Browse through our Interesting Nodes on Cyprus History Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 00-11-17

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 17/11/2000

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [02] Ασθένεια "τρελών αγελάδων"
  • [03] Επέτειος Πολυτεχνείου
  • [04] Ελλάδα - Αλβανία
  • [05] Μετανάστες- Νομοσχέδιο
  • [06] Ελλάδα - Τουρκία - Κυπριακό
  • [07] Χρηματιστήριο
  • [08] Δομή- ρόλου ελληνικού στρατού
  • [09] Ολυμπιάδα 2004
  • [10] Καταγγελίες Καραμανλή
  • [11] Χρηματιστήριο
  • [12] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [13] Σοφοκλέους

  • [01] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Η ασθένεια των "τρελών αγελάδων", το Χρηματιστήριο, τα επιτόκια, το νομοσχέδιο για τους λαθρομετανάστες-αντιδράσεις και η επέτειος του Πολυτεχνείου είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Τρώτε ο,τι πετάει και ο,τι...κολυμπάει.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Ληστρικό λόμπι στη Σοφοκλέους. Καταγγελία βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Ξενοφοβία με το Νόμο. Υποχώρησε στις πιέσεις η Βάσω.68 άρθρα στο νέο νομοσχέδιο που φωτογραφίζει τους Αλβανούς.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Πτωτική η πορεία του ΠΑΣΟΚ. Και νέο γκάλοπ φέρνει 2 μονάδες μπροστά τη ΝΔ.

    Η ΑΥΓΗ: "Δεύτερη ευκαιρία" στα χαρτιά. Απογοήτευση για τα μέτρα που συζήτησε χθες το υπουργικό συμβούλιο.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Τρελό...αίμα στα νοσοκομεία. Εκτακτη σύσκεψη στο υπουργείο Υγείας.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Νέα πιάτα τρόμου! Επειτα από τα κόκκινα κρέατα τώρα τα γαλακτοκομικά και τα πουλερικά.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Υποψίες και για "τρελό αίμα". Φόβοι μετάδοσης της σπογγώδους εγκεφαλοπάθειας και από μεταγγίσεις.

    ΕΘΝΟΣ: Ρεκόρ τα επιτόκια. Οι τράπεζες ξεκίνησαν το νέο γύρο πτώσης.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Τρελό αίμα" στις φλέβες μας. Αποκαλύψεις Νικήτα Κακλαμάνη για "ύποπτες" φιάλες στην Ελλάδα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Βουβή τραγωδία στο Χρηματιστήριο. Φως στο κυβερνητικό έγκλημα από 3 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Να πληρώσουν οι ένοχοι για την κρίση της Σοφοκλέους. Ερώτηση 3 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για την ευθύνη της κυβέρνησης.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ιδού το "έλα να δεις". Ερευνα σε βάθος από το Υπ. Οικονομικών για κομπίνα εφοριακών.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Κατολίσθηση στις αποδόσεις ταμιευτηρίου. Κάτω από 4% ετησίως κερδίζουν οι αποταμιευτές.

    ΕΣΤΙΑ: Η κορυφή της διαφθοράς. Η ηγεσία υποθάλπει οι πολίτες ακολουθούν.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Σε πανικό οι καταναλωτές. Μετά τις "τρελές αγελάδες" οι ειδήμονες θεωρούν επικίνδυνο περίπου όλο τον κύκλο διατροφής μας(!).

    Ο ΛΟΓΟΣ: Τα "αγκάθια" του Υπ. Εθνικής Οικονομίας. Ποιό είναι το πρόγραμμα των αποκρατικοποιήσεων.

    ΤΑ ΝΕΑ: Αυστηρή δίαιτα ...από τον φόβο των τρελών αγελάδων. από αύριο οι απαγορεύσεις.

    ΝΙΚΗ: Πολιτική στροφή για τους λαθρομετανάστες. Νομιμοποιούνται με όρους οι παράνομοι.

