Browse through our Interesting Nodes on Automotive Issues in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 99-05-27

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 27/05/1999


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Ευρωεκλογές-Δημοσκοπήσεις
  • [3] Γιουγκοσλαβικό
  • [4] Συνέντευξη Σημίτη
  • [5] Χρηματιστήριο
  • [6] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [7] Επιτόκια - Εκτιμήσεις για μείωση

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Οι δημοσκοπήσεις για τις ευρωεκλογές, το Γιουγκοσλαβικό, η συνέντευξη του πρωθυπουργού και η πορεία του Χρηματιστηρίου είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Απειλεί ενώ ξεψυχάει. Σταθερά πρώτη η ΝΔ. Σημίτης: ή εγώ... ή στον αέρα.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Ο πόλεμος τελειώνει. Ξαφνική δήλωση Ολμπράϊτ. Κρίσιμες συνομιλίες Μητσοτάκη στο Βελιγράδι.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Δολοφονική απόπειρα στην Αθήνα. Απο CIA-UCK και Ελληνες. Συνελήφθησαν Αλβανοί και Ελληνες, ομολόγησαν οτι έβαλαν τη βόμβα στον Γ. Τράγκα, καταζητούνται τρείς.

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Και τρίτη πρωτιά της ΝΔ. Νέα δημοσκόπηση δίνει διαφορά 4,2 μονάδων που δεν αναστρέφεται.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Σε κρίσιμη καμπή η Σοφοκλέους μετά την πτώση του Γενικού Δείκτη για τρίτη, κατά σειράν, ημέρα.

    Η ΑΥΓΗ: Ορμητήρια του ΝΑΤΟ τα ελληνικά αεροδρόμια. Καταρρέει το προεκλογικό καμουφλάζ Σημίτη.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Δεξιά απειλή για τους επενδυτές του Χρηματιστηρίου. Το ενδεχόμενο νίκης της ΝΔ στις Ευρωεκλογές τρομάζει Ελληνες και ξένους επενδυτές.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Αστυνομικό χάος. Η Δημοτική Αστυνομία "βγάζει το καπάκι". Περισσότεροι οι ένστολοι αστυνομικοί χειρότερη και λιγότερη αστυνόμευση.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Ο UCK έβαλε τη βόμβα με εντολή CIA. Δύο Αλβανοί, ένθερμα μέλη του UCK, χρησιμοποιήθηκαν για την απόπειρα δολοφονίας του Γ. Τράγκα.

    ΕΘΝΟΣ: Ισχυρό χαρτί ο Σημίτης. Οι τάσεις του Μαϊου. Παρά τη διαφορά (4,2%) ο πρωθυπουργός υπερτερεί του Καραμανλή σε εμπιστοσύνη.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Τελευταίο χαρτί για τον Μιλόσεβιτς ο Μητσοτάκης. Ενώ εξεδόθη και..ένταλμα συλλήψεως για τον Γιουγκοσλάβο πρόεδρο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Οργιο σπατάλης. Αγριο φαγοπότι έστησαν τα τρωκτικά της εξουσίας.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ωράριο: οι αλλαγές για εργοδότες -εργαζόμενους. Οι διατάξεις για δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Γκάλοπ της ΟΡΙΝΙΟΝ για την "Ε": 52%: τα ίδια θα έκανε η ΝΔ για τον πόλεμο στη Γιουγκοσλαβία αλλά λίγο καλύτερα τα πάει το ΠΑΣΟΚ.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Κλείνουν το δρόμο της ειρήνης και των διαπραγματεύσεων. Ματαιώνεται το ταξίδι Τσερνομίρντιν στο Βελιγράδι; Απόφαση -σόκ του διεθνούς δικαστηρίου. Παραπέμπουν ως εγκληματία πολέμου τον Μιλόσεβιτς.

