Visit the Cyprus News Agency (CNA) Archive Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 23 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 07-09-20

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 20/9/2007
  • [02] Συστάσεις Καραμανλή
  • [03] Εξελίξεις ΠΑΣΟΚ
  • [04] Ηλεία-Επίσκεψη Παπαρήγα σε πυροπαθείς
  • [05] Νέα κυβέρνηση Καραμανλή
  • [06] Πετρέλαιο

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 20/9/2007

    Οι άμεσες κυβερνητικές προτεραιότητες, που έθεσε ο πρωθυπουργός στην πρώτη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου, καθώς και οι αποφάσεις που αναμένεται να ληφθούν στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ σήμερα κυριαρχούν στα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του Τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Και τώρα δουλειά. Ορκίστηκαν και ανέλαβαν χθες οι νέοι υπουργοί.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Εντολή Καραμανλή: Πιάνουμε αμέσως δουλειά. Δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο.

    Η ΑΥΓΗ: Κόψτε και πουλήστε για να βγει ο προϋπολογισμός. Εντολή Καραμανλή εις βάρος του κοινωνικού κράτους και της δημόσιας περιουσίας.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Χωρίς αρχηγό το ΠΑΣΟΚ στη Βουλή. Για 3-4 μήνες και μέχρι να αποφασίσουν να εκλέξουν νέο πρόεδρο. Ο Καραμανλής θα παίζει χωρίς αντίπαλο και ο Αλαβάνος αποκτά ρόλο αρχηγού της αντιπολίτευσης.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Ασφαλιστικό, Φορολογικό άμεσες κυβερνητικές προτεραιότητες. Δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο, είπε χθες ο κ. Κ. Καραμανλής.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Καθαρές εντολές. Δουλειά και όχι λόγια ζήτησε ο πρωθυπουργός από υπουργούς και υφυπουργούς.

    ΕΘΝΟΣ: Ορκίστηκαν με το βλέμμα στο ΠΑΣΟΚ. Το Μαξίμου καλύπτει με... νομοσχέδια την πράσινη εσωστρέφεια.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Απέδειξε ότι την αυτοδυναμία δεν τη δίνει ο αριθμός. Κυρίαρχος ο Πρωθυπουργός τους όρκισε με τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Η TV βλάπτει σοβαρά τους... υπουργούς. Εντολή Καραμανλή στους υπουργούς, με στόχο την προστασία τους από την τηλεοπτική "κρεατομηχανή".

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Βαθαίνει το ρήγμα. Ο Γιώργος αρνήθηκε να δει τον Βενιζέλο. Σήμερα η μάχη στο Πολιτικό Συμβούλιο για ημερομηνίες και διαδικασία εκλογής. Λαλιώτης κατά Σημίτη περί ενότητας.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Όπλα παρά πόδα. Παζαρεύουν τον χρόνο για συνδιάσκεψη. ΠΑΣΟΚ: Προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι και να βρεθεί συμβιβαστική λύση.

    ΕΣΤΙΑ: Οι καιροί απαιτούν ταχύτερους ρυθμούς. Η Ελλάς υστερεί ως προς την παγκόσμια πρόοδο.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Πρώτος γύρος αναμέτρησης Παπανδρέου και Βενιζέλου σήμερα στο Πολιτικό Συμβούλιο.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Αυστηρές συστάσεις από Καραμανλή στους υπουργούς. Επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου ζήτησε ο πρωθυπουργός.

    ΤΑ ΝΕΑ: Τεστ ενότητας η ημερομηνία εκλογής σήμερα στο Πολιτικό Συμβούλιο.

    Η ΝΙΚΗ: Το ΠΑΣΟΚ τρώει τις σάρκες του. Βυζαντινολογία και αλληλοκαρφώματα αντί να συζητήσουν στα σοβαρά για την αλλαγή ηγεσίας.

    ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ: Σύγκρουση στα όρια αλλά χωρίς... όρια. Το φάντασμα ακόμα και της διάσπασης πλανάται απειλητικά πλέον πάνω από τη Χαριλάου Τρικούπη.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Πρωτοβουλίες του ΚΚΕ για τα προβλήματα των πληγέντων. Περιοδεία στις πυρόπληκτες περιοχές του νομού Ηλείας.

