Browse through our Collection of Greek Indexers for: FTP Servers, Libraries & WWW Sites Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 07-02-15

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 15/2/2007
  • [02] Παιδεία
  • [03] Κουλούρης
  • [04] Γ. Βαρθολομαίος
  • [05] ΙΚΑ
  • [06] UNICEF
  • [07] Κυβέρνηση
  • [08] Βοσκός
  • [09] Γ. Παπανδρέου
  • [10] Κ. Καραμανλής
  • [11] ΚΚΕ
  • [12] Ελληνική Οικονομία

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 15/2/2007

    Η απομάκρυνση του Κίμωνα Κουλούρη από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, η παρέμβαση εισαγγελέα στο χώρο της Εκπαίδευσης, η έκθεση της UNICEF για τα παιδιά και ειδικότερα για τα ελληνόπουλα και η έρευνα για τις προμήθειες του ΙΚΑ είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ο Κουλούρης έπεσε υπέρ... Πάγκαλου και "ασύλου". Εκτός ΚΟ τον έθεσε ο Γ. Παπανδρέου.

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: "Με διέγραψε ο γιος του Ανδρέα". Οργή Κουλούρη και αιχμές κατά Παπανδρέου.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Κρίμα για τον τόπο και τη Δημοκρατία η φυγή του ΠΑΣΟΚ από τη Βουλή. Δριμύ "κατηγορώ" Καραμανλή κατά Παπανδρέου για την αποχώρησή του από τις συζητήσεις για το Σύνταγμα.

    Η ΑΥΓΗ: Πολύδωρας με... τήβεννο. Συλλαλητήριο σήμερα στις 2 στην πύλη του Πολυτεχνείου.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: "Εγώ δεν σκότωσα τον Βαρθολομαίο..." Ολόκληρο το κείμενο από το πολυσέλιδο υπόμνημα που καταθέτει σήμερα στην Δικαιοσύνη ο δράστης του εγκλήματος που συγκλόνισε την Ελλάδα.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Το ΠΑΣΟΚ σε... νέες περιπέτειες. Πώς διεγράφη ο Κουλούρης.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Ανένδοτος κατά... Κουλούρη. Επίδειξη δύναμης του Γ. Παπανδρέου με χαμηλό πολιτικό ρίσκο.

    ΕΘΝΟΣ: Απολογία ποταμός για το φονικό. Αλλαγή σκηνικού με νέα στοιχεία για την υπόθεση Βαρθολομαίου.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Χωρίς κιμονό από χθες ο Κίμωνας. Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ ο Κουλούρης για τις δηλώσεις του κατά ηγεσίας και Πάγκαλου.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Φωτιά" ο Καραμανλής για ΠΑΣΟΚ - Γιώργο. Δριμύ κατηγορώ για την απόδρασή τους από τη Βουλή.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Είμαι 16άρης και θέλω να σας πω... Η Ελλάδα των παιδιών μας μέσα από έρευνα της UNICEF.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Καλείσθε διά... διαδήλωσίν σας. Εισαγγελική πρόσκληση χθες σε ΠΟΣΔΕΠ και ΟΛΜΕ.

    ΕΣΤΙΑ: Εντυπωσιακή ομιλία του Steve Forbes για επιχειρήσεις, ανθρώπινο δυναμικό, ανάπτυξη και φορολογία.

    ESPRESSO: Τα φοβερά μυστικά. Ανοίγουμε το φάκελο της δολοφονίας Βαρθολομαίου.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Παρέμβαση εισαγγελέα στον χώρο της εκπαίδευσης. Πρωτοβουλία για την αποτροπή επεισοδίων στο συλλαλητήριο.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Επίθεση Καραμανλή κατά ΠΑΣΟΚ για τη "φυγή" από τη συζήτηση του άρθρου 16. Δριμύ κατηγορώ.

    ΤΑ ΝΕΑ: Έρευνα... μασκέ για τις προμήθειες ΙΚΑ. Με εντολή Τσιτουρίδη.

    Η ΝΙΚΗ: Ώρα να μιλήσει ο λαός. Ανένδοτος ο Παπανδρέου κατά της "γερασμένης κυβέρνησης".

    ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ: Ο τζέντλεμαν διοικητής και το χρυσό "νινί" του ΙΚΑ.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Αλέκα Παπαρήγα στη Βουλή για την αναθεώρηση του Συντάγματος: Γυρίστε την πλάτη στα εκβιαστικά διλήμματα ΝΔ - ΠΑΣΟΚ.

    ΧΩΡΑ: Καραμανλής: Αναθεωρητική θα είναι η επόμενη Βουλή. Φυγομαχεί και απουσιάζει η αντιπολίτευση.

    TRAFFIC NEWS: Αρμέγει και βιάζει. Αλβανός βοσκός έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος των κτηνοτρόφων.

    City Press: Έκθεση της UNICEF: Τα πλούτη δεν φέρνουν την ευτυχία στα παιδιά.

    Metro: Αποπομπή για παραδειγματισμό. Το μήνυμα που έστειλε χθες ο Γιώργος Παπανδρέου με τη διαγραφή του Κίμωνα Κουλούρη.

    Metropolis: Ο πολιτισμένος κόσμος σκοτώνει τα παιδιά του. Περίπου 3.500 παιδιά πεθαίνουν κάθε χρόνο στις -πλούσιες και ανεπτυγμένες- χώρες του ΟΟΣΑ από κακομεταχείριση".

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Σκληρή ζωή από τα 11! Έρευνα της UNICEF για τα παιδιά στην Ελλάδα.

    ΕΓΝΑΤΙΑ: Εργοστάσιο ΕΥΑΘ για ενέργεια από... λυματολάσπη! Μέσα στο 2007 η εταιρία θα ολοκληρώσει επένδυση ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ταυτόχρονα θα δημιουργήσει εκατοντάδες θέσεις εργασίας.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Επικίνδυνα απόβλητα στη χωματερή. Στους Ταγαράδες τοξικά, χημικά και ραδιενεργά υλικά.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Θαλασσοταραχή για την υποθαλάσσια λόγω της επικύρωσης της συμβάσεως.

    [02] Παιδεία

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ αναφέρει ότι "εν μέσω της βαθιάς κρίσης στον χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, με τις καταλήψεις των φοιτητών και τις απεργίες των πανεπιστημιακών να έχουν νεκρώσει κάθε διαδικασία, εκδηλώθηκε χθες εισαγγελική πρωτοβουλία, η οποία όμως πυροδότησε νέες αντιδράσεις εκ μέρους των συνδικαλιστών της ΠΟΣΔΕΠ. Ειδικότερα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, κ. Παν. Πούλιος, συγκάλεσε σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι της ΠΟΣΔΕΠ, ο πρύτανης του ΕΜΠ και ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. με άξονα την αποτροπή επεισοδίων στο σημερινό συλλαλητήριο, το οποίο θα εξελιχθεί "υπό την εποπτεία" πέντε εισαγγελέων".

    Η ΑΥΓΗ γράφει ότι "κλιμακώνει η κυβέρνηση την επιχείρηση εκφοβισμού των πανεπιστημιακών και των φοιτητών, ενώ στη Βουλή πνέει τα λοίσθια η απόπειρα αναθεώρησης αναθεώρησης του άρθρου 16. Χθες ο εισαγγελέας Πρωτοδικών κάλεσε στο γραφείο του τον πρύτανη του ΕΜΠ Κ. Μουντζούρη και την ηγεσία της ΠΟΣΔΕΠ (τον πρόεδρο Λ. Απέκη και τον γραμματέα Γ. Μαΐστρο), καθώς επίσης, επιλεκτικά, τον γενικό γραμματέα της ΟΛΜΕ Γρ. Καλομοίρη, στέλεχος του ΣΥΝ".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ προσθέτει ότι "να παρουσιαστούν ενώπιον του εισαγγελέα "δι' υπόθεσίν τους" εν όψει του σημερινού πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου, εκλήθησαν χθες ο πρόεδρος της ΠΟΣΔΕΠ Λ. Απέκης και ο γ. γραμματέας Γ. Μαΐστρος. Για "νέες μεθόδους στοχοποίησης προσώπων" έκανε λόγο ο γραμματέας της ΟΛΜΕ, Γρ. Καλομοίρης, ο οποίος εκλήθη επίσης αλλά αρνήθηκε να προσέλθει".

