Browse through our Interesting Nodes on Religion in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 25 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus Broadcasting Corporation: News in Greek, 03-10-16

Cyprus Broadcasting Corporation: News in ELOT928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Cyprus Broadcasting Corporation at <http://www.cybc.com.cy/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΙΣΑΓΩΓΗ
  • [02] ΤΑΣΣΟΣ ΒΕΤΟ
  • [03] ΤΑΣΣΟΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ
  • [04] ΤΑΣΣΟΣ ΔΙΑΣΚΕΨΗ Ν
  • [05] ΕΕ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΝΕΟ
  • [06] ΕΔΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
  • [07] ΟΜΗΡΟΥ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ
  • [08] ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ
  • [09] ΙΕΡΟΙ ΚΑΥΓΑΔΕΣ
  • [10] ΠΑΦΟΥ ΙΔΡΥΜΑ
  • [11] ΑΜΕΡΙΚΗ ΝΕΚΡΟΙ
  • [12] ΜΕΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
  • [13] ΚΙΝΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
  • [14] ΛΙΛΗΚΑΣ ΕΒΕΛ
  • [15] ΜΑΘΗΤΗΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ
  • [16] ΒΟΛΕΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ
  • [17] ΠΕΡΙΛΗΨΗ
  • [18] ΚΑΙΡΟΣ Πεμπτη 16/10/03

  • [01] ΕΙΣΑΓΩΓΗ

    Η Κύπρος δεν θα ασκήσει βέτο στην ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας, δήλωσε ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος στις Βρυξέλλες

    Καυτά θέματα συζητούν οι 25 ηγέτες της Ευρώπης στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ενωσης

    Προσηλωμένοι στην προοπτική επίλυσης του Κυπριακού πριν από το Μάιο του 2004 και στην ένταξη μιας ενωμένης Κύπρου, παραμένουν οι Ενωμένοι Δημοκράτες

    Συνεχίζονται οι διαφωνίες για τον τρόπο συντήρησης και αναστήλωσης της Μονής Αποστόλου Ανδρέα και μετά την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου

    Σκηνές πανικού σε πλοίο στη Νέα Υόρκη όταν αυτό προσέκρουσε λόγω ισχυρών ανέμων σε προβλήτα με αποτέλεσμα να μετατραπεί σε μάζα από σιδερικά

    Δεκαεξάχρονος μαθητής από τη Λευκωσία συνελήφθη για πλαστογραφία ενώ δεκατριάχρονος μαθητής στη Λεμεσό κτυπήθηκε άγρια από συμμαθητές του.

    [02] ΤΑΣΣΟΣ ΒΕΤΟ

    Η Κυπριακή Δημοκρατία δεν πρόκειται να ασκήσει βέτο στην ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας, δήλωσε ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος στις Βρυξέλλες. Υπό τις δεδομένες συνθήκες μια τέτοια κίνηση θα ήταν άσοφη, πρόσθεσε. Ο Προέδρος Παπαδόπουλος, απαντούσε σε ερώτηση Τουρκοκυπρίας δημοσιογράφου στις Βρυξέλλες εάν η Κύπρος μετά την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ενωση, με άλυτο το Κυπριακό, θα ασκήσει βέτο στην ένταξη της Τουρκίας. Επισημαίνοντας ότι για να ενταχθεί η Τουρκία πρέπει να συναινέσουν και τα υπόλοιπα 24 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ενωσης, ο πρόεδρος Παπαδόπουλος είπε ότι το βέτο είναι για τους μεγάλους και είναι πιο πειστικό εάν προέρχεται από αυτούς. Είπε επισης ότι αν η Κύπρος ασκήσει βέτο, αυτό σημαίνει ότι η Αγκυρα θα απορροφήσει τα κατεχόμενα και θα διχοτομήσει μόνιμα την Κύπρο. Και για όλη μου τη ζωή, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αγωνίζομαι εναντίον της ολοκληρωτικής διχοτόμησης.

    [03] ΤΑΣΣΟΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

    Σύμφωνα με τον απεσταλμένο του ΡΙΚ στις Βρυξέλλες Πανίκο Χατζηπαναγή ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος μιλώντας νωρίτερα στο Κέντρο Ευρωπαϊκής Πολιτικής, με θέμα "Το Κυπριακό και οι προοπτικές για λύση" επανέλαβε την απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου για διαπραγματεύσεις στη βάση του σχεδίου Ανάν, ώστε να γίνουν βελτιώσεις που θα το καταστήσουν λειτουργικό και βιώσιμο. Οπως είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, πριν από την κατάθεση του σχεδίου Ανάν, δεν γίνονταν πραγματικές διαπραγματεύσεις, αλλά απλώς κατάθεση μονολόγων.

    [04] ΤΑΣΣΟΣ ΔΙΑΣΚΕΨΗ Ν

    Ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος βρίσκεται στις Βρυξέλλες όπου συμμετέχει στις εργασίες της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαίκής Ενωσης. Τον Πρόεδρο Παπαδόπουλο υποδέχθηκε κατά την άφιξη του στο κτίριο, όπου στεγάζεται το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, ο προεδρεύων της Ευρωπαϊκής Ενωσης ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

    [05] ΕΕ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΝΕΟ

    Οπως μεταδίδεται από τις Βρυξέλλες στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ενωσης για το νέο Σύνταγμα της Ευρώπης αναμένεται μεταξύ των 25 χωρών σκληρό παζάρι για την ισορροπία δυνάμεως στην διευρυμένη Ευρώπη του 2004. Οι ηγέτες των δεκαπέντε χωρών -μελών και των δέκα υπό ένταξη χωρών θα πρέπει να επιλύσουν τα ευαίσθητα θέματα της ψηφοφορίας, της εκ περιτροπής προεδρίας και των εδρών στην Κομισιόν. Σύμφωνα με το Πρακτορείο Ρόϊτερ οι διαφορές αναφέρονται στις διαφωνίες των μικρών κρατών που φοβούνται ότι θα χάσουν την επιρροή τους έναντι των μεγάλων Ευρωπαϊκών χωρών, όπως είναι η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία και η Βρετανία. Οι μεγάλες χώρες επιμένουν όπως ο μεγάλος αριθμός του πληθυσμού τους αντικατοπτρίζεται στα σώματα λήψης αποφάσεων. Τελικές αποφάσεις δεν αναμένονται πριν από το Δεκέμβριο.

    [06] ΕΔΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

    Προσηλωμένοι στην προοπτική επίλυσης του Κυπριακού πριν από το Μάιο του 2004 και στην ένταξη μιας ενωμένης Κύπρου, παραμένουν οι Ενωμένοι Δημοκράτες, δήλωσε ο Πρόεδρος του Κόμματος Γιώργος Βασιλείου. Ανακοινώνοντας τις αποφάσεις που πήρε χθες το Κεντρικό Συμβούλιο των ΕΔΗ, ο κύριος Βασιλείου ανέφερε ότι η προσδοκία στις παράνομες εκλογές στα κατεχόμενα είναι να επικρατήσει η πολιτική βούληση των Τουρκοκυπρίων για σύντομη λύση στη βάση του σχεδίου Ανάν. Οι ΕΔΗ, πρόσθεσε ο κύριος Βασιλείου, υποστηρίζουν την αποστολή παρατηρητών από μή κυβερνητικές οργανώσεις, ώστε η διεθνής κοινότητα να συμβάλει στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό στη ματαίωση των μεθοδεύσεων Ντενκτάς για αλλοίωση του εκλογικού σώματος. Κατά τη χθεσινή συνεδρία το Κεντρικό Συμβούλιο αποφάσισε τη δημιουργία μόνιμης ομάδας παρακολούθησης των εξελίξεων στην τουρκοκυπριακή κοινότητα, ενώ χαιρέτισε τη μελέτη της ομάδας των επιστημόνων για τις οικονομικές πτυχές της λύσης του κυπριακού.

