Read The Treatment of the Armenians in the Ottoman Empire (Part 1) (by Viscount Bryce) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Voice of America (VOA): News in Greek, 06-11-20

Voice of America: News in Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Voice of America <http://www.voanews.com>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ο Χρήστος Τομαράς υποψήφιος για την Προεδρία του ΣΑΕ
  • [02] Εορτασμοί ετοιμάζονται στην Κούβα, για τα 80άχρονα του Φιντέλ Κάστρο
  • [03] Ολοκληρώθηκε στην Ινδία σύνοδος δωρητών για το Αφγανιστάν
  • [04] Eπίσκεψη του Κινέζου προέδρου στην Ινδία
  • [05] Προειδοποιήσεις του ισραηλινού υπουργού Αμυνας, προς τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής
  • [06] Διάσκεψη των ΗΕ για τα βιολογικά όπλα
  • [07] Υπεγράφη ιστορική συμφωνία ΗΠΑ-Ρωσίας
  • [08] Επαφές Μπούς με Βιετναμέζους επιχειρηματίες
  • [09] Επίσκεψη ΥπΕξ της Συρίας στη Βαγδάτη
  • [10] Κίσσινγκερ: Δεν είναι εφικτή μια στρατιωτική νίκη στο Ιράκ
  • [11] Διαβουλεύσεις στην ΔΥΑΕ για Ιράν

  • [01] Ο Χρήστος Τομαράς υποψήφιος για την Προεδρία του ΣΑΕ

    Γιώργος Μπίστης

    Ουάσιγκτον

    20-11-2006

    Χρήστος Τομαράς

    Το Συμβούλιο Αποδήμου Ελληνισμού συνέρχεται σε λίγες μέρες, από τις 7 μέχρι τις 9 του Δεκέμβρη, στη Θεσσαλονίκη, την πανέμορφη πόλη του Θερμαϊκού που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μια από τις πιο φιλόξενες οικοδέσποινες των Ελλήνων της Διασποράς. Κύριος σκοπός της έκτης αυτής Τακτικής Συνέλευσης είναι η ανάδειξη ενός καινούργιου προέδρου του ΣΑΕ, που θα διαδεχτεί τον Ανδρέα Άθενς, ο οποίος και κράτησε στα γερά χέρια του το πηδάλιο του Συμβουλίου από την ίδρυσή του μέχρι τώρα.

    ΄Όπως ήταν επόμενο, ορισμένοι από τους πιο αξιόλογους παράγοντες του ΣΑΕ, κατά μήκος και πλάτος του πλανήτη μας, έβαλαν υποψηφιότητα για την επίζηλη θέση. Αναμφίβολα όλοι τους φιλοδοξούν να ανέβουν στην κορυφή της ιεραρχικής σκάλας του Παγκόσμιου Συμβουλίου με την πρόθεση να προσφέρουν ό,τι το καλύτερο μπορούν για όφελος των αποδήμων και της χώρας από την οποία κρατάνε οι ρίζες τους.

    Έναν από τους υποψήφιους τον γνωρίζω αρκετά καλά, γιατί τον έχω συναντήσει σε πολλές εκδηλώσεις της παροικίας μας, τον έχω ακούσει να μιλά πάντα με θέρμη για την ομογένεια και με έχει εντυπωσιάσει το γεγονός ότι σε μερικές ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές συνεντεύξεις που μου έδωσε, μέσα στην τελευταία δεκαετία, αναγνωρίζει και επαινεί τη δράση κι άλλων παραγόντων που έχουνε επίσης προσφέρει χρήσιμο έργο στην προώθηση των αρχών του Ελληνισμού στο δυτικό ημισφαίριο. Αυτό το τελευταίο, δηλαδή το να λέει κανείς κάποιο καλό λόγο για άλλον ομογενή, είναι γνώρισμα που τιμά ιδιαίτερα όποιον το έχει.