    Νέα Ελλάδα: Κυβέρνηση Κόκκαλη στον ΟΤΕ. Επίθεση Καραμανλή στο τρίγωνο της διαπλοκής.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Κάλεσμα για λαϊκή συσπείρωση από το ΚΚΕ. Ζωντανό και επίκαιρο το μήνυμα του Νοέμβρη.

    ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: Πώς "έφαγαν" τα δις. Οργιο με 7 εταιρίες. Μετοχές - φούσκες με απόδοση μέχρι...5.000%.

    Η ΧΩΡΑ: Τι να τρώμε. Και στην Ελλάδα κορυφώνεται η υστερία με τις τρελές αγελάδες.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Τι θα ισχύσει για τις συντάξεις του Δημοσίου. Ριζικές αλλαγές για τα όρια ηλικίας προβλέπονται στο νομοσχέδιο που κατατίθεται.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Πρέπει να ξαναπλωθεί πανελλήνια ως φωνή για τη Νέα Πνευματική εξέγερση των Ελλήνων. Εδώ Πολυτεχνείο, εδώ Πολυτεχνείο.

    [02] Ασθένεια "τρελών αγελάδων"

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υποστηρίζει ότι "μια κρίση πολιτισμού, μια κρίση συνδεδεμένη με τη διαρκή επέμβαση στη φύση, που στην προκειμένη περίπτωση ήθελε τις αγελάδες να μεγαλώνουν γρήγορα, τρώγοντας αντί χορτάρι πρωτεϊνούχα ζωικά κατάλοιπα, έρχεται να προσθέσει βάρη στην υπερκαταναλωτική ελληνική κοινωνία, που αντιδρά πανικόβλητη και αντικαθιστά εν ριπή οφθαλμού το "αμαρτωλό" κόκκινο μοσχαρίσιο κρέας με διοξινούχα κοτόπουλα και ύποπτα ψάρια".

    ΤΟ ΒΗΜΑ προσθέτει ότι "κίνδυνοι και από τα πουλερικά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, εκτός από τα κόκκινα κρέατα, απειλούν τους Ελληνες καταναλωτές, αφού δύο νέες εκθέσεις επιθεωρητών της ΕΕ. Τις εκθέσεις συνέταξαν επιθεωρητές του Γραφείου Τροφίμων και Κτηνιατρικών Θεμάτων της ΕΕ, οι οποίοι διενήργησαν ελέγχους σε μονάδες εκτροφής πουλερικών και παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του 200".

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ αναφέρει ότι "αίμα "ύποπτο" για πρόκληση σπογγώδους εγκεφαλοπάθειας εντοπίστηκε και αποσύρθηκε από τις ελληνικές υγειονομικές υπηρεσίες. Αν και δεν υπάρχει θέμα ασφάλειας του αίματος, η "εισβολή " του φοβερού μικροοργανισμού είναι πλέον μια ορατή απειλή και προκαλεί έντονη ανησυχία σε Ελληνες και Ευρωπαίους επιστήμονες. Την αποκάλυψε έκανε χτες ο τομεάρχης Υγείας της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης".

    Η ΧΩΡΑ σημειώνει ότι "ο πανικός από τον εφιάλτη των τρελών αγελάδων πέρασε από τις άλλες χώρες της Ευρώπης και στην Ελλάδα. Με καθυστέρηση η κυβέρνηση απαγόρευσε την κατανάλωση σπληνάντερου και κοκορετσιού για να εναρμονιστεί με τις άλλες χώρες της ΕΕ αλλά στο θέμα των τρελών αγελάδων αναμένει στο ακουστικό της".

    [03] Επέτειος Πολυτεχνείου

    Ο ΛΟΓΟΣ γράφει ότι "κορυφώνονται οι εορτασμοί για την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Δεν θα καταθέσει στεφάνι ο Κ. Σημίτης".

