Browse through our Interesting Nodes of Greek Newspapers & Magazines Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 03-11-20

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 20/11/2003
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Αλβανία - Ελλάδα - Δημοτικές εκλογές
  • [04] Ασφαλιστικό
  • [05] Αναδιάρθρωση αστυνομικών τμημάτων
  • [06] Δημόσιες δαπάνες
  • [07] ΕΣΥ
  • [08] ''Κνωσός Παλάς'' - Πυρκαγιά
  • [09] Κυπριακό
  • [10] ΠΑΣΟΚ
  • [11] ΝΔ
  • [12] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [13] Δημόσιο χρέος

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 20/11/2003

    Η κατάρτιση των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ, η ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Καραμανλή στην Καισαριανή και η πυρκαγιά στο επιβατηγό πλοίο ''Κνωσός Παλάς'' είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): 5.152 θέσεις σε υπουργεία, δήμους, ΟΑΕΔ. Οσα πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Συντάξεις: 10 αλλαγές με νέα όρια ηλικίας. Αναλυτικά οι ρυθμίσεις για όλους τους ασφαλισμένους.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Αναβολή θητείας για τους εθελοντές του 2004. Ανοιξαν και νέα παράθυρα στη στρατολογία.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Παραίτηση Σημίτη με... δύο σενάρια. Χάος στο ΠΑΣΟΚ. Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις: Μ. Αρσένη-Δ. Γκούσκος χθες και Ι. Χαραλαμπόπουλος σήμερα.

    Η ΑΥΓΗ: Εκθεση-καταπέλτης για τα ''διπλά βιβλία'' του κράτους. Το Ελεγκτικό Συνέδριο για τους ειδικούς λογαριασμούς.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Να φύγει η σαβούρα από το ΠΑΣΟΚ. Για να ξεβρωμίσει η Δημοκρατική Παράταξη.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Αύριο τα ονόματα. Ποιοί φεύγουν και ποιοί έρχονται. Τα όργανα του ΠΑΣΟΚ αποφασίζουν για τα ψηφοδέλτια.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Οι δέκα αλλαγές στις συντάξεις από το 2004. Πως διαμορφώνεται το τοπίο για χιλιάδες ασφαλισμένους.

    ΕΘΝΟΣ: Πακέτο με 10 αλλαγές για τις συντάξεις το 2004. Ορια ηλικίας, τρόπος υπολογισμού, ύψος αυξήσεων, διαδοχική ασφάλιση.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Η... μεγάλη απόδραση συνεχίζεται, το ''τελεσίγραφο'' λήγει. Ενώ ο Κάρολος Παπούλιας άναψε νέες φωτιές στο αρχηγείο του ΠΑΣΟΚ, με την δήλωσή του οτι ''...κάτι δεν πάει καλά στο κόμμα''.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Οι δέκα αλλαγές στο ασφαλιστικό. Αυξάνεται κατά έξι μήνες το όριο συνταξιοδότησης από 1η Ιανουαρίου 2004.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ομολογία αποτυχίας του ΕΣΥ 20 χρόνια μετά. Υγεία: Υπουργοί που το υπηρέτησαν παραδέχονται πως δεν λειτούργησε.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Το κυνήγι των ονομάτων. Με ποιούς επιχειρεί ανανέωση ο Σημίτης.

    ΕΣΤΙΑ: Τερατώδης αύξησις των δημοσίων δαπανών. Την 20ετία διακυβερνήσεως του ΠΑΣΟΚ 30πλασιάσθηκαν.

    Espresso: Σε ψυχιατρική κλινική παίκτρια της ''Φάρμας''. Μετά τον τραγικό θάνατο του αγαπημένου της.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Παρέμβαση Παπανδρέου στην κρίση. Διπλής αναγνώσεως δήλωση ''στήριξης''. Εκπλήξεις προσδοκά ο Απ. Κακλαμάνης.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Γιώργος στηρίζει Κώστα. Αποδοκίμασε τα σενάρια ο υπουργός Εξωτερικών.

    ΤΑ ΝΕΑ: Ρελάνς Σημίτη με Γιώργο και λίστες. Σήμερα τα ψηφοδέλτια στο Εκτελεστικό.

