Browse through our Interesting Nodes of Greek News Agencies Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 06-08-25

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Βάσεις
  • [04] Κ. Καραμανλής
  • [05] Πυρκαγιές
  • [06] Εναέριος χώρος
  • [07] Πάγκαλος

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ

    Οι βάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση είναι το θέμα που κυριαρχεί στα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ανακοινώθηκαν χθες οι βάσεις. Άνοδος στις περισσότερες Σχολές.

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: Βόμβα Πάγκαλου κατά Σημίτη. "Το ΠΑΣΟΚ κατέστρεψε την Ελλάδα". Από το 2000 και μετά τα κάναμε χάλια σε όλους τους τομείς, είπε ο πρώην υπουργός, ενώ ο Παπανδρέου απλώς άκουγε.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Τα πάνω... κάτω σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Θεαματικές ανατροπές από τις βάσεις εισαγωγής στις Σχολές.

    Η ΑΥΓΗ: ΤΕΙ χωρίς σπουδαστές. Εκτός σχολών οι μισοί υποψήφιοι! Μπούμερανγκ για την εκπαίδευση η βάση του "10".

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Διέλυσε τη χώρα η κυβέρνηση Σημίτη. Τόλμησε ο Πάγκαλος και είπε την αλήθεια γι' αυτούς που εγκλημάτησαν σε βάρος του τόπου και έφεραν στο σημερινό χάλι τη Δημοκρατική Παράταξη.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Βάσεις υποκρισίας και κοροϊδίας. Πολιτικός τραγέλαφος στις πλάτες των παιδιών. Τα κόμματα... ερίζουν πάνω από τα άδεια θρανία.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Φοιτητές με βάσεις. Η βάση του 10 άφησε εκτός 18.768 υποψήφιους, αλλά τονώνει τα ΑΕΙ - ΤΕΙ.

    ΕΘΝΟΣ: Σχολές με 1,2,3 φοιτητές... Βάσεις ΑΕΙ - ΤΕΙ: Δραματικές οι επιπτώσεις του "πλαφόν".

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Έτοιμος μετά τη συνάντησή του με τον Αλογοσκούφη ο Πρωθυπουργός για τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και... Ο Καραμανλής θα εκθέσει τα... έκθετα!

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Διαλύσαμε το κράτος και τη χώρα. Αστράψε και βρόντηξε ο Θεόδ. Πάγκαλος στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Το τίμημα της αναβάθμισης. Ο νόμος για τη βάση αφήνει κενές 19.000 θέσεις, κυρίως στα ΤΕΙ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Το "10" έκαψε τους μισούς. 65.000 νέοι μένουν εκτός σχολών. Πρόβλημα: ΤΕΙ χωρίς σπουδαστές.

    ΕΣΤΙΑ: Συνταρακτικά στοιχεία για τις πυρκαϊές. Τι αποκαλύπτει έκθεσις της Κομμισσιόν για την Νότιο Ευρώπη.

    ESPRESSO: Επιχείρηση κοντοσούβλι για τον Καραμανλή. Το τσιμπούσι με τους βουλευτές και η "καυτή" συζήτηση για τον Παναθηναϊκό.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Η βάση του 10 αποκάλυψε τη γύμνια. Στην επιφάνεια οι ανισότητες της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης - Κενές 18.768 θέσεις σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Άνοδος στην πλειοψηφία των σχολών. Αναλυτικά όλες οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

    ΤΑ ΝΕΑ: Σφαγή-ρεκόρ. 65.000 εκτός ΑΕΙ - ΤΕΙ. 18.768 κενές θέσεις σε ΤΕΙ. Ο "τυφώνας Μαριέττα" αδειάζει 84 Σχολές.

    Η ΝΙΚΗ: Λουκέτο σε πολλά ΤΕΙ. Μένουν κενές 15.000 θέσεις φοιτητών - σπουδαστών.

    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ +13 : Ποιοι εγκλημάτησαν. Τεράστια καταστροφή σε Χαλκιδική και Λακωνία. Χωρίς αντιπυρικό σχέδιο, οι νομαρχίες και στη Χαλκιδική και στη Λακωνία πετούν το μπαλάκι ψηλότερα.

    ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Κίνδυνος για τα νησιά μας. Τα πρακτικά που ανοίγουν την "κερκόπορτα" στο Αιγαίο.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής στην Ανώτατη Εκπαίδευση. Κάτω από τη βάση η αντιεκπαιδευτική πολιτική.

    TRAFFIC NEWS: Όταν οι Έλληνες παίζουν μπάλα με τον... Σουμάχερ. Π. Μαντούβαλος: "Θέλω να παίξουν οι πιλότοι της F1 με την ομάδα της Βουλής". Π. Ψωμιάδης: "Τέτοιους αντιπάλους θέλω και στην πολιτική".

    Metro: Αυξομειώσεις των βάσεων. Κενές μένουν σχεδόν 14.000 θέσεις σε ΑΕΙ και ΤΕΙ λόγω του βαθμολογικού ορίου του 10.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Εκτός ΑΕΙ - ΤΕΙ 65.000 υποψήφιοι, αλλά... 18.726 κενές θέσεις σε σχολές!

    ΕΓΝΑΤΙΑ: Ρεκόρ αποτυχίας των μαθητών στις Πανελλήνιες. Εκτός τριτοβάθμιας εκπαίδευσης έμειναν τέσσερις στους δέκα υποψήφιοι φοιτητές.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Έθεσαν τις... βάσεις για λουκέτα. Από τους 79.748 πέτυχαν οι 52.122. Μείζον ζήτημα για την επιβίωση των περιφερειακών ΤΕΙ.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: 60.204 μπήκαν φέτος στα Πανεπιστήμια. Από τους 99.782 που υπέβαλαν μηχανογραφικό.

    [03] Βάσεις

    Η metro γράφει ότι "περίπου 65.000 υποψήφιοι σφράγισαν χθες το εισιτήριο εισαγωγής τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, μετά την ανακοίνωση των φετινών βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας. Την ίδια ώρα, ωστόσο, αντιδράσεις προκαλεί η εφαρμογή του βαθμολογικού ορίου του 10 εξαιτίας του οποίου φέτος θα παραμείνουν 13.967 θέσεις κενές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Ειδικότερα, 29 τμήματα ΤΕΙ φέτος έχουν μονοψήφιο αριθμό εισαχθέντων, ενώ 4, μηδενικό!".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ αναφέρει ότι "εκτίναξη 1.000 μορίων στις Φιλοσοφικές Σχολές και έκρηξη 8.000 (!) στις ξένες φιλολογίες, πτώση για πρώτη φορά μετά 13 χρόνια στην Ιατρική, αλλά και μείωση της τάξεως των 500 μορίων στις Σχολές Πληροφορικής, αύξηση στα Παιδαγωγικά Τμήματα και τις Αστυνομικές και Στρατιωτικές Σχολές , 18.768 κενές θέσεις ΑΕΙ - ΤΕΙ απ΄όλες τις κατηγορίες υποψηφίων, ένα τμήμα ΤΕΙ χωρίς κανέναν πρωτοετή και αρκετά με ελαχίστους, αλλά και εισαγωγή σε ΤΕΙ με βαθμούς...ΑΕΙ είναι τα βασικά στοιχεία που αναδεικνύονται από τα φετινά αποτελέσματα και πιστοποιούν - γι άλλη μια χρονιά - την τάση της νεολαίας να κατευθύνεται σε σχολές που δίνουν δουλειά".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ σημειώνει ότι σημειώθηκε άνοδος στις περισσότερες Σχολές και: "η υψηλότερη σε Φιλοσοφικές, Αρχιτεκτονικές, Φιλολογικές Ξένων Γλωσσών και Φυσικομαθηματικές. 15.000 κενές θέσεις σε ΑΕΙ και ΤΕΙ λόγω του "10" . Έπεσαν οι βάσεις στις Ιατρικές Σχολές σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη, ενώ τις ανέβασαν στην κατηγορία των αποφοίτων των Νυχτερινών".

