Browse through our Interesting Nodes on Politics in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 27 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek (PM), 97-09-11

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cyna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου
  • [02] Εκπρόσωπος - Δηλώσεις ιταλικού ΥΠΕΞ
  • [03] Κυπριανού - Κουτσού
  • [04] Εκπρόσωπος - δηλώσεις ρωσικού προεδρικού γραφείου
  • [05] Δηλώσεις Ντενκτάς - βρετανική εφημερίδα
  • [06] Αμερικανικό Κογκρέσο - Οικουμενικός Πατριάρχης
  • [07] Υπουργός Εμπορίου - Ρώσοι επιχειρηματίες
  • [08] Ομοσπονδία Βρετανίας - Ρόμπιν Κουκ
  • [09] Ε.Γ. ΔΗΚΟ - Δηλώσεις Κυπριανού

  • [01] (Κ) Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου

    Λευκωσία,Κύπρος,11/09/1997 (ΚΥΠΕ) Ο Δείκτης Τιμών Μετοχών του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου διαμορφώθηκε στη σημερινή χρηματιστηριακή συνάντηση ως ακολούθως:
        Γενικός Δείκτης Τιμών Μετοχών           78.35 (-0.13)
    
        Ανώτατη:  82.46 (2/1/97)
        Κατώτατη: 73.90 (30/1/97)
    
        Δείκτες Τιμών ανά Κλάδο
    
        Τραπεζικοί Οργανισμοί                   89.41 (+0.03)
        Εγκεκριμένοι Επενδυτικοί Οργανισμοί     65.36 (+0.02)
        Ασφαλιστικοί Οργανισμοί                 56.34 (-0.18)
        Βιομηχανικές Εταιρείες                  77.43 (-0.22)
        Τουριστικές Επιχειρήσεις                65.70 (-0.30)
        Εμπορικές Εταιρείες                     46.96 (-1.03)
        Αλλες Εταιρείες                         59.83 (-1.22)
    
        Ογκος Συναλλαγών                        ΛK 477036.621
    
    Η διαφορά στις παρενθέσεις αντιπροσωπεύει την ποσοστιαία αύξηση (+) ή τη μείωση (-) του δείκτη από την προηγούμενη χρηματιστηριακή συνάντηση.
    (ΚΥΠΕ/ΑΠ)

    [02] Εκπρόσωπος - Δηλώσεις ιταλικού ΥΠΕΞ

    Λευκωσία,Κύπρος,11/09/1997 (ΚΥΠΕ)

    Ικανοποίηση εκφράζει η κυπριακή Κυβέρνηση αναφορικά με τις δηλώσεις του ιταλικού Υπουργείου Εξωτερικών και του Γραφείου του Ιταλού Πρωθυπουργού, με τις οποίες τονίζεται ότι αναγνωρίζεται μόνο η Δημοκρατία της Κύπρου και η νόμιμη Κυβέρνησή της και υποστηρίζεται η διαδικασία ένταξης της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

    Μιλώντας σήμερα στους δημοσιογράφους ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Μανώλης Χριστοφίδης, είπε ότι η Κυβέρνηση "είναι ικανοποιημένη από τις εξελίξεις και τις διευκρινήσεις".

    Σημείωσε ότι με αυτές "αναγνωρίζεται μόνο η Δημοκρατία της Κύπρου και η νόμιμη Κυβέρνησή της" και η Ιταλία ευθυγραμμίζεται με την ευρωπαϊκή πολιτική, εύχεται λύση του Κυπριακού και υποστηρίζει τις διαπραγματεύσεις που θα οδηγήσουν στην ένταξη της Κύπρου στην Ευρώπη προς όφελος όλου του κυπριακού λαού.

    (ΚΥΠΕ/ΜΧ/ΓΠ)

    [03] Κυπριανού - Κουτσού

    Λευκωσία,Κύπρος,11/09/1997 (ΚΥΠΕ)

    Οι εξελίξεις στο εθνικό θέμα ενόψει της επικείμενης συνεδρίας του Εθνικού Συμβουλίου και ο σχηματισμός Κυβέρνησης ευρείας αποδοχής, ήταν στο επίκεντρο σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Βουλής και Προέδρου του ΔΗΚΟ, Σπύρου Κυπριανού, με τον Πρόεδρο του κόμματος των Νέων Οριζόντων, Νίκο Κουτσού.

