Read about The Pontian Genocide Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 07-02-01

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 1/2/2007
  • [02] Άρθρο 24
  • [03] Μιχαλολιάκος
  • [04] Ασφάλιστρα
  • [05] ΙΧ
  • [06] Επίδομα
  • [07] Παρανομία
  • [08] Γ. Αλογοσκούφης
  • [09] ΠΑΣΟΚ
  • [10] Αυξήσεις
  • [11] Οδικός άξονας
  • [12] ΑΔΑΕ
  • [13] Καταλήψεις

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 1/2/2007

    Η ψηφοφορία στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος για το άρθρο 24 για τα δάση , οι εξελίξεις στο χώρο της Παιδείας και η παρέμβαση πανεπιστημιακών που ζητούν να προχωρήσουν άμεσα οι μεταρρυθμίσεις στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, καθώς και η υπόθεση του τροχαίου του Β. Μιχαλολιάκου είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Αυξήσεις μισθών - συντάξεων πάνω από τον πληθωρισμό. Τα μέτρα ανακοίνωσε ο Γ. Αλογοσκούφης.

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: 6 "αυτογκόλ" στέλνουν στη σέντρα τον Παπανδρέου. Νέες εσωκομματικές συγκρούσεις κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Μηδενίζονται οι αποστάσεις. Οι νέοι αυτοκινητόδρομοι αλλάζουν την όψη της χώρας και βοηθούν την οικονομία της.

    Η ΑΥΓΗ: Ρήγμα στην αναθεώρηση. Δεν πέρασε η αναθεώρηση του άρθρου 24 στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Μπάχαλο στη Βουλή ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Ανταρσία κυβερνητικών βουλευτών για το άρθρο 24, διχασμένο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Τα δάση έκαψαν τη ΝΔ στη Βουλή. Εύθραυστη η πλειοψηφία.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Χάθηκε στο "δάσος" το άρθρο 24. "Διαρροές" και από τη ΝΔ "μπλοκάρουν" την αναθεώρηση.

    ΕΘΝΟΣ: Ανταρσία από... 7 Ρομπέν των Δασών. Νεοδημοκρατικό πραξικόπημα για την αναθεώρηση του Συντάγματος.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Ενώ χθες έγινε πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο για το άρθρο 16 και η εξεταστική περίοδος πάει... περίπατο διαπιστώθηκε τελικά ότι... Η Παιδεία υποφέρει από "παραμορφωτική αρθρίτιδα".

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Εξέγερση χιλίων πανεπιστημιακών κόντρα στην παραλυσία των ΑΕΙ. Ανένδοτος εναντίον των στημένων κινητοποιήσεων.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ανταρσία στη ΝΔ άλλοθι στο ΠΑΣΟΚ. Αιφνίδιο πλήγμα στην αναθεώρηση του Συντάγματος.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ψήφισαν και τα δέντρα της στη Βουλή, αλλά... Χάθηκε στο δάσος η ΝΔ.

    ΕΣΤΙΑ: Η παράκρουσις των καταλήψεων. Ευθύνεται ολόκληρη η ελληνική κοινωνία.

    ESPRESSO: Γιατρός είδε εξωγήινους. Διακεκριμένος χειρουργός μιλάει για "ρομβοειδή ιπτάμενα σκάφη".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση στα ΑΕΙ. Διογκώνεται συνεχώς το κίνημα για άμεσες μεταρρυθμίσεις.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Είμαστε... πλούσιοι και θα πληρώσουμε. Ο Γ. Αλογοσκούφης επιβεβαίωσε την καταβολή αναδρομικών εισφορών στην ΕΕ.

    ΤΑ ΝΕΑ: Βόμβα Μιχαλολιάκου φοβάται το Μαξίμου. Εσπευσμένη κάλυψη για το τροχαίο.

    Η ΝΙΚΗ: Φωτιά στη ΝΔ έβαλαν τα δάση. Εκτός κομματικής γραμμής 6 βουλευτές.

    ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ: Στέλεχος της ΑΔΑΕ στο μισθολόγιο της... Ericsson! Αποκάλυψη: Σκαστή παρανομία "κάτω από τη μύτη" Παπαληγούρα και Λαμπρινόπουλου.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Αντίσταση τώρα πριν έρθουν τα χειρότερα. Μαζικές διαδηλώσεις για την Παιδεία.

