Read the OECD Report on Education in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 00-04-13

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 13/04/2000

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Νέα κυβέρνηση
  • [3] Χρηματιστήριο
  • [4] Ελληνοτουρκικά
  • [5] Νέα Δημοκρατία
  • [6] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [7] Νέα Κυβέρνηση

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Ο σχηματισμός της νέας κυβέρνησης, τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας ,οι ελληνοτουρκικές σχέσεις και η πορεία του Χρηματιστηρίου είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Τι κρύβει η νέα κυβέρνηση. Εξω Γιαννόπουλος, Αρσένης, Βενιζέλος, Μαντέλης, Γείτονας.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Τεκμήρια νοθείας. Αποκάλυψη. Να πως ψήφισαν ΠΑΣΟΚ εισαγόμενοι Γεωργιανοί, Αμπχάζιοι, Αλβανοί και ...

    λοιπές πασοκικές δυνάμεις.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Αντάρτικο από Βενιζέλο. Σύγκρουση με τον Σημίτη. Κυβέρνηση ισορροπίας.

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Κυβέρνηση φίλων και εμπίστων. Δεν άλλαξε τα "καθεστωτικά" πρόσωπα και προτίμησε στενούς συνεργάτες του ο κ. Σημίτης.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Αλλοίωσαν αποτελέσματα. Ντοκουμέντο-φωτιά για τις εκλογές στη Β' Πειραιώς.

    Η ΑΥΓΗ: Προσωπική κυβέρνηση Σημίτη ...και τα πρώτα ρήγματα. Ως απόλυτος άρχων μετά τις εκλογές ο πρωθυπουργός.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Σχήμα μάχης. Μοναδική παραφωνία η απουσία Βενιζέλου.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Κυβέρνηση με νέα πρόσωπα για μία νέα κοινωνική πολιτική.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Ετσι έκλεψαν 100.000 ψήφους. Πολλαπλασιάζονται οι καταγγελίες και οι αποκαλύψεις.

    ΕΘΝΟΣ: Τόλμησε ο Σημίτης. 21 νέοι στην κυβέρνηση- Οι 15 για πρώτη φορά.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Υπουργικό συμβούλιο γεμάτο... Σημίτηδες. Εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Το μεγάλο πείραμα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Τα συν και πλην της νέας κυβέρνησης. Το παρασκήνιο της ρήξης Σημίτη- Βενιζέλου.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Με 4 σημιτοφύλακες. Εμπιστοι του Σημίτη στα κρίσιμα υπουργεία της νέας κυβέρνησης.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Ηλεκτροσόκ ανανέωσης στην κυβέρνηση. Μεγάλοι χαμένοι οι Βενιζέλος, Αρσένης και Σκανδαλίδης.

    ΕΣΤΙΑ: Ατολμος ανασχηματισμός. Τήρησις ισορροπιών και πειραματισμοί.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Κυβέρνηση με σφραγίδα Σημίτη. Αλλά και σημαντικές "υποσημειώσεις ισχύος" εκ μέρους των ιστορικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Κυβέρνηση Σημίτη με νόημα. Το νέο κυβερνητικό σχήμα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και στα προβλήματα όλων των Ελλήνων.

    ΤΑ ΝΕΑ: Γενναία τομή με 21 νέα πρόσωπα στην κυβέρνηση.

    ΝΙΚΗ: Αρχισαν τα όργανα από Βενιζέλο - Γιαννόπουλο. Με αποκλεισμούς και η νέα κυβέρνηση Σημίτη.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Η νέα κυβέρνηση: συνέχεια αντιλαϊκής πορείας με άλλα πρόσωπα.

    ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: Ρήξη! με ομάδες και... ισορροπίες!. Πρώτα η κοινωνία.

