Read the Bulletin of New Terminology for the Greek Language (by the Academy of Athens) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 02-06-14

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Καρτέλ κοκαΐνης - Ελληνικά πλοία
  • [04] Ελληνοτουρκικά
  • [05] Υπουργικό συμβούλιο
  • [06] Κυπριακό
  • [07] Ασφαλιστικό
  • [08] Πανεπιστημιακοί - Νέος υπουργός Υγείας
  • [09] Κυβέρνηση - Οικονομία
  • [10] ΗΠΑ - Καραμανλής - Εκτιμήσεις
  • [11] Απόφαση Αβραμόπουλου - αντιδράσεις
  • [12] ΠΑΣΟΚ
  • [13] Ευρωστρατός
  • [14] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [15] Αποκρατικοποιήσεις

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ

    Το ασφαλιστικό, η χθεσινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, το Κυπριακό και ο ευρωστρατός είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Απολύσεις για τους ''ανεπαρκείς'' εκπαιδευτικούς. ''Καίει'' η υπουργική απόφαση για την αξιολόγηση.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Ελληνικό πλοίο θανάτου. Με 5 τόνους κοκαΐνης το ακινητο-ποίησαν ανοιχτά της Γαλλίας.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: 9 αλλαγές πάλι στο ασφαλι-στικό. Βουλή: Χρυσώνουν το χάπι σε στρα-τιωτικούς - τραπεζικούς.

    Η ΑΥΓΗ: Χειρότερες ρυθμίσεις στο ασφαλι-στικό. ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ απαντούν την Τρίτη με απεργία.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Θα πάει φυλακή όποιος υπογράψει το σκάνδαλο με το καζίνο. Να επέμβει αμέσως ο εισαγγελέας για να προστατεύσει το δημόσιο συμφέρον.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Εννέα αναγκαστικές αλλαγές - βελτι-ώσεις στο Συνταξιοδοτικό. Νέες ρυθμίσεις για Δημόσιο, τράπεζες, ΔΕΚΟ.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Πράσινο φως για τους συνεται-ρισμούς. Με μειωμένο, όμως συντελεστή κάλυψης όλα τα εκτός σχεδίου.

    ΕΘΝΟΣ: Αυστηροί κανόνες για μαθητές-εκπαιδευτικούς. Πώς θα λειτουργούν τα σχολεία από το φθινόπωρο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: ''Ασφαλιστικά μέτρα'' για ... το Ασφαλιστικό. Διάτρητο, συνταγματικά, το νομοσχέδιο που κατετέθη.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Ψαλίδι στις παροχές ΔΕΚΟ - Τραπεζών. Νέες επώδυνες αλλαγές στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται σε καθηγητές - μαθητές. Σχολεία: Νέος κανονισμός λειτουργίας και ''καθηκοντο-λόγιο''.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Η παιδεία στο απόσπασμα. Τα' σπασαν χθες Ευθυμίου και καθηγητές.

    ΕΣΤΙΑ: Οι αποδοχές του κ. Σημίτη. Με την ιδιότητα του καθηγητού.

    Espresso: Περίεργες καταγγελίες για το ''Να η Ευκαιρία''. Για προαποφασισμένα αποτελέ-σματα μιλάει παίκτης που αποκλείστηκε.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ο Γυμνασιάρχης επιστρέφει. Αποκτά κεντρικό ρόλο στα δημόσια σχολεία-Τέλος σε κινητά τηλέφωνα, τσιγάρα και απειθαρχία.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Αλλαγές βελτίωσης στο Ασφα-λιστικό. Τι αλλάζει σε επικουρικά, τράπεζες, ΔΕΚΟ.

    ΤΑ ΝΕΑ: Νέες αλλαγές σε εφάπαξ, συντάξεις. Ασφαλιστικό: 8 τροποποιήσεις στη Βουλή.

    ΝΙΚΗ: Παγωμάρα στο Υπουργικό. Σκληρή γλώσσα από τη Βάσω κατά Σημίτη.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Αντεργατικό αντιασφαλιστικό μπλοκ χτες στη Βουλή.

