Read the Treaty Establishing the European Community (Rome, 25 March 1957) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 06-12-22

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 22/12/2006
  • [02] Προϋπολογισμός 2007
  • [03] Καρτέλ γάλακτος
  • [04] Πλαστά ευρώ
  • [05] Μεϊμαράκης - Μακρή
  • [06] Στρατιωτικοί
  • [07] Τροπολογία
  • [08] Δήμητρα Λιάνη
  • [09] Γ. Σουφλιάς
  • [10] Ακατάλληλα τρόφιμα

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 22/12/2006

    Η υπερψήφιση του Προϋπολογισμού στη Βουλή, το καρτέλ γάλακτος και η πληρωμή συνταξιούχων με πλαστά ευρώ από ΕΛ.ΤΑ, καθώς και η τροπολογία του υπουργείου Οικονομίας με την οποία επιδοτούνται ξενοδοχεία πολυτελείας, είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού Τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Επιτέλους τι τρώμε; 5 χιλιάδες τόνους ακατάλληλα τρόφιμα κατέσχεσε μόνο το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης μέσα στο 2006.

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: Προχωρά για 2η τετραετία ο Καραμανλής. Με λυμένα χέρια ο πρωθυπουργός από τα ευχάριστα μαντάτα στο μέτωπο της Οικονομίας.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Ψήφος εμπιστοσύνης και για τη δεύτερη 4ετία. Ύστερα από πενθήμερη εξαντλητική συζήτηση στο Κοινοβούλιο υπερψηφίστηκε ο Προϋπολογισμός του 2007.

    Η ΑΥΓΗ: Προεκλογικό μπαλκόνι. Βουλή: Ψηφίστηκε ο αντικοινωνικός Προϋπολογισμός. Σιώπησε πάλι ο πρωθυπουργός για τον έκνομο Πολύδωρα, παρ' ότι προκλήθηκε από Παπανδρέου και Αλαβάνο.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Διπλό χτύπημα ετοιμάζει ο Καραμανλής. Αλλάζει τον εκλογικό νόμο, πάει σε πρόωρες εκλογές τον Ιούνιο και μέσα σε ένα χρόνο θα στήσει και πάλι κάλπες για να εξασφαλίσει άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Το Σχέδιο Τάξη και Μεταρρύθμιση. Με προοπτική εκλογών εντός του 2007. Από τον ΟΤΕ στους "κουκουλοφόρους".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Έτος παροχών για τους στρατιωτικούς. Πράξη όλες οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης.

    ΕΘΝΟΣ: Γαλάζιας κοπής τα πλαστά ευρώ. Σικελική κομπίνα από συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ και στη Φθιώτιδα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: ΠΑΣΟΚ: Δεύτε τελευταίον προϋπολογισμόν. Ο Γ. Παπανδρέου ζήτησε τη διενέργεια πρόωρων εκλογών "το συντομότερο δυνατόν".

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Κραυγές και ύβρεις από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Ακραίες κουβέντες - βαθιές βουτιές στο παρελθόν - φτώχεια πολιτικού λόγου - ανεπάρκεια πολιτικής.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Κάλαντα εκλογών. Βουλή: Σκηνικό πόλωσης με βαριές κουβέντες από τον Γ. Παπανδρέου.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Πυρ ομαδόν εν όψει εκλογών. Ούτε λέξη ο Καραμανλής για Πολύδωρα - Σιωπή Σιούφα.

    ΕΣΤΙΑ: Θετικές προοπτικές για την Οικονομία. Καλύτερο προβλέπεται ότι θα είναι το 2007.

    ESPRESSO: Η άγρια κόντρα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη με τη Ζέττα Μακρή. Τρίτο πρόσωπο η αιτία. Αμηχανία στο Μαξίμου για το νέο μέτωπο.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Το πόρισμα για το καρτέλ του γάλακτος. Τι συμφωνήθηκε στη Λάρισα το 2004, με πρωταγωνιστές τη ΔΕΛΤΑ και τη ΜΕΒΓΑΛ.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Σοκ από ευρήματα σε αποθήκη τροφίμων στη Δραπετσώνα. Σωρεία παραβάσεων και στη Βαρβάκειο.