    [03] Κουλούρης

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ σημειώνει ότι "με μία απρόβλεπτη αλλά και... προειδοποιητική για πολλούς κίνηση ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου διέγραψε χθες από την Κοινοβουλευτική Ομάδα τον Κίμωνα Κουλούρη. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του κ. Κουλούρη κατά του Θεόδωρου Πάγκαλου, μετά τις αναφορές του δεύτερου για το πανεπιστημιακό άσυλο. Έτσι ο Κίμωνας είναι από χθες χωρίς... κιμονό και το ΠΑΣΟΚ σε φουρτουνιασμένα νερά από τα νέα εσωκομματικά προβλήματα που εμφανίστηκαν".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ επισημαίνει ότι "εν μέσω του εμφυλιοπολεμικού κλίματος που έχει ξεσπάσει τελευταία, με αφορμή τις δηλώσεις Πάγκαλου για το πανεπιστημιακό άσυλο, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποχρεώθηκε στη διάρκεια της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου να παρέμβει για να εκτονώσει την κατάσταση και να υπενθυμίσει τον ρόλο του: Ανακοίνωσε την "αναδρομική" διαγραφή του Κίμωνα Κουλούρη για τα όσα κατά καιρούς έχει πει εναντίον του και με αφορμή το σκληρό σχόλιο που εκείνος έκανε προχθές κατά του Θ. Πάγκαλου".

    Η Metro υπογραμμίζει ότι "εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ τέθηκε αιφνιδιαστικά χθες ο βουλευτής Β' Αθήνας Κίμωνας Κουλούρης, με αφορμή τις πρόσφατες, αιχμηρές δηλώσεις του κατά του Θεόδωρου Πάγκαλου, μετά τις αναφορές του δεύτερου για το πανεπιστημιακό άσυλο".

    Η ΑΝΩ ΚΑΤΩ προσθέτει ότι "διχασμένο βγαίνει το ΠΑΣΟΚ από την απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να απομακρύνει τον Κίμωνα Κουλούρη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος".

    Το ΒΗΜΑ τονίζει ότι "νέο κύμα εσωκομματικών αντιπαραθέσεων πλήττει το ΠΑΣΟΚ. Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου ο κ. Γ. Παπανδρέου ανακοίνωσε την αποπομπή του κ. Κ. Κουλούρη από την ΚΟ και υπογράμμισε ότι στο εξής δεν θα ανεχθεί προσωπικές στρατηγικές. Βαρύ ήταν το κλίμα για τον κ. Θ. Πάγκαλο, ενώ ο κ. Ευ. Βενιζέλος ζήτησε να ισχύουν οι καταστατικές διατάξεις για όλους".

    Σύμφωνα με τη ΒΡΑΔΥΝΗ "με "αποκεφαλισμούς" ο Γιώργος Παπανδρέου επιχειρεί να κλείσει το νέο κύκλο αναταράξεων και εσωστρέφειας στο ΠΑΣΟΚ, που προκλήθηκε από τα όσα είπε ο Θεόδωρος Πάγκαλος για το άσυλο και επιτάθηκε με τη σκληρή επίθεση του Κίμωνα Κουλούρη κατά του πρώην υπουργού".

    [04] Γ. Βαρθολομαίος

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ γράφει ότι "αμετακίνητος ως προς την υπερασπιστική γραμμή του μένει ο Δημήτρης Βρακατσέλης, ο οποίος κατηγορείται για την δολοφονία του Διοικητή του ΙΚΑ καθώς μέσα στο υπόμνημα που θα καταθέσει σήμερα στην 6η τακτική ανακρίτρια υποδηλώνει με σθένος ότι "δεν είχα ανθρωποκτόνο πρόθεση".

