Browse through our Interesting Nodes on Secondary Education in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 19 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cosmos FM: News in Greek, 99-02-03

Cosmos News in Elot928 Greek Directory - Previous Article

From: G.A.E.P.I.S. <http://www.gaepis.org>

* Προσφορά του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Μέσων Ενημέρωσης G.A.E.P.I.S.*

* cosmos@panix.com - Tel 718 728-1500, P.O. Box 828 Suffern, NY 10901 *


ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Το φθινόπωρο του 2004 θα είναι έτοιμο το μετρό της Θεσσαλονίκης, ενώ η σύμβαση με την κατασκευάστρια κοινοπραξία θα υπογραφεί την Παρασκευή. Το θέμα συζητήθηκε στην κυβερνητική επιτροπή και όπως δήλωσε ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Κώστας Λαλιώτης, αμέσως μετά την κύρωση της σύμβασης από τη Βουλή θα ξεκινήσουν οι εργασίες. Το κόστος του έργου θα φτάσει τα 220 δισ. , σε σημερινές τιμές, εκ των οποίων 67 δισ. θα είναι η συμμετοχή του ελληνικού δημοσίου, 31 δισ. από ίδια κεφάλαια της αναδόχου εταιρίας και τα υπόλοιπα από δανεισμό. Η συνολική γραμμή θα έχει μήκος περίπου 10 χλμ. και θα ξεκινά από το νέο σιδηροδρομικό σταθμό και θα καταλήγει στο Ντεπό, ενώ θα κατασκευαστούν 14 ενδιάμεσοι σταθμοί. Το μετρό θα έχει μεταφορική ικανότητα 18. 500 επιβατών ανά κατεύθυνση σε ώρες αιχμής. Η κατασκευάστρια εταιρία θα εκμεταλλευτεί το μετρό επί 20 χρόνια και αμέσως μετά θα περιέλθει στην κατοχή του δημοσίου.

Αυξήσεις της τάξης του 2% θα πάρουν το 1999 οι δημόσιοι υπάλληλοι, ενώ δεν θα δοθεί διορθωτικό ποσό για το 1998. Οπως ανακοίνωσε στους εκπροσώπους της ΑΔΕΔΥ ο υφυπουργός οικονομικών Νίκος Χριστοδουλάκης, η αύξηση δεν θα δοθεί σε όλους εφάπαξ. Το μεγαλύτερο ποσοστό θα καταβληθεί στα βασικά όρια των μισθολογικών κλιμακίων και το υπόλοιπο θα καταβληθεί ως αύξηση μερικών επιδομάτων. Η ΑΔΕΔΥ εκτιμά ότι με τον τρόπο αυτό θα υπάρξουν και νέες απώλειες στην αγοραστική δυναμη των δημοσίων υπαλλήλων.

Μέχρι την προσεχή Τετάρτη οι διευθύνσεις των σχολείων σε συνεργασία με τους καθηγητές θα πρέπει να ανακοινώσουν τον τρόπο αναπλήρωσης της διδακτέας ύλης, καθώς σε ορισμένα σχολεία το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα οξύ και θα πρέπει να γίνει πραγματικός αγώνας δρόμου. Πάντως ορισμένοι μαθητές, που ανήκουν στο λεγόμενο σκληρό πυρήνα, μάλλον έχουν χάσει το τρένο για τον Ιούνιο και θα δώσουν εξετάσεις το Σεπτέμβριο. Τ φαινόμενο των καταλήψεων έχει φθίνουσα πορεία, ενώ ορισμένοι μαθητές επιμένουν στις κινητοποιήσεις και προγραμματίζουν νέο συλλαλητήριο, ενώ συνεχίζεται η δυστοκία της ΟΛΜΕ να καταλήξει σε μια κοινή πρόταση. Τη σύσταση διακομματικών επιτροπών για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα στην παιδεία και την υγεία, ζητεί ο Μιλτιάδης Εβερτ με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής.

Οκτώ μέτρα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φορολογουμένων, την περίοδο υποβολής των δηλώσεων, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Οικομικών. Σύμφωνα με τον κ. Δρυ, παρατείνεται για δύο εβδομάδες η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους επιτηδευματίες, που υποχρεούνται να υποβάλλουν το έντυπο Ε3. Θα συσταθούν δύο ειδικά γραφεία σε κάθε εφορία, το ένα για την παραλαβή δηλώσεων μισθωτών και συνταξιούχων και το άλλο από ελεύθερους επαγγελματίες. Θα συσταθεί γραφείο που θα παρέχει συμβουλές προς όλες τις κατηγορίες φορολογουμένων, καθώς και άλλο γραφείο στο υπουργείο Οικονομικών όπου θα δίνονται πληροφορίες τηλεφωνικώς.

