Browse through our Interesting Nodes on Greek Foreign Affairs Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 06-12-21

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 21/12/2006
  • [02] Θεόκλητος
  • [03] 11χρονος
  • [04] Κρατητήρια
  • [05] Προορισμοί
  • [06] ΕΛ.ΑΣ.
  • [07] Ολυμπιακή
  • [08] Βουλή
  • [09] ΕΛ.ΠΕ
  • [10] Βύρων Πολύδωρος
  • [11] Τρομοκρατία
  • [12] Άνεργοι
  • [13] Πρόωρες εκλογές
  • [14] Σοφοκλέους
  • [15] Γιάννης Μίχας
  • [16] Φορολογία
  • [17] Αττική
  • [18] ΤΖΟΚΕΡ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 21/12/2006

    Ο 11χρονος κουκουλοφόρος που συμμετείχε στα επεισόδια των αναρχικών, η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου για αποζημίωση της Ολυμπιακής από το Δημόσιο, ο εξοπλισμός της ΕΛ.ΑΣ. με παπάκια, η επιλογή των Ελλήνων για χριστουγεννιάτικες διακοπές στο εξωτερικό, η έκθεση του Συμβουλίου της Ευρώπης για τη μεταχείριση των κρατουμένων κατά τη σύλληψη και την κράτησή τους, καθώς και το "κατηγορώ" του Μητροπολίτη Ιωαννίνων στον Αρχιεπίσκοπο

    Χριστόδουλο είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Να ποιοι υποστήριξαν τρομοκράτες και κουκουλοφόρους. Ντοκουμέντα δόθηκαν στη δημοσιότητα.

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: Ξεκαθαρίζει το τοπίο ο Καραμανλής. Μηνύματα του πρωθυπουργού με πολλούς αποδέκτες, απόψε στη Βουλή.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Φιλί ζωής στην Ολυμπιακή Αεροπορία. Ο υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Λιάπης ενημέρωσε τον πρωθυπουργό.

    Η ΑΥΓΗ: Οι πολίτες επικρίνουν την κάλυψη Καραμανλή. Συντριπτική καταδίκη της επίθεσης Πολύδωρα.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Έκλεψαν απόρρητα έγγραφα που αποκαλύπτουν τους υπεύθυνους της λεηλασίας που έγινε στην Σοφοκλέους.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Τι Βυτίνα, τι Βιέννη! Η μεγάλη φυγή των Χριστουγέννων.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: 4 μέτρα κατά της ανεργίας. Δημιουργούνται χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας.

    ΕΘΝΟΣ: Εξάψαλμος κατά Χριστόδουλου. Κατηγορώ Θεόκλητου για άκρατη φιλοδοξία και περισσή αυταρέσκεια.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Η Υπερνομάρχης Αθηνών Φ. Γεννηματά και ο Νομάρχης Πειραιώς Γ. Μίχας: "Μας φέρθηκαν σαν ζώα στην Ευρώπη".

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Χιλιάδες θέσεις εργασίας μέσω των προγραμμάτων του ΟΑΕΔ. Ηλικιωμένη, γυναίκες και ευπαθείς ομάδες στην πρώτη γραμμή.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Εμπρηστής... συνειδήσεων. Η απίστευτη ιστορία του 11χρονου από τη Θεσσαλονίκη. Ο ρόλος της οικογένειας, του σχολείου και της κοινωνίας.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Βασανιστές στα κρατητήρια. Έκθεση-καταπέλτης του Σ.τ. Ευρώπης κατά Ελλάδας.

    ΕΣΤΙΑ: Ο πράσινος μύθος για την φορολογία. Περί δήθεν δικαιοτέρας κατανομής των βαρών.

    ESPRESSO: Και θυσίες πιστών από την αίρεση. Για τέσσερις αυτόνομες ομάδες Πεντηκοστιανών μιλούν οι κάτοικοι της Κρήτης.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Δικαστική απόφαση σωσίβιο για Ολυμπιακή. Το Δημόσιο θα καταβάλει αποζημιώσεις 585,8 εκατ.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Ανάσα στην Ολυμπιακή. Κέρδισε υπόθεση διαιτησίας κατά του Δημοσίου.

    ΤΑ ΝΕΑ: Με... παπάκια θα κυνηγούν ληστές. Το κρυφό όπλο Πολύδωρα.

