Browse through our Interesting Nodes of the Cyprus Government Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Voice of America (VOA): News in Greek, 06-06-23

Voice of America: News in Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Voice of America <http://www.voanews.com>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ιράκ: Το Ιράν τροφοδοτεί το ανταρτικό Σιιτικό κίνημα
  • [02] Συλλήψεις στο Μαϊάμι
  • [03] Γερουσία: Απορρίπτονται προτάσεις δημοκρατικών για απόσυρση από το Ιράκ
  • [04] Τσέηνυ: Απορρίπτεται πρόταση επίθεσης στη Β. Κορέα
  • [05] Το Ιράν αποκλείει πιθανότητα τερματισμού πυρηνικού προγράμματος για την έναρξη συνομιλιών
  • [06] Καρζάι: Ο Αϊμάν Αλ Ζαγουαχίρι υπεύθυνος για τα δεινά του Αφγανικού λαού
  • [07] Ολμέρτ: Το Ισραήλ δεν στοχεύει εσκεμμένα άμαχους αλλά οι επιθέσεις θα συνεχιστούν
  • [08] Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη Μπούς στην Ευρώπη
  • [09] Ερυθρός Κρύσταλλος για το Ισραήλ
  • [10] Το Ιράν επιμένει στη συνέχιση των πυρηνικών του δραστηριοτήτων
  • [11] Κατηγορίες για συνομωσία απαγγέλθηκαν σε 7 άτομα
  • [12] Απαγόρευση κυκλοφορίας στη Βαγδάτη καθώς κλιμακώνεται η βία
  • [13] Απευθείας βοήθεια στους Παλαιστίνιους θα δώσει η Ε.Ε.

  • [01] Ιράκ: Το Ιράν τροφοδοτεί το ανταρτικό Σιιτικό κίνημα

    23-06-2006

    Ο στρατηγός Τζωρτζ Κέιση με τον Υπουργός Άμυνας Ντόναλντ Ράμσφελντ

    Ο ανώτερος διοικητής των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων στο Ιράκ, στρατηγός Τζωρτζ Κέιση, κατηγόρησε το Ιράν για αυξανόμενη ανάμειξη στο ανταρτικό κίνημα Σιιτών στο Ιράκ.

    Στη διάρκεια ενημέρωσης του τύπου στο Πεντάγωνο τη Πέμπτη, ο στρατηγός Κέιση δήλωσε ότι δεν έχει αποδεικτικά στοιχεία ότι Ιρανοί βρίσκονταν μέσα στο Ιράκ, αλλά επεσήμανε ότι η Τεχεράνη χρησιμοποιεί τρίτα πρόσωπα για την πραγματοποίηση τρομοκρατικών επιχειρήσεων στο Ιράκ, εναντίον Αμερικανών στρατιωτών και του Ιρακινού λαού.

    Ο στρατηγός Κέιση δήλωσε επίσης ότι δεν μπορεί να προτείνει μείωση των αμερικανικών δυνάμεων στο Ιράκ, πριν δουλέψει επί μεγαλύτερο χρονικό διάστημα με την νέα Ιρακινή ηγεσία.

    Από τη πλευρά του ο αμερικανός υπουργός άμυνας, Ντόναλντ Ράμσφελντ χαρακτήρισε ενθαρρυντικό τον σχηματισμό της νέας Ιρακινής κυβέρνησης υπό τον πρωθυπουργό, Νούρι Αλ Μαλίκι.

    Σε άλλες εξελίξεις, ιρακινοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι αφέθηκαν ελεύθεροι τουλάχιστον 30 από τους 64 εργάτες που έπεσαν θύματα απαγωγέων την Τετάρτη κοντά στη Βαγδάτη. Οι απελευθερωθέντες είναι γυναίκες Σουνίτισες. Δύο όμηροι σκοτώθηκαν στην προσπάθειά τους να διαφύγουν. Δεν είναι γνωστό τι απέγιναν οι υπόλοιποι όμηροι, που πιστεύεται ότι ήταν Σιίτες.