    ΧΩΡΑ: Ο Παπανδρέου θα καταγγείλει συγκροτήματα και Σημίτη για υπονόμευση. Έντονη δυσοσμία, με άρωμα αρχιερέα της διαπλοκής.

    City Press: ΠΑΣΟΚ: Διορθωτικές κινήσεις Βενιζέλου.

    Metro: Ανοίγει το Ασφαλιστικό. Τις προτεραιότητες της νέας κυβέρνησής του έθεσε ο Κώστας Καραμανλής.

    Metropolis: Η "κούρσα" του πετρελαίου οδηγεί σε ανατιμήσεις.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Μάχες χαρακωμάτων. Σήμερα το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.

    ΕΓΝΑΤΙΑ: "Να μη χαθεί ούτε μια ημέρα". Αυστηρό μήνυμα Καραμανλή στο πρώτο Υπουργικό Συμβούλιο.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Κορωνίς ανευθυνότητας. Απαράδεκτη η καθυστέρηση των έργων για τη σωτηρία της Κορώνειας.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Από χθες άρχισε δουλειά, η νέα κυβέρνηση αφού ορκίσθηκε.

    [02] Συστάσεις Καραμανλή

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ γράφει ότι "το μήνυμα "πολύ δουλειά και όχι τηλεοπτικές εμφανίσεις" έστειλε ο πρωθυπουργός στα μέλη του υπουργικού συμβουλίου, μετά την ολοκλήρωση της πρώτης συνεδρίασης. Ο Κώστας Καραμανλής προειδοποίησε τους υπουργούς ότι δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και δεσμεύτηκε ότι θα είναι παρών στα υπουργεία σε τακτά χρονικά διαστήματα. Ανακοίνωσε επίσης ότι θα συνεχίσει να λειτουργεί ομάδα διαχείρισης κρίσεων υπό τον Θόδωρο Ρουσόπουλο και ζήτησε διαρκή επαφή των υπουργών με τους βουλευτές".

    Σύμφωνα με τη ΒΡΑΔΥΝΗ "ένας άλλος Κώστας Καραμανλής, διαφορετικός από τον Καραμανλή του πρώτου υπουργικού συμβουλίου το Μάρτιο του 2004, ήταν ο πρωθυπουργός χθες. Με τη συσσωρευμένη εμπειρία των τριάμισι χρόνων στην πρωθυπουργία και από τα όποια λάθη διαπίστωσε στη λειτουργία της κυβέρνηση ιδίως σε επίπεδο κακής συνεννόησης και πρόκλησης της κοινής γνώμης με άστοχες δηλώσεις, έδειξε αποφασισμένος να μην επιτρέψει την επανάληψή τους και προέβη σε αυστηρές συστάσεις προς τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου. Όπως έλεγαν, μάλιστα, με νόημα οι συνεργάτες του αργότερα, ο πρωθυπουργός εννοεί κάθε λέξη από αυτά που είπε στο υπουργικό συμβούλιο".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ προσθέτει ότι "αυστηρές προειδοποιήσεις και σαφείς εντολές έδωσε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής προς τα μέλη του νέου υπουργικού συμβουλίου κατά τη χθεσινή πρώτη πανηγυρική συνεδρίασή του, ξεκαθαρίζοντας πως τώρα είναι ώρα δουλειάς και όχι λόγων. Ο πρωθυπουργός αφού ευχήθηκε σε όλους καλό ξεκίνημα, επεσήμανε προς όλους - παλαιούς και νέους- πως απαιτείται εντατική δουλειά τονίζοντας πως χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει".

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ υποστηρίζει ότι "την άμεση προώθηση νομοσχεδίων και δύσκολων αποφάσεων σχεδιάζει η κυβέρνηση. Οι ρυθμοί υλοποίησης των σχεδίων θα εξαρτηθούν από την πορεία των εσωκομματικών διεργασιών στο ΠΑΣΟΚ και, κυρίως, από τον χρόνο που θα διαρκέσουν".