    Η ΝΙΚΗ: Βορά ο ενδεκάχρονος. Στον κατήφορο του Πολύδωρα και τα κανάλια. Σήμερα στη Βουλή προ των ευθυνών του ο Καραμανλής για το παραλήρημα του υπουργού.

    ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ : Ιδού η ευκαιρία για φουλ επίθεση! Αναθάρρησαν στο ΠΑΣΟΚ και ξεκινούν από απόψε επιχείρηση για αποκαθήλωση Καραμανλή.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Εκτός νόμου η πολιτική δράση. Πρωτοφανές φιρμάνι της Διοίκησης των ΕΛΠΕ.

    Η ΧΩΡΑ: Ποιοι υπουργοί εισηγούνται πρόωρες εκλογές για τον Ιούνιο ή τον Οκτώβριο.

    TRAFFIC NEWS: Η εξομολόγηση του Γιάννα Σπαλιάρα: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να αποδείξω αν είμαι gay ή straight. Στην πασαρέλα θα ανέβαινα και με... τακούνια (αν το ζητούσαν).

    City Press: Μπαράζ επικρίσεων κατά Πολύδωρα.

    Metro: "Τρέλα" για το Τζόκερ. Ένα από τα μεγαλύτερα ποσά των τελευταίων ετών μοιράζει σήμερα ο ΟΠΑΠ.

    Metropolis: Η Αττική πρωταθλήτρια στην εγκληματικότητα.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: "Μπαϊπάς" στις λίστες αναμονής σε νοσοκομεία της Κεντρικής Μακεδονίας.

    ΕΓΝΑΤΙΑ: Η αγορά στα χέρια 240 χονδρεμπόρων! Ο Αντινομάρχης Γ. Μπίκος ζητά την άμεση παρέμβαση του υπουργείου Απασχόλησης στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ορίσει κανόνες και όρια.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Μάνα κουράγιο! Η Νατέλα αγωνίζεται για να μη σβήσουν τα παιδικά χαμόγελα.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Παραμονές των Χριστουγέννων. Αντί ειρήνη πόλεμος.

    [02] Θεόκλητος

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ υποστηρίζει ότι " το γάντι στον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο ρίχνει ο μητροπολίτης Ιωαννίνων Θεόκλητος. Με επιστολή - κεραυνό, την οποία κοινοποιεί σε όλους τους μητροπολίτες, τον κατηγορεί για "άκρατη φιλοδοξία" και "μεγίστη ανασφάλεια", ενώ με αφορμή την επίσκεψη στο Βατικανό, αμφισβητεί και τον τίτλο του "προκαθημένου" της Εκκλησίας της Ελλάδος".

    [03] 11χρονος

    Η ΝΙΚΗ γράφει ότι "εν μέσω της θύελλας που έχει προκαλέσει το αντιδημοκρατικό παραλήρημα του Βύρωνα Πολύδωρα, το οποίο δεν κατέστη δυνατό να μετριαστεί ούτε από τη μισή συγγνώμη του υπουργού Δημόσιας Τάξης, αλγεινές εντυπώσεις προκαλεί ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκαν τα τηλεοπτικά κανάλια την υπόθεση της σύλληψης 11χρονου που είχε καταγραφεί από τηλεοπτικό φακό να εκσφενδονίζει, φορώντας κουκούλα, πέτρες εναντίον των αστυνομικών στη διάρκεια επεισοδίων κατά την ημέρα του εορτασμού του Πολυτεχνείου, στη Θεσσαλονίκη".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ προσθέτει ότι " τους έχω μανία...Κανείς δεν μας βοηθά...", φέρεται να εξομολογήθηκε στον πατέρα του ο 11χρονος μαθητής από τη Θεσσαλονίκη ο οποίος το βράδυ της 9ης Δεκεμβρίου συμμετείχε μαζί με αναρχικούς στα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από τον χώρο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου".

    [04] Κρατητήρια

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ επισημαίνει ότι "ευθέως υπόλογη θεωρείται η Ελλάδα για άσκηση βίας και κακομεταχείριση κρατουμένων τόσο κατά τη σύλληψη όσο και την κράτηση. Επισημαίνεται ο υπερπληθυσμός, η απελπιστική κατάσταση στις φυλακές και οι συνθήκες κράτησης των λαθρομεταναστών, που χαρακτηρίζονται απάνθρωπες. Το Συμβούλιο της Ευρώπης δίνει οδηγίες και στην κυβέρνηση και στις δικαστικές αρχές για σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των κρατουμένων".

