Browse through our Interesting Nodes of the Hellenic Government Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 00-11-22

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 22/11/2000

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [02] "Τρελές αγελάδες"
  • [03] ΠΑΣΟΚ
  • [04] Ολυμπιάδα
  • [05] Ελληνική οικονομία
  • [06] Τουρκία - Ε Ε
  • [07] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [08] Εκθεση ΔΝΤ

  • [01] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Τα μέτρα για τη νόσο των "τρελών αγελάδων", η έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου , η πορεία των ολυμπιακών έργων, οι σχέσεις Τουρκίας-ΕΕ και οι εσωκομματικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Οι πρωινοί να φεύγουν! Η ΝΔ επεξεργάστηκε χθες τη στρατηγική προς την εξουσία.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Διεφθαρμένη η Ελλάδα του ΠΑΣΟΚ. Ενώ ο πρωθυπουργός εμφανίζεται ... σημαιοφόρος κατά της διαπλοκής, η ΕΕ καταγγέλλει.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Υπόγειος πόλεμος Λαλιώτη-Βερελή. Προαστιακός σιδηρόδρομος.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Κρίνεται η τύχη του Σημίτη. Από το νομοσχέδιο Γιαννίτση για τα εργασιακά.

    Η ΑΥΓΗ: Κοροϊδία με τα κρεατάλευρα. Η Αθήνα ευθυγραμμίζεται με την αδράνεια των "15".

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Στο σκαμνί ο Κόκκαλης για τις απάτες στον ΟΛΠ. Εισαγγελική παρέμβαση για τις αμαρτωλές συμβάσεις της ΙΝΤΡΑΣΟΦΤ.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Τα οικονομικά συμφέροντα κρύβουν τις "τρελές αγελάδες". Εθνικές καχυποψίες αποθήκες γεμάτες με ζωοτροφές και ο φόβος των ΗΠΑ.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Κατρακυλούν οι τιμές των ΙΧ. Πωλήσεις μέσω Internet στις χώρες της ΕΕ.

    ΕΘΝΟΣ: Κλείνει τα ιατρεία των γιατρών του ΕΣΥ. Ετοιμο το πρώτο Από τα 3 νομοσχέδια για την Υγεία.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Και στης Γιάννας την ποδιά σφάζονται παλληκάρια. "Οποιος διαφωνεί με τη Γιάννα, διαφωνεί με την Ολυμπιάδα".

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Πιάστηκαν στα χέρια ο Ακης και ο Τούρκος υπουργός Αμύνης. Ενώ στο Πεντάγωνο φοβούνται νέα ένταση σε Αιγαίο- Κύπρο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Οι όροι δόμησης για όλη την Ελλάδα. ΥΠΕΧΩΔΕ: επανέρχεται μετά Από 5 χρόνια η μεταφορά συντελεστή.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Κρέας: μέτρα α λα γαλλικά. Φρένο στο T-Bone steak και τα κρεατάλευρα Από σήμερα.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: ΔΝΤ: έκθεση - καταπέλτης. Κίτρινη κάρτα για κρίσιμους τομείς της ελληνικής οικονομίας.

    ΕΣΤΙΑ: Ο Πάγκαλος θα αντιδράση. "Τιμωρήθηκε" για αμαρτίες άλλων.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: ΔΝΤ: εύσημα αλλά και συστάσεις. Οι άλλοτε κριτές της οικονομίας μας επικυρώνουν την πρόοδο, αξιώνουν όμως ταχύτερη απελευθέρωση αγορών.

    Ο ΛΟΓΟΣ: "Μπόν φιλέ" jamais! Η διϋπουργική αποφάνθηκε.

    ΤΑ ΝΕΑ: Δεύτερος γύρος πολιτικής σύγκρουσης για τη Σοφοκλέους. Ανησυχίες για καύσιμα και πληθωρισμό.

    ΝΙΚΗ: STOP στα κρέατα Από τη Γαλλία. Ενώ η ανησυχία των καταναλωτών κορυφώνεται.

