Visit our Treaty, Convention & International Organization Document Archive Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 00-06-23

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 23/06/2000

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Επιτόκια
  • [3] Ταυτότητες
  • [4] Ολυμπιάδα
  • [5] Χρηματιστήριο
  • [6] Κυπριακό
  • [7] Ασφαλιστικό
  • [8] Νέα Δημοκρατία
  • [9] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [10] Επιτόκια

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Η μείωση των επιτοκίων, η διαμάχη κράτους - πολιτείας για τις ταυτότητες, τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας, τα έργα για την Ολυμπιάδα του 2004, το ασφαλιστικό, το Κυπριακό και η πορεία του Χρηματιστηρίου είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Ξένοι επενδυτές: Γιατί δεν έρχονται. Σοφοκλέους: και νέα πτώση.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Οχι με ...κλητήριο ράπισμα! Ο Αρχιεπίσκοπος απάντησε με το ίδιο νόμισμα στον πρωθυπουργό.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Λείπει όσο ποτέ. Τέσσερα χρόνια χωρίς τον Ανδρέα.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Νέες βόμβες απο τον Σταθόπουλο. Προκαλεί πάλι το δημόσιο αίσθημα ο μετέωρος υπουργός Δικαιοσύνης.

    Η ΑΥΓΗ: Πράσινα εξαπτέρυγα ενισχύουν το μέτωπο Ιεραρχίας - ΝΔ. Ενώ ο Χριστόδουλος απέρριψε πρόσκληση Σημίτη.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Ν' αρχίσει αμέσως διάλογος. Ο Αρχιεπίσκοπος οφείλει να κάνει πάλι το πρώτο βήμα.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Θερινές πανηγύρεις της οργής προετοιμάζει η Εκκλησία. Γιατί δεν πήγε ο Αρχιεπίσκοπος στη χθεσινή δεξίωση του κ. Πρωθυπουργού.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: 7% κάτω τα επιτόκια καταναλωτικών και προσωπικών δανείων. Βόμβα απο την ALPHA BANK.

    ΕΘΝΟΣ: Εκπληξη 7 μονάδες κάτω τα επιτόκια. 6 μήνες πριν απο τον αναμενόμενο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Ω ναί, ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω! Ο Αρχιεπίσκοπος δεν απεδέχθη πρόσκληση για την δεξίωση της ΟΝΕ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Σαρώνουν την ασφάλιση. Επαχθείς αλλαγές για ασφαλισμένους και συνταξιούχους.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Συντάξεις στα 65 και με νέες εισφορές. Ασφαλιστικό: ποιές αλλαγές προανήγγειλε ο πρωθυπουργός σύμβουλος Πλ. Τήνιος.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Εκπληξη στα επιτόκια. 7,5 μονάδες ξαφνικά κάτω τα καταναλωτικά απο τράπεζα.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Γκρεμίζονται τα επιτόκια. Αιφνιδιαστική κίνηση χθές απο την Alpha Bank.

    ΕΣΤΙΑ: Η κυβέρνησις μας κοροϊδεύει! Σαφέστατος ο νόμος για τις ταυτότητες.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Επιτόκια ευρώ απο τη Δευτέρα. Η Τράπεζα Πίστεως σπεύδει 6 μήνες νωρίτερα σε μείωση κατά 7 μονάδες.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Μικτή ασφάλιση σώζει τα ταμεία. Αλλαγές στο ασφαλιστικό με επιβάρυνση των εργαζομένων.

    ΤΑ ΝΕΑ: Κατακόρυφη πτώση επιτοκίων στα καταναλωτικά δάνεια. Η ALPHA Πίστεως ξεκίνησε το νέο γύρο.

    ΝΙΚΗ: Πολιτειακή κρίση θέλει ο Χριστόδουλος. Προσπάθεια εμπλοκής του προέδρου της Δημοκρατίας.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Αρχίζει διεθνής συνάντηση κομμουνιστών.

    ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: Τέλος ανοχής! Τέρμα τα άλλοθι...Γυρίστε στα καυτά προβλήματα της κοινωνίας.