    Το ΕΘΝΟΣ αναφέρει ότι "ως ατύχημα που προκλήθηκε από άλλες αιτίες και όχι από τα γρονθοκοπήματα, περιγράφει τον θάνατο του Γιάννη Βαρθολομαίου ο 59χρονος Δ. Βρακατσέλης. Σε πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε σήμερα το πρωί, δίνει αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για τη σχέση με τη σύζυγό του και το μοιραίο ραντεβού".

    Η Espresso σημειώνει ότι "σε ένα πρωτοφανές για τα ελληνικά εγκληματολογικά χρονικά πολιτικό θρίλερ, με σκοτεινά και αδιευκρίνιστα "μαύρα" σημεία, εξελίσσεται η ανθρωποκτονία του Γιάννη Βαρθολομαίου, που έγινε την προηγούμενη Παρασκευή στα σκαλοπάτια του σπιτιού των γονιών της ερωμένης του".

    [05] ΙΚΑ

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι "με ανεπίσημη έρευνα - μασκέ των φακέλων προμηθειών που χειρίστηκε η Θωμαή Βρακατσέλη- και την οποία ανέλαβαν οι υποδιοικητές του ΙΚΑ, με εντολή του υπουργού Απασχόλησης - η κυβέρνηση επιχειρεί να προλάβει νέες αποκαλύψεις".

    [06] UNICEF

    Η City Press γράφει"Η UNICEF κατατάσσει 21 ανεπτυγμένες χώρες βάσει της ποιότητας ζωής των παιδιών τους. Τα Ελληνόπουλα έως 18 ετών παίρνουν χάλκινο μετάλλιο στην ικανοποίηση από τη ζωή τους. Βρίσκονται όμως πολύ χαμηλά στο επίπεδο εκπαίδευσης και στην υγεία".

    H Metropolis αναφέρει ότι "περίπου 3.500 παιδιά πεθαίνουν κάθε χρόνο στις -πλούσιες και ανεπτυγμένες - χώρες του ΟΟΣΑ από κακομεταχείριση. Πάνω από 20.000 οι θάνατοι από ατυχήματα. Στη 18η θέση ανάμεσα σε 21 χώρες η Ελλάδα στον τομέα υγείας και ασφάλειας".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ υποστηρίζει ότι "οι έφηβοι στη χώρα μας εξακολουθούν να πιστεύουν ότι η ζωή είναι ωραία. Παρά το γεγονός ότι συχνά πέφτουν θύματα εκφοβισμού, τσακώνονται μεταξύ τους ή δεν έχουν την επαφή που είχαν παλιά με τους γονείς τους. Είναι όμως οι τρίτοι πιο ικανοποιημένοι από τη ζωή τους νέοι μεταξύ 21 χωρών. Αυτό σίγουρα κάτι λέει".

    [07] Κυβέρνηση

    ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ υποστηρίζει ότι "και τέτοιες ώρες, τέτοια λόγια. Με απλωμένο, ως τραχανά, το ασφαλιστικό, με ζωντανή τη συζήτηση για πρόωρες εκλογές, ένας νεκρός και μάλιστα ο διοικητής του ΙΚΑ, ήταν το τελευταίο πράγμα που χρειαζόταν η κυβέρνηση. Γι αυτό και το κλίμα που εκπέμπεται από κυβερνητικά και κομματικά στελέχη δεν είναι απλώς βαρύ, αλλά έκδηλα ανήσυχο για το αύριο".

    [08] Βοσκός

    H Traffic News αναφέρει ότι "φόβος και τρόμος έχει γίνει στις πλαγιές της Πίνδου ο Αλβανός βοσκός που εισβάλλει τα βράδια στις στάνες και προσπαθεί να βιάσει τις γυναίκες των κτηνοτρόφων. Το τελευταίο θύμα του αδίστακτου αλλοδαπού ήταν μια 73χρονη που δέχτηκε την επίθεση τη στιγμή που κοιμόταν".

