Read the Latest International Press Articles Worldwide Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 00-09-06

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 05/09/2000

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [02] Χρηματιστήριο
  • [03] Κοινωνικός διάλογος
  • [04] Ταυτότητες
  • [05] Νέα Δημοκρατία
  • [06] Ελληνοτουρκικά
  • [07] Διαπλοκή
  • [08] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [09] Χρηματιστήριο

  • [01] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Η πορεία του Χρηματιστηρίου, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, η αντιπαράθεση Κυβέρνησης-αντιπολίτευσης για διαφάνεια, η διαμάχη κράτους - Εκκλησίας για τις ταυτότητες, τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας και ο κοινωνικός διάλογος είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): ΧΑΑ: Χρυσή η μαύρη λίστα. Ανοδος με προσδοκίες.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Νοθεία στις εξετάσεις. Αποκαλύπτουμε κραυγαλέες περιπτώσεις της κομπίνας.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Ανησυχία μετά τα "αντίποινα". ΣΤΟΠ Μιλόσεβιτς στον Σημίτη.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Τι άλλαξε στη Σοφοκλέους. Χαμόγελα μετά τη χθεσινή μεγάλη άνοδο του δείκτη.

    Η ΑΥΓΗ: Κηλίδες στο υπουργείο για την πετρελαιοκηλίδα. Αμείλικτα ερωτηματικά μετά την καταστροφή στον Ευβοϊκό.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Στα ύψη οι τιμές των ακινήτων. Νέα δεδομένα στην αγορά κατοικίας.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Τα μυστικά της Σοφοκλέους. Η έκρηξη, οι ξένοι, οι προοπτικές. Τι προκάλεσε τη χθεσινή θεαματική άνοδο του Δείκτη κατά 5,05%.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Βρωμιές δις στο ποδόσφαιρο. Φωτογραφική τροπολογία Φλωρίδη για Μητρόπουλο.

    ΕΘΝΟΣ: Αλλάζει το κλίμα. Το άλμα του δείκτη +5,05% και τι προοιωνίζεται.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Χασαποσέρβικο" στα ...15.000 πόδια! Πρόκειται σαφώς περί ανταποδοτικής κινήσεως.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Ωμή απειλή από την Αγκυρα. Υπουλο διπλωματικό σχέδιο σε βάρος της χώρας μας με στόχο το Αιγαίο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Θύμα της κυβέρνησης ο λαός της Εκκλησίας. Πύρινο άρθρο Χριστόδουλου για τον "ψυχοτρόμο" εναντίον των πιστών.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Πόλεμος για ... Στοίχημα! Φλωρίδης: Διώξτε τον Μητρόπουλο και πάρτε το...

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: 2 λίστες απογειώνουν το ΧΑΑ. Morgan και βασικοί μέτοχοι πίσω από το 5%.

    ΕΣΤΙΑ: Δέσμιος της διαπλοκής. Κρατικές προμήθειες και μέσα ενημερώσεως.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Τα επιτόκια αλλάζουν το κλίμα. Στη μείωση κατά 0,75% αποδίδεται το ενδιαφέρον ξένων και Ελλήνων επενδυτών που ανέβασε χθες το ΧΑΑ στο 5,05%.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Μπαράζ απεργιακών κινητοποιήσεων. Η ΓΣΕΕ δεν πρόκειται να συζητήσει την ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων.

    ΤΑ ΝΕΑ: Και καψώνι των Σέρβων με την πτήση Σημίτη. Υστερα από απίστευτη γκάφα της Ολυμπιακής.

    ΝΙΚΗ: Το "ευχαριστώ" Μιλόσεβιτς. Αρνήθηκε άδεια διέλευσης στο αεροπλάνο με τον Κ. Σημίτη.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Ουσιαστική πολιτική παρέμβαση για τη "διαπλοκή".

    ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: Ομολογία Βαρβιτσιώτη: Μεταγραφή διαπλοκής ο Ρουσόπουλος!

