Read the UN Resolutions on The Cyprus Problem Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Voice of America (VOA): News in Greek, 08-05-29

Voice of America: News in Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Voice of America <http://www.voanews.com>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Διεθνής διάσκεψη για το Ιράκ
  • [02] Το νέο βιβλίο του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου
  • [03] Χάντλυ: Δεν θα πρέπει να επιτραπεί στο Ιράν να χρησιμοποιήσει τις διαπραγματεύσεις για καθυστερήσεις
  • [04] Αμερικανικά πλοία περιμένουν άδεια για διανομή βοήθειας στη Βιρμανία
  • [05] Τουρκία: Η αντιπολίτευση κατηγορεί την κυβέρνηση για υποκλοπές συνομιλιών
  • [06] Διεθνής σύνοδος για τις βόμβες διασποράς
  • [07] Φίλοι της Κύπρου και του Ελληνισμού στο Αμερικανικό Κογκρέσο

  • [01] Διεθνής διάσκεψη για το Ιράκ

    29-05-2008

    Η Αμερικανίδα Υπουργός Εξωτερικών, Κοντολίζα Ράις, δήλωσε ότι οι βελτιωνόμενες συνθήκες στο Ιράκ στέλνουν μήνυμα στη διεθνή κοινότητα ότι δεν θα πρέπει να καθυστερήσει άλλο την αποστολή βοήθειας προς τη χώρα λόγω ανησυχιών για τις συνθήκες ασφάλειας. Η κ. Ράις έκανε αυτές τις δηλώσεις καθοδόν προς τη Σουηδία, όπου θα πραγματοποιηθεί διεθνής διάσκεψη για την ανοικοδόμηση του Ιράκ. Η κατάσταση στο Ιράκ σήμερα είναι 'ριζικά διαφορετική', επεσήμανε η κ. Ράις, απ' ότι ήταν πριν ένα χρόνο, λόγω της βελτίωσης των συνθηκών ασφάλειας και της δραστηριοποίησης του πολιτικού συστήματος.

    Στην διάσκεψη της Στοκχόλμη που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, συμμετέχουν οι χορηγοί πενταετούς σχεδίου μεταρρυθμίσεων του οικονομικού και πολιτικού συστήματος του Ιράκ. Ο πρωθυπουργός του Ιράκ, Νούρι Αλ Μαλίκι, που θα συμπροεδρεύσει της συνόδου με τον γ.γ. του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μούν, δήλωσε ότι θα χρησιμοποιήσει τη συνάντηση για να ζητήσει διαγραφή του εξωτερικού χρέους της χώρας του.

    Στο μεταξύ, σε ομιλία του κατά την τελετή αποφοίτησης στην Αμερικανική Ακαδημία Πολεμικής Αεροπορίας, ο πρόεδρος Μπούς επεσήμανε ότι οι ΗΠΑ δεν θα πρέπει να χάσουν την αποφασιστικότητα τους για την ανοικοδόμηση του Ιράκ και του Αφγανιστάν, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για δύσκολο εγχείρημα και το ότι οι ΗΠΑ 'μαθαίνουν στη πορεία', όπως είπε χαρακτηριστικά.

    Ο κ. Μπούς ζήτησε απ' τους Αμερικανούς να επιδείξουν υπομονή και επεσήμανε ότι οι ΗΠΑ έχουν την υποχρέωση να βοηθήσουν το Ιράκ και το Αφγανιστάν να σταθεροποιηθούν, μετά την απομάκρυνση των καθεστώτων που κυβερνούσαν αυτές τις χώρες. Μάλιστα παρομοίασε τις Αμερικανικές προσπάθειες στο Ιράκ και το Αφγανιστάν με την προσπάθεια ανοικοδόμησης της Γερμανίας και της Ιαπωνίας μετά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Αυτοί οι θανάσιμοι εχθροί των ΗΠΑ, τότε, επεσήμανε ο κ. Μπούς, έχουν γίνει σήμερα σημαντικοί σύμμαχοι της Ουάσιγκτον.

