Read the Council of Europe European Convention on Human Rights (4 November 1950) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 25 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: News in Greek (PM), 97-03-17

Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Ειδήσεις στα Ελληνικά, 17/03/97


ΤΙΤΛΟΙ

  • Σε δραματικη κατασταση βρισκεται πλεον η Αλβανια και χιλιδες ατομα εγκαταλειπουν τη χωρα.
  • Ως το πιο αντιδημοκρατικό νομοσχέδιο που περασε ποτέ από την ελληνική βουλή χαρακτήρισαν σήμερα σε συνέντευξη τύπου τα μέλη της επιτροπής για την μη επικύρωση της συνθήκης του Σέγκνεν το νομοσχέδιο για την προστασία του πολίτη από την χρήση πληροφοριών προσωπικού χαρακτήρα.
  • Στην Κυπρο, αφέθηκε το μεσημέρι ελεύθερος, ο Σάββας Σιδερένος, 23 χρόνων, απο τη Σωτήρα, ο οποίος εκρατείτο παράνομα απο το κατοχικό καθεστώς απο τις 21 Φεβρουαρίου.
  • Ο τροπος αναπληρωσης των χαμενων διδακτικων ωρων ειναι τωρα το σημειο αιχμης στην κοντρα κυβερνησης και καθηγητων οι οποιοι επεστρεψαν σημερα στα σχολεια μετα απο δυο μηνες απεργια.


ΑΛΒΑΝΙΑ

Σε δραματικη κατασταση βρισκεται πλεον η Αλβανια και χιλιδες ατομα εγκαταλειπουν τη χωρα.

Πλοιο του αλβανικου πολεμικου ναυτικου με εκατονταδες λαθρομεταναστες που κατευθυνοταν στην Ιταλια βυθιστηκε το πρωι 8 μιλια μακρια απο τις ιταλικες ακτες ευτυχως ομως ολοι προλαβαν και επιβιβαστηκαν εγκαιρως σε πλοια του ιταλικου πολεμικου ναυτικου.

Τη νυχτα περιπου 500 αλβανοι περασαν με διαφορα πλωτα μεσα στις ιταλικες ακτες.

Χάος και αναρχία επικρατεί στο Αργυρόκαστρο.

Οπως μεταδίδει ο απεσταλμένος του ΑΝΤ1 Νέστορας Δημαράς, ένστολοι αστυνομικοί προσπαθούν να επιβάλουν την τάξη χωρίς αποτέλεσμα.

Το πρωί μάλιστα έγινε ληστεία στην Τράπεζα της πόλης.

Στα Τίρανα πάντως η ζωή φαίνεται να ομαλοποιείται, καθώς οι πολίτες ανταποκρίθηκαν στην έκκληση της κυβέρνησης και επέστρεψαν στις εργασίες τους.

Εκπρόσωπος του υπουργείου Μεταφορών εξέφρασε την ελπίδα πως το διεθνές αεροδρόμιο, που παραμένει κλειστό από την περασμένη Πέμπτη, θα λειτουργήσει αύριο.

Ο αντιδήμαρχος Μπούρον Κατσέλι δήλωσε οτι ομάδα αξιωματούχων του δήμου εργάζεται για την αποκατάσταση των δικτύων υδρευσης και ηλεκτροδότησης.

Η κατάσταση στον τομέα των τροφίμων δεν είναι ακόμη κρίσιμη, είπε ο αντιδήμαρχος αλλά πρόσθεσε ότι υπάρχει ανησυχία για την προμήθεια σε είδη πρώτης ανάγκης, όπως λάδι και αλεύρι, και γι'αυτό θα γίνει έκκληση για την αποστολή βοήθειας από το εξωτερικό.

Εντωμεταξυ ο Σαλι Μπερισα με δηλωσεις του στον ραδιοσταθμο Γιουροπ 1 επανελαβε οτι θα παραιτηθει μονον εαν το κομμα του χασει στις εκλογες που θα γινουν τον Ιουνιο.

