Visit the Canadian Hellenic Broadcasting (CHB) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 03-06-12

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 12/06/2003
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Δημοσκόπηση
  • [04] Συνέντευξη Τομ Γουέστον
  • [05] Δίκη 17Ν
  • [06] Στρατηγεία ΝΑΤΟ
  • [07] Κόκκαλης- Κρουσταλλάκης
  • [08] Ζεύγος Καραμανλή
  • [09] ΔΙΚΑΤΣΑ
  • [10] Κυπριακό
  • [12] ΧΥΤΑ
  • [13] Εκθεση ΔΝΤ
  • [14] Ελληνοτουρκικά
  • [15] Μητροπολίτης Αττικής
  • [16] ΕΣΥ
  • [17] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 12/06/2003

    Η δημοσκόπηση της MRB, το ΔΙΚΑΤΣΑ, η συζήτηση στη Βουλή για τους ΧΥΤΑ, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις και η δίκη της 17Ν είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): 6 βήματα για νομιμοποίηση αυθαιρέτων. Νέο τοπίο στην ευρύτερη περιοχή του Λεκανοπεδίου και της Κορινθίας.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Αλλοιώνουν τη σύνθεση του Εκλογικού Σώματος. ''Ελληνοποιούν'' τώρα και Σκοπιανούς και Τσάμηδες!

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Αντίο κ. Σημίτη. MRB:Ραγδαία επιδείνωση της εικόνας της κυβέρνησης αποτυπώνεται στη νέα δημοσκόπηση.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Δίδυμη ευτυχία για Νατάσα-Κώστα. Η σύζυγος του αρχηγού της ΝΔ έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι 2,5 κιλά το καθένα, που χαίρουν άκρας υγείας.

    Η ΑΥΓΗ: Το ΠΑΣΟΚ πληρώνει για την ανεργία και την ακρίβεια. Χάνει προς τη ΝΔ αλλά και προς τα Αριστερά.

    ΑΥΡΙΑΝΗ:Ενα δις ομόλογα έχει στο όνομά του ο Δεσπότης Αττικής Παντελεήμων. Πού τα βρήκες τόσα λεφτά ρε...Χριστιανέ;

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Μειώστε τους μισθούς! Σκληρές συστάσεις από το ΔΝΤ. Εκθεση-καταπέλτης για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Ασφαλιστικό: Σεισμός με πέντε αλλαγές. Θύελλα αντιδράσεων υπόσχονται τα συνδικάτα.

    ΕΘΝΟΣ: Ρίχνουν τις τιμές για Ελληνες τουρίστες. Ξενοδοχεία: Με εκπτώσεις 30% η Κρήτη απαντά στην κρίση.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ:Που να βρεθεί χρόνος από τα μοντελάκια τα οποία αλλάζει τρεις φορές την ημέρα...Φασούλι το φασούλι γιομίζει το σακούλι της Οργής.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ:Μαύρη τρύπα 400 δις στα νοσοκομεία. Βραδυφλεγής βόμβα τα κρυφά χρέη για το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: ΝΔ ρεύμα απόλυτης υπεροχής. Γκάλοπ MRB: Σταθερά πάνω από 8 μονάδες η διαφορά με το ΠΑΣΟΚ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Στο αίμα πνίγουν τον Χάρτη. Αντίποινα επί αντιποίνων στη Μέση Ανατολή.

    ΕΣΤΙΑ: Ετσι κλέβουν τις εκλογές. Νέα τεχνάσματα μεθοδεύει το ΠΑΣΟΚ.

    Espresso: Παντρεύτηκε κρυφά η Αθηνά Ωνάση. Το προσκλητήριο που άναψε φωτιές στο διεθνές τζετ-σετ.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Κόκκινο από ΕΕ στον αμαρτωλό Μαθηματικό Τύπο. Ζητεί αναστολή των δημοπρασιών, που τρέχουν να κλείσουν οι εθνικοί εργολάβοι.

    Ο ΛΟΓΟΣ:Εντονες αντιδράσεις των κατοίκων της Αττικής. Ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή για τα σκουπίδια.

