Visit the Foundation for Hellenic Studies (FHS) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 03-04-10

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 10/04/2003
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Φοιτητικές εκλογές
  • [04] Σύνοδος Νοτιοανατολικής Ευρώπης
  • [05] Σημίτης-Ερντογάν-Κυπριακό
  • [06] Ελληνική οικονομία
  • [07] Τουρκία-Ελληνική μειονότητα
  • [08] ΠΑΣΟΚ- ΝΔ
  • [09] Ολυμπιακά έργα
  • [10] Δίκη -17Ν
  • [11] Πόλεμος-Ιράκ-Ελλάδα
  • [12] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [13] Ιράκ-Διεθνής οικονομία

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 10/04/2003

    Η κατάρρευση του ιρακινού καθεστώτος, η ελληνική θέση για τη μετά Σαντάμ εποχή, η συνάντηση Σημίτη - Ερντογάν και η δίκη της 17 Νοέμβρη είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Πράσινο φως σε 20 περιοχές για νομιμοποίηση αυθαιρέτων. Κατατίθεται το νομοθετικό πλαίσιο.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Εδώ Σαντάμ, εκεί Σαντάμ, που είναι ο Σαντάμ; Χωρίς την παραμικρή αντίσταση οι Αγγλοαμερικανοί κάνουν περίπατο στο κέντρο της Βαγδάτης.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Μέθυσαν τα γεράκια. Ο Ράμσφελντ ταύτισε την πτώση του Σαντάμ με αυτήν του Τείχους του Βερολίνου.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Κοινό ταμείο Υγείας για ΙΚΑ, Δημόσιο, ΤΕΒΕ και ΟΓΑ. Υποπτες σπατάλες 400 δις δρχ ετησίως ναρκοθετούν την Περίθαλψη.

    Η ΑΥΓΗ: Υπό αμερικανική κατοχή. Οι Αμερικανοί ελέγχουν τη Βαγδάτη, φοβούνται την επόμενη ημέρα.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Σε τροχιά εκλογών η χώρα. Σημίτης, Καραμανλής αρχίζουν περιοδείες.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Γκρέμισαν τον Σαντάμ....Εξαφανισμένη η ηγεσία του ιρακινού καθεστώτος.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Οι πέντε αλλαγές στις Πανελλαδικές. Τι πρέπει να γνωρίζουν μαθητές και γονείς.

    ΕΘΝΟΣ:Θρίλερ με τον Σαντάμ και τους ανθρώπους του. Οργιο φημών και διαδόσεων-Ανθρωποκυνηγητό στα καταφύγια.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Η Βαγδάτη έπεσε νέος πρόεδρος του Ιράκ ο ...Τζωρτζ Μπους!

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ:Βόμβα Ρέππα στα ταμεία. Ολες οι ανακοινώσεις για τη δημιουργία φορέα-μαμούθ που αφορά οκτώ εκατομμύρια ασφαλισμένους.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ:Σοκ και ...τέλος. Ιράκ: Η πτώση του Σαντάμ αλλάζει το σκηνικό σε Μ. Ανατολή και οικονομία.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Τέλος και χάος. Βαγδάτη: Οι ''απελευθερωτές'' γκρεμίζουν, οι ''ελεύθεροι'' λεηλατούν.

    ΕΣΤΙΑ:Ο Σαντάμ απεκαλύφθη . Το πιο απάνθρωπο καθεστώς των καιρών.

    Espresso: Ερωτικά όργια σε μοναστήρι. Εξι μοναχοί το εγκατέλειψαν και καταγγέλλουν ''σημεία και τέρατα''.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Η αποκαθήλωση του Σαντάμ. Κατέρρευσε το καθεστώς-Λεηλασίες στη Βαγδάτη.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Η Βαγδάτη έπεσε...χάος και λεηλασίες. Κατάρρευση του καθεστώτος μαζί με την αποκαθήλωση των μνημείων.

    ΤΑ ΝΕΑ:Pax Americana με τανκς και ...πετρέλαιο. Παγωμάρα, λεηλασίες, αλλά και πανηγυρισμοί.