Ο Αλβανος προεδρος ανεφερε ακομη οτι θα ζητησει απο την αντιπροσωπεια της Ευρωπαικης Ενωσης την αποστολη αστυνομικης και οικονομικης βοηθειας για να αποκατασταθει η ταξη στη χωρα του.

Ο Μπερισα οφειλει να παραιτηθει για λογους ηθικης ταξης δηλωσε ο Φατος Νανο στην πρωτη μετα την αποφυλακιση του συνεντευξη.

Σημερα εμφανιστηκαν στο φυλακιο της Κακαβιας αστυνομικοι και τελωνειακοι υπαλληλοι και απο αυριο θα λειτουργησει και παλι το φυλακιο.

Ολες οι πτυχες του αλβανικου συζητηθηκαν σε συσκεψη που εγινε το μεσημερι υπο τον κ.Σημιτη και τη συμμετοχή των κυρίων Παγκαλου Τσοχατζοπουλου Γιαννου Κρανιδιωτη και του κ. Αποστολακη.

Ο κ.Τσοχατζοπουλος δηλωσε οτι εαν οι διεθνεις οργανισμοι αποφασισουν την αποστολη δυμανης στην Αλβανια η χωρα μας θα συμετασχει και ειναι ετοιμη γιαυτο.

Ο κ.Παγκαλος αρνηθηκε οτι υπαρχει διασταση αοποψεων μεταξυ αυτου και του κ.Τσοχατσοπουλου και σημειωσε οτι δεν υπαρχει κανεναν προβλημα.

Απο το απογευμα θα τεθει σε διαρκη λειτουργια στο υπουργειο Εξωτερικων η Επιτροπη Διαχειρισης Κρισεων η οποια θα παρακολουθει τις εξελιξεις στην Αλβανια.

Για το ταξιδι του στην Αλβανια ζητησε να ενημερωσει τον πρωθυπουργο ο Μιλτιαδης Εβερτ συναντηση που ισως γινει τις επομενες ημερες.

ΚΥΠΡΟΣ

Στην Κυπρο, αφέθηκε το μεσημέρι ελεύθερος, ο Σάββας Σιδερένος, 23 χρόνων, απο τη Σωτήρα, ο οποίος εκρατείτο παράνομα απο το κατοχικό καθεστώς απο τις 21 Φεβρουαρίου.

Ο Σιδερένος είχε απαχθεί απο τουρκικά στρατεύματα κοντά στην κατεχόμενη Αχνα.

ΣΕΓΚΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Ως το πιο αντιδημοκρατικό νομοσχέδιο που περασε ποτέ από την ελληνική βουλή χαρακτήρισαν σήμερα σε συνέντευξη τύπου τα μέλη της επιτροπής για την μη επικύρωση της συνθήκης του Σέγκνεν το νομοσχέδιο για την προστασία του πολίτη από την χρήση πληροφοριών προσωπικού χαρακτήρα.

Εξάλλου για αύριο το απόγευμα στις πέντε και μισή το ελληνορθόδο κίνημα σωτηρίας έχει καλέσει τους πολίτες εξω από τη βουλή σε συγκεντρωση διαμαρτυρίας κατά της συνθήκης Σέγκεν.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

- Οικογενειακή τραγωδία το πρωί στα Βριλήσσια με θύμα έγκυο γυναίκα που βρήκε το θάνατο από τους πυροβολισμούς του συζύγου της που στη συνεεια αυτοπυροβολήθηκε και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Θύμα η 32χρονη Μαρία Τσίρου εγκυος στον 7ο μήνα και δράστης ο 45χρονος Ελληνοκαναδός συζυγός της Γιοσέφ Μπουμπιέρ.

Ο Μπουμπιέρ αποφασισμένος κατά τα φαινόμενα να σκοτωει τη γυναίκα του τη συνάντησε στην οδό Γράμμου στα βριλήσσια και αφού διαπληκτίστηκαν, εκείνος τη πυροβόλησε με περίστροφο στο κεφάλι με αποτέλεσμα η γυναίκα να βρει ακαραίο θάνατο και να μην καταστεί δυνατό ούτε να σωθεί το έμβρυο.