    ΤΑ ΝΕΑ: Προτιμούν Πολυτεχνεία και ΤΕΙ. Στροφή υποψηφίων από Νομική, Ιατρική.

    ΝΙΚΗ:Υστατη προειδοποίηση. Σύμφωνα με την MRB η ΝΔ προηγείται με 8,3 μονάδες.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ:Κάλεσμα συσπείρωσης κατά των αντιλαϊκών μονόδρομων. Αλέκα Παπαρήγα στην Πάτρα.

    Traffic News: ''Ηθελαν να κάνω βίζιτες. Απίστευτες καταγγελίες στην traffic από την 25χρονη Σοφία Ζευγόλη.

    Η ΧΩΡΑ: Δίδυμη ευτυχία για τη Νατάσα και τον Κώστα. Τα δύο νεογέννητα γέμισαν με απέραντη χαρά την οικογένεια του Καραμανλή.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Ταρίφα 25.000 ευρώ για κάθε μάθημα. Απίστευτες καταγγελίες για τις κομπίνες στο ΔΙΚΑΤΣΑ.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Παραλήρημα Ντενκτάς κατά πάντων. Εμπλοκή φοβάται ο Γ. Παπανδρέου.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Σε κλοιό Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική. Περισσότεροι από 10.000 αστυνομικοί και 2.000 στρατιωτικοί.

    [03] Δημοσκόπηση

    Η ΑΥΓΗ αναφέρει ότι ''συνεχίζεται η καθοδική πορεία του ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ διατηρεί μεγάλο προβάδισμα αλλά ανακάμπτουν και τα κόμματα της αριστεράς, με τον ΣΥΝ να φθάνει το 3,9%. Αυτό προκύπτει από τη δημοσκόπηση της MRB. Η αιτία της πτώσης του κυβερνώντος κόμματος εστιάζεται στην οικονομική πολιτική του και ειδικότερα στην εκτόξευση της ακρίβειας και στην ανησυχία που προκαλεί η επίμονη ανεργία''.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ υποστηρίζει ότι ''η ΝΔ όχι μόνο έχει αυξήσει σημαντικά το προβάδισμά της από το ΠΑΣΟΚ και ο Κώστας Καραμανλής προηγείται του Κώστα Σημίτη στην ερώτηση ''Ποιος είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός της χώρας'' αλλά ταυτόχρονα επιβεβαιώνεται οτι το μέχρι πρόσφατα ''ισχυρό χαρτί'' του Κώστα Σημίτη, η οικονομία έχει πλέον μεταβληθεί σε ''Αχίλλειο πτέρνα''.

    Σύμφωνα με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ,''την παγίωση του μεγάλου προβαδίσματός της έναντι του ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζει η ΝΔ με βάση και την τελευταία δημοσκόπηση ''Τάσεις'' της εταιρίας MRB, που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα. Ταυτόχρονα τονίζει την υπεροχή της σε όλα τα βασικά και σύνθετα στοιχεία των μετρήσεων της κοινής γνώμης, καθώς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προτιμάται από την πλειοψηφία της κοινής γνώμης για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων και κυρίως αυτών που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών''.

