Visit the Hellenic Society of Virology (HSV) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus Broadcasting Corporation: News in Greek, 03-06-11

Cyprus Broadcasting Corporation: News in ELOT928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Cyprus Broadcasting Corporation at <http://www.cybc.com.cy/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΙΣΑΓΩΓΗ
  • [02] ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΟΙΚΟΣ
  • [03] ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ
  • [04] ΙΑΚΩΒΟΥ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ
  • [05] ΙΑΚΩΒΟΥ ΑΝΑΝ ΧΘΕΣ
  • [06] ΓΟΥΕΣΤΟΝ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
  • [07] ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΔΑΠΑΝΕΣ
  • [08] ΑΕΡΟ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
  • [09] ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΟΛΟΙ
  • [10] ΚΟΥΛΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ
  • [11] ΦΕΡΧΟΙΓΚΕΝ ΝΕΟΣ
  • [12] ΔΗΚΟ ΔΗΣΥ ΣΚΙΩΔΗΣ
  • [13] ΤΟΥΡΚΟ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ
  • [14] ΕΥΡΩ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
  • [15] ΝΤΕΝΚΤΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑ
  • [16] ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ ΚΟΜΜΑ
  • [17] ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΝΤΕΝΚΤΑΣ
  • [18] ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΣΤΑΣΗ
  • [19] ΧΡΗΜΑ ΤΕΤΑΡΤΗ
  • [20] ΠΕΡΙΛΗΨΗ
  • [21] ΚΑΙΡΟΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 11/06/2003

  • [01] ΕΙΣΑΓΩΓΗ

    Εργολάβος από τη Λακατάμεια, βαρειά τραυματισμένος, έμεινε μόνος και αβοήθητος όλη τη νύκτα σε γκρεμό 150 μέτρων στη Μαραθάσα.

    Επί ποδός οι δυνάμεις ασφαλείας, ύστερα από πληροφορίες ότι Τσετσένοι τρομοκράτες σχεδιάζουν επίθεση εναντίον της ρωσικής πρεσβείας.

    Ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Ιακώβου συζητεί το απόγευμα στην Ουάσικτον το Κυπριακό με τον Κόλιν Πάουελ και την Κοντολίζα Ράις.

    Διορίζεται σήμερα νέος πρόεδρος και νέο διοικητικό συμβούλιο των Κυπριακών Αερογραμμών.

    Για πρώτη φορά συλλειτούργησαν σήμερα ο Πάφου Χρυσόστομος και ο Λεμεσού Αθανάσιος. Νέο πνεύμα καλλιεργείται στην Εκκλησία.

    [02] ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΟΙΚΟΣ

    Οι Ειδήσεις αναλυτικά.

    Εργολάβος από τη Λακατάμεια, σοβαρά τραυματισμένος έμεινε μόνος και αβοήθητος όλη τη νύκτα σε γκρεμό βάθους εκατόν πενήντα μέτρων στη Μαραθάσα.

    Πρόκεται για το Νίκο Χαρίτου, σαράντα χρόνων, ο οποίος χθες το απόγευμα πήγε στο χωριό Οίκος Μαραθάσας, για να επιθεωρήσει έργο, του οποίου ανέλαβε την εκτέλεση.

    Ενώ οδηγούσε σε ανηφορικό χωματόδρομο, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, το οποίο κινήθηκε προς τα πίσω και έπεσε στον γκρεμό.

    Τον εργολάβο άκουσαν να καλεί απεγνωσμένα σε βοήθεια γύρω στις επτά σήμερα το πρωί εργάτες του τμήματος Υδάτων, που βρίσκονταν στην περιοχή, όπου κατέφθασε αμέσως μετά η Πυροσβεστική Υπηρεσία, για να ανασύρει τον Χαρίτου σε άσχημη κατάσταση και με πολλαπλά κατάγματα.

    Ελικόπτερο της αστυνομίας τον μετέφερε στο γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

    Η κατάσταση της υγείας του περιγράφεται ως σοβαρή.

    [03] ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ

    Επί ποδός βρίσκεται η αστυνομία, ύστερα από πληροφορίες ότι Τσετσένοι τρομοκράτες ενδέχεται να χτυπήσουν την πρεσβεία της Ρωσίας στη Λευκωσία.