    [05] Προορισμοί

    ΤΟ ΒΗΜΑ υποστηρίζει ότι " Βιέννη, Πράγα, Βουδαπέστη και Παρίσι αναδεικνύονται οι πλέον δημοφιλείς προορισμοί για τους Έλληνες, οι οποίοι άλλαξαν τις ταξιδιωτικές συνήθειές τους και επιλέγουν μαζικά να περάσουν τα Χριστούγεννα στο εξωτερικό. Περισσότερα από 250.000 άτομα, αύξηση 25% σε σχέση με πέρυσι, μπαίνουν αυτές τις ημέρες σε αεροπλάνα- οι αεροπορικές εταιρείες προγραμματίζουν έκτακτες πτήσεις για να αντιμετωπίσουν τη ζήτηση - με κατεύθυνση τις πλημμυρισμένες στα φώτα ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, τα χειμερινά θέρετρα και τα εξωτικά νησιά".

    [06] ΕΛ.ΑΣ.

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι "με παπάκια...εξοπλίζει τώρα την ΕΛ.ΑΣ. ο Πολύδωρας για να πατάξει την εγκληματικότητα, που θεριεύει στα μεγάλα αστικά κέντρα".

    [07] Ολυμπιακή

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ αναφέρει ότι "νέες προϋποθέσεις για μια ύστατη απόπειρα εξυγίανσης και ιδιωτικοποίησης της Ολυμπιακής Αεροπορίας δημιουργούνται μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, το οποίο αναγνώρισε ότι το Δημόσιο οφείλει να αποζημιώσει την εταιρεία με 563,8 εκατ. ευρώ".

    Ο ΛΟΓΟΣ προσθέτει ότι " σημαντική οικονομική ανάσα πάνω από μισό δισ. ευρώ, δίνει στην Ολυμπιακή το διαιτητικό δικαστήριο, στο οποίο είχε προσφύγει η εταιρία, ζητώντας αποζημίωση για διαφυγόντα κέρδη λόγω της πρόωρης υποχρεωτικής έξωσής της από το αεροδρόμιο του Ελληνικού και την υποχρεωτική μετεγκατάστασή της στο αεροδρόμιο των Σπάτων".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ γράφει ότι " ανάσα ζωής" για την Ολυμπιακή η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου με την οποία αναγνωρίζεται η υποχρέωση του Ελληνικού Δημοσίου να αποζημιώσει την εταιρεία με 564 εκατ. ευρώ για τις ζημιές που υπέστη μέχρι το τέλος του 2005, λόγω της πρόωρης υποχρεωτικής έξωσής της από το αεροδρόμιο του Ελληνικού και την υποχρεωτική μετεγκατάστασή της στο αεροδρόμιο των Σπάτων".

    [08] Βουλή

    Η ΑΝΩ ΚΑΤΩ γράφει ότι "συναγερμός έχει σημάνει στα κομματικά επιτελεία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ για τις αποψινές ομιλίες του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου, που θα σφραγίσουν την πενθήμερη συζήτηση επί του νέου προϋπολογισμού".

    Σύμφωνα με το ΠΟΝΤΙΚΙ "έχει βάλει στοίχημα ότι θα κερδίσει σήμερα το βράδυ τις εντυπώσεις αλλά κυρίως ότι θα κλονίσει τη μέχρι τώρα πολιτική ηγεμονία του Κώστα Καραμανλή. Ο Γιώργος Παπανδρέου έπειτα από μια μακρά περίοδο έντονης εσωστρέφειας στο ΠΑΣΟΚ, προσέρχεται σήμερα το βράδυ στη Βουλή με ανεβασμένο ηθικό και υψηλές προσδοκίες. Στόχος του να σηματοδοτήσει από το βήμα της Βουλής την αναστροφή του κακού (για το ΠΑΣΟΚ) κλίματος, να δείξει ότι τίποτα δεν έχει κριθεί για τις εκλογές και να εμφυσήσει σε στελέχη και οπαδούς την αισιοδοξία, εκμεταλλευόμενος τα κυβερνητικά προβλήματα που δημιούργησαν οι κόντρες Σουφλιά-Αλογοσκούφη, αλλά και το ακροδεξιό ξέσπασμα Πολύδωρα".