    ΕΣΤΙΑ: Ο ρυθμιστής των ευρωεκλογών. Οι "αναποφάσιστοι" τρίτη πολιτική δύναμις.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: ΝΑΤΟ: μέχρι το Σάββατο η Σερβία θα ισοπεδωθεί. Ενώ ο Μιλόσεβιτς παραπέμπεται ως εγκληματίας πολέμου.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Κενό γράμμα οι συνομιλίες. Κορυφώνεται η ένταση στα Βαλκάνια. Αδιανόητος ο τερματισμός των βομβαρδισμών τόνιζει ο στρατηγός Ουέσλι Κλάρκ.

    ΤΑ ΝΕΑ: Παραπομπή Μιλόσεβιτς, νάρκη στην ειρήνη και με ένταλμα σύλληψης.

    ΝΙΚΗ: Πάνε για ευρω-ισοπαλία. Και νέες δημοσκοπήσεις φέρνουν πιο κοντά ΠΑΣΟΚ - ΝΔ.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Ναρκοπέδιο το Βόρειο Ιόνιο και η Αδριατική. Σοβαρότατοι οι κίνδυνοι για τα επιβατηγά και φορτηγά πλοία.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Βροχή απο γκάλοπ. Προηγείται η Νέα Δημοκρατία αλλά υπερέχει ο Σημίτης.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ανησυχία και φόβοι για παράταση της κρίσης.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Ιδού τα πιστεύω μας στη Βόρεια Ελλάδα. Αποκαλυπτικό γκάλοπ της K-Research για όλα τα καυτά θέματα της περιοχής.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Πρώτη η ΝΔ σ'όλες τις έρευνες. Σαφές προβάδισμα στη ΝΔ για τις ευρωεκλογές δίνουν όλες οι δημοσκοπήσεις.

    [2] Ευρωεκλογές-Δημοσκοπήσεις

    Το ΕΘΝΟΣ υποστηρίζει οτι "το μεγάλο ατού του ΠΑΣΟΚ για να αναστρέψει εν όψει των ευρωεκλογών τη διαφορά απο τη Νέα Δημοκρατία, είναι ο Κ. Σημίτης. Η δημοσκόπηση της MRB δείχνει με σαφήνεια, οτι το τελευταίο εξάμηνο των κρίσιμων και περίπλοκων πολιτικών εξελίξεων η δημοτικότητα του πρωθυπουργού αυξήθηκε κατά 2,5 ποσοστιαίες μονάδες, ενώ του Κ. Καραμανλή μειώθηκε".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ στο σχόλιό της γράφει μεταξύ άλλων οτι "κάθε εκλογική αναμέτρηση ορίζεται απο τρία στοιχεία: το αντικειμενικό, το σύστημα και την πλατφόρμα δηλαδή τα προγράμματα των υποψηφίων. Στις ευρωεκλογές το αντικείμενο είναι η εκλογή ευρωβουλευτών, όχι κυβέρνησης. Το σύστημα είναι η απλή αναλογική με βάση την επικράτεια, όχι το νόθο σύστημα των εθνικών εκλογών χάριν της αυτοδυναμίας. Το παράδοξο είναι οτι η πλατφόρμα ταιριάζει στην εθνική εξουσία, σαν να ζητείται λαϊκή ψήφος εμπιστοσύνης ή δυσπιστίας".

    Η ΑΥΓΗ αναφέρει οτι "καμπανάκι κινδύνου" σήμανε σε Χαρ. Τρικούπη και Ρηγίλλης καθώς βλέπουν απο τις δημοσκοπήσεις οτι τα δύο κόμματα μαζί "με το ζόρι" θα πιάσουν το 70% ενώ - όπως αναγνώρισε ο Π. Αυγερινός- "τα τρία λεγόμενα μικρά κόμματα θα ξεπεράσουν το 20%".

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ, "κατ'άλλες δημοσκοπήσεις οι "αναποφάσιστοι" ανέρχονται στο 20% και κατ'άλλες στο 25% του εκλογικού σώματος. Και ανεξαρτήτως του ακριβούς ποσοστού των, γεγονός είναι οτι δύο μόλις εβδομάδες προ της διεξαγωγής των ευρωεκλογών, τουλάχιστος ένας στους πέντε ψηφοφόρους δεν φαίνεται να έχη αποφασίσει ποιό κόμμα θα ψηφίση. 'Η ακόμη και αν θα μεταβή τελικώς στην κάλπη, ή θα εκδηλώση την τυχόν δυσαρέσκειά ή αδιαφορία του δια της αποχής".