    [07] ΟΜΗΡΟΥ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ

    Ο πρόεδρος του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ Γιαννάκης Ομήρου τόνισε ότι η ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ενωση σηματοδοτεί την είσοδο σε ένα νέο ιστορικό κύκλο προοπτικής και δημιουργίας. Η Κύπρος, είπε ο κύριος Ομήρου, ετοιμάζεται να κάμει ένα βήμα μπροστά, έχοντας ως σταθερό και αμετάθετο στόχο την απελευθέρωση και τη διαμόρφωση των προϋποθέσεων ειρηνικής συμβίωσης μεταξύ Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων. Ο κύριος Ομήρου μιλούσε σε συσκέψεις Περεφερειακών και Τοπικών Οργανώσεων, στο πλάσιο του προσυνεδριακού συνεδρίου του Κινήματος.

    [08] ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ

    Στις εκατόν σαράντα μία χιλιάδες ανήλθε ο αριθμός των ψηφοφόρων στα κατεχόμενα, ενώ πριν από μερικές εβδομάδες το ψευδοκράτος ανακοίνωνε ότι οι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους είναι εκατόν τριάντα επτά χιλιάδες. Οι ψηφοφόροι δεν αποκλείεται να ξεπεράσουν τις εκατόν σαράντα μία χιλίαδες, καθώς όπως γράφει η τουρκοκυπριακή εφημερίδα "Αφρίκα" στους εκλογικούς καταλόγους θα συμπεριληφθούν και όσοι πήραν τη λεγόμενη ιθαγένεια από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 15 Οκτωβρίου. Ο αρχηγός του Κινήματος Ειρήνης και Δημοκρατίας Μουσταφά Ακκιντζί δήλωσε ότι τον τελευταίο χρόνο ο αριθμός των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων αυξήθηκε κατά επτά χιλιάδες.

    [09] ΙΕΡΟΙ ΚΑΥΓΑΔΕΣ

    Συνεχίζονται οι διαφωνίες για τον τρόπο συντήρησης και αναστήλωσης της Μονής Αποστόλου Ανδρέα και μετά την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για έναρξη του έργου, με βάση τις εισηγήσεις των ειδικών που θα αναλάβουν το έργο. Ο υπουργός Παιδείας Πεύκιος Γεωργιάδης και ο Μητροπολίτης Πάφου Χρυσόστομος συμφώνησαν με την απόφαση για εφαρμογή του "σχεδίου Βήτα" που προβλέπει τη διατήρηση των καμάρων και της πρόσοψης της Εκκλησίας, αλλά αφαίρεση των κελιών. Εντονη διαφωνία εξέφρασε ο βουλευτής και νομικός σύμβουλος της Διαχειριστικής Επιτροπής της Μονής Ζαχαρίας Κουλίας, υποστηρίζοντας ότι με το σχέδιο αυτό θα καταστραφεί η ιστορική φυσιογνωμία της Μονής. Ο κύριος Γεωργιάδης δήλωσε στο ΡΙΚ ότι ως αρχιτέκτονας αποδέχεται τη σύσταση του Επιστημονικού και Τεχνικού Επιμηλητηρίου Κύπρου, που είναι και ο τεχνικός σύμβουλος του Κράτους. Ο Μητροπολίτης Πάφου χαιρέτισε την απόφαση του υπουργικού Συμβουλίου, λέγοντας ότι ήταν η ορθότερη. Πρόσθεσε ότι η Εκκλησία είχε και θα έχει λόγο για τον τρόπο συντήρησης της Μονής και κάκισε την αντίθεση της Διαχειριστικής Επιτροπής. Ωστόσο, ο κύριος Κουλίας δήλωσε ότι κανένας δεν έχει δικαίωμα να μετακινήσει έστω και μια πέτρα από το κτίριο, επικαλούμενος μελέτη από τρεις ειδικούς που ασχολήθηκαν με τη συντήρηση της Ακρόπολης.

    [10] ΠΑΦΟΥ ΙΔΡΥΜΑ

    Στη σύσταση τριμελούς επιτροπής που θα αναλάβει τη μελέτη της διάρθρωσης του προσωπικού και τη γενικότερη λειτουργία του Ιδρύματος Αρχιεπισκόπου Μακαρείου προχώρησε η Εκκλησία της Κύπρου. Η επιτροπή θα αποτελείται από το Μητροπολίτη Πάφου Χρυσόστομο και τους Ανδρέα Αζίνα και Χρυσόστομο Σοφιανό. Οπως δήλωσε ο Μητροπολίτης Πάφου Χρυσόστομος το Ιδρυμα δεν έχει οικονομική ζημιά από ατασθαλίες, όπως οι άλλες εταιρείες της Εκκλησίας αλλά, πρόσθεσε, η κακή του οικονομική κατάσταση προέρχεται από την πτώση των μετοχών του στο Χρηματιστήριο.