    Μιλάω για τον Χρήστο Τομαρά, τον Tομεάρχη Αμερικής, που έχει αφιερώσει μια ντουζίνα χρόνια στην υπηρεσία του ΣΑΕ κι ο οποίος, όπως μαθαίνουμε από το περιβάλλον του, καταβάλει επίπονες προσπάθειες για να δώσει μια νέα κατεύθυνση βασισμένη σε συλλογική δουλειά όλων των φορέων της οργάνωσής του και δρομολογημένη με στενότερη συνεργασία ανάμεσα στο Προεδρείο του Παγκόσμιου Συμβουλίου και την ομογενειακή βάση.

    Αν όλοι οι υποψήφιοι φέτος είναι περίπου αντάξιοι του κ. Τομαρά, τότε η επιλογή του νέου Προέδρου του ΣΑΕ θα είναι δύσκολη αλλά οπωσδήποτε συμφέρουσα για το Παγκόσμιο Συμβούλιο Αποδήμου Ελληνισμού γιατί θα σημαίνει πως όποιος τελικά εκλεγεί θα βάλει λίγο-πολύ τους ίδιους υψηλούς στόχους για την οργάνωση με αυτούς πού έθεσε ο εκλεκτός συμπατριώτης μας από το Σικάγο.

    Δεν γνωρίζω τους άλλους υποψήφιους που κατεβαίνουν στη Θεσσαλονίκη για την Τακτική Συνέλευση, επειδή ζούνε μακριά από την δική μου έδρα, τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ελπίζω όμως και εύχομαι να έχουνε παρόμοιους οραματισμούς με εκείνους του κ. Τομαρά και να είναι διατεθειμένοι να εργαστούν όπως αυτός για την προώθηση της Ελληνομάθειας, της θεμελίωσης των ελληνικών πολιτιστικών αξιών στις επακόλουθες γενιές και της αναγνώρισης κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνικής καταγωγής πολίτη άλλης χώρας, οι επιτυχίες του οποίου αντανακλούν και διακρίνουν ολόκληρη την Ομογένεια.

    [02] Εορτασμοί ετοιμάζονται στην Κούβα, για τα 80άχρονα του Φιντέλ Κάστρο

    20-11-2006

    O πρόεδρος Κάστρο

    Τα μέσα ενημέρωσης της Κούβας παρουσίασαν τις λεπτομέρειες ενός εορτασμού για τα 80άχρονα του προέδρου της χώρας, Φιντέλ Κάστρο, που λόγω των προβλημάτων με την υγεία του, δεν μπόρεσε να γιορτάσει τα κανονικά γενέθλιά του τον Αύγουστο.

    Τα σχέδια περιλαμβάνουν μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στην Αβάνα στις 2 Δεκεμβρίου, που είναι επίσης η 50η επέτειος της έναρξης της επανάστασης που ανέδειξε στην ηγεσία της Κούβας τον κ. Κάστρο. Ο Φιντέλ Κάστρο είχε μεταβιβάσει στις 31 Ιουλίου προσωρινά την εξουσία στον αδελφό του Ραούλ, μετά την είδηση ότι επρόκειτο να υποβληθεί σε εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα, για ασθένεια που δεν έγινε γνωστή.

    Οι λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του Κουβανού ηγέτη παραμένουν κρατικό μυστικό, ο ίδιος όμως δεν έχει κάνει δημόσια εμφάνιση από την εποχή της εγχείρησής του, έχει όμως παρουσιαστεί σε φωτογραφίες και βίντεο.

    [03] Ολοκληρώθηκε στην Ινδία σύνοδος δωρητών για το Αφγανιστάν

    20-11-2006

    Ολοκληρώθηκε στο Νέο Δελχί, διήμερη σύνοδος δωρητριών χωρών για την ανοικοδόμηση του Αφγανιστάν, με διακήρυξη για την προώθηση του εμπορίου, της οικονομικής ανάπτυξης και της σταθερότητας στην κατεστραμμένη απ' τον πόλεμο χώρα.