    Η ΝΙΚΗ σημειώνει οτι "μικρή ποσοστιαία διαφορά θα έχει το πρώο και το δεύτερο κόμαμ των ευρωεκλογών. Η ψαλίδα μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχει μικρύνει και φαίνεται οτι περιορίζεται στις δύο μονάδες".

    [3] Γιουγκοσλαβικό

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ γράφει οτι "στο κρισιμότερο σημείο του ακηρύκτου βαρβάρου πολέμου του ΝΑΤΟ κατά της Γιουγκσολαβίας και ενώ χθές το βράδυ ενεργοποιήθηκε εκ μέρους των "Δικαστικών" μηχανισμών των "Συμμάχων" για σύλληψη και παραπομπή ως εγκληματία πολέμουτ ου Σέρβου ηγέτη, εκδηλώνεται στο Βελιγράδι βαρύνουσας σημασίας ελληνική πρωτοβουλία δια του πρώην πρωθυπουγού κ. Κων. Μητσοτάκη"

    Ο ΛΟΓΟΣ εκτιμά οτι "ανώφελες φαίνεται οτι είναι οι συνμιλίες που πραγματοποιούνται στη Μόσχα με συμμετοχή του Βίκτορ Τσερνομίρντιν του Στρόουμπ Τάλμποτ και τον Μάρτι Αχτισάαρι καθώς ο στρατηγός Ουέσλι Κλάρκ τόνιζε πως θεωρεί αδιανόητο τον τερματισμό των βομβαρδισμών".

    Σύμφωνα με το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, "η απειλή μιας χερσαίας εισβολής αιωρείται μόνιμα, αν και αλλάζει ονόματα πολύ συχνά. Αυτή τη στιγμή, επισήμως έχει βαφτιστεί ενισχυμένη ΝΑΤΟϊκή χερσαία δύναμη διατήρησης της ειρήνης, που θα αναπτυχθεί για να επιβλέψει την επιστροφή των προσφύγων στις εστίες τους. Μια "νέα δύναμη" που όμως "δεν αποτελεί δύναμη επέμβασης και θα αναπτυχθεί για να βοηθήσει στον έλεγχο και την εφαρμογή της συμφωνίας", όπως τόνισε ο στρατηγός Ουέσλι Κλάρκ απο την έδρα της Συμμαχίας, μια μόλις μέρα μετά την έγκριση του διπλασιασμού της ΝΑΤΟϊκής Δύναμης που θα αποσταλεί στο Κοσσυφοπέδιο".

    Το ΒΗΜΑ σημειώνει οτι "το ενδεχόμενο να εκδοθεί ένταλμα συλλήψεως εναντίον του γιουγκοσλάβου προέδρου κ. Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς (δεξιά) εξετάζει το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης. Η απροσδόκητη εξέλιξη απειλεί να περιπλέξει περαιτέρω την κατάσταση στη γιουγκοσλαβική κρίση, αν το ΝΑΤΟ κληθεί να διαπραγματευθεί για το Κοσσυφοπέδιο με έναν καταζητούμενο ως εγκληματία πολέμου".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ τονίζει οτι "βομβαρδισμύς χωρίς προηγούμενο στην ιστορία" μέχρι τελικής ισοπεδώσεως της Γιουγκοσλαβίας, προανήγγειλε με τον πλέον κυνικό τρόπο ο εκπρόσωπος του ΝΑΤΟ κκ. Τζέιμς Σί τη στιγμή κατά την οποία καρκινοβατούν οι διπλωματικές προσπάθειες, που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Μόσχα και αναγγέλθηκε η παραπομπή του Μιλόσεβιτς για εγκλήματα πολέμου στο Δικαστήριο της Χάγης".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ προσθέτει οτι "η απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου για τη Γιουγκοσλαβία να παραπέμψει σε δίκη ως εγκληματία πολέμου τον Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς αποτελεί μια νέα εξαιρετικά σημαντική εξέλιξη, αφού αναγκάζει τον ισχυρό άντρα της Σερβίας ή να ενδώσει ολοκληρωτικά στις ααιτήσεις του ΝΑΤΟ ή να αντισταθεί μέχρι τέλους".