    ΧΩΡΑ: Πολυτεκνικό επίδομα θα δοθεί και στους τρίτεκνους. Ορθάνοιχτο παράθυρο από Γ. Αλογοσκούφη.

    TRAFFIC NEWS: Σ' αγαπάω κοίτα! Σοκ στην κοινωνία των Τρικάλων για τον σάτυρο.

    City Press: "Πυρκαγιά" στη Βουλή για τα δάση. Η αναθεώρηση του άρθρου 24 του Συντάγματος δίχασε τους βουλευτές της ΝΔ.

    Metro: "Καθεστώς" παρανομίας. Οι Αρχές εντόπισαν οκτώ μεγάλα νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας χωρίς άδεια λειτουργίας.

    Metropolis: Στη "θάλασσα" των ΙΧ πνίγεται η πρωτεύουσα.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Μποτιλιάρισμα αξίας 2.000.000 ευρώ. Θεσσαλονίκη: το καθημερινό κόστος του κυκλοφοριακού.

    ΕΓΝΑΤΙΑ: "Το υπουργείο Ανάπτυξης μας... εξαφανίζει". Οι καταναλωτικές οργανώσεις καταγγέλλουν ότι με σχέδιο νόμου καταργούνται, υποβαθμίζονται και αντικαθιστώνται από ειδική γραμματεία.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Αναμονή-ρεκόρ για κρεβάτι στην εντατική. Θεσσαλονίκη: Τι ζητούν οι παράγοντες της Υγείας από το υπουργείο.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Αποκλεισμένη 12 μέρες η Θεσσαλονίκη με αγροτικό μπλόκο.

    [02] Άρθρο 24

    Η ΝΙΚΗ αναφέρει ότι "φωτιές άναψε στη Νέα Δημοκρατία το άρθρο 24 για τα δάση καθώς κατά την ψηφοφορία στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος 6 βουλευτές αποστασιοποιήθηκαν από την επίσημη θέση του κόμματος και αρνήθηκαν να ψηφίσουν υπέρ της αναθεώρησης του άρθρου".

    Η Espresso γράφει ότι "άκρως επεισοδιακή ήταν η διαδικασία της ψηφοφορίας επί των αναθεωρητέων άρθρων του Συντάγματος στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, με πρωταγωνιστή και πάλι τον Θόδωρο Πάγκαλο. Αφορμή, το άρθρο 24 για τα δάση και τις δασικές εκτάσεις, το οποίο εκτός από το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ καταψήφισε η Ελσα Παπαδημητρίου από τη ΝΔ, ενώ παρόντες δήλωσαν οι "γαλάζιοι" βουλευτές Κυριάκος Μητσοτάκης, Νίκος Δένδιας, Γιάννης Ιωαννίδης, Νίκος Λέγκας καθώς επίσης και η Χρυσή Καρύδη".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ σημειώνει ότι "πανδαιμόνιο, διακοπές, αντεγκλήσεις βουλευτών της ΝΔ και βαρύτατοι χαρακτηρισμοί στη Βουλή, από πρακτικές αλήστου μνήμης της ΕΡΕ, που επιστρατεύτηκαν για να περάσει η αναθεώρηση του άρθρου 24 για τα δάση".

