Browse through our Interesting Nodes for Greek Language Instruction, Studies & Services Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 04-11-03

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 3/11/2004
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Εργατικές κατοικίες
  • [04] ΚΕΠ- Προσλήψεις
  • [05] Χρηματιστήριο
  • [06] Σρέντερ για "Μακεδονία"
  • [07] Ελληνοτουρκικά
  • [08] Δηλώσεις Διοικητή Εθνικής Τράπεζας Αράπογλου
  • [09] ΗΠΑ-Εκλογές
  • [10] Οικονομία-Φορολογία
  • [11] ΠΑΣΟΚ
  • [12] Νέα Δημοκρατία
  • [13] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [14] Δηλώσεις Αράπογλου

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 3/11/2004

    Οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, οι δηλώσεις του προέδρου της Εθνικής Τράπεζας, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, το θέμα του Χρηματιστηρίου, είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Το θρίλερ με τον Mr. President. Φλόριντα, Οχάιο, Πενσιλβάνια κρίνουν το αποτέλεσμα.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): 4.000 προσλήψεις με μόρια. Για την κάλυψη θέσεων μόνιμου προσωπικού στα 940 ΚΕΠ.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Σε εκλογική ετοιμότητα η ΝΔ. Τι εντολές έδωσε ο Μεϊμαράκης στα κομματικά στελέχη της Ρηγίλλης.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Σπίτια-δώρο σε χιλιάδες εργαζόμενους. Η κυβέρνηση γκρεμίζει στρατόπεδα και κτίζει "Ολυμπιακά χωριά".

    Η ΑΥΓΗ: Διγλωσσία για την ανεργία. Ο διοικητής της Εθνικής Τράπεζας υποστηρίζει τη χρησιμότητα της βραχυπρόθεσμης ανεργίας.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Κανένας δικαστής δεν μπορεί να κουκουλώσει την μεγάλη λεηλασία που έγινε στην Σοφοκλέους. Έκανε πολύ καλά και επενέβη ο υπουργός Δικαιοσύνης μετά το περίεργο βούλευμα που έβγαζε λάδι τα λαμόγια του Χρηματιστηρίου.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Η νύχτα βγάζει Πρόεδρο...Μπροστά ο Κέρι στα πρώτα exit polls. Πρωτοφανής προσέλευση των αμερικανών ψηφοφόρων στις κάλπες.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Χίλια νέα σπίτια για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. Λύση στο στεγαστικό των στρατιωτικών δίνει η κυβέρνηση.

    ΕΘΝΟΣ: Η επόμενη μέρα για τον πλανήτη. Αμερικανικές εκλογές: Ελπίδες σε όλο τον κόσμο για ανατροπή του Μπους.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Η Μακεδονία είναι υπόθεση ελληνική . Ο Γερμανός Καγκελάριος ξεκαθάρισε στον Σκοπιανό ομόλογό του.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Νέα θύελλα στο ΠΑΣΟΚ. Το κόμμα είναι νεκρό, φέρεται να είπε για δεύτερη φορά ο Πάγκαλος στον Γ. Παπανδρέου.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Σπίτια σε στρατιωτικούς και δικαιούχους του ΟΕΚ. Εντυπωσιακό πρόγραμμα στέγασης από τα υπουργεία Άμυνας - Απασχόλησης.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Τι ξημερώνει για τον πλανήτη; Αλλαγή με Κέρι δείχνουν έξιτ πολ και πρώτα αποτελέσματα, αλλά...

    ΕΣΤΙΑ: Ανεπαρκής μείωσις των συντελεστών φόρου. Η άμεση φορολογία παραμένει ανεπίτρεπτα υψηλή.

    ESPRESSO: Οριστική ρήξη στη σχέση Αθηνάς - Ρουσέλ. Τι οδήγησε στη μεγάλη κόντρα κόρη και πατέρα.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Σε ιστορική καμπή οι ΗΠΑ. Με πρωτοφανές πάθος, οι Αμερικανοί ψήφισαν για διατήρηση ή αλλαγή πολιτικής πορείας.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Υψηλοί τόνοι από κυβέρνηση-ΠΑΣΟΚ για το Χρηματιστήριο. Κόντρα για την επίμαχη περίοδο 1999-2000 και τις ευθύνες.