    Νέα Ελλάδα: Πρόωρες εκλογές. Εκβιασμός Σημίτη σε διαφωνούντες.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Τώρα να αποσυρθεί το νομοσχέδιο. Κάλεσμα του πανεργατικού αγωνιστικού μετώπου.

    ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: Πάγκαλος: σιωπή υπό όρους για να μην εκραγεί. Εντολή Από Μαξίμου: ρίξτε τους τόνους!

    Η ΧΩΡΑ: 60% κάτω τα αμοιβαία. Διαστάσεις κραχ στην Οικονομία.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Embargo στο θάνατο. Η Ελλάδα απαγόρευσε την εισαγωγή βοδινού κρέατος Από τη Γαλλία και επικίνδυνο ζωοτροφών.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Δηλητήριο στα υπόγεια ύδατα. Αρσενικό: πέντε φορές πάνω Από τα όρια της ΕΕ.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Το εργασιακό μοχλός εξελίξεων. Εντονος προβληματισμός στην κυβέρνηση για τις αλλαγές.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Δεν αποκλείονται επιταχύνσεις πολιτικών εξελίξεων. Εντονες αντιδράσεις κατά των αρχηγών.

    [02] "Τρελές αγελάδες"

    ΤΟ ΒΗΜΑ υποστηρίζει ότι "ένας καλυμμένος αλλά αμείλικτος οικονομικός πόλεμος κρύβεται πίσω Από το σκάνδαλο των "τρελών αγελάδων", ο οποίος καλλιεργεί την καχυποψία μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών καθώς διακυβεύονται πολλά συμφέροντα".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ αναφέρει ότι "δυστυχώς, παρά τις μαραθώνιες συζητήσεις των υπουργών Γεωργίας -επί 18 ολόκληρες ώρες- στις Βρυξέλλες δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν τις μεγάλες πιέσεις. Αποφάσισαν το πιο εύκολο και ακίνδυνο να εθελοτυφλήσουν μπροστά σ' ένα τεράστιο διατροφικό πρόβλημα που συγκλονίζει την Ευρώπη των "τρελών" αγελάδων εξαιτίας της νόσου της σπογγώδους εγκεφαλοπάθειας, αποδεικνύοντας ότι δεν υπολείπονται σε υποκρισία οι εταίροι μας".

    Η ΝΙΚΗ υπογραμμίζει "την ώρα που κορυφώνεται η αγωνία των καταναλωτών απαγορεύθηκε με απόφαση των συναρμόδιων υπουργείων η εισαγωγή κρεάτων με κόκαλο Από τη Γαλλία. Επίσης, η απαγόρευση ισχύει και για τα κρεατάλευρα και οστεάλευρα Από όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Η απόφαση ισχύει μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου οπότε θα συγκληθεί στις Βρυξέλλες το έκτακτο συμβούλιο υπουργών Γεωργίας των "15".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ισχυρίζεται ότι "το χάπι προσπαθεί να χρυσώσει τώρα η κυβέρνηση. Με ημίμετρα που αποτελούν συνέχεια των μέτρων που υιοθέτησε το βράδυ της Δευτέρας η Σύνοδος Υπουργών Γεωργίας της ΕΕ στη μάχη κατά της σπογγώδους εγκεφαλοπάθειας, προσπαθεί η κυβέρνηση να καθησυχάσει τους Ελληνες καταναλωτές".

    Σύμφωνα με το ΛΟΓΟ "τα αποφασιστικά μέτρα στο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας προς αντιμετώπιση των συνεπειών Από την επανεμφάνιση της ασθένειας των "τρελών αγελάδων" που έπληξε το ζωικό κεφάλαιο της Γαλλίας, κάθε άλλο Από το να θεωρηθούν αποτελεσματικά, ενώ η ελληνική κυβέρνηση δεν δείχνει αποφασισμένη να πάρει πρόσθετα εθνικά μέτρα, κάτι που επεσήμανε και η αντιπολίτευση".