    ΝΙΚΗ: Ο Γ. Παπανδρέου δίνει τέλος στα σενάρια: Στηρίζω τον Σημίτη.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ''Αμερικανάκια'' θέλουν τα παιδιά μας. Προκλητικό εγχειρίδιο στα σχολεία.

    Traffic News: Πήρε ''φωτιά'' ο ΑΝΤ-1 από Κουλούρη και Παπακώστα. Χαμός στην εκπομπή του Παπαδάκη.

    Η ΧΩΡΑ: 10 αλλαγές στο ασφαλιστικό. Αναλυτικά όλα όσα θα ισχύσουν στις συντάξεις από 1/1/2004.

    City Press: Εθνικό Σύστημα Υγείας: Ούτε δωρεάν ούτε δημόσιο.

    MetroRAMA: Τεχνολογική κατάρτιση άνεργων πτυχιούχων. Πρόγραμμα του υπ. Εργασίας για 3.337 αποφοίτους ΑΕΙ και ΤΕΙ.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Ασφαλιστικό: οι δέκα αλλαγές.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Σιωπή επέβαλε ο Γ. Παπανδρέου. Στην Α' Θεσσαλονίκης το ΠΑΣΟΚ δεν συμπληρώνει ψηφοδέλτιο.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Ερευνα του ΑΠΘ: 6% μπροστά η Νέα Δημοκρατία.

    [03] Αλβανία - Ελλάδα - Δημοτικές εκλογές

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) γράφει ότι ''ενώπιον των ευθυνών της για την τροπή που έλαβαν οι επαναληπτικές εκλογές στη Χειμάρρα φέρνει την κυβέρνηση και την ηγεσία του ΥΠΕΞ η Νέα Δημοκρατία ζητώντας εξηγήσεις για την πρόσφατη στάση της και κυρίως την αδράνειά της για τα επεισόδια σε βάρος της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία''.

    [04] Ασφαλιστικό

    Η ΧΩΡΑ αναφέρει ότι ''ριζικές μεταβολές σε δέκα βασικά σημεία της ασφάλισης και της συνταξιοδότησης προβλέπονται στο νέο νομοσχέδιο που κατατίθεται σύντομα στη Βουλή. Μεταξύ αυτών αναπροσαρμόζονται οι συντάξεις των δημοσίων υπαλλήλων αυξάνεται το ΕΚΑΣ , ενώ οι βασικές συντάξεις του ΟΓΑ διαμορφώνονται στα 200 ευρώ από 1/1/2004. Επίσης, καταρτίζεται νέος πίνακας με τα βαρέα και ανθυγιεινά στα οποία υπάγονται επιπλέον κατηγορίες μισθωτών. Αλλαγές προβλέπονται και σε όσους έχουν ασφαλιστεί διαδοχικά σε δύο ή περισσότερα Ταμεία''.

    [05] Αναδιάρθρωση αστυνομικών τμημάτων

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ σημειώνει ότι ''αναδιάρθρωση εκ βάθρων της Ασφάλειας με τη δημιουργία τμημάτων, ανεξαρτήτων από τα κατά τόπους Α/Τ επιχειρεί ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. και το υπουργείο Δημ. Τάξης σε μια προσπάθεια για καλύτερη αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και κυρίως την οργανωμένων μορφών της''.

    [06] Δημόσιες δαπάνες

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ,''οι δαπάνες του κράτους διογκώθηκαν με ρυθμό πολύ υψηλότερο εκείνου που δικαιολογούσε η ίδια η οικονομία. Κατασπαταλήθηκαν αστρονομικά κονδύλια-εθνικά και ευρωπαϊκά- σε σκοπούς που δεν προσέφεραν τίποτε στην ανάπτυξη. Και τελικά προξένησαν στην οικονομία ακόμη μεγαλύτερη ζημιά''.

    Η ΑΥΓΗ προσθέτει ότι ''βαρύτατα εκτεθειμένη για τη δημοσιονομική διαχείριση που ασκεί μέσω των ''διπλών βιβλίων'' του κράτους αφήνει την κυβέρνηση Σημίτη η φετινή έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που συνοδεύει τον προϋπολογισμό''.