    ΝΙΚΗ:Το καθεστώς αποσύρθηκε. Οργιο φημών για την τύχη του Σαντάμ.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ:Ανεπιθύμητοι οι μακελάρηδες Μπλερ-Αθνάρ.

    Traffic News:Κουκουλοφόροι λήστεψαν τη Νανά. Επίθεση με λοστό σε φανάρι της λεωφόρου Μεσογείων.

    Η ΧΩΡΑ: Γρίφος η τύχη του Σαντάμ. Αφαντος ο δικτάτορας, ενώ κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος το καθεστώς.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: ''Τρωκτικά '' στα ταμεία. Κάθε χρόνο 1,2 δις ευρώ χάνουν οι ασφαλιστικοί οργανισμοί.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Τελείωσε; Αφαντα τα στελέχη του καθεστώτος Σαντάμ.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Την τραγωδία διαδέχθηκε η κωμωδία. Τέλος ''MADE IN USA''.

    [03] Φοιτητικές εκλογές

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ υποστηρίζει ότι ''προπομπός της νίκης της ΝΔ στις επόμενες εθνικές εκλογές αποτελεί η χθεσινή επικράτηση με συντριπτική διαφορά της ΔΑΠ ΝΔΦΚ στις φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές. Οι φοιτητές και οι σπουδαστές, με την πρωτοφανή, αθρόα συμμετοχή τους στις κάλπες για μια ακόμη φορά 17η στη σειρά- καταδίκασαν την κυβερνητική πολιτική για την Παιδεία''.

    [04] Σύνοδος Νοτιοανατολικής Ευρώπης

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ αναφέρει ότι ''το μέλλον των Βαλκανίων είναι στην Ευρώπη και η ΕΕ θα παρέχει κάθε υποστήριξη για την πολιτική και οικονομική ανασυγκρότηση της περιοχής, τόνισε χθες στην ομιλία του ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης στη Διάσκεψη Κορυφής χωρών της νοτιοανατολικής Ευρώπης που πραγματοποιείται στο Βελιγράδι''.

    Σύμφωνα με την ΑΥΓΗ,''την απόδοση ''κεντρικού ρόλου στον ΟΗΕ'' στη μεταπολεμική εποχή του Ιράκ υπογραμμίζουν οι ηγέτες των βαλκανικών χωρών στην απόφαση που υιοθέτησαν χθες στο Βελιγράδι και η οποία προσομοιάζει με την ανάλογη των Βρυξελλών. Η συστοίχιση των Βαλκανίων προς τις ευρωπαϊκές διατυπώσεις ήταν σχεδόν ομόθυμη-με τη μοναδική εξαίρεση της ΠΓΔΜ και ιδιαίτερα του προέδρου της Μπ. Τραϊκόφσκι ο οποίος επίμονα διεκδικούσε τον ρόλο του φιλοατλαντιστή της περιοχής''.

    [05] Σημίτης-Ερντογάν-Κυπριακό

    Η TRAFFIC NEWS σημειώνει ότι ''το Κυπριακό και οι εξελίξεις στο Ιράκ απασχόλησαν τη χθεσινή ''φιλική και ενδιαφέρουσα'' όπως την χαρακτήρισε η ελληνική πλευρά, συνάντηση που είχε χθες στο Βελιγράδι ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης με τον Τούρκο ομόλογό του Ταγίπ Ερντογάν στο περιθώριο της άτυπης Διαβαλκανικής Συνόδου Κορυφής. Οι δύο ηγέτες συμφώνησαν αναφορικά με το Κυπριακό ότι είναι απαραίτητο να επιλυθεί το πολιτικό πρόβλημα και ότι και οι δύο χώρες θα κάνουν προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση ενώ για το σχέδιο Ανναν ο κ. Σημίτης επανέλαβε την πάγια θέση ότι θα πρέπει αυτό να αποτελέσει βάση των συνομιλιών''.