    Εξαλλου, ο αμερικανικός στρατός δήλωσε ότι 5 στρατιώτες σκοτώθηκαν από ανταρτικές επιθέσεις την Τετάρτη και την Πέμπτη.

    Στο μεταξύ, συνεχίζεται η απεργία πείνας του Σαντάμ Χουσείν και των συγκατηγορούμενων του, που διαμαρτύρονται για την δολοφονία την Τετάρτη του κύριου δικηγόρου τους.

    [02] Συλλήψεις στο Μαϊάμι

    23-06-2006

    Οι αμερικανικές αρχές στο Μαϊάμι δηλώνουν ότι το FBI και άλλες υπηρεσίες ασφάλειας προέβησαν σε 7 συλλήψεις στα πλαίσια αντιτρομοκρατικής διερεύνησης. Ανακοινωθέν της εισαγγελίας νότιας Φλόριδας αναφέρει ότι το FBI σε συνεργασία με ομοσπονδιακές, πολιτειακές και άλλες τοπικές αρχές πραγματοποίησαν συλλήψεις στην υποβαθμισμένη συνοικία Liberty City του Μαϊάμι στα πλαίσια συνεχιζόμενης διερεύνησης για θέματα που σχετίζονται με τρομοκρατία.

    Στο ανακοινωθέν αναφέρεται επίσης ότι οι συλληφθέντες δεν αποτελούν άμεση απειλή για την κοινωνία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί εκρηκτικά ή όπλα, αλλά κατασχέθηκαν ορισμένα έγγραφα. Επίσης υπάρχουν πληροφορίες ότι οι συλλήψεις σχετίζονται με τα αρχικά στάδια σχεδίου για επιθέσεις στον πύργο Sears του Σικάγο και άλλα κτήρια στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου και του αρχηγείου του FBI στο Μαϊάμι. Συνεντεύξεις τύπου για το θέμα έχουν προγραμματιστεί για σήμερα στο Μαϊάμι και την Ουάσιγκτον.

    [03] Γερουσία: Απορρίπτονται προτάσεις δημοκρατικών για απόσυρση από το Ιράκ

    23-06-2006

    Oι γερουσιατσές Λέβιν, Ρηντ και Φέινσταϊν

    Τη συμπαράταξη της με την πολιτική του προέδρου Μπους στο Ιράκ εξέφρασε ξεκάθαρα η αμερικανική γερουσία, απορρίπτοντας δύο προτάσεις των δημοκρατικών για την απόσυρση των Αμερικανικών στρατευμάτων από το Ιράκ. Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Ντικ Τσέινυ, επέκρινε τους Δημοκρατικούς λέγοντας ότι οι προτάσεις τους 'αποτελούν το χειρότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή'. Η μια πρόταση προέβλεπε την σταδιακή αποχώρηση των αμερικανών στρατιωτών από φέτος και η δεύτερη όριζε τον Ιούλιο του 2007 σαν την προθεσμία για την ολοκληρωτική απόσυρση των στρατιωτών απ' το Ιράκ.

    Ο ηγέτης της μειοψηφίας των Δημοκρατικών στη γερουσία, Χάρρυ Ρήντ, απέρριψε τα επιχειρήματα των Ρεπουμπλικανών και δήλωσε ότι οι ΗΠΑ δεν θα πρέπει να παραμείνουν επ' αόριστον στο Ιράκ για να μπορούν να ανταποκριθούν και σε άλλες ενδεχόμενες διεθνείς προκλήσεις.