    Ο υπουργός εξωτερικών του Αφγανιστάν δήλωσε ότι η διακήρυξη παροτρύνει τις δωρήτριες χώρες και τις υπηρεσίες χορήγησης βοήθειας να βοηθήσουν το Αφγανιστάν να γίνει 'γέφυρα ενέργειας', όπως είπε, προμηθεύοντας με καύσιμα της Κεντρικής Ασίας τις σταθερά αναπτυσσόμενες οικονομίες της νότιας Ασίας. Ο υπουργός οικονομίας του Αφγανιστάν δήλωσε ότι η συνεχιζόμενη βία στη χώρα του έχει αρνητικές επιπτώσεις στην ανάπτυξη, γιατί καθιστά την ανοικοδόμηση της χώρας δαπανηρότερη.

    [04] Eπίσκεψη του Κινέζου προέδρου στην Ινδία

    20-11-2006

    O πρόεδρος Χού (φωτ. αρχείου)

    Ο πρόεδρος της Κίνας, Χου Ζιντάο, μεταβαίνει σήμερα στην Ινδία για τετραήμερη επίσκεψη που θα επικεντρωθεί στην προώθηση της οικονομικής συνεργασίας μεταξύ των δύο πολυπληθέστερων χωρών του κόσμου.

    Ο κ. Χου θα συναντηθεί με τον Ινδό ομόλογο του και τον πρωθυπουργό της Ινδίας, Μανμοχάν Σίνγκ, στο Νέο Δελχί και στη συνέχεια θα μεταβεί στις πόλεις Άγκρα και Βομβάη. Αξιωματούχοι δηλώνουν ότι στην κορυφή της ατζέντας των συνομιλιών θα βρεθούν οι διμερείς εμπορικές σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί γεωμετρικά την τελευταία δεκαετία φθάνοντας πέρυσι τα 19 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως. Μετά την Ινδία ο Κινέζος ηγέτης θα μεταβεί στο Πακιστάν.

    [05] Προειδοποιήσεις του ισραηλινού υπουργού Αμυνας, προς τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής

    20-11-2006

    Οτι απέμεινε από το αυτοκίνητο που έπληξαν οι ισραηλινοί με πύραυλο την Κυριακή στη Γάζα.

    Παλαιστίνιοι αξιωματούχοι δηλώνουν ότι ηλικιωμένος Παλαιστίνιος σκοτώθηκε και αρκετοί άλλοι τραυματίστηκαν από Ισραηλινή αεροεπιδρομή στην πόλη της Γάζας. Ισραηλινό αεροσκάφος έπληξε με πύραυλο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε εξτρεμιστής της Χαμάς. Λίγες ώρες νωρίτερα ρουκέτες Παλαιστίνιων εξτρεμιστών απ' τη Γάζα είχαν τραυματίσει Ισραηλινή στην πόλη Σντερότ του νότιου Ισραήλ.

    Στο μεταξύ, ο υπουργός άμυνας του Ισραήλ, Αμίρ Πέρετζ, ζήτησε απ' τον Παλαιστίνιο πρόεδρο, Μαχμούντ Αμπάς να μεσολαβήσει για τον τερματισμό των Παλαιστινιακών επιθέσεων με ρουκέτες κατά του Ισραήλ. Ισραηλινός εκπρόσωπος δήλωσε ότι ο κ. Πέρετζ ξεκαθάρισε στον κ. Αμπάς ότι το Ισραήλ δεν πρόκειται να ανεχθεί την συνέχιση αυτών των επιθέσεων.

    Επίσης ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Εχούντ Ολμέρτ, απέρριψε αίτημα της γενικής συνέλευσης των ΗΕ για διερεύνηση Ισραηλινής επίθεσης, που κόστισε τη ζωή σε 19 Παλαιστίνιους στη Γάζα, πριν δύο εβδομάδες.