    [04] Ελλάδα - Αλβανία

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ γράφει ότι "ο "αλβανικός παράγοντας" και ο τρόπος με τον οποίον τον αντιμετωπίζουν Αμερικανοί και Ευρωπαίοι, μετατρέπεται σε σοβαρό πρόβλημα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής, καθώς η πολιτική της Αθήνας δεν κατάφερε μέχρι σήμερα, ούτε να εξομαλύνει τις ελληνοαλβανικές σχέσεις, ούτε να διασφαλίσει τα δικαιώματα των όποιων Ελλήνων μειονοτικών έχουν απομείνει στη Νότια Αλβανία".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ αναφέρει ότι "ανάβει και πάλι το παιχνίδι στα Βαλκάνια, καθώς οι Αμερικανοί ενθαρρύνοντας ανοιχτά τον μεγαλοϊδεατισμό και τον εθνικισμό του αλβανικού παράγοντα, μιλούν πλέον για νέο πολιτικό status στην περιοχή".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ προσθέτει ότι "εύλογος είναι ο προβληματισμός για την αιφνίδια σκλήρυνση της ελληνικής πλευράς αν αναλογιστεί κανείς την απάθεια με την οποία αντιμετώπιζε ως πρόσφατα η κυβέρνηση την προσπάθεια εξουθένωσης της μειονότητα εκ μέρους των αλβανικών αρχών, με ενδεικτικότερα παράδειγμα εκείνο των πρόσφατων δημοτικών εκλογών στη Χειμάρρα. Κατ?ασφαλείς πληροφορίες, τα μηνύματα που φτάνουν από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών καταδεικνύουν ότι η Ουάσιγκτον συστήνει την άμεση αναβάθμιση των ευρωαλβανικών σχέσεων, χωρίς να θέτει όρους και προϋποθέσεις".

    [05] Μετανάστες- Νομοσχέδιο

    Η ΑΥΓΗ γράφει ότι "απέφυγε τελικά η κυβέρνηση να δώσει μια πραγματική "δεύτερη ευκαιρία" στο σύνολο των παράνομων μεταναστών, που ζουν στην Ελλάδα επιλέγοντας να προωθήσει ρυθμίσεις που θα αφορούν ένα μικρό ποσοστό".

    Αντίθετα, η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ τονίζει ότι "αντιφατική και άκρως επικίνδυνη για τη χώρα είναι η νέα πολιτική της κυβέρνησης που αφορά στη νομιμοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών, η είσοδος των οποίων αναμένεται να ενταθεί τα προσεχή χρόνια".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ προσθέτει ότι "το άνοιγμα διάπλατα της κερκόπορτας για την ελληνοποίηση χιλιάδων αλλοδαπών με την απλούστευση των διαδικασιών πολιτογράφησης, προωθεί η κυβέρνηση με το νομοσχέδιο που παρουσίασε η κ. Β. Παπανδρέου για τη μεταναστευτική πολιτική , ταυτόχρονα νομιμοποιεί χιλιάδες λαθρομετανάστες που ζουν στη χώρα μας δίνοντάς τους μια δεύτερη ευκαιρία".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ σημειώνει ότι "με το νέο νομοσχέδιο που θα κατατεθεί στη Βουλή, δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία σε μισό περίπου εκατομμύριο λαθρομετανάστες να νομιμοποιηθούν ενώ για ένα εκατομμύριο ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ, πράγμα που ασφαλώς θα ξεσηκώσει τις ...Αντιρατσιστικές Οργανώσεις...".

    [06] Ελλάδα - Τουρκία - Κυπριακό

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ τονίζει ότι "Ο Γ. Παπανδρέου δήλωσε ότι το Κυπριακό αποτελεί σημαντικό συστατικό στις σχέσεις Τουρκίας-ΕΕ είτε το θέλει η Αγκυρα είτε όχι".