    [04] Τσέηνυ: Απορρίπτεται πρόταση επίθεσης στη Β. Κορέα

    23-06-2006

    Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Ντίκ Τσέηνυ

    Ο αμερικανός αντιπρόεδρος, Ντίκ Τσέηνυ, απέρριψε πρόταση για προληπτική επίθεση κατά της Βόρειας Κορέας, που πιστεύεται ότι ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει πυραυλική δοκιμή. Ο πρώην υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Ουίλλιαμ Πέρρυ και ο πρώην υφυπουργός άμυνας, Αστον Κάρτερ, με επιστολή τους στην εφημερίδα Ουάσινγκτον Πόστ, κάλεσαν την κυβέρνηση Μπους να επιτεθεί και να καταστρέψει τον Βορειοκορεατικό πύραυλο.

    Την Πέμπτη ο κ. Τσέηνυ δήλωσε ότι αν μία χώρα επιτεθεί εναντίον κάποιας άλλης, θα πρέπει να είναι προετοιμασμένη για περαιτέρω εχθροπραξίες και επεσήμανε ότι οι δυνατότητες της Πιονγιάνγκ είναι σχετικά περιορισμένες, ενώ υπενθύμισε ότι προηγούμενες τέτοιου είδους δοκιμές είχαν αποτύχει. Ο αμερικανός αντιπρόεδρος δήλωσε ότι οι ΗΠΑ παρακολουθούν προσεκτικά τη Βόρεια Κορέα, γιατί οι προθέσεις της δεν είναι ξεκάθαρες.

    [05] Το Ιράν αποκλείει πιθανότητα τερματισμού πυρηνικού προγράμματος για την έναρξη συνομιλιών

    23-06-2006

    Μ. Μοτάκι, Κ. Αννάν

    Το Ιράν απέρριψε και πάλι την πιθανότητα τερματισμού των δραστηριοτήτων του εμπλουτισμού ουρανίου σαν όρο για την διενέργεια συνομιλιών για το πυρηνικό του πρόγραμμα, αλλά δήλωσε ότι η διενέργεια συνομιλιών θα μπορούσε να καταλήξει σε ένα τέτοιο μορατόριουμ. Την θέση αυτή της Τεχεράνης παρουσίασε στη Βιέννη ο αναπληρωτής επικεφαλής του Εθνικού Συμβουλίου Ασφάλειας του Ιράν, Τζαβάντ Βαϊντί, ο οποίος επεσήμανε παράλληλα ότι η Τεχεράνη δεν πρόκειται να εγκαταλείψει το δικαίωμα της να αναπτύξει πυρηνική τεχνολογία για ειρηνικές εφαρμογές.

    Στο μεταξύ, μετά από συνομιλίες που είχε στη Γενεύη με τον Ιρανό υπουργό εξωτερικών, Μανουσέρ Μοτάκι, ο γ.γ. των ΗΕ, Κόφφι Αννάν, δήλωσε ότι το Ιράν εξετάζει σοβαρά την διεθνή πρόταση κινήτρων που αποσκοπεί στην επίλυση της διαμάχης για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης. Επίσης, ο αρμόδιος για θέματα εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ, Χαβιέ Σολάνα, δήλωσε ότι αναμένει να συναντηθεί και πάλι, ενδεχομένως την ερχόμενη εβδομάδα, με τον ανώτατο διαπραγματευτή για τα πυρηνικά του Ιράν, Αλί Λαριτζανί.

    [06] Καρζάι: Ο Αϊμάν Αλ Ζαγουαχίρι υπεύθυνος για τα δεινά του Αφγανικού λαού

    23-06-2006

    Ο πρόεδρος του Αφγανιστάν, Χαμίντ Καρζάι, κατήγγειλε τον υπαρχηγό της Αλ Κάιντα, Αϊμάν Αλ Ζαγουαχίρι, για τα δεινά του Αφγανικού λαού. Σχολιάζοντας το νέο βίντεο του Αιγυπτιακής καταγωγής δεύτερου στην ιεραρχία της αλ Κάιντα, ο κ. Καρζάι τόνισε ότι ο Ζαγουαχίρι έχει καταστρέψει τα τεμένη, τα σχολεία και τις καλλιέργειες του Αφγανιστάν και τον χαρακτήρισε εχθρό της χώρας και ολόκληρου του κόσμου.

