Read the UN Convention on the Law of the Sea (10 December 1982) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 03-01-29

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 29/01/2003
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Ασυμβίβαστο - Βουλή
  • [04] Υπόθεση εκβιασμών
  • [05] Ελλάδα - ΕΕ - Ρωσία
  • [06] Ελλάδα - Ιράκ
  • [07] Ελλάδα-Ιράκ-Οικονομία
  • [08] Ερευνες για τρομοκρατία
  • [09] Ενίσχυση ανταγωνιστικότητας
  • [10] Κακοκαιρία
  • [11] Γ. Παπανδρέου-Τουρκία
  • [12] Ελλάδα-Μετανάστες-ΕΕ
  • [13] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [14] Μικρομεσαίες επιχειρήσεις

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 29/01/2003

    Η καταψήφιση του νομοσχεδίου για το ασυμβίβαστο στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής , οι εξελίξεις στο θέμα του Ιράκ, οι έρευνες στις υποθέσεις των εκβιασμών και της εξάρθρωσης της τρομοκρατίας είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Επιδοτήσεις σε γυναίκες, νέους, επαγγελματίες. Τα 17 νέα προγράμματα που άνοιξαν.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): 38.165 ''Ρικομέξ'' στην Αττική! Αποκάλυψη- βόμβα για ενδεχόμενο σεισμό.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Μυστικός δείπνος Σημίτη- Γιάννας. Με Δάφνη και Θόδωρο στη ''Ράτκα'' στο Κολωνάκι.

    Η ΑΥΓΗ: Το ευρω-πακέτο των μεταναστών! Κονδύλια για Αττική, Μακεδονία, Κρήτη και μετά το 2006.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Ανταρσία στη Βουλή για τα καλά και συμφέροντα. Με αρχηγό τον Ευάγγελο Γιαννόπουλο.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Αντάρτικο στη Βουλή! Το λευκό Παπαθεμελή και το μαύρο Γιαννόπουλο. Πολιτική κρίση προκαλούν οι βουλευτές που δεν θέλουν το ασυμβίβαστο.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Πώς ρυθμίζονται τα πρόστιμα για τα αυθαίρετα. Εκπτώσεις και προσαυξήσεις ανά περίπτωση.

    ΕΘΝΟΣ: 19 νέα τμήματα στο μηχανογραφικό. ΑΕΙ-ΤΕΙ: Μετονομάζονται και άλλα 14.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Προαναγγελία θυέλλης, από την ''Ελεύθερη Ωρα''!..Αύριο, ο Γρηγόρης Μιχαλόπουλος καταρρίπτει με ακλόνητα στοιχεία τους ισχυρισμούς του Α. Σαλιαρέλη στην περιβόητη...καταγγελία του ότι (δήθεν) εκβιάστηκε από τον εκδότη της ''Ε.Ω''.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Πανωλεθρία για το ασυμβίβαστο. Αδυνατεί να ''κουμαντάρει'' ακόμη και τους βουλευτές της η κυβέρνηση.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: ΑΕΙ-ΤΕΙ 19 νέα τμήματα χωρίς...μελέτη. Υπουργείο Παιδείας: Ποιες πόλεις θα υποδεχθούν για πρώτη φορά σπουδαστές.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: 25 Ρίχτερ στο ασυμβίβαστο. Ασυμβίβαστοι οι βουλευτές της Επιτροπής, για το καλό τους...

    ΕΣΤΙΑ: Η Βουλή απαντά όχι. Στην εξαπάτηση για το ασυμβίβαστο.

    Espresso: Φοβήθηκα για τη ζωή των παιδιών μου! Η μυστική κατάθεση της Γιάννας στον Εισαγγελέα.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Μήνυμα ετοιμότητας του Μπους για Ιράκ. Καλεί τους Αμερικανούς να συσπειρωθούν έναντι των προκλήσεων.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Ηχηρό ''όχι'' στο ασυμβίβαστο. Για πρώτη φορά από το 1996 καταψηφίστηκε νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

    ΤΑ ΝΕΑ: Επαναστάτες χωρίς...επάγγελμα. Ανησυχεί την κυβέρνηση η απόρριψη του ασυμβίβαστου.