    Η ΧΩΡΑ: Πολύ λάδι στη Σοφοκλέους. Ενώ η κυβέρνηση αναθεωρεί το άρθρο 8.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Νυστέρι στο ποδόσφαιρο. Τροπολογία χτες στη Βουλή για την "έξωση" του Β. Μητρόπουλου. Νέα μέτρα για τη βία στα γήπεδα.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Αλλάζει το ποδόσφαιρο. Κερδίζει τη μάχη ο υφυπουργός Αθλητισμού.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Η προεδρία στο στόχαστρο Σημίτη.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Τώρα όλοι μιλούν για διαπλοκή. Οταν εμείς μιλάμε "πέρα ακούγανε"...

    [02] Χρηματιστήριο

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υποστηρίζει ότι "η μείωση των διατραπεζικών επιτοκίων από την Τράπεζα της Ελλάδος κατά τρία τέταρτα (0,75) της ποσοστιαίας μονάδας και οι προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν εν αναμονή αυτής, χθες το πρωί, αναγέννησαν το επενδυτικό ενδιαφέρον για την πολύπαθη χρηματιστηριακή αγορά και επέτρεψαν σημαντική άνοδο του γενικού δείκτη κατά 5,05%. Το γεγονός δε ότι η χθεσινή άνοδος του συνόλου σχεδόν των μετοχών στηρίχθηκε στις αγορές ξένων και Ελλήνων θεσμικών, δημιουργεί την εντύπωση ότι η χρηματιστηριακή αγορά τείνει να αναγνωρίσει τις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται με το νέο κύκλο μείωσης των επιτοκίων στην εγχώρια αγορά χρήματος και κεφαλαίου".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ ισχυρίζεται ότι "η λίστα μετοχών της Morgan Stanley φέρνει πάλι τους ξένους στη Σοφοκλέους, ενώ πολλοί μεγαλομέτοχοι προχωρούν σε αγορές φοβούμενοι τη σημερινή δημοσιοποίηση της λίστας Αλεξάκη με τα ποσοστά συμμετοχής τους. Το θετικό κλίμα ενισχύεται από τη διαφαινόμενη συμφωνία, στην οποία συνέβαλε και ο χθεσινός "μυστικός δείπνος" παραγόντων της αγοράς υπό την προεδρία του Π. Αλεξάκη, για καθυστέρηση της κατάργησης του "αέρα".

    Το ΒΗΜΑ εκτιμά ότι "επανήλθε χθες στον ταχύ βηματισμό η Σοφοκλέους, με τους ξένους θεσμικούς και τους ιδιώτες μεγαλοεπενδυτές να δίνουν τον τόνο: ήδη εμφανείς από την έναρξη της συνεδριάσεως, οι ισχυρές εντολές αγοράς οδήγησαν τελικώς στο θεαματικό άλμα του Γενικού Δείκτη στις 3.839,76 μονάδες και ενισχύθηκε τοιουτοτρόπως η αισιοδοξία ότι κάτι αλλάζει στο χρηματιστηριακό τοπίο".

    Το ΕΘΝΟΣ τονίζει ότι "σε τροχιά ανάκαμψης μπαίνει η Σοφοκλέους. Οι ειδικοί εκτιμούν ότι έκλεισε ο κύκλος των πτώσης, που είχε αρχίσει τον περασμένο Σεπτέμβριο. Δύο παράγοντες διαδραματίζουν σπουδαίο ρόλο σ' αυτή την εξέλιξη: το αγοραστικό ενδιαφέρον ξένων θεσμικών, που τους ακολουθούν και Ελληνες επενδυτές. Ο χορός μείωσης των επιτοκίων παρέμβασης, που ξεκίνησε η Τράπεζα της Ελλάδος".

    [03] Κοινωνικός διάλογος

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ αναφέρει ότι "τη συμμετοχή της ΓΣΕΕ στη συνέχιση του "κοινωνικού διαλόγου" της απάτης, προεξόφλησε χτες ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, συνεχίζοντας, ωστόσο, τους φραστικούς ελιγμούς, ενώ σήμερα συνεδριάζει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ. Αντιδράσεις ενάντια στις ανακοινώσεις του υπουργού Εργασίας από συνδικαλιστικές οργανώσεις και παρατάξεις".