Στο αυτοκίνητο του δράστη βρέθηκε σημείωμα στο οποιο εξηγούσε τους λόγους της πράξης του ενώ σύφωνα με πληροφορίες η Μαρία Τσίρου είχε πάρει απόφαση να χωρίσει το συζυγό της.

ΠΕΡΑΜΑ

Αποκλεισμενη κρατουν την εισοδο του υπουργειου Εμπορικης Ναυτιλιας οι εργαζομενοι στην ναυπηγοεπισκευαστικη ζωνη οι οποιοι ζητουν να συναντηθουν με τον υπουργο Σταυρο Σουμακη.

Το μεσημερι σημειωθηκαν και μικροσυμπλοκες με τους αστυνομικους οταν προσπαθησαν να μπουν στο υπουργειο.

Ν αντιμετωπιστει το προβλημα της ανεργιας στο Περαμα που δημιουργει τις συνθηκες για να γινονται τα θανατηφορα ατυχηματα στο Περαμα ζητησε μιλωντας στον ΑΝΤΕΝΝΑ ο εκπροσωπος της ΝΑΥΣΙ Μακης Ξυδιας.

Κλειστα ειναι σημερα και τα καταστηματα και το δημαρχειο Περαματος.

Ο εισαγγελεας ασκησε χθες εναντιον του ιδιοκτητη του ναυπηγειου Βαρδή Κελαϊδή διωξη για ανθρωποκτονια απο αμελεια και σωματικη βλαβη,για εργασιες χωρις ειδικη άδεια και αφεθηκε ελευθερος.

Ως υπεύθυνοι για το τραγικό δυστύχημα αναζητούνται και ο εργολάβος του συνεργείου χρωματισμων Παναγιωτης Φιντάνης,ο εργολαβος ελασματουργικών εργασιων Δημήτρης Μεταξάς, και ο πλοιοκτήτης Ιωαννης Μπούφης.

Δεν συνεληφθησαν ο συμπλοιοκτητης Αλεξανδρος Μπουφης λογω ασθενειας και προχωρημενης ηλικιας και ο πλοιαρχος της υδροφόρας Παναγιωτης Βρυωνης που νοσηλευεται στο νοσοκομειο.

Ν.Δ

- Λιγα μολις 24ωρα πριν απο το Συνεδριο της Νεας Δημοκρατιας και κορυφωνεται η αντιπαραθεση των υποψηφιων για την προεδρια του κομματος.

Ο Βυρων Πολυδωρας μιλωντας στο ραδιοφωνο του ΑΝΤΕΝΝΑ και την εκπομπη η ωρα των πρωταγωνιστων με τον Γιαννη Σαραντακο εκτιμησε οτι η κριση στο κομμα θα συνεχιστει εαν εκλεγει ενας εκ των κ.Εβερτ Σουφλια και Κωστα Καραμανλη.

Οκ.Πολυδωρας ταχθηκε και παλι κατα της επιλογης καποιων με κριτηριο το ονομα τους ενω για τον κ, Σουφλια ειπε οτι με το να προσχωρησει στους μηχανισμους του κ.Μητσοτακη αυτοαναιρεσε τον ισχυρισμο του οτι ειναι αυτοδημιουργητος.

Τελευταια μεγαλη ευκαιρια χαρακτηριζει το συνεδριο ο Κωνσταντινος Μητσοτακης σε συνεντευξη του στον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ ενω ο Στεφανος Μανος σε συνεντευξη του στο ΕΘΝΟΣ εκφραζει ανησυχια για διασπαση του κομματος στην περιπτωση που εκλεγει καποιος απο τους κ. Εβερτ και Καραμανλη.

Μεχρι το Συνεδριο καθε μερα στις 11 το ραδιοφωνο του ΑΝΤΕΝΝΑ θα μεταδιδει συνεντευξεις των υποψηφιων και των κορυφαιων στελεχων του κομματος.

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Ο τροπος αναπληρωσης των χαμενων διδακτικων ωρων ειναι τωρα το σημειο αιχμης στην κοντρα κυβερνησης και καθηγητων οι οποιοι επεστρεψαν σημερα στα σχολεια μετα απο δυο μηνες απεργια.