    Το ΕΘΝΟΣ προσθέτει ότι "μεθοδεύσεις εποχής ΕΡΕ κατήγγειλε το ΠΑΣΟΚ που αποχώρησε από τη συνεδρίαση της Επιτροπής και εξετάζει αν θα συμμετάσχει στις ψηφοφορίες που θα διεξαχθούν στην ολομέλεια της Βουλής".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ επισημαίνει ότι "κοινοβουλευτική ανταρσία σημειώθηκε στη ΝΔ κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για την αναθεώρηση του άρθρου 24, την οποία επιχείρησε να εμποδίσει ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ κ. Α. Σταύρου, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πανδαιμόνιο στη Βουλή. Το ΠΑΣΟΚ το χρησιμοποίησε ως άλλοθι για να αποχωρήσει, καταγγέλλοντας τη διαδικασία και μέσω του εκπροσώπου του κ. Π. Ευθυμίου απειλεί - εμμέσως πλην σαφώς - με αποχώρηση από τη διαδικασία αναθεώρησης του Συντάγματος".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ υπογραμμίζει ότι "έξι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας μπλόκαραν χθες στην Επιτροπή της Βουλής την αναθεώρηση του άρθρου 24 του Συντάγματος για τα δάση, με αποτέλεσμα η διάταξη να εισαχθεί στην ολομέλεια με αρνητική εισήγηση. Η εξέλιξη αυτή έγινε δεκτή με ικανοποίηση από μέλη περιβαλλοντικών οργανώσεων, ωστόσο κυβερνητικοί βουλευτές -και όχι μόνο- εκφράζουν την άποψη ότι η διαιώνιση του σημερινού άναρχου καθεστώτος κυοφορεί και νέα γενιά αυθαιρέτων".

    Το ΒΗΜΑ τονίζει ότι "η ψηφοφορία στην Επιτροπή της Βουλής για την αναθεώρηση του συνταγματικού άρθρου 24 (αφορά τα δάση) "έκαψε" τη ΝΔ. Η Επιτροπή καταψήφισε την πρόταση αναθεώρησης, αφού επτά βουλευτές της κυβερνητικής παράταξης ήταν αντίθετοι. Η προσπάθεια νόθευσης του αποτελέσματος με την καταμέτρηση βουλευτών που δεν είχαν δικαίωμα ψήφου οδήγησε την αντιπολίτευση σε αποχώρηση".

    Σύμφωνα με την ΑΥΡΙΑΝΗ "κανονικό μπάχαλο επικρατεί από χθες και στα δύο μεγάλα κόμματα, αφού απεδείχθη ότι η συνταγματική αναθεώρηση έκρυβε... νάρκες, τόσο για το ΠΑΣΟΚ, που περπατά ακόμη σε τεντωμένο σκοινί για το άρθρο 16, όσο και για την κυβέρνηση, που βρέθηκε ξαφνικά να μετρά έξι εσωκομματικές μαχαιριές, προς το παρόν τουλάχιστον, για το επίμαχο άρθρο 24 περί προστασίας δασών".

    Η ΑΥΓΗ σημειώνει ότι "η Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος απέρριψε τη δασοκτόνο πρόταση της ΝΔ για αναθεώρηση του άρθρου 24. Παρά τις πιέσεις που ασκήθηκαν στους βουλευτές της ΝΔ και τις τρεις καταμετρήσεις ψήφων που έγιναν 5 βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος δήλωσαν "παρών" και μια βουλευτής ψήφισε κατά. Έτσι, στην επεισοδιακή συνεδρίαση της Επιτροπής, υπέρ ψήφισαν μόνο 21 βουλευτές από τα 50 μέλη της Επιτροπής, 20 κατά και 7 δήλωσαν "παρών". Ο τελικός λόγος ανήκει στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου αναμένεται να ασκηθούν ισχυρές πιέσεις στους βουλευτές της συμπολίτευσης".

    Η City Press γράφει ότι "η αναθεώρηση του άρθρου 24 του Συντάγματος δίχασε τους βουλευτές της ΝΔ. Σκληρή καταγγελία του ΠΑΣΟΚ για "φασιστική" καταμέτρηση των ψήφων. Στα όρια του κωμικού η μεθόδευση της "πλειοψηφίας".

    [03] Μιχαλολιάκος

    Τα ΝΕΑ αναφέρουν ότι "με καθυστέρηση η κυβέρνηση -θορυβημένη από την τροπή που πήρε η υπόθεση μετά και τις καταγγελίες Μαντούβαλου- προσέφερε κάλυψη στον κ. Μιχαλολιάκο για την υπόθεση του τροχαίου".

