Browse through our Interesting Nodes on Telecommunications in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 06-08-24

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 24/8/2006
  • [02] Πυρκαγιές
  • [03] Φοιτητές
  • [04] Πούτιν
  • [05] Θεσσαλονίκη
  • [06] Παιδεραστία
  • [07] Φοροελαφρύνσεις
  • [08] Αυθαίρετα
  • [09] ΑΣΕΠ
  • [10] Προσλήψεις εκπαιδευτικών
  • [11] Κώστας Καραμανλής

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 24/8/2006

    Οι καταστροφικές πυρκαγιές σε Κασσάνδρα και Μάνη, που μαίνονται για τρίτη μέρα, τα σοβαρά κενά στις υποδομές πρόληψης στα μέσα και στην πυρόσβεση, οι φοροελαφρύνσεις, που εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών και τα πορίσματα του ΑΣΕΠ για δύο διαγωνισμούς προσλήψεων "Ελπίς" και "Σισμανόγλειο" είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Άμεσα μέτρα για την ανακούφιση των πληγέντων. Σύσκεψη υπουργών στη Θεσσαλονίκη για την τραγωδία της Κασσάνδρας.

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: "Πράσινο" πόδι πατά στο Καραϊσκάκη. Άνθρωπος του "Τζίγγερ" αφεντικό στον Εθνικό.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Παιδεραστές αναζητεί η Αστυνομία στην υπόθεση Αλεξ. Αίσθηση από τη δήλωση του υπ. Δημόσιας Τάξης Βύρωνα Πολύδωρα.

    Η ΑΥΓΗ: Θα μοιράσουν τα δάση σε ιδιώτες! Η κυβέρνηση ετοιμάζει νέα καταστροφή.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Οριστικός τέλος στις προκλήσεις και τις σπατάλες. Με αυστηρή εντολή Καραμανλή κόβονται οι πανάκριβες δεξιώσεις, τα μπουζούκια και τα... ταξίδια αναψυχής που οργάνωναν οι κουστωδίες των υπουργών και των διοικητών ΔΕΚΟ με έξοδα του Ελληνικού Δημοσίου.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: 34.000 ευρώ τον χρόνο για την προστασία της Κασσάνδρας! Χωρίς ουσιαστική αντιπυρική θωράκιση ολόκληρη η περιοχή.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: 21.850 διορισμοί αναπληρωτών και ωρομισθίων. Εκπαιδευτικοί: Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά η κάλυψη των αναγκών.

    ΕΘΝΟΣ: Πλαστογραφία σε διαγωνισμούς για προσλήψεις. ΑΣΕΠ: Πορίσματα- βόμβα για τα νοσοκομεία ΕΛΠΙΣ και ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Οι απανθρακωμένες πάπιες και το σεληνιακό τοπίο βροντοφωνάζουν: Ε, εσύ κυβέρνηση μην κάνεις την... πάπια!

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Στις δαγκάνες της εφορίας χιλιάδες αυθαίρετα. Τι προβλέπει η εγκύκλιος του υφυπουργού Οικονομικών κ. Μπέζα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Δικαιότερες οι φοροελαφρύνσεις. Βελτιώνεται η κλίμακα για χαμηλόμισθους - συνταξιούχους.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Κάηκε η επανίδρυση. Φωνές και από βουλευτές της ΝΔ. Στον ύπνο πιάστηκε η κυβέρνηση.

    ΕΣΤΙΑ: Ποιός ευθύνεται για τις πυρκαϊές. Το κράτος δίδει κίνητρα στους οικοπεδοφάγους.

    ESPRESSO: Ο τρελός έρωτας του Μπιν Λάντεν για τη Χιούστον. Βιβλίο-σοκ από πρώην "σκλάβα" του τρομοκράτη των πέντε ηπείρων.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Τρίτη ημέρα πύρινης προέλασης. Στάχτη η Κασσάνδρα και η Μάνη - Σοβαρά κενά στις υποδομές πρόληψης, στα μέσα και στην πυρόσβεση.

    Ο ΛΟΓΟΣ: "Μπαλάκι" οι ευθύνες. Η επόμενη μέρα στις πληγείσες περιοχές της Χαλκιδικής.

    ΤΑ ΝΕΑ: Ανήμποροι μπροστά στις φλόγες. Πανικός στην κυβέρνηση από την κατακραυγή.