    Σε δηλώσεις ύστερα από τη συνάντηση, ο Πρόεδρος των Ν. Οριζόντων ανέφερε ότι το κόμμα του δεν συζητά ονόματα υποψηφίων που θα ηγηθούν μιας κυβέρνησης ευρείας αποδοχής. "Εμείς έχουμε την πρόταση", είπε ο κ. Κουτσού, προσθέτοντας, ότι "εφόσον η πρόταση γίνει αποδεκτή, θα πρέπει να συζητηθεί και το όνομα του υποψηφίου και το πρόγραμμα".

    Κληθείς να σχολιάσει τις πληροφορίες, που φέρουν το κόμμα του, το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, να συζητούν και να συμφωνούν για συνεργασία στις Προεδρικές, ο κ. Κουτσού παραδέχθηκε ότι αληθεύουν.

    Σημείωσε ότι η συζήτηση γίνεται στη βάση της δημόσιας πρότασης για συμμετοχή των κομμάτων ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, Οικολόγων και Ν. Οριζόντων, με προοπτική το σχηματισμό Κυβέρνησης ευρείας αποδοχής, χωρίς να αποκλείεται στη συνέχεια και ο σχηματισμός Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας.

    (ΚΥΠΕ/ΣΔ/ΚΚ/ΓΠ)
    (Κ.Κ.) ΠΟΛ 3 00179 (Κ) Εκπρόσωπος - δηλώσεις ρωσικού προεδρικού γραφείου

    Λευκωσία,Κύπρος,11/09/1997 (ΚΥΠΕ)

    "Σωστή τοποθέτηση που αγγίζει την ουσία του Κυπριακού", χαρακτήρισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Μανώλης Χριστοφίδης, τη δήλωση του ρωσικού προεδρικού γραφείου, αναφορικά με τους αντιαεροπορικούς πυραύλους S- 300 και τη σύνδεσή τους με την αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων από την Κύπρο.

    Η δήλωση αυτή, πρόσθεσε, "εισάγει σωστή συνταγή για προώθηση λύσης του Κυπριακού".

    Κλιμακώνοντας το θέμα των S - 300 η Τουρκία παρουσιάζει περίπου το θέατρο του παραλόγου, είπε ο κ. Χριστοφίδης, προσθέτοντας ότι "η Κύπρος έχει απόλυτα φιλικές σχέσεις με όλες τις χώρες του κόσμου και ιδιαίτερα με τις γειτονικές της χώρες".

    Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος σημείωσε ότι "φίλη και σύμμαχος" της Κύπρου υπήρξε και η Τουρκία, η οποία όμως, όπως επεσήμανε, "κατάστρεψε την Κύπρο με την εισβολή και την κατοχή και επεσώρευσε δεινά και στις δύο κοινότητες".

    "Ο μόνος κίνδυνος που αντιμετωπίζει η Κύπρος σήμερα είναι από την Τουρκία και είναι αντινομία ο θύτης να έχει αξίωση να καθορίζει τον αμυντικό εξοπλισμό του θύματος", τόνισε ο κ. Χριστοφίδης, σημειώνοντας ότι η ίδια η Τουρκία παραδέχεται ότι οι S - 300 είναι "πολύ λίγοι" για να χρησιμοποιηθούν εναντίον της.

    (ΚΥΠΕ/ΜΧ/ΓΠ)

    [04] Δηλώσεις Ντενκτάς - βρετανική εφημερίδα

    Λονδίνο,Βρετανία,11/09/1997 (ΚΥΠΕ)

    Προκλητικός εμφανίστηκε και πάλιν ο κατοχικός ηγέτης, Ραούφ Ντενκτάς, σε δηλώσεις του που δημοσιεύονται σήμερα στη βρετανική εφημερίδα "Independent".

    Στις δηλώσεις του, ο κατοχικός ηγέτης εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για τον Ειδικό Αντιπρόσωπο της Βρετανίας για το Κυπριακό, Σερ Ντέιβιντ Χάνεϊ, χαρακτηρίζει τους ξένους διπλωμάτες που ασχολούνται με το Κυπριακό ως "ακατατόπιστους" επί του θέματος, ενώ τονίζει με θρασύτητα ότι "αν η ΕΕ λογικευθεί και δεν μας ρίξει το δόλωμα, τότε μπορούμε να συνεχίσουμε τις συνομιλίες".

    Αντιδρώντας άμεσα στις προκλητικές δηλώσεις Ντενκτάς, με δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωπος του Φόρεϊν Οφις έδωσε πλήρη υποστήριξη στον κ. Χάνεϊ.