    [06] Διάσκεψη των ΗΕ για τα βιολογικά όπλα

    20-11-2006

    Τα ΗΕ αρχίζουν σήμερα δύο εβδομάδες συνομιλιών στη Γενεύη, με στόχο την ενίσχυση της συνθήκης του 1972 για την απαγόρευση των βιολογικών όπλων. Οι χώρες που συνυπέγραψαν την συνθήκη, δεσμεύτηκαν να μην δημιουργήσουν, αποθηκεύσουν ή να αγοράσουν βιολογικά όπλα ή συστατικά τους.

    Ο προεδρεύων της διάσκεψης, ο Πακιστανός πρέσβης Μασούντ Χάν, δήλωσε ότι είναι βέβαιος πως η συνθήκη μπορεί να ενισχυθεί, αφού η βιοτεχνολογία έχει κάνει πρόσφατα τεράστιες προόδους. Ο κ. Χάν πρόσθεσε ότι αντίθετα με τα χημικά ή τα πυρηνικά όπλα, δεν χρειάζονται μεγάλα εργαστήρια ή περίπλοκη υποδομή για την παραγωγή βιολογικών όπλων και τόνισε ότι βιοτρομοκράτες θα μπορούσαν να βρουν τρόπους για να χρησιμοποιήσουν ιούς της γρίπης των πτηνών ή άλλων ασθενειών για τους σκοπούς τους.

    Η φετινή επανεκτίμηση της συνθήκης του 1972 είναι η πρώτη από το 2001, όταν οι ΗΠΑ απέρριψαν τα σχέδια για την ενίσχυσή της, φοβούμενες ότι θα μπορούσαν να επηρεαστούν οι νόμιμες εμπορικές δραστηριότητες ή η άμυνα της χώρας.

    [07] Υπεγράφη ιστορική συμφωνία ΗΠΑ-Ρωσίας

    20-11-2006

    Ιστορική συμφωνία υπεγράφη μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας, με την οποία η Μόσχα πλησιάζει περισσότερο στον στόχο της για ένταξη στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου, μετά από διαπραγματεύσεις 10 ετών.

    Οι υπουργοί εμπορίου των ΗΠΑ και της Ρωσίας υπέγραψαν την συμφωνία την Κυριακή, στο περιθώριο της διάσκεψης κορυφής της Οργάνωσης Οικονομικής Συνεργασίας των Χωρών Ασίας-Ειρηνικού στο Ανόι του Βιετνάμ. Η συμφωνία καλύπτει ευρύτατο φάσμα θεμάτων από περικοπές δασμών σε αυτοκίνητα, μέχρι θέματα προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων και γεωργικά θέματα.

    Ο κ. Μπούς εξήρε την συμφωνία με τη Ρωσία, χαρακτηρίζοντας την ευεργετική και για τις δύο χώρες και ο κ. Πούτιν συμφώνησε. Στα πλαίσια της εν λόγω συμφωνίας, η Ρωσία δεσμεύτηκε να περικόψει τους δασμούς σε πολλά αμερικανικά εισαγόμενα προϊόντα, όπως αεροσκάφη, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και ορισμένα αγροτικά είδη.

    [08] Επαφές Μπούς με Βιετναμέζους επιχειρηματίες

    20-11-2006

    O πρόεδρος Μπούς επισκέφτηκε σήμερα το πρωί το χρηματιστήριο του Βιετνάμ στο οικονομικό κέντρο της χώρας, την πόλη Χο Τσι Μίνχ. Αυτή την ώρα ο κ. Μπούς έχει συνομιλίες με επιχειρηματίες και στη συνέχεια θα συμμετάσχει σε ενημέρωση για την γρίπη των πτηνών. Ο αμερικανός πρόεδρος μετέβη την Κυριακή στην Χο Τσι Μίνχ, μετά την ολοκλήρωση της διάσκεψης κορυφής του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας των Χωρών Ασίας-Ειρηνικού στο Ανόι.

