Write to us with Feedback for the HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Wednesday, 24 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus PIO: Turkish Cypriot and Turkish Media Review, 22-05-12

Cyprus Press and Information Office: Turkish Cypriot and Turkish Press Review Directory - Previous Article - Next Article

From: The Republic of Cyprus Press and Information Office Server at <http://www.pio.gov.cy/>

Επισκόπηση Τουρκοκυπριακού και Τουρκικού Τύπου 88/2022 12.05.2022

[Α] Τουρκοκυπριακός Τύπος

  • [01] Εξουσιοδότηση στον Ουνάλ Ουστέλ για σχηματισμό «κυβέρνησης» έδωσε το UBP-Παραμένει στην ηγεσία ο Σουτζούογλου
  • [02] Χαιρέτησε την απόφαση του UBP o Τατάρ: «Λήφθηκε με αίσθημα ευθύνης»
  • [03] Συνεχίζονται οι αντιδράσεις από το CTP για το θέμα της ανάθεση σχηματισμού «κυβέρνησης» στον Ουστέλ
  • [04] Όζερσαϊ: «Παίζουν ένα παιχνίδι σχηματισμού κυβέρνησης, δεν θα είμαστε μέρος αυτού του παιχνιδιού»
  • [05] Ένας θάνατος και 43 κρούσματα από την νόσο Covid-19 χθες στα κατεχόμενα
  • [Β] Τουρκικός Τύπος

  • [01] Ο Έρντογαν άλλαξε τους κυβερνήτες σε 20 επαρχίες της Τουρκίας
  • [02] Τσαβούσογλου: «Η Τουρκία στηρίζει την εδαφική ακεραιότητα και κυριαρχία του Μαρόκου»
  • [03] Την κοινή παραγωγή μη επανδρωμένων αεροσκαφών (Anka) με το Καζακστάν, ανακοίνωσε η Τουρκία
  • [04] Άρχισε η Τουρκική άσκηση «Θαλάσσιος Λέοντας-2022-Deniz Aslan?-2022» στο Αιγαίο
  • [05] Αποζημίωση 30,000 ΤΛ ζητά ο Έρντογαν από τον Κιλιτσντάρογλου
  • [06] Δημοσκόπηση της εταιρείας Areda Survey στην Τουρκία
  • [07] Στα 1,670 τα νέα κρούσματα Covid-19 στην Τουρκία χθες

  • [Α] Τουρκοκυπριακός Τύπος

    [01] Εξουσιοδότηση στον Ουνάλ Ουστέλ για σχηματισμό «κυβέρνησης» έδωσε το UBP-Παραμένει στην ηγεσία ο Σουτζούογλου

    H Vatan (12.05.22) γράφει ότι το Κόμμα Εθνικής Ενότητας (UBP) έδωσε χθες εξουσιοδότηση στον Ουνάλ Ουστέλ να προχωρήσει στις διεργασίες σχηματισμού λεγόμενης κυβέρνησης.

    Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά την ανάθεση εντολής σχηματισμού «κυβέρνησης» στον Ουστέλ από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

    Ο ηγέτης του Κόμματος Φαϊζ Σουτζούογλου σε δηλώσεις του μετά την συνεδρίαση του Κόμματος που διήρκησε 40 λεπτά, ανέφερε ανάμεσα σε άλλα ότι το κόμμα πρέπει να είναι ενωμένο και ότι πρέπει να βρίσκεται σε επικοινωνία με την βάση του.

    Πρόσθεσε επίσης πως ο ίδιος θα παραμείνει στην ηγεσία του κόμματος και θα έχει στενές σχέσεις με τον «μελλοντικό πρωθυπουργό» Ουνάλ Ουστέλ με τον οποίο διατηρούν καλές σχέσεις κι έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν.

    Είπε επίσης πως η εξουσιοδότηση λήφθηκε σε καλό κλίμα και ότι μόνο ένα άτομο διαφώνησε με την απόφαση.