    Η ΝΙΚΗ: Συνένοχη η κυβέρνηση. Απροστάτευτος ο δασικός πλούτος από τη βουλιμία επιχειρηματιών.

    ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ: Τι ζητάει απ΄την Αθήνα ο 54χρονος "πατερούλης" του Κρεμλίνου. Η επίσκεψη Πούτιν εκνευρίζει τους Αμερικανούς, προκαλεί την κυβέρνηση και... δίνει πάσα στον Καραμανλή.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Στις 9 Σεπτέμβρη συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη. Ανακοίνωση-κάλεσμα της Γραμματείας Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ για αγωνιστικές εκδηλώσεις με αφορμή τα εγκαίνια της ΔΕΘ.

    TRAFFIC NEWS: 200.000 ευρώ για να επιστραφεί η εικόνα της Παναγίας. Γνωστός εφοπλιστής δίνει μια περιουσία. Οι ανακρίσεις στο Λεωνίδιο και οι έρευνες στην Κρήτη στενεύουν τον κλοιό για τους ιερόσυλους.

    METRO: "Θηλιά" τα ενοίκια για φοιτητές. 8 συμβουλές από το Ελληνικό Κέντρο Καταναλωτών, για να αποφύγετε τις δυσάρεστες εκπλήξεις.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Χαλκιδική: Ο παράδεισος που έγινε κόλαση. Νεκρή γη.

    ΕΓΝΑΤΙΑ: "Λεηλατούνται" κατοικίες στη Χαλκιδική. Αδίστακτοι διαρρήκτες εκμεταλλευόμενοι τον πανικό μετά την πυρκαγιά "αδειάζουν" σπίτια στη Χανιώτη και τη Πευκοχώρι.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Λάδι στη φωτιά ρίχνει το μελτέμι στη Χαλκιδική. Συνεχίζονταν όλη νύχτα οι αναζωπυρώσεις στην Κασσάνδρα.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Καίγεται η Ελλάδα από συνεχείς πυρκαγιές. Απροστάτευτη ουσιαστικά.

    [02] Πυρκαγιές

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υποστηρίζει ότι " οι καταστροφές πυρκαγιές σε Κασσάνδρα και Μάνη εξακολούθησαν να μαίνονται και χθες, για τρίτη ημέρα. Καθ΄όλη τη διάρκεια της νύχτας η μάχη της πυρόσβεσης βρισκόταν σε εξέλιξη. Τα μικρά διαστήματα ύφεσης της φωτιάς στην Κασσάνδρα, οφειλόμενα σε πρόσκαιρη εξασθένηση των ανέμων, δεν επέτρεψαν κλίμα αισιοδοξίας, καθώς ο κίνδυνος αναζωπυρώσεων παρέμενε υπαρκτός. Στις δύο περιοχές συντελείται πρωτοφανής περιβαλλοντική και οικονομική καταστροφή. Περισσότερα από 130 χιλιάδες στρέμματα έγιναν στάχτη. Το φυσικό κάλλος μιας δημοφιλούς τουριστικής περιοχής από τη μια και γεωργικές καλλιέργειες από την άλλη καταστράφηκαν, κάνοντας εκείνους που ζούσαν από αυτά να αντιμετωπίζουν ένα ζοφερό μέλλον".

    Σύμφωνα με την ΑΥΓΗ "την ιδιωτικοποίηση των δασών της χώρας πρόβαλε χθες σε συνέντευξή της η υπουργός Τουρισμού Φ. Πάλλη-Πετραλιά, την επομένη της βιβλικής καταστροφής της Χαλκιδικής και της Μάνης. Η κυβέρνηση, αντί να αντλήσει τα αναγκαία συμπεράσματα από την ανυπαρξία μέτρων πρόληψης, από τις διεκδικήσεις ιδιωτικών συμφερόντων επί των δασών της Χαλκιδικής, ετοιμάζει τη μεγάλη φυγή προς τη νέα καταστροφή".