    Αργότερα σήμερα ο κ. Μπούς θα μεταβεί στην Ινδονησία, όπου έχουν ήδη σημειωθεί διαδηλώσεις κατά της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας στο Ιράκ και το Αφγανιστάν. Την Κυριακή, τουλάχιστον 10,000 άτομα διαδήλωσαν εναντίον της επίσκεψης του κ. Μπούς στη Τζακάρτα, χαρακτηρίζοντάς τον εγκληματία πολέμου και τρομοκράτη.

    [09] Επίσκεψη ΥπΕξ της Συρίας στη Βαγδάτη

    20-11-2006

    Συνομιλίες Μουαλέμ-Ζεμπαρί

    Ο υπουργός Εξωτερικών της Συρίας, Ουαλίντ αλ Μουαλέμ , που πραγματοποιεί επίσκεψη στη Βαγδάτη, υποσχέθηκε υποστήριξη προς την ιρακινή κυβέρνηση και ζήτησε χρονοδιάγραμμα για την απόσυρση των ξένων δυνάμεων. Μετά από συνάντησή του την Κυριακή με τον ιρακινό ομόλογό του, Χοσιάρ Ζεμπαρί, ο κ. αλ Μουαλέμ καταδίκασε την 'τρομοκρατία στο Ιράκ' όπως είπε, και ζήτησε την απόσυρση των αμερικανικών δυνάμεων από τη χώρα αυτή, με στόχο των τερματισμό των εμφύλιων βιαιοτήτων. Αυτή ήταν η πρώτη υψηλού επιπέδου επίσκεψη από Σύρο αξιωματούχο στο Ιράκ, από την εποχή της απομάκρυνσης από την εξουσία του Σαντάμ Χουσείν, το 2003 και πραγματοποιείται εν μέσω αυξανομένων πιέσεων για την συνεργασία των ΗΠΑ με τη Συρία και το Ιράν.

    Πάντως, κατά την επίσκεψη του κ. αλ Ουαλίντ, συνεχίστηκαν τα βίαια επεισόδια. Ιρακινοί αξιωματούχοι είπαν ότι αντάρτες σκότωσαν τουλάχιστον 50 άτομα, ενώ ένοπλοι απήγαγαν τον υφυπουργό Υγείας, που είναι Σιίτης. Εξάλλου, στην σιιτική πόλη Χίλλα, βομβιστής αυτοκτονίας σκότωσε 22 άτομα, παριστάνοντας τον εργολάβο που έψαχνε για εργάτες. Μόλις οι ενδιαφερόμενοι πλησίασαν το αυτοκίνητό του, εκείνος πυροδότησε τα εκρηκτικά του. Αξιωματούχος της ιρακινής αστυνομίας και η κρατική τηλεόραση είπαν ότι ο βομβιστής αυτοκτονίας ήταν Σύρος. Τέλος, ο αμερικανικός στρατός ανακοίνωσε ότι ένας άνδρας του σκοτώθηκε από έκρηξη βόμβας στην Βαγδάτη.

    [10] Κίσσινγκερ: Δεν είναι εφικτή μια στρατιωτική νίκη στο Ιράκ

    20-11-2006

    Χένρυ Κίσσινγκερ

    Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χένρυ Κίσσινγκερ, δήλωσε ότι δεν πιστεύει πως είναι εφικτή μία στρατιωτική νίκη στο Ιράκ. Μιλώντας στην τηλεόραση του ΒΒC την Κυριακή, ο κ. Κίσσινγκερ δήλωσε ότι δεν πιστεύει πως ο στρατός μπορεί να εξασφαλίσει την διεύρυνση της εξουσίας της ιρακινής κυβέρνησης σ' ολόκληρη τη χώρα και να θέσει την εμφύλια βία υπό έλεγχο, μέσα σε λογικά χρονικά πλαίσια.

    Όμως ο κ. Κίσσινγκερ προειδοποίησε ότι θα πρέπει να αποφευχθεί και μία άμεση απόσυρση των συμμαχικών στρατευμάτων από το Ιράκ, ενώ πρόσθεσε ότι μία διεθνής διάσκεψη θα μπορούσε να χαράξει μια νέα πορεία για το Ιράκ. Στην διάσκεψη, είπε ο κ. Κίσσινγκερ, θα μπορούσαν να συμμετάσχουν τα μόνιμα μέλη του συμβουλίου ασφαλείας, τα γειτονικά προς το Ιράκ κράτη και άλλες περιφερειακές δυνάμεις που επηρεάζονται από τα τελικά αποτελέσματα.

