Read about International Treaties, Human & Minority Rights in Turkey Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 00-09-01

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 01/09/2000

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [02] Αναθεώρηση Συντάγματος
  • [03] Χρηματιστήριο
  • [04] Οικονομική πολιτική
  • [05] Διαμάχη κράτους - Εκκλησίας
  • [06] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [07] Χρηματιστήριο

  • [01] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Η οικονομική πολιτική , η αναθεώρηση του Συντάγματος , η πορεία του Χρηματιστηρίου και η διαμάχη κράτους - εκκλησίας είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ ( Μήτσης): Επιτέλους ανησύχησαν ! Αφού χάθηκαν 43 τρισεκατομμύρια στο ΧΑΑ.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ ( Ρίζος) : Προσλήψεις 10.398 στην Εκπαίδευση. 68.000 θα διαγωνισθούν στις 23, 24, 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Σάλος από τις αποκαλύψεις για τη μετοχή του ΟΤΕ. Ο Ν. Κωνσταντόπουλος επιβεβαιώνει την "Α".

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ : Το Καρτέλ της διαφθοράς. Καραμανλής: στα χέρια ολίγων πλούτος και ΜΜΕ.

    Η ΑΥΓΗ : Για την εύνοια των διαπλεκομένων διαγκωνίζονται ΠΑΣΟΚ - ΝΔ.

    ΑΥΡΙΑΝΗ : Μαύρη τρύπα δισεκατομμυρίων

    ΤΟ ΒΗΜΑ : Μετά τη λιτότητα,... πειθαρχία! Παροχές μετά τον Οκτώβριο του 2002.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ : Φαγοπότι δέκα δις. Απίστευτο σκάνδαλο στη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς.

    ΕΘΝΟΣ : Δοκιμασία για 66.000. Από 23 Σεπτεμβρίου ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ : Ξεφτίλισαν και το μυστήριο του γάμου.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ : Αμνηστεύουν κάθε λωποδυσία στο Χρηματιστήριο. Οι κυβερνώντες με σχέδιο νόμου απαγορεύουν τις εισαγγελικές έρευνες στο ναό του χρήματος.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ : Μανιφέστο Χριστόδουλου. Η επιχειρηματολογία της Ιεράς Συνόδου στο θέμα της συλλογής υπογραφών.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Μαζική επίθεση κατά...ακατονόμαστων. Διαπλοκή: ακόμη και κυβερνητικά στελέχη βγάζουν τώρα φωνή.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Συμπλοκή για τη διαπλοκή. Χρ. Τεγόπουλος - Αρ. Αλαφούζος εναντίον Σ. Κόκκαλη.

    ΕΣΤΙΑ : Λησμονημένες προτεραιότητες. Οι περυσινές εξαγγελίες Σημίτη στην Θεσσαλονίκη.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ : Διαπλεκόμενα: άνοιξε ο ασκός του Αιόλου. Εκόντες - άκοντες οι κυβερνώντες καλούνται να περάσουν από τα λόγια στα έργα.

    Ο ΛΟΓΟΣ : Κρατάμε τον λόγο μας. Γ. Παπαντωνίου : σύντομα το εισόδημα του Ελληνα θα προσεγγίσει του Ευρωπαίου.

    ΤΑ ΝΕΑ: 300 κάμερες της ΕΛ. ΑΣ. θα μας παρακολουθούν. Για τρομοκρατία και κυκλοφοριακό.

    ΝΙΚΗ : "Ντοπάρισμα" του δείκτη. Απότομη άνοδος για κατευνασμό της οργής των επενδυτών.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ : Μεγάλη σφαγή στη ζούγκλα της ηλεκτρονικής ενημέρωσης.

    ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ : Ο Αρης κρίκος διαπλοκής ! Τον ... βγάζει πάλι μπροστά.

