Browse through our Interesting Nodes on the Eastern European States Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 25 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 99-12-15

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 15/12/1999


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Δημοσκόπηση MRB
  • [3] Χρηματιστήριο
  • [4] Εκπαιδευτική μεταρρύθμιση
  • [5] Ελληνοτουρκικά
  • [6] Ελληνική οικονομία
  • [8] ΤτΕ - Μείωση επιτοκίων

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Η Πανελλαδική δημοσκόπηση της εταιρίας MRB, η ελληνική οικονομία, η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση, η πορεία του Χρηματιστηρίου και οι ελληνοτουρκικές σχέσεις είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): "Ανοίγει" η Τουρκία. Εκπομπές στα κουρδικά και η πρώτη ελληνοτουρκική επιχείρηση μετά το Ελσίνκι. Τουρκικός Τύπος: "Τέρμα οι αερομαχίες".

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Καυτές κασέτες στον εισαγγελέα απο τον Μ. Τριανταφυλλόπουλο. 4 κακουργήματα απειλούν τον Κορκολή, ένα τον Μάκη.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Παιχνίδια 3Τ στο ΜΕΓΚΑ. Αποκάλυψη: Μάκη, πιάσ' τους...

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Πολλοί και φθηνότεροι ΟΤΕ. Τελευταίος χρόνος μονοπωλίου στα "σταθερά", ενιαίος αριθμός για όλες τις συνδέσεις.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Στο σφυρί 6.000 σπίτια. Χιλιάδες οικογένειες χάνουν τις περιουσίες τους για τα πανωτόκια.

    Η ΑΥΓΗ: Προεκλογικό σαφάρι με τους μετανάστες. Ξανάρχισαν οι επιχειρήσεις "σκούπα"-ανακοινώθηκε το νομοσχέδιο.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Τελεσίγραφο ψηλού στον Καραμανλή....Δεν πρόκειται να γίνω "σωσίβιο" διαμηνύει ο Μητσοτάκης, στη "Ρηγίλλης".

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Προς νέα 4ετία Σημίτη. Κακά μαντάτα έφθασαν χθές στη Νέα Δημοκρατία. Η δημοσκόπηση (πριν το Ελσίνκι) βγάζει ΠΑΣΟΚ.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Συγκέντρωση σεισμός απάντηση στα γκάλοπ. Ενώ αυτοί με "μετρήσεις" κτίζουν το προφίλ του Σημίτη.

    ΕΘΝΟΣ: Αλμα 4,7% το ΠΑΣΟΚ. Και οι 3 λόγοι που το πέτυχε μέσα σε 6 μήνες.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Φτύνει πάλι τους βασιλικούς η ΝΔ. Εκαναν την... πάπια οι ευρωβουλευτές της όταν ετέθη θέμα απρόσκοπτης εισόδου των Βασιλέων στην Ελλάδα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Ξυπνητήρι στη Ρηγίλλης. Γκάλοπ-σόκ της MRB δίνει προβάδισμα στο ΠΑΣΟΚ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ο Λαλιώτης εγκλωβίστηκε στο Μετρό για 45 λεπτά. Εκανε αιφνιδιαστική επίσκεψη κι έπεσε σε μπλάκ άουτ των συρμών.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Η μεγάλη ανατροπή. Γκάλοπ: Και πανελλαδικά, κεφάλι το ΠΑΣΟΚ.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Μεγάλη ήττα για το "γκρίζο μέτωπο" της άρνησης. Εμφραγμα στη ΝΔ μετά το γκάλοπ της MRB που φέρνει μπροστά το ΠΑΣΟΚ.

    ΕΣΤΙΑ: Η ενδεδειγμένη στάσις Καραμανλή. Αυτά επέβαλλε το εθνικό συμφέρον.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Τι θα κρίνει τις εκλογές. Σημαντική μερίδα εκλογέων θεωρεί ανεξήγητη την επίσπευση.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Limit up στη δραχμή ετοιμάζει η κυβέρνηση.

