Visit the Hellenic Ministry of National Defence (MOD) Mirror on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 26 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 06-05-16

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 16/4/2006
  • [02] ΠΑΣΟΚ
  • [03] Δημόσιοι υπάλληλοι
  • [04] Κ.Ο.Κ.
  • [05] Ι.Κ.Α.
  • [06] Ε.Υ.Π.
  • [07] Τράπεζα της Ελλάδος
  • [08] Προσλήψεις
  • [09] Γ. Βουλγαράκης
  • [10] ΟΑΕΔ
  • [11] Στεγαστικά δάνεια
  • [12] Συνταξιοδότηση
  • [13] Αγγελόπουλοι
  • [14] "Ποσειδώνας"
  • [15] Σύνταγμα
  • [16] ΚΝΕ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 16/4/2006

    Οι προσλήψεις μόνιμου και εποχικού προσωπικού, ο νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας, η ρύθμιση για τους μεγαλοοφειλέτες στο Ι.Κ.Α., το ν/σ του υπουργείου Δημόσιας Τάξης που προβλέπει την επιτήρηση της Ε.Υ.Π. από εισαγγελέα και η νομοθετική ρύθμιση που προωθεί η κυβέρνηση για αυστηρούς ελέγχους από την Τράπεζα της Ελλάδος είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Επιδότηση μέχρι 15.000 ευρώ σε ανέργους. Για να στήσουν δική τους επιχείρηση.

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: Σκοτώνονται για μια θέση στον ήλιο. Μαίνεται ο εμφύλιος των μεγαλοστελεχών στο ΠΑΣΟΚ.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Αυξήσεις και προαγωγές σε 50.000 δημοσίους υπαλλήλους. Μέτρα Παυλόπουλου για την αποκατάσταση των αδικιών.

    Η ΑΥΓΗ: Σφιχταγκαλιασμένοι για απαγωγές και υποκλοπές. Ενώ ξετυλίγεται το κουβάρι του διεθνούς παρακράτους σε ΗΠΑ - Βρετανία.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Στο σκαμνί για 4 κακουργήματα ο Κύριος της Κυρίας Γιάννας!!! Επιτέλους, να αρχίσει να πηγαίνει μέσα και κανένας από τους μεγάλους.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Εισαγγελέας στην ΕΥΠ (Όχι για να τους πιάσει αλλά για να τους επιτηρεί). Ποιες αλλαγές προβλέπονται σε νομοσχέδιο του υπουργείου Δημόσιας Τάξης.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Πλήρης οδηγός για τη συνταξιοδότηση. Προϋποθέσεις και όρια ηλικίας στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα.

    ΕΘΝΟΣ: Ξαφνικό θρίλερ με Βουλγαράκη. Συνάντηση-μυστήριο με τον διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Του Αιγαίου τα δύσκολα αρχίζουν την Τρίτη 23 Μαΐου και όλοι εύχονται... Ο "Ποσειδώνας" να βάλει το χέρι του.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Μαλλιά κουβάρια το ΠΑΣΟΚ. Χρυσοχοΐδης εναντίον Βενιζέλου. Ενοχλημένος ο Γ. Παπανδρέου και το περιβάλλον του από την "πολυπραγμοσύνη" του πρώην υπουργού.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Προσλήψεις 2.596 θέσεις σε υπουργεία, δήμους.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Δράκος-ΚΟΚ για το καλό μας. Υποχρεωτικά ζώνες ασφαλείας σε ταξί και λεωφορεία.

    ΕΣΤΙΑ: Το ακαταδίωκτο των υπουργών. Δεν αναθεωρούνται οι σκανδαλώδεις διατάξεις περί παραγραφής.

    ESPRESSO: Νέο σκάνδαλο συνταράσσει τον ελληνικό αθλητισμό. Κοκαΐνη και χασίς στο αίμα πρωταθλήτριας. Ντοπέ από ναρκωτικές ουσίες βρέθηκε η Ειρήνη Δαβία.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Προστασία με νόμο για πελάτες τραπεζών. Η κυβέρνηση προωθεί ρύθμιση για αυστηρούς ελέγχους από την Τράπεζα της Ελλάδος.

    Ο ΛΟΓΟΣ: "Πόλεμος δηλώσεων" κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ. Φοβούνται επιστροφή της εσωστρέφειας.