    ΤΟ ΒΗΜΑ προσθέτει ότι ''όπως διαπιστώνει η δημοσκόπηση, η κυβέρνηση διατηρεί την καλή της εικόνα και συνεχίζει να παραμένει πρώτη στις προτιμήσεις ειδικών κατηγοριών ψηφοφόρων όπως είναι οι ηλικιωμένοι, η ανώτερη κοινωνικοοικονομική τάξη και οι κάτοικοι των Αθηνών. Καλή εικόνα διατηρεί και στους ψηφοφόρους του των τελευταίων εθνικών εκλογών το ΠΑΣΟΚ ενώ από το σύνολο των ερωτηθέντων θεωρείται καταλληλότερο να διαχειριστεί τα μεγάλα εθνικά θέματα όπως η προετοιμασία των Ολυμπιακών Αγώνων (αν και οι ερωτηθέντες δηλώνουν οτι εμπιστεύονται περισσότερο για την προετοιμασία την Οργανωτική Επιτροπή του ''Αθήνα 2004'' από την κυβέρνηση) το Κυπριακό και οι ελληνοτουρκικές σχέσεις''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ισχυρίζεται ότι ''στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα η κυβέρνηση μπορεί να ελπίζει πολιτικά μόνο σε δύο γεγονότα: Στη σύνοδο κορυφής της Χαλκιδικής με την οποία ουσιαστικά τελειώνει η ελληνική προεδρία. Στις πολυδιαφημισμένες πρωτοβουλίες που αναμένεται να πάρει ο κ. Σημίτης μόλις λήξει η ελληνική προεδρία. Ετσι, ουσιαστικά το πολιτικό ενδιαφέρον μετατίθεται για τις αρχές του φθινοπώρου, όταν η κυβέρνηση θα δείξει τις διαθέσεις της κυρίως στην οικονομική πολιτική και για το σχεδιαζόμενο πακέτο παροχών σε αδύνατες κοινωνικές ομάδες''.

    [04] Συνέντευξη Τομ Γουέστον

    ''Ο ειδικός συντονιστής του Στειτ Ντιπάρτμεντ για το Κυπριακό Τομ Γουέστον λίγες ώρες πριν από την άφιξή του στην Αθήνα (θα μεταβεί στη συνέχεια σε Αγκυρα και Λευκωσίας) μιλάει στα ΝΕΑ για τον νέο γύρο επαφών με τα ενδιαφερόμενο μέρη, τη νέα πραγματικότητα που δημιούργησε η ελεύθερη διακίνηση στη Μεγαλόνησο και τις αλλαγές που αυτή επιβάλλει στο σχέδιο Αννάν. Ο κ. Γουέστον υπογραμμίζει την ανάγκη άμεσης επανέναρξης των διαπραγματεύσεων με στόχο την έγκαιρη διεξαγωγή δημοψηφισμάτων και την επίτευξη συμφωνίας πριν από τον Μάιο του 2004, ώστε να ενταχθεί στην ΕΕ η ενιαία Κύπρος και αφήνει εμμέσως να διαφανεί οτι το επόμενο ραντεβού για τη νέα προσπάθεια για λύση είναι τον Σεπτέμβριο στη Νέα Υόρκη''.

    [05] Δίκη 17Ν

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ γράφει ότι ''έκπληξη, ανατριχίλα αλλά και οργή. Αυτά τα συναισθήματα φαίνεται πως ένιωσαν δικαστές και εισαγγελείς στα λόγια των μαρτύρων υπεράσπισης''.

    [06] Στρατηγεία ΝΑΤΟ

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) σημειώνει ότι ''κρίνεται σήμερα ποια θα είναι η στρατηγική θέση της Ελλάδος στο ΝΑΤΟ στη νέα τάξη πραγμάτων. Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν να αναβαθμίζεται κατά πολύ η Τουρκία, σε αντίθεση με τη χώρα μας. Γεγονός που εδώ και καιρό απ΄ό,τι φαίνεται γνώριζε η Αγκυρα και άφοβη προχωρούσε στις προκλήσεις κατά της Ελλάδος''.

    [07] Κόκκαλης- Κρουσταλλάκης

    Η ΧΩΡΑ αναφέρει ότι ''με έμμεση αλλά σαφή επίθεση κατά της ΝΔ και των υπόλοιπων κομμάτων της αντιπολίτευσης αλλά και αιχμές εναντίον της Δικαιοσύνης επανήλθε χθες με σχετική του ανακοίνωση ο επιχειρηματίας Σωκράτης Κόκκαλης απαντώντας στην απόφαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευάγγελου Κρουσταλλάκη, ο οποίος ζητά τη σύγκληση της Ολομέλειας Εφετών, ώστε να συνεχιστεί από ειδικό εφέτη ανακριτή η ανάκριση για τις κατηγορίες σε βάρος του''.