    ΤΑ ΝΕΑ: Διχασμένη Αμερική. Ρεκόρ συμμετοχής. Πρωτοφανής πόλωση λόγω Ιράκ.

    Η ΝΙΚΗ: Έλλειμμα δημοκρατίας. Αναξιόπιστο το σύστημα εκλογής Πλανητάρχη. Επιτυχία η μείωση της αποχής των ψηφοφόρων!

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Μέτρα ανακούφισης ζητά το ΚΚΕ. "Καινέ" τα λαϊκά νοικοκυριά οι τιμές των καυσίμων.

    TRAFFIC NEWS: Με έδιωξαν γιατί είμαι ομοφυλόφιλος. Συνέντευξη με τον Χατζηστεφάνου.

    Η ΧΩΡΑ: Ξεκινάει ο βρώμικος πόλεμος κατά του Καραμανλή. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης επιβεβαιώνει όλα τα δημοσιεύματα της "ΧΩΡΑΣ". Προσπαθούν να κουκουλώσουν το Χρηματιστήριο και τις άλλες απάτες της συμμορίας Σημίτη.

    City Press: Σκληρές συγκρούσεις σε 3 μέτωπα: Υπόθεση Χρηματιστηρίου, Εξεταστική Επιτροπή, Διαπλοκολογία.

    Μetro: Μετωπική για τις "φούσκες". Αιτία σύγκρουσης η εντολή για έφεση στο απαλλακτικό βούλευμα.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Κινδυνεύουν ασθενείς! Θεσσαλονίκη: Καταγγελίες-σοκ για νοσοκομεία.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Αμαρτωλό χρηματιστήριο.

    [03] Εργατικές κατοικίες

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ υποστηρίζει ότι "πρόγραμμα κατασκευής εργατικών κατοικιών στα πρότυπα του Ολυμπιακού Χωριού - σε μέχρι τώρα στρατόπεδα- οι οποίες θα παραχωρηθούν δωρεάν σε χιλιάδες εργαζομένους, υλοποιεί η κυβέρνηση. Παράλληλα, θα κατασκευαστούν και 1.000 κατοικίες για τους στρατιωτικούς. Την ιστορική αυτή απόφαση έλαβαν χθες οι υπουργοί Π. παναγιωτόπουλος και Σπ. Σπηλιωτόπουλος."

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ αναφέρει ότι "την απόφαση - σταθμό η οποία λύνει οριστικά το στεγαστικό πρόβλημα χιλιάδων στρατιωτικών αλλά και χαμηλόμισθων οικογενειών, ανακοίνωσαν και επίσημα χθες οι υπουργοί Εθνικής Άμυνας Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος και Απασχόλησης Πάνος Παναγιωτόπουλος μετά τη συνάντηση που είχαν στο ΥΕΘΑ".

    [04] ΚΕΠ- Προσλήψεις

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) γράφει ότι " στην επάνδρωση των 940 ΚΕΠ της χώρας με μόνιμο προσωπικό προχωρά το υπουργείο Δημόσιας Διοίκησης με τους ήδη υπηρετούντες να διαθέτουν αυξημένες πιθανότητα να καταλάβουν μία από τις 4.000 θέσεις που θα προκηρυχθούν εντός του 2005".

    [05] Χρηματιστήριο

    Η ΧΩΡΑ γράφει ότι "λάσπη κατά κυβερνητικών στελεχών και κομματικών παραγόντων ρίχνει η διαπλοκή στην προσπάθειά της να κουκουλώσει τα εγκλήματα του Χρηματιστηρίου και τις απάτες της παρέας του Σημίτη. Ο γραμματέας της ΝΔ Β. ΜΕϊμαράκης κατήγγειλε χθες ότι η βαρονία ενεργεί κατά αυτόν τον τρόπο στο πλαίσιο οργανωμένου σχεδίου εις βάρος του Κ. Καραμανλή. Την ίδια ώρα η κοινή γνώμη χαρακτηρίζει απαράδεκτες τις δηλώσεις των δικαστικών λειτουργών περί παρεμβάσεως στη Δικαιοσύνη".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υποστηρίζει ότι " πολύ σωστά ο υπουργός Δικαιοσύνης Αναστάσιος Παπαληγούρας παρενέβη για την υπόθεση του χρηματιστηρίου και σε συνάντησή του με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Δημήτριο Λινό του ζήτησε να ασκήσει έφεση στο βούλευμα με το οποίο μένουν ατιμώρητα τα λαμόγια που ευθύνονται για το γεγονός ότι έχασαν τις οικονομίες τους πάνω από 1,5 εκατομμύριο Έλληνες. Είναι υποχρέωση της πολιτείας να προφυλάσσει τους πολίτες και να εγγυάται την καλή λειτουργία της δικαιοσύνης".

