Visit the Hellenic Astronomical Society Mirror on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 03-12-06

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ποσειδώνος
  • [02] Απέσπασε τη νίκη ο ΟΣΦΠ από τη Χαλκηδόνα με 1-0
  • [03] Ισοπαλία πρόσφερε ο Παναθηναϊκός στον Ακράτητο
  • [04] Νίκη του Αρη επί του Περιστερίου
  • [05] Εχασε η ΑΕΚ από τον Μακεδονικό

    [01] Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ποσειδώνος

    6/12/2003 7:54:00 μμ

    Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, θα ισχύσουν από αύριο Κυριακή 7 Δεκεμβρίου, προκειμένου να ολοκληρωθεί η κατασκευή του ανισόπεδου κόμβου της Λεωφόρου Κηφισού και της Παραλιακής Λεωφόρου Ποσειδώνος (κόμβος ΣΕΦ). Οι ρυθμίσεις θα διαρκέσουν 6 μήνες, γι' αυτό και η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται μέσω παρακαμπτηρίου μέχρι τέλη Μαΐου 2004. Συγκεκριμένα θα γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας της Λ. Ποσειδώνος, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Τζαβέλλα και του Κηφισού, ενώ κλειστές θα είναι και οι γέφυρες του Σταδίου Καραϊσκάκη (σύνδεση οδού Πειραιώς με Λ. Ποσειδώνος) για τα αυτοκίνητα. Η είσοδος-έξοδος στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα πραγματοποιείται μέσω προσωρινού ισόπεδου κόμβου που θα λειτουργεί με φωτεινή σηματοδότηση.

    Σε ποια σημεία θα γίνονται εκτροπές

    Από Ρετσίνα, Κόνωνος, Εθν. Αντιστάσεως, Ομηρίδου Σκυλίτση προς Λ. Ποσειδώνος Από Λ. Κηφισού, προς Λ. Ποσειδώνος Από Δωδεκανήσου προς Λ. Ποσειδώνος Από Γρ. Λαμπράκη, Τζαβέλλα προς Λ. Ποσειδώνος Από Λ. Ποσειδώνος, προς Α. Παπανδρέου, Πειραιώς Από Εθν. Μακαρίου προς Α. Παπανδρέου, Πειραιώς Από Οδ. Πειραιώς (Δήμος Πειραιά, ρεύμα προς Αθήνα) προς Εθν. Μακαρίου και Λ. Ποσειδώνος Από Επονιτών, Σοφιανοπούλου, Καραολή &amp; Δημητρίου προς Α. Παπανδρέου, Εθν. Μακαρίου και Λ. Ποσειδώνος Από Ομηρίδου Σκυλίτση, και Τζαβέλλα προς Εθν. Μακαρίου Από Ν. Κανελλοπούλου, Π. Οικονομίδου προς Λ. Ποσειδώνος Από Πειραιώς (Δήμος Μοσχάτου) προς Εθν. Μακαρίου, Α. Παπανδρέου και Λ. Ποσειδώνος

    [02] Απέσπασε τη νίκη ο ΟΣΦΠ από τη Χαλκηδόνα με 1-0

    6/12/2003 10:18:00 μμ

    φωτό Αρχείου

    Ο Ολυμπιακός κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση της Χαλκηδόνας και να πάρει τη νίκη με 1-0, στο πλαίσιο της 13ης ημέρας του πρωταθλήματος της Α' εθνικής κατηγορίας. Το γκολ πέτυχε με πέναλτι ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στο 40ο λεπτό, μετά από ανατροπή του Καστίγιο, η οποία αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους.

    [03] Ισοπαλία πρόσφερε ο Παναθηναϊκός στον Ακράτητο

    6/12/2003 9:36:00 μμ

    φωτό Αρχείου

    Σοκ για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος μετά από μέτρια εμφάνιση δεν κατάφερε να νικήσει τον ουραγό Ακράτητο στο γήπεδο των Ανω Λιοσίων, στο πλαίσιο της 13ης ημέρας του πρωταθλήματος της Α' εθνικής κατηγορίας. Το τελικό 0-0 αναμένεται να δημιουργήσει νέους τριγμούς στους "πρασίνους", καθώς έχασαν δύο πολύτιμους βαθμούς στο δρόμο για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

    [04] Νίκη του Αρη επί του Περιστερίου

    6/12/2003 8:27:00 μμ

    Συναρπαστικό θέαμα προσέφεραν για τους φιλάθλους οι παίκτες του Αρη και του Περιστερίου στο σημερινό παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής για την Α1 Εθνική κατηγορία ανδρών του μπάσκετ. Ο Αρης νίκησε το Περιστέρι με 81-78, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με 15 πόντους στη λήξη του πρώτου μέρους (50-35). Ομως η αθηναϊκή ομάδα με "επική" αντεπίθεση στην επανάληψη ανέτρεψε σταδιακά τη διαφορά (63-60 στο τέλος του 3ου δεκάλεπτου), ξαναφέρνοντας το ματς στα "ίσια", όμως με ηγέτη τον Κόμματο (19 πόντοι) ο Αρης κατόρθωσε να πάρει τη νίκη.

    [05] Εχασε η ΑΕΚ από τον Μακεδονικό

    6/12/2003 8:25:00 μμ

    Σε αγώνα για την 11η αγωνιστική στην Α1 Eθνική κατηγορία ανδρών του μπάσκετ, ο Μακεδονικός νίκησε στην Κοζάνη την ΑΕΚ με 70-66 (ημίχρονο 43-42) και βελτίωσε ακόμη περισσότερο τη βαθμολογική του θέση. Η νίκη της γηπεδούχου στηρίχθηκε, εν πολλοίς, στην απόδοση των Σέιν Χιλ (κυρίως στο πρώτο μισό του αγώνα) που σημείωσε 22 πόντους, και Γιέγκο Μεσαριάκοφ, που παρέλαβε τη "σκυτάλη" στο σκοράρισμα από τον Αυστραλό στο δεύτερο ημίχρονο, και σταμάτησε στους 18 πόντους. Από την πλυρά των ηττημένων, προσπάθησε ο εορτάζων της ημέρας, Νίκος Χατζής, όντας ο ένας από τους δύο παίκτες της "Ενωσης" που σημείωσε διψήφιο αριθμό πόντων (12). Ο άλλος ήταν ο Τζένκινς, που σκόραρε 14 πόντους, αλλά τους μισούς με βολές (7).


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Saturday, 6 December 2003 - 22:07:14 UTC