    ΤΑ ΝΕΑ: Καταγγέλλει τροπολογία της νύχτας! Βόμβα Φάνης για το υπουργείο Οικονομίας.

    Η ΝΙΚΗ: Τα πλαστά ευρώ των ΕΛΤΑ. Απάτη σε βάρος συνταξιούχων στον Δομοκό. "Γαλάζιους" συνδικαλιστές καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ.

    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ +13: Η περιπέτεια της... μη αυτοδυναμίας. Η ρουλέτα των εκλογών του 2007 αρχίζει.

    ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Μποναμάς 7 δισ ευρώ με "σφραγίδα" Γ. Σουφλιά. Ποιες τεχνικές εταιρίες θα μετάσχουν στο μεγάλο "πάρτι".

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Αλέκα Παπαρήγα: Ουσιαστικό σφυροκόπημα της αντιλαϊκής πολιτικής.

    Η ΧΩΡΑ: "Μη μου ζητάτε εκλογές, γιατί μπορεί να γίνουν και αποδεκτές". Καραμανλής: Εγώ δεν ξέρω την τέχνη των παροχών.

    TRAFFIC NEWS: Τα Χριστούγεννα του Κωνσταντίνου. Πού θα βρεθεί με την Άννα - Μαρία το εορταστικό τριήμερο.

    City Press: Ανοιχτός σε ερμηνείες ο προϋπολογισμός. Η κυβέρνηση μεταξύ εξάντλησης της τετραετίας και σχετικά πρόωρων εκλογών.

    Metropolis: Προϋπολογισμός με απάντηση για εκλογές.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: 132 παιδιά ενός κατώτερου θεού. Θεσσαλονίκη: δεν είναι μόνο ο 10χρονος κουκουλοφόρος.

    ΕΓΝΑΤΙΑ: "Εθισμένοι" και χρεωμένοι πράκτορες! Ιδιοκτήτες πρακτορείων ΠΡΟΠΟ παίζουν και τζογάρουν χωρίς να... πληρώνουν τα δελτία τους "φεσώνοντας" τα ταμεία τους πάνω από 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Ρίχτερ αγωνίας από το σεισμό στις Σποράδες. Έντονη η σεισμικότητα στην περιοχή όπου καταγράφηκε το επίκεντρο. Τι προβλέπουν οι σεισμολόγοι.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Πραξικοπηματική διάλυση της ΚΕΔΚΕ καταγγέλλει ο Β. Παπαγεωργόπουλος.

    Σημείωση: Η εφημερίδα Metro δεν είχε φθάσει στο ΑΠΕ μέχρι την ώρα αποστολής του δελτίου.

    [02] Προϋπολογισμός 2007

    Η Metropolis γράφει ότι " με 166 υπέρ και 134 κατά υπερψηφίστηκε χθες ο Προϋπολογισμός του 2007. Ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής, απαντώντας στο αίτημα του Γ. Παπανδρέου για πρόωρες εκλογές, δήλωσε: "Οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους, όταν θα ολοκληρώσουμε το έργο μας".