    ΤΑ ΝΕΑ: Ρύθμιση δώρο σε μεγαλοοφειλέτες ΙΚΑ. Ενώ τα χρέη βουλιάζουν τα Ταμεία.

    Η ΝΙΚΗ: Κρυφή "ανάκριση". Ξαφνική συνάντηση Βουλγαράκη - Αγγέλου στη Βουλή. Δόθηκαν οδηγίες από Μαξίμου για το θέμα των απαγωγών. Σιωπή Καραμανλή για το μέλλον του υπουργού Πολιτισμού.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Μήνυμα του ΚΚΕ στη νέα γενιά. Συνέδριο-εφαλτήριο μιας νέας δυναμικής και ώριμης αντεπίθεσης.

    TRAFFIC NEWS: Σπάει όλα τα ρεκόρ ο Κώδικας Ντα Βίντσι. Προπώληση 100.000 εισιτηρίων.

    Η ΧΩΡΑ: 2.040 προσλήψεις σε Δημόσιο και Πυροσβεστική. Και άλλες δεκάδες σε στρατιωτικά εργοστάσια. Νέες προκηρύξεις και διαγωνισμοί.

    City Press: Παρακράτος αλά ελληνικά. Τα δύο κόμματα εξουσία αποφεύγουν να θίξουν το πλέγμα φανερών και μυστικών συμφωνιών για τη διεθνή αντιτρομοκρατική συνεργασία.

    Μetro: "Δέσιμο" για όλους. Αυστηρότερες οι διατάξεις του νέου Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Πανελλαδικές εξετάσεις: Τρομάζει η βάση του "10".

    ΕΓΝΑΤΙΑ: Με... δανεικά ζουν μισθωτοί και συνταξιούχοι. Σύμφωνα με στοιχεία έρευνας που πραγματοποίησε το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, πάνω από 250.000 εργαζόμενοι στη χώρα μας αμείβονται με τα χαμηλότερα όρια μισθού στην Ε.Ε.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Εικόνες ντροπής στα χειρουργεία του ΑΧΕΠΑ! Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ της "Μακεδονίας".

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Με πρωτοβουλία και πάλι Β. Παπαγεωργόπουλου. Να ανοίξει τα φτερά της η Θεσσαλονίκη.

    [02] ΠΑΣΟΚ

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ γράφει ότι "στο μάτι του κυκλώνα βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ η Χαριλάου Τρικούπη σε κάθε ευκαιρία του διαμηνύει να σταματήσει την "πολυπραγμοσύνη " του. Αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι εφόσον συνεχίσει στους σημερινούς του ρυθμούς, τότε μπορεί σύντομα να του δείξει ο πρόεδρος του Κινήματος "την έξοδο". Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε ότι ο "Θεσσαλονικιός" πολιτικός δέχεται ολοένα και περισσότερα πυρά, το τελευταίο διάστημα σχεδόν από όλες τις τάσεις, ενώ χθες είχε σειρά να επιτεθεί εναντίον του ο τέως γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χρυσοχοΐδης".

    Ο ΛΟΓΟΣ αναφέρει ότι "προβληματισμό προκαλούν στο ΠΑΣΟΚ οι δηλώσεις και οι αντιδράσεις κορυφαίων στελεχών του Κινήματος καθώς θεωρούν ότι μπορεί να οδηγήσουν σε ένα νέο κύκλο εσωστρέφειας, που μπορεί να επηρεάσει την πορεία ανάκαμψης του κόμματος. Το νέο γύρο συζητήσεων άνοιξε η συνέντευξη του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στην εφημερίδα "Τα Νέα" στην οποία ο πρώην γραμματέας του κόμματος κάνει λόγο για αυτοκαταστροφικές προσωπικές στρατηγικές ορισμένων στελεχών, σε μια περίοδο που το κόμμα εργάζεται για την ανασυγκρότησή του".