    Τζον Μακαίην

    Στο μεταξύ, ο ρεπουμπλικανός γερουσιαστής, Τζών Μακαίην, ζήτησε την αποστολή περισσότερων αμερικανικών στρατευμάτων στο Ιράκ, για να σταθεροποιήσουν τη χώρα και να επιτύχουν στρατιωτική νίκη. Σε τηλεοπτικές του δηλώσεις, την Κυριακή, ο κ. Μακαίην υπογράμμισε ότι κατ' αυτόν μία αμερικανική ήττα στο Ιράκ θα είχε καταστροφικές συνέπειες, αφού θα ενθάρρυνε τους τρομοκράτες και θα αποσταθεροποιούσε περαιτέρω την περιοχή. Οι ΗΠΑ για την ώρα διατηρούν περίπου 141,000 στρατιώτες στο Ιράκ, όμως ο κ. Μακαίην δεν έκανε σαφές πόσοι περισσότεροι θα έπρεπε να σταλούν στη περιοχή.

    Σε ξεχωριστή συνέντευξη την Κυριακή, ο εντολοδόχος ηγέτης της πλειοψηφίας στην αμερικανική βουλή, ο δημοκρατικός βουλευτής, Στένη Χόγιερ, παρατήρησε ότι οι ΗΠΑ δεν έχουν άλλους στρατιώτες για να στείλουν στο Ιράκ και τόνισε ότι ο στόχος των ΗΠΑ, που ήταν η απομάκρυνση του Σαντάμ Χουσέιν από την εξουσία, έχει ήδη επιτευχθεί, ενώ δημιουργήθηκε το περιβάλλον στο οποίο θα μπορούσε να εδραιωθεί η δημοκρατία.

    Πάντως την περασμένη εβδομάδα ο διοικητής των αμερικανικών δυνάμεων στη Μέση Ανατολή, στρατηγός Τζον Άμπιζεϊντ, δήλωσε σε αρμόδια επιτροπή της γερουσίας ότι ο αριθμός των αμερικανικών δυνάμεων στο Ιράκ θα πρέπει να παραμείνει στα ίδια επίπεδα.

    [11] Διαβουλεύσεις στην ΔΥΑΕ για Ιράν

    20-11-2006

    Η Διεθνής Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας συνεδριάζει σήμερα στη Βιέννη για να εξετάσει αίτημα του Ιράν για βοήθεια με στόχο την ολοκλήρωση πυρηνικού αντιδραστήρα παραγωγής ραδιενεργών ισοτόπων για ιατρική χρήση. Αλλά ο εν λόγω αντιδραστήρας στο Αράκ θα παράγει επίσης πλουτώνιο σαν υποπροϊόν, που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στην παραγωγή πυρηνικών βομβών.

    Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην ΔΥΑΕ, Γκρέγκορυ Σούλτυ, δήλωσε ότι η Ουάσιγκτον αντιτίθεται στο αίτημα του Ιράν, ενώ ο εκπρόσωπος του Ιράν στην Διεθνή Υπηρεσία, κατηγόρησε τη Δύση ότι πολιτικοποιεί ένα τεχνικό θέμα. Πάντως δημοσιογραφικές πληροφορίες απ' τη Βιέννη φέρουν ανώνυμους διπλωμάτες να δηλώνουν ότι το πιθανότερο είναι πως η Διεθνής Υπηρεσία θα απορρίψει το αίτημα του Ιράν ψηφίζοντας υπέρ της αναβολής λήψης απόφασης για το θέμα.


    Voice of America: News in Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    voa2html v3.00 run on Tuesday, 21 November 2006 - 2:18:21 UTC