Visit the Point of Reference Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 26 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 14-07-18

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Κατέρρευσε από τη διάβρωση των ακτών η μια λωρίδα κυκλοφορίας στο 28ο χλμ της παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου-Πατρών
  • [02] Έρευνες σε Αττική και Φθιώτιδα για την γιάφκα του Μαζιώτη

  • [01] Κατέρρευσε από τη διάβρωση των ακτών η μια λωρίδα κυκλοφορίας στο 28ο χλμ της παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου-Πατρών

    Κατέρρευσε τμήμα της παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου-Πατρών στο Μελίσσι Κορινθίας, λίγο πριν από το Ξυλόκαστρο. Για λόγους προστασίας των διερχόμενων αυτοκινήτων, περιπολικό της αστυνομίας ρυθμίζει εκ περιτροπής την κυκλοφορία. Συγκεκριμένα, σήμερα το απόγευμα κατέρρευσε η μια λωρίδα κυκλοφορίας της παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου-Πατρών στο 28ο χιλιόμετρο, εξαιτίας της διάβρωσης των ακτών του Κορινθιακού.

    Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο μηχανικών της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας και η αστυνομία, όπου τοποθέτησαν πινακίδες και προειδοποιητικούς κώνους. Στο προβληματικό τμήμα έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία για οχήματα άνω των 3,5 τόνων, ενώ υπάρχει και περιπολικό της τροχαίας.

    [02] Έρευνες σε Αττική και Φθιώτιδα για την γιάφκα του Μαζιώτη

    Σε εξέλιξη σε διάφορα σπίτια, είναι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, στο πλαίσιο της επιχείρησης για τον εντοπισμό της γιάφκας με οπλισμό που θεωρείται βέβαιο ότι διατηρούσε ο Μαζιώτης και η ομάδα του, καθώς και κάποιο γκαράζ με το ασημί HYUNDAI και άλλα οχήματα. Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, έρευνες γίνονται σε σπίτια σε διάφορες περιοχές της Αττικής και στην Φθιώτιδα.

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ενδιαφέρον των αστυνομικών εστιάζεται στην ευρύτερη περιοχή του Μαραθώνα και στο κέντρο της Αθήνας, καθώς και στην Φθιώτιδα, αλλά και σε πόλεις της Πελοποννήσου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η έρευνα στην Φθιώτιδα γίνεται σε σπίτι του 35χρονου φερόμενου ως συνεργάτη του Μαζιώτη, για τον οποίο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, ενώ έρευνα πραγματοποιήθηκε και στο πατρικό σπίτι της Πόλας Ρούπα στην Καλαμάτα. Η έρευνα στο διαμέρισμα του 5ου ορόφου, στην οδό Υψηλάντου 27 στο Μαρούσι, όπου έμενε το ζευγάρι συνεχίζεται, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν έχει βρεθεί κάτι σημαντικό.

    Εν τω μεταξύ αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ο Μαζιώτης και η σύντροφος του Πόλα Ρούπα, μαζί με το τετράχρονο παιδί τους έμεναν εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο στην διπλανή πολυκατοικία από αυτήν που μένει ο πρώην υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, αλλά κανείς από την φρουρά του ανώτατου αξιωματικού δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό.

    Εξάλλου, νωρίς σήμερα το βράδυ πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστική επιχείρηση της αστυνομίας στο κέντρο της Καλαμάτας. Οι αστυνομικοί απέκλεισαν τμήμα της οδού Πολυχάρους, παραπλεύρως της κεντρικής πλατείας της πόλης και ενήργησαν έρευνα σε πολυκατοικία, ενώ ζήτησαν πληροφορίες και συνομίλησαν με ενοίκους. Η επιχείρηση, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δείχνει να σχετίζεται με τους ελέγχους για την υπόθεση του Νίκου Μαζιώτη, και ειδικότερα με την σύντροφό του Πόλα Ρούπα.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Friday, 18 July 2014 - 20:30:20 UTC