    Πληροφορίες από ξένες διπλωματικές πηγές, αναφέρουν ότι τρομοκράτες θα επιτεθούν με όχημα παγιδευμένο με εκρηκτικά, αύριο Πέμπτη, κατά τους εορτασμούς της επετείου της ανεξαρτησίας της Ρωσίας, στους οποίους θα παρευρεθούν μέλη της κυβέρνησης καθώς και ξένοι διπλωμάτες.

    Ο βοηθός αρχηγός αστυνομίας, Σωτήρης Χαραλάμπους, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες, και δήλωσε ότι λαμβάνονται όλα τα μέτρα και θα κλείσουν όλοι οι δρόμοι στην περιοχή.

    [04] ΙΑΚΩΒΟΥ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ

    Ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Ιακώβου συναντάται το απόγευμα στην Ουάσιγκτον με τον υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Κόλιν Πάουελ.

    Ο εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών Φίλιπ Ρίκερ δήλωσε ότι, κατά τη συνάντηση, ο Κόλιν Πάουελ θα τονίσει στον κύριο Ιακώβου τη συνεχιζόμενη δέσμευση των Ηνωμένων Πολιτειών για επίτευξη συνολικής λύσης στο Κυπριακό, στη βάση του σχεδίου Ανάν.

    Απόψε ο κύριος Ιακώβου θα συναντηθεί στο Λευκό Οίκο με τον αντιπρόεδρο Ντικ Τσέινι και τη σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας Κοντολίζα Ράις. Θα έχει επίσης σειρά επαφών με ανώτερα στελέχη του αμερικανικού Κογκρέσου.

    Χθες, ο υπουργός Εξωτερικών συναντήθηκε, στη Νέα Υόρκη, με τον γενικό γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Κόφι Ανάν.

    [05] ΙΑΚΩΒΟΥ ΑΝΑΝ ΧΘΕΣ

    Ο κύριος Ιακώβου δήλωσε ότι ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ μελετά την κατάσταση στην Τουρκία και τη δραστηριότητα άλλων διαμεσολαβητών, και της Ευρωπαϊκής Ενωσης, για να εκτιμήσει πότε θα είναι ο κατάλληλος χρόνος για προσέγγιση των δύο πλευρών και συνέχιση της πρωτοβουλίας του.

    Ο υπουργός Εξωτερικών πρόσθεσε ότι ο γενικός γραμματέας δεν θεωρεί πως η μερική άρση των περιορισμών στη διακίνηση αποτελεί πρόοδο στις προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού, παρά μόνο βελτιώνει το κλίμα.

    Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο ο Κόφι Ανάν φάνηκε να χαλαρώνει τους όρους για επανέναρξη των συνομιλιών, ενώ θεωρεί απόλυτα υπεύθυνο τον Ντενκτάς και έμμεσα την Αγκυρα για το αδιέξοδο.

    [06] ΓΟΥΕΣΤΟΝ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

    Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρωπαϊκή Ενωση έχουν ταυτόσημη προσέγγιση στο Κυπριακό, δήλωσε ο συντονιστής στο αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών Τόμας Γουέστον, επαναλαμβάνοντας πως η επίλυση του προβλήματος αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για την Ουάσιγκτον.

    Ο κύριος Γουέστον, ο οποίος βρίσκεται στις Βρυξέλλες στο πλαίσιο περιοδείας του για το Κυπριακό, είπε ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι η κυβέρνηση Ερντογάν έχει ισχυρή θέληση για επίλυση του Κυπριακού, αλλά εξέφρασε αμφιβολίες κατά πόσο είναι επαρκής.

    Πρόσθεσε πως η θέληση αυτή μπορεί να επιδειχθεί με την αποδοχή του σχεδίου Ανάν και εξαγγελία συγκεκριμένων ημερομηνιών για δημοψηφίσματα.

    [07] ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΔΑΠΑΝΕΣ

    Το Υπουργικό Συμβούλιο εξετάζει σήμερα συμπληρωματικό προϋπολογισμό για κάλυψη αναγκών ύψους τριακόσιων εκατομμυρίων λιρών.