    Η ΕΣΤΙΑ σημειώνει ότι "με τις εξελίξεις στο Κυπριακό και την σύνδεσή του με την ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας τα εντυπωσιακά στοιχεία είναι: η ιταμότης της Αγκύρας αφ ενός και η αιδήμων σιγή που τηρούμε εμείς. Ο κ. Ετσεβίτ απέστειλε επιστολή στους "15" - την παρέλαβε και ο κ. Σημίτης - και την ίδια στιγμή ετόνιζε ότι "στην Κύπρο υπάρχουν δύο ανεξάρτητα κράτη, είτε το δέχεται είτε δεν το δέχεται ο κόσμος", υπογραμμίζοντας και την "αποφασιστικότητα της Τουρκίας να μη συνδέση το Κυπριακό με τις σχέσεις της με την ΕΕ".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) γράφει ότι "την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να μην αποδεχτεί την απάλειψη της ρήτρας για το Κυπριακό που περιλαμβάνεται στο κείμενο της εταιρικής σχέσης ΕΕ-Τουρκίας, επανέλαβε ο Γιώργος Παπανδρέου στον Τούρκο ομόλογό του Ισμαήλ Τζέμ με τον οποίο συναντήθηκε στη Μασσαλία, στο περιθώριο της Ευρωμεσογειακής Διάσκεψης".

    Η Νέα Ελλάδα αναφέρει ότι "το θέμα της εταιρικής σχέσης ΕΕ-Τουρκίας θα μονοπωλήσει το περιθώριο της 4ης Ευρωμεσογειακής Συνόδου που ξεκίνησε χθες στη Μασσαλία. Μάλιστα, ο Ελληνας υπουργός Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου σε μια προσπάθεια κατοχύρωσης των ελληνικών θέσεων θα έχει κατ ιδίαν συναντήσεις τόσο με το Γερμανό ομόλογό του κ. Φίσερ όσο και με το Γάλλο κ. Βεντρίν και το βρετανό κ. Κούκ. Δεν αποκλείεται μάλιστα να έχει ιδιαίτερες συνομιλίες και με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών κ. Τζέμ για την εταιρική σχέση και τα ελληνοτουρκικά, γεγονός που θα διαψεύσει και τις φήμες από την τουρκική πλευρά που κάνουν λόγο για άρνηση της Ελλάδας να κάνει διάλογο για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης".

    [07] Χρηματιστήριο

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) γράφει ότι "κλυδωνισμούς στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ αρχίζει να προκαλεί το "βουβό" δράμα των εκατοντάδων χιλιάδων μικροεπενδυτών της Σοφοκλέους και η συνεχιζόμενη πτώση του Χρηματιστηριακού δείκτη κάτω από το ψυχολογικό φράγμα των 3.5000 μονάδων".

    [08] Δομή- ρόλου ελληνικού στρατού

    ΤΑ ΝΕΑ γράφουν ότι "με νόμο και κυρίως με την επιχειρούμενη ανατροπή κατεστημένων αντιλήψεων και νοοτροπιών δεκαετιών προωθείται η ριζική αλλαγή της δομής, της φυσιογνωμίας, του δόγματος αλλά και των αποστολών των Ενόπλων Δυνάμεων. Το στίγμα του νέου μοντέλου στρατεύματος (μικρού ευέλικτου, με υψηλής τεχνολογίας όπλα και υπό τη διοίκηση ενός ισχυρού διακλαδικού "Αρχηγείου" σε πόλεμο και ειρήνη)".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ αναφέρει ότι "τη δυνατότητα η Ελλάδα να αναδειχθεί ως ευρωπαϊκός πυλώνας ασφάλειας και σταθερότητα που θα επηρεάσει με τη σταθεροποιητική της συμπεριφορά και ρόλο τις συνθήκες ειρήνης στην περιοχή, περιέγραψε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Ακης Τσοχατζόπουλος ως νέο ρόλο της χώρας. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι η Ελλάδα πρέπει να αξιοποιήσει την αμυντική της ικανότητα έναντι οιασδήποτε απειλής που υπάρχει στην περιοχή μας".

