Browse through our Interesting Nodes on the European Union (EU) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 06-08-31

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 31/8/2006
  • [02] Διαφθορά
  • [03] Δ΄ΚΠΣ
  • [04] Ακίνητα
  • [05] Δημόσιο
  • [06] Εκπτώσεις φόρου
  • [07] Κατανάλωση
  • [08] ΠΑΣΟΚ
  • [09] ΚΚΕ
  • [10] Γ. Παπανδρέου
  • [11] Διαδηλώσεις
  • [12] Ψωμί
  • [13] Παιδεία
  • [14] Αγροφυλακή
  • [15] ΔΕΘ
  • [16] Οικονομία
  • [17] Γάλα
  • [18] Εθνική Ελλάδος μπάσκετ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 31/8/2006

    Η εκτίναξη του τζίρου των καταστημάτων τον Ιούνιο κατά 12,7%, οι μεγαλύτερες εκπτώσεις φόρου για δαπάνες που επεξεργάζεται το υπουργείο Οικονομίας, η επιλογή των δημοσίων υπαλλήλων του παλιού ωραρίου εργασίας, ο φόρος για αγορά σπιτιού που θα ισχύσει από 1ης Ιανουαρίου του 2007, η κατανομή των 21 δισ. ευρώ από το Δ' ΚΠΣ και το θέμα της διαφθοράς στο δημόσιο που επανέφεραν χθες στον πρωθυπουργό οι βιομήχανοι της Βορείου Ελλάδος είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού Τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Αντιπολίτευση πεζοδρομίου. Ο Γ. Παπανδρέου αποκαλεί την κυβέρνηση "διαρρήκτη του καλοκαιριού" και "σικελική μαφία"!

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: "Καρφώνουν" τον Γιώργο οι άνθρωποί του. Προβληματισμός στο ΠΑΣΟΚ για τις διαρροές από τη Χαρ. Τρικούπη.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Συμφωνία τιμής για τις διαδηλώσεις. Κακλαμάνης και Σκανδαλίδης δεσμεύτηκαν να συνυπογράψουν σχετικό πρωτόκολλο.

    Η ΑΥΓΗ: Αδιαλλαξία Γιαννάκου για τα ΤΕΙ. 42 πόλεις κατά της κυβέρνησης. Αλ. Αλαβάνος: Να μην ισχύσει φέτος η βάση του "10".

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Ξέσπασμα Καραμανλή για τη διαφθορά στο Δημόσιο: Δεν μπορώ να τους βάλω όλους φυλακή. Τι έγινε στη συνάντηση με τους βιομήχανους της Βόρειας Ελλάδας.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Πόλεμος υπουργών με έπαθλο 21 δισ. ευρώ. Το παρασκήνιο της σύγκρουσης Σουφλιά - Λιάπη με Αλογοσκούφη.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Αγροφυλακή. Πράσινο φως -και υπογραφή- από Αλογοσκούφη. Από μέρα σε μέρα στη Βουλή το σχετικό νομοσχέδιο.

    ΕΘΝΟΣ: Στον αέρα το νέο ωράριο στο Δημόσιο. Το 94% των δημ. υπαλλήλων επέλεξαν την παλιά συνταγή εργασίας (07.30 -15.00).

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Εργαζόμενοι, άνεργοι, υπό απόλυση σε βιομηχανίες, φοιτητές, δάσκαλοι, δήμαρχοι και κάτοικοι περιμένουν τον Καραμανλή στη ΔΕΘ, γι' αυτό στην κυβέρνηση... Φοβούνται "πνευμονία" απ' τον εργατικό "Βαρδάρη".

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Θύελλα για την αγοραία ορολογία. Για πρώτη φορά από τη μεταπολίτευση χρησιμοποιούνται από το ΠΑΣΟΚ εκφράσεις Εξαρχείων.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Μεγαλύτερες εκπτώσεις φόρου για δαπάνες. Τα σενάρια που επεξεργάζονται στο υπουργείο Οικονομίας.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Διαφθορά κ. πρωθυπουργέ". Καμπανάκι στον Καραμανλή από δικούς του ανθρώπους.

    ΕΣΤΙΑ: Το ΠΑΣΟΚ υπονομεύει την οικονομία. Απαράδεκτη ανακοίνωσις για την κυβερνητική πολιτική.