    Traffic News: Χάος και τρόμος στο Κολωνάκι. Εκατοντάδες αστυνομική ζώνουν την πρωθυ-πουργική κατοικία.

    Η ΧΩΡΑ: Γίναμε ρεζίλι για το Κολωνάκι. Επίθεση Βάσως κατά Σημίτη στο υπουργικό. Βολές και κατά του Γιωργάκη για τα ελληνοτουρκικά.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Νόμος και τάξη στα σχολεία! Τέρμα σε κάπνισμα, κινητά, κάψιμο βιβλίων κλπ.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Η νέα εικόνα των αστικών συγ-κοινωνιών. Πώς επεκτείνονται οι λεωφορειακές γραμμές.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Στο ''εδώλιο'' ο πρόεδρος της ΔΕΘ. Για τις προσλήψεις από το παράθυρο. Οργισμένοι οι υπάλληλοι εισέβαλαν στην αίθουσα.

    [03] Καρτέλ κοκαΐνης - Ελληνικά πλοία

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ υποστηρίζει ότι ''πληθαίνει ο αριθμός των Ελλήνων πλοιοκτητών και ναυτικών που βρίσκονται πίσω από μεταφορές μεγάλων φορτίων κοκαΐνης από τη Λατινική Αμερική στην Ευρώπη. Στο μεταξύ, καίριο πλήγμα στο καρτέλ των βαρόνων που διακινούν και εφοδιάζουν την Ευρώπη με τεράστιες ποσότητες κοκαΐνης κατάφεραν οι ελληνικές διωκτικές αρχές (Αστυνομία, ΣΔΟΕ, Λιμενικό) σε συνεργασία με την αμερικανική DEA και το γαλλικό Πολεμικό Ναυτικό. Πέντε Ελληνες συνελήφθησαν και ανακρίνονταν ως το πρωί στην Ασφάλεια Αττικής, ενώ κατασχέθηκαν σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης και το λαθρεμπορικό φορτηγό''.

    [04] Ελληνοτουρκικά

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι ''δύο τουρκικά F-16 επανέλαβαν και χθες το ''πείραμα της Ρόδου'' προκαλώντας έκπληξη αλλά και οργή όχι μόνο στους χειριστές της Πολεμικής μας Αεροπορίας οι οποίοι έσπευσαν να τα αναχαιτίσουν αλλά και στους κατοίκους του νησιού. Συγκεκριμένα τα τουρκικά αεροσκάφη πέρασαν στις 12.10 χθες το μεσημέρι με μεγάλη ταχύτητα και σε χαμηλό ύψος πλησίον του αεροδρομίου της Ρόδου. Την ίδια ώρα άλλα 40 τουρκικά αεροσκάφη σε 15 σχηματισμούς εισέρχονταν οπλισμένα με πυραύλους αέρος - αέρος στο FIR Αθηνών χωρίς να υποβάλουν σχέδια πτήσεως πραγμα-τοποιώντας δεκάδες παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας και παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου''.

    [05] Υπουργικό συμβούλιο

    Η ΝΙΚΗ αναφέρει ότι ''τα συμπτώματα κρίσης της κυβέρνησης διαφαίνονται πλέον και εντός του υπουργικού συμβουλίου, το οποίο έζησε χθες ακόμη και στιγμές απόλυτης παγωμάρας, μετα τη σκληρή επίθεση που εξαπέλυσε η υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Βάσω Παπανδρέου κατά του ίδιου του πρωθυπουργού με αφορμή τους κυβερνητικούς χειρισμούς μετά το πρόσφατο επεισόδιο έξω από το σπίτι του Κώστα Σημίτη''.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ τονίζει ότι ''σε ευθεία αμφισβήτηση του κ. Κ. Σημίτη προχώρησε στη διάρκεια του χθεσινού υπουργικού συμβουλίου, η κ. Βάσω Παπανδρέου η οποία επικρίνοντας τα ''μέτρα ασφαλείας'' μετά την επίθεση τοξικομανούς στην πρωθυπουργική κατοικία, επεσήμανε καυστικά ότι ''αντί να έχουμε επεκτείνει τα προγράμματα μεθαδόνης, εμείς κλείνουμε την Αναγνωστοπούλου''.

