Read the Treaty of Sevres (10 August 1920) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 06-09-07

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 7/9/2006
  • [02] Υποκλοπές
  • [03] Διατροφή
  • [04] Γκάλοπ
  • [05] ΟΤΕ
  • [06] VPRC
  • [07] ΟΕΚ
  • [08] Διαφθορά
  • [09] Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • [10] Επίδομα ανεργίας
  • [11] Τρίτεκνες οικογένειες
  • [12] Νομαρχία Αθηνών
  • [13] Κ. Καραμανλής
  • [14] Πόιντ Σύστεμ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 7/9/2006

    Το κλείσιμο της υπόθεσης των υποκλοπών, η ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ, οι διατροφικοί κίνδυνοι που διατρέχουμε, οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γίνονται ενόψει Δημοτικών και Νομαρχιακών εκλογών,καθώς και η δημοσκόπηση της VPRC για λογαριασμό του ΣΚΑΪ είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ρεμούλα 634.622.693 ευρώ από το ΠΑΣΟΚ. Το μεγάλο φαγοπότι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αποκάλυψε ο Πρ. Παυλόπουλος.

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: Λερναία Ύδρα η διαφθορά θέλει χρόνο να χτυπηθεί. Η καταπολέμηση με θεσμικά μέσα, λένε Μεϊμαράκης, Αλογοσκούφης. Το ΠΑΣΟΚ ανεβάζει τους τόνους για τη σκανδαλολογία.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Το φαγοπότι του ΠΑΣΟΚ σε Δήμους και Νομαρχίες. Ο Παυλόπουλος αποκάλυψε στη Βουλή τον πράσινο "Δούρειο Ίππο" για την άλωση της Τ.Α.

    Η ΑΥΓΗ: Επικίνδυνη περιπέτεια η πώληση του ΟΤΕ. Πλήγμα για την οικονομία και την εθνική κυριαρχία.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: 960.000 ευρώ για ενοίκια σε κλειστά κτίρια που δεν χρησιμοποιούνται πληρώνει η Νομαρχία Αθηνών. Να παρέμβει ο εισαγγελέας για το μεγάλο σκάνδαλο.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Τα ασημικά στο σφυρί! Γιατί πωλείται ο ΟΤΕ. Ανασύρεται από το χρονοντούλαπο η συνταγή Μητσοτάκη - Μάνου (1993).

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: 26 μέτρα-ανάσα για οικογένειες με 3 παιδιά. Η κυβέρνηση υλοποιεί τις δεσμεύσεις της.

    ΕΘΝΟΣ: Δηλητήριο του '50 στο πιάτο μας! Μεταλλαγμένα υπολείμματα του ...αρχαίου "ΝΤΙ-ΝΤΙ-ΤΙ" σε τρόφιμα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Μετά την Εμπορική και τώρα τον ΟΤΕ οι κυβερνώντες βγάζουν τα πάντα στο σφυρί και απομένει η ταμπέλα... ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ όπως είναι επιπλωμένο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Αυξήσεις στο επίδομα ανεργίας. Ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Απασχόλησης Σάββας Τσιτουρίδης.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Τι δείχνουν τα μυστικά γκάλοπ. Επιβεβαιώνεται η εκλογή Νικήτα, Παπαγεωργόπουλου από την πρώτη Κυριακή.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: ΜουγγαFON στις υποκλοπές. Πραξικόπημα στη Βουλή από ΝΔ καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ. Δεν επέτρεψαν κρίσιμες καταθέσεις και κλείνουν την υπόθεση.

    ΕΣΤΙΑ: Οι θεσμικές αλλαγές στην Οικονομία. Τι είχε εξαγγείλει πέρυσι ο πρωθυπουργός στην Θεσσαλονίκη.

    ESPRESSO: Ποιος είναι ο "μαύρος" στο θρίλερ του Αλεξ. Ανακρίθηκε ο Βούλγαρος που έκανε σεξ με τους ανηλίκους της Βέροιας;

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Δυσαρεστημένοι με το ΠΑΣΟΚ οι περισσότεροι. Αποκαλυπτικές οι διαπιστώσεις στο Βαρόμετρο VPRC και ΣΚΑΪ.