    Ο ΛΟΓΟΣ γράφει ότι "την ώρα που ισχυρές εναέριες και επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής δίνουν τη μάχη με τις φλόγες στις εστίες φωτιάς που έχουν απομείνει στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής, οι κάτοικοι της περιοχής αρχίζουν να συνειδητοποιούν το μέγεθος της ζημιάς που προκάλεσε η πυρκαγιά στο καταστροφικό πέρασμά της. Το σκηνικό στην περιοχή είναι παντού το ίδιο. Κοιτάζοντας προς το άλλοτε καταπράσινο πευκόφυτο δάσος διαπιστώνει κανείς τώρα το απέραντο μαύρο. Η περιβαντολλογική και οικολογική καταστροφή που προκλήθηκε είναι τεράστια. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για περισσότερα από 40.000 αποτεφρωμένα στρέμματα δασικής έκτασης".

    Η ΑΝΩ ΚΑΤΩ τονίζει ότι "να...ηρεμήσει ο Αίολος παρακαλούν από τα μέτωπα (και μαζί τους φυσικά όλοι οι Έλληνες) του πυρός επίγειες και εναέριες δυνάμεις για να κερδίσουν την άνιση μάχη που δίνουν για τέταρτη συνεχή ημέρα με την πύρινη λαίλαπα, η οποία σε όλα τα μέτωπα, Μάνη, Μεγαλόπολη, Μαίναλο και Κασσάνδρα, κινείται ανεξέλεγκτα αλλάζει συνεχώς κατευθύνσεις και όπως είναι φυσικό αφήνει πίσω της τον όλεθρο".

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι "οι καταστροφές στη Χαλκιδική, στη Λακωνία και στην Αρκαδία αποκάλυψαν τα μεγάλα κενά στους μηχανισμούς πρόληψης των πυρκαϊών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Κασσάνδρα, όπου εφέτος δόθηκαν μόνο 34.000 ευρώ για την αντιπυρική προστασία 140.000 στρεμμάτων, μεγάλο μέρος των οποίων έγινε στάχτη. Οι ελλείψεις στους μηχανισμούς προστασίας των δασών αλλά και η ακινητοποίηση των πυροσβεστικών αεροπλάνων αποτέλεσαν και χθες την αιτία έντονης αντιπαράθεσης μεταξύ των εκπροσώπων των τοπικών αρχών και των κυβερνητικών παραγόντων. Και όλα αυτά τη στιγμή που στο έλεος της φωτιάς παρέμεναν αρκετές περιοχές στη Μάνη, στην Κασσάνδρα και στο Μαίναλο".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ υποστηρίζει ότι "την ώρα που κυβερνητικό κλιμάκιο βρίσκεται σήμερα καθ΄οδόν προς την καμένη Λακωνία, άμεση καταγραφή και άμεση αποκατάσταση των πυροπαθών της Χαλκιδικής, νέα έργα πρόληψης και καταστολής αντίστοιχων φαινομένων, δημιουργία μόνιμης μονάδας ΕΚΑΒ και αποζημιώσεις στους πληγέντες αγρότες είναι μόνο κάποια από τα μέτρα που αποφάσισαν στελέχη της κυβέρνησης σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποίησαν χθες στην Θεσσαλονίκη".

    ΤΑ ΝΕΑ γράφει ότι " ούτε χθες, για τρίτη μέρα κατά σειρά, κατάφερε να ελέγξει τον πύρινο εφιάλτη η κρατική μηχανή, με αποτέλεσμα ανυπολόγιστες καταστροφές στο περιβάλλον και τον τουρισμό. Η κυβέρνηση, σε κατάσταση πανικού από τη γενικευμένη κατακραυγή, προαναγγέλλει κατόπιν εορτής την αγορά νέων πυροσβεστικών αεροπλάνων".

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ "μαζί με τα δέντρα στη Χαλκιδική και τη Μάνη κάηκε και η περίφημη "επανίδρυση του κράτους" , την οποία επαγγέλθηκε από την πρώτη στιγμή ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής. Το "νέο" κράτος όχι μόνο δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά η θεομηνία, αλλά δέχεται τώρα βολές πανταχόθεν. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και βουλευτές της ΝΔ στη Λακωνία μίλησαν ανοιχτά για έλλειψη μέτρων προστασίας και συντονισμού στην κατάσβεσης της πυρκαγιάς, και ζήτησαν να αποδοθούν ευθύνες. Και ο Γιώργος Παπανδρέου είπε ότι η επανίδρυση του κράτους οδήγησε στη διάλυσή του".