    Δήλωσε ότι καθήκον του ίδιου ως ηγέτη του UBP είναι να προβαίνει σε ενέργειες που δεν θα ζημιώσουν το Κόμμα. «Δεν έχουμε καμία διαμάχη, δεν υπάρχει πόλωση ή συμβιβασμός με κανέναν. Λέμε το σωστό- σωστό και το λάθος- λάθος, κάνουμε ό,τι χρειάζεται», είπε.

    Λέγοντας ότι οι πρόωρες «εκλογές» δεν θα ήταν η ορθή απόφαση στο παρόν στάδιο, είπε ότι για τον ίδιο προσωπικά δεν είναι δυνατόν να συνεργαστεί ξανά με το Κόμμα Αναγέννησης (YDP-το Κόμμα των εποίκων) και το Δημοκρατικό Κόμμα (DP).

    Υποστήριξε πως ο Τατάρ τον είχε καλέσει και του είχε ανακοινώσει πως θα δώσει την εντολή στον Ουστέλ. Είπε πως νιώθει θυμό για τις εξελίξεις ο οποίος είναι περισσότερο προς τους δύο πρώην εταίρους της «κυβέρνησης», το YDP και το DP. Υποστήριξε πως η διαφωνία ανάμεσα τους είχε να κάνει με το θέμα του περιεχομένου του «πρωτοκόλλου» με την Τουρκία και πρόσθεσε πως το κόμμα του δεν μπορεί να εκβιάζεται και ότι ελπίζει πως ανάλογες ενέργειες θα αποφευχθούν στην τωρινή διαδικασία.

    (ΚΣ)

    [02] Χαιρέτησε την απόφαση του UBP o Τατάρ: «Λήφθηκε με αίσθημα ευθύνης»

    Η K?br?s (12.05.22) γράφει ότι σε ανακοίνωση της η λεγόμενη προεδρία στα κατεχόμενα χαιρετίζει την απόφαση του Κόμματος Εθνικής Ενότητας (UBP) να δώσει εξουσιοδότηση στον Ουνάλ Ουστέλ για τις διεργασίες σχηματισμού λεγόμενης κυβέρνησης, σημειώνοντας πως η απόφαση λήφθηκε «με αίσθημα ευθύνης στο πλαίσιο της επανεμφάνισης της σταθερότητας στις έκτακτες συνθήκες που περνά η χώρα».

    Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως ο Ερσίν Τατάρ έδωσε την εντολή στον Ουστέλ «στη βάση της εξουσίας που του έχει δοθεί από το σύνταγμα» και ότι ήταν ατυχείς οι δηλώσεις του Προέδρου του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος (CTP), Τουφάν Έρχουρμαν, ο οποίος είχε δηλώσεις πως υπάρχει πρόβλημα νομιμότητας στην διαδικασία που ακολουθήθηκε.

    Στη ανακοίνωση τονίζεται ότι «ο Πρόεδρος Τατάρ δεν θα διστάσει να λάβει τα απαραίτητα μέτρα υπό το πρίσμα της εξουσίας που του δίνει το σύνταγμα για να λύσει όλα τα διαρθρωτικά και τρέχοντα προβλήματα που περιμένουν το κοινό και να λύσει όλες τις εκκρεμότητες. διαρθρωτικά και τρέχοντα προβλήματα».

    (ΚΣ)

    [03] Συνεχίζονται οι αντιδράσεις από το CTP για το θέμα της ανάθεση σχηματισμού «κυβέρνησης» στον Ουστέλ

    Η Vatan (12.05.22) γράφει ότι συνεχίζονται οι αντιδράσεις από το Ρεπουμπλικανικό Τουρκικό Κόμμα (CTP) για την απόφαση του Τουρκοκύπριου ηγέτη Ερσίν Τατάρ να δώσει εντολή σχηματισμού «κυβέρνησης» στον Ουνάλ Ουστέλ.

