Read The Treatment of the Armenians in the Ottoman Empire (Part 1) (by Viscount Bryce) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 99-07-15

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 15/07/1999


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [02] Αλβανός απαγωγέας
  • [03] Επίσκεψη Κόεν
  • [04] Ποθεν Εσχες βουλευτών
  • [05] Εξαγορά τράπεζας Εργασίας
  • [06] Ελλάδα - Βαλκάνια
  • [07] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 15/07/1999
  • [08] Τράπεζα Εργασίας - Νέα προσφορά Λάτση

  • [01] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Η νέα υπόθεση Αλβανού που απήγαγε λεωφορείο με 7 επιβάτες, το Πόθεν Εσχες των βουλευτών, οι εξελίξεις στην υπόθεση της εξαγοράς της Τράπεζας Εργασίας και τα αποτελέσματα των συνομιλιών του Αμερικανού υπουργού Αμυνας, είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού Τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση): Εθνομέτοχοι οι πολιτικοί μας.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου): Οι "βαρόνοι" με τα δις!

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Ποιές μετοχές παίζουν οι 300 της Βουλής.

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Ποιές μετοχές παίζουν υπουργοί.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Φρίκη Νο 2.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: 200 δις θα άρπαζε ο Λάτσης αν έλειπε ο Μ. Σάλλας.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Λάτσης - Σάλλας 2-1.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Η αλβανική μαφία διαλύει τη χώρα.

    ΕΘΝΟΣ: Ως εδώ με τους Αλβανούς.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Αρχιεπισκοπο-Ταμια επιθυμεί ο Πατριάρχης.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Στο έλεος της αλβανικής μαφίας.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Αλβανική Αγρια Δύση.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Τρομοφορείο.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Ρελάνς Λάτση με 2,3 τρισ. για την Εργασίας.

    ΕΣΤΙΑ: Ασύδοτοι οι Αλβανοί. Τεράστιες ευθύνες της κυβερνήσεως Σημίτη.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Σε ομηρεία τρόμου η χώρα.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Η μάχη της βενζίνης.

    ΤΑ ΝΕΑ: Χώρα - Ομηρος των Αλβανών κακοποιών η Ελλάδα.

    ΝΙΚΗ: Οι βουλευτές πάνε Σοφοκλέους.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Γην και ύδωρ έδωσε στον Κοέν η κυβέρνηση.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Λεωφορείο ο τρόμος.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Ερμαιο η Ελλάδα στα χέρια Αλβανών εκβιαστών.

    [02] Αλβανός απαγωγέας

    Το ΕΘΝΟΣ γράφει οτι "Πρωταγωνιστής μιας ακόμα γκαγκστερικής απαγωγής λεωφορείου που συγκλονίζει την Ελλάδα είναι ένας Αλβανός κακοποιός. Καθώς παρόμοια κρούσματα εγκληματικής συμπεριφοράς πολλαπλασιάζονται, η κοινή γνώμη είναι ανάστατη. Απαιτεί να μπει ένα οριστικό τέλος στην κατάσταση που εκθέτει σε θανάσιμο κίνδυνο ανύποπτους, φιλήσυχους και αθώους πολίτες".

    Τα ΝΕΑ τονίζουν ότι ``χώρα-ομηρος των Αλβανών κακοποιών η Ελλάδα, μετά και τη νέα απαγωγή λεωφορείου του ΚΤΕΛ Κιλκίς. Μέχρι νωρίς τα ξημερώματα σήμερα, ο 28 ετών Αλβανός Αλέξης Νάνα, μιμούμενος τον Αντώνη Φλαμούρ, ζητούσε 250 εκατομμύρια και ελεύθερη είσοδο στην Αλβανία, προκειμένου να απελευθερώσει τους επτά ομήρους. Η Αστυνομία εκτιμά ότι δεν δρα μόνος του, αλλά στο πλαίσιο συμμορίας, που με το πρόσχημα της ``κακοποίησης`` του απαγωγέα, επιδιώκει την καταβολή των λύτρων``.