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ αναφέρει ότι '' ένα ξερό ''όχι'' εισέπραξε χθες στο Βελιγράδι ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν όταν στη συνάντησή του με τον Ελληνα πρωθυπουργό στο περιθώριο της Διαβαλκανικής Διάσκεψης στο Βελιγράδι ζήτησε από τον Κ. Σημίτη να συνεχισθούν οι συζητήσεις για το Κυπριακό μεταξύ των δύο χωρών ή να γίνει τριμερής διάλογος των εγγυητριών δυνάμεων με τη συμμετοχή και της Μεγάλης Βρετανίας''.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ισχυρίζεται ότι ''η αναθεώρηση των βασικών αρχών του σχεδίου Αννάν για την επίλυση του κυπριακού προβλήματος παραμένει ο κύριος άξονας της πολιτικής της Αγκυρας, όπως επιβεβαίωθηκε χθες κατά τη συνάντηση των πρωθυπουργών Ελλάδος κ. Κώστα Σημίτη και Τουρκίας κ. Ρετσέπ Ερντογάν στο Βελιγράδι. Ο κ. Σημίτης ζήτησε από τον κ. Ερντογάν να ασκήσει την επιρροή του στον κατοχικό ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς ο οποίος εμμένει στις πλέον αδιάλλακτες θέσεις''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ εκτιμά ότι ''εναντίον της ένταξης της Κύπρου ψήφισαν οι 3 ευρωβουλευτές του ΚΚΕ (Γιάννης Πατάκης, Στρατής Κόρακας, Κώστας Αλυσσανδράκης) , η πολιτική ομάδα των ακροδεξιών, οι οποίοι γενικά τάχθηκαν εναντίον της διεύρυνσης καθώς επίσης ευρωσκεπτικιστές και 2-3 τουρκόφιλοι ευρωβουλευτές''.

    [06] Ελληνική οικονομία

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ επισημαίνει ότι ''τον υψηλότερα ρυθμό ανάπτυξης μεταξύ των ''15'' θα εμφανίσει φέτος, αλλά και κατά το 2004 η χώρα μας, ενώ και στον τομέα της απασχόλησης θα σημειωθεί πρόοδος. Αυτά αναφέρει στην εαρινή έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα και επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που κάνουν λόγο για ισχυρή ανάπτυξη στην Ελλάδα παρά την παγκόσμια οικονομική επιβράδυνση''.

    [07] Τουρκία-Ελληνική μειονότητα

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) επισημαίνει ότι ''σε οριστική δήμευση των περιουσιών της ελληνικής μειονότητας αλλά και των άλλων μειονοτήτων οδηγεί σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις η ρύθμιση της τουρκικής κυβέρνησης για το ζήτημα αυτό. Η Αγκυρα, παρά τις δηλώσεις που είχαν κάνει εκπρόσωποί της περί παροχής στα μειονοτικά ιδρύματα του δικαιώματος να αποκτούν και να διαχειρίζονται στοιχεία ακίνητης περιουσίας, προχώρησε σε ρύθμιση του θέματος η οποία εξελίσσεται σε αφαίρεση περιουσιακών στοιχείων''.

    [08] ΠΑΣΟΚ- ΝΔ

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ γράφει ότι ''σε τροχιά εκλογών εισέρχεται η χώρα και τα επιτελεία των δύο μεγάλων κομμάτων του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας τίθενται σε ετοιμότητα για την κρίσιμη αναμέτρηση. Στην Χαριλάου Τρικούπη ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Κώστας Λαλιώτης επιχειρεί με κάθε τρόπο να αναστήσει τον κομματικό μηχανισμό και να τον κατευθύνει στην λογική της εκλογικής αναμέτρησης, ενώ ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε σαρωτικό ανασχηματισμό''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) υποστηρίζει ότι ''αλλαγή δεδομένων στην πολιτική ζωή της χώρας προκαλεί διαφαινόμενος -με τα μέχρι στιγμής δεδομένα- τερματισμός των εχθροπραξιών στο Ιράκ, σύμφωνα με κορυφαία στελέχη της ΝΔ τα οποία και ζητούν να αναπροσαρμοσθεί η στρατηγική της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μπροστά στο εκ νέου ισχυρό ενδεχόμενο αλλαγής ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ''.

