Read the Schengen Convention (19 June 1990) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek, 08-02-23

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΚΛΟΓΕΣ - ΚΑΘΟΔΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ

  • [01] ΕΚΛΟΓΕΣ - ΚΑΘΟΔΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ

    Αυξημένη είναι η αεροπορική κίνηση στο αεροδρόμιο Λάρνακας, λόγω της έλευσης Κυπρίων ψηφοφόρων, κυρίως από τις πόλεις Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λονδίνο, ενώ -όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ- ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Hermes Airports, Αδάμος Ασπρής, αυξημένη αναμένεται ότι θα είναι η κίνηση και τις πρώτες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της αυριανής ψηφοφορίας για τις προεδρικές εκλογές.

    ``Ολος αυτός ο κόσμος``, είπε ο κ. Ασπρής, ``αμέσως μετά που θα τελειώσουν οι εκλογές, θα βιάζεται να φύγει για τους προορισμούς του, οπόταν αναμένεται αυξημένη κίνηση, για αυτό και όλες οι υπηρεσίες και τα τμήματα του αεροδρομίου, υπό τη Διεύθυνση της Χερμές, βρίσκονται σε πλήρη συντονισμό για να μπορέσει να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία όσο το δυνατό πιο ομαλά και χωρίς προβλήματα``.

    Σε δηλώσεις του επίσης στο ΚΥΠΕ, ο εκπρόσωπος Τύπου των Κυπριακών Αερογραμμών, Κυριάκος Κυριάκου, ανέφερε ότι ``μέχρι την Κυριακή, είχαμε δώσει στα Επιτελεία των υποψηφίων γύρω στις 6.400 θέσεις, ενώ, από την περασμένη Δευτέρα - Τρίτη, οι θέσεις που είχαν παραχωρηθεί στο επιτελείο Παπαδόπουλου, αφέθησαν ελεύθερες στο σύστημα κρατήσεων της εταιρείας και όποιο από τα επιτελεία Κασουλίδη και Χριστόφια είχε ψηφοφόρους απο το εξωτερικό μπορούσε να τις χρησιμοποιήσει``.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Ασπρής, έχουν προγραμματισθεί απο αεροπορικές εταιρείες είκοσι αφίξεις αεροπλάνων με 5,5 περίπου χιλιάδες ψηφοφόρους, ``αφήνουμε όμως``, πρόσθεσε, ``ανοικτό το ενδεχόμενο αναπροσαρμογής των πτήσεων αυτών ή μεταφοράς τους στην αυριανή ημέρα``.

    ``Για την Κυριακή``, συνέχισε ο κ. Ασπρής, ``πάντα με τον ανάλογο προγραμματισμό με πιθανή την αναπροσαρμογή τους, αναμένονται δεκατρείς πτήσεις, πάλιν από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λονδίνο και αναμένεται ότι θα μεταφέρουν μέχρι 1.500 άτομα``.

    Ως προς τους συνολικούς αριθμούς ψηφοφόρων που ήλθαν αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο για να ψηφίσουν, ο κ. Ασπρής ανέφερε ότι θεωρεί ``παρακινδυνευμένο`` το να δοθεί ακριβής αριθμός, μπορεί όμως να λεχθεί ``με κάθε επιφύλαξη``, όπως είπε, ``ότι, από τις 11 του μηνός οπόταν ξεκίνησαν να έρχονται για τις εκλογές, μέχρι και τις 24 Φεβρουαρίου, θα έχουμε περί τις 270 συνολικά αφίξεις που μας έδωσαν 32.000 ψηφοφόρους, όμως υπάρχει μεταξύ αυτών κόσμος που ήρθε για τον πρώτο γύρο των εκλογών, έφυγε και έρχεται ξανά, άρα, κάποιοι από αυτές τις 32 χιλιάδες καταγράφονται δυο φορές``.


    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html 2.01 run on Saturday, 23 February 2008 - 12:29:12 UTC