    H City Press παραθέτει αποσπάσματα από τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών: "Κ. Καραμανλής: Συνεχίζουμε αταλάντευτα τις μεταρρυθμίσεις. Απορρίπτω την πολιτική της παροχολογίας. Εκλογές το 2008, αλλά.... Γ. Παπανδρέου: Η κυβέρνηση διευθετεί υποχρεώσεις και συγκεκριμένα συμφέροντα. Κάντε εκλογές όποτε θέλετε. Α. Παπαρήγα: Αντιλαϊκός και ταξικός ο προϋπολογισμός. Δεν θα γίνουμε πατερίτσα ούτε της ΝΔ ούτε του ΠΑΣΟΚ. Α. Αλαβάνος: Η υπόθεση Πολύδωρα, που ορισμένοι εμφανίζουν ως κωμωδία, μπορεί αύριο να καταλήξει σε τραγωδία".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ αναφέρει ότι "ψήφο εμπιστοσύνης έλαβε χθες η κυβέρνηση μετά από σχετική παρότρυνση του πρωθυπουργού, τρεις φορές μάλιστα. Υπέρ του προϋπολογισμού του 2007 ψήφισαν 166 βουλευτές, εκ των οποίων 164 της ΝΔ και οι 2 ανεξάρτητοι Παπαθεμελής και Μαντούβαλος. Τον προϋπολογισμό καταψήφισαν οι 113 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και οι 3 ανεξάρτητοι Μάνος, Ανδριανόπουλος και Παπαντωνίου".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υποστηρίζει ότι "οσμή εκλογών στη Βουλή κατά τη συζήτηση και υπερψήφιση του προϋπολογισμού από τη ΝΔ. Θέμα Πολύδωρα έθεσε σύσσωμη η αντιπολίτευση αλλά ο πρωθυπουργός εκώφευσε. Ο Γ. Παπανδρέου, αφού επανέλαβε ότι όσο γρηγορότερα γίνουν οι εκλογές τόσο καλύτερα, έκανε ουσιαστικά τις προεκλογικές εξαγγελίες του ΠΑΣΟΚ. Ο πρωθυπουργός τον ειρωνεύτηκε και εξιδανίκευσε το έργο της κυβέρνησης".

    Σύμφωνα με τη ΧΩΡΑ "όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες άφησε χθες, από το βήμα της Βουλής, ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, προτρέποντας τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου, να τον ακούσει και να προσέχει όταν υποβάλλει αιτήματα, γιατί ενίοτε γίνονται δεκτά!".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ τονίζει ότι " μετά την ψήφιση του Προϋπολογισμού του 2007 από την κυβερνητική πλειοψηφία η χώρα εισέρχεται ουσιαστικά σε προεκλογική τροχιά, καθώς ξεκινά μία περίοδος που θεωρείται βέβαιο ότι παρά τις περί του αντιθέτου επίσημες κυβερνητικές διαβεβαιώσεις, θα οδηγήσει σε επίσπευση της εκλογικής αναμέτρησης".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ γράφει ότι "εν μέσω διαφωνιών και στον απόηχο θεμάτων όπως αυτό της Παιδείας, της Αστυνομικής βίας και των ιδιωτικοποιήσεων... ψηφίστηκε χθες ο νέος Προϋπολογισμός. Ο Πρωθυπουργός υπεραμύνθηκε του περιεχομένου του προϋπολογισμού αλλά τα κόμματα της Αντιπολίτευσης και κυρίως το ΠΑΣΟΚ (καταψήφισαν το σχέδιο του Προϋπολογισμού) έκαναν λόγο για τον ...τελευταίο προϋπολογισμό που καταθέτει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας".

    Κατά την ΕΣΤΙΑ "το κύριο συμπέρασμα της πενθημέρου συζητήσεως στην Βουλή για τον Προϋπολογισμό, που ολοκληρώθηκε χθες τα μεσάνυκτα με την υπερψήφισή του, είναι ότι οι προοπτικές για την οικονομία είναι θετικές. Και επ΄αυτού , τόσο η χθεσινοβραδινή αγόρευσις του Πρωθυπουργού όσο και η προηγηθείσα του υπουργού Οικονομίας υπήρξαν απολύτως πειστικές. Η ελληνική οικονομία βελτιώνεται διαρκώς και προοδεύει σταθερά".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει: "άρωμα εκλογών στη Βουλή κατά τη συζήτηση του Προϋπολογισμού, ο οποίος υπερψηφίστηκε με 166 "ναι" έναντι 134 "όχι". Το θέμα των εκλογών κυριάρχησε και στην αντιπαράθεση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ".

    "Οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους, έχουμε έργο μπροστά μας και από αυτό θα κριθούμε... Το 2007 είναι χρονιά συνέχισης των μεταρρυθμίσεων και θεσμικής προετοιμασίας για τις μεγάλες αλλαγές που θα γίνουν μετά τις εκλογές του 2008". Με τη φράση αυτή χθες στη Βουλή ο πρωθυπουργός έκλεισε τη συζήτηση περί πρόωρων εκλογών, προειδοποίησε όμως και τον Γιώργο Παπανδρέου να μην παίζει με τέτοια θέματα", όπως αναφέρει Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.

    Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ +13 υποστηρίζει ότι " το ΠΑΣΟΚ ... σοβαρεύει. Αυτό είναι το πολιτικό συμπέρασμα από τη συζήτηση του προϋπολογισμού στη Βουλή, ένα συμπέρασμα που δημιούργησε πρόσθετους πονοκεφάλους στην κυβέρνηση, καθώς ήταν ξεκάθαρο ότι ο πολιτικός λόγος του ΠΑΣΟΚ, που αναδείχθηκε μετά τη συζήτηση στη Βουλή, κάλυπτε και τους πιο απαιτητικούς από τους οπαδούς του Κινήματος, γεγονός που μεταφράζεται ως "μεγάλη συσπείρωση" , ενώ ταυτόχρονα πιστοποιήθηκε ότι η προσεχής εκλογική μάχη δεν θα είναι ένας περίπατος...".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ αναφέρει ότι " ο κρατικός προϋπολογισμός, ως εργαλείο εξειδίκευσης και άξονας του Εθνικού Προγράμματος Μεταρρυθμίσεων της ΝΔ, είναι ένα σχέδιο κρατικής ενίσχυσης των ιδιωτικών επενδύσεων και αυτόματος πιλότος που οδηγεί στη χειροτέρευση της θέσης των εργαζομένων".

    Η ΑΥΓΗ προσθέτει ότι "με τη σκόπιμα αόριστη αναφορά ότι "οι εκλογές θα γίνουν όταν ολοκληρωθεί το έργο μας" ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής επισφράγισε χθες βράδυ τη συζήτηση του προϋπολογισμού στη Βουλή, που επί πέντε μέρες κινήθηκε σε προεκλογικούς τόνους. Ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί επιδόθηκαν σε ρητορείες περί "μεταρρυθμίσεων".

    Η ΑΝΩ ΚΑΤΩ υποστηρίζει ότι "με λυμένα τα χέρια και με τα ευχάριστα μαντάτα από το μέτωπο της Οικονομίας, της Απασχόλησης και των μεταρρυθμίσεων, προχωράει ο Καραμανλής τη νέα χρονιά, καθορίζοντας σε απόλυτο βαθμό την πολιτική επικαιρότητα".

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι "όπως και από τη χθεσινοβραδινή συζήτηση στη Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2007 διεφάνη, η κυβέρνηση κινείται προς τις εκλογές βάσει σχεδίου που φέρει τον κωδικό "Τάξη και Μεταρρύθμιση". Στόχος η ακύρωση των διεκδικήσεων και η ενεργοποίηση των συντηρητικών αντανακλαστικών της κοινωνίας μέσω της ρητορείας για δημόσια τάξη και αλλαγών στους τομείς της Παιδείας και της οικονομίας".

    [03] Καρτέλ γάλακτος

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ γράφει ότι «η εισήγηση - καταπέλτης της Γενικής Διεύθυνσης Ανταγωνισμού για την αγορά γάλακτος, που φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα η "Κ" , αποκαλύπτει όλες τις μεθοδεύσεις των μεγάλων γαλακτοβιομηχανιών, για να ελέγξουν τις τιμές, αυξάνοντας το κέρδος τους εις βάρος των παραγωγών γάλακτος και των καταναλωτών».

    [04] Πλαστά ευρώ

    Η ΝΙΚΗ επισημαίνει ότι «αίσθηση έχει προκαλέσει η απάτη σε βάρος συνταξιούχων στον Δομοκό, οι οποίοι πληρώθηκαν τη σύνταξη και το δώρο Χριστουγέννων με πλαστά ευρώ. Δεκάδες ηλικιωμένοι της περιοχής αυτής έλαβαν πλαστά χαρτονομίσματα των 200 ευρώ και μετά τις καταγγελίες και την προανάκριση από την Αστυνομία, σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον δύο υπαλλήλων του τοπικού καταστήματος των ΕΛΤΑ, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα».