    Παιδεία

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ επισημαίνει ότι "το κλειστό πανεπιστήμιο είναι νεκρό πανεπιστήμιο, δεν μπορούμε άλλο να εθελοτυφλούμε". "Οι αλλαγές πρέπει να προχωρήσουν άμεσα" και "είμαστε υπεύθυνοι έναντι του ελληνικού λαού, τα χρήματα εκ του υστερήματος του οποίου χρηματοδοτούν τα ιδρύματά μας και ο οποίος απαιτεί να διαφυλάττουμε το κύρος των πανεπιστημίων". Στις παραπάνω φράσεις επικεντρώνονται η φιλοσοφία και η αγωνία της πρωτοβουλίας των πανεπιστημιακών, που παρεμβαίνουν σήμερα επισήμως και δημοσίως ζητώντας να προχωρήσουν άμεσα οι μεταρρυθμίσεις για την αναβάθμιση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης".

    Σύμφωνα με τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ "έκκληση στις πολιτικές δυνάμεις της χώρας και στο σύνολο της πανεπιστημιακής κοινότητας απευθύνουν περίπου χίλιοι καθηγητές πανεπιστημίου, που στρέφονται ευθέως κατά των κομματικά υποκινούμενων κινητοποιήσεων και ζητούν την άμεση πραγματοποίηση των μεταρρυθμίσεων στα ΑΕΙ".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ επισημαίνει ότι "με ένα ακόμη πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο συνεχίστηκαν χθες οι αντιδράσεις για την επικείμενη αναθεώρηση του άρθρου 16, που έχει εξελιχθεί σε παραμορφωτική... αρθρίτιδα για την Παιδεία. Την ίδια ώρα τη συνέχιση των καταλήψεων αποφάσιζαν οι γενικές συνελεύσεις των φοιτητών στις περισσότερες σχολές".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ προσθέτει ότι "την ίδια ώρα που οι δρόμοι των μεγάλων πόλεων πλημμύριζαν και χτες από χιλιάδες διαδηλωτές από το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας, η κυβέρνηση επέλεξε να διαμηνύσει και πάλι ότι τα αντιδραστικά μέτρα που προωθεί θα εφαρμοστούν. Η υπουργός Παιδείας έκανε εκτενή αναφορά στις "πιστωτικές μονάδες" που θα εφαρμοστούν σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης".

    [04] Ασφάλιστρα

    H Traffic News υποστηρίζει ότι "έρχονται αυξήσεις στα ασφάλιστρα των αυτοκινήτων, αυξήσεις οι οποίες πιθανόν να φτάσουν ακόμα και στο +10%. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος οι αυξήσεις θα κυμαίνονται από 3% έως 10% ενώ στον κλάδο υγείας, οι ανατιμήσεις θα είναι ακόμα πιο...τσουχτερές, αφού αναμένονται έως +20%. Ο λόγος για την άνοδο στα ασφάλιστρα, σύμφωνα με την Ένωση, είναι οι αυξήσεις των κατώτατων ορίων υποχρεωτικής ασφάλισης αστικής ευθύνης αυτοκινήτων".

    [05] ΙΧ

    Η Metropolis γράφει ότι "το 2010 το 95% των βασικών οδικών αξόνων της Αθήνας θα βρίσκεται σε καθεστώς κυκλοφοριακής συμφόρησης εξαιτίας της συνεχόμενης αύξησης του αριθμού των αυτοκινήτων. Κατά 6,8% πληθαίνουν κάθε χρόνο τα ΙΧ . Το 2005 καταμετρήθηκαν 4.303.511".

    [06] Επίδομα

    Σύμφωνα με τη ΧΩΡΑ "ορθάνοικτο άφησε ο υπουργός Οικονομίας το παράθυρο για πλήρη εξίσωση των τρίτεκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες και μάλιστα πριν από τις επόμενες εκλογές, επισημαίνοντας ότι αυτό αποτελεί προεκλογική δέσμευση της κυβέρνησης!".

    [07] Παρανομία

    Η metro γράφει ότι "νυχτερινά κέντρα διασκέδασης που μπορούν να μετατραπούν σε παγίδα θανάτου για χιλιάδες ανθρώπους , σε περίπτωση ατυχήματος, εντόπισε μετά από έλεγχους η Νομαρχία Αθηνών. Οι επόπτες Υγείας του Κεντρικού Τομέα της νομαρχίας έμειναν άφωνοι όταν διαπίστωσαν ότι οκτώ νυχτερινά κέντρα διασκέδασης λειτουργούν χωρίς άδεια, ενώ τρία ακόμη έχουν προχωρήσει σε ουσιώδη τροποποίηση των όρων λειτουργίας τους".