    Σύμφωνα με την ΑΥΓΗ "ισχυρό πλήγμα κατά της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη χώρα μας προκάλεσε το δογματικό κυβερνητικό μέτρο να κόβονται οι υποψήφιοι για ΑΕΙ - ΤΕΙ που έγραψαν κάτω από 10: Κόπηκαν 18.768 υποψήφιοι και έμειναν άδειες οι θέσεις αυτές κυρίως στα περιφερειακά ΤΕΙ αλλά και στα ξενόγλωσσα τμήματα των ΑΕΙ".

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι " η ανακοίνωση των βάσεων ανέδειξε τα προβλήματα και τις ανισότητες του εκπαιδευτικού μας συστήματος με θύματα χιλιάδες νέα παιδιά. Ένας στους δυο υποψηφίους έγραψε κάτω από τη βάση, οι κενές θέσεις ξεπέρασαν τις 18.000 και 84 ΤΕΙ απειλούνται με λουκέτο. Οι χθεσινές ανακοινώσεις έδωσαν την ευκαιρία για ακόμη έναν γύρο κομματικών αντιπαραθέσεων, μπροστά σε χιλιάδες άδεια θρανία".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ γράφει ότι "θα πάμε καλά με την Ανώτατη Παιδεία. Αυτό είναι το βασικό συμπέρασμα από τα οριστικά αποτελέσματα των εισαγωγικών εξετάσεων στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ, όπως δόθηκαν χθες από το υπουργείο Παιδείας. Η αναγκαία και εκ των ων ουκ άνευ επαναφορά της βάσης εισαγωγής, χωρίς την οποία κοροϊδευόμαστε ότι έχουμε Ανωτάτη Παιδεία, μπορεί να δημιουργεί προσκαίρους νυγμούς, κάποιες πικρίες και τις αναπόφευκτες απογοητεύσεις. Όμως ήδη, φέτος κιόλας, απέδειξε ότι η απόφαση Γιαννάκου αποτελεί μοχλό μείζονος προσπάθειας και καλυτέρου αποτελέσματος για πολλούς υποψηφίους και μέλλοντες επιστήμονες".

    Ο ΛΟΓΟΣ προσθέτει ότι "άνοδος των βάσεων στα εκπαιδευτικά ιδρύματα με εξαίρεση τις ιατρικές σχολές, σημειώθηκε φέτος, ενώ με την καθιέρωση του 10 ως βάση εισαγωγής των υποψηφίων παρέμειναν κενές 13.967 θέσεις κυρίως στα ΤΕΙ και στα ξενόγλωσσα τμήματα των ΑΕΙ".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υποστηρίζει ότι "το νέο σύστημα, που καθιέρωσε όριο επιτυχίας το "10" έκαψε φέτος τους υποψήφιους για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ αφήνοντας κενές 18.768 θέσεις, πολύ περισσότερες απ' όσες υπολόγιζε το υπουργείο. Συνολικά 65.000 νέοι έμειναν εκτός σχολών, ενώ ταυτόχρονα πολλά Τμήματα ΤΕΙ απειλούνται με ερήμωση αφού σ΄αυτά εισάγονται από κανένας έως ελάχιστοι. Οι βάσεις ανέβηκαν σε 229 σχολές ΑΕΙ. Ψηλά οι Νομικές και Πολυτεχνικές, πτώση στις Ιατρικές Σχολές".

    Σύμφωνα με την Espresso "μπροστά σε άδεια έδρανα θα παραδίδουν μαθήματα τη φετινή χρονιά οι καθηγητές σε πολλά ΤΕΙ, αλλά και ΑΕΙ της χώρας. Το βαθμολογικό πλαφόν του "10" είχε τελικά το αποτέλεσμα που πολλοί φοβούνταν: χιλιάδες κενές θέσεις στα περιφερειακά τεχνολογικά ιδρύματα, αλλά και σε ορισμένες "μη δημοφιλείς" πανεπιστημιακές σχολές".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ επισημαίνει ότι "η χθεσινή ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής αποκάλυψε, μετά τη θέσπιση ως ορίου εισαγωγής του βαθμού 10, γύμνια και ανισότητες της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, αφού από όλες τις κατηγορίες των υποψηφίων (Ενιαίων Λυκείων και ΤΕΕ) μένουν συνολικά κενές 18.768 θέσεις. Από αυτές οι 15.361 αφορούν μαθητές που έδωσαν φέτος εξετάσεις αλλά δεν κατόρθωσαν να περάσουν τη βάση".