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ, ''ουδέποτε άλλοτε κοινοβουλευτικός πρωθυπουργός της Ελλάδος τόλμησε να κλείση για τα οχήματα τον δρόμο της κατοικίας του. Το ότι διέπραξε το σφάλμα αυτό ο κ. Σημίτης αποδεικνύει ότι έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα, αλλά και κάθε μέτρο στην εναλλαγή συμπεριφοράς και ''εικόνας''.

    [06] Κυπριακό

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ σημειώνει ότι ''αισιόδοξος χωρίς όμως να αιτιολογήσει το γιατί, εμφανίστηκε χθες ο Βρετανός απεσταλμένος για το Κυπριακό Ντέιβιντ Χάνεϊ ο οποίος είχε τις προηγούμενες μέρες ξεχωριστές συναντήσεις με τους κκ Κληρίδη και Ντενκτάς. Ο κ. Χάνεϊ εκτιμά πως θα επιτευχθεί επίλυση του προβλήματος μέσα στο φθινόπωρο, και σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες επικαλείται το ΑΠΕ μετέφερε στη Λευκωσία τη διαπίστωσή του από τις επαφές του στην Αγκυρα σημειώνοντας ότι θα υπάρξει κίνηση από τουρκικής πλευράς στο Κυπριακό τον Οκτώβριο ή Νοέμβριο που θα οδηγήσει στην επίτευξη συμφωνίας''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) εκτιμά ότι ''το αδιέξοδο και στο θέμα της ασφάλειας, αφού ο Ντενκτάς δεν απεδέχθη την κωδικοποίηση των κοινών θέσεων, στη διαμόρφωση της οποίας συμμετείχε και ο ίδιος. Η εμπλοκή σημειώνεται λόγω της επιμονής του να δοθούν υπεραρμοδιότητας στο τουρκικό απόσπασμα και μειωμένες εξουσίες στην ΟΥΝΦΙΚΥΠ''.

    Σύμφωνα με το ΛΟΓΟ, ''υιοθετήθηκε χθες από την Ολομέλεια του Ευρωκοινοβούλιου το τμήμα της έκθεσης Ζακ Πος που αφορά στην Κύπρο προβλέποντας πως η ένταξη της ΕΕ είναι δυνατή για ένα μόνο κυρίαρχο κυπριακό κράτος το οποίο μπορεί να είναι διζωνικό και δικοινοτικό, σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΟΗΕ. Απερρίφθηκαν αντίθετα οι αρνητικές για την Κύπρο τροπολογίες που είχαν προταθεί από ορισμένους ευρωβουλευτές''.

    [07] Ασφαλιστικό

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει ότι ''με 13 προσθήκες της ''τελευταίας στιγμής'' στο νομο-σχέδιο για το ασφαλιστικό η κυβέρνηση τροπο-ποιεί μερικώς το συνταξιοδοτικό καθεστώς για τους δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους. Η επέκταση του επιδόματος των 60.000 δρχ στον υπολογισμό των συντάξεων για όλους τους λειτουργούς του Δημοσίου και η επίσπευση των διαδικασιών για τη δημιουργία ενός υπερταμείου μισθωτών είναι ορισμένες από τις βασικότερες αλλαγές''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ γράφει ότι ''με σωρεία αλλαγών της τελευταίας στιγμής άρχισε χθες βράδυ στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής η συζήτηση του νομοσχεδίου για την Ασφαλιστική Μεταρρύθμιση με τους βουλευτές σύσσωμης της αντιπολίτευσης να θέτουν ευθέως θέμα αντισυνταγματικότητας για ορισμέ-νες διατάξεις''.