    ΝΙΚΗ: Παιχνίδια με το Σύνταγμα για το ασυμβίβαστο. Καταψήφισαν Γιαννόπουλος-Παπαθεμελής.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Ανάμειξη στρατού σε θέματα ''εσωτερικής ασφάλειας''!

    Traffic News: ''Ψήνουν'' Γαρμπή και Ντέμη να κατέβουν στην πολιτική. Εντονο παρασκήνιο και ζυμώσεις εν όψει εκλογών.

    Η ΧΩΡΑ: Οι νονοί παιδιά της κυβέρνησης. Κεραυνοί από τη ΝΔ για τη σαπίλα και τη διαφθορά.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: 40.000 αγωγές για το επίδομα. Δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι στη Θεσσαλονίκη.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: 1,25 δις. ευρώ για τους μικρομεσαίους. Ξεκινά η β΄δέσμη του προγράμματος ανταγωνιστικότητας.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Βαριά ήττα της κυβέρνησης. Δεν πέρασε το ασυμβίβαστο!

    [03] Ασυμβίβαστο - Βουλή

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι ''πολιτικό θέμα για κυβέρνηση και αντιπολίτευση συνιστά η απόρριψη, με οριακή πλειοψηφία, στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής του νομοσχεδίου για το ασυμβίβαστο μεταξύ επαγγελματικής ιδιότητας και της ιδιότητας του βουλευτή''.

    Η ΝΙΚΗ αναφέρει ότι ''οδυνηρή κοινοβουλευτική ήττα υπέστη χθες στη Βουλή η κυβέρνηση για το ασυμβίβαστο των βουλευτών από μία απροβλεψία των επιτελών της που υπολόγισαν χωρίς τον Ευάγγελο Γιαννόπουλο''.

    Ο ΛΟΓΟΣ υποστηρίζει ότι ''για πρώτη φορά από το 1996 νομοσχέδιο που έφερε η κυβέρνηση στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής καταψηφίστηκε. Πρόκειται για το νομοσχέδιο για το επαγγελματικό ασυμβίβαστο των βουλευτών. Καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα έπαιξε η αρνητική ψήφος του Ε. Γιαννόπουλου, ο οποίος προσήλθε παρά την κατάσταση της υγείας του ενώ ο Σ. Παπαθεμελής ψήφισε ''παρών'' .

    Σύμφωνα με τη ΧΩΡΑ, ''δεινή πολιτική ήττα, που σηματοδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, υπέστη η κυβέρνηση στη Βουλή, καθώς καταψηφίστηκε το νομοσχέδιο για το επαγγελματικό ασυμβίβαστο των βουλευτών''.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ τονίζει ότι ''αποφασισμένος αν μπορεί να κόψει κεφάλια είναι αυτή τη φορά ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης ο οποίος βλέπει την εικόνα της κυβέρνησής του να πηγαίνει μέρα με την ημέρα από το κακό στο χειρότερο''.

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ γράφει ότι ''υπεράνω..όχι μόνο νόμου αλλά και Συντάγματος εμφανίζονται προκλητικά πια οι Ελληνες Βουλευτές...Μπορεί μεταξύ τους ανεξαρτήτως κομματικής απόχρωσης να κάνουν τα στραβά μάτια για νομοσχέδια που λειτουργούν εις βάρος των πολιτών αλλά σε θέματα που άπτονται των προσωπικών τους συμφερόντων δεν σηκώνουν τελικά μύγα στο σπαθί τους. Μπροστά στα εκατομμύρια που τσεπώνουν από τις δραστηριότητες τους εκτός..Βουλής με τη βοήθεια της Βουλής όπου τους επέτρεψαν να κάθονται στα κοινοβουλευτικά έδρανα ...με την ψήφο τους οι Ελληνες πολίτες ούτε το Σύνταγμα φαίνεται οτι δεν μπορεί να τους σταθεί εμπόδιο''.

