Visit the American Hellenic Media Project (AHMP) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 03-06-27

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 27/06/2003
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Σημίτης - Κυβέρνηση - Αλλαγές
  • [04] ΝΔ
  • [05] Γερμανικές αποζημιώσεις
  • [06] Κακοδιοίκηση
  • [07] Κυπριακό
  • [08] Ελληνοτουρκικά
  • [09] ΚΑΠ
  • [10] Έλεγχοι κρατικών δαπανών
  • [11] Προφυλάκιση Μιχαλόπουλου
  • [12] Σεισμικός χάρτης
  • [13] Καύσωνας
  • [14] Συνασπισμός
  • [15] Δίκη 17Ν
  • [16] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [17] Δημόσιο-Ελλείμματα

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 27/06/2003

    Οι αποφάσεις των υπουργών γεωργίας της ΕΕ για την ΚΑΠ, η δίκη της 17Ν, ο νέος σεισμικός χάρτης και η προφυλάκιση του εκδότη Γρηγόρη Μιχαλόπουλου είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Επιδότηση μέχρι 100.000 ευρώ σε μικρομεσαίους . Δύο νέα προγράμματα.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Πρωταθλητές στη ρεμούλα. Σύμφωνα με τα πορίσματα των Επιθεωρητών Δημ. Διοίκησης.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Νέος χάρτης για τους σεισμούς. Τέλος ο μύθος για ασφαλείς περιοχές στην Ελλάδα.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Κόλαση με 44 βαθμούς κελσίου από τη Δευτέρα. Για επίθεση άγριας ζέστης προειδοποιεί η Μετεωρολογική.

    Η ΑΥΓΗ: Κακά νέα για τους αγρότες. Η Κοινή Αγροτική Πολιτική από το 2005.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Ολη η αλήθεια για την 17Ν. Συγκλονιστική κατάθεση του Γ. Κουρή ανατρέπει τα δεδομένα στην Δίκη.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Ακριβότερες οικοδομές. Λόγω εφαρμογής του νέου σεισμικού χάρτη. Η Ελλάδα χωρίζεται σε τρεις ζώνες επικινδυνότητας.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Αλλάζουν όλα στη δόμηση με το νέο αντισεισμικό χάρτη. Ανεβαίνει στην κλίμακα επικινδυνότητας η χώρα μας.

    ΕΘΝΟΣ: Προίκα 35 δις ευρώ στους αγρότες. Νέα ΚΑΠ:Ολες οι ενισχύσεις ανά προϊόν.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Ασύμμετρος και εκπληκτική η προφυλάκισή του! Τα πολιτικοοικονομικά συμφέροντα υπερίσχυσαν του Δικαίου και προφυλάκισαν τον Γρηγόρη Μιχαλόπουλο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Ο νέος χάρτης σεισμικότητας. Αυξήθηκε σε μεγάλο βαθμό η σεισμική επικινδυνότητα δεκάδων περιοχών.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Σεισμοί: Ποιες περιοχές κινδυνεύουν. ΥΠΕΧΩΔΕ: Καταργείται η πράσινη ζώνη στο νέο χάρτη επικινδυνότητας.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ο νέος χάρτης για τα ρίχτερ. Θωρακίζονται οι οικοδομές, καμιά περιοχή άτρωτη πλέον.

    ΕΣΤΙΑ: Προκλητική δήλωσις. Ο πρωθυπουργός παριστάνει ότι ''δεν καταλαβαίνει''.

    Espresso: Ποιός θα κερδίσει στο THE WALL. Η μεγάλη ανατροπή. Πού ποντάρουν τώρα οι παίκτες μετά τον καταποντισμό των φαβορί.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ο νέος σεισμικός χάρτης της χώρας. Αναβάθμιση κινδύνων-Αύξηση κόστους κατασκευής οικιών.

    Ο ΛΟΓΟΣ: ''Ψαλίδι'' στις δαπάνες. Στη δημοσιότητα το νομοσχέδιο για τον έλεγχο των κρατικών δαπανών.

    ΤΑ ΝΕΑ: Στραπάτσο Κρουσταλλάκη στο Εφετείο. ''Πικρό'' αντίο με 115 όχι στην πρότασή του.