    [08] Γ. Αλογοσκούφης

    Ο ΛΟΓΟΣ αναφέρει ότι "με τη φράση "αποδείχτηκε ότι ήμασταν πλουσιότεροι από ό,τι νομίζαμε, θα πρέπει να αναλάβουμε τις υποχρεώσεις μας", ο υπουργός Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφης επιβεβαίωσε χθες ότι η Ελλάδα θα πληρώσει αυξημένες εισφορές στον κοινοτικό προϋπολογισμό λόγω της αναθεώρησης του ΑΕΠ".

    [09] ΠΑΣΟΚ

    Η ΑΝΩ ΚΑΤΩ σημειώνει ότι "σε νέα φάση εσωστρέφειας εισέρχεται πλέον το ΠΑΣΟΚ, καθώς πολλαπλασιάζονται μέρα με τη μέρα οι συγκρούσεις κορυφαίων στελεχών, γεγονός που επιβεβαιώνει την αδυναμία του Γιώργου Παπανδρέου στη χάραξη ενός αξιόπιστου προγράμματος, για την διακυβέρνηση της χώρας".

    [10] Αυξήσεις

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει ότι "αυξήσεις μισθών και συντάξεων πάνω από τον πληθωρισμό και απόδοση του πολυτεκνικού επιδόματος στις τρίτεκνες οικογένειες από το 2008 σχεδιάζει η κυβέρνηση, στο πλαίσιο της εφαρμογής των προεκλογικών της υποσχέσεων".

    [11] Οδικός άξονας

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ αναφέρει ότι "ξεκινά σε τρεις μήνες η κατασκευή του οδικού άξονα Κόρινθος - Τρίπολη-Καλαμάτα και Λεύκτρο-Σπάρτη, που θα αλλάζει ριζικά τον οδικό χάρτη της Πελοποννήσου και θα συνδέσει την Ελευσίνα με τη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα, ύστερα από 4,5 χρόνια, σε δύο ώρες και ένα τέταρτο. Χθες υπεγράφη η σύμβαση παραχώρησης μεταξύ του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ Γιώργου Σουφλιά και των εκπροσώπων της κοινοπραξίας "Μωρέας" , που αποτελείται από τις εταιρείες "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΤΕΒ Α.Ε." (73,34%), "ΠΑΝΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε." (13,33%) και "INTRACOM HOLDINGS" (13,33%)".

    [12] ΑΔΑΕ

    ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ υποστηρίζει μεταξύ άλλων τα εξής: "...όμως υπάρχει ένα κρίσιμο ερώτημα: Αν μέχρι σήμερα η σουηδική εταιρεία έχει μείνει ανέλεγκτη, μήπως αυτό συνεχιστεί και ενώπιον της ΑΔΑΕ. Η ανησυχία δεν είναι θεωρητική, αφού, όπως αποκαλύπτουμε σήμερα, ένα μέλος της ΑΔΑΕ, Ο Ιάκωβος Βενιέρης, μέλος της τεχνικής ομάδας για την έρευνα των υποκλοπών και αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ, έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του, παράλληλα με τη θητεία του στην ΑΔΑΕ, και στην υπό έρευνα Ericsson!".

    [13] Καταλήψεις

    Η ΕΣΤΙΑ διερωτάται: "άραγε ποιος και με ποιο δικαίωμα επιτρέπει την αχρήστευση δημοσίων δρόμων και παρεμποδίζει την χρήση τους από τους πολίτες; " και προσθέτει ότι "όταν μια κοινωνία απορρίπτει τις καταλήψεις δημοσίων κτιρίων, αλλά την ίδια στιγμή εγκρίνει την κατάληψη - διότι περί αυτού πρόκειται -δημοσίων δρόμων, τότε η κοινωνία αυτή τελεί σαφώς σε παράκρουση. Την οποία επιβεβαίωσε και η χθεσινή παράλυσις ολόκληρου του Κέντρου των Αθηνών, για το "τακτικό" φοιτητικό συλλαλητήριο".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 1 February 2007 - 20:40:41 UTC