    Κατά την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ``για δεύτερη φορά μέσα σε ενάμιση μήνα, η χώρα βρέθηκε χθες όμηρη ενός κακοποιού. μαζί με τον τρόμο των ομήρων, η χώρα αισθανόταν να πλανάται πάνω της το φάντασμα της διαρκούς ανασφάλειας, της ομηρείας της στον επόμενο εγκληματία, που θα επιλέξει την ίδια οδό. Με το χθεσινό έγκλημα, κρούσμα προδήλου μιμητισμού ως προς τη μέθοδο, αλλά πιθανώς οργανωμένο με τη βοήθεια συνενόχων του απαγωγέα, η Ελλάδα βρέθηκε πλέον αντιμέτωπη με τις ολέθριες συνέπειες της χαλαρής στάσης, που είχε ακολουθήσει τον Μάιο, αλλά και ακόμη παρλαιότερα - στηνπρώτη απαγωγή ομήρου από τον Σορίν Ματέι.

    Η ΑΥΓΗ αναφέρει ότι ``σε προσπάθεια δημιουργίας κλίματος αναστάτωσης και αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης απέδιδαν χθες ανώτερα κυβερνητικά στελέχη το περιστατικό, κάνοντας λόγο για ``κάποιο παιχνίδι`` και για περίπτωησ που δεν άπτεται του κοινού ποινικού δικαίου. Οπως προέκυπτε πάντως από τη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Διαχείρισης Κρίσεων, στόχος της κυβέρνησης ήταν το περιστατικό να αντιμετωπιστεί, σε κάθε περίπτωση, εντός των ορίων του ελληνικού εδάφους``.

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ προσθέτει ότι ``ακόμη και το ενδεχόμενο πίσω από τον Αλβανό απαγωγέα να κρύβονται μυστικές υπηρεσίες ξένης χώρας απασχολεί τις ελληνικές υπηρεσίες. Εντύπωση έχει προκαλέσει ακόμη και η σπουδή της αλβανικής ραδιοφωνίας και τηλεόρασης, να μεταδώσουν αμέσως την είδηση της νέας απαγωγής, μάλλον από Αλβανό, ελληνικού λεωφορείου. Οι ελληνικές αρχές ασφαλείας μέσα σε λίγα λεπτά, με τη συνεργασία της INTERPOL, της EUROPOL, του υπουργείου Δικαιοσύνης και του ΟΑΕΔ, διαπίστωσαν ότι πουθενά δεν υπήρχαν τα στοιχεία που δήλωνε ο ``Αλβανός``.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ σημειώνει ότι ``στην εκτίμηση ότι ο απαγωγέας ανήκει σε οργανωμένο μαφιόζικο κύκλωμα Αλβανών κακοποιών, που προσέβλεπε στην είσπραξη των υπέρογκων λύτρων των 250 εκατ. δραχμών, αντιγράφοντας τις κινήσεις και τη στρατηγική του Φλαμούρ Πίστι, κατέληξε τη νύχτα η πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ``.

    Σύμφωνα με τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ``ο απαγωγέας ήταν εκπαιδευμένος, κέρδιζε χρόνο για να επικοινωνεί με τα κέντρα που τον κατηύθυναν, εκπλήσσει η συγκροτημένη σκέψη του, έκανε κινήσεις σιγουριάς, μιλούσε με παρακρατικά κέντρα. Πανικός στην κυβέρνηση. Γιατί το κράτος-συμμορία (Αλβανία) έκλεισε τα σύνορα``.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ υπογραμμίζει οτι ``η νέα γκαγκστερική απαγωγή λεωφορείου από Αλβανό, οπλισμένο με χειροβομβίδα που διέσυρε για ώρες το κράτος, επιβάλλοντας τους όρους του για εκατομμύρια και όπλα, εξόργισε ακόμη περισσότερο τον ελληνικό λαό που βλέπει πλέον καθαρά ότι η ασφάλειά του βρίσκεται στο έλεος των μαφιόζων``.

    Η ΕΣΤΙΑ επισημαίνει ότι ``δεν είναι επομένως τυχαίο ότι στην Ελλάδα κυκλοφορούν σήμερα χιλιάδς Αλβανοί πρώην κατάδικοι, ένοπλοι και πάσης φύσεως κακοποιά στοιχεία. Και ούτε συνιστά δικαιολογία ότι η αλβανική πλευρά δεν συμβάλλει στον εντοπισμό τους. `Η υπάρχει ελληνικό κράτος, ή δεν υπάρχει. Αν υπήρχε, ώφειλε να τους έχη ελέγξει όλους και ν αέχη ήδη απελάσει τους ανεπιθυμήτους. Το ότι αυτό δεν επετελέσθη μέχρι τώρα, βαρύνει στο ακέραιο την κυβέρνηση και τον πακαθήμενό της``.