    Ο υπουργός Οικονομικών Μάρκος Κυπριανού δήλωσε ότι πρόκειται για χρέη που άφησε η προηγούμενη κυβέρνηση και τα οποία αφορούν μεταξύ άλλων αναδρομικές αυξήσεις για τους δημοσίους υπαλλήλους, δαπάνες για την άμυνα και δόσεις για έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

    [08] ΑΕΡΟ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

    Οι Κυπριακές Αερογραμμές αποκτούν σήμερα νέο πρόεδρο και νέο διοικητικό συμβούλιο.

    Η ανάδειξη της νέας ηγεσίας του εθνικού αερομεταφορέα θα γίνει στις πέντε το απόγευμα, στη γενική συνέλευση των μετόχων, στο συνεδριακό κέντρο.

    Η κυβέρνηση, ως ο μεγαλύτερος μέτοχος στις Κυπριακές Αερογραμμές, θα προτείνει τον πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

    [09] ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΟΛΟΙ

    Τελέστηκε το πρωί στον ιερό ναό αποστόλου Βαρνάβα στη Δασούπολη αρχιερατικό συλλείτουργο με την ευκαιρία της εορτής του ιδρυτή της Εκκλησίας της Κύπρου.

    Στο συλλείτουργο παρέστησαν όλοι οι Ιεράρχες, περιλαμβανομένων και των μητροπολιτών Πάφου και Λεμεσού, που συλλειτούργησαν για πρώτη φορά.

    Νέο αρχιερατικό συλλείτουργο, με πρόσκληση του πρώτου τη ταξει μητροπολίτη Πάφου Χρυσόστομου, θα γίνει στην Πάφο, στις 29 Ιουνίου, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία τιμά τη μνήμη των αποστόλων Πέτρου και Παύλου.

    [10] ΚΟΥΛΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

    Ο υπουργός Αμυνας Κούλης Μαυρονικόλας τόνισε ότι οι τουρκικές προκλήσεις στο βαθμό καί την ένταση που παρουσιάζονται εγκυμονούν κινδύνους για πρόκληση θερμού επεισοδίου.

    Σε δηλώσεις στο ΡΙΚ, ο κύριος Μαυρονικόλας, εξέφρασε την εκτίμηση ότι με τις προκλήσεις ο τουρκικός στρατός προσπαθεί να περάσει δικό του μήνυμα τόσο στο εσωτερικό της Τουρκίας όσο και στο εξωτερικό.

    Για τις αμυντικές δαπάνες είπε ότι η προηγούμενη κυβέρνηση έχει αφήσει τεράστιο οικονομικό βάρος διακόσιων πενήντα εκατομμυρίων, γεγονός που δημιουργεί περαιτέρω προβλήματα.

    [11] ΦΕΡΧΟΙΓΚΕΝ ΝΕΟΣ

    Το Κυπριακό και η κατάσταση στο Αιγαίο συζητήθηκαν σε χθεσινή συνάντηση στις Βρυξέλλες, του υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργου Παπανδρέου με τον επίτροπο Γκίντερ Φερχόιγκεν.

    Ο επίτροπος Φερχόιγκεν εξέφρασε την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στη διατήρηση μιάς δυναμικής, με στόχο την επίλυση του Κυπριακού πριν από την πλήρη ένταξη της Κύπρου.

    Ο κύριος Παπανδρέου δήλωσε ότι συζήτησαν για τα επόμενα βήματα και πώς θα μπορέσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να διαδραματίσει ρόλο στη δημιουργία συνθηκών για την επίλυση του Κυπριακού, πάντοτε στα πλαίσια των αποφάσεων του ΟΗΕ και χρησιμοποιώντας τις προτάσεις του Κόφι Ανάν.

    Συζήτηση έγινε και για την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας, που θα αξιολογηθεί το φθινόπωρο και ο κύριος Παπανδρέου ενημέρωσε τον Γκίντερ Φερχόιγκεν για τις προκλήσεις στο Αιγαίο.

    Ο κύριος Φερχόιγκεν υπογράμμισε ότι την ευθύνη για τις παραβιάσεις δεν τη φέρει ούτε η Ελλάδα, ούτε η Ευρωπαϊκή Ενωση. Πρόκειται για ευθύνη, κατέληξε, που βαραίνει μια υποψήφια για ένταξη χώρα.