Η ΟΛΜΕ που συνεδριαζει σημερα για το θεμα αντιδρα με με τις σχετικες ρυθμισεις του υπουργειου και καλει τους συλλογους διδασκοντων να μην προχωρησαουν στην υλοποιηση τους. Αύριο θα συνεδριασουν για το θέμα και οι τοπικες συνελευσεις των καθηγητων.

Την Τεταρτη, οι καθηγητες εχουν εξαγγειλει 3ωρη σταση εργασιας και συλλαλητηριο στις 12 το μεσημερι στην πλατεια Κανιγγος.

ΜΕΓΑΛΟΚΛΟΠΗ

Σαράντα πεντε εκατομμύρια δραχμές άρπαξε αετονύχης στο κεντρικό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην οδο Σοφοκλεους 8. Ο άγνωστος παρακολούθησε όπως φαίνεται τον υπάλληλο της Εταιρείας ΕΡΓΟ ΑΒΕΕ, Χρήστο Λεμποντέση, 28 χρόνων, που είχε κάνει ανάληψη του ποσού. Οταν άφησε δίπλα του τη βαλίτσα με τα χρήματα, την αρπαξε και εξαφανίσθηκε. Αμέσως σήμανε συναγερμός, αλλά οι έρευνες της Αστυνομίας δεν απέδωσαν.

ΣΥΝΕΔΡΙΟ-ΘΕΣΣ

Τα τραγικα γεγονοτα στην Αλβανια αποτελουν το ενδεικτικο παραδειγμα απουσιας οικονομικων θεσμων σε αρκετες απο τις Βαλκανικες χωρες. Αυτο τονισε η Υπουργος Αναπτυξης Βασω Παπανδρεου στην ομιλια της στο 4ο ετησιο συνεδριο που γιεντια στη Θεσσαλονικη με θεμα Ελλαδακαι Βαλκανια, οικονομικη συνεργασια στη Νοτιοανατολικη Ευρωπη.

Οταν η κατασταση ειναι αυτη που ειναι στην Αλβανια, δηλωσε η κυρια Παπανδρεου, δημιουργουνται προβληματα στις ελληνικες επιχειρησεις αλλα η κυβερνηση εξεταζει το θεμα.

Χρειαζεται ειπε ψυχραιμια, σχεδιασμος προγραμματισμος και αποτελεσματικοτητα και τα οποια προβληματα θα ξεπεραστουν.

Το συνεδριο, που γινεται με τη τη συμμετοχη οικονομικων παραγοντων απο την Τουρκια και τα Σκοπια, οργανωνει ο Συνδεσμος Βιομηχανιων Βορειου Ελλαδος, η τραπεζα Μεκαδονιας Θρακης και το Ελληνοαμερικανικο Επμελητηριο.

Η Υπουργος Αναπτυξης παντως υπογραμμισε την αισιοδοξη προοπτικη στην οικονομια των Βαλκανιων μετα το περας του πολεμου στη Βοσνια και την αρση των κυρωσεων στη Γιουγκοσλαβια.

Εκανε λογο για την αναγκη θεσμικων μεταρυθμισεων στον τομεα της επιχειρηματικης συνεργασιας , που ομως πρεπει να συνοδευονται απο την απαραιτητη κοινωνικη προνοια προς αποφυγη προκλησης κοινωνικων αντιδρασεων.

Η ιδια, οπως ανεφερε, εχει αναλαβει πρωτοβουλια για τη συνεργασια και το συντονισμο του ιδιωτικου και του δημοσιου φορεα στην Ελλαδα και τα Βαλκανια.

Ο Νικος Ευθυμιαδης, προεδρος του Συνδεσμου Βιομηχανιων Β.Ελλαδος τονισε οτι τα πολιτικα και οικονομικα προβληματα δεν επετρεψαν στις βαλκανικες χωρες να προωθησουν την επιθυμητη συνεργασια μεταξυ τους. Η Νοτιοανατολικη Ευρωπη, υπογραμμισε, αντι να βαδισει στην πορεια της προς την Ευρωπαικη ενσωματωση, παρεξεκλινε και κινδυνευει να μεινει στο περιθωριο του διεθνους ανταγωνισμου.