    Πάντως ο κ. Καρζάι ζήτησε απ' την διεθνή κοινότητα να βελτιώσει τον τρόπο με τον οποίο μάχεται την τρομοκρατία. Στο νέο βίντεο που δημοσιεύτηκε σε Ισλαμική ιστοσελίδα, ο Αϊμάν Αλ Ζαγουαχίρι ζητά απ' τους Αφγανούς να εξεγερθούν κατά των αμερικανικών και συμμαχικών δυνάμεων.

    [07] Ολμέρτ: Το Ισραήλ δεν στοχεύει εσκεμμένα άμαχους αλλά οι επιθέσεις θα συνεχιστούν

    23-06-2006

    Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Εχούντ Ολμέρτ με τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Μαχμούντ Αμπάς

    Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Εχούντ Ολμέρτ, εξέφρασε την λύπη του για τον θάνατο Παλαιστίνιων αμάχων κατά την διάρκεια πρόσφατων ισραηλινών αεροεπιδρομών, αλλά υπογράμμισε ότι θα συνεχιστούν οι επιθέσεις κατά εξτρεμιστών, μέχρις ότου σταματήσουν οι επιθέσεις κατά ισραηλινών πολιτών.

    Ο κ. Ολμέρτ έκανε τα σχόλια αυτά την Πέμπτη το βράδυ στην Ιερουσαλήμ, μετά την πρώτη του συνάντηση με τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Μαχμούντ Αμπάς. Οι δύο ηγέτες συναντήθηκαν την Πέμπτη στην πόλη Πέτρα της Ιορδανίας.

    Αναφερόμενος στις πρόσφατες αεροεπιδρομές που κόστισαν τη ζωή σε τουλάχιστον 13 αμάχους, ο κ. Ολμέρτ δήλωσε στον κ. Αμπάς ότι το Ισραήλ δεν στοχεύει εσκεμμένα άμαχους πολίτες.

    Στο μεταξύ ισραηλινές δυνάμεις ασφάλειας συγκρούστηκαν με εξτρεμιστές στη Ραμάλα. Κάτοικοι της περιοχής είπαν ότι σκοτώθηκε ένα στέλεχος των Παλαιστινιακών μυστικών υπηρεσιών.

    [08] Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη Μπούς στην Ευρώπη

    23-06-2006

    Ο πρόεδρος Μπούς επέστρεψε στην Ουάσιγκτον μετά την ολοκλήρωση τριήμερης επίσκεψης του στην Ευρώπη στην διάρκεια της οποίας απότισε φόρο τιμής και στα θύματα της Ουγγρικής Επανάστασης του 1956. Σε ομιλία του στη Βουδαπέστη την Πέμπτη, ο κ. Μπούς δήλωσε ότι οι Ούγγροι πατριώτες εναντιώθηκαν στην Σοβιετική Ένωση απαιτώντας ελεύθερες εκλογές και τον τερματισμό της δικτατορίας.

    Ο αμερικανός πρόεδρος εξήρε τους Ούγγρους, λέγοντας ότι αποτελούν λαμπρό παράδειγμα για όλους όσους αγαπούν την ελευθερία. Ο κ. Μπούς μετέβη στην Ουγγαρία απ' τη Βιέννη όπου συμμετείχε στην σύνοδο κορυφής ΗΠΑ-ΕΕ, κύριο θέμα της οποίας ήταν το επίμαχο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.

    [09] Ερυθρός Κρύσταλλος για το Ισραήλ

    23-06-2006

    Ο Διεθνής Ερυθρός Σταυρός και η Ερυθρά Ημισέληνος ενέκριναν τη συμμετοχή των Ισραηλινών και Παλαιστινιακών οργανώσεων αρωγής στο διεθνές ανθρωπιστικό δίκτυο. Με μια ιστορική ψηφοφορία οι δύο διεθνείς οργανώσεις έδωσαν τέλος σε 60 χρόνια αποκλεισμού του Ισραήλ από τον διεθνή οργανισμό.