    Η ΧΩΡΑ εκτιμά ότι "παιχνίδια με τη νοημοσύνη και την ασφάλεια των Ευρωπαίων καταναλωτών φαίνεται πλέον καθαρά ότι παίζουν οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης, οι οποίες ούτε μετά τη 16ωρη μαραθώνια σύσκεψη κατέληξαν σε ουσιαστικές αποφάσεις".

    Κατά τον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ "τα μέτρα και την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ενωσης, επί το αυστηρότερον σε ορισμένα σημεία, θα ακολουθήσει η χώρα μας για την αντιμετώπιση αλλά και πρόληψη των κινδύνων Από την κρίση των "τρελών αγελάδων". Στις κυβερνητικές αποφάσεις εντάσσεται και η απαγόρευση γαλλικού κρέατος με κόκαλο, η οποία θα τεθεί σε ισχύ Από σήμερα".

    [03] ΠΑΣΟΚ

    ΤΟ ΚΑΡΦΙ αναφέρει "να κοπάσει ο θόρυβος και να πέσουν οι τόνοι στο θέμα της αποπομπής του Θεόδωρου Πάγκαλου επιθυμεί τώρα ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, ο οποίος έδωσε εντολή χθες "να κλείσει αμέσως αυτό το κεφάλαιο", και ζήτησε Από όλους "να σταματήσουν και οι δηλώσεις".

    Η ΕΣΤΙΑ γράφει ότι "είναι άγνωστο πότε και πως θα αντιδράση ο κ. Θ. Πάγκαλος μετά την βίαιη απομάκρυνσή του Από την Κυβέρνηση. Αλλά είναι βέβαιο ότι δεν θα παραμείνη με τα χέρια σταυρωμένα. Καθ όλες τις ενδείξεις, ο ίδιος έχει ενοχληθή σφόδρα Από την ενέργεια του Πρωθυπουργού, στην οποία αποδίδει και προσωπική σκοπιμότητα".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ σημειώνει ότι "η κυβέρνηση με επικεφαλής τον Κ. Σημίτη και με ορίζοντα τετραετίας θα εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες", για να εφαρμόσει την πολιτική της και να ανταποκριθεί στις "δεσμεύσεις που έχει αναλάβει έναντι του ελληνικού λαού". Η παραπάνω δήλωση του Δ. Ρέππα, που έγινε χτες στον απόηχο της απόλυσης Πάγκαλου, δηλώνει την προσπάθεια της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ να κλείσει τον κύκλο των συζητήσεων που έχουν ανοίξει στο φόντο της κρίσης που υπάρχει στο εσωτερικό του κόμματος".

    Σύμφωνα με τη ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ "σε κατάσταση πολιορκίας πλέον και μπροστά στο διαμορφούμενο αδιέξοδο για την κυβέρνησή του, ο πρωθυπουργός κ. Σημίτης στέλνει προς εχθρούς και φίλους, εντός κι εκτός ΠΑΣΟΚ, ένα σαφές μήνυμα. Στην περίπτωση πρώτον που κάποιοι καταψηφίσουν στη Βουλή το νομοσχέδιο Γιαννίτση για τα Εργασιακά θα διαγραφούν. Παρά τις απειλές οι κ. Πάγκαλος, Δασκαλάκης και Παπαθεμελής έχουν δημοσιοποιήσει την πρόθεσή τους στο Μέγαρο Μαξίμου να το καταψηφίσουν."

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) υπογραμμίζει ότι "δεν πέρασαν παρά μόνο λίγα εικοσιτετράωρα Από την ημέρα που ο πρωθυπουργός επεχείρησε να "καταστείλει" το "αντάρτικο" των στελεχών του, "καρατομώντας" τον Θόδωρο Πάγκαλο. Ωστόσο, το "αντάρτικο" αναδεικνύεται, πλέον, σε έναν ισχυρό "εσωκομματικό πόλο" ενώ το Μαξίμου καλείται τώρα να αντιμετωπίσει και τον κίνδυνο να "πνιγεί"... στα βρόμικα νερά των "διαρροών".