    Το δημοσίευμα προβάλλει δήλωση ξένου μεσολαβητή ότι ο Ντενκτάς δεν επιθυμεί επίλυση του προβλήματος, ενώ σημειώνεται πως ο Τ/Κ ηγέτης επιθυμεί όπως η Ευρωπαϊκή Ενωση (ΕΕ) καθυστερήσει τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Κύπρου, μέχρι που η Τουρκία καταστεί μέλος της ΕΕ.

    Στην περίπτωση που οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις συνεχίσουν, οι συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών θα τερματιστούν και στο νησί θα παραμείνουν δύο "κράτη", κατά τον Ντενκτάς.

    Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο κατοχικός ηγέτης δήλώνει αποφασισμένος να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε κίνηση των Ε/Κ για ένταξη στην ΕΕ, με πρωτοβουλίες όπως η "ενσωμάτωση" του κατεχόμενου τμήματος του νησιού στην Τουρκία.

    Εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για τον Ειδικό Αντιπρόσωπο της Βρετανίας για το Κυπριακό, ο Ντενκτάς δήλωσε: "Ελπίζω πως ο Χάνεϊ δεν θα επιστρέψει. Αν επιστρέψει, δεν θα του μιλήσω".

    Η εφημερίδα αναφέρει ότι και ο Σερ Τζον Γουέστον, Πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, δεν είναι ευπρόσδεκτος από τον Ντενκτάς μετά από τις απευθείας συνομιλίες του Αυγούστου, διότι αναφέρθηκε στην αρνητική στάση του Τ/Κ ηγέτη σ' αυτές.

    Τέλος, η εφημερίδα γράφει ότι οι Βρετανοί τους οποίους ο Ντενκτάς αντιπαθεί περισσότερο είναι αυτοί που διοικούν τις δύο βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο.

    Αφορμή, προσθέτει, είναι το πρόσφατο περιστατικό κατά το οποίο Βρετανοί συνέλαβαν τρεις Τουρκοκύπριους κτηνοτρόφους για λαθραία μεταφορά ζώων από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές.

    Στη δήλωση Ντενκτάς, σχετικά με τη στάση του απέναντι στον Ειδικό Αντιπρόσωπο της Βρετανίας για το Κυπριακό, εκπρόσωπος του βρετανικού Υπουργείου Εξωτερικών δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι "η βρετανική κυβέρνηση έχει πλήρη εμπιστοσύνη στον Σερ Ντέιβιντ Χάνεϊ, ο οποίος θα συνεχίσει να εκτελεί το καθήκον του".

    (ΚΥΠΕ/ΚΤ/ΡΜ/ΑΠ)

    [05] (Κ) Αμερικανικό Κογκρέσο - Οικουμενικός Πατριάρχης

    Λευκωσία,Κύπρος,11/09/1997 (ΚΥΠΕ)

    Στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, τον πνευματικό ηγέτη 300 εκατομμυρίων Ορθόδοξων Χριστιανών, αποφάσισε να απονείμει το "Χρυσό Μετάλιό" του το αμερικανικό Κογκρέσο.

    Το ιστορικό αυτό βραβείο, που αποτελεί τη μεγαλύτερη πολιτική τιμή του Κογκρέσου, απονεμήθηκε για πρώτη φορά στον Τζορτζ Ουάσιγκτον, το 1776, και έκτοτε τιμά επιλεκτικά σημαντικές προσωπικότητες, όπως τον Τόμας Εντισον και τον Ουίνστον Τσόρτσιλ.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι τη μέρα που το Κογκρέσο έλαβε αυτή την απόφαση, μια άλλη τεράστια θρησκευτική μορφή, η Μητέρα Τερέζα, η οποία επίσης τιμήθηκε με το "Χρυσό Μετάλιο", απεβίωσε.

    Ο 57χρονος Οικουμενικός Πατριάρχης, ο οποίος ομιλεί επτά γλώσσες, θα τιμηθεί με το "Χρυσό Μετάλιο" του αμερικανικού Κογκρέσου κατά τη διάρκεια της ιστορικής του επίσκεψης στις ΗΠΑ, μέσα στον ερχόμενο Οκτώβριο και Νοέμβριο, κατά την οποία θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο Μπιλ Κλίντον, τον Αντιπρόεδρο Αλ Γκορ και άλλους αξιωματούχους.

    (ΚΥΠΕ/ΚΝ/ΑΠ)

    [06] (Κ) Υπουργός Εμπορίου - Ρώσοι επιχειρηματίες

    Λευκωσία,Κύπρος,11/09/1997 (ΚΥΠΕ)

    "Η Κύπρος είναι μια ιδανική βάση για τους επιχειρηματίες, τους επενδυτές και τους πλοιοκτήτες, για τη διεξαγωγή των εργασιών τους σε όλο το κόσμο".