    Η ΝΙΚΗ γράφει ότι "η εμμονή της κυβέρνησης στη διατήρηση της βάσης του "10" για την εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ οδηγεί στηνπράξη σε "λουκέτο" πολλά ΤΕΙ με αποτέλεσμα να επιβεβαιώνονται οι φόβοι που εκφράζονταν εδώ και πολύ καιρό από πολλές πλευρές".

    Κατά τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ "τα τεράστια προβλήματα της εκπαίδευσης, που πέφτουν στις πλάτες των λαϊκών εργατικών οικογενειών αντανακλούν οι βάσεις για την εισαγωγή σε ΑΕΙ - ΤΕΙ αφού οι νέοι που πέρασαν έχουν να αντιμετωπίσουν το υψηλό κόστος των σπουδών τους, ενώ όσοι δεν πέρασαν μετατρέπονται σε θύματα της πιο άγριας εργασιακής εκμετάλλευσης ή σε βορά των αετονύχηδων σχολαρχών της κατάρτισης".

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι "αποκλεισμό - ρεκόρ 65.000 υποψηφίων από την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, άλμα των βάσεων στα ΤΕΙ και χιλιάδες κενές θέσεις στην περιφέρεια προκαλεί το μέτρο της βάσης του "δέκα" που θέσπισε η υπουργός Παιδείας".

    Το ΕΘΝΟΣ υπογραμμίζει ότι Β«ιδιαίτερα... μαθήματα σε έναν και δύο και τρεις σπουδαστές θα κάνουν φέτος οι καθηγητές κυρίως των ΤΕΙ, καθώς μόνο τόσοι είναι οι πρωτοετείς για φέτος σε δεκάδες τμήματα. Έτσι από τη μία χιλιάδες παιδιά (σχεδόν 55.000) μένουν εκτός ΑΕΙ και ΤΕΙ και από την άλλη υπάρχουν χιλιάδες κενές θέσεις (18.726) στα ιδρύματα μετά την απόφαση της κυβέρνησης να επιβάλει φέτος τη βαθμολογική βάση εισαγωγής και να φέρει στα πρόθυρα της νευρικής κρίσης τις ελληνικές οικογένειες, ενώ εκρηκτικές είναι οι αντιδράσεις στην περιφέρειαΒ».

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ υποστηρίζει ότι Β«η κυβέρνηση θα πρέπει να αναζητήσει τρόπους στήριξης των περιφερειακών ΑΕΙ και ΤΕΙ που πλήττονται από την ύπαρξη μεγάλου αριθμού κενών θέσεων, περιφρουρώντας, όμως, με κάθε τρόπο την πολιτική της σταδιακής αναβάθμισής τους, που ξεκίνησε φέτος με την υιοθέτηση της βάσης του 10 για να έχει κάποιος τη δυνατότητα να φοιτήσει σε αυτάΒ».

    [04] Κ. Καραμανλής

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ αναφέρει ότι Β«η Ρηγίλλης πιέζει για παροχές προς το λαό, γιατί δέχεται κι αυτή πιέσεις από τους ψηφοφόρους της Ν.Δ. Η Κυβέρνηση, για του Αλογοσκούφη "ανθίσταται", γιατί παροχές σημαίνει ανατροπή της δημοσιονομικής πολιτικής. Έτσι, ο Πρωθυπουργός στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης θα εκθέσει... τα έκθετα και θα είναι φειδωλός σε υποσχέσεις. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, γιατί μπροστά βρίσκονται οι Δημοτικές Εκλογές, πρόκριμμα για τις ΕθνικέςΒ».