    [04] Ολυμπιάδα

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ γράφει ότι "σε ένα ακόμη κρίσιμο τεστ υποβάλλεται από σήμερα η όλη προσπάθεια της προετοιμασίας και αξιοπρεπούς διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 από τη χώρα μας. Σήμερα καταφθάνει στην Αθήνα το κλιμάκιο της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΟΕ με επικεφαλής τον Ζακ Ρογκ ο οποίος και αναμένεται να επισημάνει μεν την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Αύγουστο έως τώρα, ωστόσο για άλλη μια φορά πρόκειται να ζητήσει ταχύτερους ρυθμούς".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ αναφέρει ότι "την αίσθηση ότι τα πάντα βαίνουν καλώς, αναφορικά με την προετοιμασία της χώρας μας για τη διοργάνωση της Ολυμπιάδας του 2004 προσπαθούν να δημιουργήσουν ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Κώστας Λαλιώτης κι η πρόεδρος του "Αθήνα 2004" Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν, έπειτα από την ... εναέρια επιθεώρηση των Ολυμπιακών Εργων".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ σημειώνει ότι "εν όψει της σημερινής επίσκεψης του Ζ. Ρογκ αντιπροέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ) και επίδοξου διαδόχου του κ. Σάμαρανκ στην Αθήνα για να ελέγξει την προετοιμασία των Ολυμπιακών αγώνων, ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ και η πρόεδρος του οργανισμού "Αθήνα 2000", αφού πέταξαν με ελικόπτερο πάνω από την Αττική, ακολούθως έκαναν υπερβολικές δηλώσεις για την πρόοδο των έργών, επιχειρώντας να καλύψουν τα προβλήματα και τις καθυστερήσεις με επίθεση εντυπώσεων".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ επισημαίνει ότι " στο μικροσκόπιο της ΔΟΕ βρίσκεται από σήμερα ο φάκελος της προετοιμασίας των Ολυμπιακών αγώνων. Είναι ο πρώτος επίσημος έλεγχος και τόσο οι επιτελείς του "Αθήνα 2004" όσο και η κυβέρνηση, δηλώνουν σίγουροι ότι ο Ζακ Ρογκ και τα άλλα μέλη του κλιμακίου της ΔΟΕ που έφθασαν σήμερα στη χώρα μας, όχι μόνο δεν θα χρησιμοποιήσουν τη ... σφυρίχτρα τους, αλλά θα αποχωρήσουν και ικανοποιημένοι".

    [05] Ελληνική οικονομία

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ γράφει ότι "παρά τη δυσμενή διεθνή συγκυρία, που διαμορφώνει η διπλή απειλή του ακριβού πετρελαίου και του ισχυρού δολαρίου, η ελληνική οικονομία παίρνει εύσημα από τους άλλοτε αυστηρούς διεθνείς οικονομικούς οργανισμούς, οι οποίοι θεωρούν άκρως αισιόδοξες τις προοπτικές της. Τόσο οι προβλέψεις της Κομισιόν όσο και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου χαρακτηρίζουν τις βραχυπρόθεσμες προοπτικές της ελληνικής οικονομίας "τις καλύτερες των τελευταίων δεκαετιών" και οι παρατηρήσεις τους, όσο και αν τούτο ηχεί παράξενα, ξεφεύγουν πλέον από το μακροοικονομικό περιβάλλον και υπεισέρχονται στις λεπτομέρειες της μικροοικονομίας".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ τονίζει ότι "σαφώς συντηρητικότερο σε σχέση με το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας εμφανίζεται το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, το οποίο σε ό,τι αφορά τους ρυθμούς ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας θέλει να είναι στο 4% για το διάστημα του 2000, με μία προοπτική αύξησης για το 2001, και συνδέει την προσδοκία αυτή με τη μείωση των επιτοκίων, η οποία αναμένεται να επιταχύνει την πιστωτική επέκταση και άρα την εγχώρια ζήτηση".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υποστηρίζει ότι "μονίμως οι γραφειοκράτες του διαβόητου Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου τα βλέπουν όλα μαύρα, όχι μόνο στην Ελλάδά, και συντάσσουν εκθέσεις με το ίδιο πάντα περιεχόμενο, που δεν είναι τίποτε περισσότερο από τις συνταγές του άγριου καπιταλισμού. Και αυτή τη φορά προτείνουν οι εμπειρογνώμονες, που ήρθαν στην Αθήνα, μια σειρά μέτρων για την εντός ΟΝΕ εποχή, που δεν απέχουν από εκείνα που είχαν προτείνει για την προ ΟΝΕ".