    Η ΧΩΡΑ: Φύγε να σωθούμε! Κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ ζητούν την απομάκρυνση του υπ. Δικαιοσύνης.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Κατάρρευση επιτοκίων. Η ALPHA Τράπεζα Πίστεως τα κατέβασε απο 16,75% σσε 9,75% στα καταναλωτικά δάνεια.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Νέες συντάξεις στο Δημόσιο. Αναλυτικοί πίνακες για τους υπαλλήλους.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Γκρεμίζουν οι τράπεζες τα επιτόκια των δανείων. Φθηνότερα κατά 7 ποσοστιαίες μονάδες τα καταναλωτικά της Alpha Bank.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Οδόντα αντί οδόντος. Αρνήθηκε η Εκκλησία να παραστεί ο Αρχιεπίσκοπος στη δεξίωση για την ΟΝΕ.

    [2] Επιτόκια

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υποστηρίζει οτι "στην πρώτη ταχύτητα μπαίνουν πλέον τα επιτόκια στη χώρα μας. Με αιφνιδιαστική κίνηση η Alpha Bank μείωσε το επιτόκιο των καταναλωτικών της δανείων στο 9,75% (απο 17,25%), τα δραχμικά επιτόκια εξομοιώνονται με αυτά που ισχύουν στη ζώνη του ευρώ. Η κίνηση αυτή ταρακούνησε τςι άλλες τράπεζες, οι οποίες σήμερα αναμένεται να "απαντήσουν" ,επεκτείνοντας σταδιακά στις μειώσεις των επιτοκίων και σ' άλλες κατηγορίες δανείων".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ αναφέρει οτι "η πρώτη πράξη της ΟΝΕ που συνδέεται ευθέως με τη βελτίωση των συνθηκών για τους καταναλωτές και τους δανειολήπτες ήλθε χθές απο την Τράπεζα Πίστεως, η οποία προέβη σε μια άκρως επιθετική κίνηση στο μέτωπο των επιτοκίων. Ο πρόεδρός της κ Ι. Κωκστόπουλος, παίζοντας στο γήπεδο του εγχώριου τραπεζικού ανταγωνισμού και της αύξησης των μεριδίων, εκμεταλλεύθηκε την ευνοΪκή συγκυρία που δημιουργεί η ένταξη της χώρας στην ΟΝΕ και ανακοίνωσε μεγάλη μείωση των επιτοκίων των καταναλωτικών και προσωπικών δανείων πάνω απο 7 ποσοστιαίες μονάδες, αιφνιδιάζοντας τους πάντες".

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ εκτιμά οτι "η ξαφνική κίνησητης Alpha Bank να μειώσει τα επιτόκια των καταναλωτικών της δανείων περισσότερο απο εφτά μονάδες προκαλεί ραγδαία πτώση τωνεποτοκίων. Σε ανάλογες αποφάσεις θα προχωρήσουν σύντομα και οι άλλες τράπεζες για όλες τις καητηγορίες δανείων. Οι εξελίξεις αυτές, που έρχονται αμέσως μετά την επικύρωση της ένταξης στην ΟΕΝ ευνοούν σημαντικά τον καταναλωτή".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ ισχυρίζεται οτι "έξι μήνες πριν απο την τυπική ένταξη της δραχμής στη ζώνη του ευρώ, οι δανειολήπτες θα μπορούν να χρηματοδοτούνται απο τις τράπεζες με ευρωπαϊκά επιτόκια. Το νέο "πόλεμο επιτοκίων" κήρυξε χθες η Alpha Bank, μειώνοντας κατα 7 μονάες τα επιτόκια των καταναλωτικών δανείων σε δραχμές και ευρώ μέχρι του ποσοστού των 8 εκα. δρχ (24.000 ευρώ) . Σε ανάλογες κινήσεις αναμένεται να προχωρήσουν τις επόμενες ημέρες όλες οι εμπορικές τράπεζες, ενώ η μείωση των επιτοκίων απο την Τράπεζα της Ελλάδος θα γίνει την επόμενη Τετάρτη".