Ρόλο πυροσβέστη κλήθηκε να διαδραματίσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σχετικά με τη διαμάχη που έχει προκύψει στους κόλπους της κυβέρνησης, κυρίως μεταξύ των κυρίων Τσοχατζόπουλου και Πάγκαλου για τους ρωσικούς πυραύλους Ες-300. Ο κ. Ρέππας τόνισε ότι οι αποφάσεις της κυβέρνησης λαμβάνονται με γνώμωνα το εθνικό συμφέρον και αυτό που αλλάζει μόνο, είναι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες λαμβάνεται η κάθε απόφαση. Ο κ. Ρέππας χαρακτήρισε τους δύο υπουργούς επιφανή στελέχη υπουργούς που έχουν πολύ θετική συμβολή στο κυβερνητικό έργο και όπως είπε, δεν υφίσταται κανένα απολύτως πρόβλημα.

Στο συμπέρασμα ότι το αλιευτικό σκάφος ΛΥΜΠΕΡΙΟΣ έχει βυθιστεί, συγκλίνουν όλες οι ενδείξεις, καθώς το πλήρωμα της μηχανότρατας, δύο έλληνες και πέντε αλλοδαποί ναυτικοί δεν έχει δώσει σημεία ζωής από την περασμένη εβδομάδα. Ωστόσο οι έρευνες συνεχίζονται βορείως της Κρήτης, όπου ένας ψαράς εντόπισε και περισυνέλεξε τελάρο, το οποίο έφερε το όνομα του σκάφους. Το ΛΥΜΠΕΡΙΟΣ είχε αποπλεύσει στις 23 Ιανουαρίου από το Κερατσίνι για ψάρεμα στο Αιγαίο.

Οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες ήταν το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού στη Βόρειο και κεντρική Ελλάδα, όπου παρά τη βελτίωση, παραμένουν τα προβλήματα σε αρκετές περιοχές, καθώς δεκάδες χωριά εξακολουθούν να είναι αποκλεισμένα. Στο μεγαλύτερο μέρος της Βορείου Ελλάδος το θερμόμετρο το πρωί βρισκόταν κάτω από το μηδέν, ενώ στην Καστοριά έδειξε -15 βαθμούς. Για αύριο η Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις, ακόμη και στα πεδινά.

Σε προσωρινή αστοχία και όχι σε μόνιμη βλάβη οφείλετο η αποσυμπίεση καμπίνας, που παρατηρήθηκε σε αεροσκάφος της Ολυμπιακής, το οποίο εκτελούσε την πτήση 606 από Αθήνα προς Κέρκυρα. Ο πιλότος 60 μίλια πριν την προσγείωση του στην Κέρκυρα αντελήφθη ότι δημιουργήθηκε αποσυμπίεση στο αεροσκάφος και το κατέβασε κάτω από τα 14. 000 πόδια για να μη δημιουργηθεί πρόβλημα στους επιβάτες. Οι 110 επιβάτες που μετέφερε, εκτός από μία μικρή ζάλη, δεν αντελήφθησαν τίποτε άλλο. Το αεροσκάφος προσγειώθηκε κανονικά στην Κέρκυρα και επέστρεψε στην Αθήνα.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το ενδιαφέρον των ΗΠΑ για τη βελτίωση των εμπορικών σχέσεων με τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα Νίκολας Μπερνς, μετά τη συνάντηση που είχε με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης. Ο Μπερνς ανακοίνωσε ότι θα οργανωθεί συνέδριο για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής με τη συμμετοχή εκπροσώπων από 29 χώρες, ενώ τόνισε πως η αμερικανική συμμετοχή στην επόμενη ΔΕΘ θα είναι ιδιαίτερα αναβαθμισμένη. Εξάλλου, ο Αμερικανός διπλωμάτης δήλωσε άγνοια για το που βρίσκεται ο ηγέτης των Κούρδων Οτσαλάν.

Αλλη μια εκκλησία της Αθήνας έγινε στόχος αδίστακτων ιερόσυλων. Αυτή τη φορά ήταν ο ιερός ναός της Αγίας Αικατερίνης, στην οδό Λυσιστράτους 3 στην Ακρόπολη. Οι ιερόσυλοι μπήκαν στο ναό παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο και αφαίρεσαν τάματα και χρυσαφικά.

Προφυλακίσθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο σεσημασμένος κακοποιός Κώστας Χιρβαντίδης, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για ληστεία που είχε διαπράξει πριν από δυο χρόνια στο υποκατάστημα της Αγροτική Τράπεζα, στη Βάρδα Ηλείας. Ο Χιρβαντίδης με ισχυρή συνοδεία αστυνομικών θα οδηγηθεί στις φυλακές της Κέρκυρας.

Ληστεία στο υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στην Κλειτορία Καλαβρύτων σημειώθηκε το μεσημέρι από πέντε ενόπλους κουκουλοφόρους. Οι δράστες πήραν από τα ταμεία τρία εκατομμύρια. Στο μεταξύ, σύμφωνα με την αστυνομία ο δράστης που σκοτώθηκε στη χθεσινή ληστεία της Αγροτικής στο Καλαμάκι, είναι ο Ηλίας Σούμπασης ο οποίος ενέχεται και σε άλλες τρείς ληστείες τραπεζών στην Αθήνα, με συνολική λεία περίπου 20 εκατομμύρια δρχ.

Στο κεντρικό λιμεναρχείο της Πάτρας παρουσιάστηκε σήμερα η 16χρονη Σίλβια Χόρμπαθ από την Αυστρία, η οποία είχε εξαφανιστεί το Σάββατο από θαλαμηγό στη μαρίνα της Πάτρας. Η 16χρονη συμμετείχε μαζί με συνομηλίκους της σε ειδικό πρόγραμμα της αυστριακής κυβέρνησης για παιδιά με δυσκολίες κοινωνικής προσαρμογής. Οπως αποκάλυψε η ίδια, είχε μεταβεί με ομάδα φίλων της στην Αθήνα.

Μικρές αυξομειώσεις επέρχονται στις τιμές των υγρών καυσίμων. Η τιμή της Βενζίνης αυξάνεται κατά 0,30 δρχ το λίτρο, ενώ η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης μειώνεται κατά 0,70 δρχ και του ντίζελ κίνηση κατά 0,50 δρχ το λίτρο.

Εξουδετερώθηκε από πυροτεχνουργούς ο ωρολογιακός εκρηκτικός μηχανισμός που εντοπίσθηκε στην πρύμνη της πλωτής δεξαμενής των ναυπηγείων της Αυλίδας στην Χαλκίδα. Σύμφωνα με ανώτατο αξιωματούχο του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, ο μηχανισμός δεν αποκλείεται να συνδέεται με την έκρηξη που είχε σημειωθεί στις 13 Ιανουαρίου στο με σημαία Λάρνακας κρουαζιερόπλοιο Γκέϊμ Μπόϋ το οποίο βρισκόταν για επισκευές.

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Την ικανοποίηση του για την απόκτηση έξι ικανών παικτών, εξέφρασε σήμερα ο Ουκρανός προπονητής της ΑΕΚ, Ολεγκ Μπλαχίν. Ο ξένος προπονητής υποστήριξε ότι οι παίκτες αυτοί θα βοηθήσουν σημαντικά στην υλοποίηση των στόχων της ΑΕΚ, ενώ διευκρίνισε ότι τώρα θα υπάρχει μεγαλύτερος συναγωνισμός, καθώς θα έχει 26 παίκτες στη διάθεση του. Ακόμη απέδωσε τα εύσημα στους παίκτες του για τη νίκη επί Ολυμπιακού και τόνισε ότι αυτοί κέρδισαν και όχι ο Μπλαχίν. Ωστόσο, προκλήθηκε εμπλοκή στις μεταγραφές των Μέντεζ και Ρε, καθώς η αγγλική ομοσπονδία απάντησε στην ΕΠΟ ότι δεν μπορεί να στείλει τις μπλε κάρτες των ποδοσφαιριστών, ενώ το ίδιο απάντησε και η Αυστραλιανή ομοσπονδία για τον Τσέκολι. Πάντως, η ΑΕΚ δεν ανησυχεί και όπως είπε εκπρόσωπός της το θέμα είναι καθαρά διαδικαστικό και θα ρυθμιστεί εντός των ημερών.

Αλλος ένας κρίκος στην .. .αλυσίδα σκανδάλων και δωροδοκιών, που έχουν σχέση με τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τη ΔΟΕ προστέθηκε σήμερα. Σύμφωνα με ιαπωνική εφημερίδα, η Ιαπωνία δαπάνησε περίπου 600 εκ. δρχ για να διασκεδάσει μέλη της ΔΟΕ, όταν το 1991 οι αθάνατοι βρέθηκαν στο Μπέρμπιγχαμ, προκειμένου να επιλέξουν την πόλη που θα αναλάμβανε τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 1998.

ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

Σε νέα υψηλότερα επίπεδα έκλεισε ο γενικός δείκτης τιμών στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου. Εκλεισε στις 3,306,06 μονάδες με άνοδο 0,86%. Η μεγαλύτερη δραστηριότητα και σήμερα παρατηρήθηκε στο χώρο των Τραπεζών. Εντονο ενδιαφέρον εκδηλώθηκε για τη μετοχή της Alpha Τραπέζης Πίστεως, μετά την αποφαση να διανείμει μία νέα μετοχή προς κάθε μία παλαιά. Η τιμή της μετοχής της Πίστεως έκλεισε με άνοδο 8% στις 36. 126 δρχ. Οι επιμέρους δείκτες έκλεισαν ως εξής: Τράπεζες άνοδος 1,48%, Λήζινγκ άνοδος 1,96%, Ασφάλειες πτώση 0,22%, Επενδύσεις άνοδος 3,14%, Κατασκευές άνοδος 2,11%, Βιομηχανίες άνοδος 0,60%, Διάφορες άνοδος 1,04%, Συμμετοχών πτώση 1,64%. Ο δείκτης Παράλληλης Αγοράς έκλεισε με άνοδο 2,27%.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κρίσιμες διαβουλεύσεις πραγματοποιεί η σερβική κυβέρνηση στο Βελιγράδι, προκειμένου να αποφασίσει εάν θα αποδεχθεί την πρόταση της Ομάδας Επαφής για την έναρξη ειρηνικών διαπραγματεύσεων με στόχο την εκτόνωση της κρίσης στο Κοσσυφοπέδιο. Η τελική απόφαση θα ληφθεί πιθανότατα αύριο κατά τη διάρκεια έκτακτης συνεδρίασης της βουλής που θα ασχοληθεί αποκλειστικά με το θέμα αυτό. Από την πλευρά του, ο Απελευθερωτικός Στρατός του Κοσσυφοπεδίου ανακοίνωσε χθες οτι θα συμμετάσχει στις συνομιλίες και σήμερα ανακοίνωσε τα ονόματα των πέντε μελών της αντιπροσωπείας που θα πάρουν μέρος σε αυτές. Την ίδια ώρα στη Ρωσία, η Δούμα με ψήφισμά της καλεί τον πρόεδρο Γιέλτσιν να κάνει ό, τι είναι δυνατόν προκειμένου να αποτραπεί μία νατοϊκή επέμβαση στην περιοχή.

Σε νέες δυναμικές κινητοποιήσεις προχωρούν χιλιάδες αγρότες στην Πολωνία, μετά το αδιέξοδο στο οποίο κατέληξαν οι χθεσινές συνομιλίες με την κυβέρνηση. Σήμερα οι αγρότες έστησαν οδοφράγματα σε 80 δρόμους, με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη αναστάτωση. Οι κινητοποιήσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και δύο περίπου εβδομάδες με κύριο αίτημα την αύξηση των οικονομικών παροχών και ο κυριότερος λόγος του χθεσινού ναυαγίου των συνομιλιών, ήταν η δυσαρέσκεια που εξέφρασαν τα εργατικά συνδικάτα στο νέο πρόγραμμα της κυβέρνησης να παράσχει ευνοϊκά δάνεια στους αγρότες που επλήγησαν από την κατάρρευση των αγορών στη Ρωσία.

Υπό διωγμό τίθενται από σήμερα οι ισλαμιστές στην Τουρκία, καθώς ο νέος πρωθυπουργός, Μπουλέντ Ετσεβίτ, αποφάσισε να εξαπολύσει πανεθνική εκστρατεία εναντίον τους και απόψε αναμένεται να κυκλοφορήσει εγκύκλιο προς την αστυνομία και τις δικαστικές αρχές, όπου θα λαμβάνεται κάθε νόμιμο μέτρο σε όποιον απειλεί τον κοσμικό χαρακτήρα του κράτους. Η ενέργεια αυτή του Ετσεβίτ υποκινήθηκε από τις πανίσχυρες ένοπλες δυνάμεις, η ηγεσία των οποίων έχει επανειλημμένα απειλήσει με παρέμβαση σε περίπτωση που οι ισλαμιστές έλθουν στην εξουσία. Μιας λοιπόν και οι επόμενες εκλογές έχουν προγραμματισθεί για τις 18 Απριλίου και το ισλαμικό κόμμα της Αρετής έρχεται δεύτερο στη Βουλή, η κυβέρνηση φρόντισε να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην υπάρξει οποιαδήποτε αντιπαράθεση των ισλαμιστών με τα λαϊκά κόμματα.