    [12] ΔΗΚΟ ΔΗΣΥ ΣΚΙΩΔΗΣ

    Το ΔήΚο επικρίνει τον ΔηΣύ ότι με αντιπολιτευτικές κορώνες, ρητορικά παιχνιδίσματα και αχαλίνωτη αντιπολιτευτική παραφιλολογία, δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί ότι άλλο είναι η σκιώδης κυβέρνηση και άλλο το θέατρο σκιών και το καυγάδισμα περί όνου σκιάς.

    Το ΔήΚο επισημαίνει ότι τα μεγάλα και κρίσιμα ζητήματα και προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος, υπαγορεύουν σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις, συμπολιτευόμενες και αντιπολιτευόμενες, να πολιτεύονται με σύνεση και σοβαρότητα και να διαλέγονται με πολιτικό λόγο ευθύνης.

    Ο μεγάλος αντίπαλος όλων, τονίζει το ΔήΚο, είναι τα προβλήματα του τόπου και του λαού.

    [13] ΤΟΥΡΚΟ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ

    Η κυβέρνηση της Τουρκίας δημοσίευσε νέα δέσμη μεταρρυθμιστικών προτάσεων, με σκοπό την προώθηση της ενταξιακής πορείας της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

    Οι προτάσεις εστιάζονται σε μια προσπάθεια να εμφανιστεί ότι βελτιώνεται η θέση της κουρδικής κοινότητας και ότι ενισχύεται η ελευθερία έκφρασης και θρησκευτικής συνείδησης.

    Σύμφωνα με εκπρόσωπο της τουρκικής κυβέρνησης απαλείφθηκε από τις μεταρρυθμίσεις πρόταση που προέβλεπε τη μετατροπή κατοικιών σε μουσουλμανικά τεμένη και τόπους λατρείας.

    Αυτό έγινε με αίτημα του τουρκικού στρατού.

    [14] ΕΥΡΩ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

    Η Γερμανία και η Γαλλία συμφωνούν στο τελικό προσχέδιο του Ευρωπαϊκού Συντάγματος.

    Ο καγκελάριος Σρέντερ δήλωσε ότι το προσχέδιο θα παρουσιαστεί στη σύνοδο κορυφής την ερχόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη και θα υποστηριχθεί από τη Γερμανία και τη Γαλλία.

    Στο σχέδιο προβλέπεται η αντικατάσταση του συστήματος της εναλλασσόμενης εξαμηνιαίας προεδρίας, ενώ η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα αποτελείται από 15 τακτικά μέλη και άλλα αναπληρωματικά.

    [15] ΝΤΕΝΚΤΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑ

    Ο Ραούφ Ντενκτάς δίδει τη δική του ερμηνεία στις δηλώσεις Ερντογάν, λέγοντας ότι αυτό που είπε ο πρωθυπουργός Τουρκίας, είναι ότι το σχέδιο Ανάν είναι εδώ, γιατί το ίδιο αναφέρουν και οι Ηνωμένες Πολιτείες και όχι ότι βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

    Ο Ντενκτάς επανέλαβε πως αν γινόταν αποδεκτό το σχέδιο Ανάν, τα πιο εύφορα εδάφη που κατέχει σήμερα το ψευδοκράτος θα έπρεπε να επιστραφούν στους ιδιοκτήτες τους Ελληνοκυπρίους.

    Είπε ακόμη ότι υπάρχουν πουλημένοι δημοσιογράφοι και για εφημερίδες, που ιδρύθηκαν με χρήματα ξένων. Η Κίπρισλι, σχολιάζοντας τις δηλώσεις Ντενκτάς, γράφει ότι για μια ακόμη φορά η πολιτική του είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με αυτή της τουρκικής κυβέρνησης.

    [16] ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ ΚΟΜΜΑ

    Νέο εθνικιστικό κόμμα, με την ονομασία Κόμμα Δικαιοσύνης Κύπρου, ιδρύθηκε στα Κατεχόμενα, με αρχηγό τον τούρκο απόστρατο συνταγματάρχη Ογούζ Καλελίογλου, ο οποίος έλαβε μέρος στην τουρκική εισβολή του 74.