    Η ΕΣΤΙΑ ισχυρίζεται ότι ''χθες η Βουλή στάθηκε στο ύψος της. Η 50μελής Κοινοβουλευτική Επιτροπή καταψήφισε επί της αρχής το σχεδίου Νόμου για το επαγγελματικό ασυμβίβαστο των βουλευτών''.

    [04] Υπόθεση εκβιασμών

    Σύμφωνα με την ESPRESSO,'' η πάντα ψύχραιμη Γιάννα Αγγελοπούλου ξέσπασε μπροστά στον ανακριτή στη διάρκεια της κατάθεσής της για το θέμα των εκβιασμών:''απειλούσαν εμένα και τα παιδιά μου. Μας έδιναν να καταλάβουμε οτι αν δεν ικανοποιούσαμε τις απαιτήσεις τους θα μας έκαναν κακό''. Η κατάθεση της Γιάννας Αγγελοπούλου όχι μόνο φώτισε τα κυκλώματα και τους ανθρώπους που συμμετέχουν σε αυτά αλλά με την κατάθεσή της και τα στοιχεία που παρέδωσε ''έδεσε'' στην ουσία ολόκληρη την υπόθεση που μέχρι και προχθές παρουσίαζε αρκετά κενά''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) προσθέτει ότι ''εκτός από τον Γρηγόρη Μιχαλόπουλο δύο ακόμα ονόματα δημοσιογράφων φαίνεται να απασχολούν τις εισαγγελικές αρχές σχετικά με την υπόθεση των εκβιασμών''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ υποστηρίζει ότι ''με την κατάθεση της Μ. Λάτση αργά χθες το βράδυ ολοκληρώθηκε ουσιαστικά ο πρώτος κύκλος της έρευνας που αφορά την υπόθεση των εκβιασμών επ΄ονόματι της 17Ν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Λάτση φέρεται να επιβεβαίωσε οτι μέλη της οικογένειας έπεσαν θύματα εκβιασμού από δημοσιογράφους στο όνομα της 17Ν. Επίσης φέρεται να επιβεβαίωσε οτι γνώριζε την ύπαρξη του επίμαχου σημειώματος του αείμνηστου Δημήτρη Αγγελόπουλου το οποίο είχε παραδώσει η οικογένεια Θεόδωρου και Γιάννας Αγγελοπούλου''.

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ προσθέτει ότι ''όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην απαγγελία κατηγοριών εις βάρος των υπευθύνων και ήδη...μυρίζει η πρώτη ποινική δίωξη για το αδίκημα του ''εκβιασμού'' εις βάρος των μελών της οικογένειας Αγγελοπούλου, πράξη που φέρεται ότι έγινε πολύ μετά τη δολοφονία του βιομηχάνου, το 1986, κάτι που συνεπάγεται τη μη παραγραφή του. Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσει ο κύκλος των καταθέσεων των ιεραρχών που φέρονται ότι έπεσαν στα χέρια εκβιαστών. Οι Μητροπολίτες Θηβών και Λεβαδείας Ιερώνυμος και Ζακύνθου Χρυσόστομος αναμένεται να καταθέσουν ως μάρτυρες''.

    [05] Ελλάδα - ΕΕ - Ρωσία

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ επισημαίνει ότι ''η Αθήνα τάσσεται ανεπιφύλακτα υπέρ της ευρω-ρωσικής προσέγγισης σε όλους τους τομείς και ειδικότερα στη σφαίρα της διεθνούς ασφάλειας γι αυτό και δίνει στις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ το παράδειγμα επιτυχούς στρατιωτικής και τεχνικής συνεργασίας με τη Μόσχα''.

    [06] Ελλάδα - Ιράκ

    ΤΟ ΒΗΜΑ υποστηρίζει ότι ''καθώς η ώρα της σημαντικής απόφασης του αμερικανού προέδρου αναφορικά με τη στρατιωτική επέμβαση στο Ιράκ πλησιάζει και το θερμόμετρο των σχέσεων της Ουάσιγκτον με ορισμένες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες ανεβαίνει η Ουάσιγκτον, σύμφωνα με πληροφορίες, που έχει στη διάθεσή του ''Το Βήμα'' θα έβλεπε θετικά την ανάληψη πρωτοβουλίας από τον πρωθυπουργό κ. Κώστα Σημίτη και την ελληνική προεδρία της ΕΕ για τη γεφύρωση του χάσματος που έχει δημιουργηθεί μεταξύ ΗΠΑ και Ευρώπης στο θέμα του Ιράκ''.

