Browse through our Interesting Nodes of Newsletters & Journals on Hellenic Issues Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 99-07-08

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 08/07/1999


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [02] Αυξήσεις στα καύσιμα-επιπτώσεις στην οικονομία
  • [03] Οργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων
  • [04] Επίσκεψη Μίλο
  • [05] Κυπριακό
  • [06] ΝΔ
  • [07] Τουρκικό πλοίο
  • [08] Σενάρια ανασχηματισμού
  • [09] ΚΕ ΠΑΣΟΚ
  • [10] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • [01] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Οι αυξήσεις στα καύσιμα και οι επιπτώσεις στην οικονομία, η συνεδρίαση του ΕΓ του ΠΑΣΟΚ και η επίσκεψη του αμερικανού υπουργού Αμυνας στην Αθήνα είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Επιστολή-φωτιά για το ΣΔΟΕ. Πώς στήθηκε σε πρότυπα διαφθοράς το Σώμα των "Αδιάφθορων".

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Στρατήγη-κο κόλπο για τα τρίς της Ολυμπιάδας. Πρόσχημα ο γάμος της Αλεξίας. Σφαγή για το μοίρασμα του πακτωλού. Τι κρύβεται πίσω απο την παραίτηση του πρωθυπουργικού φίλου.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Σημίτη εσύ φταίς. Απανωτές ριπές απο το Εκτελεστικό. Κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ τον αναμφισβήτησαν ανοιχτά.

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Τώρα φοβούνται την Οικονομία. Διπλό χτύπημα στον τιμάριθμο απο δολάριο και πετρέλαιο.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Οι αυξήσεις μισθών-συντάξεων. Με πίνακες: τι ισχύει απο την 1η Ιουλίου στον ιδιωτικό τομέα.

    Η ΑΥΓΗ: Φρένο στις ελαφρύνσεις. Για το Φθινόπωρο αναβάλλονται οι φορολογικές ρυθμίσεις.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Σαρώνει υπουργούς ο Σημίτης. Βαθιές τομές και ρήξεις προαναγγέλει σήμερα ο πρωθυπουργός.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Ωδίνες χωρίς μέτρα. Αγωνία για τις εξελίξεις στην οικονομία. Κυβέρνηση: τριεσήμισι ώρες άκαρπης συζήτσηης.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Φωτιά τα καύσιμα. 6,10 δρχ πάνω το λίτρο. 250 δρχ πάει η βενζίνη. Ναυαγεί η αντιπληθωριστική πολιτική

    ΕΘΝΟΣ: Διπλή ανησυχία για κερδοσκοπία και πληθωρισμό. Οι αυξήσεις στα καύσιμα κινητοποιούν την κυβέρνηση.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Γκρίζα ζώνη τώρα η... βραχονησίδα Μπούρτζι. Τουρκικό φορτηγό πλοίο αρνείται να "ξεκολλήσει" απο το Ναύπλιο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Μας έκοψε την ανάσα. Σπέρνει τρόμο ο "μαύρος χρυσός".

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ιδου... ΕΣΥ κ. υπουργέ τα χάλια των νοσοκομείων. Οι ασθενείς χάλασαν το σόου Παπαδήμα σε Κρατικό, Ερυθρό, Σωτηρία και ΚΑΤ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Τα καύσιμα "καίνε" πληθωρισμό, αναβάλλουν ελαφρύνσεις. Ανησυχία στην κυβέρνηση, απειλεί για πλαφόν.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Εκτακτα μέτρα στην οικονομία λόγω καυσίμων. Τι σχεδιάζουν κυβέρνηση και Τρ. Ελλάδος για να συγκρατήσουν τον πληθωρισμό.

    ΕΣΤΙΑ: Επισφαλής τώρα η ένταξις. Πώς θα επιδράση η τιμή των καυσίμων.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Το πετρέλαιο καίει παροχές και ελαφρύνσεις. Η ανατίμησή του "παγώνει" τα προεκλογικά σχέδια της κυβέρνησης.