    ΤΑ ΝΕΑ: Η χειρότερη μέρα για ΝΔ απο γκάλοπ και Μητσοτάκη.

    ΝΙΚΗ: Πάνω 1% το ΠΑΣΟΚ απο τη Ν. Δημοκρατία. Σύμφωνα με δημοσκόπηση της MRB.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Σε επικίνδυνη φάση οι εξελίξεις μετά το Ελσίνκι.

    ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: Φάπα ήττας για Κωστάκη και ΝΔ. Γκάλοπ: για πρώτη φορά και απο την MRB.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Ξεφεύγει το ΠΑΣΟΚ. Η κυβέρνηση κάλυψε, σε σχέση με πέρσι, αρνητική διαφορά 6,5 μονάδων και ήδη προηγείται.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Μεταστροφή. Δημοσκόπηση MRB: αλλαγή του πολιτικού κλίματος.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Χάνει σε ευαισθησία! Γκάλοπ: Υπεροχή Σημίτη έναντι Καραμανλή με ένα πλήν.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Σκόνταψε ο Σημίτης χωρίς να βιαστεί.

    [2] Δημοσκόπηση MRB

    ΤΑ ΝΕΑ υποστηρίζουν οτι "ξεκάθαρη πρωτοπορία στο ΠΑΣΟΚ και στον κ. Κ. Σημίτη δίνει και η δημοσκόπηση Τάσεις της MRB, που μάλιστα ολοκληρώθηκε πριν απο τη Σύνοδο Κορυφής του Ελσίνκι. Το κυβερνών κόμμα προηγείται και σε αυτή την πανελλαδική δημοσκόπηση με μια μονάδα απο τη ΝΔ, ενώ ο Κ. Σημίτης προτιμάται με μεγάλη διαφορά απο τον Κ. Καραμανλή για το αξίωμα του πρωθυπουργού".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ στο σχόλιό της επισημαίνει μεταξύ άλλων τα εξής" δεν πήρε μόνο το προβάδισμα το ΠΑΣΟΚ στην πρόθεση ψήφου, αλλά ανέβηκαν και τα ποσοστά εμπιστοσύνης προς την κυβέρνησή του, αλά και στο πρόσωπο του κ. Κώστα Σημίτη. Η τελευταία δημοσκόπηση της MRB καταγράφει θεαματική ανατροπή της τάσης του εκλογικού σώματος υπέρ του ΠΑΣΟΚ τρείς μήνες πριν απο τις εκλογές και πριν απο το Ελσίνκι, που μάλλον θα δώσει και άλλους πόντους στην κυβέρνηση. Οι ψηφοφόροι συσπειρώνονται και η πρόθεση ψήφου αρχίζει να καταγράφεται πιο καθαρά".

    ΤΟ ΚΑΡΦΙ προσθέτει οτι "επισφράγιση της ανατροπής του πολιτικού σκηνικού, με προβάδισμα πλέον για το ΠΑΣΟΚ, αποτελούν τα στοιχεία της τακτικής εξαμηνιαίας έρευνας της εταιρίας MRB "Τάσεις". Τα αποτελέσματα ήταν πραγματική ψυχρολουσία για τη Ρηγίλλης, καθώς σε αυτή την έρευνα προσέβλεπαν στο επιτελείο Καραμανλή για να ανατρέψουν τις εντυπώσεις απο τα γκάλοπ που προηγήθηκαν και είδαν τα στοιχεία της να επιβεβαιώνουν με πανηγυρικό τρόπο την αρνητική για τη ΝΔ εξέλιξη".

    Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ, "θεαματική αλλαγή του πολιτικού σκηνικού καταγράφει η σφυγμομέτρηση της MRB. Το ΠΑΣΟΚ κάνονας ένα άλμα 4,7 ποσοστιαίων μονάδων, υπερφαλαγγίζει τη Νέα Δημοκρατία και τίθεται επικεφαλής στην προεκλογική κούρσα. Απο το 26,9% του περασμένου Μαϊου έφτασε το 31,6%".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ γράφει οτι "ξυπνητήρι για τη Ρηγίλλης αποτελεί η πανελλαδική δημοσκόπηση της εταιρίας MRB, η οποία δείχνει τη ΝΔ να υπολείπεται του ΠΑΣΟΚ κατά μια ποσοστιαία μονάδα. Με βάση τη δημοσκόπηση το κυβερνών κόμμα φαίνεται να έχει σαφώς ανακάμψει μετά τις δύο αλλεπάλληλες εκλογικές ήττες στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές αλλά και τις ευρωεκλογές".

    [3] Χρηματιστήριο

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ γράφει οτι "για έβδομη φορά μετά την κρίση του Σεπτεμβρίου ο Γενικός Δείκτης έμεινε απο... αναπνοή στην προσπάθεια να ανακτήσει το χαμένο έδαφοςλ. Μετά τις έντονα ανοδικές συνεδριάσεις της Παρασκευής και της Δευτέρας χθές σημειώθηκε υποχώρηση κατά 0,90% με βασική αιτία την έλλειψη ρευστότητας, καθω_ς ο τζίρος παρέμεινα πάλι σε επίπεδα κάτω απο τα 250 δις δρχ".

    Η ΕΣΤΙΑ αναφέρει οτι "μετά την άνοδο των δύο τελευταίων συνεδριάσεων, χθές η χρηματιστηριακή αγορά εκινήθη πτωτικώς, καθώς πολλοί επενδυτές έσπευσαν να ρευστοποιήσουν μερικά απο τα πρόσφατα μεγάλα κέρδη τους, κυρίως στα blue chips και τις τράπεζες. Αντιθέτως, αγοραστικό ενδιαφέρον εξεδηλώθη για μετοχές της Παράλληλης Αγοράς".

    [4] Εκπαιδευτική μεταρρύθμιση

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ γράφει οτι "φύλλο και φτερό κάνει την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση το πόρισμα - καταπέλτης της Συγκλήτου του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου με το οποίο ασκείται δριμύτατη κριτική στο νέο σύστημα, ενώ παράλληλα επισημαίνεται με νόημα οτι το προηγούμενο σύστημα - των δεσμών - εξασφάλιζε αντικειμενικές και αδιάβλητες εξετάσεις για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) αναφέρει οτι "κορυφώνονται οι μαθητικές κινητοποιήσεις εν όψει του αυριανού πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου. Παιδιά. απέκλεισαν και χθές κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας προκαλώντας την αγανάκτηση οδηγών, αλλά παράλληλα αυξήθηκαν και ξεπέρασαν τα 500 τα σχολεία πανελληνίως που τελούν υπο κατάληψη ή οι μαθητές απέχουν των μαθημάτων τους".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ σημειώνει οτι "φθίνουσα πορεία ακολουθούν οι μαθητικές καταλήψεις ενόψει του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου το οποίο έχει προγραμματιστεί για αύριο στις 11 στα Προπύλαια, όπως τουλάχιστον εκτιμά το υπουργείο Παιδείας. Οι μαθητές απο την πλευρά τους δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, αγνοώντας τα κυβερνητικά μέτρα".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ισχυρίζεται οτι "το "παρών" στους δρόμους έδωσαν και χθές οι μαθητές που συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους κατά της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης, ενώ προετοιμάζουν πυρετωδώς το αυριανό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας, αψηφώντας για τις απουσίες".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ προσθέτει οτι "πόρισμα που συνέταξε Επιτροπή του Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου με βάση την εφαρμογή της Εκπαιδευτικής Μεταρρύθμισης αποδεικνύει τα τρωτά της και τα λάθη των εμπνευστών της. Η Σύγκλητος του ΕΜΠ προτείνει μεταξύ άλλων την κατάργηση του πανελλαδικού χαρακτήρα των εξετάσεων της Β Λυκείου και άμεση διεξαγωγή εθνικού διαλόγου για την Παιδεία. Στο μεταξύ, οι μαθητές που κατέβηκαν και χθές στους δρόμους ετοιμάζονται για το αυριανό συλλαλητήριο".