    ESPRESSO: Σήμερα μια συγκλονιστική αποκάλυψη: Κατηγορείται για παιδεραστία ο δικηγόρος Στ. Γεωργίου. Πώς "συνελήφθη" από ζευγάρι αστυνομικών στο μπαρ "Φλόγα" (στο Γκάζι) που "έσπρωχνε" (με το αζημίωτο) ανήλικα αγόρια στο κρεβάτι ώριμων ανδρών.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ανταγωνισμός και έκρηξη κατανάλωσης. Κύμα επενδύσεων από εκπτωτικές αλυσίδες και πόλεμος τιμών.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Σικελική... μονομαχία. Πυροδότησαν το πολιτικό κλίμα οι δηλώσεις Παπανδρέου.

    ΤΑ ΝΕΑ: Ως 100% πάνω ο φόρος για αγορά σπιτιού. Θα ισχύσει από 1ης Ιανουαρίου 2007.

    Η ΝΙΚΗ: Ομολογία αποτυχίας. Ο Καραμανλής δηλώνει αδυναμία για την ...πάταξη της διαφθοράς.

    ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ : Οι υπουργοί σφάζονται και στο ΠΑΣΟΚ κάνουν χαρακίρι. Άνετος ο Καραμανλής εν μέσω του γενικού μπάχαλου, πάει στη ΔΕΘ με άδεια χέρια και... υπευθυνότητα.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΚΚΕ: Πρόταση νόμου στη Βουλή. Ουσιαστική προστασία των ανέργων.

    TRAFFIC NEWS: Αυτός είναι ο θεραπευτής των επωνύμων. Ο Τάσος Τερζόπουλος υποστηρίζει ότι η τεχνική αυτοΐασης που χρησιμοποιεί κάνει... θαύματα.

    City Press: "Μπαϊρακτάρης" και από Γ. Παπανδρέου.

    Metro: Αυτή είναι η dream team. Στους 4 καλύτερους του κόσμου η Ελλάδα, με περίπατο κόντρα στους... πελάτες.

    Metropolis: Εισαγόμενο το μισό... φρέσκο γάλα στην αγορά.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Οι νεκροί δρόμοι της Θεσσαλονίκης. Στα αζήτητα εκατοντάδες καταστήματα στο κέντρο.

    ΕΓΝΑΤΙΑ: "Σταυροδρόμι" για τη Ν.Α. Ευρώπη η 6η προβλήτα του Ο.Λ.Θ. Υπογράφεται σήμερα από τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας η σύμβαση με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Δεκάδες θύματα μετρά η "συμμορία των ΑΤΜ". Στόχος οι Θεσσαλονικείς που επιχειρούν να κάνουν ανάληψη από τράπεζες.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης κέντρο των Βαλκανίων. Με εντολή Κ. Καραμανλή και απόφαση Μ. Κεφαλογιάννη.

    [02] Διαφθορά

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υποστηρίζει ότι "διαφθορά και γραφειοκρατία έχουν παραλύσει την οικονομική ζωή του τόπου. Το θέμα επανέφεραν χθες στο προσκήνιο οι βιομήχανοι της Βορείου Ελλάδος στο πλαίσιο της χθεσινής τους συνάντησης με τον Πρωθυπουργό, ο οποίος φέρεται ν΄αναγνώρισε την δυσκολία αντιμετώπισης του φαινομένου, αφού φέρεται να είπε ότι αδυνατεί να τους βάλει φυλακή".

    Η ΝΙΚΗ αναφέρει ότι " μετά το συμβιβασμό με τη διαπλοκή των ..."5 νταβατζήδων" που κατακεραύνωνε την εποχή του "Μπαϊρακτάρη" , ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής συμβιβάζεται απ΄ό,τι φαίνεται, και με την αδυναμία του να πατάξει η ...διαφθορά στο δημόσιο τομέα. Έστω και αν σε κάθε ευκαιρία εμφανίζεται να διακηρύττει ότι "ο αγώνας κατά της διαφθοράς και της διαπλοκής συνεχίζεται", στην πραγματικότητα έχει εγκαταλειφθεί προ πολλού και ο κ. Καραμανλής φέρεται να το αναγνώρισε εμμέσως χθες όταν οι εκπρόσωποι των βιομηχάνων της Βόρειας Ελλάδας του έθεσαν θέμα διαφθοράς στο δημόσιο τομέα, υπογραμμίζοντας ότι "εξακολουθούν να υπάρχουν προβλήματα γραφειοκρατίας και διεφθαρμένων υπαλλήλων".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ προσθέτει ότι "η διαφθορά δρασκέλισε χθες το Μαξίμου. "Ζούμε καθημερινά τα φαινόμενα της διαφθοράς στο Δημόσιο", είπαν βιομήχανοι στον πρωθυπουργό, που απάντησε: "Τι θέλετε να κάνω; Υπάρχουν επίορκοι υπάλληλοι που παραπέμπονται και δεν τιμωρούνται". Υπενθυμίζεται ότι η πάταξη της διαφθοράς ήταν προεκλογικό σύνθημα της ΝΔ".