    [02] Το νέο βιβλίο του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου

    29-05-2008

    Στο νέο του βιβλίο ο πρώην εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Σκοτ Μακλέλλαν, χαρακτηρίζει την απόφαση του προέδρου Μπούς να εισβάλλει στο Ιράκ πριν 5 χρόνια 'σοβαρότατο λάθος'.

    Αποσπάσματα του επίμαχου αυτού βιβλίου με τίτλο 'Τι συνέβη', δημοσιεύτηκαν τη Τετάρτη από τις εφημερίδες Washington Post και New York Times. Στο βιβλίο αναφέρεται ότι ο κ. Μπούς χρησιμοποίησε ευρύτατη εκστρατεία πολιτικής προπαγάνδας για να πείσει τον Αμερικανικό λαό ότι η χρήση βίας αποτελεί την μόνη ρεαλιστική επιλογή στο Ιράκ.

    Μετά την κυκλοφορία των αποσπασμάτων αυτών η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Ντέινα Περίνο, χαρακτήρισε τον κ. Μακλέλλαν 'δυσαρεστημένο υπάλληλο' και επεσήμανε ότι ο πρόεδρος 'απορεί' με τα σχόλια του γιατί δεν συνάδουν με τον Σκοτ Μακλέλλαν που προσέλαβε και συνεργάστηκε επί χρόνια. Η κ. Περίνο δήλωσε ότι οι αντιδράσεις του προέδρου Μπούς για το περιεχόμενο του βιβλίου είναι 'έκπληξη και απογοήτευση'.

    [03] Χάντλυ: Δεν θα πρέπει να επιτραπεί στο Ιράν να χρησιμοποιήσει τις διαπραγματεύσεις για καθυστερήσεις

    29-05-2008

    Στήβεν Χάντλυ

    Ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου, Στήβεν Χάντλυ, δήλωσε ότι δεν θα πρέπει να επιτραπεί στο Ιράν να χρησιμοποιήσει τις διαπραγματεύσεις για να 'καθυστερήσει' τις διεθνείς προσπάθειες που αποσκοπούν στο να αποτραπεί η ανάπτυξη πυρηνικών όπλων από μέρους της Τεχεράνης. Σε ομιλία του προς εκπροσώπους 80 και πλέον χωρών τη Τετάρτη, εδώ στην Ουάσιγκτον, ο κ. Χάντλυ εξέφρασε την ελπίδα ότι η διεθνής κοινότητα θα μπορέσει να συμφωνήσει στον ότι ένα οπλισμένο με πυρηνικά Ιράν θα είχε 'καταστροφικές συνέπειες για την ειρήνη στη Μέση Ανατολή και τον κόσμο ολόκληρο', όπως είπε χαρακτηριστικά.

    Στο μεταξύ, ο νέος πρόεδρος του Ιρανικού κοινοβουλίου, Αλί Λαριτζανί, επέκρινε την τελευταία έκθεση της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας για τα πυρηνικά του Ιράν. Ο κ. Λαριτζανί επισημαίνει ότι η ασαφής φρασεολογία της Διεθνούς Υπηρεσίας αρμόζει περισσότερο για εκστρατεία δημοσίων σχέσεων και προειδοποιεί ότι αν συνεχιστεί η τακτική αυτή της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας το κοινοβούλιο του Ιράν θα περιορίσει την συνεργασία της Τεχεράνης με την Διεθνή Υπηρεσία.

    [04] Αμερικανικά πλοία περιμένουν άδεια για διανομή βοήθειας στη Βιρμανία

    29-05-2008

    Ναύαρχος Κίττινγκ

    Ο διοικητής των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων στον Ειρηνικό, ναύαρχος Τίμοθυ Κίττινγκ, δήλωσε ότι Αμερικανικά πλοία που περιμένουν ανοιχτά των ακτών της Βιρμανίας για να τους δοθεί εντολή να ξεφορτώσουν εφόδια για τα θύματα του κυκλώνα, ενδεχομένως να αποσυρθούν σύντομα, αν η Βιρμανία δεν ανταποκριθεί στις προσπάθειες τους να προσφέρουν βοήθεια.