    [08] Ζεύγος Καραμανλή

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ υποστηρίζει οτι "την πιο μεγάλη στιγμή στη ζωή τους έζησαν στη 1.45 σήμερα τα ξημερώματα η Νατάσα Παζαϊτη και ο σύζυγός της Κώστας Καραμανλής. Ηταν η ώρα που έβλεπαν το φως της ζωής τα δίδυμα που έφερε στον κόσμο η σύντροφος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Καραμανλή, τις πρώτες πρωινές ώρες στο μαιευτήριο ΙΑΣΩ".

    [09] ΔΙΚΑΤΣΑ

    Η ΕΣΤΙΑ αναφέρει οτι "μάλλον επικοινωνιακό τέχνασμα της Κυβερνήσεως είναι αυτή η υπόθεσις του ΔΙΚΑΤΣΑ. Αφ' ενός για να βγη ο υπουργός Παιδείας από την δυσχερή θέση στην οποία περιήλθε με τις εφετινές ανεκδιήγητες εξετάσεις, και αφ' ετέρου για να φανή οτι η Κυβέρνησις επιβάλλει την διαφάνεια".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) προσθέτει οτι "πολιτικές διαστάσεις λαμβάνει η αποκάλυψη κυκλώματος στο ΔΙΚΑΤΣΑ, το οποίο παρενέβαινε στις εξετάσεις αναγνώρισης πτυχίων Ιατρικής. Χθες, ο τομεάρχης Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Καλός ζήτησε την παραίτηση του υπουργού Παιδείας".

    [10] Κυπριακό

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ εκτιμά οτι "την παρέμβαση των ΗΠΑ, ώστε να επαναρχίσει η προσπάθεια για την επίλυση του Κυπριακού, ζήτησε ο Κύπριος υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Ιακώβου, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Αμερικανό ομόλογό του Κόλιν Πάουελ".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει οτι "έντονη ανησυχία προκαλούν στην Αθήνα και τη Λευκωσία πληροφορίες οτι η Αγκυρα ενισχύει τις κατοχικές δυνάμεις με στρατεύματα που μετακινούνται από τη Νότια Τουρκία, σε μια παράλληλη εξέλιξη με την κλιμάκωση της έντασης στο Αιγαίο. Στο μεταξύ, ο Ντενκτάς, ο οποίος, ως γνωστόν, τυγχάνει της υποστήριξης των στρατιωτικών, άφησε νέες αιχμές κατά Ερντογάν, για τον οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ είπε πως κάνει ό,τι του υπαγορεύουν οι ΗΠΑ".

    [11] ΧΥΤΑ

    Το ΕΘΝΟΣ ισχυρίζεται οτι "οι βουλευτές όλων των κομμάτων αποφασίζουν σήμερα με την ψήφο τους για το μεγάλο θέμα των σκουπιδιών της Αττικής. Η υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Β. Παπανδρέου έθεσε προ των ευθυνών τους κόμματα και βουλευτές, καλώντας τους στη σημερινή ονομαστική ψηφοφορία -επί της τροπολογίας για τη δημιουργία Χώρων Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) στην Αττική- να επιδείξουν ωριμότητα και αποφασιστικότητα, προκειμένου με την ψήφο τους να δώσουν οριστική λύση στο πρόβλημα της διαχείρισης των σκουπιδιών".

    Ο ΛΟΓΟΣ σημειώνει οτι "πολιτική αντιπαράθεση στο Κοινοβούλιο για την νομοθετική ρύθμιση για τους ΧΥΤΑ, ενώ την ίδια ώρα έξω από την Βουλή γινόταν συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων της ανατολικής και δυτικής Αττικής, οι οποίοι αντιδρούν στην τροπολογία του ΥΠΕΧΩΔΕ".

    [12] Εκθεση ΔΝΤ

    Η Traffic news επισημαίνει οτι "με αυστηρές συστάσεις που επικεντρώνονται στη δημοσιονομική διαχείριση, στις διαρθρωτικές αλλαγές με αιχμή το ασφαλιστικό και την αγορά εργασίας αλλά και με αμετάβλητη τη πρόβλεψη για ισχυρό ρυθμό ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, όταν σε μεγάλες οικονομίες της ευρωζώνης, οι αναθεωρήσεις διαδέχονται η μία την άλλη, δόθηκε στη δημοσιότητα η νέα έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για την ελληνική οικονομία".