    [07] ΕΣΥ

    Η City Press υποστηρίζει ότι '' σε αποτυχία οδηγείται το ΕΣΥ με βάση τα συμπεράσματα Συνεδρίου που οργανώθηκε υπό την αιγίδα του υπουργείου Υγείας με θέμα ''ΕΣΥ: 20 χρόνια μετά. Διδάγματα από την ιστορική εμπειρία''. Χαρακτηριστική η επισήμανση του Δημήτρη Κρεμαστινού (υπουργός Υγείας 1993-1996) η ιδιωτική διείσδυση στον τομέα της Υγείας ανερχόταν στο 29%-30%. Σήμερα το ποσοστό αυτό έχει φτάσει το 55%. Την επόμενη δεκαετία θα ανέρχεται στο 75%''.

    [08] ''Κνωσός Παλάς'' - Πυρκαγιά

    Το metroRAMA γράφει ότι ''μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για όσα συνέβησαν χθες το πρωί στο λιμάνι του Ηρακλείου κατά τον κατάπλου του ''Κνωσός Παλάς'' κατέθεσε στον εισαγγελέα Ηρακλείου ο γγ της Περιφέρειας Κρήτης. Οι 1.040 επιβάτες και τα 116 μέλη του πληρώματος του πλοίου κινδύνευσαν όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο γκαράζ του λίγο έξω από το Ηράκλειο''.

    [09] Κυπριακό

    Η ESPRESSO υποστηρίζει ότι ''η αμερικανική διπλωματία εντείνει τις πιέσεις της προς την Αγκυρα ώστε να μην ευοδωθούν οι προσπάθειες του Ντενκτάς για σφετερισμό του τίτλου του εκπροσώπου των Τουρκοκυπρίων να γίνει ''αλλαγή φρουράς'' και να ανοίξει ο δρόμος για την επίλυση του Κυπριακού''.

    Σύμφωνα με το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, ''να τελεί εν αναμονή των εκλογών στο ψευδοκράτος εμφανίστηκε ο εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών Τ. Γουέστον ο οποίος παρ΄όλα αυτά πραγματοποιεί τα συνηθισμένα ''ταξιδάκια'' του στο τρίγωνο Αθήνας - Λευκωσίας-Αγκυρας''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ σημειώνει ότι '' να αναβληθεί η εξέταση υποθέσεων παρόμοιων με αυτή της Τιτίνας Λοϊζίδου αλλά και να μην αποτελεί νομικό προηγούμενο αυτή η υπόθεση, ζητά η Τουρκία από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων προκειμένου να πληρώσει την αποζημίωση των 900.000 δολαρίων που έχει επιδικαστεί για στέρηση της απόλαυσης της περιουσίας της στην κατεχόμενη Κερύνεια''.

    [10] ΠΑΣΟΚ

    Η ΝΙΚΗ υποστηρίζει οτι "την αμέριστη πολιτική στήριξη στον Κ. Σημίτη επανέλαβε χθες ο υπουργός Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου, σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα φιλικά προσκείμενων προς τη ΝΔ εφημερίδων, που τον φέρουν να αναλαμβάνει πριν τις εκλογές πρωτοβουλία για να διεκδικήσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ".

    Ο ΛΟΓΟΣ αναφέρει οτι "αποδοκίμασε τα σενάρια περί αλλαγής ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ ο υπουργός Εξωτερικών κ. Γιώργος Παπανδρέου, το κλίμα όμως παραμένει "μουντό" στο ΠΑΣΟΚ, λόγω του κύματος αποχωρήσεων βουλευτών από το κυβερνών κόμμα. Γικόνογλου, Γκούσκος, Μαλέσιος, Μπένος και η Μαρία Αρσένη επιβεβαίωσαν χθες οτι δεν θα είναι υποψήφιοι, ανεβάζοντας τον αριθμό των αποχωρούντων σε 17".