    [09] ΕΛ.ΠΕ

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ υποστηρίζει ότι "με μια κατάπτυστη ανακοίνωση, η διορισμένη από το κράτος διοίκηση της "Ελληνικά Πετρέλαια" (ΕΛΠΕ), με συνιδιοκτήτη το μεγαλομέτοχο Λάτση, επιχειρεί να επιβάλει συνδικαλιστικά και πολιτικά στεγανά στην εταιρεία, βάζοντας ξεκάθαρα στο στόχαστρο τις δυνάμεις εκείνες που αντιστέκονται στα αντεργατικά της σχέδια και πρωτοστατούν στην οργάνωση των ταξικών αγώνων των εργαζομένων".

    [10] Βύρων Πολύδωρος

    Σύμφωνα με την TRAFFIC «η συγγνώμη του υπουργού Δημόσιας Τάξης, Βύρωνα Πολύδωρα στη Βουλή σίγουρα δεν έγινε επειδή ο υπουργός άλλαξε ξαφνικά γνώμη. Άλλωστε δεν μπορεί κανείς, πόσο μάλλον ένας υπουργός όπως ο κ. Πολύδωρος, να ξεφουρνίζει τόσο επιπόλαια σοβαρότατες κατηγορίες εις βάρος κομμάτων της αντιπολίτευσης και εξίσου εύκολα να τις "μαζεύει" πίσω».

    Η CITY PRESS τονίζει ότι «τα κόμματα της αντιπολίτευσης κρίνουν ανεπαρκή τη "συγνώμη" του υπουργού Δημόσιας Τάξης. Μ. Χρυσοχοΐδης: Χρησιμοποιούν μεθόδους κατά του ΠΑΣΟΚ που είχαν χρησιμοποιήσει και στην υπόθεση της "17Ν"». Ν. Χούνης: Συμπεριφέρεται σαν υπουργός Κομματικής Τάξης. Λ. Κανέλλη:Να τελειώνουμε με τους κουκουλοφόρους, με ή χωρίς στολή, που υπονομεύουν τα κινήματα».

    Η ΑΥΓΗ γράφει ότι «μήνυμα στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό να μην "παίζουν" με ακροδεξιές αντιλήψεις, σαν αυτές που εκπροσωπεί ο Β. Πολύδωρος με την επίθεσή του ενώπιον των κομμάτων της αντιπολίτευσης, στέλνουν οι πολίτες, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της GPO που μετέδωσε το "Μέγκα"».

    [11] Τρομοκρατία

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ υποστηρίζει ότι «η ... ομπρέλα του Συνασπισμού για τους ταραξίες, που τόσα σχόλια προκάλεσε, φαίνεται ότι δεν έχει ανοίξει αυτές τις... βροχερές μέρες, αλλά είναι πολύ παλιότερο φαινόμενο. Μία πρόχειρη αναδρομή στα αρχεία των εφημερίδων αποδεικνύει ότι στελέχη του ΣΥΝ αλλά και του ΚΚΕ βρίσκονταν με δηλώσεις κάπου πίσω από... αντιφρονούντες ή ... κοινωνικούς επαναστάτες, όπως π.χ. οι κατηγορούμενοι για τρομοκρατία».

    [12] Άνεργοι

    Η ΒΡΑΔΙΝΗ υπογραμμίζει ότι «η πτώση της ανεργίας κατά 3 ποσοστιαίες μονάδες, από το 11,3% τον Μάρτιο του 2004, στο 8,3%, το γ' τρίμηνο του 2006 συνοδεύεται και από ανάλογη πτώση του αριθμού των εγγεγραμμένων ανέργων σύμφωνα με στοιχεία του Παρατηρητηρίου Απασχόλησης. Στο πλαίσιο αυτό, όπως ανακοίνωσε χθες ο υφυπουργός Απασχόλησης Γεράσιμος Γιακουμάτος, προωθούνται τέσσερις νέες πρωτοβουλίες από το νέο έτος, ώστε η ανεργία να πέσει κάτω από το 8% το 2007».

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ προσθέτει ότι «ευκαιρία στην εργασία για 500.000 ανέργους δίνει ο ΟΑΕΔ με τα νέα προγράμματα απασχόλησης που θα υλοποιηθούν σταδιακά από τα μέσα του 2007».