    Ο ΛΟΓΟΣ: "Βενζίνη" στα θεμέλια της οικονομίας. Οι τιμές των καυσίμων εκτοξεύουν στα ύψη τον πληθωρισμό. Κοινή διαπίστωση Σημίτη- Παπαντωνίου.

    ΤΑ ΝΕΑ: 25 συλλήψεις καθηγητών Δημοσίου για ιδιαίτερα. "Επιχείρηση γκρουπάδικα" απο το ΣΔΟΕ.

    ΝΙΚΗ: Εκνευρισμός στο ΠΑΣΟΚ. Μπαράζ συνεδριάσεων στη σκιά των ευρωεκλογών.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Πολιτική συμμαχιών με συγκεκριμένο στόχο και σκοπό.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Φωτιά στα καύσιμα. Η αιφνίδια άνοδος της τιμής του πετρελαίου θέτει σε κίνδυνο πληθωρισμό και φοροαπαλλαγές.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Εξυπνα φανάρια πεινασμένα ΙΧ.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Πήραν αναβολή οι ελαφρύνσεις. Οι πληθωριστικές πιέσεις ανατρέπουν τη "φιλολαϊκή" στροφή της κυβέρνησης.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Μίνι καύσωνας στη Θεσσαλονίκη. "Λίμιτ Απ " κάνει ο υδράργυρος.

    [02] Αυξήσεις στα καύσιμα-επιπτώσεις στην οικονομία

    Το ΕΘΝΟΣ γράφει οτι "σε επιφυλακή βρίσκεται η κυβέρνηση μετά την αιφνιδιαστική αύξηση στις τιμές των υγρών καυσίμων. Ο κίνδυνος είναι διπλός: απο τη μια βρίσκονται οι κερδοσκόποι, που ενδεχομένως θα σπεύσουν να αξιοποιήσουν τη συγκυρία. Απο την άλλη ελλοχεύει η απειλή του πληθωρισμού, που μέχρι τώρα έχει τιθασευτεί. Η κυβέρνηση δεν θα αφήσει την κατάσταση να ξεφύγει απο τα χέρια της, είναι αποφασισμένη να επιβάλει ακόμα και πλαφόν στις τιμές της βενζίνης".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ προσθέτει οτι "στον αέρα βρίσκονται τα σχέδια της κυβέρνησης για τη φορολογική μεταρρύθμιση και τον προϋπλογισμό μετά τη σημαντική αύξηση των τιμών στα καύσιμα και των δυσμενών επιπτώσεων που αναμένεται να έχουν στον πληθωρισμό. Υπο αναθεώρηση τελεί και το πακέτο των 200 δις δρχ για τις φοροελαφρύνσεις στα μικρά και μεσαία εισοδήματα".

    Η ΕΣΤΙΑ τονίζει οτι "άμεσος θεωρείται πλέον ο κίνδυνος να μην επιτευχθή τελικώς η επιδιωκόμενη πτώσις του πληθωρισμού στο 2% τον Δεκέμβριο, μετά την απότομη αύξηση της διεθνούς τιμής του πετρελαίου και την χθεσινή ανατίμηση των υγρών καυσίμων στην χώρα μας. Και κατ'επέκτασιν, να μην εκπληρωθή το κυριώτερο εκ των πέντε κριτηρίων του Μάαστριχτ, με συνέπεια η Ελλάς να μην ενταχθή στην ΟΝΕ το έτος 2001! ".

    Σύμφωνα με τη ΒΡΑΔΥΝΗ, "τορπίλη" στην αντιπληθωριστική πολιτική της κυβέρνησης αποτελεί η πολύ μεγάλη αύξηση της τιμής των υγρών καυσίμων. Με δικαιολογία αυτήν την εξέλιξη, η κυβέρνηση ματαίωσε και τη διατυμπανισθείσα σειρά φοροαπαλλαγών".