    Τα ΝΕΑ επισημαίνουν οτι "στήριξη στον Κώστα Σημίτη πρόσφερε με ξεκάθαρη δήλωσή του ο Γιώργος Παπανδρέου, δίνοντας παράλληλα τέλος στο πλήθος των σεναρίων που κυκλοφορούν σε σχέση με τον ίδιο και με το θέμα της διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Παπανδρέου που φερόταν (από μερίδα του προσκείμενου στη Νέα Δημοκρατία Τύπου) να κινείται για την ανατροπή του Κ. Σημίτη διέψευσε με έντονο τρόπο οτι είναι στις προθέσεις του κάτι τέτοιο. "Σέβομαι τους θεσμούς (...) Στήριζα, στηρίζω και θα στηρίζω τις αποφάσεις του Πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ Κώστα Σημίτη".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ γράφει οτι "ο υπουργός Εξωτερικών κ. Γιώργος Παπανδρέου αναγκάσθηκε να παρέμβει και να δηλώσει νομιμοφροσύνη στον πρωθυπουργό κ. Κώστα Σημίτη, σημειώνοντας όμως οτι θα στηρίξει τις όποιες αποφάσεις του. Η παρέμβαση του κ. Παπανδρέου κατευναστική εκ πρώτης όψεως, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας αλλαγής εν πλω στη διαδρομή προς τις κάλπες".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ σημειώνει οτι "σύμφωνα με πληροφορίες, χθες το πρωί υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού με τον υπουργό Εξωτερικών και λίγο αργότερα ο Γ. Παπανδρέου προέβη σε δηλώσεις διάψευσης, σχετικά με τις πληροφορίες που τον εμφάνιζαν να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για τη διάσωση του ΠΑΣΟΚ, μετά την ογκούμενη δυσαρέσκεια που εκδηλώνεται κατά του Κ. Σημίτη".

    Η Traffic news εκτιμά οτι "από τη Χαριλάου Τρικούπη, αλλά και από κυβερνητικά στελέχη γίνεται προσπάθεια υποβάθμισης της σημασίας της τάσης αποχώρησης βουλευτών του ΠΑΣΟΚ από την ΚΟ υποστηρίζοντας οτι αποσύρονται οι βουλευτές που δεν έχουν πιθανότητα επανεκλογής".

    Το ΒΗΜΑ προσθέτει οτι "κρίσιμο 48ωρο αρχίζει για το κυβερνών κόμμα, με τη διπλή -σήμερα- συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου και την αυριανή σύνοδο της Κεντρικής Επιτροπής, κατά την οποίαν ο πρωθυπουργός κ. Κ. Σημίτης θα ξεκαθαρίσει με εισήγησή του το τοπίο και θα ληφθούν αποφάσεις για τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ, τα οποία θα δοθούν εν συνεχεία στη δημοσιότητα. Τα κομματικά όργανα θα ανακοινώσουν επισήμως και τις νέες υποψηφιότητες, ανάμεσα στις οποίες περιλαμβάνονται και τα λεγόμενα "λαμπερά ονόματα" που προέρχονται από τους χώρους του θεάτρου, του αθλητισμού και του πολιτισμού".

    Το ΕΘΝΟΣ ισχυρίζεται οτι "μεγάλη ανανέωση και πρόσωπα -εκπλήξεις, ιδιαίτερα για τις τοπικές κοινωνίες, περιλαμβάνουν τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ. Συζητήθηκε η υποψηφιότητα της ηθοποιού Αντζελας Γκερέκου, συζύγου του τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλου, αλλά δεν υιοθετήθηκε. Αξίζει να σημειωθεί πως ιδιαίτερα θετική απήχηση είχαν οι υποψηφιότητες του κ. Γ. Δημαρά και της κ. Αννας Βερούλη στη Β΄Αθηνών, του κ. Π. Κουναλάκη στο Ηράκλειο και του πρώην πρύτανη του πανεπιστημίου Κρήτης Γ. Γραμματικάκη (πιθανότατα σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας)".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υπογραμμίζει οτι "με οργή και αγανάκτηση ο κόσμος της δημοκρατικής παράταξης παρακολουθεί το τελευταίο διάστημα τα βρώμικα παιχνιδάκια ορισμένων αποτυχημένων και απόβλητων της πολιτικής οι οποίοι στην απελπισία τους επιχειρούν να πολιτικοποιήσουν τα προσωπικά τους προβλήματα και να παρασύρουν το ΠΑΣΟΚ σε επικίνδυνες περιπέτειες".