    Ο ηγέτης του CTP Τουφάν Έρχουρμαν δήλωσε πως «είναι η βούληση του λαού που θα ξεκαθαρίσει τι έχει συμβεί στην χώρα».

    Επανέλαβε ότι είναι πολύ σαφές ότι «η κυβέρνηση που θα δημιουργηθεί στη χώρα δεν θα θεωρηθεί νόμιμη από τις τάξεις της εξουσίας», και πρόσθεσε τα εξής: «Το κοινοβούλιο εξελέγη από τον λαό, αλλά αυτή η κυβέρνηση δεν εξελέγη από τον λαό. Η σχεδιαζόμενη κυβέρνηση δεν είναι νόμιμη. Θα εναντιωθούμε σε μια παράνομη κυβέρνηση», είπε.

    Σημείωσε ότι κανείς δεν πρέπει να προσπαθήσει να αποφύγει τη δική του ευθύνη για τις εξελίξεις.

    Από την πλευρά του, ο Γενικός Γραμματέας του CTP Ερντογάν Σορακίν δήλωσε ότι πιστεύουν ότι η δημοκρατία έχει υποστεί σοβαρό πλήγμα και ότι δεν βλέπουν τη σύσταση «κυβέρνησης» υπό τον Ουνάλ Ουστέλ ως νόμιμη. «Η δημοκρατία καταστράφηκε από τις παρεμβάσεις», είπε.

    Τονίζοντας ότι η βούληση που προέκυψε στις 23 Ιανουαρίου (Σημ Μεταφραστή: Στις λεγόμενες βουλευτικές εκλογές), έχει πλέον αλλάξει, ο Σορακίν ισχυρίστηκε ότι ο επικεφαλής υπεύθυνος για ό,τι συνέβη ήταν ο Ερσίν Τατάρ.

    Ο Σορακίν επέστησε την προσοχή στην αναγκαιότητα προστασίας «της δημοκρατίας της χώρας και του λαού» και είπε πως το CTP είναι ένα κόμμα που εργάζεται με στόχο να φέρει ειρήνη, να ιδρύσει μια ομοσπονδία και να εγκαθιδρύσει τη δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθερίες.

    Σημειώνοντας ότι δεν πίστευε ότι η αποχώρηση από τη «βουλή» θα ήταν επωφελής στην παρούσα φάση, ο Σορακίν υπογράμμισε ότι ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί με την έναρξη κοινωνικής αντιπολίτευσης τόσο εντός όσο και εκτός της «βουλής».

    (ΚΣ)

    [04] Όζερσαϊ: «Παίζουν ένα παιχνίδι σχηματισμού κυβέρνησης, δεν θα είμαστε μέρος αυτού του παιχνιδιού»

    Η K?br?s Postas? (12.05.22) γράφει ότι ο ηγέτης του Κόμματος του Λαού (HP) Κουντρέτ Όζερσαϊ δήλωσε πως υπάρχει ζήτημα νομιμότητας στις προσπάθειες δημιουργίας «κυβέρνησης» και ότι το κόμμα του δεν θα είναι μέρος «αυτού του παιχνιδιού».

    Σημειώνοντας ότι «το HP εξετάζει επίσης τη λήψη άλλων μέτρων σε περίπτωση σχηματισμού μη δημοκρατικής και παράνομης κυβέρνησης», ο Όζερσαϊ είπε πως μία από τις επιλογές είναι «η παραίτηση και η αποχώρηση από το κοινοβούλιο».

    «Ωστόσο, δεν έχει ληφθεί ακόμη καμία απόφαση προς αυτή την κατεύθυνση», είπε.

    Μιλώντας στο «τουρκοκυπριακό πρακτορείο ειδήσεων» (TAK), είπε επίσης πως δεν θα έχουν συνάντηση με τον Ουνάλ Ουστέλ στον οποίο ο Ερσίν Τατάρ έχει δώσει την εντολή σχηματισμού «κυβέρνησης».