    ΝΙΚΗ: Παράταση των επιδοτήσεων. Συμφώνησαν για την ΚΑΠ οι υπουργοί Γεωργίας της ΕΕ.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ:Τι συμβαίνει κύριοι της κυβέρνησης και του υπουργείου Δημόσιας Τάξης;

    Traffic News: Νίκησαν οι άσχετοι στο ''THE WALL''. Ο πατέρας του Βελέντζα μιλά στην traffic.

    Η ΧΩΡΑ: Πού θα χτυπήσουν οι σεισμοί. Τα ρίχτερ απειλούν Αττική, Θεσσαλονίκη και πολλές άλλες περιοχές της Ελλάδας.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Παρανομούν 6 στις 10 υπηρεσίες. Έκθεση των ελεγκτών δημόσιας διοίκησης.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: SOS Ιδού το παραεμπόριο. Κραυγή αγωνίας από τον εμπορικό σύλλογο.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Στο στόχαστρο σκοτεινών δυνάμεων η Θεσσαλονίκη. Περίεργοι μηχανισμοί προσπαθούν να εκθέσουν την πόλη.

    [03] Σημίτης - Κυβέρνηση - Αλλαγές

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υποστηρίζει ότι ''στροφή στα εσωτερικά θέματα πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός κ. Κ. Σημίτης, καθώς με την ολοκλήρωση της συνάντησης κορυφής ΕΕ- ΗΠΑ έπεσε ουσιαστικά η αυλαία της Ελληνικής προεδρίας στην ΕΕ. Είναι ενδεικτικό ότι ο κ. Σημίτης χθες είχε από την Ουάσιγκτον τηλεφωνική επικοινωνία με μέλη της κυβέρνησις από τα οποία ζήτησε την προώθηση συγκεκριμένων θεμάτων στους τομείς ευθύνης τους''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) αναφέρει ότι ''στο εσωτερικό μέτωπο στρέφεται πλέον ο Κώστας Σημίτης και όλοι στο ΠΑΣΟΚ βρίσκονται σε κατάσταση αναμονής εν όψει των εξελίξεων που θα σηματοδοτηθούν από το πλαίσιο των κινήσεων στις οποίες θα προχωρήσει ο πρωθυπουργός''.

    ΤΑ ΝΕΑ εκτιμούν ότι ''εδώ και ημέρες έχει πάψει πια να λειτουργεί η κυβέρνηση, καθώς οι υπουργοί βρίσκονται πλέον υπό τη δαμόκλειο σπάθη του ανασχηματισμού''.

    Η ESPRESSO προσθέτει ότι ''ο δρόμος προς την κατεύθυνση αυτή μόνο με ρόδα δεν είναι στρωμένος. ''Αγκάθια'' τον περιμένουν σε κάθε του βήμα, απειλώντας να τινάξουν στον αέρα τις πρωτοβουλίες του''.

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ, ''το εξάμηνο της Προεδρίας δεν αποτελεί ''συγχωροχάρτι''. Η δυσλειτουργία της κυβερνήσεως παρατηρείται ολόκληρη την τελευταία τριετία και είναι πασιφανής. Ο μόνος που παριστάνει οτι ''δεν καταλαβαίνει'' είναι ο πρωθυπουργός. Η δε δήλωσις του συνιστά ανεπίτρεπτη πρόκληση έναντι του ελληνικού λαού''.

    [04] ΝΔ

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ υποστηρίζει ότι ''κριτική εφ΄όλης της ύλης θα ασκήσει στην κυβέρνηση ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Κ. Καραμανλής στη σημερινή συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματός του . Η ελληνική προεδρία λήγει και ο πρόεδρος της ΝΔ στοχεύει να καυτηριάσει την κυβερνητική αδυναμία για την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων, ενώ θα καλέσει τους βουλευτές να βρίσκονται σε προεκλογική ετοιμότητα''.

    [05] Γερμανικές αποζημιώσεις

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ αναφέρει ότι ''με αιτιολογικό την παραβίασης της αρχής της ετεροδικίας, το Ανώτατο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Καρλσρούης απέρριψε χθες την αγωγή του Αργύρη Σφουντούρη και των αδελφών του με την οποία διεκδικούσαν αποζημίωση από το γερμανικό κράτος για το θάνατο των γονέων τους και την καταστροφή της περιουσίας τους κατά τη διάρκεια επιχείρησης αντιποίνων από μια στρατιωτική μονάδα των SS στις 10 Ιουνίου του 1944, όπου εκτελέστηκαν 213 άμαχοι και πυρπολήθηκε το χωριό''.