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνον οτι "η παραπομπή του Μιλόσεβιτς για εγκλήματα πολέμου αποτελεί πρωτοτυπία, αφού είναι η πρώτη φορά που παραπέμπεται να δικαστεί εν ενεργεία ηγέτης κυρίαρχου κράτους. Αποτελεί, μάλιστα καμπή στην εξέλιξη του πολέμου, γιατί κλείνει την πόρτα σε ενδεχόμενες διαπραγματεύσεις με τον ίδιο τον πρόεδρο της Γιουγκοσλαβίας. Επίσης καθιστά δύσκολη τη μεσολαβητική προσπάθεια του Ρώσου Β. Τσερνομίρντιν στην κρίση".

    [4] Συνέντευξη Σημίτη

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) γράφει οτι "νέες απειλές στο εκλογικό σώμα λίγο πριν την εκλογική του συντριβή, εξαπέλυσε, χθές ο Κ. Σημίτης. Χρησιμοποιώντας ακόμη και το μεγάλο στόχο της κυβέρνησής του για ένταξη της χώρας στην ΟΝΕ, ο πρωθυπουργός επισήμανε οτι η χώρα θα κινδυνεύσει να ενταχθεί στην ΟΝΕ λόγω της πολιτικής αστάθειας που θα προκαλέσει στη χώρα η εκλογική ήττα της κυβέρνησής του".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ αναφέρει οτι "με τη γνωστή συνταγή των εκβιαστικών διλημμάτων εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξη Τύπου στο Ζάππειο Μέγαρο και επιστρατεύοντας την κινδυνολογία άφησε σαφώς να εννοηθεί απο τον ελληνικό λαό οτι αν δεν τον ψηφίσει στις Ευρωεκλογές τότε η χώρα θα μπεί σε περιπέτειες".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) σημειώνει οτι "νάρκισσος, κενόδοξος και κυρίως κινδυνολόγος εμφανίσθηκε ο κ. Κ. Σημίτης χθές σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στο Ζάππειο Μέγαρο. Ο πρωθυπουργός έθεσε ένα "κρίσιμο δίλημμα" απευθυνόμενος στα αστικά σρώματα και σε αυτούς που απαρτίζουν το λεγόμενο "κόμμα του χρηματιστηρίου".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ τονίζει οτι "απίστευτο "καισαρισμό" επέδειξε για άλλη μια φορά ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Ζάππειο. Με κινδυνολογίες και ψευτοδιλήμματα επιχείρησε να παρουσιάσει τον εαυτό του ως τη μοναδική λύση για τον τόπο παρά τα δεινά που προξένησε με τη διακυβέρνηση της χώρας, εδώ και τρία χρόνια. Ούτε λίγο ούτε πολύ ο πρωθυπουργός με λουδοβίκειο ύφος δήλωσε: "μετά απο εμένα το χάος".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ προσθέτει οτι "εγώ ή το χάος... " σ'αυτό το πολιτικό δίλημμα κατέφυγε ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, κυριευμένος απο πανικό, προκειμένου να πετύχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του ΠΑΣΟΚικού κόσμου και της εσωκομματικής αντιπολίτευσης".