    Η ΧΩΡΑ: Ετσι έκλεψαν 250.000 ψήφους. Ερευνάται από τη Ρηγίλλης ακόμη και το ενδεχόμενο ηλεκτρονικής νοθείας.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Ολοι οι άνθρωποι του ... προέδρου. Μείγμα έμπειρων και νέων το νέο κυβερνητικό σχήμα του Κ. Σημίτη.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ακραιφνώς σημιτική ... Ανακοινώθηκε χθες η νέα κυβέρνηση.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Δίχως ρίσκο η ανανέωση. Εμπειροι υπουργοί σε κρίσιμους τομείς.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Αποψίλωσε τη Θεσσαλονίκη ο Σημίτης. Την άφησε μαζί με τον Γεράσιμο ... μετεξεταστέα!

    [2] Νέα κυβέρνηση

    ΤΟ ΒΗΜΑ υποστηρίζει ότι "την "πείρα με την ανανέωση" προσπάθησε να συνδυάσει κατά δήλωσή του ο κ. Κ. Σημίτης, ώστε η νέα κυβέρνηση να υλοποιήσει την εντολή του λαού για την άσκηση μιας νέα κοινωνικής πολιτικής. Ο πρωθυπουργός τοποθέτησε έξι νέους υπουργούς και πολλούς υφυπουργούς, αν και τα "βαριά " ονόματα του ΠΑΣΟΚ με εξαίρεση τον κ. Ευ. Βενιζέλο, παρέμειναν στις θέσεις τους".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ προσθέτει ότι "με μια ευρεία ανανέωση προσώπων στο νέο κυβερνητικό σχήμα και με τη συνέχιση της φραστικής συνθηματολογίας, περί κοινωνικού κράτους κλπ επιχειρούν η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και ο Κ. Σημίτης να συντηρήσουν το προεκλογικό κλίμα των αυταπατών και ψεύτικων ελπίδων και να κρύψουν τα πραγματικά αντιλαϊκά σχέδια και επιδιώξεις της πολιτικής τους".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ εκτιμά ότι "με μια κυβέρνηση που χαρακτηρίζεται από βαθιά ανανέωση και δίνει ιδιαίτερο βάρος στα υπουργεία που αφορούν την κοινωνική πολιτική και τα προβλήματα της "καθημερινότητας του πολίτη" απάντησε χθες ο πρωθυπουργός στο μήνυμα των εκλογών της 9ης Απριλίου. Μετά από ζυμώσεις και διεργασίες που κράτησαν σχεδόν τρία 24ωρα ο Κ. Σημίτης συγκρότησε μια κυβέρνηση με 22 νέα πρόσωπα σε σχέση με την απερχόμενη με έντονη την παρουσία των γυναικών και των πολιτικών της νέας γενιάς".

    Ο ΛΟΓΟΣ ισχυρίζεται ότι "ισχυρή κυβέρνηση" ήταν η επιλογή του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη στην κατάρτιση του νέου κυβερνητικού σχήματος, το οποίο αποτελεί τη "χρυσή τομή" ανάμεσα στην ανάγκη της "συνέχειας" του κυβερνητικού έργου, ιδίως στους βασικούς τομείς του, και στην "επιταγή" της ανανέωσης, στην αποδοχή δηλαδή του αιτήματος του εκλογικού σώματος, που εκφράστηκε με την είσοδο πολλών νέων προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα".

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ, "δεν αποτελεί "νέα" κυβέρνηση, η σύνθεσις του υπουργικού συμβουλίου την οποία ανεκοίνωσε χθες ο πρωθυπουργός. Αλλαξαν βέβαια αρκετοί υφυπουργοί, προωθήθηκαν κάποιοι άλλοι σε υπουργικές θέσεις, απομακρύνθηκαν και κάποιοι υπουργοί και αυτό ήταν όλο. Ο κορμός της Κυβερνήσεως Σημίτης που ορκίζεται σήμερα, παραμένει ο ίδιος. Πρόκειται για ένα άτολμο ανασχηματισμό".

    ΤΑ ΝΕΑ στο σχόλιό τους επισημαίνουν μεταξύ άλλων ότι "τολμηρή η ανανέωση στη νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που ορκίζεται αυτή την ώρα ... σφραγίζεται από την είσοδο είκοσι νέων προσώπων - τα δεκαπέντε μπαίνουν για πρώτη φορά - στο κυβερνητικό σχήμα. Και δεν μπορεί να μη σημειωθεί πως το εύρος της αλλαγής που ο πρωθυπουργός αποφάσισε ... περιλαμβάνει - για πρώτη φορά επίσης - πέντε γυναίκες και τέσσερις εξωκοινοβουλευτικούς σε σημαντικά υπουργεία".