    [06] Κακοδιοίκηση

    Η ΑΥΓΗ ισχυρίζεται ότι ''κακοδιοίκηση και παρανομίες κυριαρχούν για άλλη μια χρονιά στην έκθεση του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, το οποίο το 2002 εξέτασε 59 υποθέσεις. Μάλιστα, 10 από αυτές πήραν το δρόμο για τον εισαγγελέα ενώ σε 16 διατάχθηκαν ΕΔΕ. ''Πρωταθλητές'' στη διαφθορά αναδεικνύονται για άλλη μια χρονιά οι ''συνήθεις ύποπτοι'', δηλαδή οι δήμοι και οι νομαρχίες''.

    [07] Κυπριακό

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ σημειώνει ότι ''άλλα άκουσε από τον Ντενκτάς και άλλα στην Αγκυρα ο Αμερικανός συντονιστής Τόμας Γουέστον που διαπίστωσε σκλήρυνση των θέσεων του Ραούφ Ντενκτάς. Στο μεταξύ, ο Ραούφ Ντενκτάς κατηγόρησε τους Τουρκοκύπριους αντιπολιτευόμενους ως πράκτορες ξένων και ισχυρίστηκε οτι οι πληροφορίες που επικαλείται το Συμβούλιο της Ευρώπης για τον εποικισμό προέρχονται από την τουρκοκυπριακή αντιπολίτευση''.

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι ''το σενάριο κυκλοφορεί ευρέως σε πολιτικά πηγαδάκια και στις δύο πλευρές του νησιού, αλλά και στα διπλωματικά σαλόνια της Λευκωσίας: οι Αμερικανοί αποφάσισαν να βάλουν τον Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Ραούφ Ντενκτάς στο περιθώριο όπως ακριβώς έκαναν και με τον παλαιστίνιο ηγέτη κ. Γιάσερ Αραφάτ. Οι ίδιοι συντηρούν τη φωτιά αναμμένη''.

    [08] Ελληνοτουρκικά

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ γράφει ότι ''σε μπαράζ προκλήσεων στο Αιγαίο προέβη χθες το στρατιωτικό κατεστημένο της Άγκυρας μόλις τέσσερις μέρες πριν από την εφαρμογή του καθιερωμένου πλέον θερινού μορατόριουμ στο Αρχιπέλαγος. Αναλυτικότερα, 7 σχηματισμοί αποτελούμενοι από 22 τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη - ορισμένα εξ αυτών οπλισμένα- προέβησαν σε 7 παραβάσεις του FIR Αθηνών και 65 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο''.

    [09] ΚΑΠ

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ισχυρίζεται ότι ''φέρνει'' στην Ελλάδα η νέα ΚΑΠ ένα ποσόν γύρω στο ένα τρις δρχ το χρόνο μέχρι και το 2014 και αποτελεί μια ισχυρή απάντηση της Ευρώπης στις αμερικανικές πιέσεις για απελευθέρωση του εμπορίου. Εχοντας την προεδρία στο συμβούλιο υπουργών Γεωργίας και ένα άρτιο διαπραγματευτικό επιτελείο ο Γ. Δρυς ''φέρνει'' στην αγροτική Ελλάδα ένα τρις. το χρόνο και δίνει έτσι μια βαθιά ανάσα στην κυβέρνηση, η οποία έχει εμπλακεί στην προεκλογική δίνη. Οι αγρότες, που αποτελούσαν μέχρι τώρα τον αδύναμο κρίκο στις κυβερνητικές επιδιώξεις γίνονται η αιχμή της ικανοποίησης αιτημάτων. Η απόφαση για τη νέα ΚΑΠ προκάλεσε αμηχανία στη ΝΔ ο πρόεδρος της οποίας εξαγγέλλει το αγροτικό πρόγραμμά της την Κυριακή στη Λάρισα''.

