι "πιστός στις προεκλογικές του δεσμεύσεις, ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής σε συνεργασία που είχε χθες στο Μέγαρο Μαξίμου με τους υπουργούς Ανάπτυξης κ. Δημήτρη Σιούφα, Μεταφορών κ. Μιχάλη Λιάπη και την υπουργό Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου, εξήγγειλε την παροχή γρήγορου και φθηνού Ιντερνετ από τις αρχές του νέου έτους για 600.000 προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές των ΑΕΙ, των ΤΕΙ και του Ανοικτού Πανεπιστημίου".

    Η Traffic News υπογραμμίζει ότι "φθηνό Ιντερνετ για 600 χιλιάδες φοιτητές, ΑΕΙ, ΤΕΙ και μεταπτυχιακών τίτλων, ανακοίνωσε χθες η κυβέρνηση, υλοποιώντας έτσι μια από τις βασικότερες προεκλογικές της δεσμεύσεις και δίνοντας παράλληλα αποστομωτική απάντηση σε όλους εκείνους που έσπευσαν να αμφισβητήσουν τις προθέσεις Καραμανλή".

    Η Espresso τονίζει ότι "την υπόσχεση για φθηνό και γρήγορο Ιντερνετ στους φοιτητές υλοποιεί τώρα η κυβέρνηση, μετά τις παλινωδίες με τα τιμολόγια φθηνών συνδέσεων του ΟΤΕ, που παραμένει άγνωστο πόσο ακριβώς θα αυξηθούν. Το φοιτητικό ADSL θα είναι περίπου 50% φθηνότερο από τα τιμολόγια της αγοράς και θα είναι διαθέσιμο σε τρεις μήνες, ύστερα από δοκιμαστική εφαρμογή του σχετικού προγράμματος".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ υποστηρίζει ότι "η απόφαση που ελήφθη χθες για τη μείωση κατά 50% του κόστους πρόσβασης στο Διαδίκτυο, ήταν υπεσχημένο προσωπικά από τον ίδιο τον Κώστα Καραμανλή ο οποίος είχε τονίσει την ανάγκη διευκόλυνσης των πολιτών και ειδικά των νέων, στην πρόσβαση στο Διαδίκτυο , την πληροφορική και στις νέες τεχνολογίες καθώς και την διάδοση των ηλεκτρονικών υπολογιστών".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ τονίζει ότι "δύο προσωπικές δεσμεύσεις του Κώστα Καραμανλή γίνονται πράξει στο άμεσο μέλλον: 1) Γρήγορο Internet με 20 ευρώ το μήνα για τους φοιτητές των ΑΕΙ- ΤΕΙ και του Ανοικτού Πανεπιστημίου. 2) Δωρεάν ηλεκτρονικοί υπολογιστές στους αριστούχους μαθητές των γυμνασίων όλων των δημόσιων σχολείων της χώρας".

    [03] Άρση ασυλίας

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ισχυρίζεται ότι "ανατροπή της μακράς παράδοσης του Κοινοβουλίου, να απορρίπτει συλλήβδην τα αιτήματα άρσης της ασυλίας των μελών του, συνιστά η χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή, μέσω της οποίας άνοιξε ο δρόμος για την περαιτέρω δικαστική διερεύνηση της υποθέσεων του βουλευτή της ΝΔ κ. Π. Μαντούβαλου, που αφορά το αδίκημα της δωροδοκίας, καθώς και του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Θ. Παπαγεωργίου για απιστία στην υπόθεση δανείων της Αγροτικής Τράπεζας".

    [04] Επιτόκια

    Ο ΛΟΓΟΣ υποστηρίζει ότι "σε αύξηση του βασικού της επιτοκίου κατά 0,25% σε 2,25% αναμένεται - εκτός απροόπτου- να προχωρήσει σήμερα η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, παρά τις ασφυκτικές πιέσεις των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων και τις ανησυχίες των δανειοληπτών".

    [05] Αλέκα Παπαρήγα

    Σύμφωνα με το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ "κάλεσμα για μια πλατιά συσπείρωση δυνάμεων και αγωνιστών, στη βάση του πολιτικού χαρακτήρα των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών, για ψήφο και αξιώματα που θα μετατραπούν σε μετερίζια πάλης την επόμενη των εκλογών μέρα, απηύθυνε χθες το βράδυ από τον Πειραιά η Γενική Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα".