    «Δεν είναι αποδεκτό να κάνουμε κάτι που δεν είναι στις δημοκρατικές πρακτικές αυτής της χώρας[?] Είναι και αντιδημοκρατικό και δημιουργεί πρόβλημα νομιμότητας. Ως εκ τούτου, παίζουν εδώ ένα παιχνίδι σχηματισμού κυβέρνησης και έχουμε δηλώσει επανειλημμένα ότι δεν θα είμαστε μέρος αυτού του παιχνιδιού. Έτσι δεν θα κάνουμε συνομιλίες με τον Ουστέλ για σχηματισμό κυβέρνησης», ανέφερε.

    (ΚΣ)

    [05] Ένας θάνατος και 43 κρούσματα από την νόσο Covid-19 χθες στα κατεχόμενα

    Ο Bayrak (12.05.22) μετέδωσε ότι το λεγόμενο υπουργείο υγείας ανακοίνωσε ότι κατά το τελευταίο εικοσιτετράωρο διενεργήθηκαν 5,375 εργαστηριακές εξετάσεις και εντοπίστηκαν 43 νέα επιβεβαιωμένα περιστατικά της νόσου Covid-19 στα κατεχόμενα, τα οποία είναι όλα εγχώριες μολύνσεις.

    Σημειώθηκε επίσης ένας νέος θάνατος εξαιτίας της Covid-19 χθες και έτσι ο αριθμός των νεκρών από την πανδημία ανήλθε στους 237.

    Τα χθεσινά περιστατικά εντοπίστηκαν στις εξής περιοχές: Λευκωσία 19, Κερύνεια 10, Αμμόχωστος 10, Μόρφου 2, Tρίκωμο 1 και Λεύκα 1.

    Μέχρι τις 11 Μαΐου 2022 διενεργήθηκαν συνολικά 6,868,065 δειγματοληπτικοί έλεγχοι στα κατεχόμενα και εντοπίστηκαν συνολικά 94,231 κρούσματα Covid-19, ενώ 93,472 ασθενείς αποθεραπεύτηκαν και έλαβαν εξιτήριο. Εξάλλου, συνεχίζεται η θεραπεία 524 ασθενών, 4 ασθενείς νοσηλεύονται στο κέντρο πανδημίας, 520 ασθενείς βρίσκονται υπό παρακολούθηση σε ξενοδοχεία για την πανδημία και κανένας ασθενής δεν βρίσκεται στη μονάδα εντατικής φροντίδας.

    Στις 11 Μαΐου εμβολιάστηκαν συνολικά 176 άτομα.

    (ΚΣ)


    [Β] Τουρκικός Τύπος

    [01] Ο Έρντογαν άλλαξε τους κυβερνήτες σε 20 επαρχίες της Τουρκίας

    Σύμφωνα με τη Sabah (11.05.22), ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγγίπ Έρντογαν διόρισε νέους κυβερνήτες (νομάρχες) σε 20 επαρχίες της Τουρκίας με Προεδρικό Διάταγμα το οποίο δημοσιεύθηκε σήμερα στην Επίσημη Εφημερίδα της Τουρκίας.

    Σύμφωνα με το Διάταγμα, ο Τούρκος Πρόεδρος άλλαξε τους νομάρχες σε 10 επαρχίες της Τουρκίας, ανέθεσε καθήκοντα αρχι-επόπτη στους κυβερνήτες 9 επαρχιών κι προχώρησε στο διορισμών 9 νέων κυβερνητών.

    (ΑΚ)

    [02] Τσαβούσογλου: «Η Τουρκία στηρίζει την εδαφική ακεραιότητα και κυριαρχία του Μαρόκου»

    Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή (AA-1105.22), o Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος βρίσκεται στο Μαρόκο για επαφές, συναντήθηκε χθες με τον ομόλογό του του Μαρόκο Nasser Bourita, με τον οποίο συζήτησαν θέματα που αφορούν στις διμερείς τους σχέσεις, το θέμα της αύξηση του όγκου εμπορικών συναλλαγών τους, καθώς επίσης και διεθνή και περιφερειακά ζητήματα, που συμπεριλαμβάνουν και τις εξελίξεις σε Λιβύη και Ουκρανία.