    [09] Ολυμπιάδα 2004

    Η ΝΙΚΗ γράφει ότι "αναδιπλώθηκε ο Καναδός "αθάνατος" Ντίκ Πάουντ, παίρνοντας πίσω τις δηλώσεις του για αφαίρεση της Ολυμπιάδας του 2004 από την Αθήνα, και υποστηρίζοντας πως όλα οφείλονται σε...λανθασμένη μετάφραση. Ο διεκδικητής της προεδρίας της ΔΟΕ, σε συνέντευξή του στο ειδησεογραφικό πρακτορείο "Ρόιτερς" εκφράζει την έκπληξή του για την επιστολή που έστειλε η πρόεδρος της Επιτροπής "Αθήνα 2004" Γιάννα Αγγελοπούλου στη ΔΟΕ διαμαρτυρόμενη για τον πόλεμο που γίνεται από τον Πάουντ στην Αθήνα- και η οποία, πρέπει να έπαιξε σοβαρό ρόλο στη μεταστροφή Πάουντ με τη θετική συμβολή του Χουάν Αντόνιο Σάμαρανκ- και δηλώνει κατηγορηματικά ότι η ΔΟΕ δεν μελέτησε πότε το ενδεχόμενο αφαίρεσης της Ολυμπιάδας του 2004 από την Αθήνα".

    [10] Καταγγελίες Καραμανλή

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ γράφει ότι "τη σημαία της σκανδαλολογίας σήκωσε και πάλι χθες ψηλά στη Βουλή ο πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την απελευθέρωση των τηλεπικοινωνιών εξαπολύοντας μύδρους...εναντίον του πρωθυπουργού αλλά και της κυβέρνησης συνολικά την οποία χαρακτήρισε ως "υποταγμένη" σε οργανωμένα συμφέροντα".

    [11] Χρηματιστήριο

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ γράφει ότι "σε λιλιπούτειες αποδόσεις οδηγούνται οι καταθέσεις ταμιευτηρίου μετά και τη χθεσινή απόφαση Εμπορικής και Εθνικής να μειώσουν κατά 0,5% τα επιτόκια. Σε μείωση επιτοκίων προχωρούν από τη Δευτέρα και οι υπόλοιπες τράπεζες, χωρίς πάντως αντίστοιχη μείωση των επιτοκίων χορηγήσεων".

    ΤΟ ΚΑΡΦΙ σημειώνει ότι "μια πρόχειρη έρευνα στα δελτία του ΧΑΑ δείχνει ότι κατά τη διάρκεια της χρηματιστηριακής ευφορίας υπήρξε μετοχή που ανέβασε την τιμή της κατά 5.000% (δηλαδή αν άρχιζε από 1.000 δρχ θα έφτανε τις 50.000) χωρίς κανένας από τους θεσμοθετημένους ελεγκτικούς μηχανισμούς της αγοράς να επέμβει ή έστω να εξηγήσει την ...απογείωση. Οταν άρχισε η αντίστροφη μέτρηση (που τη σηματοδότησε η προειδοποίηση Παπαδήμου για μετοχές φούσκες), οι μεγαλομέτοχοι έσπευσαν να πουλήσουν , μάζεψαν το χρήμα κι εγκλώβισαν το ευρύ κοινό σε χαρτιά που άξιζαν λιγότερο και από ...ταπετσαρία".

    [12] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Στροφή στη νέα οικονομία. Τα επενδυτικά σχέδια των τραπεζών".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Ελκυστικά τα δάνεια σε δραχμές. Νέος γύρος μείωσης επιτοκίων".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Σχίζουν τα... πτυχία τους" στο ΔΝΤ. Βλέπουν την οικονομία μας σαν "ειδική χημεία".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Την κινητή τηλεφωνία θέλουν οι μεγάλοι της πληροφορικής. Μάχη προσκηνίου και παρασκηνίου με κόντρες στη Βουλή".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Στοπ στην απαξίωση. Συντονισμένη προσπάθεια αλλαγής κλίματος".

    [13] Σοφοκλέους

    Το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ γράφει ότι "Η πρωτοφανής απαξίωση των χρηματιστηριακών χαρτιών και οι επιθετικές ρευστοποιήσεις ξένων funds προκαλούν τώρα την αντίδραση εγχώριων επενδυτικών χαρτοφυλακίων, ενώ τραπεζικοί παράγοντες και επιχειρηματίες αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες για συντονισμένες κινήσεις, που θα αποτρέψουν περαιτέρω επιδείνωση της κατάστασης".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 17 November 2000 - 15:17:29 UTC