Την ίδια ώρα στη Ρώμη, ο πρωθυπουργός Μάσιμο Ντ'Αλέμα καλούσε τον τούρκο ομόλογό του να μην κάνει "στρεβλές" όπως τις χαρακτήρισε, δηλώσεις για τον κούρδο ηγέτη, Αμπντουλάχ Οτσαλάν, υποστηρίζοντας οτι το παιχνίδι με τα ΜΜΕ για το πού βρίσκεται ο Οτσαλάν, κρύβει μία πραγματικότητα η οποία είναι η μαζική επίθεση του τουρκικού στρατού κατά του κουρδικού λαού. Η δήλωση αυτή αποτελεί απάντηση στα όσα είπε χθες ο Ετσεβίτ, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά οτι ζήτησε συγγνώμη από την ιταλική κυβέρνηση για τη δήλωσή του οτι ο Οτσαλάν βρίσκεται ακόμα στην Ιταλία. Στην Αγκυρα, ξεκίνησε σήμερα η διαδικασία να τεθεί εκτός νόμου το φιλοκουρδικό Δημοκρατικό Κόμμα (ΧΑΝΤΕΠ), με την κατηγορία οτι έχει διασυνδέσεις με το ΠΕ-ΚΑ-ΚΑ.

Με την αμερικανίδα υπουργό Εξωτερικών, Μαντλίν Ολμπράϊτ, αναμένεται να συναντηθεί απόψε ο παλαιστίνιος ηγέτης, Γιάσερ Αραφάτ, που από χθες πραγματοποιεί τριήμερη επίσημη επίσκεψη στην Ουάσιγκτον. Στη διάρκεια της επίσκεψής του ο Αραφάτ θα συναντηθεί και με τον πρόεδρο Κλίντον, από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει την άσκηση πιέσεων στο Ισραήλ ώστε να προχωρήσει στην εφαρμογή των συμφωνιών που υπεγράφησαν τον περασμένο Οκτώβριο στου Ουάιτ Πλαντέισον.

Ο ρωσικός διαστημικός σταθμός ΜΙΡ θα προβεί αύριο σε ένα από τα πιο μεγαλεπίβολα πειράματά του: θα ξεδιπλώσει στο διάστημα, πάνω στο ρωσικό διαστημόπλοιο "Προγκρές", ένα γιγαντιαίο κάτοπτρο για να "φωτίσει", αντανακλώντας τις ακτίνες του ηλίου, σκοτεινά σημεία του πλανήτη μας. Τα μέρη που θα φωτιστούν κατά το 24ωρο που θα διαρκέσει το πείραμα είναι ο Καναδάς, το Καζακστάν, το νότιο τμήμα της Ρωσίας, η Ουκρανία και η Γαλλία. Το πείραμα θα διαρκέσει ένα 24ωρο και η ορατότητα των αντανακλάσεων του φωτός πάνω στη Γη θα εξαρτηθεί κυρίως από την καθαρότητα του ουρανού.

ΚΑΙΡΟΣ

Αστατος θα είναι αύριο ο καιρός με λίγες νεφώσεις που στη Βόρεια Ελλάδα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στα ορεινά και χιονόνερο στα πεδινά. Τα φαινόμενα αυτά θα επεκταθούν σε όλη τη χώρα αλλά θα είναι τοπικά και μικρής διάρκειας. Οι ανεμοι θα είναι Βόρειοι μέτριοι που σταδιακά θα ενισχυθούν σε ισχυρούς και τοπικά σε πολύ ισχυρούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια απο -10 εως 5 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο -3 με 12 και στο Αιγαίο απο 5 εως 14 βαθμούς Κελσίου. Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις και είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς μέχρι μέτριοι και τοπικά ισχυροί, ενών η θερμοκρασία θα κυμανθεί 3 με 11 βαθμούς. Νεφώσεις με χιονόνερο και χιόνια στα γύρω ορεινά, μέτριους μέχρι ισχυρούς ανέμους και θερμοκρασία -3 με 4 βαθμούς Κελσίου, θα έχει αύριο η Θεσσαλονίκη.


Cosmos News in Elot928 Greek Directory - Previous Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
kosmos2html v1.03d run on Wednesday, 3 February 1999 - 22:03:53 UTC