    Η ΝΙΚΗ προσθέτει ότι ''σε μια συνολικά νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική συμφώνησαν (όχι χωρίς αντιρρήσεις) χθες τα ξημερώματα οι 15. Η Ελλάδα και ο υπουργός Γεωργίας κ. Γεώργιος Δρυς θα πρέπει μάλλον να αισθάνονται δικαιωμένοι. Πρώτον, πέτυχαν μια περίοδο χάριτος για τις ελληνικές γεωργικές επιδοτήσεις μέχρι και το 2014, μια περίοδο αρκετά μεγάλη ώστε οι Ελληνες αγρότες και κτηνοτρόφοι να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Ενα δεύτερο μεγάλο κέρδος είναι ότι στα ευεργετήματα της νέας ΚΑΠ περιλαμβάνονται πλέον και τα αγροτοκτηνοτροφικά προϊόντα των ελληνικών νησιών ως περιφερειακά προϊόντα ενώ εντάχθηκαν στις επιδοτήσεις όλα τα μεσογειακά προϊόντα. Τέλος, η χώρας μας κατάφερε να αυξήσει την ποσόστωση για την επιδότηση του γάλακτος κατά 120.000 τόνους'''.

    [10] Έλεγχοι κρατικών δαπανών

    Ο ΛΟΓΟΣ υποστηρίζει οτι "εξονυχιστικούς ελέγχους σε όλους τους φορείς που διαχειρίζονται κονδύλια του κρατικού προϋπολογισμού του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων αλλά και σε όλες τις δαπάνες του Δημοσίου θα διενεργούν τα Κέντρα Δημοσιονομικού Ελέγχου, η ίδρυση των οποίων προβλέπεται στο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομίας για τον έλεγχο των δημοσίων δαπανών".

    [11] Προφυλάκιση Μιχαλόπουλου

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) αναφέρει οτι "στον Κορυδαλλό οδηγήθηκε ο εκδότης Γρηγόρης Μιχαλόπουλος για τη γνωστή υπόθεση των εκβιασμών σε βάρος επιχειρηματιών. Ο δημοσιογράφος μετά τη δίωρη απολογία του ενώπιον του ανακριτή κ. Νικόλαου Μήλιου, κρίθηκε προφυλακιστέος για τα αδικήματα που βαρύνουν τις πλάτες του σε βαθμό κακουργήματος".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ εκτιμά οτι "Ο κ. Μιχαλόπουλος δεν προφυλακίζεται, ουσιαστικά, ως ύποπτος φυγής ή για τα κακουργήματα τα οποία υποτίθεται οτι έχει διαπράξει, αλλά για πολιτικούς λόγους που έχουν να κάνουν, από κάθε άποψη, με την πλουτοκρατία και την πολιτική".

    [12] Σεισμικός χάρτης

    Το ΕΘΝΟΣ γράφει οτι "ενισχύεται ακόμα περισσότερο η αντισεισμική θωράκιση της χώρας με το νέο Χάρτη Ζωνών Σεισμικής Επικινδυνότητας που τίθεται σε ισχύ από τις αρχές του 2004. Με το νέο Χάρτη καταργείται η ισχύουσα σήμερα χαμηλής σεισμικότητας ζώνη και οι περιοχές που ανήκουν σε αυτή περνούν σε ανώτερη, αυξημένης σεισμικότητας, ζώνη. Η Ελλάδα θα χωρίζεται πλέον σε τρεις ζώνες σεισμικής επικινδυνότητας αντί των τεσσάρων που ισχύουν σήμερα, με αποτέλεσμα να τίθενται αυστηρότερες προδιαγραφές στην κατασκευή των νέων κτιρίων στις περισσότερες περιοχές της χώρας".

    Η ΧΩΡΑ προσθέτει οτι "δραματικές είναι οι ανακατατάξεις στο χάρτη της σεισμικής επικινδυνότητας των διαφόρων περιοχών της χώρας. Ο σεισμικός χάρτης αλλάζει άρδην και τα νησιά του Ιονίου βρίσκονται ξανά στο "κόκκινο" ενώ διάφοροι δήμοι και περιοχές της Αττικής και της Θεσσαλονίκης ανεβαίνουν στην κλίμακα επικινδυνότητας".

