Browse through our Interesting Nodes on the Greek Dining & Food Industry Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 00-11-09

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 09/11/2000

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [02] ΗΠΑ-Εκλογές
  • [03] "Εξπρές Σάμινα"
  • [04] ΠΑΣΟΚ
  • [05] Οικονομία
  • [06] Εργασιακά
  • [07] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [08] Πληθωρισμός

  • [01] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, η πορεία της οικονομίας, τα εργασιακά, τα εσωκομματικά ΠΑΣΟΚ και το δικαστικό πόρισμα για το ναυάγιο του "Εξπρές Σάμινα" είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Πλανητάρχης στα...πέναλτι! Η ιστορία του Δήμου Χαλανδρίου ζωντάνεψε στη Φλόριδα.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Μισθοί, συντάξεις. Πώς διαμορφώνονται με τις τελευταίες αυξήσεις.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Στρίμωξαν την κυβέρνηση. Τα δύο πορίσματα των εισαγγελέων.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Ορμησαν στους εισαγγελείς. Για να αποτρέψουν έρευνες εις βάρος υπουργών! Πρωτοφανής προσπάθεια εκφοβισμού της δικαιοσύνης από την κυβέρνηση.

    Η ΑΥΓΗ: Σιαμαίοι πλανητάρχες. Η Φλόριδα βγάζει τον πρόεδρο.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Τα έξι εγκλήματα της ΜΙΝΟΑΝ. Στα 266 δις θα φτάσουν οι αποζημιώσεις.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Ακυβέρνητες πολιτείες...Υπόνοιες για νοθεία στο εκλογικό αποτέλεσμα! Ο Τζόρτζ Μπούς και ο Αλ Γκόρ μετρούν μία μία τις ψήφους.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Πλανητάρχης στην παράταση. Δεύτερη καταμέτρηση και επιστολική ψήφος βγάζουν πρόεδρο.

    ΕΘΝΟΣ: Ρωσική ρουλέτα βγάζει τον πλανητάρχη. Σε 1.793 ψήφους και 2.000 γράμματα κρέμεται η εκλογή.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Θέλει τσετες και σφαγείς τους μουσουλμάνους της Θράκης. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γκαλίπ Γκαλίπ ορκίζεται στον Κεμαλικό Παντουρκισμό.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Τρέμουν τον εισαγγελέα. Επιχείρηση τρομοκράτησης του δικαστικού λειτουργού.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Βυθίσατε τη Δικαιοσύνη. "Σάμινα": Πρωτοφανής επίθεση της κυβέρνησης στους δικαστές.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Λάθος πρόεδρος! Η Φλόριντα παγώνει τον Μπούς. Ο Γκόρ πήρε πίσω τα συγχαρητήρια.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Ναρκοπέδιο στην οικονομία.3,5% μέσο πληθωρισμό προβλέπει ο Λουκάς Παπαδήμος.

    ΕΣΤΙΑ: Μάθημα δημοκρατίας. Η στάσις των αντιπάλων στο εκλογικό "θρίλερ".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Η υπερδύναμη "ψάχνει" για το νέο πλανητάρχη. Το μετέωρο αποτέλεσμα των εκλογών καταδεικνύει κοινωνικό διχασμό.

    Ο ΛΟΓΟΣ: "Ναυάγιο" στις συνομιλίες ΣΕΒ-ΓΣΕΕ. Ολες οι προτάσεις των αρμόδιων φορέων θα συζητηθούν στο διάλογο για το ασφαλιστικό.

    ΤΑ ΝΕΑ: Εκλογο..γκάφες γελοιοποίησαν τις εκλογές στις ΗΠΑ.

    ΝΙΚΗ: Τα πάντα ανοιχτά στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Νέα παρέμβαση του Ακη Τσοχατζόπουλου.

    Νέα Ελλάδα: Σημίτη διέξοδος. Τι σχεδιάζει για τον απεγκλωβισμό του.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Δημόσια διαπιστευτήρια ΝΑΤΟ-φροσύνης.

    ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: Του έρχονται...δεξιά; Πότε θα κάνει το κόμμα. Επαφές Αβραμόπουλου με πολιτικούς επιχειρηματίες και εκδότες.

    Η ΧΩΡΑ: Μια χούφτα ψήφοι βγάζουν τον πλανητάρχη. Οι Αμερικανοί έχασαν τον .. ΜΠΟΥΣ- ουλα για τις εκλογές.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Παραμένει ο ...Κλίντον! Αδιέξοδο στις ΗΠΑ μετά την τραγελαφική εξέλιξη στην Πολιτεία της Φλόριντα.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Χαράζει πολιτική υγείας. Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Μετρούν ακόμη ψήφους. Πρωτοφανής ισοπαλία στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ καλείται να λύσει τεράστια προβλήματα.

    [02] ΗΠΑ-Εκλογές

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υποστηρίζει ότι "τις εσωτερικές αδυναμίες της "μοναδικής υπερδύναμης" αναδεικνύουν οι αμερικανικές εκλογές, οι οποίες απεδείχθησαν άκρως διχαστικές, με αποτέλεσμα να μην έχει ακόμη ανακηρυχθεί νέος πρόεδρος των ΗΠΑ και να υπάρχει ισχυρή αμφιβολία ότι θα λυθεί έστω σήμερα η εκκρεμότητα".

    ΤΟ ΚΑΡΦΙ σημειώνει ότι" Μπούς ξε-Μπούς, το αιφνίδιο θρίλερ στη Φλόριντα ανέβασε κατακόρυφα από χθες το θερμόμετρο και στην Αθήνα. Οχι φυσικά μόνο λόγω του αυτονόητου και αυξημένου πολιτικού ενδιαφέροντος όλων μας για το ποιός από τους δύο, Γκόρ ή Μπούς, θα κερδίσει στην παράταση το πρωτοφανές αυτό ντέρμπι στην ιστορία των αμερικανικών εκλογών -με ο,τι αυτό συνεπάγεται για τις παγκόσμιες εξελίξεις και με ο,τι πιθανές παρενέργειες μπορεί να έχει το αποτέλεσμα στο εθνικό μας χωριό".

    Σύμφωνα με την ΑΥΓΗ, "στην αμερικανική εκλογική ιστορία περνά σίγουρα η βραδιά της 7ης Νοεμβρίου, που έφερε τους Μπούς και Γκόρ να μην έχουν φθάσει τον "μαγικό" αριθμό των 270 εκλεκτόρων που ανοίγει τις πόρτες του Λευκού Οίκου. Οι δύο υποψήφιοι και να βρίσκονται ουσιαστικά σε κατάσταση ισοπαλίας (49% ο καθένας τους) στην πολιτεία της Φλόριντα, η οποία με τους 25 εκλέκτορές της θα κρίνει το όνομα του νέου πλανητάρχη".

    ΤΟ ΒΗΜΑ ισχυρίζεται ότι "εν μέσω πρωτοφανούς πολιτειακής, συνταγματικής και εκλογικής εκκρεμότητος βρίσκονται οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Η διαφορά λίγων εκατοντάδων ψήφων μεταξύ του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου για τον Λευκό Οίκο κ. Τζόρτζ Μπους και του Δημοκρατικού αντιπάλου του Αλ Γκόρ στη Φλόριντα -στην Πολιτεία-κλειδί- έχει οδηγήσει σε μια εξαντλητική εκ νέου καταμέτρηση ψήφο προς ψήφο η οποία ενδεχομένως να χρειασθεί μέρες ώσπου να ολοκληρωθεί".