    [03] Δ΄ΚΠΣ

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι "η κατανομή των 21 δισ. ευρώ που εξασφάλισε η χώρα μας από το Δ' ΚΠΣ βρίσκεται πίσω από τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ των κκ Γ. Σουφλιά και Μ. Λιάπη από τη μια μεριά και του κ. Γ. Αλογοσκούφη από την άλλη. Ο "πόλεμος" αναμένεται να κλιμακωθεί, αφού η διαχείριση των κοινοτικών κονδυλίων σημαίνει μεγαλύτερη πολική και κομματική ισχύ. Η κυβέρνηση επιχείρησε χθες να υποβαθμίσει την υπόθεση υποστηρίζοντας ότι μεταξύ των τριών υπουργών υπάρχει αγαστή συνεργασία".

    [04] Ακίνητα

    ΤΑ ΝΕΑ γράφουν ότι "διπλό χαράτσι έρχεται στα ακίνητα, με αύξηση των αντικειμενικών τιμών και πάγωμα των αφορολόγητων ορίων για πρώτη κατοικία και γονικές παροχές".

    [05] Δημόσιο

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ υποστηρίζει ότι "απορρίπτεται εμπράκτως η πρόταση Παυλόπουλου για εργασία 09.00-16.30. Αλαλούμ με επιπτώσεις στην εξυπηρέτηση πολιτών. Οι προϊστάμενοι καλούνται σε καθημερινή 10ωρη παρουσία".

    [06] Εκπτώσεις φόρου

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει ότι "αυξημένα ποσοστά εκπτώσεων φόρου για σημαντικές κατηγορίες δαπανών αναμένεται να προβλέπει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο για τα εισοδήματα του 2007. Θα αναγνωρίζονται και τα δίδακτρα των ΙΕΚ".

    [07] Κατανάλωση

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ επισημαίνει ότι "η εκτίναξη κατά 12,7% του τζίρου καταστημάτων τον Ιούνιο, που ανακοίνωσε χθες η Στατιστική Υπηρεσία, έρχεται να δικαιολογήσει την επενδυτική έκρηξη στον τομέα λιανικής. Τα πολυκαταστήματα τροφίμων προωθούν αυτήν την περίοδο επενδύσεις που αγγίζουν το ένα δισ. ευρώ, ενώ την ίδια στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη ανελέητος πόλεμος τιμών. Αντίστοιχου ύψους επενδύσεις βρίσκονται εν εξελίξει στις αγορές ηλεκτρικών - ηλεκτρονικών ειδών, των επίπλων και της ένδυσης, με κύριους φορείς ισχυρούς διεθνείς ομίλους οι οποίοι επεκτείνονται στην ελληνική αγορά".

    [08] ΠΑΣΟΚ

    ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ υποστηρίζει ότι "σε μια περίοδο που η κυβέρνηση μπάζει από παντού, από τις πυρκαγιές και την αναταραχή στην παιδεία μέχρι την οικονομία, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης όχι μόνο δεν κατάφερε να κερδίσει έδαφος και να ανακτήσει τις χαμένες μονάδες των δημοσκοπήσεων, αλλά βρίσκεται στην κυριολεξία σε δυσχερή θέση. Αντί να κάνει ουσιαστική αντιπολίτευση με θέσεις και συγκροτημένο πολιτικό λόγο, καταφέρνει να κυριαρχεί αρνητικά στην επικαιρότητα λόγω των εσωτερικών του τριβών και συγκρούσεων".

    [09] ΚΚΕ

    Σύμφωνα με το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ " εμείς προτείνουμε ένα σύστημα προστασίας των ανέργων, ακριβώς γιατί είμαστε εναντίον της ανεργίας και ακριβώς επειδή παλεύουμε για τη δημιουργία προϋποθέσεων για πλήρη, σταθερή και κανονική απασχόληση" Με την επισήμανση αυτή η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα ανέπτυξε χτες στην παρέμβασή της στη Βουλή το σκεπτικό της πρότασης νόμου του Κόμματος για την προστασία των ανέργων".