    H metro αναφέρει ότι "την επίλυση του Ασφαλιστικού και την αύξηση των θέσεων εργασίας έθεσε ως κεντρικούς στόχους της νέας κυβέρνησής του ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, μιλώντας στη χθεσινή, πανηγυρική συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου. Ο κ. Καραμανλής ανέφερε ακόμη πως αποτελεί προτεραιότητα η διασφάλιση της δημοσιονομικής προσαρμογής, χαρακτηρίζοντας κρίσιμο βήμα την κατάρτιση του Προϋπολογισμού και ζητώντας δραστικό περιορισμό οποιασδήποτε σπατάλης από τα υπουργεία, αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας και περισσότερη διαφάνεια".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ γράφει ότι "με σαφή μηνύματα για τις τηλεοπτικές παρουσίες των υπουργών αισιόδοξος όσο ποτέ , απόλυτα αποφασισμένος να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις στηριζόμενος στα νέα και άφθαρτα πρόσωπα που συμμετέχουν στη νέα κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και πεπεισμένος ότι θα του βγουν όλοι οι πολιτικοί άσοι που έβγαλε από το μανίκι χθες ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής ξεκίνησε και τυπικά στις 11.00 το μεσημέρι τη δεύτερη τετραετία στο τιμόνι της χώρας".

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι "την ώρα που το ΠαΣοΚ δονείται από τις συνέπειες της ήττας, η κυβέρνηση επιταχύνει φέρνοντας στο προσκήνιο τις πιο δύσκολες πλευρές της πολιτικής της. Το έναυσμα έδωσε χθες ο πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής, ο οποίος υπογράμμισε στους υπουργούς του ότι "δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο", προαναγγέλλοντας ότι μετά τις προγραμματικές δηλώσεις θα ξεκινήσει ο διάλογος για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υποστηρίζει ότι "αναγνωρίζοντας εμμέσως ότι η νέα κυβέρνηση δεν διαθέτει περίοδο χάριτος καθώς και ότι δεν πρέπει να επαναληφθούν δυσλειτουργίες του παρελθόντος, ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής έδωσε χθες εντολή στους υπουργούς του να προχωρήσουν με γοργούς ρυθμούς τις μεταρρυθμίσεις. Στην πρώτη πανηγυρική συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, ο κ. Καραμανλής ζήτησε συντονισμό, ομαδικότητα και αλληλεγγύη και κατέστησε σαφές ότι δεν θα ανεχθεί προσωπικές στρατηγικές και συμπεριφορές, που πλήττουν την εικόνα της κυβέρνησης".

    Ο ΛΟΓΟΣ τονίζει ότι "ενώπιον του προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια ορκίστηκε χθες το πρωί η νέα κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής . Την ορκωμοσία τέλεσε ο μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς Προκόπιος. Θα παρακολουθώ στενά το έργο σας, είπε στην πρώτη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου ο πρωθυπουργός. "Θα παρακολουθώ στενά το έργο όλων των υπουργείων και θα είμαι παρών ανά τακτά χρονικά διαστήματα στα υπουργεία" τόνισε ο κ. Καραμανλής και επισήμανε ότι οι υφυπουργοί θα κινούνται αυστηρά στις κατευθύνσεις που ορίζονται από τους υπουργούς. Μάλιστα, τόνισε πως δεν γίνονται δημόσιες δηλώσεις υφυπουργών χωρίς συνεννόηση με τους υπουργούς".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ αναφέρει: "ό,τι χρειάζεται αύριο να γίνεται σήμερα. Θα επιβλέπω προσωπικά. Θα είμαι παρών σε κάθε βήμα" , τόνισε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής κατά τη διάρκεια της χθεσινής, πρώτης συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου με τη νέα σύνθεσή του. Ο πρωθυπουργός έδωσε αυστηρές εντολές για ταχύτητα, αποτελεσματικότητα, ομαδική δουλειά, μέτρο στις δημόσιες δηλώσεις, στα σαράντα μέλη της νέας κυβέρνησης. Και προειδοποίησε πως δεν πρόκειται να συμβιβαστεί με τίποτε λιγότερο απ΄ό,τι η Νέα Δημοκρατία δεσμεύτηκε. "Κανένας από μας δεν είναι μόνιμος σε καμία καρέκλα" , είπε χαρακτηριστικά".