    [06] Στεγαστικά δάνεια

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) γράφει ότι "ακόμη ελκυστικότερα επιτόκια για στεγαστικά δάνεια σταθερής περιόδου προσφέρουν αυτό το διάστημα οι τράπεζες σε μια προσπάθεια να προσελκύσουν πελατεία, τη στιγμή που η ζήτηση στεγαστικών δανείων βρίσκεται στο ζενίθ, καθώς πολλοί αγοραστές σπεύδουν να κλείσουν τις αγορές τους πριν από το νέο έτος, ώστε να προλάβουν τις αλλαγές στη φορολόγηση ακινήτων, που τίθεται σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου".

    [07] Δανεισμός

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ εκτιμά ότι "εξακολουθούν να δανείζονται οι Έλληνες για να τα βγάλουν πέρα. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος παρατηρείται για τον Σεπτέμβριο επιτάχυνση στον ρυθμό δανεισμού των νοικοκυριών και επιβράδυνση στον ρυθμό εκταμίευσης επιχειρηματικών δανείων".

    [08] ΔΕΚΟ

    H METRO αναφέρει ότι "την έντονη αντίδραση των συνδικάτων ακόμα και συνδικαλιστικών φίλα προσκείμενων στην κυβέρνηση, αλλά και ικανοποίηση στους εργοδότες προκάλεσαν οι αλλαγές στις ΔΕΚΟ που προωθεί η κυβέρνηση με το νομοσχέδιο που ενέκρινε προχθές η Κυβερνητική Επιτροπή".

    Η ΑΥΓΗ εκτιμά ότι "σε μάχη για την υπεράσπιση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας αποδύονται τα συνδικάτα μετά το ν/σ που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τις ΔΕΚΟ".

    Η ΑΝΩ ΚΑΤΩ γράφει ότι "το νομοσχέδιο- τομή για την εξυγίανση στις ΔΕΚΟ που θα κατατεθεί στη Βουλή προς ψήφιση "ένωσε" τους συνδικαλιστές, οι οποίοι ξέχασαν τις ιδεολογικές διαφορές τους και συντονισμένα επιτέθηκαν κατά της κυβέρνησης και του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργου Αλογοσκούφη".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υποστηρίζει ότι "θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων με το νομοσχέδιο για τις ΔΕΚΟ. Έτσι ανατρέπεται το καθεστώς απολύσεων, προσλήψεων και εξέλιξης του προσωπικού, ενώ οι μισθοί θα πέσουν έως και στο μισό (480 ευρώ από περίπου 1.000). Η ΓΣΕΕ προειδοποιεί για συνέχιση των κινητοποιήσεων και μετά τις 14 Δεκεμβρίου, ενώ η ΔΑΚΕ "δείχνει" τους διοικητές για τις ζημιές στις επιχειρήσεις".

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ "μετά τις αντιδράσεις των συνδικαλιστών για τις πενιχρές αυξήσεις στους μισθούς αλλά και τα σχέδια που μελετούνται για τα ασφαλιστικά, ήρθε να προστεθεί και το νομοσχέδιο με τις αλλαγές στις ΔΕΚΟ. Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις ετοιμάζουν τα πλάνα τους, από τα οποία δεν θα λείψουν οι απεργίες και οι κινητοποιήσεις".

    ΤΑ ΝΕΑ ισχυρίζονται ότι "οι προτάσεις για τις ΔΕΚΟ προκαλούν μπαράζ απεργιών και προσφυγών από τους εργαζομένους. Στις αντιδράσεις των συνδικάτων μετέχουν και οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ (ΝΔ) που κατηγορούν την κυβέρνηση ότι υπονομεύει τις συλλογικές συμβάσεις".

    Η ΕΣΤΙΑ προσθέτει ότι "συνταρακτικά στοιχεία για τις δαπάνες προσωπικού στις ΔΕΚΟ έδωσε προχθές στην δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομίας. Κάποιες εφημερίδες ήδη εδημοσίευσαν τον σχετικό πίνακα με τις δαπάνες μισθοδοσίας σε κάθε ΔΕΚΟ. Από αυτόν προκύπτει ότι στις ΔΕΚΟ η μέση ετησία δαπάνη ανά εργαζόμενο ανέρχεται σε 41.086 ευρώ, όταν για τους άλλους Έλληνες εργαζομένους είναι μόλις 23.326 ευρώ".

    [09] Διαβητικοί

    Η εφημερίδα Σήμερα ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ υποστηρίζει ότι "φρένο στην υπερχρέωση του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ) από τη χορήγηση αναλωσίμων υλικών στους διαβητικούς, προχώρησε, με εγκύκλιό του ο διοικητής του Οργανισμού Λευτέρης Παπαγεωργόπουλος, ύστερα από ελέγχους που διεξήγαγε".