    [3] Χρηματιστήριο

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) γράφει ότι "στους ρυθμούς της προχθεσινής συνεδρίασης κινήθηκε και χθες η αγορά, σημειώνοντας και νέα υποχώρηση, μολονότι, η πλειοψηφία των μετοχών έκλεισε με άνοδο. Η αγορά κινήθηκε πτωτικά από την έναρξη των συναλλαγών, επηρεαζόμενη κυρίως από τις έντονες πιέσεις που δέχτηκε ο τραπεζικός κλάδος και τα άλλα blue chips,πιέσεις, οι οποίες διατηρήθηκαν μέχρι και τη λήξη".

    ΤΟ ΚΑΡΦΙ αναφέρει ότι "η σημαντική άνοδος της Παράλληλης Αγοράς για δεύτερη συνεχή ημέρα ήταν το κύριο χαρακτηριστικό της χθεσινής συνεδρίασης, ενώ αντίθετα παρατηρήθηκαν σημαντικές ρευστοποιήσεις κυρίως στα χαρτιά του τραπεζικού κλάδου".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υποστηρίζει οτι "χρηματιστήριο και ιδιωτικοποιήσεις αποτελούν τις άμεσες προτεραιότητες του οικονομικού επιτελείου της νέας κυβέρνησης, το οποίο σκοπεύει να περάσει στην αντεπίθεση με στόχο να ανατρέψει το ηττοπαθές κλίμα που χαρακτηρίζει τη Σοφοκλέους τους τελευταίους μήνες. Πρωταρχικός στόχος είναι η δημιουργία κλίματος ανάτασης στη Σοφοκλέους, μέσω σειράς θεσμικών παρεμβάσεων αλλά και εισαγωγής νέων χρηματιστηριακών προϊόντων".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ σημειώνει ότι "σημείο ισορροπίας ψάχνει να βρει η Σοφοκλέους, καθώς υποχρεώνεται, πλέον από τις περιστάσεις να κινηθεί χωρίς τη βοήθεια και τη "σιγουριά" που της προσέφερε η στήριξη στα κρατικά "δεκανίκια".

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ ισχυρίζεται ότι "οργιάζουν τα παπαγαλάκια στη Σοφοκλέους. Διαδίδουν οτι η αγορά είναι αδύναμη και νομοτελειακά θα δει πολύ χαμηλότερα επίπεδα τιμών. Οι φήμες που κυκλοφορούν στο Χρηματιστήριο συνδυάζονται από παράγοντες της αγοράς με τις έντονες πιέσεις που ασκούνται από ισχυρά χαρτοφυλάκια μετά τις άστοχες κινήσεις τους κατά την προεκλογική περίοδο".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ επισημαίνει ότι "οι εντολές των ξένων επενδυτών χαράζουν την πορεία του ελληνικού Χρηματιστηρίου, με αποτέλεσμα χθες ο γενικός δείκτης για τρίτη μέρα να κατρακυλήσει στις 4.877,91 μονάδες. Πρέπει να σημειωθεί οτι τις τρεις πρώτες ημέρες της βδομάδας μετά τη νέα εκλογής του ΠΑΣΟΚ ο γενικός δείκτης έχει παρουσιάσει πτώση κατά 1,27%".