    Σε δηλώσεις του στα πλαίσια κοινής διάσκεψης Τύπου μετά τη συνάντηση, ο Τσαβούσογλου υποστήριξε ότι για την Τουρκία αποτελεί στάση αρχής ο σεβασμός της εδαφικής ακεραιότητας και κυριαρχίας διαφόρων χωρών.

    «Η Τουρκία, στηρίζει την κυριαρχία και εδαφική ακεραιότητα του Μαρόκου», δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για επικράτηση μιας μόνιμης σταθερότητας στην περιοχή της Βόρειας Αφρικής.

    «Η επικράτηση της ειρήνης, η σταθερότητας και η ευημερίας στη Βόρεια Αφρική είναι απαραίτητη για την επικράτηση της σταθερότητας στη Μεσόγειο, την Αφρική, τη Μέση Ανατολή αλλά και στην Ευρώπη», δήλωσε ο Τσαβούσογλου.

    (ΑΚ)

    [03] Την κοινή παραγωγή μη επανδρωμένων αεροσκαφών (Anka) με το Καζακστάν, ανακοίνωσε η Τουρκία

    Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή (AA-11.05.22), μετά τη συνάντηση του Προέδρου του Καζακστάν Kassym-Jomart Tokayev με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγγίπ Έρντογαν στην Τουρκία και την έκδοση Κοινού Ανακοινωθέντος μεταξύ Τουρκίας και Καζακστάν για αναβάθμιση των διμερών σχέσεων των δύο χωρών σε επίπεδο «διευρυμένης στρατηγικής συνεργασίας», ανακοινώθηκε ότι οι δύο χώρες συμφώνησαν στην από κοινού παραγωγή των μη επανδρωμένων αεροσκαφών τύπου Anka σε εγκαταστάσεις στο Καζακστάν.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της Turkish Aerospace Industries Inc. (TUSAS), εμπειρογνώμονες από την Τουρκία και το Καζακστάν θα συνεργαστούν για την κοινή παραγωγή των μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

    Η τελευταία αυτή εξέλιξη θα καταστήσει το Καζακστάν ως την πρώτη βάση παραγωγής των Anka εκτός Τουρκίας.

    «Η υπογραφή αυτής της συμφωνίας συνεργασίας, θα συμβάλει στην περαιτέρω ενίσχυση των εμπορικών και αδελφικών μας σχέσεων με το Καζακστάν», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της TUSAS, Τεμέλ Κοτίλ.

    (ΑΚ)

    [04] Άρχισε η Τουρκική άσκηση «Θαλάσσιος Λέοντας-2022-Deniz Aslan?-2022» στο Αιγαίο

    Σύμφωνα με τη Yeni ?afak (12.05.22), οι Τουρκικές Ναυτικές Δυνάμεις, ανακοίνωσαν την έναρξη της άσκησης έρευνας και διάσωσης «Θαλάσσιος Λέοντας-2022-Deniz Aslan?-2022), η οποία πραγματοποιείται εντός των Τουρκικών χωρικών υδάτων αλλά και εντός διεθνών χωρικών υδάτων του Αιγαίου.

    Σύμφωνα με την εφημερίδα, η άσκηση πραγματοποιείται φέτος μετά από αναβολή της τα τελευταία 4 χρόνια.

    Στην άσκηση, συμμετέχουν φρεγάδες, πτητικά μέσα και ελικόπτερα διάσωσης από την Τουρκία αλλά και από τα κατεχόμενα.

    Η εφημερίδα σημειώνει ότι η «ΔΔΕ της ΤΔΒΚ», απέστειλε μια άκατο αλλά και προσωπικό που είναι καταρτισμένο για ασκήσεις έρευνας και διάσωσης.

