Browse through our Interesting Nodes on Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Wednesday, 17 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 98-09-29

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Tuesday, 29-Sep-98 20:27:10

Mε στόχο να επαναλάβει την επιτυχία του 1976 όπου είχε ανατρέψει το 3-0 επί της ΚΠΡ η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει απόψε την Ολλανδική Βίτεσε του Νίκου Μαχλά στον επαναληπτικό αγώνα της Α φάσης του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 21.00 στο στάδιο Νίκος Γκούμας και τα εισιτήρια του αγώνα έχουν εξαντληθεί.

Ο προπονητής της Ενωσης Ντράγκοσλαβ Στεπάνοβιτς εξέφρασε την αισιοδοξία πως η ομάδα του θα περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ αφού θα πετύχει αποτέλεσμα πρόκρισης στην παράταση.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ προανήγγειλε χθες την επιστροφή στην 11άδα του Νίκου Κωστένογλου ενω αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή των Ατματζίδη και Σαβέφσκι.

Ο προπονητής της Βίτεσε, Πορτογάλος Αρτουρ Ζόρζε, τόνισε οτι η πρόκριση δεν έχει κριθεί, παρά το 3-0 του πρώτου αγώνα. Ο Ζορζέ δεν θα έχει στη διάθεση του, τους τραυματίες Φέλντμαν και Τρούστφουλ, ενω αμφίβολος είναι ο Σέρβος Πέροβιτς, σκόρερ του πρώτου αγώνα στο Αρνεμ.

Η απαράδεκτη συμπεριφορά μερικών οπαδών της ΑΕΚ σε βάρος του Νίκου Μαχλά αποτέλεσε χθες το βασικό θέμα του Ολλανδικού τύπου, ο οποίος καταφέρεται σε βάρος των ελλήνων φιλάθλων με βαρύτατους χαρακτηρισμούς.

Τοσο ο προπονητής της ΑΕΚ όσο και ο Ντέμης Νικολαϊδης καταδίκασαν τη συμπεριφορά των οπαδών της Ενωσης που αποδοκίμασαν το Νίκο Μαχλά κατά την άφιξη του στην Ελλάδα.

Τα επεισόδια καταδίκασε με ανακοίνωση της και η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Ανήκουστη, πραγματικά απίστευτη είναι η ενέργεια του προέδρου του ΣΕΓΑΣ Βασίλη Σεβαστή, με την οποία απειλείται με διασυρμό η χώρα μας, αφού επιχειρεί να βάλει λουκέτο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για να μην γίνει η συνάντηση κλειστού στίβου που θέλει να διοργανώσει ο Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος στην μνήμη του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Ο προεδρος του ΣΕΓΑΣ, ο οποίος το Σάββατο δήλωνε οτι επιζητεί διάλογο για το Διεθνές Μήτιγκ του Πανελληνίου, χθες, έφτασε στο σημείο να πιέζει τη

διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας να μη δώσει το στάδιο στον Πανελλήνιο για να διοργανώσει το μήτιγκ.

Ψυχρή υποδοχή επεφύλαξαν στην αποστολή του Παναθηναϊκού οι Αγγλοι. Κανείς παράγοντας της Αρσεναλ δεν βρέθηκε στο αεροδόμιο, ενώ ο Βασίλης Δανιήλ δήλωσε πως θα νικήσει η ομάδα που θα επικρατήσει στο κέντρο.

Ο Ερικ Μίκλαντ που υποφέρει απο ιωση θα αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι. Αντίθετα εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Βαζέχα και Μπασινάς.

Τον δεύτερο αγώνα του στο Σαπόρτα Καπ θα δώσει σήμερα ο Αρης. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αντιμετωπίσει στη Βοσνία στις 9.30 τη Σιρόκι Μπρίγετς χωρίς τον Γιώργο Σιγάλα που υποφέρει από διάστρεμα.

Στα άλλα παιχνίδια του Δ ομίλου θα πάιξουν Λιμόζ - Πλάνια, Τριέρ - Αντβερπ.

Αύριο η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στη Φινλανδία τη Τόρπαν Πόγιατ.

Παρών στο παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Γερμανίας Αλμπα Βερολίνου, για την Ευρωλίγκα, θα είναι ο Παναγιώτης Φασούλας. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα προπονηθεί σήμερα κανονικά και αύριο θα αναχωρήσει μαζί με την αποστολή για την Γερμανία.

Ο άσσος του Παναθηναϊκού Ντίνο Ράτζα με τους 36 πόντους κατά του Αμαρουσίου, αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της 2ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα μπάσκετ.

Με το ντέρμπι Ολυμπιακού - Βουλιαγμένης θα αρχίσει το νέο πρωτάθλημα της Α1 πόλο, ενώ η Πάτρα θα υποδεχτεί τον ενισχυμένο από φέτος Παναθηναϊκό. Η 1η αγωνιστική θα γίνει στις 7 Νοεμβρίου.

Ο ΠΑΣ Γιάννενα νίκησε 1-0 τα Τρίκαλα για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Δεύτερης Εθνικής Κατηγορίας και έπιασε τον Αγ.Νικόλαο στη 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

(c) ANT1 Radio 1998


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Tuesday, 29 September 1998 - 18:09:09 UTC