    [03] Επίσκεψη Κόεν

    Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ υποστηρίζει οτι ``έθεσε και τη σφραγίδα της η ελληνική κυβέρνηση στηνπλήρη αποδοχή των αμερικανικών προτάσεων για το θέμα ``τρομοκρατία``. Γι` αυτό και η χθεσινή συνάντηση του πρωθυπουργού με τον υπουργό Αμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών, Ουίλιαμ Κοέν, έγινε σε καλό κλίμα, γεγονός που έκανε τον δεύτερο να δηλώνει λίγο αργότερα ικανοποιημένος απ` όλες τις ελληνικές θέσεις. Στο Γιουγκοσλαβικό, στην αντιμετώπιση της τρομοκρατίας στα Ελληνοτουρκικά..``.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ προσθέτει ότι ``το δρόμο της υποχρεωτικής διεύρυνσης του ελληνοτουρκικού διαλόγου υπέδειξε στην κυβέρνηση ουπουργός Αμυνας των ΗΠΑ κ. Ουίλιαμ Κοέν, ο οποίος κατέστησε σαφές στον πρωθυπουργό Κ. Σημίτη αλλά και τον υπουργό Εξωτερικών κ. Γ. Παπανδρέου, ότι η συνεργασία των δύο χωρών είναι αναγκαία``.

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ισχυρίζεται ότι ``επισήμως, δεν έγινε γνωστό τίποτε το ουσιαστικό, για τις συνομιλίες του Ου. Κοέν αλλά οι σχετικές πληροφορίες συγκλίνουν στο γεγονός πως η ελληνική κυβέρνηση δεσμεύτηκε τόσο στα ζητήματα της τρομοκρατίας, όσο και στα Ελληνοτουρκικά, όπως και στα υπόλοιπα ζητήματα, που έχουν σχέση με την ευρύτερη περιοχή, να κινηθεί στα πλαίσια της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής και των ειδικότερων ``οδηγιών``, που μετέφερε ο Αμερικανός υπουργός. Οπως όλα δείχνουν, η κυβέρνηση έδωσε γην και ύδωρ στον Αμερικανό υπουργό του Πολέμου``.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ αναφέρει ότι ``κύκλοι της αμερικανικής πρεσβείας που ρωτήθηκαν ποια συμφωνία εννοεί ο κ. Κοέν έκαναν λόγο για πιθανή αναφορά στη στρατιωτική συμπεριφορά κατά τη διάρκεια του θερινού μορατόριουμ, αλλά και για άλλα ``τεχνικά ζητήματα``, που διατηρούνται και πέραν του μορατόριουμ. Αυτή η συμπεριφορά, σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους αφορά την εφαρμογή των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης για μη εγκλωβισμό των πολεμικών πλοίων στα ραντάρ των οπλικών συστημάτων ``και άλλους κανόνες συμπεριφοράς στο Αιγαίο, για να αποφεύγονται προκλήσεις και ατυχήματα``. Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές και πηγές του Πενταγώνου, η άτυπη αυτή συμφωνία οριστικοποιήθηκε κατά τη συνάντηση που είχαν οι αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων Ναυτικού Ελλάδας και Τουρκίας στο περιθώριο της συνόδου των αρχηγών Ναυτικού των χωρών της Ευρώπης στο Βερολίνο, στις 20 και 21 Μαϊου``.

    Σύμφωνα με την ΕΞΟΥΣΙΑ ``οι χθεσινές διευκρινίσεις της κυβέρνησης ως προς την τακτική που θα ακολουθήσει για να συναινέσει στην αναβάθμιση των ευρωτουρκικών σχέσεων επανέφεραν τα πράγματα στην προτεραία, σκληρή διαπραγματευτική θέση. Δηλαδή, η Ελλάδα συμφωνεί με την ανάδειξη της Τουρκίας σε υποψήφια χώρα, αρκεί να σεβαστεί τα προβλεπόμενα για όλες τις υποψήφιες χώρες``.