    [09] Γ. Παπανδρέου

    Η ΝΙΚΗ γράφει ότι "το αίτημα για εκλογές εδώ και τώρα επανέλαβε χθες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, για να απαλλαγεί η χώρα από την πρόωρα γερασμένη, όπως τη χαρακτήρισε , κυβέρνηση της ΝΔ, που προκαλεί ζημιά στη χώρα και κάνει τα δικά της αδιέξοδα, αδιέξοδα για τον τόπο. "Η λύση είναι οι εκλογές. Χρειάζεται μια νέα πορεία για τη χώρα μας. Είναι η ώρα να μιλήσει ο λαός", υπογράμμισε με έμφαση ο Γ. Παπανδρέου".

    [10] Κ. Καραμανλής

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ αναφέρει ότι "με ένα δριμύ "κατηγορώ" για τη στάση που επέλεξε να κρατήσει στην κορυφαία κοινοβουλευτική διαδικασία της Συνταγματικής Αναθεώρησης η αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά και με ένα "μανιφέστο" πολιτικού ήθους και υπευθυνότητας, ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, έδωσε χθες στη Βουλή το στίγμα της κυβερνώσας παράταξης στην Αναθεώρηση του Συντάγματος".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ προσθέτει ότι "ποιος είδε τον Καραμανλή και δεν φοβήθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής. Για πρώτη φορά μετεκλογικά έκανε τόσο σκληρή κριτική στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για την απόδραση της παράταξής του από τη Συνταγματική Αναθεώρηση και τα άδεια έδρανα. Το δριμύ κατηγορώ Καραμανλή".

    Σύμφωνα με τη ΧΩΡΑ "σφοδρή επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε χθες, από το βήμα της Βουλής, ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, κατηγορώντας το ότι επέλεξε τη φυγή από τη συζήτηση για την Αναθεώρηση του Συντάγματος και προαναγγέλλοντας ταυτόχρονα την παραβίασή του, ενώ πέταξε το γάντι στον κ. Παπανδρέου, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι η επόμενη Βουλή θα είναι αναθεωρητική, καθώς η ΝΔ θα κερδίσει τις εκλογές".

    Ο ΛΟΓΟΣ σημειώνει ότι "δριμύ κατηγορώ του πρωθυπουργού κατά του ΠΑΣΟΚ για τη "φυγή", όπως είπε, από τη συζήτηση για την αναθεώρηση του άρθρου 16, καθώς και γενικά της συνταγματικής αναθεώρησης. Ο Κ. Καραμανλής μιλώντας στην ολομέλεια της Βουλής για την Συνταγματική Αναθεώρηση κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για προαναγγελία παραβίασης του Συντάγματος και επισήμανε: "τα άδεια έδρανα, εκφράζουν την πιο κυνική απόπειρα υπονόμευσης, μιας συμφωνημένης πορείας".

    [11] ΚΚΕ

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ υποστηρίζει ότι "ΝΔ και ΠΑΣΟΚ χρησιμοποιούν την αναθεώρηση του Συντάγματος, χωρίς να έχουν μεταξύ τους ουσιαστικές διαφορές, ως αφορμή για την όξυνση της ανούσιας δικομματικής αντιπαράθεσης και μοχλό εγκλωβισμού των λαϊκών στρωμάτων μπροστά στις επόμενες εκλογές".

    [12] Ελληνική Οικονομία

    Η ΕΣΤΙΑ γράφει ότι "στην παγκοσμιοποιημένη οικονομία, ετόνισε ο Forbes, παίζει τεράστιο ρόλο το συγκριτικό κόστος λειτουργίας των επιχειρήσεων από χώρα σε χώρα. Επανέλαβε δε το παράδειγμα της Ιρλανδίας και των χωρών της Ανατολικής Ευρώπης που αναπτύσσονται με ραγδαίους ρυθμούς, ακριβώς επειδή έχουν καταστήσει ιδιαίτερα χαμηλό το κόστος ενάρξεως και λειτουργίας των επιχειρήσεων. Ειδικώς δε για την Ελλάδα ανέφερε ότι βάσει των συγκριτικών στοιχείων και δεικτών του ΟΟΣΑ, το κόστος αυτό εξακολουθεί να είναι υψηλό. Αν αυτό δεν αλλάξη, η ελληνική οικονομία θα χάνη διαρκώς έδαφος".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 15 February 2007 - 20:40:04 UTC