    [13] Καύσωνας

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ ισχυρίζεται οτι "κύμα άγριας ζέστης εν όψει! Από τη Δευτέρα η θερμοκρασία θα αρχίσει να ανεβαίνει και οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν για 41 και για 42 βαθμούς Κελσίου θεωρώντας πάντως πως καθόλου απίθανο δεν είναι να "καούμε" ακόμα και με 44 βαθμούς".

    [14] Συνασπισμός

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ σημειώνει οτι "ίσως τελικά στην ερώτηση τι γίνεται στην πλατεία Κουμουνδούρου να μην μπορεί κανείς να απαντήσει με βεβαιότητα. Το μόνο βέβαιο πάντως είναι πως η χθεσινή -επίσημη- αποχώρηση του Πέτρου Κουναλάκη από τον Συνασπισμό δείχνει να είναι η αρχή μιας σειράς εξελίξεων για το κόμμα".

    [15] Δίκη 17Ν

    H Traffic news επισημαίνει οτι "έμμεση επίθεση εναντίον των μαρτύρων υπεράσπισης του Θεολόγου Ψαραδέλλη εξαπέλυσε χθες ο Σάββας Ξηρός. Ο κατηγορούμενος με το "καλημέρα" έκανε σκληρή δήλωση εναντίον των μαρτύρων του Ψαραδέλλη -οι περισσότεροι πρώην μέλη της 4ης Διεθνούς- για την κριτική που άσκησαν κατά της "17Ν". "Δεν νοείται αριστερός ή επαναστάτης αν δεν μπορεί να αναγνωρίσει τον εχθρό του", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Σάββας Ξηρός, δημιουργώντας κλίμα για το τι επρόκειτο να συμβεί στις απολογίες των 19 κατηγορουμένων, όταν ο ένας θα στρέφεται εναντίον του άλλου".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ τονίζει οτι "ανατρέχοντας στην εποχή που διαδραματίζονταν τα γεγονότα και παραθέτοντας συγκεκριμένα περιστατικά, από τη δράση της περιώνυμης τρομοκρατικής οργάνωσης, ο Γιώργος Κουρής κατέδειξε τον αμιγή πολιτικό της χαρακτήρα και τεκμηρίωσε την άποψή του, για τα ιδεολογικά κίνητρα των δραστών της".

    [16] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:''Απαγορεύονται διά νόμου! Τέλος στα ελλείμματα σε δημόσιο-ΔΕΚΟ-Τοπική Αυτοδιοίκηση".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:''Επιχείρηση κάθαρσης από τη διαφθορά. Και οι ελεγκτές θα ελέγχονται".

    ΚΕΡΔΟΣ:''ΥΠΕΧΩΔΕ: Επιβάλλει νέους κανόνες στην οικοδομή. Απαγορεύεται στο εξής η αυτεπιστασία στο κτίσιμο".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:''Προκρούστεια κλίνη η ΚΑΠ για τα μεσογειακά προϊόντα. Ενώ ήδη συζητείται και νέα αναθεώρηση".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ:''Απότομο τέλος στην Emporiki... σεναριολογία. Ο Γιάννης Στουρνάρας ξεκαθάρισε το τοπίο".

    [17] Δημόσιο-Ελλείμματα

    Η ΕΞΠΡΕΣ γράφει οτι "Με στόχο την εμφάνιση ισοσκελισμένων προϋπολογισμών από το 2004 και τη σταδιακή, εντός πενταετίας, εξάλειψη των ελλειμμάτων των ΔΕΚΟ, το υπουργείο Οικονομικών καθιερώνει ένα πολυεπίπεδο πλην γραφειοκρατικό σύστημα ελέγχου των δαπανών. Με νομοσχέδιο, που δημοσιοποιήθηκε χθες, για τον έλεγχο των δημοσίων δαπανών, εγκαταλείπεται η αρχή της "στοχοθέτησης", της αξιολόγησης δηλαδή του κοινωνικού οφέλους των δαπανών, που είχε αρχικώς εξαγγείλει η κυβέρνηση και εισάγεται η αρχή του δημοσιονομικού αποτελέσματος, με τη σύσταση ενός τριψήφιου αριθμού επιτροπών, διευθύνσεων και υπηρεσιών".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 27 June 2003 - 14:56:03 UTC