    H Espresso προσθέτει ότι " για μία ακόμη μέρα η φωτιά συνέχισε το καταστροφικό της έργο στη Λακωνία και στο βουνό Μαίναλο της Αρκαδίας. Χθες το βράδυ η πυρκαγιά στη Μάνη και στην περιοχή από την Αρεόπολη ως το Γύθειο βρισκόταν σε ύφεση, αλλά δεν είχε τεθεί υπό έλεγχο, ενώ σε εξέλιξη βρισκόταν και το μέτωπο της Αρκαδίας. Σεληνιακό τοπίο θυμίζει πλέον μεγάλο μέρος του νομού Λακωνίας, καθώς μέχρι χθες περίπου 80.000 στρέμματα δασικής και κυρίως καλλιεργήσιμης έκτασης είχαν παραδοθεί στις φλόγες".

    Η Traffic News αναφέρει ότι "η απώλεια ανθρώπων και περιουσιών συνοδεύει τη μεγαλύτερη οικολογική καταστροφή που υπέστη η Χαλκιδική στους νεότερους χρόνους. Ολονύχτια μάχη με την πύρινη λαίλαπα, που από το απόγευμα της Δευτέρας κατακαίει στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής, μετατρέποντας σε σεληνιακό τοπίο μία από τις πιο όμορφες περιοχές της χώρας μας, έδιναν πυροσβέστες, κάτοικοι και δυνάμεις του στρατού. Τα μοναδικά πευκοδάση καταστρέφονται από τις αδηφάγες φλόγες, προκαλώντας ανεπανόρθωτη οικολογική καταστροφή".

    Η ΝΙΚΗ σημειώνει ότι "η κυβέρνηση αποδεικνύεται όχι μόνο ανίκανη να προστατεύσει τους Έλληνες πολίτες, αλλά και "πολιτικά συνένοχη" για τις διαστάσεις που παίρνει το πρόβλημα των πυρκαγιών, καθώς η πολιτική που διακηρύττει είναι εκείνη, που όπως καταγγέλλεται , αφήνει τα δάση απροστάτευτα στην βουλιμία των επιχειρηματιών".

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ "δεκάδες σπίτια, επιχειρήσεις, καλλιεργήσιμη γη και χιλιάδες στρέμματα δάσους καμένα άφησε πίσω του ο πύρινος εφιάλτης στη Χαλκιδική. Το άλλοτε καταπράσινο πευκόφυτο δάσος έγινε στάχτη και οι κάτοικοι της περιοχής είναι αγανακτισμένοι".

    Η ΕΣΤΙΑ γράφει: " στο ερώτημα λοιπόν, ποιός ευθύνεται για τις πυρκαϊές, η απάντησις είναι ότι ευθύνεται το κράτος, όχι όμως για έλλειψη πυροσβεστικών μέσων. Αλλά για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει το δάσος, τις χρήσεις του και την προστασία του από τους εμπρηστές - καταπατητές. Αν αυτά δεν αλλάξουν, τα ελληνικά δάση θα συνεχίζουν να καίγονται".

    [03] Φοιτητές

    Η METRO τονίζει ότι Β«"θηλιά" για τους χιλιάδες πρωτοετείς φοιτητές αποτελεί το ύψος των ενοικίων σε μικρά διαμερίσματα, προειδοποιεί το Ελληνικό Κέντρο Καταναλωτών (ΕΛΚΕΚΑ). Όπως εκτιμά η οργάνωση, στο λεκανοπέδιο οι τιμές μίσθωσης, ακόμα και για "στούντιο", μπορεί να φθάσουν και τα 550 ευρώ, ενώ το "καπέλο" που μπαίνει αυτό το διάστημα, πριν από την έναρξη της νέας φοιτητικής περιόδου, κυμαίνεται από 30%-50%Β».

    [04] Πούτιν

    Το ΠΟΝΤΙΚΙ σχολιάζει ότι Β«στη... ρωσική αρκούδα προστρέχει η κυβέρνηση Καραμανλή, παραμονές της ΔΕΘ, για να μπορέσει να παίξει επικοινωνιακά και πολιτικά. Η τριμερής συνάντηση Ελλάδας - Ρωσίας - Βουλγαρίας, που θα γίνει στις 4 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα (πιθανότατα στον Αστέρα Βουλιαγμένης) έρχεται ως... "μάννα εξ ουρανού" για τον πρωθυπουργό και τη φθαρμένη κυβέρνησή τουΒ».