    Οι αντιπρόσωποι επίσης ψήφισαν υπέρ της χρήσης από τους Ισραηλινούς ενός τρίτου συμβόλου, του Ερυθρού Κρυστάλλου, που προστίθεται στο σύμβολο του Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς Ημισελήνου. Εκπρόσωπος του Ερυθρού Σταυρού δήλωσε ότι με την απόφαση θα βελτιωθεί το καθεστώς προστασίας των εργαζομένων στις υπηρεσίες αρωγής.

    [10] Το Ιράν επιμένει στη συνέχιση των πυρηνικών του δραστηριοτήτων

    23-06-2006

    Το Ιράν δήλωσε ότι θα συνεχίσει τις πυρηνικές του δραστηριότητες και απέρριψε την άρση εμπλουτισμού ουρανίου, στα πλαίσια δημιουργίας προϋποθέσεων για συνομιλίες με τη διεθνή κοινότητα για το πυρηνικό του πρόγραμμα.

    Η πρεσβεία του Ιράν στη Βιέννη εξέδωσε την μετάφραση της ομιλίας του υφυπουργού του Εθνικού Συμβουλίου Ασφάλειας του Ιράν, Τζαβάντ Βαέντί. Σύμφωνα με τη ανακοίνωση ο κύριος Βαεντί είπε ότι το 'Ιράν θεωρεί ότι ο τερματισμός εμπλουτισμού ουρανίου δεν αποτελεί προϋπόθεση, αλλά ούτε και αποτέλεσμα' των προτεινόμενων συνομιλιών.

    Οι ΗΠΑ πρότειναν να συμμετάσχουν στις συνομιλίες της διεθνούς κοινότητας με το Ιράν για το πυρηνικό του πρόγραμμα, αν η Τεχεράνη άρει τις δραστηριότητες εμπλουτισμού ουρανίου.

    [11] Κατηγορίες για συνομωσία απαγγέλθηκαν σε 7 άτομα

    23-06-2006

    O υπουργός Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, Αλμπέρτο Γκονζάλες

    O υπουργός Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, Αλμπέρτο Γκονζάλες λέει ότι στους 7 άντρες που συνελήφθησαν στο Μαϊάμι απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απόπειρα συνομωσίας με τη Αλ Κάιντα για τη διενέργεια μεγάλης κλίμακας τρομοκρατικών επιθεσεων στις ΗΠΑ. Ο κύριος Γκονζάλες δήλωσε την Παρασκευή στην Ουάσιγκτον ότι οι άντρες ήθελαν να ρίξουν βόμβα στους Πύργους Σίαρς στο Σικάγο και σε κυβερνητικά κτίρια μέσα και γύρω από τον Μαϊάμι. Όμως, πρόσθεσε ο αμερικανός Υπουργός Δικαιοσύνης τα σχέδια αυτά βρίσκονταν στο αρχικό στάδιο.

    Επίσης οι κρατούμενοι δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν επαφή με τη Αλ Κάιντα , αλλά με κάποιον που παρίστανε τον αντιπρόσωπο του τρομοκρατικού δικτύου. Ο κύριος Γκονζαλες είπε επίσης ότι οι 7 άντρες ήθελαν να διενεργήσουν επιθέσεις μεγαλύτερης κλίμακας από αυτές της 11ης Σεπτεμβρίου, 2001, για 'ένα πλήρη πόλεμο' κατά των ΗΠΑ, ενώ χαρακτήρισε τους συλληφθέντες 'εγχώριους τρομοκράτες'. Οι 5 ήταν αμερικανοί υπήκοοι, ένας διέθετε άδεια παραμονής και ένας άλλος ήταν παράνομος μετανάστης από Αϊτή. Ο Διευθυντής του FBI, Ρόμπερτ Μιούλλερ, δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι ο ηγέτης της ομάδας ήταν αμερικανός υπήκοος.