    Σε δηλώσεις του προς δημοσιογράφους τη Τετάρτη στο Πεντάγωνο, ο ναύαρχος Κίττινγκ επεσήμανε ότι μέσα στις ερχόμενες μέρες το θέμα θα συζητηθεί με τον Αμερικανό Υπουργό Άμυνας, Ρόμπερτ Γκέιτς και εξέφρασε αγανάκτηση για το γεγονός ότι τόση απολύτως απαραίτητη βοήθεια κάθεται μέσα σε πλοία ανοιχτά των ακτών της Βιρμανίας. Στο φορτίο των πλοίων περιλαμβάνονται ελικόπτερα για ην διανομή βοήθειας σε απομονωμένες περιοχές, καθώς και κινητές μονάδες καθαρισμού πόσιμου νερού.

    Στο μεταξύ η κυβέρνηση της Βιρμανίας παραχώρησε άλλες 45 άδειες εισόδου στη χώρα σε υπαλλήλους του ΟΗΕ που θα προσφέρουν βοήθεια στα θύματα του κυκλώνα.

    [05] Τουρκία: Η αντιπολίτευση κατηγορεί την κυβέρνηση για υποκλοπές συνομιλιών

    29-05-2008

    Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν και Ντενίζ Μπαϊκάλ

    Το κύριο κόμμα της αντιπολίτευσης στη Τουρκία, το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα του Ντενίζ Μπαϊκάλ, κατηγόρησε τη κυβέρνηση ότι έχει τοποθετήσει συσκευές παρακολούθησης των συνεδριάσεων του. Το κόμμα φέρει ως αποδεικτικό στοιχείο την δημοσίευση αυτή την εβδομάδα σε φιλο-κυβερνητική εφημερίδα του περιεχομένου ιδιωτικής συνομιλίας μεταξύ αξιωματούχου της αντιπολίτευσης και ενός κυβερνήτη στα γραφεία του κόμματος. Η Τουρκική κυβέρνηση διέταξε διερεύνηση των εν λόγω καταγγελιών, αλλά το γραφείο του Τούρκου πρωθυπουργού, Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν, απέφυγε να σχολιάσει τις καταγγελίες του κ. Μπαϊκάλ.

    Κλιμακώνεται η πολιτική ένταση στη Τουρκία καθώς η δικαιοσύνη και η κυβέρνηση αλληλοκατηγορούνται αναφορικά με το θέμα της εισαγγελικής προσπάθειας για το κλείσιμο του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης με το αιτιολογικό ότι υποσκάπτει τον μην θεοκρατικό χαρακτήρα του Τουρκικού κράτους.

    [06] Διεθνής σύνοδος για τις βόμβες διασποράς

    29-05-2008

    Διπλωμάτες από 100 και πλέον χώρες που συμμετέχουν σε σύνοδο στο Δουβλίνο συμφώνησαν σε σχέδιο συμφωνίας για την κατάργηση των βομβών διασποράς. Το σχέδιο που ενεκρίθη την Τετάρτη δίνει στις υπογράφουσες χώρες 8 χρόνια για την καταστροφή των βομβών διασποράς που περιλαμβάνει το οπλοστάσιο τους.

    Ο Βρετανός πρωθυπουργός, Γκόρντον Μπράουν, δήλωσε ότι η κυβέρνηση του θα σταματήσει να χρησιμοποιεί τέτοια όπλα. Αλλά οι ΗΠΑ, η Ρωσία, η Κίνα, η Ινδία, το Πακιστάν και το Ισραήλ, αντιτίθενται στην κατάργηση των βομβών διασποράς και δεν συμμετέχουν στην σύνοδο στο Δουβλίνο.