    [10] Γ. Παπανδρέου

    Η ΑΝΩ ΚΑΤΩ γράφει ότι "έντονος είναι ο προβληματισμός στο περιβάλλον του Γιώργου Παπανδρέου με τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα εντός της Χαριλάου Τρικούπη. Τελευταίο κρούσμα τα όσα μεταφέρθηκαν στον Τύπο σχετικά με τη συνεδρίαση των συντονιστών του ΠΑΣΟΚ. Έτσι, προχθές μετά τη συνεδρίαση των συντονιστών οι συμμετέχοντες μετάφεραν στους δημοσιογράφους ότι ο Γιώργος Παπανδρέου αναφερόμενος στην κυβέρνηση μίλησε ότι δρα σαν τη σικελική μαφία".

    Σύμφωνα με τον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ "αμηχανία προκάλεσαν ακόμα και στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ οι ακραίοι χαρακτηρισμοί του κ. Γ. Παπανδρέου περί "σικελικής μαφίας " και "διαρρηκτών" στην κυβέρνηση".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ υποστηρίζει ότι "θύελλα αντιδράσεων ξεσήκωσαν στον πολιτικό κόσμο και ειδικότερα στον κυβερνητικό χώρο οι αγοραίες ύβρεις περί "σικελικής μαφίας" που φέρεται να εξέφρασε στην τελευταία συνεδρίαση των Συντονιστών του ΠΑΣΟΚ ο πρόεδρος του Κινήματος Γιώργος Παπανδρέου".

    H City Press γράφει: "ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποιεί επιχειρηματολογία που θυμίζει την καταγγελία της "διαπλοκής" από τον Κ. Καραμανλή επί κυβέρνησης Σημίτη και αργότερα. Σκληρή απάντηση της κυβέρνησης στα περί "προστασίας τύπου Σικελίας", που φέρεται να είπε ο κ. Παπανδρέου για τις σχέσεις κυβέρνησης και πολιτών. Κριτική στην επιβολή νέων φόρων από Παπανδρέου και Ευθυμίου, με αναφορά σε "κυβέρνηση διαρρηκτών". Οι φραστικές υπερβολές και η διαπλοκολογία χαρακτηριστικά της παθογένειας του πολιτικού μας συστήματος".

    Ο ΛΟΓΟΣ γράφει ότι Β«το πολιτικό κλίμα πυροδότησε η προχθεσινή αποδοθείσα στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωση περί του τρόπου λειτουργίας της κυβέρνησης. Έντονα αντέδρασε χθες η κυβέρνηση. Μιλώντας το απόγευμα της Τρίτης στη συνεδρίαση των συντονιστών της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης φέρεται να δήλωσε, προκαλώντας αίσθηση: "Δημιουργούν αίσθημα ομηρίας στους πολίτες και μετά εμφανίζονται σαν προστάτες τύπου Σικελίας, έτσι ώστε μετά με ελεημοσύνες να τους έχουν υποχρέωση"Β»

    [11] Διαδηλώσεις

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ υπογραμμίζει ότι Β«σε μια πρώτη συμφωνία κατέληξαν Κακλαμάνης - Σκανδαλίδης για το θέμα των διαδηλώσεων σε εκδήλωση που διοργάνωσαν η "Απογευματινή" και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ). Ο Νικήτας Κακλαμάνης, υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, και ο Κώστας Σκανδαλίδης, υποψήφιος με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, συμφώνησαν ότι χρειάζεται να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που δημιουργείται από τις καθημερινές διαδηλώσεις, με πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων και με πρωτόκολλο συνεργασίας που θα υπογράψουν όλοι οι κοινωνικοί φορείς μετά τη διεξαγωγή του διαλόγουΒ».

    [12] Ψωμί

    Η TRAFFIC τονίζει ότι Β«σε αυξήσεις που κυμαίνονται από 8% έως και 16% στις τιμές του ψωμιού προχωρούν πολλά αρτοποιεία της Αττικής. Το χωριάτικο ψωμί πωλείται πλέον έως και 0,65-0,70 λεπτά, η τιμή ανά κιλό φτάνει ακόμα και τα 2 ευρώ, ενώ υψηλότερη είναι η τιμή του "πολυτελείας". Οι αρτοποιοί δικαιολογούν τις αυξήσεις υποστηρίζοντας ότι οι τιμές παρέμεναν στάσιμες τα τελευταία χρόνια, ενώ τονίζουν ότι ευθύνεται και η άνοδος στις τιμές του πετρελαίου, αφού οι φούρνοι λειτουργούν με ντίζελΒ».