    Η ΑΥΓΗ γράφει ότι "εντολή περικοπών στις δαπάνες των υπουργείων για να συνταχθεί ο προϋπολογισμός του 2008- με προφανές θύμα τις κοινωνικές δαπάνες - έδωσε χθες ο πρωθυπουργός στην πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου. Την ίδια ώρα ο υπουργός Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφης ανακοίνωσε την επιτάχυνση του προγράμματος "μεταρρυθμίσεων" και ιδιωτικοποιήσεων δημόσιας περιουσίας. Ούτε το περιβάλλον και η ανάγκη της προστασίας του θα γλιτώσουν από τους σχεδιασμούς της δεύτερης κυβερνητικής θητείας της ΝΔ , την επαύριο μάλιστα των μεγάλων καταστροφών".

    [03] Εξελίξεις ΠΑΣΟΚ

    Η City Press αναφέρει ότι "προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι και να σταματήσουν οι αντιπαραθέσεις στα τηλεοπτικά παράθυρα μεταξύ "παπανδρεϊκών" και "βενιζελικών" αλλά και να πολιτικοποιηθεί η διαδικασία νέου αρχηγού κάνουν το τελευταίο 24ωρο στελέχη του ΠΑΣΟΚ που εμφανίζονται "ουδέτερα". Με φόντο τη σημερινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, όπου οι δύο πλευρές αναμένεται να εκφράσουν τις διαφορετικές τους απόψεις σε σχέση με το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας για την εκλογή νέας ηγεσίας, στελέχη του κόμματος στέλνουν μήνυμα ότι πρέπει να σταματήσουν οι δημόσιες διαμάχες".

    Η ΧΩΡΑ γράφει ότι "σκληρή γλώσσα εναντίον της διαπλοκής και σφοδρή επίθεση εναντίον του Κώστα Σημίτη θα εξαπολύσει τις επόμενες ημέρες ο Γιώργος Παπανδρέου, καθώς θεωρεί πως προσπαθεί να επηρεάσει τις εξελίξεις για την αρχηγία του κόμματος. Σκληρή επίθεση θα εξαπολύσει και εναντίον συγκεκριμένων εκδοτικών και εργολαβικών συγκροτημάτων που θέλουν να παίξουν το δικό τους παιχνίδι, προωθώντας πρόσωπα και καταστάσεις. Το δείχνουν, άλλωστε, με τον πιο περίτρανο τρόπο από το βράδυ των εκλογών, είτε από τα πρωτοσέλιδα εφημερίδων είτε από τηλεοπτικά παράθυρα".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ σημειώνει ότι "χωρίς αρχηγό κινδυνεύει να εμφανιστεί το ΠΑΣΟΚ στη Βουλή, στην διάρκεια της συζήτησης των προγραμματικών δηλώσεων, προκαλώντας άνευ προηγουμένου αντιπολιτευτικό κενό και αναδεικνύοντας την κυβέρνηση σε μονοκράτορα των πολιτικών εξελίξεων. Εάν το κόμμα συνεχίσει να σύρεται από τις παρελκυστικές γραφειοκρατικές πρακτικές που επιβάλλει η ομάδα Παπανδρέου, η κρίση κυριολεκτικά θα το αποβάλει από τον κομματικό χάρτη, με αποτέλεσμα ο Καραμανλής να αλωνίζει και ο Αλαβάνος να αναλαμβάνει ουσιαστικά τα ηνία της αξιωματικής αντιπολίτευσης".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ προσθέτει ότι "ο χρόνος εκλογής της νέας ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ αποτελεί πλέον το επίπεδο αντιπαράθεσης του κ. Γ. Παπανδρέου και του κ. Ευ. Βενιζέλου. Καθώς ο πρώτος επιθυμεί η διαδικασία να γίνει Δεκέμβριο ενώ ο δεύτερος βιάζεται και μιλά για Οκτώβριο. Σήμερα το μεσημέρι τα μέλη του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου θα κληθούν να αποφασίσουν μεταξύ δύο χρονοδιαγραμμάτων".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ επισημαίνει ότι "προσπάθεια να πέσουν οι συγκρουσιακοί τόνοι καταβλήθηκε χθες στο ΠΑΣΟΚ ενόψει της σημερινής κρίσιμης συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου, το οποίο θα αποφασίσει τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί και θα ορίσει και τον χρόνο εκλογής του νέου αρχηγού. Οι δύο πλευρές, πάντως, διαφωνούν και στη διαδικασία και στο χρονοδιάγραμμα".