    [13] Πρόωρες εκλογές

    Η ΧΩΡΑ εκτιμά ότι «ορατό φαίνεται να είναι πλέον το σενάριο πρόωρων εκλογών, καθώς το σύνολο σχεδόν των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας δηλώνει ότι αυτό αποκομίζει από τη συζήτηση στη Βουλή για τον Προϋπολογισμό, ενώ και αρκετά μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου κάνουν αναφορές».

    [14] Σοφοκλέους

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ αναφέρει ότι «επιχείρηση τρομοκρατίας έστησαν άγνωστοι -για δεύτερη φορά μέσα στο τελευταίο τρίμηνο- στον πρώην βουλευτή Δημήτρη Κωστόπουλο, βασικό μάρτυρα κατηγορίας στην δίκη της αμαρτωλής ΔΕΚΑ. Άγνωστοι διέρρηξαν προχθές αργά το βράδυ το πολιτικό του γραφείο στην οδό Ναυαρίνου στο κέντρο της Αθήνας, αποσπώντας ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και έγγραφα από το προσωπικό του αρχείο που σχετίζονται με την έρευνα για το σκάνδαλο της Σοφοκλέους».

    [15] Γιάννης Μίχας

    Η ESPRESSO αναφέρει ότι «δεμένος πισθάγκωνα με χειροπέδες και ακινητοποιημένος στο πάτωμα βρέθηκε για περισσότερη από μία ώρα ο νομάρχης Πειραιά, Γιάννης Μίχας, στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών προχθές το βράδυ, επιστρέφοντας για Αθήνα. Όπως κατήγγειλε ο "τρομοκράτης"-νομάρχης, διαμαρτυρήθηκε σε ήπιο τόνο στις Αρχές του Αεροδρομίου για την απώλεια των αποσκευών της κυρίας Φώφης Γεννηματά, αλλά και για την καθυστέρηση της απογείωσης της Ο.Α. και αμέσως μετά βρέθηκε... αλυσοδεμένος από τις Αρχές του αεροδρομίου!».

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ προσθέτει ότι «στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, οι Βέλγοι, συμπεριφέρθηκαν σε εκλεγμένους άρχοντες και συγκεκριμένα στον Νομάρχη Πειραιώς Γ. Μίχα και στην Υπερνομάρχη Αθηνών Φώφη Γεννηματά, σαν ζώα. Ξυλοκόπησαν τον Νομάρχη και του πέρασαν χειροπέδες. Τι αδίκημα διέπραξαν; Διαμαρτυρήθηκαν για την απώλεια βαλίτσας της κ. Γεννηματά».

    [16] Φορολογία

    Η ΕΣΤΙΑ γράφει ότι «το ΠΑΣΟΚ έχει καλλιεργήσει ένα τεράστιο μύθο για την φορολογία. Στηριζόμενο στην γενική θεώρηση ότι οι άμεσοι φόροι είναι πιο δίκαιοι από τους εμμέσους φόρους, κατηγορεί την σημερινή Κυβέρνηση ότι δήθεν επιτίθεται κατά των ασθενεστέρων εισοδηματικών τάξεων αυξάνοντας την αναλογία των εμμέσων προς τους αμέσους φόρους. Εν τούτοις η επιχειρηματολογία του είναι διάτρητη».

    [17] Αττική

    Η METROPOLIS επισημαίνει ότι «πρωτεύουσα της εγκληματικότητας ανακηρύσσεται η Αττική, αφού οι περισσότερες ληστείες, κλοπές και διαρρήξεις πραγματοποιούνται εντός του λεκανοπεδίου. Και όλα αυτά, παρά τις προσπάθειες που καταβάλλονται».

    [18] ΤΖΟΚΕΡ

    Η METRO σημειώνει ότι «σε ρυθμούς... τζόγου κινείται όλη η Ελλάδα, λόγω του τζακ-ποτ των 10 εκατ. ευρώ που μοιράζει η σημερινή κλήρωση του Τζόκερ. Τα επτά συνεχόμενα τζακ-ποτ στις κληρώσεις του παιχνιδιού έχουν ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται ουρές στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, καθώς χιλιάδες παίκτες δοκιμάζουν την τύχη τους, έχοντας στο μυαλό τους την πιθανότητα "να τους κάτσει"».
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 21 December 2006 - 20:52:08 UTC