    Σύμφωνα με τη Γενί Τζιγκί, το νεοσύστατο κόμμα θα συμμετάσχει στις λεγόμενες βουλευτικές εκλογές του Δεκεμβρίου. Ο συναταγματάρχης αρχηγός του διετέλεσε σύμβουλος θρησκευτικών υποθέσεων στην Τουρκία και δεν διαμένει μόνιμα στα Κατεχόμενα.

    [17] ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΝΤΕΝΚΤΑΣ

    Η αντιπολιτευόμενη πλατφόρμα των Τουρκοκυπρίων, Αυτή η χώρα είναι δική μας, επέκρινε έντονα το Ντενκτάς για τα περί πολιτικού πραξικοπήματος εναντίον του.

    Ο πρόεδρος της συνδικαλιστικής οργάνωσης των καθηγητών Αχμέτ Μπαρτζίν δήλωσε ότι η πολιτική του Ντενκτάς έχει χρεωκοπήσει και πρόσθεσε ότι οι Τουρκοκύριοι δεν θέλουν πλέον άλλα δάκρυα και αίμα.

    [18] ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΣΤΑΣΗ

    Σε μονόωρη στάση εργασίας κατήλθαν στις οκτώ το πρωί οι νοσηλευτές, στα κρατικά νοσηλευτήρια.

    Οι νοσηλευτές ζητούν την εφαρμογή συμφωνίας για τη δημιουργία διεύθυνσης νοσηλευτικών υπηρεσιών στο υπουργείο Υγείας.

    [19] ΧΡΗΜΑ ΤΕΤΑΡΤΗ

    Υστερα από δύο συνεχείς ημέρες πτώσης, ο Γενικός Δείκτης Τιμών στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου παρουσίασε σήμερα σημαντική άνοδο κατά 1,57% και έκλεισε στις 86,31 μονάδες.

    Ο όγκος συναλλαγών έφθασε στις 753 χιλιάδες λίρες.

    [20] ΠΕΡΙΛΗΨΗ

    Εργολάβος από τη Λακατάμεια, βαρειά τραυματισμένος, έμεινε μόνος και αβοήθητος όλη τη νύκτα σε γκρεμό 150 μέτρων στη Μαραθάσα.

    Επί ποδός οι δυνάμεις ασφαλείας, ύστερα από πληροφορίες ότι Τσετσένοι τρομοκράτες σχεδιάζουν επίθεση εναντίον της ρωσικής πρεσβείας.

    Ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Ιακώβου συζητεί το απόγευμα στην Ουάσικτον το Κυπριακό με τον Κόλιν Πάουελ και την Κοντολίζα Ράις.

    Διορίζεται σήμερα νέος πρόεδρος και νέο διοικητικό συμβούλιο των Κυπριακών Αερογραμμών.

    Για πρώτη φορά συλλειτούργησαν σήμερα ο Πάφου Χρυσόστομος και ο Λεμεσού Αθανάσιος. Νέο πνεύμα καλλιεργείται στην Εκκλησία.

    [21] ΚΑΙΡΟΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

    Και το Δελτίο Καιρού.

    Το απόγευμα ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, τοπικά όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις που θα φέρουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.

    Οι άνεμοι θα έιναι νοτιοδυτικοί έως βορειοδυτικοί, ασθενείς έως μέτριοι, τριών με τεσσάρων μποφόρ και η θάλασσα λίγο ταραγμένη.

    Θερμοκρασία: 33 βαθμοί στο εσωτερικό, 28 στα παράλια και 24 στα υψηλότερα ορεινά.

    Απόψε ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί, ασθενείς δύο με τριών μποφόρ και η θάλασσα ήρεμη έως λίγο ταραγμένη.

    Η θερμοκρασία θα πέσει στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και τα δυτικά παράλια, στους 21 στα νότια και στους 15 στις υψηλότερες ορεινές περιοχές.

    Ο κίνδυνος για πυρκαγιές είναι πολύ μεγάλος σε όλες τις δασικές περιοχές.


    Cyprus Broadcasting Corporation: News in ELOT928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    rik2html v1.00 run on Wednesday, 11 June 2003 - 11:23:28 UTC