    Η ΑΥΓΗ υποστηρίζει οτι "η κυβέρνηση θα συνεχίσει τη σκληρή οικονομική πολιτική λιτότητας αφήνοντας στο περιθώριο τη συζήτηση για φορολογικές ελαφρύνσεις και άλλα μέτρα κοινωνικής πολιτικής. Αυτή η γραμμή πλεύσης προέκυψε απο τη χθεσινή σύσκεψη του πρωθυπουργού Κ. Σημίτη με τους οικονομικούς υπουργούς, Γ. Παπαντωνίου, Ν. Χριστοδουλάκη και Γ. Δρύ".

    Κατά την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, "κύκλοι περί τον πρωθυπουργό επισημαίνουν οτι το γεγονός επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις του κ. σημίτη πώς η ένταξη στην ΟΝΕ δεν πρέπει να προεξοφλείται και πρέπει να αποτραπεί το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών τον Μάρτιο. Η σχετική επιχειρηματολογία, όμως, απλώς "χρυσώνει το χάπι" της ανατροπής των κυβερνητικών σχεδίων".

    [03] Οργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) γράφει οτι "τα αρχηγικά παιχνίδια των υπουργών του ΠΑΣΟΚ που εμπλέκονται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στην διοργάνωση της Ολυμπιάδος του 2004, αλλά κυρίως τα σχέδια τα οποία έχουν εκείνοι που θέλουν να ελέγξουν όλο το πακέτο των έργων και των υπηρεσιών γύρω απο την Ολυμπιάδα, έφερε την αδράνεια και την περιθωριοποίηση της διοργανώτριας αρχής και στην συνέχεια την παραίτηση του προέδρου της, κ. Στρατή Στρατήγη".

    Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ υποστηρίζει οτι "ομαδικά πυρά δέχεται η κυβέρνηση μετά την παραίτηση του Στρατή Στρατήγη απο τη θέση του προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής για την Ολυμπιάδα. Ολες οι πλευρές συνδέουν την παραίτηση με τη μεγάλη καθυστέρηση που υπάρχει στα έργα, ενώ η Νδ επισημαίνει οτι δεν θα πρέεπι να διορισθεί ο αντικαταστάτης του κ. Στρατήγη χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία σε λίγο καιρό θα "γίνει κυβέρνηση".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ τονίζει οτι "σε παιχνίδι διαπλοκλής με σημαντικά κέρδη για όσους συμμετέχουν εξελίσσεται η υπόθεση της οργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Τον Στρ. Στρατήγη θα διαδεχθεί είτε κομματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, είτε εκπρόσωπος των οικονομικοεκδοτικών συμφερόντων".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ υπογραμμίζει οτι "τον κίνδυνο να διασυρθεί διεθνώς διατρέχει άμεσα η χώρα μας εξαιτίας των μεγάλων καθυστερήσεων που παρατηρούνται στην έναρξη των έργων για την Ολυμπιάδα του 2004 εντούτοις βρίσκονται ακόμη στα χαρτιά. Οι συγκρούσεις της Διυπουργικής Επιτροπής και της Οργανωτικής Επιτροπής είναι επι καθημερινής πλέον βάσεως".

    Ο ΛΟΓΟΣ στο σχόλιό του αναφέρει μεταξύ άλλων οτι "η υπόθεση "Αθήνα 2004" είναι αρκετά σοβαρή και είναι λογικό να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όλων εκείνων των ανθρώπων που διαχειρίζονται την εξουσία στη χώρα μας. Βλέπετε τα οικονομικά μεγέθη είναι μεγάλα. Γι αυτό το λόγο, το πρόσωπο που θα έχει το τιμόνι αυτής της εκπροσώπησης, της χώρας μας στο εξωτερικό-διότι περί αυτού πρόκειται- πρέπει να μπορεί να ελέγξει την κατάσταση αλλά παράλληλα να είναι και άμεμπτο".

    [04] Επίσκεψη Μίλο

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ γράφει οτι "στην Αθήνα αναμένεται σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της Αλβανίας Πασκάλ Μίλο και θα συζητήσει τη διαδικασία νομιμοποίησης των Αλβανών μεταναστών, ανακοίνωσε χθές στα Τίρανα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σκόι Γκιόκα. Ο ίδιος πρόσθεσε οτι "η Αλβανία παρακολουθεί προσεκτικά την κατάσταση των Αλβανών μεταναστών στην Ελλάδα και ζήτησε απο τις ελληνικές αρχές να επισπεύσουν τη διαδικασία νομιμοποίησης της παραμονής τους".