    [5] Ελληνοτουρκικά

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ γράφει οτι "αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμο μηχανισμό χειραγώγησης της κοινής γνώμης, η κυβέρνηση ονόμασε "επιτυχία" τα συμφωνηθέντα στη Σύνοδο Κορυφής του Ελσίνκι και ήδη σπεύδει να τα αξιοποιήσει στο εσωτερικό, προεκλογικό, πολιτικό σκηνικό. Ταυτόχρονα, η ελληνική διπλωματία προσαρμόζεται με τα νέα δεδομένα που δημιουργούν οι αποφάσεις του Ελσίνκι στις ελληνοτουρκικές σχέσεις".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) στο σχόλιό του αναφέρει μεταξύ άλλων οτι "ανεξάρτητα απο τις επι μέρους επιφυλάξεις που έχουν διατυπωθεί για τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής του Ελσίνκι, δεν πρέπει να παραγνωρίζεται το γεγονός οτι αρχίζει νέα εποχή για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Οι δυνατότητες να προκύψουν σημαντικά ωφελήματα και για τις δύο χώρες υπάρχουν Αρκεί να αξιοποιηθούν σωστά οι ευκαιρίες που προσφέρονται".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ προσθέτει οτι "η αποφάση για την αναγνώριση της Τουρκίας ως υποψήφιας χώρας για ένταξη στην ΕΕ ανοίγει νέες προοπτικές στις σχέσεις της Ελλάδας και της Τουρκίας, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, στην εισαγωγική του ομιλία στη συνέντευξη στην Ενωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου που έδωσε το μεσημέρι στο ξενοδοχείο "Καραβελ".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ υποστηρίζει οτι "τα επόμενα βήματα της προσεγγίσεως με την Τουρκία σχεδιάζει η ελληνική κυβέρνηση, μετά τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής του Ελσίνκι, τις οποίες θα προβάλει έως την κατάληλη βάση για την "αναβάθμιση" των ελληνοτουρκικών διαβουλεύσεων, υπο την "ομπρέλα" της Ευρωπαϊκής Ενώσεως".

    [6] Ελληνική οικονομία

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ γράφει οτι "η Τράπεζα της Ελλάδος επιχειρεί σήμερα την πρώτη σημαντική κίνηση στο μέτωπο των εποτοκίων και όλες οι ενδείξεις και πληροφορίες φέρουν βεβαία τη μείωση των διατραπεζικών επιτοκίων. Χθές, ο κ. Παπαδήμος και τα λοιπά μέλη του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής αξιολόγησαν τα δεδομένα τις ανάγκες της αντιπληθωριστικής πολιτικής και τους υφισταμένους πιστωτικούς περιορισμούς και κατά τα φαινόμενα σήμερα, νωρίτερα απο τις 12 το μεσημέρι θα έχουν ανακοινώσει τις αποφάσεις τους".

    Η ΑΥΓΗ αναφέρει οτι "σχεδόν βέβαιη απόφαση της Νομισματικής Επιτροπής της Τράπεζας της Ελλάδος για μείωση του βασικού επιτοκίου παρέμβασης θα πυροδοτήσει σημαντικές εξελίξεις στο πεδίο της οικονομίας. Ομως, τα προς ποιά κατεύθυνση θα κινηθούν οι εξελίξεις αυτές θα εξαρτηθεί απο το ύψος της μείωσης των επιτοκίων".

    Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ σημειώνει οτι "η μείωση των επιτοκίων απο την Τράπεζα της Ελλάδος δίνει το πράσινο φώς στις εμπορικές τράπεζες να ακολουθήσουν, αλλά δεν σημαίνει και εύκολη σύναψη δανείων. Ο κ. Παπαδήμος προτίθεται να επιστήσει την προσοχή σε όσους σκέφτονται να φανούν ελαστικοί στις πιστώσεις για να μην επηρεασθεί η εξέλιξη του πληθωρισμού".