    Σύμφωνα με το ΛΟΓΟ "στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης βρέθηκε χθες η συνάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης Αναστάσιου Παπαληγούρα με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Δημήτρη Λινού για το ενδεχόμενο άσκησης έφεσης κατά απαλλακτικού βουλεύματος για το Χρηματιστήριο. Παράλληλα ο κ. Λινός διαβίβασε χθες στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών με το οποίο έπαυσε οριστικά η δίωξη κατά των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Χρηματιστηρίου Αθηνών και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς προκειμένου να ερευνηθεί η δυνατότητα ή μη άσκησης έφεσης κατά του επίμαχου βουλεύματος".

    Το metro εκτιμά ότι "σκληρή κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και ΠΑΣΟΚ ξέσπασε με αφορμή τηνπρωτοβουλία του υπουργού Δικαιοσύνης Αναστάση Παπαληγούρα να ζητήσει από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να ασκήσει έφεση κατά του απαλλακτικού βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών για την υπόθεση του Χρηματιστηρίου προκειμένου να διερευνηθεί σε βάθος η υπόθεση".

    H TRAFFIC NEWS σημειώνει ότι "όσοι καταγγέλλουν παρέμβαση επιδιώκουν συγκάλυψη" υποστήριξε χθες ο υπουργός Δικαιοσύνης Αναστάσιος Παπαληγούρας μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν για την παρέμβασή του προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Δημήτρη Λινό σχετικά με το απαλλακτικό βούλευμα για την υπόθεση του Χρηματιστηρίου".

    [06] Σρέντερ για "Μακεδονία"

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ γράφει ότι "ο Γερμανός Καγκελάριος έκοψε τον βήχα της Γερμανικής Βουλής (Bundestag), η οποία με ψήφισμά της αποδέχεται να πάρουν τα Σκόπια το όνομα "Δημοκρατία της Μακεδονίας". Ταυτόχρονα, συνέστησε στον πρωθυπουργό των Σκοπίων Χάρι Κοστόφ να επιδιώξει λύση στο ζήτημα μέσω του διαλόγου".

    [07] Ελληνοτουρκικά

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ υποστηρίζει ότι "τεντώνει το σκοινί στο Αιγαίο . Χθες αεροσκάφη της επιχείρησαν εντός FIR Αθηνών και εθνικού εναέριου χώρου αναγνώριση ελικοπτέρου του Στρατού στη Ρόδο, πετώντας σε απόσταση 500 ποδών από αυτό και αναγκάζοντάς το σε αλλαγή πορείας. Η Ελλάδα αντιδρά με ψυχραιμία και παρακολουθεί προσεκτικά την τουρκική προκλητικότητα".

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι "σε "πόλεμο" προκλήσεων με παραβιάσεις και επικίνδυνες παρενοχλήσεις με αεροσκάφη και ελικόπτερα, αλλά και διπλωματικά διαβήματα για ...παραβιάσεις των..."χωρικών υδάτων τους...δυτικά των Ιμία (!) έχει αποδοθεί η Άγκυρα, η οποία ημέρα την ημέρα διαφοροποιεί τη συμπεριφορά της στο Αιγαίο επί το προκλητικότερων".