    Η ΧΩΡΑ προσθέτει ότι "το "εφιαλτικό σενάριο" του αμερικανικού εκλογικού συστήματος επαναλαμβάνεται. από μια χούφτα ψήφους στη Φλόριντα κρίνεται ποιός θα είναι ο νέος πλανητάρχης. Ο Αλ Γκόρ προηγείται σε ψήφους και εκλέκτορες, αλλά ο Τζόρτζ Μπούς αν εξασφαλίσει τους 25 εκλέκτορες της Φλόριντα κατά την επανακαταμέτρηση θα είναι ο 43ος πρόεδρος των ΗΠΑ".

    Η ΕΣΤΙΑ αναφέρει ότι "οι ΗΠΑ έδωσαν χθες ένα υποδειγματικό μάθημα δημοκρατίας. Στην χώρα με το πιο περίεργο εκλογικό σύστημα του κόσμου, έγινε τελικά το απροσδόκητο. Ο Αντιπρόεδρος Γκόρ είναι πρώτος στην Επικράτεια, αλλά μέχρι στιγμής φέρεται να αναδεικνύεται ο Μπούς. Εκτός και αν η επαναληπτική καταμέτρησις των ψηφοδελτίων στην Φλόριντα και οι ψήφοι δι αλληλογραφίας, ανατρέψουν πάλι το σκηνικό υπέρ του Γκόρ".

    ΤΑ ΝΕΑ στο σχόλιό τους επισημαίνουν μεταξύ άλλων ότι "δεν έχει προηγούμενο- σε σύγχυση και αβεβαιότητα- η έκδοση των αποτελεσμάτων στις αμερικανικές εκλογές... Οπου όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα παρουσίαζαν τα ατέρμονα ανεβοκατεβάσματα "έξιτ πόλ", δημοσκοπήσεων, προβλέψεων και "προβολών" έξω από τα εκλογικά τμήματα. Κάποια μάλιστα έσπευδαν να ανακηρύξουν- και μια και δύο και τρεις φορές- το νικητή για να επανορθώσουν λίγο αργότερα".

    [03] "Εξπρές Σάμινα"

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υποστηρίζει ότι "η πρώτη καταδικαστική απόφαση σε βάρος της Minoan Flying Dolphins ως προς τις ευθύνες της για το πολύνεκρο ναυάγιο του "Εξπρες Σάμινα" εκδόθηκε χθες από το Πρωτοδικείο Πειραιά, μια ημέρα μετά την άσκηση ποινικών διώξεων και σε βάρος της ηγεσίας του Λιμενικού Σώματος".

    Σύμφωνα με το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, "τους φονιάδες των 81 ανθρώπων, που χάθηκαν άδικα μέσα στο σιδερένιο φέρετρο "ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΜΙΝΑ", έρχεται να δείξει το χέρι της Δικαιοσύνης. Ενα 24ωρο μετά το μπαράζ εισαγγελικών διώξεων σε βάρος της ηγεσίας του Λιμενικού Σώματος και της πλοιοκτήτριας εταιρίας MFD. Δεύτερη "βόμβα" εκτοξεύθηκε χτες από τη Δικαιοσύνη σε βάρος του "εγκληματικού" κυκλώματος".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ σημειώνει ότι "ειδικό δικαστήριο δείχνει η έρευνα των εισαγγελικών αρχών. Τα στοιχεία που παρουσιάζει ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πειραιά κ. Γρηγόρης Πεπόνης προς τη Βουλή, δεν αποτελούν αποχρώσες ενδείξεις που απαιτούνται για την ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, αλλά είναι τρανταχτές αποδείξεις ενοχής των υπευθύνων".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) ισχυρίζεται ότι "πανικό έχει προκαλέσει στην κυβέρνηση το πόρισμα του εισαγγελέα Πρωτοδικών Γρ. Πεπόνη για την απόδοση πολιτικών ευθυνών για το "Εξπρές Σάμινα". Τρομοκρατημένη η κυβέρνηση δια των εκπροσώπων της εξαπέλυσε επίθεση κατά των λειτουργών της Δικαιοσύνης τονίζοντας ουσιαστικά ότι δεν πρόκειται να ζητήσει σύσταση προανακριτικής επιτροπής για να διαλευκάνει την υπόθεση".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ τονίζει ότι "με επίθεση κατά της Δικαιοσύνης απάντησε η κυβέρνηση στην άσκηση ποινικών διώξεων κατά της ηγεσίας του Λιμενικού Σώματος και των υπευθύνων της "Minoan Flying Dolphins" αλλά και στη διαβίβαση υλικού στο Κοινοβούλιο, με το οποίο "φωτογραφίζονται" πολιτικά πρόσωπα όπως ο υπουργός Ναυτιλίας Χρ. Παπουτσής".