    Σύμφωνα με την ΑΝΩ ΚΑΤΩ "νέα επίθεση στον Βενιζέλο, αυτή τη φορά από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη , ο οποίος δήλωσε ότι "είναι ένα από εκείνα τα στελέχη που φρενάρουν τη δυναμική του κόμματος και δημιουργούν προβλήματα αξιοπιστίας". "Αν θέλουν κάποιοι να μου στείλουν μήνυμα, να μου το πουν ότι ενοχλώ κι εγώ θα κάνω αυτό που πρέπει", ήταν η απάντηση του Βενιζέλου. "Ψυχραιμία" η γραμμή από τη Χαριλάου Τρικούπη "για να ξεφουσκώσει το θέμα" , αναμένεται πρωτοβουλία Παπανδρέου αύριο στη συνεδρίαση των συντονιστών".

    [03] Δημόσιοι υπάλληλοι

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ υποστηρίζει ότι "αξιοποίηση βαθμολογική αλλά και αυξήσεις των αποδοχών τους για 50.000 υπαλλήλους, αυξημένων τυπικών και ουσιαστικών προσόντων που υπηρετούν στο δημόσιο τομέα με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, σηματοδοτεί η Συνταγματική Αναθεώρηση. Μάλιστα, οι προτάσεις της κυβέρνησης ως προς το νέο Σύνταγμα αναμένεται να κατατεθούν εντός της εβδομάδας από τον υπουργό Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλο".

    [04] Κ.Ο.Κ.

    H metro σημειώνει ότι " υποχρεωτική καθίσταται η χρήση ζώνης ασφαλείας και για τους επαγγελματίες οδηγούς, καθώς και για τους επιβάτες που μεταφέρουν, σύμφωνα με όσα προβλέπει ο νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας, ο οποίος ορίζει επίσης αυστηρότερα πρόστιμα για τους παραβάτες οδηγούς. Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Μεταφορών, Μιχ. Λιάπης μετά τη συνάντηση που είχε χθες με τους επαγγελματίες του κλάδου οδικών μεταφορών, ο αναμορφωμένος ΚΟΚ θα προβλέπει την υποχρεωτική χρήση της ζώνης ασφαλείας από τους οδηγούς ταξί, λεωφορείων- αστικών και υπεραστικών- καθώς και φορτηγών".

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ "πρόστιμα -φωτιά για τις επικίνδυνες παραβάσεις, αλλά και αφαίρεση του διπλώματος οδήγησης θα προβλέπει ο νέος ΚΟΚ. Υποχρεωτική η ζώνη ασφαλείας για τους οδηγούς αλλά και τους επιβάτες ταξί και λεωφορείων. Ο νέος Κώδικας θα προβλέπει χρηματικές και διοικητικές κυρώσεις για την παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη του STOP και των σιδηροδρομικών διαβάσεων. Το θέμα των ορίων ταχύτητας εξετάζεται αλλά τον πρώτο λόγο έχει το υπουργείο ΠΕΧΩΔΕ".

    H Traffic News προσθέτει ότι " υποχρεωτική καθίσταται η ζώνη ασφαλείας σύμφωνα με το νέο Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Τα πρόστιμα για τους παραβάτες διπλασιάζονται , ενώ όπως είπε ο υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Λιάπης σε συνάντησή του με εκπροσώπους των επαγγελματιών οδηγών, θα γίνει εξορθολογισμός των ορίων ταχύτητας".

    [05] Ι.Κ.Α.

    ΤΑ ΝΕΑ υποστηρίζουν ότι "ευνοϊκή ρύθμιση - δώρο για τους μεγαλοοφειλέτες στο ελλειμματικό ΙΚΑ ΕΤΑΜ- με τριετή αναστολή καταβολής των οφειλών - περιλαμβάνει μίνι ασφαλιστικό νομοσχέδιο, την ώρα που ζητείται μείωση συντάξεων και αύξηση ορίων ηλικίας για σύνταξη".

    [06] Ε.Υ.Π.

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι "την επιτήρηση της ΕΥΠ αναλαμβάνει εισαγγελέας, ενώ οι δραστηριότητας της υπηρεσίας τίθενται και υπό κοινοβουλευτικό έλεγχο. Αυτά προβλέπονται σε νομοσχέδιο του υπουργείου Δημόσιας Τάξης που αναμένεται να κατατεθεί τις επόμενες ημέρες στη Βουλή. Ο εισαγγελέας θα ορίζεται από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο με τριετή θητεία και όπως αναφέρεται στο νομοσχέδιο "θα ενημερώνεται για όλες τις πληροφορίες και τα στοιχεία που περιέρχονται σε αυτή και θα ελέγχει τη νομιμότητα των δράσεων της ΕΥΠ".