    [3] Ταυτότητες

    Ο ΛΟΓΟΣ υποστηρίζει οτι "αμετακίνητη στις θέσεις της, περί της μη αναγραφής του θρησκεύματος στις ταυτότητες παραμένει η κυβέρνηση, ύστερα και απο την προχθεσινή λαοσύναξη της Εκκλησίας στην πλατεία Συντάγματος. Ο πρωθυπουργός, πεπεισμένος για την ορθότητα των απόψεών του, δεν φαίνεται διατεθειμένος να προχωρήσει σε διάλογο, ενώ και ο αρχιεπίσκος Χριστόδουλος δεν παρευρέθηκε χθές το βράδυ στη δεξίωση που παρέθεσε ο πρωθυπουργός στο Ζάππειο Μέγαρο, για την ένταξη της χώρας στην ΟΝΕ".

    Η ΝΙΚΗ προσθέτει οτι "χωρίς προσχήματα ο Αρχιεπίσκοπος εμπλέκεται στην πολιτική ζωή, επιδιώκοντας πολιτειακή κρίση, με σκοπό τον εκβιασμό του προέδρου της Δημοκρατίας, ώστε να επιτύχει την προαιρετική αναγραφή - αλλά κυρίως τη διατήρηση του σημερινού στάτους στις σχέσεις κράτους- Εκκλησίας ".

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, "μάχαιραν έδωσες, μάχαιραν θα λάβεις! κάπως έτσι πρέπει να σκέφθηκε ο Αρχιεπίσκοπος κ. Χριστόδουλος όταν χθές αρνήθηκε να παραστεί στη δεξίωση του πρωθυπουργού κ. Κ. Σημίτη στο Ζάππειο με την ευκαιρία της ένταξης της χώρας μας στην ΟΝΕ. Εξέλιξη, όμως που ασφαλώς διευρύνει το χάσμα στις σχέσεις Πολιτείας- Εκκλησίας με αφορμγή το θέμα της μη αναγραφής του θρησκεύματός μας στις νέες ταυτότητες".

    [4] Ολυμπιάδα

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υποστηρίζει οτι "το δοκιμασμένο μοντέλο της Ομάδας του Φακέλου Διεκδίκησης των Ολυμπιακών Αγώνων, υπο τη Γιάννα Αγγελοπούλου, επιστρατεύει η κυβέρνηση για την προετοιμασία τους. Ομως, η αναγκαστική επαναδραστηριοποίηση των ίδιων προσώπων, έπειτα απο περιθωριποίηση τριών ολόκληρων χρόνων, αποδεικνύει το αδιέξοδο των έως σήμερα πρωθυπουργικών επιλογών".

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ, "και τώρα δουλειά". Ετσι αντέδρασε η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη , όταν ανακοινώθηκε οτι τελικώς παρητήθη ο διευθύνων σύμβουλος της Οργανωτικής Επιτροπής "Αθήνα 2004" κ. Κ. Μπακούρης και αντικατεστάθη απο τον παλαιό συνεργάτη της, πολεοδόμο και μέχρι χθές γενικό γραμματεά του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Π. Συνοδινό".

    Η ΑΥΓΗ ισχυρίζεται οτι "επιστροφή στην ομάδα της διεκδίκησης των Αγώνων και ενίσχυση της Γιάννας Αγγελοπούλου στην προετοιμασία της οργάνωσης των Ολυμπιακών του 2004 σηματοδοτεί η επιλογή του πρωθυπουργού να συμπληρώσει την πενταμελή "τακτική σύνθεση" του διοικητικού συμβουλίου της Οργανωτικής Επιτροπής με τέσσερα στελέχη "απο τα παλιά".

    ΤΟ ΚΑΡΦΙ προσθέτει οτι "ολυμπιονίκης υπερεξουσιών ανεδείχθη η Γιάννα Αγγελοπούλου, αλλά το χρυσό, που μεταφράζεται σε αποζημίωση της τάξεως των 250 εκ δραχμών, εισέπραξε ο μέχρι πρότινος διευθύνων σύμβουλος του Αθήνα 2004 Κώστας Μπακούρης. Ετσι λύθηκε από τον πρωθυπουργό και ο γόρδιος δεσμός των προβλημάτων, που άρχισαν να διαφαίνονται στην προετοιμασία και διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων".