    Σύμφωνα με το ΛΟΓΟ, "εργασιακό και ιδιωτικοποιήσεις προκαλούν μπαράζ απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων στις ΔΕΚΟ και τον ιδιωτικό τομέα, οι οποίοι αντιδρούν στην εκχώρηση μεγαλύτερου του 51% σε ιδιώτες μεγάλων επιχειρήσεων και οργανισμών του Δημοσίου. Ηδη η ΟΜΕ-ΟΤΕ κατά τη σημερινή της συνεδρίαση προχωρά στην κήρυξη 24ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων, ενώ στην ίδια κατεύθυνση κινούνται και άλλες επιχειρήσεις και οργανισμοί του δημοσίου".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ υποστηρίζει ότι "σε τροχιά ρήξης βρίσκονται κυβέρνηση και ΓΣΕΕ καθώς καμία από τις Συνδικαλιστικές Παρατάξεις δεν δείχνει διατεθειμένη να καθήσει στο τραπέζι του κοινωνικού διαλόγου και να χρεωθεί την απορρύθμιση, των εργασιακών σχέσεων. Πάντως, η τελική απόφαση για τη μη συμμετοχή ή όχι της ΓΣΕΕ στον διάλογο θα ληφθεί σήμερα".

    Η ΑΥΓΗ τονίζει ότι "σκοπέλους, οι οποίοι αν δεν ξεπεραστούν με κυβερνητικές υποχωρήσεις καθιστούν αδύνατο τον οποιονδήποτε διάλογο, βλέπει η ΓΣΕΕ στα εργασιακά, εστιάζοντας την κριτική της στις απολύσεις και την χωρίς περιορισμούς πριμοδότηση της υποαπασχόλησης (μερική απασχόληση) που προωθεί το νέο κυβερνητικό σχέδιο για τα εργασιακά".

    ΤΑ ΝΕΑ στο σχόλιό τους επισημαίνουν μεταξύ άλλων ότι "δύσκολα ο διάλογος για τα εργασιακά μπορεί να ικανοποιήσει πλήρως όλους...Δεν παύει όμως, να είναι και ο μόνος δρόμος για την επίτευξη προσέγγισης στο μέτωπο των εργασιακών σχέσεων. Με το πρόβλημα της ανεργίας να επικρέμαται ως πραγματική απειλή για την κοινωνική ισορροπία. Τόσο η κυβέρνηση όσο και οι εργαζόμενοι πρέπει να βρουν τον τρόπο σύγκλισης και συμπόρευσης".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ προσθέτει ότι "σε μετωπική σύγκρουση με την κυβέρνηση για τις ρυθμίσεις που αφορούν στις εργασιακές σχέσεις προχωρεί η ΓΣΕΕ, που δείχνει αποφασισμένη να μη διαπραγματευτεί επί των θεμάτων που συνδέονται με την ελαστικοποίηση της εργασίας και την αύξηση του ορίου των απολύσεων".

    [04] Ταυτότητες

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) υποστηρίζει ότι "μετά το θέμα των ταυτοτήτων, η κυβέρνηση θεωρεί λήξαν και το ζήτημα των Θρησκευτικών, το οποίο "έκλεισε" χθες και επίσημα ο υπουργός κ. Πέτρος Ευθυμίου, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι δεν πρόκειται να υπάρξει νέα απάντηση από το υπουργείο".