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ τονίζει οτι "στα πρότυπα των νέων "Εργατικών" του Βρετανού πρωθυπουργού Τόνι Μπλερ θα επιχειρήσει ο πρωθυπουργός να προσαρμόσει την πολιτική ταυτότητα του ΠΑΣΟΚ, με το ευφυολόγημα των "Νέων Σοσιαλιστών". Ο Κώστας Σημίτης παρουσιάζει σήμερα σε ειδική εκδήλωση στο Ζάππειο την πολιτική διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ στο πλαίσιο της οποίας θα ανακοινώσει και τις κατευθύνσεις της πολιτικής 2004-2008".

    [11] ΝΔ

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει ότι ''για μετωπική σύγκρουση με την κυβέρνηση ετοιμάζεται η ΝΔ κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού με πίεση σε όλα τα επίπεδα. Τεκμηριωμένο λόγο και όχι λεονταρισμούς ζήτησε από τους εισηγητές της ΝΔ ο Κ. Καραμανλής. Διορθωτικό προϋπολογισμό θα καταθέσει η κυβέρνηση της ΝΔ δηλώνει ο Γ. Αλογοσκούφης''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) υποστηρίζει ότι ''νέο άνοιγμα στους πολίτες με διαφορετικά πολιτικά πιστεύω έκανε ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Κ. Καραμανλής χθες βράδυ στην Καισαριανή, συνεχίζοντας το πρόγραμμα επισκέψεών του σε περιοχές του Λεκανοπεδίου και του διαλόγου του με τοπικούς φορείς''.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ προσθέτει ότι ''γενναίο άνοιγμα προς την Αριστερά έκανε χθες ο πρόεδρος της ΝΔ από την πόλη που ταυτίστηκε με τους αριστερούς την Καισαριανή, απ΄όπου απέστειλε μήνυμα ενότητας τονίζοντας οτι την επομένη των εκλογών ''θα συγκροτήσουμε μια κυβέρνηση όλων των Ελλήνων''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ επισημαίνει ότι ''μια νέα δήλωση -γκάφα ενός βουλευτής της προκάλεσε νέες αναταράξεις στη ΝΔ , την ώρα που όλοι προσπαθούσαν να υποβαθμίσουν το θέμα που είχε δημιουργηθεί προχτές από τις βολές Πολύδωρα εναντίον Σουφλιά και Αβραμόπουλου. Η δήλωση, φυσικά τηλεοπτική, ανήκει στον βουλευτή της Β Αθηνών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και είναι ...πρωτότυπη για συντηρητικό πολιτικό. ''Είναι-είπε -αναφαίρετο δικαίωμα οποιουδήποτε να καίει τη σημαία. Θα προασπίζουμε το δικαίωμά του αυτό όσο κι αν διαφωνούμε''.

    [12] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:'' Δέσμιοι του χρέους.....Πρώτη η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ενωση σε δαπάνες για τόκους''.

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:'' Βόμβα Μπους σε αγορές και εμπόριο. Απειλή παγκόσμιου εμπορικού πολέμου''.

    ΚΕΡΔΟΣ:'' Ερχονται οι ''ράμπο'' και για το παρεμπόριο. Νέοι όροι για τις άδειες σε υπαίθριο και πλανόδιο εμπόριο''.

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:'' Χωρίς εγγραφές δαπάνες δημοσίου και χρέη 16 δις. ευρώ. Το Ελεγκτικό Συνέδριο διαπιστώνει αταξία στον προϋπολογισμό''.

    [13] Δημόσιο χρέος

    Η ΕΞΠΡΕΣ αναφέρει ότι "βραχνά" για τη δημοσιονομική διαχείριση εξακολουθούν να αποτελούν οι υψηλές δαπάνες για την εξυπηρέτηση του δημόσιου χρέους".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 20 November 2003 - 16:21:53 UTC