    Το ΒΗΜΑ γράφει ότι ``η επιλογή από την ελληνική κυβέρνηση και ευρωπαϊκών οπλικών συστημάτων φαίνεται πως ανησύχησε ιδιαίτερα την Ουάσιγκτον, που ως και πριν από λίγα χρόνια θεωρούσε την αγορά όπλων από την Ελλάδα καθαρά αμερικανική υπόθεση. Ο αμερικανός υπουργός Αμυανς κ. Γουίλιαμ Κοέν δεν ήρθε αυτή τη φορά στην Αθήνα κομίζοντα ςλίστα οπλικών συστημάτων με ``σύσταση`` να τα προτιμήσει η Ελλάδα, αλλά με... υποδείξεις προς τον υπουργό Αμυνας κ. Α. Τσοχατζόπουλο για διενέργεια ``αξιόπιστων διαγωνισμών``, που αφορούν όχι μόνον την προμήθεια νέων οπλικών συστημάτων, αλλά και τον εκσυγχρονισμό των ήδη υπαρχόντων``.

    [04] Ποθεν Εσχες βουλευτών

    Ο ΛΟΓΟΣ γράφει ότι "πανάκεια αποτέλεσε για μια ακόμη φορά φέτος, η δημοσιοποίηση των δηλώσεων "πόθεν έσχες" βουλευτών κι ευρωβουλευτών. Οπως κάθε χρόνο, οι εκπρόσωποι του Εθνους αρκέστηκαν στην απαρίθμηση των περιουσιακών τους στοιχείων στην πλειοψηφία τους χωρίς να μπουν στονμ κόπο να εξηγήσουν και τον τρόπο με τον οποίο τα απέκτησαν. Καταθέσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων σε ελληνικές και ξένες τράπεζες, μετοχές, σπίτια, διαμερισματα στο εξωτερικό, οικόπεδα, σκάφη, νησιά, λεωφορεία, ραδιοφωνικοί σταθμοί και εταιρίες παραγωγής ταινιών, μετοχές κλινικών, είναι μερικά μόνον παραδείγματα των όσων δηλώνουν οι βουλευτές".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ αναφέρει ότι "χωρίς εκπλήξεις και εντυπωσιακές μεταβολές συγκριτικά με πέρυσι δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα οι δηλώσεις πόθεν έσχες των πολιτικών αρχηγών, των βουλευτών και των ευρωβουλευτών εν ενεργεία και τέως για το 1998. Οι αρχηγοί των δυο μεγάλων κομμάτων οι κκ Σημίτης και Κ. Καραμανλής κατέχουν την "πρωτιά", ενω τελευταία στη λίστα του αρχηγού των κομμάτων βρίσκεται και πάλι η κ. Αλέκα Παπαρήγα. Να σημειωθεί οτι τα περισσότερα χρήματα προέρχονται απο ενοίκια, τόκους καταθέσεων και απο ενενδύσεις σε ομόλογα και έντοκα γραμμάτια του Δημοσίου".

    Σύμφωνα με τη ΝΙΚΗ "χωρίς ουσιαστικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με πέρσι είναι η περιουσιακή κατάσταση των πολιτικών αρχηγών βάσει των δηλώσεων "πόθεν έσχες" που κατέθεσαν στη Βουλή ενω ικανοποιητική είναι η συμμετοχή των πολιτικών στο "κόμμα των επενδυτών" αφού σχεδόν όλοι έχουν καταθέσεις σε αμοιβαία κεφάλαια και αρκετοί σε μετοχές".

    [05] Εξαγορά τράπεζας Εργασίας

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ γράφει ότι "μετά τη νέα χθεσινή προσφορά του Λάτση, "βελτιωμένη" κατά διακόσια ολόκληρα δισεκατομμύρια δραχμές πράγμα που σημαίνει οτι αν έλειπε η Μιχάλης Σάλλας, το αφεντικό της Τράπεζας Πειραιώς, ο νέος "ευεργέτης" του τόπου θα τσέπωνε διακόσια δισεκατομμύρια δραχμές, τα οποία φυσικά θα έχαναν τα "κορόϊδα" οι μικρομέτοχοι της Τραπεζας Εργασίας, οι οποίοι τώρα το λιγότερο που έχουν να κάνουν είναι πρώτον να κάνουν... εικόνισμα τη φωτογραφία του Σάλλα και δεύτερον να πουλήσουν τις μετοχές τους στον σωτήρα τους, την Τραπεζα Πειραιώς και οχι σε έναν άνθρωπο που προσπάθησε να τους εξαπατήσει. Αυτό θα έκανε ο οποιοσδήποτε έντιμος άνθρωπος".