    Ένας άντρας που γνωρίζει τους κρατούμενους δήλωσε στο CNN ότι δεν είναι τρομοκράτες, αλλά μέλη μίας οργάνωσης που αυτοαποκαλείται ' Θάλασσες του Δαβίδ'. Η οργάνωση αυτή διαθέτει 'στρατιώτες' στο Σικάγο και στόχος είναι η βελτίωση του ατόμου μέσω της πειθαρχίας και της μελέτης της Βίβλου.

    [12] Απαγόρευση κυκλοφορίας στη Βαγδάτη καθώς κλιμακώνεται η βία

    23-06-2006

    Η Ιρακινή κυβέρνηση επέβαλε απαγόρευση της κυκλοφορίας στη Βαγδάτη καθώς κλιμακώνονται τα επεισόδια βίας στην πρωτεύουσα και σ' ολόκληρη τη χώρα. Η απαγόρευση επιβλήθηκε την Παρασκευή μετά από συγκρούσεις ανταρτών, σιτικών πολιτοφυλακών και ιρακινών δυνάμεων ασφάλειας κοντά στη αυστηρά φρουρούμενη Πράσινη Ζώνη της Βαγδάτης. Σε άλλες περιοχές, από 2 βομβιστικές επιθέσεις σκοτώθηκαν τουλάχιστον 15 άτομα και τραυματίστηκαν 30. Στη Βασόρα, από βόμβα τοποθετημένη σε αυτοκίνητο σκοτώθηκα τουλάχιστον 5 άτομα. Μία άλλη βόμβα εξερράγη έξω από τέμενος στο χωριό Χιμπχίμπ, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 12 προσκυνητές.

    Εξάλλου, συνεχίζονται να αυξάνονται οι απώλειες στους κόλπους των αμερικανικών στρατευμάτων. Αξιωματούχοι ανακοίνωσαν την Παρασκευή το θάνατο 5 αμερικανών στρατιωτών.

    [13] Απευθείας βοήθεια στους Παλαιστίνιους θα δώσει η Ε.Ε.

    23-06-2006

    Στις ΗΠΑ, η Γερουσία ψήφισε υπέρ της άρσης της απόδοσης οικονομικής βοήθειας στην Παλαιστινιακή αρχή, της οποίας ηγείται η Χαμάς, μέχρι αυτή να αποκηρύξει τη βία και να αναγνωρίσει το δικαίωμα ύπαρξης του Ισραήλ. Η Βουλή των Αντιπρόσωπων ενέκρινε ανάλογο νομοσχέδιο το Μάιο. Βουλή και Γερουσία πρέπει τώρα να καταλήξουν σε συμβιβαστική συμφωνία για την τελική μορφή του νομοσχεδίου. Το νομοσχέδιο που ενέκρινε η Γερουσία επιτρέπει την απόδοση ανθρωπιστική βοηθείας απευθείας στον παλαιστινιακό, σ' αντίθεση με αυτό της βουλής.

    Στο μεταξύ η Ευρωπαϊκή Επιτροπή λέει ότι πρόκειται να απελευθερώσει 130 εκατομμύρια δολάρια σε βοήθεια στους Παλαιστίνιους, παρακάμπτοντας την κυβέρνηση της Χαμάς. Αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης είπαν ότι τα ποσά θα διανεμηθούν τον ερχόμενο μήνα.

    Το κουαρτέτο για τη επικράτηση ειρήνης στη Μέση Ανατολή, που αποτελείται από τις ΗΠΑ, τη Ρωσία , την Ευρωπαϊκή Ένωση και τα Ηνωμένα Έθνη , την περασμένη εβδομάδα ενέκρινε σχέδιο για την απόδοση βοήθειας κατευθείαν στον παλαιστινιακό λαό.


    Voice of America: News in Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    voa2html v3.00 run on Saturday, 24 June 2006 - 1:18:22 UTC