    Αυτό ανέφερε ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Κυριάκος Χριστοφή, προσφωνώντας σήμερα τη Διεθνή Εμπορική Συνάντηση, που διοργανώνεται από το Σύνδεσμο Ρώσων Επιχειρηματιών Κύπρου, την Κεντρική Τράπεζα Κύπρου και το Διεθνές Κέντρο Χονδρικού Εμπορίου (IMC).

    Στη συνάντηση, που έχει σαν θέμα "Διεξάγοντας επιχειρηματικές δραστηριότητες με τη Ρωσία μέσω Κύπρου", ο Υπουργός αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα που διαθέτει η Κύπρος ως εμπορικό και ναυτιλιακό κέντρο, αφού διαθέτει προηγμένη κοινωνικοοικονομική υποδομή, έναν από τα πιο εξελιγμένα δίκτυα τηλεπικοινωνιών, εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό, ενώ βρίσκεται σε ιδανική γεωγραφική θέση.

    Υπογράμμισε εξάλλου ότι η Κύπρος προσφέρεται ως ιδανικός χώρος για κοινοπραξίες και άλλες μορφές βιομηχανικής συνεργασίας.

    Τόνισε δε ότι η αναμενόμενη ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ συνιστούν έναν ακόμα παράγοντα για την περαιτέρω επέκταση των εμποροοικονομικών σχέσεών της με άλλες χώρες.

    (ΚΥΠΕ/ΡΜ/ΓΠ)

    [07] Ομοσπονδία Βρετανίας - Ρόμπιν Κουκ

    Λονδίνο,Βρετανία,11/09/1997 (ΚΥΠΕ)

    Συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών της Βρετανίας Ρόμπιν Κουκ για το Κυπριακό είχε το απόγευμα 7μελής αντιπροσωπεία της Εθνικής Κυπριακής Ομοσπονδίας Βρετανίας.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, κατά τη συνάντηση, ο Βρετανός ΥΠΕΞ επαναβεβαίωσε την αναλλοίωτη, όπως είπε, θέση της χώρας του, ότι οι διαπραγματεύσεις της Ευρωπαϊκής Ενωσης για ένταξη της Κύπρου θα αρχίσουν με τη νόμινη κυβέρνηση του νησιού και ότι το Κυπριακό δεν αποτελεί προϋπόθεση για την ένταξη.

    Σε σχέση με τις τουρκικές απειλές για ενσωμάτωση των κατεχομένων στην Τουρκία, ο κ. Κουκ δήλωσε ότι η Βρετανία δεν αναγνωρίζει το κατοχικό καθεστώς, συνεπώς δεν αναγνωρίζει και τις συμφωνίες τις οποίες συνάπτει με άλλα κράτη.

    Εάν, τόνισε ο κ. Κουκ, η Τουρκία προσχωρήσει σε προσάρτηση των κατεχομένων, τότε θα βρει αντιμέτωπη όχι μόνο την κυπριακή κυβέρνηση αλλά και την Ευρώπη.

    Σε σχέση με τις απειλές σχετικά με την ευρωπαϊκή πορεία της Κύπρου, ο κ. Κουκ δήλωσε ότι είναι αδικαιολόγητες γιατί η ΕΕ δεν αποτελεί στρατιωτικό συνασπισμό και επανέλαβε την υποστήριξη της χώρας του στην πρόταση για αποστρατιωτικοποίηση της Κύπρου.

    Η αντιπροσωπεία της ομογενειακής ομοσπονδίας επεσήμανε από την πλευρά της ότι η εκκρεμότητα στο Κυπριακό, οφείλεται στην τουρκική αδιαλλαξία, γεγονός που αποδείχθηκε και πρόσφατα στο Μοντρέ, όπου εξαιτίας της αρνητικής στάσης του Ντενκτάς οι απευθείας συνομιλίες ναυάγησαν.

    (ΚΥΠΕ/ΚΝ/ΓΠ)

    [08] Ε.Γ. ΔΗΚΟ - Δηλώσεις Κυπριανού

    Λευκωσία,Κύπρος,11/09/1997 (ΚΥΠΕ)

    Προσωπική διαβεβαίωση προς τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ, Σπύρο Κυπριανού, ότι θα υποστηρίξει μόνον τη δική του υποψηφιότητα, σε περίπτωση που δεν θα είναι ο ίδιος υποψήφιος στις Προεδρικές εκλογές, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γλαύκος Κληρίδης.