    [13] Παιδεία

    Η ESPRESSO επισημαίνει ότι Β«σε ναυάγιο κατέληξε -όπως άλλωστε αναμενόταν- η συνάντηση της υπουργού Παιδείας Μαριέττας Γιαννάκου με τον πρόεδρο της ΚΕΔΚΕ Πάρι Κουκουλόπουλο, καθώς και τους εκπροσώπους των πόλεων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα από τη μεγάλη μείωση των εισακτέων στα ΤΕΙ που φιλοξενούν. Ένα ξεκάθαρο "όχι" ήταν η απάντηση της κ. Γιαννάκου στην πρόταση της ΚΕΔΚΕ που της μετέφερε ο κ. Κουκουλόπουλος και η οποία προέβλεπε σταδιακή εφαρμογή της βάσης του "10", ώστε να μειωθούν οι οικονομικές και κοινωνικές του επιπτώσεις από τη μειωμένη προσέλευση νέων φοιτητών στα περιφερειακά ΤΕΙΒ».

    Η ΑΥΓΗ προσθέτει ότι Β«η αδιαλλαξία της υπουργού Παιδείας και της κυβέρνησης, που αρνούνται όλες τις ενδιάμεσες προτάσεις για τα ΤΕΙ τα οποία απειλούνται με κλείσιμο, υποχρεώνει τους δήμους της περιφέρειας να προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσειςΒ».

    [14] Αγροφυλακή

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ υπογραμμίζει ότι Β«μπήκε επιτέλους η πολυπόθητη υπογραφή του υπουργού Εθνικής Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη στο νομοσχέδιο ίδρυσης της Αγροφυλακής. Από μέρα σε μέρα θα κατατεθεί στη Βουλή προς ψήφιση, βάζοντας τέλος στην πολύχρονη αγωνία των αδικημένων του διαγωνισμού πρόσληψης του 1993 και όσων ενδιαφέρονται για την ένταξή τους στο νέο Σώμα, αφού μελλοντικά ανοίγει το δρόμο για τουλάχιστον 4.000 προσλήψειςΒ».

    [15] ΔΕΘ

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ εκτιμά ότι Β«δεν θα είναι καθόλου ρόδινα τα πράγματα για τον πρωθυπουργό στη Δ.Ε.Θ. Τα μαντάτα για την Κυβέρνηση δεν είναι καθόλου ευχάριστα. Εργαζόμενοι, άνεργοι, υπό απόλυση σε βιομηχανίες, φοιτητές, δάσκαλοι, δήμαρχοι και κάτοικοι πόλεων που υφίστανται ζημιές από το κλείσιμο των ΤΕΙ, περιμένουν τον Καραμανλή με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίαςΒ».

    [16] Οικονομία

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ Β«το ΠΑΣΟΚ ήταν και παραμένει το κόμμα του λαϊκισμού. Το απέδειξε ως Κυβέρνησις, το αποδεικνύει καθημερινώς και ως Αντιπολίτευσις. Κατηγορεί την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για τα πάντα. Και είναι τόσο χονδροειδής ο τρόπος που το πράττει, ώστε συχνά οι κατηγορίες που εκτοξεύει είναι αντιφατικές μεταξύ τους. Με τη στάση του, το ΠΑΣΟΚ υπονομεύει την οικονομίαΒ».

    [17] Γάλα

    Η METROPOLIS αναφέρει ότι Β«οι Έλληνες αγελαδοτρόφοι παράγουν μόνο το 50% από το συνολικό γάλα που καταναλώνεται στη χώρα, καταγγέλλουν δε ότι το υπόλοιπο είναι εισαγόμενο. Την ίδια ώρα, οι ελληνικές γαλακτοβιομηχανίες αγοράζουν φθηνότερα και πουλούν ακριβότερα σε σχέση με τις ευρωπαϊκέςΒ».

    [18] Εθνική Ελλάδος μπάσκετ

    Η METRO γράφει ότι Β«τι κι αν οι Γάλλοι "διψούσαν" για εκδίκηση για το... σοκ που υπέστησαν πριν από ακριβώς έναν χρόνο από την εθνική μας στον ημιτελικό του Ευρωμπάσκετ; Τα παιδιά του Παναγιώτη Γιαννάκη "διψούν" για την κορυφαία μπασκετική διάκριση στον κόσμο και χθες δεν υπήρξε καμία αμφιβολία γ΄αυτό, αφήνοντας τους Γάλλους με την... όρεξη. Η Ελλάδα είναι πλέον στις 4 κορυφαίες ομάδες του κόσμου και μάλιστα με τρόπο πολύ πιο εύκολο από ό,τι αναμενότανΒ».
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Sunday, 3 September 2006 - 19:47:28 UTC