    [06] Ελλάδα - Βαλκάνια

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) γράφει ότι "στην απόφαση για τη δημιουργία συνοριακής ζώνης, στην οποία θα είναι ελεύθερη η διακίνηση των πολιτών των τριών χωρών, κατέληξαν οι υπουργοί Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου, της ΠΓΔΜ Αλεξάντερ Ντιμιτρόφ και της Αλβανίας Πασκάλ Μίλο στη χθεσινή πρώτη συνάντησή τους στον Αγιο Αχίλλειο των Πρεσπών στο σημείο των συνόρων των τριών χωρών. Οι τρείς υπουργοί δεν κατέληξαν στο εύρος το οποίο θα έχει η συγκεκριμένη ζώνη, ενδεικτικά ομως αναφέρθηκαν τα 20 χιλιόμετρα τα οποία είχαν προταθεί στην αντίστοιχη ζώνη διακίνησης με τη Βουλγαρία".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ αναφέρει ότι "τα σχέδια των ΗΠΑ για τα Βαλκάνια που στοχεύουν μεταξύ άλλων και στην απομάκρυνση απο την εξουσία του Σέρβου προέδρου Μιλόσεβιτς φαίνεται οτι αποφάσισε να διευκολύνει για μια ακόμη φορά η Αθήνα με τις επαφές που πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες σε επίπεδο υπουργών Εξωτερικών και όχι μόνο. Συνάτνηση με τον ηγέτη της σερβικής αντιπολίτευσης Βουκ Ντράσκοβιτς θα έχει σήμερα το μεσημέρι στο υπουργείο Εξωτερικών ο Γιώργος Παπανδρέου. Οι συνομιλίες των δύο ανδρών αποκτούν ιδιαίτερη βαρύτητα λόγω της κρίσης που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση Μιλόσεβιτς".

    (Ι. Π.)

    [07] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Η νέα προσφορά του Ομίλου Λάτση για την Τράπεζα Εργασίας, η έκθεση της Moody's για την ελληνική οικονομία, το "Πόθεν έσχες" των βουλευτών και η νέα άνοδος της τιμής του πετρελαίου στις διεθνείς αγορές είναι τα βασικά θέματα του σημερινού οικονομικού Τύπου.

    ΕΞΠΡΕΣ: ``Κερδίζει στο "νημα" ο Λάτσης με βελτιωμένη κατά 194 δισ. δρχ. προσφορά για Εργασίας. ''

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: ``"Δώρο" 50 δισ. μας κάνει η Moody's - Μειώνεται το κόστος του χρέους. ''

    ΚΕΡΔΟΣ: ``"Προαγωγή" μετ'επαίνων στο κλαμπ των μεγάλων - Moody's: Αναβάθμισαν την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας. ''

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ``Στόχος τώρα η συγχώνευση με τη βελτιωμένη πρόταση της Eurobank. ''

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: ``Ρελάνς από Λάτση για την Τράπεζα Εργασίας - Προσφέρει 56.312 ανά μετοχή - Πως θα αντιδράσει η Τράπεζα Πειραιώς. ''

    [08] Τράπεζα Εργασίας - Νέα προσφορά Λάτση

    ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ αναφέρει ότι: ``Ανεβαίνει συνεχώς ο πήχυς του συνολικού τιμήματος για τον έλεγχο της Τράπεζας Εργασίας, καθώς οι δύο διεκδικητές αυξάνουν τις προσφορές τους, προσπαθώντας να "δελεάσουν" τους μικρομετόχους και να κατακτήσουν τουλάχιστον το κρίσιμο 33,4%. Ο Ομιλος Λάτση ανακοίνωσε χθες ότι προσφέρει 2,4 μετοχές Eurobank συν 17.000 μετρητά για κάθε μετοχή Εργασίας

    (Ι. Π.)


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 15 July 1999 - 8:19:12 UTC