    [09] Ολυμπιακά έργα

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ τονίζει ότι ''συντεταγμένοι εμφανίσθηκαν οι διοργανωτές της Ολυμπιάδας -Κυβέρνηση και 'Αθήνα 2004'- κατά των αρνητικών δηλώσεων Οσβαλντ που προηγήθηκαν της επίσκεψής του, ενώ ταυτόχρονα η δεύτερη ημέρα του ελέγχου της ΔΟΕ είχε θετικά αποτελέσματα σε γενικές γραμμές''.

    [10] Δίκη -17Ν

    Σύμφωνα με το ΤΟ ΒΗΜΑ ''Βαρύτατο κατηγορητήριο κατά των τεσσάρων προφυλακισθέντων ως μελών του Επαναστατικού Λαϊκού Αγώνα! Οι Χρήστος Τσιγαρίδας, Κώστας Αγαπίου, Αγγελέτος Κανάς και η Ειρήνη Αθανασάκη αντιμετωπίζουν σωρεία κακουργηματικών πράξεων. οι πληροφορίες λένε ότι οι 'τέσσερις' βαρύνονται για περίπου 47 βομβιστικές επιθέσεις''.

    Η ESPRESSO αναφέρει ότι ''ήμουν στο περιστατικό στα Σεπόλια... Ο Σωτήρης Κονδύλης όμως δεν πυροβόλησε'. Για πρώτη φορά από την έναρξη της δίκης ο Σάββας Ξηρός παραδέχτηκε ενώπιον του δικαστηρίου τη συμμετοχή του σε ενέργεια της οργάνωσης, ενώ ταυτόχρονα προσπάθησε να 'αθωώσει' τον Σωτήρη Κονδύλη για τον οποίο υποστήριξε ότι δεν πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών στη συμπλοκή των Σεπολίων''.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ γράφει ότι 'την έντονη διαμαρτυρία της Αγγελικής Σωτηροπούλου προκάλεσε η περιγραφή ενός μάρτυρα για την παρουσία μιας 'μικροκαμωμένης γυναίκας με μακριά σκούρα μαλλιά' κοντά στο σημείο όπου έγινε η επίθεση των τρομοκρατών στο λεωφορείο των ΜΑΤ''.

    [11] Πόλεμος-Ιράκ-Ελλάδα

    Η ΧΩΡΑ υποστηρίζει οτι "το σανταμικό καθεστώς κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος. Η "μητέρα των μαχών" αποδείχθηκε μύθος των προπαγανδιστικών μηχανισμών του Σαντάμ. Ο ίδιος, οι γιοι του και τα άλλα κορυφαία στελέχη του μπααθικού καθεστώτος έχουν εξαφανιστεί. Στη Βαγδάτη επικρατούν αναρχία και χάος. Ο λαός έχει ξεχυθεί στους δρόμους και επιδίδεται σε λεηλασίες".

    Ο ΛΟΓΟΣ αναφέρει οτι "την μετά-Σαντάμ εποχή του, ζει από σήμερα το Ιράκ, μετά την πλήρη κατάρρευση του καθεστώτος της Βαγδάτης, κι ενώ οι σκηνές της αποκαθήλωσης, από χιλιάδες Ιρακινούς, των συμβόλων του καθεστώτος του Σαντάμ Χουσειν, που μεταδίδουν τα δορυφορικά δίκτυα σηματοδοτούν την πτώση της ιρακινής πρωτεύουσας και της διοίκησης του δικτάτορά της".

    Η ΝΙΚΗ εκτιμά οτι "το καθεστώς του Σαντάμ Χουσεϊν αποσύρθηκε αιφνιδίως χθες από την εξουσία, αφήνοντας ελεύθερο το έδαφος για την, δια περιπάτου πλέον, κατάληψη της Βαγδάτης από τις αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις, οι οποίες πάντως ούτε χθες έγιναν δεκτές με... λουλούδια από τον πληθυσμό της Βαγδάτης".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ εκτιμά οτι "όσο μοιάζει να βαίνει προς το τέλος της η πρώτη φάση, τουλάχιστον, της αμερικανο-βρετανικής εισβολής στο Ιράκ, τόσο περισσότερο Αμερικανοί επιτελείς στρέφουν την προσοχή τους προς γείτονες, στο Ιράκ, χώρες. Στόχος των αμερικανικών απειλών έγιναν, για άλλη μια φορά κατά πρώτο λόγο, η Συρία αλλά και το Ιράν και η ΛΔ Κορέας".