    [08] Δηλώσεις Διοικητή Εθνικής Τράπεζας Αράπογλου

    H CITY PRESS αναφέρει ότι "ο διοικητής της Εθνικής Τράπεζας υποστήριξε την ανάγκη διακοπής της επιδότησης προβληματικών επιχειρήσεων. Κατά την άποψή του ακόμη και η προσωρινή αύξηση του ποσοστού ανεργίας δικαιολογείται προκειμένου να επιτύχουμε την παραγωγική αναδιάρθρωση της οικονομίας μας και να εξασφαλίσουμε έτσι την αύξηση της απασχόλησης σε σταθερή βάση".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ προσθέτει ότι "ο επικεφαλής της μεγαλύτερης τράπεζας της χώρας έθεσε στο τραπέζι σειρά "απαγορευμένων" θεμάτων όπως η αγορά εργασίας, το Ασφαλιστικό, ο ρόλος του κράτους, απευθύνοντας μηνύματα για πολλούς αποδέκτες: την κυβέρνηση για την ανάγκη άμεσης λήψης γενναίων αποφάσεων και προώθησης διαρθρωτικών αλλαγών σε πολλά μέτωπα, όπως στις εργασιακές σχέσεις, στη μείωση του δημόσιου τομέα στη μεταρρύθμιση της Δημόσιας Διοίκησης στην Παιδεία και στο Ασφαλιστικό. Τα κόμματα για την υποχρέωση τους να δρουν με εθνικά κριτήρια βάζοντας τέρμα στην παλαιοκομματική αντίληψη που καταδικάζει τη χώρα σε οπισθοδρόμηση".

    Σύμφωνα με την ΑΥΓΗ "σε μια περίοδο κατά την οποία η ανεργία καλπάζει πάνω από 11% παρατηρείται κάμψη της οικονομικής ανάπτυξης και διεθνώς οικονομική επιβράδυνση, ο πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας Τάκης Αράπογλου υπερασπίστηκε την ανεργία ως επιλογή για την αναδιάρθρωση της οικονομίας και υποστήριξε ότι "πολλές επιχειρήσεις πρέπει να κλείσουν γιατί δεν είναι ανταγωνιστικές".

    [09] ΗΠΑ-Εκλογές

    Η ΝΙΚΗ εκτιμά ότι "με το φόβο της νοθείας και των παρατυπιών, με περισσότερους από 100 ξένους παρατηρητές του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη να εποπτεύουν την εκλογική διαδικασία".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) προσθέτει ότι "πόρτα-πόρτα και ψήφο-ψήφο εξελίχθηκε μέχρι το τελευταίο λεπτό η εκλογική αναμέτρηση για τον νέο "πλανητάρχη" με τον Μπους να τηλεφωνεί ο ίδιος σε ψηφοφόρους και να ζητεί την υποστήριξή τους. Όταν έκλεισαν οι κάλπες, μια νέα σκληρή διαμάχη εξελίχθηκε, με "στρατηγούς" τους δικηγόρους των δύο υποψηφίων".

    Η Espresso επισημαίνει ότι "ο "χορός" των εκατομμυρίων δολαρίων άρχισε πριν από ένα χρόνο, με ένα και μοναδικό στόχο: να εκλέξει τον επόμενο πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών και να προστατέψει τα τεράστια οικονομικά συμφέροντα που κινούν τα νήματα σε όλο τον πλανήτη".

    Το ΕΘΝΟΣ ισχυρίζεται ότι "τις συνέπειες που έχει για τις παγκόσμιες εξελίξεις η πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση των τελευταίων ετών στις ΗΠΑ, προσμετρά σήμερα η διεθνής κοινότητα. Τα σοβαρότερα ζητήματα της επόμενης μέρας αφορούν την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, τις σχέσεις με την Ευρώπη, τις εξελίξεις στα Βαλκάνια και τον Τρίτο Κόσμο, αλά και τα οικολογικά προβλήματα".