    [05] Κυπριακό

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ γράφει οτι "εκτός απο την επιστολή που έχει στείλει στον ΓΓ του ΟΗΕ ο πρόεδρος Κληρίδης και στην οποία διατυπώνει τις θέσεις της ελληνοκυπριακής πλευράς επί όλων των πτυχών του Κυπριακού, αποστέλλει και προσωπική επιστολή στον πρόεδρο Κλίντον στην οποία εκθέτει με σαφήνεια τις ελληνοκυπριακές θέσεις επί όλων των θεμάτων. Ταυτόχρονα ζητεί τη βοήθεια των ΗΠΑ και προσωπικά του Μπίλ Κλίντον για κάμψη της τουρκικής αδιαλλαξίας, η οποία, απο την ημέρα που οι "8" ενέκριναν κοινή διακήρυξη για το Κυπριακό έχει κλιμακωθεί ακόμη περισσότερο".

    [06] ΝΔ

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης ) γράφει οτι "σε πλήρη "απομητσοτακοποίηση"οδηγεί τη Νέα Δημοκρατία, όπως όλα δείχνουν, ο Κ. Καραμανλής. Μετά το "στραπάτσο" του τέως πρωθυπουργού απο τη Ρηγίλλης με τις "διαρροές" οι οποίες ανέφεραν οτι ο επίτιμος δεν θα προταθεί απο τη ΝΔ για την Προεδρία της Δημοκρατίας, τώρα δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκφράζουν την "εκτίμηση" οτι ο Κ. Μητσοτάκης δεν θα συμμετάσχει ούτε και στα ψηφοδέλτια των εθνικών εκλογών, αφού θεωρούν πώς το "Νέο Ξεκίνημα" απαιτεί "νέα πρόσωπα".

    [07] Τουρκικό πλοίο

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ αναφέρει οτι "υπο άλλες συνθήκες θα επρόκειτο περί μιας γραφικής ιστορίας τύπου... "άρτσι " μπούρτζι και λουλάς": πλοίο προσαρμόζει και ο πείσμων, σε γαϊδουρινό βαθμό, καπετάνιος του αρνείται οιαδήποτε βοήθεια αποκολλήσεως και παραμένει στα αβαθή, ζητώντας να μεταφορτώσει το περιεχόμενο των αμπαριών του σε έτερα πλοία της προτιμησεως του. Οι δε τοπικές λιμενικές αρχές δεν παρεμβαίνουν. Το πλοίο είναι τουρκικής πλοιοκτησίας και φέρει τουρκική σημαία. Δεύτερον η προσάραξη εξακολουθεί σήμερα για τέταρτη ημέρα".