    Ο ΛΟΓΟΣ: "Πράσινο φως" για ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ. Στρατηγικό επενδυτή αναζητεί η κυβέρνηση.

    ΤΑ ΝΕΑ: Κουκουλώνουν τις υποκλοπές! Πραξικόπημα στη Βουλή καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ.

    Η ΝΙΚΗ: Πουλάνε τα χρυσαφικά. Μετά το "ναυάγιο" της οικονομικής πολιτικής.

    ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ: Στέλνουν όμηρους στις τράπεζες χιλιάδες δικαιούχους Εργατικής Κατοικίας. Ο ΟΕΚ, αφού τριπλασίασε τις τιμές, τώρα αποτελειώνει τους χαμηλόμισθους.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Συμφέρον του λαού ΟΧΙ ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ. Επικίνδυνο ψευτοδίλημμα η μορφή και ο τρόπος που θα προχωρήσει η ιδιωτικοποίηση.

    TRAFFIC NEWS: Πώς έκλεψαν την εικόνα της Παναγίας της Βρεφοκρατούσας. Η "t" στα ίχνη των ιερόσυλων.

    City Press: Ιδιωτικοποίηση και του ΟΤΕ. Η Διυπουργική Επιτροπή αποφάσισε την αναζήτηση στρατηγικού επενδυτή.

    Metro: Δείχνει τον δρόμο ο ΟΤΕ. Με τον αέρα του μεταρρυθμιστή ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός.

    Metropolis: Αναδρομικές "καμπάνες" φέρνει το νέο πόιντ σύστεμ.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Μπλακ άουτ στα νοσοκομεία. "Κραχ" στην υγεία από τον Ιανουάριο.

    ΕΓΝΑΤΙΑ: Επιστροφή στο ενοίκιο για τους Θεσσαλονικείς. Το υψηλό κόστος αγοράς σπιτιού αναγκάζει εκατοντάδες νοικοκυριά να επιλέγουν τη μίσθωση από την ιδιοκατοίκηση.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Απόφαση-σταθμός δικαιώνει πατέρα - απαγωγέα. Αφορά ανήλικο που αναζητούσε το "Χαμόγελο του Παιδιού".

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Δόθηκαν τα στρατόπεδα για τοπική αξιοποίηση. Σημαντική η επίσκεψη Μεϊμαράκη για την πόλη μας.

    [02] Υποκλοπές

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ γράφει ότι "με κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, όπως κατήγγειλε η αντιπολίτευση, η κυβέρνηση έκλεισε χθες το θέμα των υποκλοπών. Απορρίφθηκε το αίτημα να κληθούν για εξέταση εκπρόσωποι της οικογένειας Τσαλικίδη και ο πρώην διοικητής της Αντιτρομοκρατικής Στ. Σύρος. "Το θέμα έχει κλείσει με απόφαση της πλειοψηφίας", δήλωσε ο πρόεδρος της επιτροπής".

    ΤΑ ΝΕΑ προσθέτουν ότι "με πραξικοπηματικό τρόπο η κυβέρνηση έβαλε τέλος στις εργασίες της Επιτροπής της Βουλής η οποία ερευνούσε το σκάνδαλο των υποκλοπών".

    Σύμφωνα με την Espresso "στα ύψη ανέβηκε το θερμόμετρο της αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής σχετικά με την υπόθεση διερεύνησης της υπόθεσης των υποκλοπών".

    [03] Διατροφή

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ υποστηρίζει ότι "υπολείμματα φυτοφαρμάκων των οποίων η χρήση έχει απαγορευτεί εδώ και δεκαετίες εντοπίζονται ακόμη και σήμερα στην τροφική αλυσίδα. Το γνωστό DDT, το οποίο είναι απαγορευμένο από τις αρχές της δεκαετίας του 1970 και "μεσουράνησε" στη χώρα μας τη δεκαετία του 1950, εξακολουθεί να "εισβάλλει" στα τρόφιμα μέσα από μεταβολίτες του, κυρίως μέσω της χημικούς ουσίας DDE. Και δεν είναι το μόνο.

    [04] Γκάλοπ

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ " επιχειρώντας να καταγράψει το κλίμα που διαμορφώνεται σε όλη την Ελλάδα για τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές, απευθύνθηκε σε εταιρίες δημοσκοπήσεων, συλλέγοντας στοιχεία των μετρήσεων που αποτελούν επτασφράγιστο μυστικό στα επιτελεία των κομμάτων".