    Τα ΝΕΑ υπογραμμίζουν ότι "τεστ ενότητας δίνουν σήμερα τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ που καλούνται κατά τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου να συμφωνήσουν όλοι μαζί σε μία ημερομηνία για την εκλογή προέδρου".

    Η ΝΙΚΗ τονίζει ότι "μετά από μία μέρα έντονου παρασκηνίου, όπου οι δύο διεκδικητές της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ βολιδοσκόπησαν στελέχη και μέτρησαν τις δυνάμεις τους, συνέρχεται σήμερα το Πολιτικό Συμβούλιο, όπου θα ληφθούν οι αποφάσεις για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί, καθώς εγκαταλείπεται η σκέψη για εκλογή εξπρές. Συνέδριο και εκλογή στις 14 Οκτωβρίου προτείνει ο Ε. Βενιζέλος, σκέψεις για Εθνική Συνδιάσκεψη από τη πλευρά Παπανδρέου".

    Σύμφωνα με το ΠΟΝΤΙΚΙ "δεν πρόλαβε να κατακάτσει και να χωνευτεί η θλίψη των εκατομμυρίων μελών, φίλων και ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ από τη νέα συντριβή στις εκλογές της περασμένης Κυριακής και ήδη από το ίδιο βράδυ το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σαν να θέλει να ξεπεράσει και αυτό το ηλεκτροσόκ με φυγή προς τα εμπρός, βρίσκεται ήδη σε τροχιά εκλογής νέου αρχηγού".

    [04] Ηλεία-Επίσκεψη Παπαρήγα σε πυροπαθείς

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ γράφει ότι "την πυρόπληκτη περιοχή της Ηλείας επισκέφθηκε χτες πολυμελής αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής την Γενική Γραμματέα της ΚΕ του Κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα, και τον Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ, Γιάννη Πρωτούλη. Στόχος της επίσκεψης ήταν να συγκεντρωθούν και μελετηθούν τα προβλήματα έτσι ώστε το Κόμμα να μπορέσει να παρουσιάσει μια ολοκληρωμένη πρόταση για τη λύση τους".

    [05] Νέα κυβέρνηση Καραμανλή

    Η ΕΣΤΙΑ επισημαίνει ότι "ήταν ικανοποιητικός ο ρυθμός του κυβερνητικού έργου κατά τα προηγούμενου 3,5 χρόνια; Προφανώς όχι. Ασφαλώς και παρήχθη έργο, σε κάποιους τομείς σημαντικό. Αλλά συγκρινόμενος ο ρυθμός προόδου της Ελλάδος με τον αντίστοιχο σε άλλα κράτη, κρίνεται ανεπαρκής. Οι καιροί απαιτούν πολύ ταχύτερους ρυθμούς από αυτούς που επέτυχε κατά την πρώτη θητεία της η Κυβέρνησις Καραμανλή. Και αυτό είναι το ζητούμενο της δεύτερης τετραετίας".

    [06] Πετρέλαιο

    H Metropolis υποστηρίζει ότι "η έκρηξη των διεθνών τιμών του πετρελαίου, σύμφωνα με τους οικονομικούς αναλυτές, θα πυροδοτήσει πληθωριστικές πιέσεις τον Σεπτέμβριο καθώς, εκτός από την ενέργεια που επηρεάζεται άμεσα, μια σειρά ανατιμήσεων θα υπάρξει σε αγροτικά και βιομηχανικά αγαθά που επηρεάζονται από το κόστος μεταφορών".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 20 September 2007 - 20:27:18 UTC