    [05] Θεσσαλονίκη

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ σημειώνει ότι Β«στους δρόμους της Θεσσαλονίκης θα συναντηθούν το Σάββατο 9 Σεπτέμβρη χιλιάδες εργάτες, υπάλληλοι, αυτοαπασχολούμενοι και μικρομεσαίοι αγρότες, στη λαϊκή κινητοποίηση που διοργανώνουν στις 6.30 μ.μ. στην πλατεία Αριστοτέλους το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΥ και η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα ΕΒΕ με αφορμή τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης ΘεσσαλονίκηςΒ».

    [06] Παιδεραστία

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ επισημαίνει ότι Β«εντείνονται οι φήμες σχετικά με την ύπαρξη σεξουαλικής παραμέτρου στο μυστήριο της εξαφάνισης του Αλεξ, από τη Βέροια. Για πρώτη φορά, μάλιστα, χθες από την ημέρα που ο Αλεξ αγνοείται, κυβερνητικά "χείλη" αναφέρθηκαν στην ερμηνεία της παιδεραστίας, με τον υπουργό Δημοσίας Τάξεως Βύρωνα Πολύδωρα να δηλώνει πως το υπουργείο παρακολουθεί "στενά" τις εξελίξεις "για την εκδοχή της αυτεπάγγελτης παρέμβασης της Αστυνομίας στο ενδεχόμενο της παιδεραστίας"!Β».

    [07] Φοροελαφρύνσεις

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ υποστηρίζει ότι Β«μεγαλύτερες φοροελαφρύνσεις για τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα και μικρότερες για τα υψηλά εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών, στο πλαίσιο των νέων ρυθμίσεων για τη φορολογία εισοδήματος. Παράλληλα, μελετάται η χορήγηση πρόσθετων έκτακτων εκπτώσεων σε χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχουςΒ».

    [08] Αυθαίρετα

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ αναφέρει ότι Β«στο μικροσκόπιο της εφορίας με διαδικασίες "εξπρές" μπαίνουν χιλιάδες εκκρεμείς υποθέσεις φορολογίας κεφαλαίου που αφορούν ακίνητα εκτός σχεδίου. Στη λίστα των υποθέσεων που θα περάσουν από "κόσκινο" οι εφορίες βρίσκονται οικόπεδα, αυθαίρετα ή νόμιμα ακίνητα και αγροτεμάχιαΒ».

    [09] ΑΣΕΠ

    Σύμφωνα με ΤΟ ΘΕΜΑ Β«κόλαφο στις μεθοδεύσεις της νέας διακυβέρνησης συνιστούν τα πορίσματα που κατήρτισε το ΑΣΕΠ για δύο διαγωνισμούς προσλήψεων στα νοσοκομεία "Ελπίς" και "Σισμανόγλειο". Όπως προκύπτει από τις επίσημες αναφορές της ανεξάρτητης Αρχής, οι αρμόδιες επιτροπές των δύο κεντρικών νοσοκομείων της Αττικής αλλοίωσαν συστηματικά τα στοιχεία των αιτήσεων, "προσθέτοντας, ή κυκλώνοντας, ή διαγράφοντας με μαύρο μολύβι τα δηλωθέντα από τους υποψηφίους κριτήρια και ιδιότητες"Β».

    [10] Προσλήψεις εκπαιδευτικών

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ υπογραμμίζει ότι Β«στην πρόσληψη 12.350 εκπαιδευτικών που θα εργαστούν ως ωρομίσθιοι στην Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, θα προχωρήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, φέτος το υπουργείο Παιδείας, το οποίο φιλοδοξεί με την έναρξη του νέου σχολικού έτους να έχει καλυφθεί η συντριπτική πλειονότητα των κενών στις δύο πρώτες βαθμίδες της εκπαίδευσηςΒ».

    [11] Κώστας Καραμανλής

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ αναφέρει ότι Β«αυστηρές συστάσεις σε όλα τα μέλη της κυβέρνησης, τους διοικητές ΔΕΚΟ και άλλους κρατικούς αξιωματούχους να περιορίσουν δραστικά τις σπατάλες και τις κοσμικές εξορμήσεις απηύθυνε ο Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, δύο μόλις εβδομάδες πριν από τα εγκαίνια της ΔΕΘΒ».
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 24 August 2006 - 21:37:13 UTC