    [4] Ελληνοτουρκικά

    Η ΑΥΓΗ γράφει ότι "πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί στην Αγκυρα για την ανανέωση της εντολής στην κυβέρνηση Σημίτη, η προγραμματισμένη άσκηση Dogu Akdeniz, που βρίσκεται από χθες σε εξέλιξη, αποτελεί την πρώτη δοκιμασία του ήπιου κλίματος. Οπως είναι γνωστό η Ελλάδα, μετά από παλινωδίες οι οποίες εξέθεσαν προ των εκλογών τον Α/ΓΕΕΘΑ Μ. Παραγιουδάκη, αποφάσισε να μην συμμετάσχει στην άσκηση καθώς για τις ανάγκες της η Τουρκία είχε δεσμεύσει".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ προσθέτει ότι "με υπεκφυγές και δικαιολογίες προσπαθεί η κυβέρνηση να καλύψει τη συμμετοχή της Ελλάδας με το αντιτορπιλικό "Θεμιστοκλής" στην τουρκική άσκηση "Ντογκού Ακ Ντενίζ". Η άσκηση, που άρχισε χθες και θα συνεχιστεί μέχρι τις 22 Απριλίου στο Αιγαίο και τη ΜΕσόγειο, έχει κριθεί από την Ελλάδα παράνομη, καθώς το ψευδοκράτος του Ντενκτάς με ΝΟΤΑΜ που εξέδωσε και διοχέτευσε μέσω της Τουρκίας δέσμευσε περιοχή του FIR Λευκωσίας για τη διεξαγωγή της "Ντογκού Ακ Ντενίζ".

    Η ΧΩΡΑ ισχυρίζεται οτι "την πεποίθηση ότι οι σχέσεις Ελλάδας - Τουρκίας θα βελτιωθούν στη γραμμή των κοινών συμφερόντων των δύο χωρών και στο συμφέρον της περιοχής, εξέφρασε σε συγχαρητήριο μήνυμά του προς τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Κώστα Σημίτη ο Τούρκος πρόεδρος Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ τονίζει ότι "ΝΑΤΟΪκή παγίδα στήνει στην Ελλάδα το στρατιωτικό κατεστημένο της Αγκυρας μόλις λίγες ώρες μετά τις προκλήσεις της Τουρκίας, η οποία ζήτησε ... μερίδιο για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές, ισχυριζόμενη ότι το κυβερνών κόμμα οφείλεται την παραμονή του στην εξουσία χάρις στις ψήφους των ..."Τούρκων της Θράκης".

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, "από τη μια μέρα ο (κλινήρης) Μπ. Ετζεβίτ πέρα από τα "από καρδιάς" συγχαρητήρια στον κ. Σημίτη για την επανεκλογή του "επιβεβαιώνει" κατά τα λεγόμενα στο τηλεγράφημα του "την ετοιμότητα της τουρκικής κυβέρνησης για την ανάληψη περαιτέρω βημάτων, μέσα από την κοινή δράση, για καλύτερες σχέσεις μεταξύ των χωρών μας". Παράλληλα με λιγότερες υποσχέσεις και απλές αναφορές στην "πεποίθησή " του ότι οι διμερείς σχέσεις θα αναπτύσσονται περαιτέρω προς αμοιβαίο όφελος των λαών μας και ολόκληρης της περιοχής και την ενδυνάμωση της εν εξελίξει διαδικασίας", συγχαίρει και ο κ. Σουλ. Ντεμιρέλ".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) επισημαίνει ότι "τρία σημεία έχουν ξεκαθαρίσει από τις επαφές του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γλαύκου Κληρίδη στις ΗΠΑ και τη Βρετανία, όπως ο ίδιος δήλωσε και συγκεκριμένα οτι κατά τις συνομιλίες του Μαΐου θα πρέπει να γίνει συζήτηση επί των βασικών πτυχών του Κυπριακού, ότι προς το σκοπό αυτό οι ξένοι θα καταβάλουν έντονες προσπάθειες, καθώς και οτι δεν υπάρχει περίπτωση αναγνώρισης του ψευδοκράτους".