    [08] Σενάρια ανασχηματισμού

    Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ, "τη σύσταση υπουργείου Ολυμπιακών Αγώνων εξετάζει πλέον ο πρωθυπουργός κ. Κ. Σημίτης προκειμένου να ξεπερασθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες που φρενάρουν την ταχεία προώθηση των λεγόμενων "Ολυμπιακών έργων". Η λύση αυτή, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες, θεωρείται σχεδόν σίγουρη, ενώ η παραίτηση του κ. Σ. Στρατήγη επιταχύνει τις εξελίξεις. Η ίδρυση του νέου υπουργείου θα συνδυασθεί με ανασχηματισμό της κυβέρνησης, ο οποίος δεν αποκλείεται να γίνει ακόμη και την ερχόμενη εβδομάδα".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ επικαλούμενη πληροφορίες αναφέρει οτι "σε δομικό ανασχηματισμό προχωρεί αιφνιδίως ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης με αφορμή την παραίτηση του Στρατή Στρατήγη απο την Οργανωτική Επιτροπή του 2004. Ο κ. Σημίτης θα αναθέσει στον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ Κώστα Λαλιώτη το υπουργείο Ολυμπιάδας που πρόκειται να ιδρύσει, αφού τροποποιήσει πρώτα το νόμο περί Υπουργικού Συμβουλίου. Δεν αποκλείεται επίσης ο κ. Σημίτης να προχωρήσει στην ίδρυση υπουργείου Ποιότητας Ζωής σε μια προφανή προσπάθεια να αμβλύνει τις δυσμενείς εντυπώσεις που έχουν δημιουργηθεί απο την ανικανότητα της κυβέρνησης να επιλύσει τα καθημερινά προβλήματα του πολίτη".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ τονίζει οτι "αποφάσεις για στρατιωτικές αλλαγές έχει λάβει ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, ο οποίος κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της κυβερνητικής επιτροπής θα δώσει το στίγμα των στρατηγικών πρωτοβουλιών που θα αναπτύξει. Καλά πληροφορημένη πηγή αποκάλυψε στην ΑΥΡΙΑΝΗ οτι πρόκειται για την τελευταία συνεδρίαση της κυβερνητικής επιτροπής με την παρούσα σύνθεση και αυτό διότι τις προσεχείς ημέρες ο κ. Σημίτης προτίθεται να ανακοινώσει σαρωτικές αλλαγές που θα φέρουν τα πάνω κάτω στην κυβέρνηση"

    [09] ΚΕ ΠΑΣΟΚ

    Η ΝΙΚΗ γράφει οτι "μπαράζ συνεδριάσεων των οργάνων του ΠΑΣΟΚ, εν αναμονή του θερμού διημέρου, αύριο Παρασκευή και το Σάββατο με τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής. Τα μέχρι στιγμής "κλειστά χαρτιά" στελεχών που έχουν διαμετρικά αντίθετες θέσεις για την ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική, ανοίγουν και το θερμόμετρο ανεβαίνει στο ΠΑΣΟΚ".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ υποστηρίζει οτι "με την γκρίνια να φουντώνει για την ήττα που υπέστη το κόμμα στις ευρωεκλογές και το φόβο της μεγαλύτερης συρρίκνωσής του στις επόμενες εκλογές, προχωρά αύριο το ΠΑΣΟΚ στη συνεδρίαση της Κεντρικής του Επιτροπής για την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ τονίζει οτι "ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Κ. σημίτης απο χθές βρίσκεται στο "στόχαστρο" των "κορυφαίων" και της κυβέρνησης, αφού αμφισβητείται ευθέως η ικανότητά του να κυβερνήσει και να οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ σε αναδιάταξη δυνάμεων και νίκη στις εκλογές".

    Σύμφωνα με τα ΝΕΑ, "στο δίλημμα "ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ" που θα θέτει ολοένα και πιο έντονα στους ψηφοφόρους στην πορεία προς τις εθνικές εκλογές, αλλα και στην ανάδειξη των διαφορών με την αξιωματική αντιπολίτευση, "ποντάρει" το κυβερνών κόμμα για να πετύχει την ανάκαμψή του και να εξέλθει νικητής απο τις κάλπες του 2000".

    (Γ. Π.)

    [10] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Ανατροπή λόγω πετρελαίου-ευρώ. Σημίτης-Οικονομικό επιτελείο. Καμπανάκι απο την εκτίναξη των τιμών στα καύσιμα".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Εξι νέα μέτρα για συγκράτηση των τιμών. Δύο υπουργοί μιλούν στην "Η".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Το πετρέλαιο αναβάλλει τις φοροελαφρύνσεις. Πληθωρισμός: συναγερμός στην κυβέρνηση για τις δυσμενείς επιπτώσεις".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Ρήτρα καυσίμων στις φοροελαφρύνσεις αν και οι εταιρίες μειώνουν στο μισό την αύξηση".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Πληθωριστική απειλή απο καύσιμα και δολάριο. Συναγερμός στην κυβέρνηση. Διογκώνεται το εξωτερικό δημόσιο χρέος".

    (Ι. Π.)


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 8 July 1999 - 13:28:19 UTC