    [07] Φίλοι της Κύπρου και του Ελληνισμού στο Αμερικανικό Κογκρέσο

    Γιώργος Μπίστης

    Ουάσιγκτον

    29-05-2008

    Δείτε το ρεπορτάζ "Φίλοι της Κύπρου και του Ελληνισμού στο Αμερικανικό Κογκρέσο" - Download (WM)

    Δείτε το ρεπορτάζ "Φίλοι της Κύπρου και του Ελληνισμού στο Αμερικανικό Κογκρέσο"

    - Watch (WM)

    Η νέα γενιά ελληνοαμερικανών βουλευτών K. Μπιλιράκης, Γ. Σαρμπάνης και Ζ. Σπέης.

    Το Κυπριακό και τα θέματα του Ελληνισμού εξετάστηκαν σε τριήμερο συνέδριο στην Αμερικανική πρωτεύουσα. Στα πλαίσια του συνεδρίου αποδόθηκαν τιμές σε παράγοντες των Ηνωμένων Πολιτειών που έχουνε βοηθήσει στην προώθηση των θεμάτων αυτών. Στις προσωπικότητες που τιμήθηκαν είναι αφιερωμένο το τηλεοπτικό μας Ρεπορτάζ Από Ουάσιγκτον της εβδομάδας αυτής.

    ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ: ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΤΙΜΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΣΕΚΑ

    Κείμενο Ρεπορτάζ:

    Γ. Μπίστης: Πέντε Αμερικανοί νομοθέτες τιμήθηκαν μαζί με μερικές άλλες προσωπικότητες στο 24o Ετήσιο Συνέδριο για το Κυπριακό και για Θέματα του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, που διοργάνωσαν από κοινού στη Ουάσιγκτον η Παγκόσμια Συντονιστική Επιτροπή Κυπριακού Αγώνα (ΠΣΕΚΑ), το Ενωμένο Ελληνοαμερικανικό Κογκρέσο (UHAC) και η λεγόμενη Συντονισμένη Εθνική Προσπάθεια του Ελληνισμού (CEH).

    Ζακ Σπέης

    Το βραβείο Γιώργου Λιβανού επιδόθηκε σε τρεις Ελληνοαμερικανούς νομοθέτες της νέας γενιάς για την υπερκομματική συνεργασίας τους στην προώθηση ελληνικών θεμάτων στο Κογκρέσο. Πρώτος που αποδέχτηκε το επίζηλο βραβείο ήταν ο Δημοκρατικός Βουλευτής από το Οχάιο Ζακ Σπέης.

    Ζ. Σπέης: Η ευπρέπεια και ο σεβασμός του ατόμου είναι για μας υψηλές αρχές. Η προσήλωσή μας σε αυτές καθιστά την κατάσταση στην Κύπρο ακόμα πιο αφόρητη. Θα συνεχίσω τον αγώνα μαζί με τον Γιάννη Σαρμπάνη και τον Κώστα Μπιλιράκη για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την επιβολή του διεθνούς δικαίου και την εκρίζωση της αδικίας από την Κύπρο.

    Γ. Μπίστης: Ο Βουλευτής Κώστας Μπιλιράκης, του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, εκπροσωπεί στο Κογκρέσο μια περιφέρεια της Φλόριντα στην οποία υπάγεται το γραφικό λιμανάκι Τάρπον Σπρίνγκς, που οργάνωσαν σε κοινότητα πριν ένα αιώνα σφουγγαράδες από την Κάλυμνο.

    Κώστας Μπιλιράκης

    Κ. Μπιλιράκης: Το βραβείο Γιώργου Λιβανού είναι για μένα μεγάλη τιμή. Σας ευχαριστώ πολύ. Το Ψήφισμα 405, που με πρωτοβουλία μας ενέκρινε η Βουλή, ήτανε μια καλή αρχή. Όμως δεν θα επαναπαυτούμε έως ότου η Κύπρος είναι ελεύθερη. Δεν θα επαναπαυτούμε έως ότου ο Οικουμενικός Πατριάρχης μας είναι ασφαλής. Δεν θα επαναπαυτούμε έως ότου διευθετηθεί το Σκοπιανό.