    [13] Ελληνοτουρκικά

    Σύμφωνα με τη ΝΙΚΗ "σαφές μήνυμα στην Τουρκία να καταβάλει τις αναγκαίες προσπάθειες προκειμένου να συμμορφωθεί με τα πολιτικά κριτήρια της Κοπεγχάγης και την εναρμόνιση της νομοθεσίας της με το κοινοτικό κεκτημένο, δεδομένου οτι στη Σύνοδο Κορυφής της Κοπεχγάγης οι "15" συμφώνησαν να επανεξετάσουν τη σχέση με τη Τουρκία και την υποψηφιότητα της για ένταξη στην ΕΕ στα τέλη του 2004, έστειλε ο Κ. Σημίτης μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ρ. Πρόντι".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ αναφέρει οτι "η Τουρκία οφείλει να αναλάβει πρωτοβουλίες για την οικοδόμηση σχέσεων καλής γειτονίας με την Ελλάδα, όπως άλλωστε και με όλες τις χώρες-μέλη της ΕΕ δήλωσε ο αρμόδιος για τη διεύρυνση επίτροπος της Ενωσης Γκίντερ Φερχόιγκεν".

    Η Espresso εκτιμά οτι "περίεργη νηνεμία πριν από την επόμενη καταιγίδα θύμιζε η χθεσινή μέρα στο Αιγαίο. Ούτε παραβιάσεις από τουρκικά μαχητικά είχαμε, ούτε ο στόλος των γειτόνων μας βγήκε "προς τα έξω". Ομως η εκτίμηση των Ελλήνων επιτελών είναι πως από σήμερα πάλι, με την επανέναρξη των επεισοδίων για την τελική φάση των ασκήσεων, θα επαναληφθούν τα παρατράγουδα".

    [14] Μητροπολίτης Αττικής

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ τονίζει οτι "τεράστια ποσά σε προσωπικούς λογαριασμούς και αμοιβαία κεφάλαια διακινεί ο Μητροπολίτης Αττικής Παντελεήμονας χωρίς να διευκρινίζεται η προέλευσή τους και κυρίως να δικαιολογούνται από τις φορολογικές του δηλώσεις. Μόνο από ρευστοποιήσεις αμοιβαίων κεφαλαίων ο κ. Παντελεήμων εισέπραξε γύρω στο ένα δισεκατομμύριο και για την ακρίβεια 945.591.419 εκ. δραχμές".

    [15] ΕΣΥ

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ υπογραμμίζει οτι "τα χρέη πνίγουν το Εθνικό Σύστημα Υγεία. Παραμένει παρά τις κατά καιρούς νομοθετικές κυβερνητικές ενέσεις, ο μεγάλος ασθενής. Η "μαύρη τρύπα" που αποτελούν διαρθρωτικό έλλειμμα έφτασε, αισίως, τα 400 δις. δραχμές τα δύο τελευταία χρόνια".

    [16] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:''Καταπέλτης το ΔΝΤ! Σε επικίνδυνο σημείο η ελληνική οικονομία".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:''Ράλι ανόδου με σενάρια για τις τράπεζες. Στις 1.900 μονάδες βρέθηκε ο δείκτης".

    ΚΕΡΔΟΣ:''Φουσκώνουν πάλι τα πανιά της Σοφοκλέους. Επανενεργοποιούνται αδρανείς κωδικοί".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:''15 απειλές για την ελληνική οικονομία επισημαίνει το ΔΝΤ. Κίνδυνος και από τις επικείμενες εκλογές".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ:''Εντυπωσιάζει η δυναμική της Σοφοκλέους. Τράπεζες και ασφάλειες οδηγούν την κούρσα της ανόδου".


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 12 June 2003 - 20:40:55 UTC