    [5] Χρηματιστήριο

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ υποστηρίζει οτι "νέα μείωση κατά 1,44% σημείωσε χθές ο ΓΔ του ΧΑΑ και έπεσε στις 4.193 μονάδες. Με βάση χρηματιστηριακούς κύκλους οι συνεχείς πτώσεις των τιμών των μετοχών οφείλονται στην άρνηση των θεσμικών επενδυτών να τποθετηθούν σε βαριά χαρτιά με αποτέλεσμα να κατρακυλούν οι τιμές των μετοχών. Παράλληλα-αναφέρουν- ελπίδα για το ελληνικό Χρηματιστήριο αποτελεούν οι εκθέσεις των δύο επενδυτικών εταιριών όπου αναμένεται να αναβαθμίσουν τη Σοφοκλέους".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ προσθέτει οτι "με μια συνολική απαξίωση που αποτιμάται στα 3,2 τρις δρχ έχει πληρώσει η Σοφοκλέους το ..."σύνδρομο" της ΟΝΕ, απο το οποίο και "χτυπήθηκε" αμέσως μετά την ιστορική απόφαση της ένταξης της χώρας στην ευρωζώνη. Οι τρείς συνεδριάσεις που έχουν γίνει απο τότε είναι όλες πτωτικές, καθώς κυριαρχεί ένα παράδοξο κλίμα "ηττοπάθειας" και επενδυτικής απραξίας".

    [6] Κυπριακό

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟς ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) γράφει οτι "Η πιθανότητα να σημειωθεί πρόοδος στο Κυπριακό μέσω του τρ?'ιτου γύρου των συνομιλιών είναι ασθενής, παραά την αισιοδοξία που εξέφρασαν χθές ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Παπανδρέου και ο ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ Αλβάρο Ντε Σότο. Ο κ Ντε Σότο, ειδικοτερα, προτίμησε να εκφράσει την ελπίδα να προσέλθουν οι δύο πλευρές στις συνομιλίες αφού υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην γίνουν στην προκαθορισμένη ημερομηνία".

    Η ΧΩΡΑ αναφέρει οτι "στόχος του ΟΗΕ παραμένει η "σφαιρική και συνολική λύση" του Κυπριακού, όπως τόνισε στον υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Παπανδρέου ο ειδικός εκπρόσωπος του γ.γ. του ΟΗΕ για το Κυπριακό Αλβάρο Ντε Σότο. Στη χθεσινή συνάντηση συζητήθηκαν οι εξελίξεις στο Κυπριακό, εν όψει της διεξαγωγής του τρίτου γύρου των εκ του σύνεγγυς συνομιλιών, στις 5 Ιουλίου, στη Γενεύη.

    ΤΑ ΝΕΑ ισχυρίζονται οτι "πλήρη κάλυψη στις σκληρές και αδιάλλακτες θέσεις του κατοχικού ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς έδωσε ο Τούρκος πρόεδρος Αχμέτ Νετζντέτ Σεζέρ, σε δηλώσεις του στα κατεχόμενα, έπειτα απο συνάντηση με τον Ντενκτάς και την τουρκοκυπριακή πολιτική ηγεσία, αναφέροντας οτι θα έχει επιπτώσεις στις εκ του σύνεγγυς συνομιλίες για το Κυπριακό το Ψήφισμα 1303 του Συμβουλίου Ασφαλείας για την ανανέωση της θητείας της ΟΥΝΦΙΚΥΠ".

    [7] Ασφαλιστικό

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει οτι "αλλαγές στα όρια συνταξιοδότησης και νέο σύστημα εισφορών, το οποίο θα έχει αναδιανεμητικό χαρακτήρα, προανήγγειλε ο σύμβουλος του πρωθυπουργού κ. Πλάτων Τήνιος. Μιλώντας σε εκδήλωση ασφαλιστικής εταιρίας ο κ. Τήνιος τόνισε οτι η γήρανση του πληθυσμού δημιουργεί προβλήματα στο ασφαλιστικό σύστημα "φωτογραφίζοντας" τη σταδιακή άνοδο του ορίου συνταξιοδότησης στα 65 έτη. Επιπλέον και το τελικό ποσό της σύνταξης θα είναι πλήρως συνδεδεμένο με το ύψος των εισφορών."