    [04] ΠΑΣΟΚ

    Η Νέα Ελλάδα υποστηρίζει ότι "στον απόηχο των δηλώσεων Τσοχατζόπουλου και ενώ δεν έχει κοπάσει ο θόρυβος γύρω από τα όσα στη συνέντευξή του ο υπουργός Εθνικής Αμυνας εμμέσως πλην σαφώς καταλόγισε σε κυβέρνηση και πρωθυπουργό, με νέες δηλώσεις τους ολοένα και περισσότερα στελέχη του Κινήματος επανέρχονται στα θέματα που προκύπτουν για τον τρόπο που λαμβάνονται οι αποφάσεις και την εικόνα που περνά στον ελληνικό λαό".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ισχυρίζεται ότι "ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ στο επικείμενο συνέδριό του ο Ακης Τσοχατζόπουλος, ενώ για μια ακόμα φορά αφορίζει τη νεοφιλελεύθερη πολιτική της κυβέρνησης Σημίτη και ζητά επιστροφή στον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της".

    Η ΝΙΚΗ τονίζει ότι "ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και το θέμα ηγεσίας, στο Συνέδριο άφησε ο Ακης Τσοχατζόπουλος. Λίγες μέρες μετά τη συνέντευξή του στο "ΒΗΜΑgazino" που προκάλεσε αίσθηση και δημιούργησε νέα δεδομένα στο ΠΑΣΟΚ, επανήλθε με συνέντευξή του στο ALTER για να εκφράσει την αγωνία ενός μεγάλου τμήματος των πολιτών μπροστά στις δυσκολίες της νέας εποχής".

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ εκτιμά ότι "εμμένει στις θέσεις του ο υπουργός Αμυνας Α. Τσοχατζόπουλος παρά την έμμεση απάντηση που είχε δεχθεί από τον Κ. Σημίτη προ δύο μηνών. Με συνέντευξή του στον ALTER και στον δημοσιογράφο Στ. Τζανάκη, ο κ. Τσοχατζόπουλος αφήνει και πάλι ανοιχτό το ενδεχόμενο να τεθεί θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, αν και, όπως αναφέρει είναι "τελείως λανθασμένες" οι ερμηνείες ότι θέτει θέμα σήμερα".

    [05] Οικονομία

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) υποστηρίζει ότι "πάγωμα" στα τιμολόγια των ΔΕΚΟ για 6 μήνες, προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι πληθωριστικές πιέσεις, αποφασίστηκε χθες κατά την έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εθνικής Οικονομίας".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ προσθέτει ότι "μετέωρη μένει η οικονομική πολιτική για το 2001. Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος αμφισβητεί ανοικτά την πρόβλεψη του ΥΠΕΘΟ για τον πληθωρισμό, κάνοντας λόγο για μέση τιμή που μπορεί να φθάσει το 3,5% έναντι 2,7% που προβλέπει το επιτελείο του Γ. Παπαντωνίου. Την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση αδυνατεί να "παγώσει" τα τιμολόγια των ΔΕΚΟ, καθώς επίκεινται η ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ και η μετοχοποίηση της ΔΕΗ, ενώ η ΑΔΕΔΥ πιέζει για μεγάλες αυξήσεις μισθών".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ σημειώνει ότι "σε πυροσβεστικά μέτρα για την αντιμετώπιση του πληθωρισμού προσφεύγει η κυβέρνηση με το προσωρινό πάγωμα των τιμολογίων ΔΕΚΟ. Ο υψηλός πληθωρισμός ματαίωσε χθες τη μείωση των παρεμβατικών επιτοκίων".