    (ΑΚ)

    [05] Αποζημίωση 30,000 ΤΛ ζητά ο Έρντογαν από τον Κιλιτσντάρογλου

    Η ειδησεογραφική ιστοσελίδα T24 (11.05.22), γράφει ότι ο ηγέτης του αντιπολιτευόμενου Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου καταδικάστηκε να καταβάλει πρόστιμο ύψους 30,000 ΤΛ, ως αποζημίωση για δηλώσεις στις οποίες προέβη εναντίον του Τούρκου Προέδρου Έρντογαν.

    Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο δικηγόρος του Τούρκου Προέδρου Έρντογαν, Χουσεγίν Αϊντίν, σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ανακοίνωσε ότι ο Τούρκος Πρόεδρος Έρντογαν ζητά αποζημίωση από τον Κιλιτσντάρογλου για εξυβριστικές δηλώσεις εναντίον του, οι οποίες έγιναν από τον ηγέτη της αντιπολίτευσης στα πλαίσια ομιλιών που έκανε στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος του κατά την περίοδο 23-30 Μαρτίου 2021.

    (ΑΚ)

    [06] Δημοσκόπηση της εταιρείας Areda Survey στην Τουρκία

    Η Yeni ?afak (11.05.22) δημοσιεύει τα αποτελέσματα νέας δημοσκόπησης που διενεργήθηκε από την εταιρεία ερευνών Areda Survey στην Τουρκία, τον Απρίλιο, σύμφωνα με την οποία γίνεται σφυγμομέτρηση της τελευταίας τάσης που επικρατεί στην Τουρκία όσον αφορά στη δυναμική των κομμάτων.

    Σύμφωνα με την έρευνα, στην ερώτηση «Αν διεξάγονταν εκλογές στην χώρα αυτή την Κυριακή ποιο κόμμα θα ψηφίζατε;», τα ποσοστά των κομμάτων διαμορφώνονται ως εξής:

    - Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP): 36,9%

    - Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP): 25,1%

    - Καλό Κόμμα (?Y? Parti): 11,8 %

    --Κόμμα Εθνικιστικής Δράσης (MHP): 10,1 %

    -Κόμμα Δημοκρατίας των Λαών (HDP): 9.4%

    --Κόμμα της Αναγέννησης (Yeniden Refah Partisi): 1,3%

    --Κόμμα της Νίκης (Zafer Partisi): 1,1%

    --Κόμμα της Ευδαιμονίας (Saadet Partisi): 1%

    --Κόμμα της Δημοκρατίας και Προόδου (DEVA): 0,9%

    --Κόμμα της Πατρίδας (Memleket Partisi): 0,7%

    -Τουρκικό Κόμμα της Αλλαγής (T?RK?YE DE????M PART?S?): 0,4%

    -Κόμμα Μεγάλης Ενότητας (B?Y?K B?RL?K PART?S?): 0,3 %

    -Κόμμα του Μέλλοντος (Gelecek Partisi): 0,2%

    -Άλλα: %0,8

    (ΑΚ)

    [07] Στα 1,670 τα νέα κρούσματα Covid-19 στην Τουρκία χθες

    Σύμφωνα με την Ak?am (11.05.22) γράφει ότι το Υπουργείο Υγείας της Τουρκίας ανακοίνωσε ότι το τελευταίο εικοσιτετράωρο εντοπίστηκαν 1,670 νέα επιβεβαιωμένα περιστατικά της νόσου Covid-19 στην χώρα από σύνολο 129,362 διαγνωστικών εξετάσεων.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση, χθες απεβίωσαν 9 άτομα, ενώ αποθεραπεύθηκαν 1,711.

    Ο συνολικός αριθμός των εμβολιασμών με την 1η, 2η και 3η δόση στην Τουρκία μέχρι σήμερα ανήλθε στα 147,592,145.

    (ΑΚ) ΚΛΑΔΟΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ


    Cyprus Press and Information Office: Turkish Cypriot and Turkish Press Review Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    tcpr2html v1.00 run on Thursday, 12 May 2022 - 19:24:19 UTC