    [07] Τράπεζα της Ελλάδος

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υποστηρίζει ότι "την αποτελεσματική προστασία των δικαιωμάτων καταθετών και δανειοληπτών επιδιώκει η κυβέρνηση, με νομοθετική ρύθμιση που είναι έτοιμη και προωθείται στη Βουλή. Οι όροι που αφορούν τις καταθέσεις και τα δάνεια, το ύψος των προμηθειών και των εξόδων που επιβάλλονται, αλλά και η ουσιαστική ενημέρωση των συναλλασσόμενων, θα βρίσκονται εφεξής στην πλήρη δικαιοδοσία της κεντρικής τράπεζας".

    [08] Προσλήψεις

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει ότι " σε εξέλιξη είναι οι διαδικασίες για την πλήρωση 2.596 θέσεων τακτικού και έκτακτου προσωπικού σε φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα".

    Η ΧΩΡΑ αναφέρει ότι "στη δημοσιότητα οι προκηρύξεις του ΑΣΕΠ για προσωπικό σε νοσοκομεία, Ταμεία, Εργατική Κατοικία, Αγροτική και Πυροσβεστική. Νέες θέσεις στο στρατιωτικό εργοστάσιο της Δραπετσώνας εξήγγειλε ο Β. Μιχαλολιάκος, ενώ εποχικό προσωπικό θα προσλάβουν τα ΕΛ.ΤΑ σε Αθήνα και Πειραιά".

    [09] Γ. Βουλγαράκης

    Η City Press υπογραμμίζει ότι "τα δύο κόμματα εξουσίας αποφεύγουν να θίξουν το πλέγμα φανερών και μυστικών συμφωνιών για τη διεθνή αντιτρομοκρατική συνεργασία. Οι πράκτορες της ΕΥΠ που ευθύνονται για τις απαγωγές Πακιστανών προδόθηκαν από παραγγελία σε ψησταριά της Νέας Μάκρης. Ύστερα από τις ανακρίσεις έγινε προσπάθεια εξαγοράς των θυμάτων, με 20.000 ευρώ ανά απαχθέντα. Γ. Βουλγαράκης: Δεν έχω να προσθέσω τίποτα σε όσα είπα ως υπουργός Δημόσιας Τάξης. Κυβερνητική κάλυψη στον υπουργό που είχε χαρακτηρίσει "προβοκάτσια ή φάρσα" τις αποκαλύψεις για την υπόθεση".

    Η ΝΙΚΗ προσθέτει ότι "η δυσμενής τροπή που έχει πάρει για την κυβέρνηση η υπόθεση των απαγωγών Πακιστανών φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση, όχι μόνο τον πρώην υπουργό Δημόσιας Τάξης Γιώργο Βουλγαράκη, αλλά και τον ίδιο τον Κώστα Καραμανλή, ο οποίος εξακολουθεί πάντως να στηρίζει τον υπουργό του, έστω και αν αντιλαμβάνεται πως ο κλοιός γύρω του στενεύει, μετά τις τελευταίες εξελίξεις".

    Η ΑΥΓΗ τονίζει ότι "αντιμέτωποι με την αλήθεια, διαψευδόμενοι από το εισαγγελικό πόρισμα, ο πρωθυπουργός και ο Γ. Βουλγαράκης επιμένουν στη δική τους "αλήθεια" για τις απαγωγές Πακιστανών και τις τηλεφωνικές υποκλοπές, που σύμφωνα με όλα τα στοιχεία συγκροτούν ένα δίδυμο σκάνδαλο, ενταγμένο στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας".

    Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ "όμηρος των χειρισμών του κ. Γ. Βουλγαράκη στο θέμα της απαγωγής των Πακιστανών μεταναστών είναι η κυβέρνηση, η οποία εξακολουθεί να σιωπά και να προσποιείται ότι τίποτα δεν έχει συμβεί γύρω από το θέμα. Όμως, ο υπουργός Πολιτισμού (και πρώην Δημόσιας Τάξης) ζητεί από το Μέγαρο Μαξίμου ακόμη μεγαλύτερη στήριξη, προκειμένου να αντιμετωπίσει την πολιτική πίεση που υφίσταται προσωπικά από την αντιπολίτευση αλλά και από στελέχη της κυβέρνησης και της ΝΔ, που υπογραμμίζουν, πλέον, την ανάγκη η κυβέρνηση και ο ίδιος ο πρωθυπουργός να πάρουν αποστάσεις από τους χειρισμούς του κ. Βουλγαράκη".