    Η ΝΙΚΗ τονίζει οτι "ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Λουκάς Παπδήμος ανακοινώνει σήμερα τη μείωση των παρεμβατικών επιτοκίων της Κεντρικής Τράπεζας (προεξοφλητικό, μιας ημέρας και διατραπεζικής) πράγμα που απαιτεί απο καιρό η αγορά και που θεωρείται οτι θα δώσει νέα ώθηση στο Χρηματιστήριο μετά τη χθεσινή διόρθωση. Αυτό θα δώσει το σήμα για τη μείωση και των επιτοκίων των εμπορικών τραπεζών με πρώτες την Εθνική και την Πίστεως".

    Ο ΛΟΓΟΣ υποστηρίζει οτι "μια σημαντική είδηση "έκρυβε" η συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού κ. Κώστα Σημίτη στο γεύμα που παρέθεσε προς τιμήν του η Ενωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου. Η κυβέρνηση σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, εξετάζουν απο κοινού τη σκοπιμότητα ανατίμησης του εθνικού μας νομίσματος".

    ΤΟ ΒΗΜΑ ισχυρίζεται οτι "η αναμενόμενη μείωση των επιτοκίων σήμερα αλλά και η ανακοίνωση της αλλαγής της κεντρικής ισοτιμίας της δραχμής επιδρούν καταλυτικά στις τιμές ομολόγων και μετοχών. Το μέν Χρηματιστήριο, εκτιμώντας οτι η μείωση των επιτοκίων δεν θα είανι γενναία, υπεχώρησε, ενώ οι τιμές των ομολόγων ανεβαίνουν διότι προεξοφλούνται η μείωση των επιτοκίων και η προαναγγελθείσα αλλαγή της κεντρικής ισοτιμίας. Οι εξελίξεις αυτές δίνουν τον ρυθμό στο "χορό" των τιμών των μετοχών και των ομολόγων, οι οποίες ανεβοκατεβαίνουν ανάλογα με τις πληροφορίες απο την Κεντρική Τράπεζα και τις "επιθυμίες" του υπουργείου ΕΘνικής Οικονομίας".

    (Γ. Π.)

    [7] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Η μείωση των επιτοκίων από την Τράπεζα της Ελλάδος, η αναφορά του πρωθυπουργού στην ισοτιμία της δραχμής, οι εκτιμήσεις για την πορεία του πληθωρισμού και η υποχώρηση του ευρώ έναντι του δολαρίου είναι τα βασικά θέματα του σημερινού οικονομικού Τύπου.

    ΕΞΠΡΕΣ: "Τον Ιανουάριο η νέα ισοτιμία - Επιβεβαιώθηκε από τον πρωθυπουργό".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Τι σημαίνει η νέα ισοτιμία: Τιμές - Επιτόκια - Σοφοκλέους".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Σημίτης: Σύντομα η ανατίμηση της δραχμής - Επιτόκια: Σήμερα η μείωση".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Ανοίγει ο κύκλος μείωσης των επιτοκίων - Διόρθωση στη Σοφοκλέους που τηρεί στάση αναμονής".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Πέφτουν τα επιτόκια καταθέσεων και χορηγήσεων - Η ΤτΕ δίνει σήμερα το πράσινο φώς".

    [8] ΤτΕ - Μείωση επιτοκίων

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ αναφέρει ότι: "Στον αστερισμό των επιτοκίων θα κινηθούν σήμερα οι κεφαλαιαγορές, με πρώτο το Χρηματιστήριο να αναζητεί ενδείξεις για το αν, η από μακρού αναμενόμενη για σήμερα μείωση των βραχυπροθέσμων επιτοκίων παρέμβασης της Τράπεζας της Ελλάδος, θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στις εμπορικές Τράπεζες και πιο συγκεκριμένα στα επιτόκια καταθέσεων που ενδιαφέρουν τους επενδυτές".

    (Ι. Π.)


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 15 December 1999 - 9:00:14 UTC