    Η ΧΩΡΑ : Φιμώνουν τους εισαγγελείς για τη Σοφοκλέους. Επιβάλλεται " ομερτά " για να συγκαλύψουν τη ζημιά των 30 τρις.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ : 600.000 στη " μαύρη " εργασία. Ελληνες και ξένοι εργαζόμενοι χωρίς ασφάλιση.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ : Μειώσεις φόρων το καρότο.Ο πρωθυπουργός σήμερα στη ΔΕΘ - Τι θα πεί.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Σοφοκλέους: η λίστα με τα διαπλεκόμενα.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Βαρύ το κλίμα και μεγάλες αντιδράσεις ενώ η ΔΕΘ παραδίνεται σε ξένα χέρια.

    [02] Αναθεώρηση Συντάγματος

    ΤΑ ΝΕΑ στο βασικό τους σχόλιο επισημαίνουν μεταξύ άλλων τα εξής " καλύτερα παντός άλλου πρέπει να γνωρίζουν τα κόμματα πόσο σοβαρή υπόθεση είναι η αναθεώρηση του Συντάγματος ... Και γι αυτό δυσκολεύεται κανείς να καταλάβει την τροπή που παίρνει η συζήτηση στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή ".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ υποστηρίζει ότι " έκλεψε την παράσταση χθές , κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην Επιτροπή της Βουλής που συζητεί την Αναθεώρηση του Συντάγματος , ο επίτιμος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Μητσοτάκης. Αφού κατήγγειλε το σημερινό πολιτικό σύστημα ως πρωθυπουργοκεντρικό, ζήτησε την ανάδειξη του προέδρου της Δημοκρατίας απ ? ευθείας από τον λαό μια πρόταση που υιοθέτησε τελικά χθές η Νέα Δημοκρατία. Στο μεταξύ, συνεχίστηκε και χθές η αντίδραση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και του υπουργού Δικαιοσύνης κ. Μιχάλη Σταθόπουλου που την Τετάρτη " ξέφυγε " από την κυβερνητική γραμμή για την Αναθεώρηση του Συντάγματος ".

    Σύμφωνα με την ΑΥΓΗ," για δεύτερη ημέρα χθές η εξωθεσμική δραστηριότητα των διαπλεκομένων συμφερόντων απασχόλησε τη Βουλή , χωρίς όμως να ληφθεί συγκεκριμένη απόφαση , αφού η κυβέρνηση επιμένει να παραπέμπει το θέμα στη χρονίζουσα διαδικασία της συνταγματικής αναθεώρησης, αφήνοντας ανοιχτό στο μεταξύ το γήπεδο της διαπλοκής μεταξύ πολιτικής και οικονομικής εξουσίας".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτιμά ότι "εσωκομματική αναταραχή έχει προκαλέσει στο ΠΑΣΟΚ το θέμα της αναθεώρησης του Συντάγματος καθώς όλο και περισσότεροι βουλευτές εμφανίζονται να διαφοροποιούνται για καίρια ζητήματα όπως η εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας αλλά και η διαφάνεια στο δημόσιο βίο. Μετά τις αντιρρήσεις που εκφράστηκαν την Τετάρτη από τους κ. Βενιζέλο, Κεδίκογλου και Γιαννόπουλο , χθές ήρθε η σειρά του Παναγιώτη Κρητικού αλλά και του Χάρη Καστανίδη να προστεθούν στον κύκλο των διαφωνούντων".

    [03] Χρηματιστήριο

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υποστηρίζει ότι "σε όχι και τόσο πανηγυρικούς τόνους ελέω Χρηματιστηρίου κινήθηκε η χθεσινή συνεδρίαση της διευρυμένης κυβερνητικής επιτροπής η οποία είχε ως θέμα την οικονομική πολιτική και τον προϋπολογισμό της νέας χρονιάς. Από τη μια πλευρά επικρατούσε ικανοποίηση από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της οικονομικής πολιτικής που ακολούθησε η κυβέρνηση που είχαν ως αποτέλεσμα την ένταξη της χώρας στην ΟΝΕ και από την άλλη πλευρά έντονος προβληματισμός για την πτωτική πορεία του Χρηματιστηρίου , τους τελευταίους μήνες ".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ αναφέρει ότι " χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένουν οι επενδυτές τη σημερινή ομιλία του πρωθυπουργού στην 65η ΔΕΘ αλλά και την αυριανή ομιλία του κατά το δείπνο που παραθέτει προς τιμήν του ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος , καθώς οι προσδοκώμενες εξαγγελίες του κ. Σημίτη για δήθεν προώθηση των ιδιωτικοποιήσεων και των διαρθρωτικών αλλαγών, εκτιμάται ότι δεν θα έχουν σημαντική επίδραση στην πορεία του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών".