    Σύμφωνα με τη ΝΙΚΗ, "νέα σύνθεση για τη Διαρκή Ιερά Σύνοδο, που άρχισε χτες και συνεχίζει μέχρι την Παρασκευή τις συνεδριάσεις της, νέο "χτύπημα" και από τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, με ιδιαίτερα σκληρό και επιθετικό άρθρο του στο εκκλησιαστικό περιοδικό "Εφημέριος".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ισχυρίζεται ότι "με την ψυχολογική βία που ασκεί η κυβέρνηση στο λαό, επιδιώκει να μετατρέψει τους Ελληνες σε μετανάστες μέσα στην ίδια τη γενέθλια γη τους". Η σοβαρή αυτή καταγγελία περιέχεται σε άρθρο του αρχιεπισκόπου κ. Χριστόδουλου στο μηνιαίο περιοδικό της Εκκλησίας. Αναφερόμενος στο θέμα των ταυτοτήτων, ο αρχιεπίσκοπος χαρακτηρίζει "τους ανθρώπους της εξουσίας που το δημιούργησαν" ως "αριστοτέχνες στην επιστημονική σύλληψη του σκοπού που "επιδιώκουν".

    [05] Νέα Δημοκρατία

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ υποστηρίζει ότι "ποικίλες αντιδράσεις και αναταράξεις προκάλεσε στη ΝΔ η επαναφορά της πρότασης της Ντόρας Μπακογιάννη για εκλογή του προέδρου του κόμματος αν δύο έτη, οι οποίες απετέλεσαν άλλη μια απόδειξη του χάσματος απόψεων και αντιλήψεων που υπάρχει στην αξιωματική αντιπολίτευση".

    ΤΟ ΚΑΡΦΙ προσθέτει ότι "μια δήλωση του Γιάννη Βαρβιτσιώτη χθες προκάλεσε σάλο στη Ρηγίλλης, επιβεβαιώνοντας και την εκρηκτικότητα του κλίματος αλλά και τα ανοιχτά μέτωπα που έχει σήμερα ο αρχηγός της ΝΔ . Και η δήλωση αυτή ήρθε σε μια στιγμή κατά την οποία άνοιγαν μεγάλα εσωκομματικά θέματα, με αφορμή την αντι-ηγετική δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη, ότι ο πρόεδρος της ΝΔ πρέπει να εκλέγεται κάθε δύο χρόνια".

    Σύμφωνα με την ΑΘΗΝΑΪΚΗ, "στα δύο έχει χωριστεί για μια ακόμη φορά η ΝΔ με αφορμή την πρόταση της Ντόρας Μπακογιάννη για εκλογή του προέδρου του κόμματος ανά διετία. Η παρέμβαση της υπεύθυνης του τομέα εξωτερικών προκαλεί νέους πονοκεφάλους στην ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία λίγους μήνες πριν από το τακτικό συνέδριο του κόμματος, παρακολουθεί τις διαδικασίες ανακατάταξης στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς, αδύναμη να αντιδράσει".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ σημειώνει ότι "έντονες παρασκηνιακές ζυμώσεις και διεργασίες λαμβάνουν χώρα στη ΝΔ με στόχο το τακτικό συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του επόμενου έτους. Η πρόταση της κ. Ντ. Μπακογιάννη για θεσμοθέτηση διετούς προεδρικής θητείας σηματοδότησε επί της ουσίας την έναρξη του εσωκομματικού προσυνεδριακού διαλόγου, και παράλληλα προϊδέασε για έντονες αντιπαραθέσεις στην πορεία προς το συνέδριο".

    [06] Ελληνοτουρκικά

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ υποστηρίζει ότι "σε ωμές απειλές σε βάρος της χώρας μας προχώρησε το πολιτικό και στρατιωτικό κατεστημένο της Αγκυρας! Σε μια προσπάθεια νά επιταχύνει τις διαδικασίες διαλόγου (;) και να σύρει την Ελλάδα σε διαπραγμάτευση για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στο Αιγαίο υπό την ...υψηλή εποπτεία των ΗΠΑ, ο Τούρκος υπουργός Αμύνης Σαμπαχαντίν Τσακμάκογλου, σε ένα πρωτοφανές όσο και αδικαιολόγητο ξέσπασμα προειδοποίησε την Ελλάδα να μην εξοπλίζεται υπερβολικά και να λογικευτεί καθώς, όπως είπε, ο τουρκικός στρατός είναι ένας από τους ισχυρότερους της Ευρώπης".