    Αυτό ανέφερε ο κ. Κυπριανού, στο περιθώριο της συνεδρίας του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΚΟ που άρχισε στις 5 το απόγευμα και συνεχίζεται, κατά την οποία ενημέρωσε τα μέλη του Ε.Γ. για τις συναντήσεις που είχε σήμερα, μεταξύ άλλων, με τον Πρόεδρο Κληρίδη και τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ Νίκο Αναστασιάδη.

    Παράλληλα, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, επεσήμανε ότι ο Πρόεδρος Κληρίδης του ανέφερε ότι θα αποφασίσει οριστικά εντός του Οκτωβρίου, αν θα είναι ή όχι υποψήφιος στις Προεδρικές εκλογές. Ετσι, το θέμα της αποχώρησης ή όχι, των υπουργών της κυβέρνησης που προέρχονται από το ΔΗΚΟ, μετατίθεται για τον Οκτώβριο, ανάλογα με την απόφαση Κληρίδη.

    Οι αποφάσεις που έλαβε απόψε το Ε.Γ. ανέφερε ο κ. Κυπριανού είναι αφενός, η εμμονή στην δική του υποψηφιότητα, αφετέρου η έναρξη εντός των ημερών, "προκαταρκτικής", όπως είπε, προεκλογικής εκστρατείας που αρχίζει το ΔΗΚΟ.

    "Εγώ δεν πιέζω τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ούτε τον επίεσα, ούτε τον εκβιάζω, ούτε χρησιμοποιώ τελεσίγραφα", τόνισε, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα, ότι "είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα υποστηρίξει (ο κ. Κληρίδης) οποιαδήποτε άλλη υποψηφιότητα, αν δεν είναι ο ίδιος υποψήφιος. Αυτό είναι ξεκάθαρο", ανέφερε ο κ. Κυπριανού.

    "Θα αναμένω την απόφαση του Προέδρου της Δημοκρατίας", πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι δεν μπορεί να προεξοφλήσει την απόφαση, παρόλο που όπως παρατήρησε, σύμφωνα με τις ενδείξεις - και γι' αυτό δεν τρέφει ψευδαισθήσεις - ο κ. Κληρίδης θα είναι υποψήφιος.

    "Με διαβεβαίωσε να μην ακούω τί λένε άλλοι, και ότι ο ίδιος μόνος του θα αποφασίσει τελικά", συνέχισε ο κ. Κυπριανού.

    Εξέφρασε, επίσης, τη διαφωνία του με σημερινές δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Μανώλη Χριστοφίδη, ο οποίος σύμφωνα με τον κ. Κυπριανού, "είπε ορισμένα πράγματα που δεν είναι σωστά.

    Παρουσιάζει", πρόσθεσε ο κ. Κυπριανού, "ότι περίπου δεν υπήρχαν σοβαρά προβλήματα, ότι περίπου υπήρξε συμφωνία σήμερα, με τον Πρόεδρο Κληρίδη... είτε να είναι ο ένας υποψήφιος είτε ο άλλος, και να αλληλοϋποστηριχθούμε".

    "Τέτοια συμφωνία δεν υπήρξε", τόνισε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ. Μετά την ολοκλήρωση των επαφών με όλα τα κόμματα, ανέφερε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, το Εκτελεστικό Γραφείο θα αρχίσει νέα σειρά συσκέψεων και συζητήσεων, ενώ τη μεταπροσεχή Δευτέρα θα συνέλθει η Κεντρική Επιτροπή, για να "σχηματίσουμε μια εικόνα πώς θα προχωρήσουμε".

    Θα εξαρτηθεί από την Κ.Ε. αν θα ληφθούν αποφάσεις ή θα συνεχισθεί η διαδικασία, είπε.

    Ο κ. Κυπριανού απέφυγε να απαντήσει στο ερώτημα, τί θα πράξει σε περίπτωση που Πρόεδρος Κληρίδης υποβάλει τελικά υποψηφιότητα.

    Ο ρόλος των αντιπροσωπειών του ΔΗΚΟ και του ΔΗΣΥ, ανέφερε, θα είναι να μεταφέρουν τις απόψεις τους, η μία στην άλλη, παράλληλα με τις επαφές που θα έχει ο ίδιος με τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ.

    (ΚΥΠΕ/ΚΚ/ΓΠ)
    ΚΥΠΕ ΤΕΛΟΣ
    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html v1.04a run on Thursday, 11 September 1997 - 23:16:53 UTC