    [10] Παραδικαστικό κύκλωμα

    ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ γράφει ότι "η έρευνα για τα παραδικαστικά κυκλώματα συνεχίζεται με νέους εμπλεκόμενους να παίρνουν τον δρόμο για απολογία και μετά...έχει ο Θεός. Όμως η έρευνα, που μέχρι τώρα ομολογουμένως έχει βγάλει πολλά λαβράκια, εμφανίζει τρεις...τρύπες που τελικά, ανάλογα με τους χειρισμούς που θα επιλεγούν, μπορεί να αποδειχτούν πολύ μεγάλες και ενδεχομένως τροχοπέδη για τη συνέχεια".

    [11] Γιάννης Παλαιοκρασσάς

    Το ΒΗΜΑ υποστηρίζει ότι "εκτός ελέγχου βρίσκεται πλέον η σύγκρουση των υπουργών Οικονομίας και Ανάπτυξης κκ Γ. Αλογοσκούφη και Δ. Σιούφα με τον πρόεδρο της ΔΕΗ κ. Ι. Παλαιοκρασσά. Ο κ. Αλογοσκούφης αντιδρώντας στα υπονοούμενα του κ. Παλαιοκρασσά περί "διακομματικής μαφίας" και "ορχήστρας διαπλοκής στη δημόσια επιχείρηση", τον προειδοποίησε χθες δημοσίως -μέσω της κρατικής τηλεόρασης- ότι αν πει κάτι εναντίον του θα καταθέσει αγωγή. Ταυτόχρονα ο κ. Σιούφας κράτησε στη Βουλή σαφείς "αποστάσεις ασφαλείας" από τον υφιστάμενό του και του απέδωσε την ευθύνη για την προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά της πρώην διοίκησης της ΔΕΗ'.

    Το ΕΘΝΟΣ αναφέρει ότι "μπορεί να (λένε ότι) προωθούν "μεταρρυθμίσεις" στις ΔΕΚΟ, αλλά φαίνεται ότι αδυνατούν να αντιμετωπίσουν την απορρύθμιση της ΔΕΗ. Ο πρόεδρος της Επιχείρησης Ιω. Παλαιοκρασσάς απαντώντας στους υπουργούς Ανάπτυξης και Οικονομίας, τόνισε με σαφήνεια ότι οι καταγγελίες του για σκάνδαλα και διαπλοκή, αφορούν την παρούσα περίοδο και όχι το παρελθόν, όπως θα... ήθελε ο κ. Ρουσόπουλος".

    Η ΧΩΡΑ γράφει ότι "βόμβες Παλαιοκρασσά χθες το βράδυ. Διευκρίνισε ότι οι δηλώσεις του δεν αφορούν υπουργούς, αλλά οι επισημάνσεις του για διαπλοκή αναφέρονται σε παρόντα χρόνο".

    Η PRESS TIME σημειώνει ότι "την πόρτα εξόδου στον Γιάννη Παλαιοκρασσά έδειξαν ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Δημήτρης Σιούφας και όλα πλέον συγκλίνουν στην εκτίμηση ότι είναι ζήτημα χρόνου η καρατόμησή του από τη θέση του διοικητή της ΔΕΗ".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ εκτιμά ότι "θέμα χρόνου είναι πλέον η απομάκρυνση του Γιάννη Παλαιοκρασσά από την προεδρία της ΔΕΗ. Η πρόσφατη συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής, με τις επίμαχες δηλώσεις του περί φαινομένων διακομματικής διαφθοράς, υπό την προστασία ακόμα και κυβερνητικών στελεχών, αποτέλεσαν το κερασάκι στην τούρτα, καθώς το κλίμα υπήρξε ήδη βαρύ για τον πρόεδρο της ΔΕΗ, με τις μετοχές της επιχείρησης να βρίσκονται σε κάθετη πτώση".

    Η ΝΙΚΗ προσθέτει ότι "με βιτρίνα των παρασκηνιακών συγκρούσεων που διεξάγονται στον ενεργειακό τομέα μεταξύ ισχυρών αντιμαχόμενων επιχειρηματικών ομίλων μοιάζει η αντιπαράθεση του προέδρου της ΔΕΗ, Γ. Παλαιοκρασσά με υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη".


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 1 December 2005 - 22:40:12 UTC