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ υποστηρίζει οτι "σαρωτικές αλλαγές, οι οποίες περιλαμβάνουν αυξήσεις στις ασφαλιστικές εισφορές και στα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης, μετατροπή της κοινωνικής ασφάλισης σε πλήρως αναδιανεμητικό σύστημα, αναβάθμιση του ρόλου της ιδιωτικής ασφάλισης, επανεξέταση των προϋποθέσεων πρόωρης συνταξιοδότησης και ενοποιήσεις ή συγχωνεύσεις ταμείων, προωθεί η κυβέρνηση".

    ΤΟ ΒΗΜΑ γράφει οτι "ριζικές αλλαγές στο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης και την καθιέρωση μεικτού συστήματος πολλαπλών συντάξεων πρότεινε να καθιερωθεί ο διοικητής του Ταμείου των αυτοαπασχολουμένων κ. Κ.Κόντος εν όψει των αλλαγών στο ασφαλιστικό".

    [8] Νέα Δημοκρατία

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ υποστηρίζει οτι "ο κύβος ερρίφθη. Τις σαρωτικές οργανωτικές αλλαγές στο κομματικό μηχανισμό της Νέας Δημοκρατίας ετοιμάζεται να ανακοινώσει την ερχόμενη εβδομάδα (Τετάρτη ή Πέμπτη) ο Κώστας Καραμανλής."

    Κατα τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ "η αμηχανία της ηγεσίας της ΝΔ απέναντι στη "σύγκρουση" κυβέρνησης-Εκκλησίας γίνεται ολοένα και περισσότερο φανερή, παρά τις προσπάθειες που καταβάλλονται να συγκαλυφτεί, πίσω απο τη διαδικαστικού χαρακτήρα πρότασή της για "διάλογο" μεταξύ των δύο πλευρών. Η ανησυχία που υπάρχει στη Ρηγίλλης αφορά, τόσο το "που το πάει ο Χριστόδουλος" οσο και για τη "ζημιά" που μπορεί να έχει η ΝΔ, η οποία ουσιαστικά συμπλέει με την Εκκλησία".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ισχυρίζεται οτι "την ταυτότητά της και μερικές εκατοντάδες ψήφους ψάχνει η ΝΔ, με αφορμή την κρίση που έχει ξεσπάσει μεταξύ Πολιτείας και Ιεραρχίας. Η παρουσία των πολιτών...με τη βουλευτική ασυλία στο συλλαλητήριο της Εκκλησίας συνοδεύθηκε με τα εγκωμιαστικά σχόλια του Αρχιεπισκόπου για τους "πολιτικούς που έχουν στηρίξει την Εκκλησία".

    [9] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    ΕΞΠΡΕΣ: "Alpha χτύπημα...Νέο σκηνικό στα επιτόκια καταναλωτικής πίστης".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Ξέσπασε πόλεμος με τα επιτόκια. Αιφνιδίασε χθές η Alpha Bank.Επίκειται μείωση των επιτοκίων σε όλα τα δάνεια".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Στη δίνη των ξένων εκθέσεων το ΧΑΑ. Σοφοκλέους: μετά τη MORGAN ήρθε η σειρά της ABN AMRO".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Δεσμευτικό χρονοδιάγραμμα για τα ολυμπιακά έργα. Σε μνημόνιο που συνυπογράφουν ΥΠΕΧΩΔΕ και "Αθήνα 2004".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Πόλεμος επιτοκίων με στόχο τα μερίδια αγοράς.Η Alpha Bank επιτίθεται με μεγάλες μειώσεις - ρελάνς ετοιμάζει η Εθνική".

    [10] Επιτόκια

    Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ υποστηρίζει οτι "για πρώτη φορά κάτω απο 10% τα επιτόκια στα καταναλωτικά και προσωπικά δάνεια. Συναγερμός σήμανε στις άλλες εμπορικές τράπεζες. Ανησυχία για ενδεχόμενες πληθωριστικές πιέσεις στην αγορά. Προς αλλαγή των όρων δανειοδότησης για αγορά μετοχών".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Saturday, 24 June 2000 - 7:31:21 UTC