    Η ΧΩΡΑ ισχυρίζεται ότι "με πρόσχημα την προστασία του Χρηματιστηρίου η κυβέρνηση απαγορεύει δια νόμου την είσοδο της Δικαιοσύνης στη Σοφοκλέους. Το νομοσχέδιο για τον εκσυγχρονισμό του Χρηματιστηρίου επεκτείνει το " τραπεζικό απόρρητο" και στις χρηματιστηριακές πράξεις".

    Η ΝΙΚΗ προσθέτει ότι "τα κύρια θέματα στην ατζέντα της κυβερνητικής επιτροπής συζητήθηκαν χθές. Τα θέματα αυτά ήταν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την ομιλία του πρωθυπουργού Κ. Σημίτη στην 65η ΔΕΘ, η κατάσταση της οικονομίας της χώρας , και ακόμη οι εξελίξεις στο ΧΑΑ, για το οποίο είναι βέβαιο ότι ο κ. Σημίτης θα κληθεί να δώσει απαντήσεις στη Θεσσαλονίκη. Την " παράσταση" έκλεψε γι αυτό τον λόγο η χθεσινή άνοδος στη Σοφοκλέους , η οποία συνδέεται σε μεγάλο βαθμό με τη ΔΕΘ και το κλίμα που η κυβέρνηση και ο ίδιος ο πρωθυπουργός προσωπικά θα ήθελαν να είναι πιο θετικό για την κυβέρνηση όσον αφορά το ΧΑΑ".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ σημειώνει ότι " χαμόγελα χθές στη Σοφοκλέους από την άνοδο κατά 3,72% του Γενικού Δείκτη αλλά και προβληματισμός στους επενδυτές καθώς παράγοντες της αγοράς υποστηρίζουν ότι ο δείκτης στηρίχθηκε λόγω της αυριανής ομιλίας του πρωθυπουργού στα εγκαίνια της ΔΕΘ , γεγονός που μπορεί να καταστεί μπούμερανγκ για τους επενδυτές από την προσεχή Δευτέρα".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ τονίζει ότι " η εσπευσμένη κινητοποίηση των ποικιλώνυμων " αγροτικών δυνάμεων στήριξης " διαδραμάτισε κυρίαρχο ρόλο στη ραγδαία εναλλαγή σκηνικού στη Σοφοκλέους, εισφέροντας ταυτόχρονα ένα ... πολιτικό δεκανίκι στην κυβέρνηση , εν όψει της μάχης των εντυπώσεων στη ΔΕΘ. Επειτα από έξι συνεχόμενες πτωτικές συνεδριάσεις ήρθε η χθεσινή εκρηκτική άνοδος που οδήγησε το Γενικό Δείκτη στις 3.557,15 μονάδες, με σημαντικότατα ποσοστιαία κέρδη της τάξεως του 3,72%".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ εκτιμά ότι "σαν ουράνιο τόξο πρόβαλε η χθεσινή εντυπωσιακή ανάκαμψη στη Σοφοκλέους μετά την εξαήμερη καταστροφική μπόρα. Ο γενικός δείκτης έκλεισε ενισχυμένος κατά 3,72% η δε αξία των συναλλαγών σημείωσε σημαντική άνοδο , καθώς ανήλθε στα 105 δις δρχ".

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ, "σημάδια αφυπνίσεως παρουσίασε η χρηματιστηριακή αγορά κατά τη χθεσινή συνεδρίαση, μετ τις τιμές των μετοχών να καταγράφουν δυναμικό ριμπάουντ, μετά την πίεση που εδέχθησαν κατά τις προηγούμενες συνεδριάσεις. Οπως παρατηρούν χρηματιστηριακοί αναλυτές " η αγορά χρωστούσε μια καλή συνεδρίαση , μετά την ελεύθερη πτώση των προηγούμενων ημερών και την πτώση του γενικού δείκτη κατα ?8,75% στη διάρκεια των έξι προηγούμενων συνεδριάσεων ".