    [10] ΟΑΕΔ

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ ισχυρίζεται ότι "δύο νέα προγράμματα που ενισχύουν με 12.000 ευρώ 2000 ανέργους και δη μέλη τρίτεκνων οικογενειών θέτει σε εφαρμογή ο ΟΑΕΔ, με κοινή απόφαση του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργου Αλογοσκούφη και του υφυπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Γεράσιμου Γιακουμάτου. Η επιχορήγηση μάλιστα για το ένα πρόγραμμα μπορεί να αυξηθεί κατά 3.000 ευρώ, στα 15.000 ευρώ".

    [11] Στεγαστικά δάνεια

    Η Espresso επισημαίνει ότι "αρκετές τράπεζες, αντί να στρέψουν τους πελάτες τους σε δάνεια σταθερού επιτοκίου για να τους προφυλάξουν, προσπαθούν με επιδέξιο μάρκετινγκ να τους πουλήσουν δάνεια που εκ πρώτης όψεως φαίνονται ασφαλή, αλλά στην πραγματικότητα προστατεύουν μόνο... τις τράπεζες από τους κινδύνους αύξησης των επιτοκίων. Δύο είναι οι τύποι δανείων τους οποίους καλό είναι να αποφύγει ένας δανειολήπτης, τουλάχιστον με τους τρόπους που τα διαθέτουν οι ελληνικές τράπεζες: τα δάνεια με ανώτατο όριο αύξησης του επιτοκίου και τα δάνεια σταθερής δόσης".

    [12] Συνταξιοδότηση

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ εκτιμά ότι "τις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης και τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα παρουσιάζει σήμερα η "Β". Ποια είναι τα γενικά όρια ηλικίας συνταξιοδότησης, τι ισχύει για τις γυναίκες, ποιοι μπορούν να πάρουν μειωμένη σύνταξη από το ΙΚΑ και τι γίνεται με τις μητέρες ανηλίκων".

    [13] Αγγελόπουλοι

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ σημειώνει ότι "στη ζωή όλα πληρώνονται. Η Δικαιοσύνη τόλμησε και στέλνει στο σκαμνί τον κύριο της Γιάννας, ο οποίος έφαγε εκατοντάδες δισεκατομμύρια από την αμύθητη περιουσία που κληρονόμησε. Αρνείται να δώσει λογαριασμό στον αδελφό του και δεν πλήρωσε δεκάρα τσακιστή στην εφορία".

    [14] "Ποσειδώνας"

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ γράφει ότι "σκεπτικισμός και ανησυχία επικρατεί στην Κυβέρνηση ύστερα από τις αντιδράσεις των Τούρκων για το ωκεανογραφικό πλοίο "Ποσειδώνας" που κάνει προκαταρκτικές ενέργειες προκειμένου από την επόμενη Τρίτη 23 Μαΐου, να προβεί στην έναρξη του κυρίου μέρους των ερευνών του, αφού ποντίσει σεισμικές συσκευές".

    [15] Σύνταγμα

    Η ΕΣΤΙΑ αναφέρει ότι "αν υπάρχη ένα άρθρο του Συντάγματος που έπρεπε επιτακτικώς να αναθεωρηθή, αυτό είναι το άρθρο 86, το οποίο αναφέρεται στην άσκηση διώξεως υπουργών για ποινικά αδικήματα που διέπραξαν κατά την διάρκεια της υπουργικής τους θητείας. Όμως μέχρι στιγμής το εν λόγω άρθρο δεν έχει περιληφθή στα αναθεωρητέα".

    [16] ΚΝΕ

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ υποστηρίζει ότι "ολοκληρώθηκαν την Κυριακή οι εργασίες του 9ου Συνεδρίου της ΚΝΕ με την εκλογή του νέου Κεντρικού Συμβουλίου της Οργάνωσης και την εκλογή του Θέμη Γκιώνη, στη θέση του Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Tuesday, 16 May 2006 - 19:19:53 UTC