    [5] Νέα Δημοκρατία

    Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ γράφει ότι "να τα αλλάξει όλα στη ΝΔ θα επιδιώξει ο Κώστας Καραμανλής μέσω Συνεδρίου που σχεδιάζει να πραγματοποιήσει το φθινόπωρο. Μέσα στις αλλαγές, που όπως φαίνεται θα ξεκινήσουν ήδη από τις επόμενες ημέρες με νέα πρόσωπα στις ηγετικές θέσεις του κόμματος, περιλαμβάνεται ακόμη και η αλλαγή της ονομασίας της ΝΔ"

    Η ΝΙΚΗ αναφέρει ότι "συνεχείς συσκέψεις με τους συνεργάτες του και στελέχη του κόμματος πραγματοποιεί ο Κ. Καραμανλής, όπου εξετάζεται η προοπτική επανίδρυσης της ΝΔ και αναβάπτισης της πολιτικής φυσιογνωμίας της. Τρία είναι τα μείζονα θέματα που τίθενται επί τάπητος στις αλλεπάλληλες συσκέψεις του κ. Καραμανλή το ζήτημα της αντιπολιτευτικής τακτικής σε συνάρτηση με τη διεύρυνση του κόμματος στο μεσαίο χώρο, ο χαρακτήρας και η κατεύθυνση των αλλαγών στις οργανωτικές δομές και βεβαίως το ζήτημα του συνεδρίου".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ υποστηρίζει ότι "το Σεπτέμβριο θα διεξαχθεί εκτός απροόπτου το τακτικό συνέδριο της ΝΔ καθώς ο Κώστας Καραμανλής επί του παρόντος έχει να ασχοληθεί με μια σειρά εσωκομματικών αλλαγών, οι οποίες ίσως δημιουργήσουν τριβές και δυσαρέσκειες".

    Σύμφωνα με την ΑΥΡΙΑΝΗ, "ριζικές αλλαγές σε δομές, πρόσωπα και την πολιτική φυσιογνωμία της ΝΔ σχεδιάζει ο Κ. Καραμανλής συνεχίζοντας το "μπαράζ" επαφών με στελέχη και στενούς συνεργάτες του. Στο τραπέζι των συσκέψεων τίθεται επιτακτική η προοπτική επανίδρυσης του κόμματος και αναβάπτισης της φυσιογνωμίας του και του πολιτικού λόγο με στόχο τη διεύρυνση προς το μεσαίο χώρο".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υπογραμμίζει ότι "αναζητώντας τρόπους για να καλύψει την αμηχανία της μετά το εκλογικό αποτέλεσμα, η ΝΔ επιχειρεί εμμέσως να αμφισβητήσει τη νίκη του ΠΑΣΟΚ. Αυτό συμβαίνει με δύο τρόπους. Είτε με συνεχείς δηλώσεις του εκπροσώπου της ότι το αποτέλεσμα είναι ισοδύναμο είτε με διαρροές στο φιλικό της Τύπο ότι την περασμένη Κυριακή παρατηρήθηκαν φαινόμενα νοθείας".

    [6] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Τολμηρά ανοίγματα με το νέο κυβερνητικό σχήμα που παρουσίασε ο πρωθυπουργός".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Δυναμικό σχήμα με σφραγίδα Σημίτη. Ζητούμενο τώρα η αποτελεσματικότητα".

    ΚΕΡΔΟΣ: "43 υποσχέσεις. Νέα κυβέρνηση με τη σφραγίδα Σημίτη".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Κυβέρνηση μάχης με συνέχεια και ανανέωση στην οικονομία. Σε θέσεις κλειδιά πρόσωπα της άμεσης επιρροής του πρωθυπουργού".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Ξαναμοιράζεται ... η τράπουλα. Τι σηματοδοτούν οι επιλογές Σημίτη".

    [7] Νέα Κυβέρνηση

    Η ΕΞΠΡΕΣ γράφει ότι "Στα επίμαχα υπουργεία που συνδέονται με την καθημερινότητα (Εργασίας, Υγείας, Μεταφορών και Παιδείας) ο πρωθυπουργός τοποθέτησε πρόσωπα απαλλαγμένα από τη λογική του πολιτικού κόστους. Ο κ. Σημίτης επανέλαβε τη δέσμευσή του για κοινωνικό κράτος, κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη. από την προηγούμενη κυβέρνηση απουσιάζουν εννέα υπουργοί και δέκα υφυπουργοί".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 13 April 2000 - 15:52:10 UTC