    Γ. Μπίστης: Ο Δημοκρατικός Βουλευτής Γιάννης Σαρμπάνης, εκπροσωπεί περιοχή της Πολιτείας Μαίρυλαντ, στην οποία περιλαμβάνεται η Βαλτιμόρη, με την φημισμένη Ελληνική γειτονιά της. Αποδεχόμενος το Βραβείο Λιβανού ο κ. Σαρμπάνης εξέφρασε αισιοδοξία για την πορεία του Κυπριακού.

    Γιάννης Σαρμπάνης

    Γ. Σαρμπάνης: Υπάρχουν Κύπριες 80-90 ετών, με τις βαλίτσες τους έτοιμες, που κάθε μέρα ελπίζουνε πως αύριο θα πάνε στα σπίτια τους. Αγωνιζόμαστε για την δικαιοσύνη στην Κύπρο. Έχουμε τώρα μπροστά μας νέες ευκαιρίες και νέες προκλήσεις. Η εκλογή του Προέδρου Χριστόφια και το άνοιγμά του προς τον κ. Ταλάτ και τους Τουρκοκύπριους θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε πρόοδο. Αλλά πρέπει και η Αμερική να πιέσει τις πλευρές που επηρεάζουν την πρόοδο.

    Γ. Μπίστης: Ο Μαρδοχαίος Φριζής ήταν ένας Ελληνοεβραίος αξιωματικός που σκοτώθηκε πολεμώντας ηρωικά στον Ελληνο-Ιταλικό πόλεμο το 1940. Το βραβείο εις μνήμην του απενεμήθη φέτος στον φιλέλληνα Αμερικανοεβραίο Γερουσιαστή Καρλ Λέβιν.

    Καρλ Λέβιν

    Κ. Λέβιν: Η εβραϊκή κοινότητα στις ΗΠΑ και η ευρύτερη Αμερικανική κοινωνία χρωστούν ευγνωμοσύνη στην Ελλάδα γιατί είναι όχι μόνον καλός φίλος στο ΝΑΤΟ αλλά και σθεναρός σύμμαχος στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας. Η Ελλάδα είναι επίσης χώρα μεγάλης θρησκευτικής ελευθερίας, όπου όλοι, είτε είναι Ορθόδοξοι, είτε είναι Εβραίοι είτε είναι Μουσουλμάνοι, γίνονται σεβαστοί.

    Γ. Μπίστης: Το Βραβείο του αείμνηστου Κύπριου φιλάνθρωπου Γιώργου Παρασκευαΐδη απονεμήθηκε στον Πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας και μέχρι πρόσφατα υποψήφιο για την Προεδρία των ΗΠΑ, Γερουσιαστή Τζόζεφ Μπάϊντεν.

    Τζόζεφ Μπάϊντεν

    Τ. Μπάϊντεν: Ευελπιστώ πιο πολύ σήμερα από ότι εδώ και καιρό, όχι γιατί διαβλέπω κάτι το άμεσο στον ορίζοντα της Κύπρου αλλά γιατί τα συμφέροντα όλων των ενδιαφερομένων πλευρών συγκλίνουν τώρα κατά τρόπο που επί χρόνια είχε να εμφανιστεί. Οι εξελίξεις στην Κύπρο θα έχουν τεράστιο αντίκτυπο στο μέλλον της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής. Θα επηρεάσουν ολόκληρη την περιοχή.

    Γ. Μπίστης: Ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών της Ελλάδας Γιώργος Αλογοσκούφης τιμήθηκε με ειδικό βραβείο στο δείπνο του συνεδρίου της ΠΣΕΚΑ.