    Το ΕΘΝΟΣ τονίζει ότι «μία πρωτοφανής κομπίνα με χαρακτηριστικά "σπείρας" τύπου Σικελίας, αποκαλύφθηκε στη Φθιώτιδα. Συνταξιούχοι πληρώθηκαν τη σύνταξή τους από Ταχυδρομείο με πλαστά ευρώ. Ο εγκέφαλος και οι εμπλεκόμενοι έχουν, όπως καταγγέλλεται από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, εκτός από προϊστορία και πλούσιο "γαλάζιο" παρελθόν».

    [05] Μεϊμαράκης - Μακρή

    Η ESPRESSO αναφέρει ότι «με την επίκληση του Ύμνου της Αγάπης του Αποστόλου Παύλου προσπάθησε να παρέμβει, αναλαμβάνοντας ρόλο πυροσβέστη, ο γενικός γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ., Απόστολος Σταύρου, στη νέα τροπή που έχει λάβει η άγρια κόντρα ανάμεσα στον υπουργό Εθνικής Αμύνης Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τη βουλευτή Ζέττα Μακρή (δύο πρόσωπα που συνδέονταν με στενή φιλία)».

    [06] Στρατιωτικοί

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ υποστηρίζει ότι «σε αύξηση των μισθών των στρατιωτικών αναμένεται να προχωρήσει η κυβέρνηση από το νέο έτος, ενώ παραμένει ανοιχτό το παράθυρο για το νέο μισθολόγιο».

    [07] Τροπολογία

    ΤΑ ΝΕΑ υπογραμμίζουν ότι «το υπουργείο Οικονομίας καταγγέλλει η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, για τροπολογία με την οποία επιδοτούνται ξενοδοχεία πολυτελείας».

    [08] Δήμητρα Λιάνη

    Η TRAFFIC γράφει «και ξαφνικά... κόντρα. Από το πουθενά μάλιστα, για τη Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ, για το αρχείο του ιστορικού ηγέτη του κινήματος Α. Παπανδρέου. Τη νέα κόντρα τροφοδότησε η πρωτοβουλία της προέδρου της Βουλής Άννα Ψαρούδα, να ζητήσει από την κ. Παπανδρέου να εκτεθεί στη Βουλή το από το 1989 και ένθεν αρχείο του ιδρυτή του κινήματος».

    [09] Γ. Σουφλιάς

    ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ τονίζει ότι «ασχέτως εάν ο Γιώργος Σουφλιάς συνεχίζει να διαγκωνίζεται με τον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Αλογοσκούφη, γνωρίζει ότι η επόμενη χρονιά, το 2007, θα είναι πολύ καθοριστική για το πολιτικό του μέλλον, καθώς αναμένεται η υπογραφή μιας σειράς συγχρηματοδοτούμενων οδικών έργων, συνολικού ύψους 70 δις ευρώ».

    [10] Ακατάλληλα τρόφιμα

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει ότι «τρωκτικά, κατσαρίδες και περιττώματα συνυπήρχαν μαζί προϊόντα που διοχέτευε σε λαϊκές αγορές μια παράνομη αποθήκη τροφίμων στη Δραπετσώνα, από την οποία βέβαια δεν έλλειπαν και τα ληγμένα ή αλλοιωμένα εμπορεύματα».

    Ο ΛΟΓΟΣ προσθέτει ότι «σοκαριστική ήταν η εικόνα που αντίκρισαν οι υπάλληλοι της Νομαρχίας Πειραιά, κατά τον έλεγχο σε αποθήκη τροφίμων στη Δραπετσώνα, όπου ληγμένα και ακατάλληλα τρόφιμα ήταν στοιβαγμένα σε απαράδεκτες συνθήκες υγιεινής. Εκτός του ότι λειτουργούσε χωρίς άδεια, οι ελεγκτές βρήκαν μέσα σε αυτή τρόφιμα πεταμένα στο πάτωμα, σε αυτοσχέδιο πατάρι και σε χώρο σκεπασμένο με ελλενίτ».


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 22 December 2006 - 21:10:29 UTC