    [11] ΑΜΕΡΙΚΗ ΝΕΚΡΟΙ

    Δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίσθηκαν όταν το πλοίο στο οποίο επέβαιναν προσέκρουσε, λόγω ισχυρών ανέμων, σε αποβάθρα στο Στέιτεν Αϊλαντ στη Νέα Υόρκη. Ο πλοίαρχος αυτοκτόνησε στο σπίτι του, τρεις ώρες μετά το δυστύχημα. Το σκάφος με χίλιους πεντακόσιους επιβάτες εκτελούσε δρομολόγιο από το Μανχάτταν προς το Στέιτεν Αϊλαντ. Ενώ το σκάφος ετοιμαζόταν να προσαράξει προσέκρουσε με δύναμη πάνω στην προβλήτα, με αποτέλεσμα να μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα σιδερικών. Οι επιβάτες μέσα σε κατάσταση πανικού πηδούσαν στη θάλασσα για να σωθούν. Πολλοί ακρωτηριάστηκαν, ενώ άλλοι παγιδεύτηκαν στα συντρίμμια του πλοίου.

    [12] ΜΕΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

    Η παλαιστινιακή αστυνομία συνέλαβε τρία άτομα ως υπόπτους για τη χθεσινή επίθεση εναντίον αμερικανικής διπλωματικής αυτοκινητοπομπής, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο τριών Αμερικανών φρουρών ασφαλείας. Οι συλληφθέντες είναι μέλη της Οργάνωσης Λαϊκή Αντίσταση, η οποία απέρριψε οποιαδήποτε ανάμειξη στην επίθεση. Στο μεταξύ ένας Παλαιστίνιος σκοτώθηκε από ισραηλινά πυρά στην πόλη Ράφα στη Λωρίδα της Γάζας, όπου οι ισραηλινές δυνάμεις διεξάγουν από χθες ευρείας κλίμακας επιχειρήσεις.

    [13] ΚΙΝΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    Με αισιοδοξία προσβλέπει η Κίνα στο διαστημικό της μέλλον μετά την επιτυχημένη αποστολή του επανδρωμένου διαστημικού σκάφους Σένζου στο διάστημα. Το διαστημόπλοιο επέστρεψε με ασφάλεια στη γη μετά από ένα ταξίδι που κράτησε εικοσιμία ώρες. Επόμενος στόχος της Κίνας είναι ένας διαστημικός περίπατος και η δημιουργία διαστημικού σταθμού.

    [14] ΛΙΛΗΚΑΣ ΕΒΕΛ

    Ο υπουργός Εμπορίου Γιώργος Λιλλήκας ανακοίνωσε στο τεσσαρακοστό πρώτο συνέδριο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της Λάρνακας ότι προωθείται η δημιουργία Τεχνολογικού πάρκου, σε συνεργασία με το επιμελητήριο της Νίκαιας, ώστε η Κύπρος να μην υστερεί στη δημιουργία ενός υπερσύγχρονου Κέντρου Πληροφορικής. Εξήγγειλε επίσης την παραχώρηση αδειών για την ίδρυση ιδιωτικών Πανεπιστημίων, τη μείωση της τιμής του πετρελαίου για τη Βιομηχανία, μέσω φορολογικών εκπτώσεων και ανακοίνωσε ότι η αποσυναρμολόγηση του Διυλιστηρίου Πετρελαίου Λάρνακας θα γίνει το 2005.

    [15] ΜΑΘΗΤΗΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ

    Δεκαεξάχρονος μαθητής από τη Λευκωσία συνελήφθη για πλαστογραφία ενώ δεκατριάχρονος μαθητής στη Λεμεσό κτυπήθηκε άγρια από συμμαθητές του. Ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει ότι ο δεκαεξάχρονος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και απόσπασης χρημάτων και εμπορευμάτων με ψευδείς παραστάσεις. Σύμφωνα με καταγγελία, ο ανήλικος φέρεται να έκλεψε από αυτοκίνητο τρία κενά φύλλα επιταγών και αφού τα πλαστογράφησε, τα κυκλοφόρησε και απέσπασε χρήματα και εμπορεύματα, αξίας πέραν των τριών χιλιάδων λιρών. Η αστυνομία διερευνά επίσης υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης σε δεκατριάχρονο μαθητή από συμμαθητές του. Οπως κατήγγειλε στην αστυνομία η μητέρα του μαθητή, ενώ ο γιος της βρισκόταν χθες το πρωί στην αυλή του σχολείου του στη Λεμεσό, την ώρα του διαλείμματος, δύο μαθητές του επιτέθηκαν και τον κτύπησαν με γροθιές στο πρόσωπο. Ο δεκατριάχρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας ο μαθητής φέρει εκδορές στο πρόσωπο και στα χέρια, υπέστη διάσειση, καθώς και διάτρηση τυμπάνου.

    [16] ΒΟΛΕΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

    Τρεις αστυνομικοί και δύο πολίτες τραυματίστηκαν στη διάρκεια των ψεσινών επεισοδίων που σημειώθηκαν σε αγώνα για το παγκύπριο πρωτάθλημα πετόσφαιρας ανδρών μεταξύ της Ομόνοιας και του Αποέλ στο Λευκόθεο. Η αστυνομία συνέλαβε ένα δεκαοκτάχρονο, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση. Ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει ότι τα επεισόδια άρχισαν όταν οπαδοί της μιας ομάδας βγήκαν έξω από το γήπεδο και άρχισαν να ρίχνουν πέτρες σε οπαδούς της άλλης ομάδας, οι οποίοι ανταπέδωσαν. Από τα επεισόδια προκλήθηκαν ζημιές στο γήπεδο και σε τρία οχήματα της αστυνομίας.

    [17] ΠΕΡΙΛΗΨΗ

    Η Κύπρος δεν θα ασκήσει βέτο στην ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας, δήλωσε ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος στις Βρυξέλλες

    Καυτά θέματα συζητούν οι 25 ηγέτες της Ευρώπης στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ενωσης

    Προσηλωμένοι στην προοπτική επίλυσης του Κυπριακού πριν από το Μάιο του 2004 και στην ένταξη μιας ενωμένης Κύπρου, παραμένουν οι Ενωμένοι Δημοκράτες

    Συνεχίζονται οι διαφωνίες για τον τρόπο συντήρησης και αναστήλωσης της Μονής Αποστόλου Ανδρέα και μετά την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου

    Σκηνές πανικού σε πλοίο στη Νέα Υόρκη όταν αυτό προσέκρουσε λόγω ισχυρών ανέμων σε προβλήτα με αποτέλεσμα να μετατραπεί σε μάζα από σιδερικά

    Δεκαεξάχρονος μαθητής από τη Λευκωσία συνελήφθη για πλαστογραφία ενώ δεκατριάχρονος μαθητής στη Λεμεσό κτυπήθηκε άγρια από συμμαθητές του.

    [18] ΚΑΙΡΟΣ

    Το απόγευμα ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί έως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, τριών έως τεσσάρων μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι έως λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα φθάσει στους εικοσι-εννέα βαθμούς στο εσωτερικό, στους εικοσι-οκτώ στα νότια και στα ανατολικά παράλια, στους εικοσι-έξι στα δυτικά και στους είκοσι στα υψηλότερα ορεινά. Απόψε ο καιρός θα παραμείνει αίθριος. Οι άνεμοι θα καταστούν βορειοδυτικοί ασθενείς, δύο έως τριών μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη έως λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους δεκα-επτά βαθμούς στο εσωτερικό και στα δυτικά παράλια, στους δεκα-οκτώ στα νότια και ανατολικά και στους δέκα στα υψηλότερα ορεινά. Ο κίνδυνος για πυρκαγιές είναι πολύ μεγάλος σε όλες τις δασικές περιοχές.
    Cyprus Broadcasting Corporation: News in ELOT928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    rik2html v1.00 run on Friday, 17 October 2003 - 9:16:58 UTC