    [04] Οικονομική πολιτική

    ΤΟ ΒΗΜΑ υποστηρίζει ότι "μετά την περίοδο λιτότητας που είχε επιβληθεί με στόχο την ένταξη της χώρας στην ΟΝΕ, εισερχόμεθα σε διετή περίοδο "πειθαρχίας" προς επίτευξη της εντός ΟΝΕ πραγματικής σύγκλισης: ο όρος "παροχές" πρέπει να ξεχασθεί τουλάχιστον ως τον Οκτώβριο του 2002. Οι αποφάσεις ελήφθησαν στη χθεσινή υπο τον πρωθυπουργό συνεδρίαση της κυβερνητικής επιτροπής και σε αυτό το πλαίσιο θα κινηθεί η σημερινή ομιλία κ. Κ. Σημίτη στη ΔΕΘ".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ ( Ρίζος) προσθέτει ότι " στη σύνταξη ενός ακόμη προϋπολογισμού λιτότητας συμφώνησαν ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης και 10 υπουργοί, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της Κυβερνητικής επιτροπής, που πραγματοποιήθηκε με αντικείμενο την οικονομική πολιτική. Το 2001 η κυβέρνηση θα επιδιώξει να εισπράξει πρόσθετους φόρους ύψους 600 δις δρχ και να περιορίσει δραστικά τις πρωτογενείς δαπάνες και τους τόκους του δημοσίου χρέους".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ισχυρίζεται ότι "η οικονομική πολιτική θα κινείται σταθερά πλέον τουλάχιστον μέχρι το 2004 στη νέα γραμμή της ταχείας μείωσης του δημοσίου χρέους. Στη χθεσινή κυβερνητική επιτροπή , που συνήλθε υπο την προεδρία του πρωθυπουργού Κ. Σημίτη εν όψει της ΔΕΘ υιοθετήθηκαν οι εισηγήσεις του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και ετέθη στόχος μείωσης του δημόσιου χρέους στο 80-85% του ΑΕΠ μέχρι το 2004 και στο 60% μέχρι το 2008".

    ΤΟ ΚΑΡΦΙ αναφέρει ότι "στο τρίπτυχο "ανάπτυξη-διατηρησιμότητα - κοινωνικό κράτος" θα περιστραφεί η πρωθυπουργική ομιλία στα εγκαίνια της ΔΕΘ το Σάββατο. Στη χθεσινή σύσκεψη της κυβερνητικής επιτροπής αποφασίστηκε επακριβώς το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί ο πρωθυπουργός και κυρίως τα μέτρα που θα ανακοινωθούν. Ετσι, θα ανακοινωθεί πακέτο ελαφρύνσεων κόστους 300 δις δρχ που στην ουσία αποτελούν μέτρα τα οποία περιλαμβάνονται στις προεκλογικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης και απευθύνονται σε μισθωτούς , συνταξιούχους και επιχειρήσεις ".

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, "τα βήματα της εντός ΟΝΕ οικονομικής πολιτικής για την τετραετία 2001-2004 διαμόρφωσε με εισήγηση του αρμόδιου υπουργού Εθνικής Οικονομίας Γιάννου Παπαντωνίου χθές η κυβερνητική επιτροπή. Οπως δήλωσε ο κ. Γ. Παπαντωνίου μετά το τέλος της συνεδρίασης της κυβερνητικής επιτροπής. Στόχος της οικονομικής πολιτικής , όπως τόνισε ο υπουργός , είναι η πραγματική και κοινωνική σύγκλιση μέσα στην τετραετία 2001-2002 και η αύξηση του πραγματικού εισοδήματος ".