    [05] ΟΤΕ

    Η ΝΙΚΗ γράφει ότι "πολιτική θύελλα πυροδοτεί η στρατηγική ξεπουλήματος του ΟΤΕ που ακολουθεί η κυβέρνηση, θυσιάζοντας στο βωμό των νεοφιλελεύθερων ιδεοληψιών και των δήθεν μεταρρυθμιστικών εμμονών της , ακόμη και τα συμφέροντα της χώρας. Αφού ξεπούλησε πρώτα, με διαδικασίες συχνά αδιαφάνειας ότι "ασημικό" υπήρχε, τώρα η ΝΔ βγάζει στο ...σφυρί και τα "χρυσαφικά" σε μία προσπάθεια να βρει χρήματα για να καλύψει τις μαύρες τρύπες που έχουν ανοίξει από την απογραφή και την αποτυχημένη οικονομική της πολιτική".

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ "έχουν καταληφθεί, όπως δείχνουν τα πράγματα, από μανία ξεπουλήματος των πάντων οι κυβερνώντες. Οι άνθρωποι που όταν ήταν Αντιπολίτευση κατηγορούσαν το ΠΑΣΟΚ ότι πουλάει και τα ασημικά, τώρα μετά την Εμπορική έβγαλαν στο σφυρί και τον ΟΤΕ και απομένει η ταμπέλα για το κτίσμα της Ακρόπολης που να γράφει: Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο".

    H City Press σημειώνει: "η Διυπουργική Επιτροπή αποφάσισε την αναζήτηση στρατηγικού επενδυτή. Στόχος της κυβέρνησης να περιοριστεί το Δημόσιο σε μικρή μόνο συμμετοχή. Η πολιτική της κυβέρνησης εναρμονισμένη με τις διεθνείς τάσεις, χωρίς να είναι εγγυημένο το θετικό για την οικονομία και τους καταναλωτές αποτέλεσμα. Μέχρι σήμερα τα έσοδα από τις μετοχοποιήσεις του ΟΤΕ απορροφήθηκαν πλήρως από την κρατική επιδότηση του ασφαλιστικού του ταμείου".

    H metro αναφέρει ότι "η πολιτική πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει απαρέγκλιτα το μεταρρυθμιστικό της έργο, ανεπηρέαστη από τα πολιτικά κόστη και απέχοντας από παροχολογίες, με στόχο την εξασφάλισης νέας κυβερνητικής θητείας, θα είναι το κεντρικό νόημα της ομιλίας του πρωθυπουργού στα εγκαίνια της 71ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης".

    Η ΑΥΓΗ υποστηρίζει ότι "ένας ευαίσθητος τομέας της οικονομίας και γενικότερα της συγκρότησης του κράτους και της κοινωνίας, ο τομέας των τηλεπικοινωνιών, εκχωρείται σε ξένους επενδυτές, χωρίς μάλιστα να εξηγείται η σκοπιμότητα αυτής της κυβερνητικής απόφασης. Ο ΟΤΕ είναι μια κερδοφόρα επιχείρηση, που έχει αποδείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του τεχνολογικού εκσυγχρονισμού, να ανταγωνιστεί ευθέως ακόμη και ιδιωτικές εταιρείες, όπως συνέβη στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας".

    Κατά τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ "η Διυπουργική Επιτροπή Ιδιωτικοποιήσεων, δηλαδή η κυβέρνηση της ΝΔ, συνεχίζοντας την πολιτική που άρχισαν πριν από μια δεκαετία οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, επιχειρεί με τη χτεσινή της απόφαση, να ολοκληρώσει μια επιλογή που είναι σε βάρος των συμφερόντων των εργαζομένων στην επιχείρηση, αλλά και των λαϊκών στρωμάτων συνολικότερα".

    Ο ΛΟΓΟΣ επισημαίνει ότι "το πράσινο φως για την ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ άναψε η κυβέρνηση. Η κυβέρνηση θα αναζητήσει στρατηγικό επενδυτή για τον ΟΤΕ, ο οποίος θα συμμετέχει επίσης στο μάνατζμεντ της εταιρείας, είπε χθες ο υπουργός Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφης μετά την - έκτακτη- συνεδρίαση της Διυπουργικής Επιτροπής".