    [05] Πυρκαγιές

    Η ΕΣΤΙΑ σημειώνει ότι Β«στην Ελλάδα τέλος, κάηκαν κατά την 25ετία αυτήν 11,5 εκατ. στρέμματα δασικών και αγροτικών εκτάσεων. Και εκδηλώθηκαν συνολικώς 41.114 πυρκαϊές (κατά μέσο όρο 1.580 πυρκαϊές τον χρόνο). Συγκριτικώς, τα στοιχεία για την χώρα μας είναι μάλλον παρήγορα, αφού οι αριθμοί είναι μικρότεροι. Όμως αυτό που έχει σημασία είναι πόσες από τις εκτάσεις που καίγονται αναδασώνονται. Και ως προς αυτό φοβούμεθα ότι τα στοιχεία για την Ελλάδα είναι καταλυτικάΒ».

    Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ+13 επισημαίνει ότι Β«χωρίς αντιπυρικό σχέδιο, οι νομαρχίες και στη Χαλκιδική και στη Λακωνία πετούν το μπαλάκι ψηλότερα. Άδειες οι δεξαμενές νερού στην Κασσάνδρα. Χωρίς πυροσβεστικούς κρουνούς. Ανύπαρκτες οι αντιπυρικές ζώνες, αναζητούνται σχετικά κονδύλια. Τέσσερα μόνο τα πυροσβεστικά αεροπλάνα στη Θεσσαλονίκη, και τα δύο από αυτά έλειπαν τη συγκεκριμένη μέραΒ».

    [06] Εναέριος χώρος

    ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ γράφει ότι Β«η απαίτησή μας να κατατίθενται στην ΥΠΑ (Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας) σχέδια πτήσης μόνο για αεροσκάφη που μπαίνουν στον εθνικό εναέριο χώρο μας (Crossing Fir) στην ουσία ανοίγει μια μεγάλη "κερκόπορτα". Μπαίνει δηλαδή, η τουρκική φρεγάτα με τα ελικόπτερα της στον εθνικό εναέριο χώρο μας - που όπως είναι γνωστό είναι διαφορετικός από τα χωρικά μας ύδατα - και αυτά μπορούν στη συνέχεια να... αλωνίζουν χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν!Β».

    [07] Πάγκαλος

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ εκτιμά ότι Β«μπάχαλο έγινε το ΠΑΣΟΚ μετά τη δήλωση "βόμβα" που έκανε στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου στα Καμίνια ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Ο πρώην υπουργός, μην αντέχοντας το "φιλολογικό" περιεχόμενο της συζήτησης, ξέσπασε και είπε αλήθειες. Ο Θεόδωρος Πάγκαλος υποστήριξε παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου ότι "από το 2000 και μετά, διαλύσαμε τη χώρα και το κράτος. Τα κάναμε χάλια σε όλους τους τομείς"Β».

    ΤΟ ΘΕΜΑ σχολιάζει ότι Β«το ΠΑΣΟΚ συνέχισε και χθες το μπαράζ επιθέσεων προς την κυβέρνηση, την ίδια στιγμή όμως ο κ. Θόδωρος Πάγκαλος έκανε άνω - κάτω τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, παραδεχόμενος ούτε λίγο ούτε πολύ ότι το σημερινό κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ως κυβέρνηση, διέλυσε τη χώραΒ».

    Η ΑΝΩ ΚΑΤΩ προσθέτει ότι Β«σε νέο κύκλο εσωστρέφειας μπαίνει το ΠΑΣΟΚ μετά την χθεσινή έκρηξη του Θόδωρου Πάγκαλου στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου. Ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Ανδρέα Παπανδρέου και Κώστα Σημίτη φαίνεται ότι δεν ξεχνά τον τρόπο με τον οποίο αποπέμφθηκε από τον Σημίτη κι έτσι σε κάθε ευκαιρία χτυπά τον πρώην πρωθυπουργό. Ο Θόδωρος Πάγκαλος είπε στο Πολιτικό Συμβούλιο ότι "από το 2000 και μετά τα κάναμε όλα χάλια". Ουσιαστικά ο Πάγκαλος παραδέχθηκε όλα όσα λένε τα κυβερνητικά στελέχη και δικαιώνει τους υπουργούς της κυβέρνησης Καραμανλή για την καμένη γη που παρέλαβανΒ».


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 25 August 2006 - 15:39:04 UTC