    ΤΑ ΝΕΑ προσθέτουν ότι "μια σειρά από μέτρα, ριζοσπαστικά για τα ελληνικά δεδομένα και αρκετά σκληρά σε ορισμένες περιπτώσεις, υποστηρίζει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ότι χρειάζεται να λάβει τώρα η ελληνική κυβέρνηση, χτυπώντας το καμπανάκι του κινδύνου για τον πληθωρισμό αλλά και τονίζοντας την ανάγκη να προχωρήσει πλέον η πραγματική σύγκλιση της ελληνικής με τις ευρωπαϊκές οικονομίες".

    [06] Τουρκία - Ε Ε

    Η ΑΥΓΗ γράφει ότι "ανοιχτή πίεση ασκεί η τουρκική κυβέρνηση για να αλλάξει το περιεχόμενο της εταιρικής σχέσης μετά την απόφαση των "15" να αναβάλουν για τις 4 Δεκεμβρίου τη συζήτηση του κειμένου. Ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπουλέντ Ετζεβίτ ανέφερε χθες ότι οι αντιρρήσεις του επικεντρώνονται στις αναφορές για το Κυπριακό και τα ελληνοτουρκικά, ενώ έδειξε να συζητεί το ενδεχόμενο να αναγνωριστούν τα πολιτιστικά δικαιώματα των Κούρδών".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ υπογραμμίζει ότι "μια ακόμη δυσάρεστη έκπληξη επιφύλαξαν χθες στην προκλητική γείτονα οι "15" υπουργοί Αμυνας από τις Βρυξέλλες, οι οποίοι ενέκριναν τη συμμετοχή της Κύπρου στον Ευρωστρατό, λίγες μόλις ώρες μετά την άρνησή τους να συμπεριλάβουν την Τουρκία στη διαδικασία λήψης αποφάσεων".

    Το ΕΘΝΟΣ προσθέτει ότι "κλιμακώνει την αντιπαράθεσή της με την ΕΕ η Τουρκία, με αφορμή το κείμενο της εταιρικής σχέσης, το οποίο θα εξετασθεί εκ νέου στο Συμβούλιο υπουργών της 4ης Δεκεμβρίου, λίγες ημέρες πριν από τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, στη Νίκαια. Ο Τούρκος πρωθυπουργός Μ. Ετσεβίτ, σε έναν διπλωματικό ελιγμό, δήλωσε ότι, "εκτός από το Κυπριακό και το ζήτημα του Αιγαίου, η Αγκυρα δεν έχει αντιρρήσεις στο κείμενο της εταιρικής σχέσης".

    [07] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι των σημερινών οικονομικών εφημερίδων έχουν ως εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Ελλειμα εμπιστοσύνης. Επισημάνσεις του ΔΝΤ για την καθυστέρηση των διαρθρωτικών αλλαγών".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Κοινωνική κριτική" Από το ΔΝΤ. Η πιο θετική έκθεση αλλά..".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Πεδίο αντιπαράθεσης και πάλι η Σοφοκλέους".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Αυστηρές συστάσεις Από το ΔΝΤ".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Στα χέρια θεσμικών το "κλειδί" της Σοφοκλέους. Θεαματική ανάκαμψη με μοχλό τη UBS".

    [08] Εκθεση ΔΝΤ

    Η ΕΞΠΡΕΣ υποστηρίζει ότι "αλλαγή πλεύσης" στη δημοσιονομική πολιτική, συνιστά στην κυβέρνηση το ΔΝΤ, το οποίο προτρέπει σε ακόμη μεγαλύτερη μείωση φόρων (στο επίπεδο της ΕΕ) και επικέντρωση της δημοσιονομικής σταθερότητας στην περικοπή των δαπανών".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 22 November 2000 - 16:19:24 UTC