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ προσθέτει ότι ''με μια προκλητικά αισχρή εμφάνιση στη Βουλή ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ συναγωνίστηκε τον εκπρό-σωπο του ΣΕΒ στην υποστήριξη του κυβερνη-τικού νομοσχεδίου για το Ασφαλιστικό. Παρά και έναντι στην απόφαση της ΓΣΕΕ, που απορρίπτει το νομοσχέδιο και καλεί τους εργαζόμενους να κατέβουν μαζικά στην απεργία στις 18 Ιούνη ο Χρ. Πολυζωγόπουλος ζήτησε ''εδώ και τώρα ''ψήφιση του νομοσχεδίου''.

    Η ΑΥΓΗ σημειώνει ότι ''σε μεγαλύτερη ηλικία θα συνταξιοδοτούνται οι εργαζόμενοι και θα παίρνουν μικρότερη σύνταξη. Αυτή είναι η ουσία του ασφαλιστικού νομοσχεδίου που η συζήτησή του άρχισε χθες στην Επιτροπή της Βουλής με την ακρόαση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων απέρριψαν τις αντιασφαλιστικές ρυθμίσεις και ετοιμάζονται για την πανελλαδική απεργία της Τρίτης''.

    [08] Πανεπιστημιακοί - Νέος υπουργός Υγείας

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ γράφει ότι"'αλλαγή πλεύσης στην περίφημη μεταρρύθμιση προ-ανήγγειλε ο νέος υπουργός Υγείας Κώστας Στεφανής στη χθεσινή τελετή παράδοσης-παραλαβής του υπουργείου. Ο κ. Στεφανής άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανοίξει ξανά ο διάλογος με τους πανεπιστημιακούς γιατρούς για το νοσοκομείο του Χαϊδαρίου και τη λειτουργία των ιδιωτικών τους ιατρείων".

    [09] Κυβέρνηση - Οικονομία

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) αναφέρει ότι "την ισχυροποίηση της οικονομίας και της κοινωνίας έθεσε ως βασική προτεραιότητα ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, με δηλώσεις του αμέσως μετά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, το οποίο είχε αντικείμενο τα μέτρα για την πραγματική σύγκλιση της ελληνικής οικονομίας με την ευρωζώνη".

    [10] ΗΠΑ - Καραμανλής - Εκτιμήσεις

    Η ΧΩΡΑ επισημαίνει ότι "ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα βλέπουν οι πολιτικοί αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου και μάλιστα μέσα στο καλοκαίρι, ενώ ήδη από τις συζητήσεις τους με τον Κ. Καραμανλής κατέληξαν στην εκτίμηση ότι η χώρα μας μπορεί να έχει ρυθμιστικό ρόλο τόσο στην ευρύτερη περιφέρεια των Βαλκανίων όσο και στην Ευρώπη. Σύμφωνα με τις προβλέψεις των ΗΠΑ, το ΠΑΣΟΚ θα υποστεί συντριπτική ήττα στις δημοτικές εκλογές και θα αναγκαστεί, σε διά-στημα λίγων εβδομάδων μετά το τέλος τους, να προσφύγει πρόωρα στις εθνικές κάλπες".

    [11] Απόφαση Αβραμόπουλου - αντιδράσεις

    ΤΑ ΝΕΑ υποστηρίζουν ότι "εξέγερση της οργανωμένης βάσης του Κινήματος Ελευθέρων Πολιτών αντιμετωπίζει ο κ. Δημήτρης Αβραμό-πουλος, δύο εικοσιτετράωρα μετά την αναστολή της λειτουργίας του κόμματος. Την ώρα που ο δήμαρχος σκιαμαχεί με την ηγετική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, διαμηνύοντας στη Ρηγίλλης ότι δεν πρέπει να τον θεωρεί δεδομένο, αρκετά στελέχη του ΚΕΠ όχι μόνον επικρίνουν σε οξύτατο ύφος τις ενέργειές του, αλλά δηλώνουν και αποφασισμένα να τις αγνοήσουν, παίρ-νοντας την κατάσταση στα χέρια τους και διατηρώντας το κόμμα σε λειτουργία".