    [07] Ελλάδα-Ιράκ-Οικονομία

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υποστηρίζει οτι "υπό το βάρος δυσμενούς σεναρίου που δρομολογείται από τις επιπτώσεις του πολέμου στο Ιράκ, βρίσκεται η ελληνική οικονομία. Είναι χαρακτηριστικό οτι η έκθεση που πρόκειται να υποβληθεί από την Τράπεζα της Ελλάδος προς τη Βουλή, θα περιλαμβάνει δύο σενάρια για τις οικονομικές εξελίξεις την τρέχουσα χρονιά. Οι εκτιμήσεις για την Ελλάδα αναφέρουν οτι τα έργα που χρηματοδοτούνται από το ΚΠΣ καθώς και τα έργα της Ολυμπιάδας έχουν αυστηρό χρονοδιάγραμμα και θα πραγματοποιηθούν συμβάλλοντας στην αύξηση του ΑΕΠ. Ωστόσο, η οικονομική δραστηριότητα, που προκαλείται εξαιτίας της εκτέλεσης δημοσίων έργων αλλά ιδιωτικών επενδύσεων, δεν είναι βέβαιο οτι μπορούν να αποτρέψουν τις παρενέργειες από μια διεθνή ύφεση".

    [08] Ερευνες για τρομοκρατία

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ αναφέρει οτι "έντονη κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, καθώς φαίνεται πως όλα είναι έτοιμα, προκειμένου να ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος συλλήψεων για την εξάρθρωση του "ΕΛΑ" και των οργανώσεων-δορυφόρων, που είχε δημιουργήσει κατά καιρούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, στην οποία πήραν μέρος στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, ειδικοί της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Εργαστηρίων, αλλά και ειδικοί από τη Βρετανία και τις ΗΠΑ".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ εκτιμά οτι "η υπόθεση της ανάμειξης των Ενόπλων Δυνάμεων στα εσωτερικά πράγματα επανέρχεται με τη μορφή της ενεργού ανάμειξής τους στην εσωτερική ασφάλεια, με πρόσχημα την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας και άλλων "ασύμμετρων απειλών". Πρόκειται για εξέλιξη που μπορεί να αποτελέσει άμεση απειλή για τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις λαϊκές κατακτήσεις, πολύ περισσότερο τώρα που ο στρατός "επαγγελματικοποιείται" με τη στρατολόγηση "επαγγελματιών" στρατιωτών, οι οποίοι σταδιακά θα αντικαταστήσουν τους στρατιώτες θητείας".

    Το ΕΘΝΟΣ τονίζει οτι "από τη δακτυλοσκοπική εξερεύνηση σε παλαιές προκηρύξεις του Επαναστατικού Λαϊκού Αγώνα, προέκυψαν αποτυπώματα τα οποία έχουν ταυτοποιηθεί. Ο αριθμός των αποτυπωμάτων αυτών δεν ξεπερνάει τα τέσσερα. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, τα στοιχεία που έχουν προκύψει από τις εγκληματολογικές ερευνες, παραπέμπουν σε άτομα, ορισμένα από τα οποία ήταν γνωστά στις αστυνομικές αρχές από το παρελθόν. Πρόκειται για πρόσωπα που είχαν μπει στο στόχαστρο της Αντιτρομοκρατικής μετά την απόκτηση μέρους των αρχείων της περιβόητης Στάζι. Εκτός από τα αποτυπώματα που έχει ταυτοποιήσει η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, υπάρχουν, λένε, και ομολογίες που ενοχοποιούν συγκεκριμένα πρόσωπα. Διαφορετικές πηγές συγκλίνουν στο ότι τα επόμενα 24ωρα θα είναι καθοριστικά για τις εξελίξεις".