    [07] Διαπλοκή

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υποστηρίζει ότι "το κόκκινο νήμα της διαφάνειας", όπως σκωπτικά το χαρακτήρισε ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ Β. Βενιζέλος, και η "διαπλοκή" ήταν το θέμα που κυριάρχησε στη συζήτηση της επιτροπής αναθεώρησης του Συντάγματος χθες. Και κατέδειξε την πλήρη διάσταση μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, αφού ο εισηγητής της πλειοψηφίας θεώρησε πως καλύπτεται από το ισχύον θεσμικό πλαίσιο, ενώ η αντιπολίτευση ζήτησε τη διεύρυνσή του, χαρακτηρίζοντάς την απαραίτητη, αφού "η διαπλοκή είναι το πλέον νοσηρό σημείο της πολιτικής ζωής μας".

    Η ΧΩΡΑ αναφέρει ότι "η συγκρότηση κοινού αντιπολιτευτικού μετώπου από τα κόμματα της αντιπολίτευσης που ζητούν διαφάνεια στο δημόσιο βίο και η επικίνδυνη "διόγκωση" των διαπλεκομένων συμφερόντων αποτελούν, πλέον, ένα νέο ...φθινοπωρινό εφιάλτη για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη. Ηδη σε Μαξίμου και Χαριλάου Τρικούπη αποτελεί κοινή πεποίθηση αλλά και ...φόβο ότι οι πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται από τη ΝΔ και το Συνασπισμό θα βρουν ανταπόκριση όχι μόνον από το σύνολο του πολιτικού κόσμου, αλλά κυρίως από την κοινή γνώμη, η οποία δεν φαίνεται διατεθειμένη να ανεχθεί άλλο τη διαπλοκή".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) εκτιμά ότι "με προσωπικές επιθέσεις κατά του Κ. Καραμανλή προσπαθεί η κυβέρνηση να αποφύγει να απαντήσει επί της ουσίας στις καταγγελίες περί διαπλοκής της με οικονομικά συμφέροντα, ενώ ιδιαίτερη ενόχληση προκαλεί στο Μαξίμου η πρωτοβουλία του Ν. Κωνσταντόπουλου για τη διαπλοκή και τη διαφάνεια στο δημόσιο βίο της χώρας".

    Η ΕΣΤΙΑ τονίζει ότι "ο πρωθυπουργός της Χώρα έχει παραδοθή άνευ όρων στην διαπλοκή. Τα μισόλογα που εψέλλισε στην Θεσσαλονίκη αυτό αποδεικνύουν. Ο κ. Σημίτης υπεστήριξε ότι υπάρχουν νόμοι και θεσμοί, δεν είπε όμως ότι αυτοί καταστρατηγούνται με την πλήρη ανοχή του. Ούτε είπε ότι η νομοθεσία που διέπει τα ΜΜΕ παραβιάζεται επί των ημερών του κατά τον πλέον κατάφωρο τρόπο".

    [08] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Επιστροφή προσδοκιών. Ξαφνικό άλμα 5,05% στη Σοφοκλέους".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Αρχίζει νέα φάση ανόδου. Η ΤτΕ μείωσε 0,75 τα επιτόκια".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Ικανοποίηση από τη μείωση κατά 0,75%.Εθνική και Εμπορική άνοιξαν το χορό των μειώσεων".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Μνήμες του '99 επιστρέφουν στο ΧΑΑ. Εκτίναξη στο +5,05% με ξένους πρωταγωνιστές".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Νίκη UBS με... 5-0%. Επιτέλους, "ανάσταση" στη Σοφοκλέους".

    [09] Χρηματιστήριο

    Η ΕΞΠΡΕΣ γράφει ότι "Εκτίναξη σε ποσοστό 5,05% κατέγραψε χθες μετά από πολλούς μήνες ο Γενικός Δείκτης της Σοφοκλέους, ενώ σε αντίστοιχα ποσοστά κινήθηκαν και οι λοιποί βασικοί δείκτες ωθούμενοι από τις συνεχιζόμενες αγορές ξένων θεσμικών.
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 6 September 2000 - 15:26:59 UTC