    Σύμφωνα με την Traffic News "μετά την αιφνίδια απόφαση του Δημήτρη Αβραμόπουλου ν΄ αναστείλει τη λειτουργία του Κινήματος Ελεύθερων Πολιτών άνοιξε ο 'ασκός' του Αιόλου, καθώς πληθαίνουν καθημερινά τα στελέχη που πνέουν τα μένεα εναντίον του δημάρχου Αθηναίων, ο οποίος αποφάσισε γι΄ αυτούς χωρίς αυτούς..."

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ τονίζει ότι "σύμφωνα με πληρο-φορίες από βουλευτές, αλλά και εκτιμήσεις από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ο πρόεδρος του κόμματος δεν πρόκειται να επισπεύσει τις διαδικασίες επανένταξης του απερχόμενου δημάρχου Αθηναίων και αυτό έχει ένα συγκεκριμένο σκεπτικό".

    [12] ΠΑΣΟΚ

    Η ESPRESSO γράφει ότι "θα 'βγουν μαχαίρια' σήμερα και αύριο στη συνεδρίαση της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ. Ο πρωθυπουργός αναμένεται να αντικρίσει μια ΚΟ που με μεγάλη δυσκολία θα κρατά την υπομονή της για να μην τινάξει στον αέρα τη συνεδρίαση. Η επιλογή του Κώστα Στεφανή, ενός εξωκοινοβουλευτικού, για τη θέση του υπουργού Υγείας θεωρείται από αρκετά στελέχη η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ενώ η εικόνα μιας κυβέρνησης που προσπαθεί με non paper να περάσει τη γραμμή της θα διχάσει".

    [13] Ευρωστρατός

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ αναφέρει ότι "η κυβέρνηση εξακολουθεί να επιμένει ότι στόχος της στην υπό εξέλιξη διαπραγμάτευση για τα θέματα του ευρωστρατού είναι η αλλαγή του κειμένου της Αγκυρας, καθώς αυτό δεν είναι αποδεκτό από την Αθήνα. Αυτό δεν σημαίνει ότι η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για οποιαδήποτε πρόσθετη αναφορά στο θέμα στα συμπεράσματα της Συνόδου στη Σεβίλλη".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ προσθέτει ότι "τόσο η ισπανική προεδρία της Ευρωπαϊκής Ενωσης όσο και η τουρκική κυβέρνηση εμφανίζονται αμετακίνητοι στο κείμενο που συνετάχθη ερήμην της ελληνικής πλευράς με τους τελευταίους να ασκούν αφόρητες πιέσεις, προκειμένου να κατοχυρώσουν όσα πέτυχαν με τις παρα-σκηνιακές διαβουλεύσεις".

    [14] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονο-μικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: ''Πεδίο μάχης το ασφαλιστικό. Αναμένονται εκπλήξεις στη Βουλή".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: ''Σε ιδιώτες και νέα πακέτα ΟΠΑΠ-ΕΥΔΑΠ".

    ΚΕΡΔΟΣ: ''Κομπίνα για Γκίνες από εξαγωγές μαϊμούδες".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ''Και ο ΟΠΑΠ στο χορό των με ... δόσεις αποκρατικοποιήσεων".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: ''Αμοκ ... αποκρατικοποι-ήσεων. Μετά τον ΟΤΕ, νέος αιφνιδιασμός με τη διάθεση 19% του ΟΠΑΠ".

    [15] Αποκρατικοποιήσεις

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ γράφει ότι " τη μέθοδο της αποκρατικοποίησης σε δόσεις και με αιφνιδιαστικές κινήσεις φαίνεται να επιλέγει τώρα το κυβερνητικό επιτελείο προκειμένου να εξυπηρετήσει έναν τετραπλό στόχο: την αναθέρμανση της αγοράς και της χρημα-τιστηριακής δραστηριότητας, την προσέλκυση του ενδιαφέροντος των ξένων επενδυτών, την είσπραξη έκτακτων εσόδων για τον περιορισμό του δημοσίου χρέους".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 14 June 2002 - 14:59:29 UTC