    ΤΟ ΒΗΜΑ γράφει ότι "εσπευσμένα, η αρμόδια Διυπουργική Επιτροπή κατέληξε χθες εν μέσω διαφωνιών, στην πλήρη ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ. Θα αναζητηθεί διεθνής τηλεπικοινωνιακός οργανισμός. Έντονη ήταν η διαφωνία του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ κ. Γ. Σουφλιά, το ΠαΣοΚ αντέδρασε και η ΓΣΕΕ απείλησε με κινητοποιήσεις. Η απόφαση θύμισε το μοιραίο για τον Μητσοτάκη '93 και τις νεοδημοκρατικές κατηγορίες ότι το ΠαΣοΚ πωλεί τα "ασημικά".

    [06] VPRC

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υποστηρίζει ότι "αδιαμφισβήτητο εκλογικό προβάδισμα τεσσάρων μονάδων διατηρεί η ΝΔ έναντι του ΠΑΣΟΚ ενισχύοντας την πεποίθηση των πολιτών που θα κέρδιζε και πάλι τις εκλογές αν γίνονταν την προσεχή Κυριακή. Το εντυπωσιακότερο στοιχείο, ωστόσο του νέου Βαρόμετρου της VPRC, που μεταδόθηκε από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ είναι ότι η δυσαρέσκεια των πολιτών αφορά πρωτίστως στον τρόπο που αντιπολιτεύεται το ΠΑΣΟΚ με το 83% να δηλώνουν απογοητευμένοι".

    [07] ΟΕΚ

    Το ΠΟΝΤΙΚΙ εκτιμά ότι Β«με διάταξη στο "μίνι ασφαλιστικό" που εγκρίθηκε και από τον Καραμανλή και προωθείται για ψήφιση από τη Βουλή δίνεται το δικαίωμα στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ) να προεξοφλεί δάνεια και τίμημα κατοικιών που παραχωρεί, όπως μπορεί να κάνει κάθε ιδιώτης δανειστής. Έτσι εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους (κατά κανόνα τους πλέον χαμηλόμισθους), που έχουν εξασφαλίσει - ή προσδοκούν να εξασφαλίσουν - ανά την Ελλάδα κατοικία μέσω των ευνοϊκών προγραμμάτων στου ΟΕΚ, η κυβέρνηση αποφάσισε να τους κάνει... πελάτες των τραπεζώνΒ».

    [08] Διαφθορά

    Η ΑΝΩ ΚΑΤΩ γράφει ότι Β«η διαφθορά είναι μια πολυεπίπεδη παθογένεια και γι΄αυτό η καταπολέμηση της απαιτεί πολύ χρόνο, δήλωσε ο υπουργός Άμυνας Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Επίσης ο υπουργός Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφης τόνισε πως χρειάζεται ένας διαρκής αγώνας ο οποίος πρέπει να γίνεται με θεσμικά μέσαΒ».

    [09] Τοπική Αυτοδιοίκηση

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ επισημαίνει ότι Β«στην αποκάλυψη ενός εγκλήματος εις βάρος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που κινδύνευε να παραγραφεί πολιτικά και να ξεχαστεί, προέβη χθες στη Βουλή ο υπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Προκόπης Παυλόπουλος. Ο υπουργός αποκάλυψε πως μέσω του αναπτυξιακού προγράμματος ΕΠΤΑ των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ εχρηματοδοτούντο σκανδαλωδώς και υπογείως οι "ημέτεροι" δήμοι και νομαρχίες, την ίδια ώρα που οι μη ΠΑΣΟΚικοί υποχρηματοδοτούντο και οδηγούντο σε οικονομικό μαρασμόΒ».

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ σημειώνει ότι Β«ρεμούλα εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ υπό την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ απεκάλυψε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Πρ. Παυλόπουλος, απαντώντας στις καταγγελίες περί επιλεκτικής διάθεσης πόρων σε Δήμους, οι δήμαρχοι των οποίων έχει εκλεγεί με τη στήριξη της Ν.Δ.Β».