    Η ΕΣΤΙΑ ισχυρίζεται οτι "επί 20 και πλέον ημέρες, τα ελληνικά ΜΜΕ βομβάρδιζαν την κοινή γνώμη με εικόνες και σχόλια που σχεδόν ηρωοποιούσαν τον Σαντάμ. Οι μεν ανταποκριτές της Βαγδάτης -ασφαλώς γενναίοι- κατ' ανάγκην αναμετέδιδαν αυτά που ήθελε να περάση το Ιρακινό καθεστώς. Οι διάφοροι σχολιαστές όμως, υπερέβησαν τα εσκαμμένα. Η ελληνική τηλεόρασις έφθασε να θυμίζη παράρτημα της Ιρακινής".

    Τα ΝΕΑ σημειώνουν οτι "ελληνική στρατιωτική δύναμη για την υποστήριξη αποστολών ανθρωπιστικού χαρακτήρα προτίθεται να στείλει η Αθήνα στο Ιράκ, εφόσον το όλο εγχείρημα τεθεί υπό την αιγίδα του ΟΗΕ. Το μέγεθος, η σύνθεση και η μορφή της ελληνικής συμμετοχής δεν έχει καθοριστεί ακόμη, ωστόσο πηγές του υπουργείου Αμυνας έσπευδαν χθες να αναφέρουν οτι κυρίως θα είναι διανομείς ανθρωπιστικής βοήθειας (οδηγοί, μηχανικοί κλπ), γιατροί, νοσοκόμοι και άλλοι - κυρίως λόχοι ασφάλειας και φρούρησης".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ προσθέτει οτι "από χθες το πρωί τα περιπολικά σκάφη του Λιμενικού ενίσχυσαν ακόμη περισσότερο τον οπλισμό τους και τα πιο πολλά από αυτά έβαλαν πλώρη για τη θάλασσα της Κρήτης, όπου υπάρχουν "πληροφορίες" οτι τις επόμενες ημέρες θα διέλθουν τράνζιτ τρία τουλάχιστον δεξαμενόπλοια, μέσα στα οποία είναι πολύ πιθανόν να βρίσκονται ανώτατοι αξιωματούχοι του Ιράκ, και οι οποίοι κατάφεραν να δραπετεύσουν όχι μόνο από τη φλεγόμενη Βαγδάτη, αλλά και από τη Βασόρα".

    [12] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:''Ο πόλεμος φεύγει, η ύφεση μένει. Σαφής η προειδοποίηση από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:''Δύο μέτρα για υψηλότερες συντάξεις. Μίνι ασφαλιστική μεταρρύθμιση".

    ΚΕΡΔΟΣ:''Η Βαγδάτη έπεσε. Διπλωματικός πυρετός για την επόμενη ημέρα".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:''Στο βαθύ κόκκινο το ισοζύγιο τροφίμων. Το έλλειμμα αυξήθηκε κατά 72,2%".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ:''Κερδισμένοι και χαμένοι της επόμενης ημέρας του πολέμου. Η ευρωζώνη η πιο ευάλωτη οικονομία".

    [13] Ιράκ-Διεθνής οικονομία

    Η ΕΞΠΡΕΣ γράφει οτι "Οι βομβαρδισμοί της ύφεσης θα βαθύνουν τις πληγές στο σώμα της παγκόσμιας οικονομίας, προειδοποιεί το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ακόμα κι αν σιγήσουν άμεσα τα όπλα στο Ιράκ. Ο διεθνής οργανισμός προβλέπει υποτονική ανάπτυξη καθόλη τη διάρκεια του έτους, στην εαρινή του έκθεση, αναθεωρώντας στο 3,2% τους ρυθμούς της παγκόσμιας οικονομίας, μεταθέτοντας τις ελπίδες ζωηρότερης επέκτασης το 2004".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 10 April 2003 - 21:52:06 UTC