    [5] Χρηματιστήριο

    Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ γράφει οτι "έντονος είναι ο προβληματισμός στο υπουργείο Οικονομικών για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, ενώ εκτιμάται οτι την πτώση του Γενικού Δείκτη (2,5%) θα ακολουθήσει μεγαλύτερη, και ίσως να ισορροπήσει στις 3.700 μονάδες".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ αναφέρει οτι "επικίνδυνη για το Χρηματιστήριο, αλλά και για τη γενικότερη πορεία της οικονομίας, αποδεικνύεται η ΝΔ καθώς η αγορά αντιδρά με τρόμο στην προοπτική να κερδίσει τις ευρωεκλογές το κόμαμ της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Παρά την αισθητή μείωση της διαφοράς που χωρίζει τη ΝΔ απο το ΠΑΣΟΚ, Ελληνες και ξένοι θεσμικοί επενδυτές σπεύδουν με τη στάση τους να επιβεβαιώσουν την έλλειψη εμπιστοσύνης προς τον Κώστα Καραμανλή με συνέπεια ένα κύμα πωλήσεων που έχει οδηγήσει το τελευταίο τριήμερο σε κάθετη πτώση του γενικού Δείκτη του Χρηματιστηρίου".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ υποστηρίζει οτι "οι πιέσεις που παρατηρούτναι απο την αρχή της εβδομάδας, έχουν οδηγήσει το γενικό δίεκτη στις 4.000 μονάδες, όπου έδειξε χθές να ισορροπεί, ενώ παρατηρείται οτι οι πωλητές είναι συγκρατημένοι και επιφυλακτικοί. Ισχυρότερες ήταν οι πιέσεις που δέχθηκαν οι τράπεζες. Ο κ. Κωνσταντίνος Βέργος, επικεφαλής του τμήματος ανάλυσης στην χρηματιστηριακή εταιρία "Κερδώος Ερμής" αποδίδει την πτώση στην απουσία θετικών νέων για την κρίση στο Κόσοβο και στην πτωτική πορεία των χρηματιστηρίων της Νέας Υόρκης και της Ευρώπης, ενώ εκτιμά οτι η πορεία προς τις ευρωεκλογές δεν αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για τη Σοφοκλέους".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ σημειώνει οτι "σε πολύ κρίσιμη καμπή βρίσκεται η χρηματιστηριακή αγορά της Σοφοκλέους, καθώς οι συνεχιζόμενες ρευστοποιήσεις ασκούν σημαντικές πιέσεις στις τιμές των μετοχών. Για τρίτη μέρα χθές ο Γενικός Δείκτης συνέχισε να κινείται σε καθορική τροχιά και ήδη έχει απολέσει περίπου 200 μονάδες, συνολικά. Οι μικροεπενδυτές εμφανίζονται επιφυλακτικοί, αφού διαπιστώνουν οτι ούτε οι τράπεζες και τα ισχυρά "μπλού τσίπς" μπορούν να αντέξουν στις... "συντονισμένες " πιέσεις που δέχονται".

    (Γ. Π.)

    [6] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι εκτιμήσεις για περαιτέρω μείωση των επιτοκίων, η συνεχιζόμενη πτώση τιμών στο Χρηματιστήριο Αθηνών, οι δηλώσεις Παπαντωνίου για την ελληνική οικονομία και η πτώση του ευρώ έναντι του δολαρίου είναι τα βασικά θέματα του σημερινού οικονομικού τύπου.

    ΕΞΠΡΕΣ: "Eπιφυλακή για τον πληθωρισμό παρά την αισιοδοξία του ΥΠΕΘΟ".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Σημεία αντίστασης στη Σοφοκλέους - Εκτίναξη 1,62% του Dow Jones".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Το ευρώ "παραπαίει" και απειλεί τα θεμέλια της ΟΝΕ - Ρεκόρ ενίσχυσης του δολαρίου έναντι του ευρωπαϊκού νομίσματος".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Εξηγήσεις για την πτώση από 6 ειδικούς - Τρίτη μέρα καθοδικής πορείας στη Σοφοκλέους".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Ενεση αισιοδοξίας για οικονομία - Χρηματιστήριο - Προσπάθεια αναστροφής του κλίματος".

    [7] Επιτόκια - Εκτιμήσεις για μείωση

    ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ αναφέρει ότι: "Μετά το καλοκαίρι και με την προϋπόθεση ότι ο πληθωρισμός θα πετύχει το στόχο του 2% αναμένεται να ξεκινήσει ο νέος γύρος μείωσης των επιτοκίων. Το πράσινο φως, σύμφωνα με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Λ. Παπαδήμο, θα δοθεί όταν ο πληθωρισμός πετύχει το στόχο του 2%, εξέλιξη πιθανή αλλά όχι σίγουρη για τους καλοκαιρινούς μήνες".

    (Ι. Π.)


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 27 May 1999 - 7:33:43 UTC