    [10] Επίδομα ανεργίας

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ τονίζει ότι Β«την πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει στη σταδιακή αύξηση του επιδόματος ανεργίας την επόμενη διετία επισήμανε χθες ο υπουργός Απασχόλησης, Σάββας Τσιτουρίδης. Ο κ. Τσιτουρίδης απέφυγε να προσδιορίσει το ποσοστό της αύξησης, δηλώνοντας ότι "η κυβέρνηση θα εξαντλήσει τις δυνατότητες της εθνικής Οικονομίας", προσθέτοντας ότι θα υπάρξει σύνδεση με το κατώτατο ημερομίσθιο και τον κατώτατο μισθόΒ».

    [11] Τρίτεκνες οικογένειες

    Η TRAFFIC υπογραμμίζει ότι Β«έπειτα από προσφυγή του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων, το Συμβούλιο της Επικρατείας αποφάσισε ότι οι τρίτεκνες οικογένειες δεν είναι πολύτεκνες, ενώ η κυβέρνηση είχε υποσχεθεί να απολαμβάνουν και αυτές τα ίδια προνόμια. Το θέμα αφορά σε 195.000 οικογένειες με τρία παιδιά, οι οποίες ενώ περίμεναν να εξισωθούν με τις οικογένειες με τέσσερα παιδιά, ίσως κληθούν να επιστρέψουν χρήματα στον ΟΓΑ, αντί να λάβουν επίδομα 35 ευρώ για κάθε τέκνο μέχρι το 23ο έτος της ηλικίας του τελευταίου και ισόβια σύνταξη στη μητέρα 158 ευρώ τον μήναΒ».

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ ισχυρίζεται ότι Β«με 26 δράσεις-ανάσα για όσες οικογένειες έχουν τρία παιδιά απαντά η κυβέρνηση στους ισχυρισμούς ότι δεν έχει εκπληρώσει τις δεσμεύσεις της απέναντι στους τριτέκνους. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε χθες ότι η κυβέρνηση εφαρμόζει στο ακέραιο τις προεκλογικές δεσμεύσεις της και πως όσα δεν έχουν γίνει μέσα στα δύο πρώτα χρόνια διακυβέρνησης, θα γίνουν κατά τη διάρκεια της τετραετίαςΒ».

    [12] Νομαρχία Αθηνών

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υποστηρίζει ότι Β«τις 960.000 ευρώ φτάνει το ποσό που πληρώνει η Νομαρχία κάθε χρόνο για τα ενοίκια έξι κτιρίων, στα οποία έχει μπει λουκέτο και πλέον δεν στεγάζουν καμία υπηρεσία. Μέχρι σήμερα, το ποσό που καταβάλλεται κάθε μήνα για τα συγκεκριμένα κτίρια αγγίζει τις 80.000 ευρώ, έστω κι αν αυτά παραμένουν κλειστά τους τελευταίους οκτώ μήνες, που οι αρμοδιότητες των υπηρεσιών που φιλοξενούσαν έχουν μεταβιβασθείΒ».

    [13] Κ. Καραμανλής

    Η ΕΣΤΙΑ γράφει ότι Β« ...αυτά έλεγε ο Πρωθυπουργός κατά την περυσινή ομιλία του στην Θεσσαλονίκη. Τα οποία πιστοποιούν ότι, σε επίπεδο θεσμικών αλλαγών και μέτρων για την ανταγωνιστικότητα, έχει παραχθή έργο. Είναι βέβαιο ότι και κατά την εφετινή ομιλία του στην Θεσσαλονίκη, ο κ. Καραμανλής θα προβή σε ανάλογο απολογισμό του έτους. Και φυσικά στην εξαγγελία περαιτέρω μεταρρυθμίσεων στην ΟικονομίαΒ».

    [14] Πόιντ Σύστεμ

    Η METROPOLIS αναφέρει ότι Β«εκπλήξεις κυοφορούνται για τους Έλληνες οδηγούς. Αναμένεται να επιβαρυνθούν -αναδρομικά- με επιπλέον πόντους στο νέο πόιντ σύστεμ εξαιτίας της έλλειψης καταγραφής και μηχανογράφησης παλαιοτέρων παραβάσεων του ΚΟΚΒ».
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 7 September 2006 - 19:44:28 UTC