ΑΠΕΡΓΙΕΣ

Κλειστη παραμενει η Αριστοτελους, εξω απο το Υπουργειο Παιδειας, απο τη συγκεντρωση των εργαζομενων στους Κρατικους Παιδικους Σταθμους, που αρχισαν σημερα νεα 48ωρη απεργία.

Αντιπροσωπεια των εργαζομενων συνανταται αυτη την ωρα με τον Υφυπουργο Προνοιας Θοδωρη Κοτσωνη.

Ζητουν να παραμεινουν υπο τον Ελεγχο του Υπουργειου Υγειας και να μην περασουν στους ΟΤΑ.

Το Γενικο Συμβουλιο της ΟΤΟΕ, συνεδριαζει απο το πρωι και αναμενετια να αποφασισει κινητοποιήσεις μετά το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις που ειχε με την Ενωση Ελληνικων Τραπεζων για τη νέα συλλογική συμβαση.

ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ

Στην αρμοδιότητα της τοπικής αυτοδιοίκησης θα περάσει η έκδοση αδειών και ο έλεγχος της λειτουργία ηλεκτρονικών παιγνιδιών προβλέπει νομοθετική ρύθμιση που προωθεί το υπουργείο οικονομικών σε συνεργασία με την κεντρική ένωση δήμων και κοινοτήτων.

Παράλληλα προωθείται ρύθμιση σύμφωνα με την οποία θα περιορίζεται η χρήση των τυχερών ηλεκτρονικών μόνο στους χώρους των καζίνο.

ΔΙΚΗ ΚΥΠΡΙΟΥ ΒΑΛΙΑΝΟΥ

Την ενοχη του 25χρονου κυπριου φοιτητη Μαριου Γεωργιου για τη δολοφονια της 80χρονης Αργυρως Θανου το 96 στο Κουκακι, ζητησε κατα την αγορευση του στο Πρωτοβαθμιο Κακουργιοδικειο Αθηνας ο εισαγγελεας Γιωργος Τσουλκας.

Ο Εισαγγελεας επεσημανε τα κενα της προανακρισης αλλα ειπε οτι τα ευρηματα ειναι συντριπτικα εις βαρος του κατηγορουμενου , αφου αυτος συνεληφθη πανω απο το θυμα και το πουκαμισο του ηταν ματωμενο.

Δεχθηκε ομως οτι ο κατηγορουμενος το εγκλημα το διεπραξε σε κατασταση μεθης, πραγμα που σημαινει οτι αν γινει δεκτη η προταση του εισαγγελεα επισιει ποινη φυλακισης δυο ετων.

Το δικαστηριο εχει αποσυρθει σε διασκεψη για να εκδοσει την ετημυγορια του.

ΕΛΥΤΗΣ

- Μέρα τιμής και χρέους για τον Νομπελίστα ποιητή Οδυσσέα Ελύτη. Στην πλατεία Δεξαμενής έγιναν αποκαλυπτήρια προτομής του, την οποία φιλοτέχνησε ο Ιωάννης Παππάς.

ΚΟΚΑΙΝΗ

Δύο κιλά και 480 γραμμάρια κοκκαϊνης είχαν στην κατοχή τους ένας Κολομβιανός κι ένας Χιλιανός, που συνελήφθησαν από όργανα της Δίωξης Ναρκωτικών. Τα ναρκωτικά καθώς και ένα εκατομμύριο δραχμές βρέθηκαν σε διαμέρισμα στην οδό Σκευοθήκης 1 και κατασχέθηκαν.

ΠΛΑΣΤΑ ΞΥΣΤΟ

Πλαστά λαχείο ΞΥΣΤΟ τα οποια είχε κατασκευάσει με τη βοήθεια γραφίστα, πουλούσε ο πλανόδιος μικροπωλητής Αλέκος Κουρτσίδης, 40 ετών. Στην κατοχη του βρεθηκαν και κατασχεθηκαν 9.000 πλαστα λαχεια ΞΥΣΤΟ αξιας 4, 5 εκατομμυριων δραχμων.