    Γιώργος Αλογοσκούφης

    Γ. Αλογοσκούφης: Η Ελλάδα και η Κύπρος πια είναι και οι δύο μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Συνεργαζόμαστε στενά κι έχουμε και το ίδιο νόμισμα, καθώς η Κύπρος έχει μπει και αυτή στη ζώνη του Ευρώ. Πιστεύω ότι μέσα από την συνεργασία που έχουμε και στα Ευρωπαϊκά πλαίσια θα μπορέσουμε να προωθήσουμε τα εθνικά μας θέματα ακόμα καλύτερα.

    Γ. Μπίστης: Τις εργασίες του συνεδρίου παρακολούθησε αντιπροσωπεία της Βουλής των Ελλήνων, της οποίας ηγήθηκε ο Πρόεδρος της Μόνιμης Επιτροπής Αποδήμου Ελληνισμού, βουλευτής Νικόλαος Τσαρτσιώνης, της Νέας Δημοκρατίας.

    Νικόλαος Τσαρτσιώνης

    Ν. Τσαρτσιώνης: Είναι υποχρέωσή μας να βρισκόμαστε εδώ. Ο Ελληνισμός έχει ένα όραμα και η Ελληνική Βουλή πρέπει να το υπηρετήσει. Το όραμα του Ελληνισμού που διαπρέπει συναδελφωμένα απανταχού της γης, πρέπει να προχωρήσει.

    Γ. Μπίστης: Στην αντιπροσωπεία της Βουλής των Ελλήνων περιλαμβάνονταν επίσης οι βουλευτές Γρηγόρης Νιώτης, του ΠΑΣΟΚ και Άδωνις Γεωργιάδης του ΛΑ.ΟΣ. Άλλος τιμηθείς στο ίδιο επίσημο δείπνο ήταν ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος της Κύπρου Στέφανος Στεφάνου.

    Στέφανος Στεφάνου

    Σ. Στεφάνου: Πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί από αυτά που έχω δει αυτές τις μέρες, την δραστηριότητα που αναπτύσσουν οι απόδημοι, τις σχέσεις που έχουν δημιουργήσει με διάφορους σημαντικούς ανθρώπους και οργανώσεις εδώ στις ΗΠΑ, που τους επιτρέπουν να μεταφέρουν την φωνή της Κύπρου και της Ελλάδας στα διάφορα ζητήματα που απασχολούν τις χώρες μας και τους λαούς μας. Ασφαλώς για μας τους Κύπριους το πρώτο θέμα είναι το Κυπριακό, η συνεχιζόμενη κατοχή της Κύπρου από την Τουρκία.

    Γ. Μπίστης: Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή βραβείου στην ΑΧΕΠΑ, την αρχαιότερη και μεγαλύτερη οργάνωση ελληνικής κληρονομιάς στις Ηνωμένες Πολιτείες σε αναγνώριση του πολύτιμου έργου που επιτελεί από τότε που ιδρύθηκε πριν 86 χρόνια. Όλοι οι σύνεδροι και οι προσκεκλημένοι τους έδωσαν ραντεβού να ξανασυναντηθούν στην Ουάσιγκτον του χρόνου τέτοια εποχή, με την ευχή στο μεταξύ να βρεθεί μια δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού.

    Δηλώσεις προσκεκλημένων της ΠΣΕΚΑ στη ΦτΑ :

    Η ΠΣΕΚΑ τιμά τον Στέφανο Στεφάνου

    Ο Υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης τιμάται από την ΠΣΕΚΑ

    Ο βουλευτής Νικόλαος Τσαρτσιώνης στο συνέδριο της ΠΣΕΚΑ

    Ο βουλευτής Γρηγόρης Νιώτης στο συνέδριο της ΠΣΕΚΑ

    Ο βουλευτής Άδωνις Γεωργιάδης στο συνέδριο της ΠΣΕΚΑ


    Voice of America: News in Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    voa2html v3.00 run on Friday, 30 May 2008 - 1:19:08 UTC