    Το ΒΗΜΑ υπογραμμίζει ότι "αδιάφοροι και "απολιτίκ" οι Αμερικανοί; Στις εφετινές εκλογές φαίνεται ότι καταρρίφθηκαν αυτά τα στερεότυπα. Οι ΗΠΑ βίωσαν πρωτόγνωρες καταστάσεις κομματικού φανατισμού - ως και μαθητές στα σχολεία τσακώνονταν για τα πολιτικά. Παράλληλα κάθε κόμμα εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση για να καλλιεργήσει, διαδίδοντας υπερβολές, τον φόβο των ψηφοφόρων για το αντίπαλο κόμμα".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ τονίζει ότι "η πόλωση ήταν επίσης πρωτοφανής, εξαιτίας του κλίματος που επικράτησε από την πολιτική του Μπους στον "πόλεμο κατά της τρομοκρατίας" και τα όσα συμβαίνουν στο Ιράκ. Δικαίως, επομένως, τίθεται το ερώτημα "τι ξημερώνει για τον πλανήτη;" και ποια θα είναι η πολιτική της υπερδύναμης, όποιος και αν είναι τελικά ο νικητής".

    [10] Οικονομία-Φορολογία

    Η ΕΣΤΙΑ υποστηρίζει ότι "ανεπαρκείς κρίνονται οι εξαγγελθείσες μειώσεις των συντελεστών φόρου που θα περιλαμβάνονται στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο. Ιδίως μάλιστα για το έτος 2005, στα μεν φυσικά πρόσωπα δεν θα υπάρξει καμία μείωσις του ανωτάτου συντελεστού φορολογίας, ενώ στις επιχειρήσεις οι μειώσεις περιορίζονται από 1 έως 3 ποσοστιαίες μονάδες".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ αναφέρει ότι "τη λήψη συγκεκριμένων μέτρων για την ανακούφιση των λαϊκών στρωμάτων ζητάει το ΚΚΕ, με αφορμή τις υψηλές τιμές στα καύσιμα και ιδιαίτερα στο πετρέλαιο θέρμανσης".

    [11] ΠΑΣΟΚ

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ γράφει ότι "ο Θ. Πάγκαλος ανέπτυξε τις απόψεις του ενώπιον του Γ. Παπανδρέου. Ακόμη εξέφρασε την αντίθεσή του για την ασκούμενη αντιπολιτευτική τακτική του κόμματος. Παράπονα και κριτική έκαναν και άλλα μέλη του οργάνου, επικεντρώνοντας τις αντιθέσεις τους σε τρία, κυρίως, ζητήματα: α) δεν έχει αποσαφηνισθεί μέχρι τώρα η αντιπολιτευτική τακτική, β) το ΠΑΣΟΚ υστερεί στον τομέα παραγωγής πολιτικής, γ) δεν είναι ελκυστικός ο τρόπος προσέγγισης των πολιτών και οι οργανωτικές αλλαγές".

    [12] Νέα Δημοκρατία

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ σημειώνει ότι "σε ετοιμότητα έθεσε χθες τον κομματικό μηχανισμό της ΝΔ ο γραμματέας του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης έπειτα από εντολή του πρωθυπουργού. Σε σύσκεψη που έγινε στη Ρηγίλλης διαπιστώθηκε ότι το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών δεν μπορεί να αποκλεισθεί, καθώς το ΠΑΣΟΚ έδειξε χθες στην Εξεταστική της Βουλής για τους εξοπλισμούς ότι θα πυροδοτήσει την όξυνση".

    [13] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Ανατροπή κεκτημένων. Τολμηρή παρέμβαση Τ. Αράπογλου προς δημόσιο και ιδιωτικό τομέα".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Σκληρές αλήθειες είπε ο Τάκης Αράπογλου. Αρκετές εταιρείες πρέπει να κλείσουν γιατί δεν είναι ανταγωνιστικές".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Το "δόγμα" Αράπογλου. Ηχηρή παρέμβαση στην οικονομική πολιτική".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Αποφάσεις για φόρους, ελλείμματα, ανάπτυξη. Η κυβέρνηση πιέζεται να κλείσει τις εκκρεμότητες".

    [14] Δηλώσεις Αράπογλου

    Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ γράφει ότι "Διαρθρωτικές αλλαγές σε κρίσιμους τομείς για να συνεχιστεί η ανάπτυξη, ζήτησε ο πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας Δ. Αράπογλου. Η κυβέρνηση πήρε αποστάσεις από τις ριζοσπαστικές θέσεις".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 3 November 2004 - 21:25:07 UTC