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, "η αύξηση του δομικού πληθωρισμού στο 2,7% αλλά και η αβεβαιότητα που υπάρχει σχετικά με την τιμή του πετρελαίου και την ισοτιμία του δολαρίου καθιστούν αδύνατη κάθε σαφή πρόβλεψη για το πότε θα πέσει ο πληθωρισμός. Λόγω της εξέλιξης αυτής ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος Λουκάς Παπαδήμος, ανέβαλε τη μείωση των επιτοκίων, ενώ ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας Γιάννος Παπαντωνίου ανακοίνωσε ότι παγώνουν για το επόμενο εξάμηνο τα τιμολόγια των ΔΕΚΟ".

    [06] Εργασιακά

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υποστηρίζει ότι "απεργία αποφασίζει σήμερα η διοίκηση της ΓΣΕΕ για τα εργασιακά, αν και το παράθυρο της εκτόνωσης παραμένει διάπλατα ανοιχτό για μια συμφωνία το αργότερο έως την προσεχή Δευτέρα".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ισχυρίζεται ότι "μετά από ένα πολύωρο "παζάρι" με συνεχές "πάρε-δώσε" και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις, εργοδότες και εργαζόμενοι ήλθαν σε ρήξη, τη στιγμή που εμφανίζονταν ότι βρίσκονταν μια ανάσα πριν από συμφωνία για τη μείωση του χρόνου εργασίας. Η ΓΣΕΕ που σήμερα συνεδριάζει, αποφασίζει απεργιακές κινητοποιήσεις για τις ημέρες που θα συζητείται το νομοσχέδιο στη Βουλή, ενώ η σύγκρουση κυβέρνησης και συνδικάτων προβάλλει πλέον αναπόφευκτη".

    Ο ΛΟΓΟΣ προσθέτει ότι " σε ναυάγιο οδηγήθηκαν οι διαπραγματεύσεις των κοινωνικών εταίρων στην κατεύθυνση επίτευξης διμερούς συμφωνίας για γενικευμένη μείωση της απασχόλησης κατά μια ώρα. Οι κοινωνικοί εταίροι, κινούμενοι στο πνεύμα του υπουργείου Εργασίας, το οποίο μετά τις αντιδράσεις στην πανελλαδική συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ διαμήνυσε ότι είναι ανοιχτό να συμπεριλάβει στο νομοσχέδιο για τις εργασιακές σχέσεις, οποιαδήποτε κοινή πρόταση υποβληθεί".

    [07] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Διάσταση απόψεων. Διαφέρουν οι εκτιμήσεις Παπαντωνίου-Παπαδήμου για την πορεία του πληθωρισμού".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Το ευρώ, οι εκλογές και οι δικαστές. Θρίλερ διαρκείας στις ΗΠΑ".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Αλλάζουν τώρα τα σχέδια. Ο πληθωρισμός αναβάλλει τη μείωση των επιτοκίων και σημαίνει συναγερμό".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Αγριεύει με 9,2% και ο τιμάριθμος χονδρικής. Τα νέα σενάρια Παπαδήμου για τα επιτόκια".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Πιέσεις από ξένα Funds. Υποχωρεί ο ΓΔ-Ανθίσταται η περιφέρεια".

    [08] Πληθωρισμός

    Η ΕΞΠΡΕΣ γράφει ότι "Ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας υποστηρίζει ότι στο τέλος του 2001 ο μέσος ρυθμός θα κινείται στο 2,3%, ενώ ο διοικητής της ΤτΕ εκτιμά ότι θα κινηθεί στο 3%-3,5%. Αποκλείσθηκε για το προσεχές 6μηνο οιαδήποτε αύξηση σε τιμολόγια του δημόσιου τομέα".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 9 November 2000 - 15:18:51 UTC