ΔΙΕΘΝΗ

Γενικές εκλογές για την 1η Μαϊου ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Βρετανός Πρωθυπουργός Τζων Μέιτζορ.

Νομίζω πως θα κερδίσουμε,δήλωσε ο Βρετανός Πρωθυπουργός μετά την ανακοίνωση της απόφασής του. Ολες πάντως οι μέχρι στιγμής δημοσκοπήσεις φέρουν το Συντηρητικό κόμμα,που βρίσκεται στην εξουσία 18 ολόκληρα χρονια,να υπολείπεται κατά πολύ του Εργατικού κόμματος.

Οι αρχές της Βουλγαρίας επέβαλαν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα στον πρώην πρωθυπουργό Ζαν Βίντενοφ,κατά τη διεξαγωγή της έρευνας για τυχόν ευθύνες του στις ελλείψεις σε σιτηρά που σημειώθηκαν στη Βουλγαρία.

Ο Μπορίς Νεμτσώφ θα είναι ο πρώτος αντιπρόεδρος της νέας ρωσικής κυβέρνησης μετά από επιλογή του προέδρου Μπορίς Γέλτσιν,όπως ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

Φωτιά ξέσπασε σήμερα σε συγκρότημα διαμερισμάτων στις Βρυξέλλες με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τέσσερα άτομα και να τραυματιστούν άλλα πέντε.Η πυρκαγιά ξέσπασε μετά από ρίψη βόμβας μολότωφ.

Δεκαπέντε άτομα σκοτώθηκαν σήμερα στο νότιο Κάιρο όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν έπεσε σε κανάλι

Συνάντηση κορυφής μεταξύ του παλαιστινίου ηγέτη Αραφάτ και του ισραηλινού Πρωθυπουργού Νετανιάχου επίκειται εντός της τρέχουσας εβδομάδας, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, Νταβίντ Λεβι.

Ενδεκα βορειοαφρικανοί λαθρομετανάστες σκοτώθηκαν χθες το βράδυ στη βορειοανατολική Ισπανία,όταν ανατράπηκε το φορτηγό στο οποίο επέβαιναν.

αθλητικο

Ανακοινωθηκαν οι δυο διαιτητες που θα σφυριξουν στον πρωτο αγωνα Του Ολυμπιακου με τον Παναθηναικο για το ευρωπαικο πρωταθλημα του μπασκετ στις 27 Μαρτιου.

Ειναι ο ισπανος Μπετανγκόρ και ο γαλλος Γκασπερίν.

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

Η αξια των συναλλαγών έφθασε τα 10,4 δισεκατομμύρια δραχμές.

Ο Γενικός Δεικτης Τιμών έκλεισε στις 1.291,28 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο κατά 1,82 τοις εκατό.

Από τις 241 μετοχές που διακινήθηκαν.
* 132 παρουσίασαν άνοδο
* 27 παρέμειναν σταθερές και
* 82 υποχώρησαν.

ΞΕΝΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ

Οι τιμές πώλησης και fixing των κυριοτέρων ξένων νομισμάτων θα έχουν στις 18 Μαρτίου ως εξής.
    ΞΕΝΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ  ΑΓΟΡΑ    ΠΩΛΗΣΗ  ΤΙΜΕΣ FIXING
    ---------------------------------------------------
    ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΗΠΑ........ 263,6    269,5    266,2
    ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΜΑΡΚΟ..... 156,3    159,9    157,9
    ΛΙΡΑ ΑΓΓΛΙΑΣ........ 420,1    429,7    424,4
    ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΦΡΑΓΚΟ..... 181,5    185,6    183,3
    ΓΑΛΛΙΚΟ ΦΡΑΓΚΟ......  46,3     47,3     46,8
    100 YEN ΙΑΠΩΝΙΑΣ.... 213,3    218,8    215,5
    ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΚΑΝΑΔΑ..... 192,8    197,2    194,8
    ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ..209,2    214,0    211,3
    E.C.U............... 302,8    309,7    305,9

© ANT1 Radio 1997


Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant12html v2.00 run on Monday, 17 March 1997 - 17:04:55 UTC