    [09] Ενίσχυση ανταγωνιστικότητας

    Η Traffic news γράφει οτι "ανακοινώθηκε και επίσημα η προκήρυξη του Β' κύκλου των προγραμμάτων ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας των νέων και ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας των γυναικών, που έχουν ενταχθεί στο ΕΠΑΝ με συνολικό προϋπολογισμό 58,6 εκατ. ευρώ, καθώς και η εκκίνηση ενός μεγάλου προγράμματος που αφορά τον τεχνολογικό εκσυγχρονισμό των μικρομεσαίων μεταποιητικών επιχειρήσεων μέχρι 250 ατόμων, συνολικού ύψους 210 εκατ. ευρώ, από το υπουργείο Ανάπτυξης".

    [10] Κακοκαιρία

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ισχυρίζεται οτι "σε κατάσταση επιφυλακής παραμένει η Πυροσβεστική και τα συνεργεία των νομαρχιών όλης της χώρας εν όψει του νέου κύματος κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει τη χώρα από την Πέμπτη".

    [11] Γ. Παπανδρέου-Τουρκία

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) σημειώνει οτι "ιδιαίτερη σημασία αποδίδει η ηγεσία του ΥΠΕΞ στο επικείμενο ταξίδι του υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Παπανδρέου, στην Αγκυρα στο πλαίσιο συνάντησης της ευρωπαϊκής τρόικας με τη νέα τουρκική ηγεσία την ερχόμενη Πέμπτη. Η επίσκεψη αυτή λίγες μόνο ώρες πριν από τη κρίσιμη συνεδρίαση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας της Τουρκίας, θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική για την ελληνική πλευρά προκειμένου να μπορέσει να διερευνήσει τις προθέσεις της Αγκυρας απέναντι στο Κυπριακό και στο Ιράκ".

    [12] Ελλάδα-Μετανάστες-ΕΕ

    Η ΑΥΓΗ επισημαίνει οτι "τρεις μεγάλες περιφέρειες της χώρας, η Κεντρική Μακεδονία, η Κρήτη αλλά και η Αττική, διασώζονται από την απώλεια ευρωπαϊκών κονδυλίων μετά το 2006. Αν και το ΑΕΠ έχει αυξηθεί, η σχετικά μεγάλη πληθυσμιακή αύξηση, κυρίως λόγω των μεταναστών εργατών, κατεβάζει το κατά κεφαλήν εισόδημα στις περιοχές αυτές κάτω του ορίου του 75% του ευρωπαϊκού μέσου όρου. Ετσι η χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ενωση θα συνεχιστεί και μετά το 2006".

    [13] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: ''από την Ελλάδα ''Μάχη'' στην ΕΕ για τα μερίδια από το Δ'ΚΠΣ''.

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: ''Διεθνές Νομισματικό Ταμείο: 9+4 ''απορίες'' για συντάξεις και αγορά εργασίας''.

    ΚΕΡΔΟΣ: ''1,25 δις. ευρώ στην αγορά. Αλλαγές στο νόμο για διευκόλυνση των επενδυτών''.

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ''Ακης: Η γραφειοκρατία αναιρεί επενδυτικά σχέδια. Παρά τις διαβεβαιώσεις Χριστοδουλάκη για το αντίθετο''.

    Σημείωση: Η εφημερίδα ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ δεν είχε φθάσει στο ΑΠΕ μέχρι την ώρα αποστολής του δελτίου.

    [14] Μικρομεσαίες επιχειρήσεις

    Το ΚΕΡΔΟΣ γράφει οτι ''Δράσεις για την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, της νεανικής και γυναικείας επιχειρηματικότητας, ενεργειακές επενδύσεις, τεχνολογία και καινοτομία περιλαμβάνει ο δεύτερος κύκλος του Επιχειρησιακού Προγράμματος ''Ανταγωνιστικότητα'' του υπουργείου Ανάπτυξη που ανακοινώθηκε χθες από τον υπουργό Ανάπτυξης, Ακη Τσοχατζόπουλο''.
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 30 January 2003 - 0:08:48 UTC