    [05] Διαμάχη κράτους - Εκκλησίας

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) υποστηρίζει ότι "ο κύβος ερρίφθη" για την Εκκλησίας της Ελλάδος. Και στις 14 Σεπτεμβρίου, την ημέρα της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού , ξεκινά δυναμικά η συλλογή υπογραφών στις μητροπόλεις όλης της χώρα για την προαιρετική αναγραφή του θρησκεύματος στις νέες ταυτότητες ".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ισχυρίζεται ότι "εντυπωσιακή τοποθέτηση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου στο θέμα της συλλογής υπογραφών για τις ταυτότητες. Στη συνοδική εγκύκλιο που θα διαβαστεί στις εκκλησίες στις 14 Σεπτεμβρίου, μέρος της περιελήφθη σε χθεσινό δελτίο Τύπου , γίνεται εκτενής αναφορά στην " ειδικευμένη τάξη πολιτών που επιβάλλει τη δημοκρατία του θεατή " και στην " όλη ζωή της Εκκλησίας που θεωρείται πολιτική , αφού προσδιορίζει τη ζωή της πόλης".

    Ο ΛΟΓΟΣ προσθέτει ότι "την συλλογή υπογραφών για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το θέμα της διαγραφής του θρησκεύματος στις ταυτότητες, αποφάσισε να ξεκινήσει από τις 15 Σεπτεμβρίου η Εκκλησίας της Ελλάδος, στέλνοντας παράλληλα μια επιστολή στον υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, στην οποία θα εκφράζονται οι απόψεις της για την απόφαση της κυβέρνησης να καταργήσει το μάθημα των Θρησκευτικών στις εξετάσεις".

    Σύμφωνα με το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, " η τελευταία συνεδρίαση με την ίδια σύνθεση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου χθές, επιβεβαίωσε ότι η εκκλησία δεν πρόκειται να κάνει βήμα πίσω από τις μέχρι σήμερα αποφάσεις της για " ανένδοτο αγώνα " συντηρώντας κατ ? αυτόν τον τρόπο την αποπροσανατολιστική για το λαό διαμάχη της με την κυβέρνηση".

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ σημειώνει ότι "στις 15 Σεπτεμβρίου αρχίζει τελικά η συγκέντρωση υπογραφών για την ενεργοποίηση του άρθρου 44 του Συντάγματος, προκειμένου να διενεργηθεί δημοψήφισμα υπέρ της προαιρετικής αναγραφής του θρησκεύματος στις νέες ταυτότητες. Αυτό αποφάσισε χθές η Διαρκής Ιερά Σύνοδος, ενώ οι λεπτομέρειες για το χρονικό διάστημα , τον τρόπο συλλογής των υπογραφών και τον "παραλήπτη" θα ανακοινωθούν σήμερα από την αρμόδια Συνοδική Επιτροπή ".

    [06] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:" Ξύπνησε " η κυβέρνηση! Για πρώτη φορά κυβερνητικά στελέχη παραδέχθηκαν ότι είναι πρόβλημα η κρίση στο ΧΑΑ".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ : "Πρώτο θετικό σήμα. Δοκιμάζεται σήμερα η αντοχή. Οι θεσμικοί έπαψαν να πωλούν".

    ΚΕΡΔΟΣ : "Θα υπάρξει συνέχεια; Βίαιη άνοδος χθες που ομως δεν αρκεί για εξαγωγή συμπερασμάτων".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ :" Για προστασία των μικροεπενδυτών μιλάει τώρα ο πρωθυπουργός ".

    [07] Χρηματιστήριο

    Το ΚΕΡΔΟΣ γράφει ότι "Αντίδραση πεπιεσμένου ελατηρίου ή προσωρινή ανατροπή κλίματος εν όψει ΔΕΘ ήταν η χθεσινή βίαιη άνοδος της χρηματιστηριακής αγοράς; Η απάντηση θα δοθεί στις συνεδριάσεις της ερχόμενης εβδομάδας , μετά την ομιλία του πρωθυπουργού κ. Σημίτη στη Θεσσαλονίκη , καθώς είναι πιθανό και σήμερα η αγορά να διατηρήσει το θετικό κλίμα της, γι' αυτό το λόγο".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 1 September 2000 - 15:45:43 UTC